Lediga jobb Nexer Recruit AB i Malmö

Se alla lediga jobb från Nexer Recruit AB i Malmö. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Malmö som finns inom det yrket.

UTVECKLARE TILL ESECO

Är du nyexaminerad eller har ett par års erfarenhet som utvecklare? På Eseco utvecklar vi automatiserade och webbaserade affärssystem för morgondagens e-handel. Vi förstärker vårt utvecklingsteam med fler kollegor och söker dig som brinner för kundnära programmering och vill vara del av ett mindre bolag som värdesätter lagarbete, innovation samt att ha roligt på jobbet. Bli en del av vårt team!   DIN VARDAG  Hos oss får du möjlighet att arbeta med pr... Visa mer
Är du nyexaminerad eller har ett par års erfarenhet som utvecklare? På Eseco utvecklar vi automatiserade och webbaserade affärssystem för morgondagens e-handel. Vi förstärker vårt utvecklingsteam med fler kollegor och söker dig som brinner för kundnära programmering och vill vara del av ett mindre bolag som värdesätter lagarbete, innovation samt att ha roligt på jobbet. Bli en del av vårt team!


 

DIN VARDAG 

Hos oss får du möjlighet att arbeta med programmering och kommer vara delaktig i olika delar av utvecklingsprocessen. Din vardag blir omväxlande och arbetsuppgifterna kommer exempelvis att innebära:

backend- och frontendutveckling med t.ex. Java, TypeScript, Vue.js och

förbättring av befintliga produkter och kundanpassningar, vi vill alltid hitta nya och bättre systemlösningar för våra kunder

nyutveckling

implementering, support, test och leverans till kund

nära samarbete med utvecklingsteamet och projektledare


 
VARFÖR ESECO?

Här blir du en del av ett företag med en platt organisation med högt i tak och frihet under ansvar. Vi verkar i en dynamisk bransch och ställs hela tiden inför nya utmaningar. Vi har alltid arbetsglädjen i fokus och är måna om en god teamkänsla. Nyfikenheten driver oss framåt lika mycket som goda relationer med våra kunder och leverantörer. Hos oss kommer du att få en god introduktion och möjligheter till utveckling.
 
VEM ÄR DU?
Vi söker sig som är nyexaminerad från en högskoleingenjörsutbildning inom datateknik, systemutveckling eller liknande, alternativt har du arbetat ett par år efter din utbildning. Det viktigaste för oss är att du har någon erfarenhet av javautveckling och ett starkt programmeringsintresse. Du kommunicerar obehindrat på såväl svenska som engelska.
Du är en nyfiken och prestigelös lagspelare, att både lyssna på andra och dela med dig av din kunskap kommer naturligt för dig. Du är social, positiv och ansvarsfull. Du brinner för problemlösning, har lätt för att ta initiativ och kommer gärna med idéer.
 
VILL DU VETA MER? 

I den här rekryteringen samarbetar vi med Nexer Recruit. Vill du veta mer, kontakta rekryteringskonsult Jenny Nilsson på [email protected]
eller 070-3018279.
Vi ser fram emot din ansökan!
 
 
OM ESECO

Eseco är ett privatägt IT-produktbolag med kontor i Malmö. Vi startade Eseco 2001 efter att ha jobbat som mångårig systemleverantör inom postorder- och distanshandelsbranschen. Vi utvecklar automatiserade och webbaserade affärssystem för morgondagens e-handel och omnihandel. Vårt fokus ligger på att skapa smarta system som sparar tid och pengar för användaren, genom att eliminera dubbelt arbete och ineffektiv hantering. Mer om oss på www.eseco.se. Visa mindre

BUSINESS AREA MANAGER TILL NEXER GROUP

Ansök    Dec 1    Nexer Recruit AB    Administrativ chef
Trivs du i en ledande roll där du får chansen att verkligen påverka både sälj och leverans i ett av regionens ledande och mest framgångsrika konsultbolag? Vi söker en Business Area Manager till Nexer i Malmö, en nyckelposition hos oss som innebär stort ansvar på en av Sveriges mest attraktiva arbetsplatser. Välkommen till en spännande roll där du blir en viktig spelare när det kommer till att göra Nexer Group i Malmö till The Place To Be!  DIN VARDAG  De... Visa mer
Trivs du i en ledande roll där du får chansen att verkligen påverka både sälj och leverans i ett av regionens ledande och mest framgångsrika konsultbolag? Vi söker en Business Area Manager till Nexer i Malmö, en nyckelposition hos oss som innebär stort ansvar på en av Sveriges mest attraktiva arbetsplatser. Välkommen till en spännande roll där du blir en viktig spelare när det kommer till att göra Nexer Group i Malmö till The Place To Be! 
DIN VARDAG 

Denna breda och utvecklande roll ger dig möjligheten att påverka och forma både strategiska, taktiska och operativa aspekter av verksamheten, samtidigt som du spelar en nyckelroll i att säkerställa enhetlig och god leveranskvalitet och fortsatt hög tillväxt för Nexer i Malmö. Med fokus på att integrera olika enheter, bygga stora, långsiktiga affärer, och skapa ett enhetligt arbetssätt kommer din arbetsdag vara minst sagt varierande, och bland dina ansvarsområden finns att:

Ansvara för konsultverksamheten inom Division Core på Nexer Group i Malmö, med drygt 100 medarbetare, fullt P&L ansvar.

Leda, samordna och kvalitetssäkra projektleveranser skapa ett enhetligt och kvalitativt arbetssätt i leveransen.

Attrahera, rekrytera, behålla och utveckla talanger och ledare för att bygga effektiva och väl fungerande team.

Delta i och leda ledningsgruppsmöten för att strategiskt forma och driva teamen i rätt riktning mot de uppsatta målen.

Engagera dig i strategiska dialoger med kunder och säkerställa en stark närvaro för Nexer i regionen.

Säkerställa en effektiv och öppen kommunikation och ett gott samarbete bland alla teammedlemmar och intressenter.


Ditt team består av fem direktrapporterande enhetschefer, som i sin tur har ca 100 medarbetare i sina team, och du rapporterar i denna roll till Business Area Director South. 
VEM ÄR DU? 

Som en kundorienterad och entusiastisk ledare med starkt entreprenörskap, är du redo att driva samarbeten över hela Nexer och vara med och verkligen forma företagets framtid. Du har struktur i ditt dagliga arbete och vet hur man entusiasmerar och inspirerar på ett karismatiskt och inspirerande sätt. Med tanke på våra höga tillväxtmål är det också av stor vikt att du har en entreprenöriell ådra och trivs i en föränderlig vardag. Du har en förståelse för komplexa teamstrukturer och med en positiv, entusiastisk och passionerad attityd får du med dig medarbetare, kunder och partners på resan.


För att trivas och lyckas i denna utmanande roll behöver du en både djup och bred ryggsäck av erfarenheter och kunskaper:

Ledarskapserfarenhet: Med över 15 års ledarskap inom konsultvärlden och/eller Delivery Management inom Integration har du framgångsrikt drivit stora och komplexa projekt och/eller ansvarat för leverans av mjukvara i någon form. Du har vana av att ansvara för en egen P&L, och du har uppvisat stor framgång i dina tidigare roller.


Erfarenhet av Agilt arbete: Du har ledarskapserfarenhet inom komplexa organisationer och resultatenheter, med önskvärd kompetens inom Agilt arbete och/eller SAFe.


Övriga kvalifikationer: Du besitter en högre relevant utbildning och har flytande språkkunskaper i både engelska och svenska.


Meriterande kompetenser: För att framstå som särskilt kvalificerad för denna roll är det en fördel att ha erfarenhet av förändringsledning, ett väletablerat nätverk i regionen samt tidigare erfarenhet av transformationsprogram och projekt kopplade till Cloud teknologier. Om du dessutom har internationell arbetslivserfarenhet betraktas detta som särskilt meriterande.


VILL DU VETA MER? 

I den här rekryteringen samarbetar vi med Nexer Recruit. Vill du veta mer, kontakta rekryteringskonsult Artan Bitiqi på [email protected] / 072-3612844 eller rekryteringskonsult David Svensson på [email protected] / 070-7898938.
Välkommen med din ansökan! Då urval och intervjuer sker löpande ber vi dig skicka din ansökan så snart som möjligt. 
OM NEXER GROUP 

Nexer är ett globalt teknikföretag med rötter i svensk entreprenörsanda och innovationskraft. I en digital värld ser vi till att våra kunder ligger steget före. Med en stark värderingsgrund och fokus på mångfald och inkludering är Nexer Group en attraktiv arbetsplats, och vi blev utsedda till årets Karriärföretag 2024 av Karriärföretagens expertpanel.


Några av världens största och mest krävande bolag förlitar sig på vårt engagemang och expertis inom digital transformation, artificiell intelligens, IT och FoU. Vi säkrar deras fortsatta utveckling genom att utforska banbrytande teknik, utmana oss själva att tänka i nya banor och dela med oss av vår kompetens inom strategi, teknik och kommunikation.


Nexer har 2300 experter i 15 länder. Företaget är en del av Danir-gruppen, ett svenskt privatägt företag med över 10 000 medarbetare i 18 länder. Före 2021 hette vi Sigma IT. Visa mindre

VD TILL LOGOS PAYMENT SOLUTIONS AB

Nytt
Vi söker en erfaren och dynamisk ledare med gedigen kompetens inom både strategiskt och operativt ledarskap. Du brinner för innovation, tekniska lösningar samt försäljning och affärsutveckling. På Logos utvecklar och producerar vi innovativa självbetjänings-/ betalningslösningar och söker dig som vill driva vårt svenska dotterbolag mot nya framgångar.     DIN VARDAG Som VD på Logos blir du en nyckelperson i ett företag med över 30 års erfarenhet i sin ... Visa mer
Vi söker en erfaren och dynamisk ledare med gedigen kompetens inom både strategiskt och operativt ledarskap. Du brinner för innovation, tekniska lösningar samt försäljning och affärsutveckling. På Logos utvecklar och producerar vi innovativa självbetjänings-/ betalningslösningar och söker dig som vill driva vårt svenska dotterbolag mot nya framgångar.

 
 
DIN VARDAG
Som VD på Logos blir du en nyckelperson i ett företag med över 30 års erfarenhet i sin bransch. Du kommer att ansvara för ett kompetent och engagerat team på cirka 30 medarbetare, med kontor i Falkenberg och Malmö efter förvärvet av Codab. Idag har vi en omsättning på cirka 100 miljoner, men ser betydande möjligheter till tillväxt på den svenska marknaden, särskilt med tanke på den pågående utbyggnaden av laddinfrastruktur för elektrifierade fordon. Du rapporterar direkt till VD i moderbolaget Logos Payment Solutions A/S i Danmark.

Ditt ansvarsområde inkluderar:


Ledarskap: Att leda och samordna chefer och medarbetare inom mjukvaru- och hårdvaruutveckling, försäljning, produktion, support och administration. Att bygga och leda ett starkt team är nyckeln till att hantera vår fortsatta expansion.

Drift och tillväxt: Att leda tillväxten tillsammans med ditt team och bredda produktportföljen på den svenska marknaden. Samtidigt ansvara för verksamheten både strategiskt och operativt inom alla aspekter av värdekedjan – från försäljning och marknadsföring till leverans, drift och ekonomi.

Ekonomiskt ansvar: Att hantera företagets ekonomi för hållbarhet och tillväxt, inklusive budgetering, intäktsstyrning, kostnadskontroll och investeringsbeslut. Detta i nära samarbete med vår CFO på Logos i Danmark.

Strategi och utveckling: I samarbete med ledningen i Sverige och Danmark kommer du att fortsätta utveckla företaget och organisationen i Sverige. Att utveckla, motivera och rekrytera medarbetare är avgörande, liksom att bidra till en tydlig strategi, identifiera möjligheter, fastställa mål och genomföra dessa.

Du kommer att vara baserad på vårt kontor i Malmö, men en viss mängd resande förväntas i rollen. Hos Logos blir du en del av ett långsiktigt, tekniskt och stabilt företag med fokus på kundernas behov. Vi är tillräckligt stora för att leverera till stora kommunala och privata kunder, men samtidigt tillräckligt små för att hålla en nära och transparent kommunikation med våra kunder. Här kommer du att arbeta med kollegor som är jordnära, transparenta, snabba beslutsfattare, engagerade och entreprenöriella. Vi är ledande i Norden och expanderar även på den internationella marknaden.


VEM ÄR DU?
Vi söker dig med omfattande erfarenhet från ledarroller på strategisk nivå, med fokus på tillväxt, affärsutveckling och försäljning. Det är inte ett krav att du har varit VD tidigare, men viktigt med bred verksamhetsförståelse inom försäljning, marknadsföring, leverans, drift och ekonomi för att effektivt kunna bidra till styrning och tillväxt. Exempelvis har du arbetat på nivån precis under VD och känner dig redo att ta nästa steg och fullt ansvar för ett bolag. Du har en god finansiell expertis och erfarenhet av P&L, och meriterande om du har intresse för att arbeta inom ett företag med tekniskt avancerade och innovativa produkter. 
En av dina styrkor är din goda kommunikativa förmåga där du är tydlig och beslutsam men prestigelös. Som ledare är du tydlig, trygg och trivs med att coacha och utveckla dina medarbetare samtidigt som du kan inspirera till innovation och skapa positiv energi samt engagemang.

 
VILL DU VETA MER?
I den här rekryteringen samarbetar vi med Nexer Recruit. Vill du veta mer, kontakta rekryteringskonsult Artan Bitiqi på [email protected]/ 072-3612844 eller Jenny Nilsson på [email protected]/ 070-3018279.
Vi ser fram emot din ansökan!?OM LOGOS PAYMENT SOLUTIONS

Logos är specialiserat på att utveckla och producera innovativa självbetjäningslösningar. Vi utvecklar betalterminaler och lösningar, app- och mobillösningar, styrsystem och backend-system. Våra kunder använder vår expertis och erfarenhet för hela processen; från idégenerering och utveckling till konfiguration, installation och support. Mer om oss på https://www.logos.dk/sv/. Visa mindre

AUTOMATIONSING­ENJÖR / PROJEKTLEDARE TILL DC

En riktigt svårslagen och spännande möjlighet för dig som vill fortsätta att utvecklas tekniskt inom industriell automation och programmering samtidigt som du vill kunna skaffa dig en bredare erfarenhet som projektledare – driva med ett helhetsansvar, från ”Ax till limpa”. Om verksamheten På Deterministic Control har vi specialiserat oss på utveckling, genomförande, driftsättning och service inom industriella automationslösningar. Vi levererar kvalificerad... Visa mer
En riktigt svårslagen och spännande möjlighet för dig som vill fortsätta att utvecklas tekniskt inom industriell automation och programmering samtidigt som du vill kunna skaffa dig en bredare erfarenhet som projektledare – driva med ett helhetsansvar, från ”Ax till limpa”.
Om verksamheten
På Deterministic Control har vi specialiserat oss på utveckling, genomförande, driftsättning och service inom industriella automationslösningar. Vi levererar kvalificerade produkter och ingenjörs­lösningar inom styr- och reglerteknik. Tack vare vår djupa expertis, långa erfarenhet och ett oberoende från produktleverantörer hittar vi optimala lösningar utifrån varje kunds unika situation. Bland våra kunder finns allt från större kraftbolag till industrier, både inom Sverige och inter­nationellt. Läs mer om oss: http://www.deterministic.se/
Om tjänsten
Vi erbjuder dig en spännande roll som Automationsingenjör där du är involverad i alla steg från förfrågan till design, upphandling och utförande, till driftsättning och systemtest hos kund. Våra uppdrag har stor bredd och kan innebära allt från ett helhetsåtagande (funktionsentreprenad) till att vi står för en mindre leverans inom ramen för ett större projekt. För våra kunder betyder det att du ofta är både projektledare och utförare. Du kommer att arbeta med systemering och PLC-programmering inklusive HMI/SCADA samt integrationer och övergripande styrningar mot DCS-system. I rollen som projektledare ingår även inköp av material samt slutdokumentation och utbildning i samband med överlämning till kund. Vi arbetar gärna tillsammans i interna kundteam, där vi kan bidra inom våra olika specialområden. Som projektledare samordnar du även arbetet med externa samarbets­partner/UE inom t ex elkonstruktion. Naturligtvis ansvarar och styr du dina projekt (tidplan och budget).
Du kommer till ett team med djup teknisk kompetens och ett stort engagemang. Vi ser flexibelt på din bostadsort och rollen kommer att medföra arbetsresor i samband med dina projekt. Vårt kontor finns i Malmö och du rapporterar direkt till vår VD.
Din profil
Du har troligen en utbildningsbakgrund motsvarande civilingenjör alternativt högskoleingenjör med inriktning mot El/Automation. Det är naturligtvis viktigt att du har erfarenhet av automationsprojekt inom energiproduktion/kraftvärmeverk och/eller liknande produktions- eller processindustri, men det är inte nödvändigt att du redan tagit steget och blivit en rutinerad projektledare. Du har ett genuint teknikintresse och vill fortsätta att utvecklas inom automation och programmering (PLC/SCADA/DCS) men känner att det är dags för dig att även få axla ett helhetsansvar för dina projekt. Vi förutsätter att du har mycket god datorvana samt körkort och att du behärskar svenska och engelska, i tal och skrift.
Som person är du öppen, tydlig, kommunikativ och engagerande. Du är analytisk, arbetar strukturerat och har ett planerande förhållningssätt. Du är självgående, lugn och stabil till din natur, ser helheten och fokuserar på det som för arbetet framåt.
Kontakt
I den här rekryteringen samarbetar vi med Nexer Recruit. Vill du veta mer, kontakta gärna rekryteringskonsult Björn Larsson: [email protected] eller 072-572 36 70.
Urval och intervjuer sker löpande vi ber dig därför att skicka din ansökan så snart som möjligt.
Sista ansökningsdag 2023-11-17
Vi ser fram emot din ansökan!
Sökord: PLC / HMI / SCADA / DCS / Driftsättning / 800xA / Automationsingenjör / Projektledare / Elkonstruktion Visa mindre

PROJECT MANAGER TO NODA INTELLIGENT SYSTEMS

Ansök    Nov 6    Nexer Recruit AB    Projektledare, IT
Come and join us in the role as project manager and take the opportunity to deliver projects that help our customers reduce climate impact and increase the value of their business. With our innovative AI-software we are accelerating the transition within the energy market. This is a unique opportunity for you who want to be part of greentech and a future industry. Welcome with your application! WE OFFER You will become part of a creative work environment ... Visa mer
Come and join us in the role as project manager and take the opportunity to deliver projects that help our customers reduce climate impact and increase the value of their business. With our innovative AI-software we are accelerating the transition within the energy market. This is a unique opportunity for you who want to be part of greentech and a future industry. Welcome with your application!

WE OFFER
You will become part of a creative work environment in the intersection of energy and AI-solutions, working with world class digital solutions for data-driven optimization and efficiency management in thermal networks and power grids.
Our team consists of people with backgrounds in e.g. development and IT, marketing, project management, research, telecom and energy. We are used to working remotely, since we have two offices (Karlshamn and Malmö) and cooperate with clients in Sweden, Europe, and North America.
We are proud of our supportive culture; we help each other and our customers to reach their goal in reducing climate impact. You will have the opportunity to create a significant impact within our organization. Collaborating on projects with our partners is a key element of our strategy for scaling our business. Embracing this challenge and opportunity will position you in a crucial role in driving the growth and development of our company. 
YOU WILL 
Your primary role will be overseeing projects dedicated to the delivery of our products and solutions. This means that you will work closely with our delivery team, partners and customers to secure quality and efficiency in implementation. Our projects can vary in complexity, size and time, but the goal is always to deliver the agreed-upon result. You'll work through the entire project lifecycle, from planning and execution to closure. We follow an agile approach, and in this role, you are expected to:

Develop project plans that outline the project's timeline and resource requirements and assign tasks to the team.

Effectively manage project issues, risks, and assumptions by providing regular reports and maintaining open communication on project progress.

Conduct regular meetings or briefings with customers and partners.

Exercise cost control measures to keep projects within budgetary limits.

Stay up to date on industry trends and the competitive landscape.


Noda is in an exciting phase of development, which means you can make your mark in a forward-thinking company. Our hope is that with your expertise, you can contribute to bringing structure, optimization, efficiency and challenge us in how we currently manage our projects to make them world-class.
YOU ARE 
You are an experienced and qualified project manager with a track record of successful results in your portfolio. That being said, we are fully aware of the challenges in achieving success in all projects, as there are so many factors at play. However, you know from experience that the prerequisites required are:

Ensuring the goal is clear – you have a holistic view.

Making the goal crystal clear for everyone – you are a skilled leader and an effective communicator.

Leaning on a well-functioning project methodology – you bring structure and possess a process-oriented mindset.

Paying attention to details – you also understand that flexibility will be required.

Constantly striving to eliminate risks and being driven to optimize – you have logical reasoning and a strong motivation to continually improve and develop.


We prefer that you have an academic education and a strong IT understanding, along with experience working with various systems/programs related to your role as a project manager. Regarding industry experience, we are open, although experience in an energy or HVAC-related field will be viewed positively. However, we would like to see that you have managed customer projects with complexity, preferably in a fast-paced industry. Additionally, you need to have a genuine interest in technology, the ability to immerse yourself in the subject matter, and develop a strong understanding of business development. You also communicate fluently in both spoken and written English and Swedish.
We still have processes to develop, which means that sooner or later you will use best practices to improve ways of working and delivering solutions to customers. On the other hand, that is why we are looking for you. We want you to have a clear goal focus and performance orientation, with a high energy level and inner motivator. 
WANT TO KNOW MORE? 
We are collaborating with Nexer Recruit regarding this recruitment. Please contact recruitment consultant Johanna Värmfors, [email protected] or +46 73 082 12 30 or Jenny Nilsson, [email protected] or +46 70 301 82 79 should you want to learn more about the position. We are looking forward to hearing from you!
ABOUT NODA INTELLIGENT SYSTEMS
Formed in 2005, initially as a Swedish academia spin-off to build next generation of energy optimization and efficiency workflows. Today, Noda is an innovative software company with patented technology and proven digital solutions that enable rapid digitalization of the energy systems globally. Visa mindre

INDUSTRITEKNIKER / UNDERHÅLLSTEKNIKER INOM MEKANIK TILL NORCARB

Ansök    Nov 20    Nexer Recruit AB    Installationstekniker
Ett tillfälle du inte vill missa? En av Malmös mest genuina och utmanande roller, inom mekaniskt underhåll, kan bli din ? Söker du teknisk bredd och en roll där du garanterat aldrig blir fullärd, då är detta något för dig. DIN VARDAG  Norcarb är en mycket spännande kemiteknisk processindustri med en lång historia, i Malmö hamn. Processen är igång 7/24/365 och vid fabriken arbetar idag ca 55 personer fördelat mellan våra avdelningar för produktion, underhål... Visa mer
Ett tillfälle du inte vill missa? En av Malmös mest genuina och utmanande roller, inom mekaniskt underhåll, kan bli din ? Söker du teknisk bredd och en roll där du garanterat aldrig blir fullärd, då är detta något för dig.
DIN VARDAG 
Norcarb är en mycket spännande kemiteknisk processindustri med en lång historia, i Malmö hamn. Processen är igång 7/24/365 och vid fabriken arbetar idag ca 55 personer fördelat mellan våra avdelningar för produktion, underhåll, kvalitet, lager/logistik samt laboratorie och administration. Underhållsavdelningen, där denna tjänst är placerad, består av ca 15 personer som arbetar inom el & automation respektive mekanik (3 pers) och med gemensamma funktioner för planering, utveckling och analys av FoU (förebyggande underhåll). Vi arbetar ständigt med olika förbättringsprojekt och investerar löpande i våra produktionsprocesser. 
Vi erbjuder dig en mycket intressant och samarbetsinriktad tjänst där du tillsamman med ditt team och driftens operatörer arbetar med avhjälpande och förebyggande åtgärder, i en produktionsmiljö med få planerade produktionsstopp. I din roll kommer du att:


Utföra förebyggande mekaniskt underhåll 

Fackmannamässigt utföra montage, demontage av utrustningDriva och delta i felsökning och haveriutredningar (t.ex. haverianalyser / rotorsaksanalyser)

Skapa arbetsordrar och dokumentera utfört arbete genom att avrapportera åtgärd, tid & reservdelar i vårt underhållssystem (SAP)

Förbättra tillgängligheten genom att föreslå och driva förbättringar

Stödja drift och planering i genomförande och utveckling av operatörsunderhåll

Aktivt delta i och driva säkerhetsarbetet inom anläggningen


Tjänsten är dagtid, måndag till fredag, 0700-1530. När du blivit bekant med anläggningen kommer du att ingå i vår tekniska beredskap/jour (var fjärde vecka). Du rapporterar direkt till enhetschefen för underhåll mekanik.  

VEM ÄR DU? 
Vi utgår ifrån att du har en relevant gymnasieutbildning och att du har arbetat några år i en liknande roll inom industriellt, mekaniskt, underhåll. Vi ser gärna att du är van vid att arbeta inom kemisk processindustri eller kraft- och värmeproduktion och är bekant med utrustning (t.ex. pumpar, ventiler, filter, transportörer, lager, tätningar, brännare) och avställnings- och säkerhetsrutiner. Men eftersom vår verksamhet har en stor teknisk bredd ser vi gärna att du även trivs med finmekaniskt arbete (t.ex.  labbutrustning, instrument och sensorer/givare). Du behöver ha en god IT-vana (officepaketet) och vara van vid att hantera arbetsordar och dokumentation med hjälp av något underhållssystem (t.ex. Idus, SAP, API Pro). Tjänsten kräver att du har körkort (B) samt att du behärskar svenska (flytande) och engelska, i tal och skrift.  
Som person är du öppen, tydlig, kommunikativ och engagerad. Du arbetar helt naturligt på ett strukturerat sätt och är självgående, lugn och stabil till din natur. Ser helheten och fokuserar på det som för arbetet framåt.
VILL DU VETA MER? 
I den här rekryteringen samarbetar Norcarb med Nexer Recruit och får du tjänsten kommer du att anställas av Norcarb. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Björn Larsson på telefonnummer: 072-572 36 70 eller via e-post: [email protected] Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt
Om Norcarb

Norcarb bedriver sedan 1967 sin verksamhet i Malmö hamn och tillverkar kimrök. Kimrök är benämningen på kol i sin ytterst finfördelade form och har flera viktiga användningsområden. Ett av dem är att förbättra stabilitet och slitstyrka hos bl.a. däck, ett annat är UV skydd i olika plastdetaljer, t.ex. vatten- och gasrör och skal för elektronikutrustning. Som råvara i tillverkningsprocessen används tunga fraktioner av oljeprodukter. Råvarorna, som gemensamt kallas Carbon Black Feedstock, s.k. basolja, kommer till oss via fartyg och hanteras och lagras på anläggningen. Totalt förbrukas cirka 60 000 ton/år och av detta produceras ca 35-40 000 ton kimrök. 
I tillverkningsprocessen bildas mycket värmeenergi, så förutom produktion av kimrök är Norcarb en betydande leverantör av fjärrvärme och el till Malmö, samt ånga till industrihamnens olika lokala aktörer.
Sedan 2011 ägs Norcarb, i Malmö, av Orion som är ett globalt företag med verksamhet vid 18 olika fabriker och 3 tekniska utvecklingscenter. Totalt ca 1400 anställda. Orion är börsnoterade (NYSE). Se: https://orioncarbons.com Visa mindre

BUSINESS DEVELOPER TO NODA INTELLIGENT SYSTEMS

Ansök    Nov 2    Nexer Recruit AB    Marknadskoordinator
Would you like to become our ambassador and be the guiding force in the energy landscape, creating added value and climate benefits with Noda’s expertise and experience at your disposal? You will join us in a new role within sales and business development. With our innovative AI-software we are accelerating the transition within the energy market. This is a unique opportunity for you who want to be part of greentech and a future industry! WE OFFER You... Visa mer
Would you like to become our ambassador and be the guiding force in the energy landscape, creating added value and climate benefits with Noda’s expertise and experience at your disposal? You will join us in a new role within sales and business development. With our innovative AI-software we are accelerating the transition within the energy market. This is a unique opportunity for you who want to be part of greentech and a future industry!


WE OFFER
You will become part of a creative work environment in the intersection of energy and AI-solutions, working with world class digital solutions for data-driven optimization and efficiency management in thermal networks and power grids.

Our team consists of people with backgrounds in e.g. development and IT, marketing, project management, research, telecom and energy. We are used to working remotely, since we have two offices (Karlshamn and Malmö) and cooperate with clients in Sweden, Europe and North America.
We are proud of our supportive culture where we help each other and our customers to reach their goal in reducing climate impact. This opportunity means you will play a crucial role in developing our company. We will provide you with on-boarding and introduction to our solutions and the environment we operate in. To ensure development and learning over time, we will also provide opportunities for training and development programs.


YOU WILL 
You will join us in a broad and exciting role in a forward-looking company, in an industry undergoing significant transformation. Your role is a key for building strong relationships with strategic partners in Europe and scale Noda’s technology and business. Our mission is today more complex than before, and learning along the way is crucial. Your primary focus will be on comprehending client requirements, tailoring solutions, and effectively finalizing sales agreements. You will take part in the whole sales process, from the initial point of contact to contract negotiation and closure, while also identifying and solving potential obstacles. Further you will:


Prepare and deliver presentations, workshops, proposals and demonstrations. Be able to present benefits and ROI for our solutions to the partner.

Work closely with our delivery- and product team to develop innovative solutions that address the customer requirements. Make a seamless communication and alignment between Noda and the partner.

Lead the negotiations and securing contract terms that align with both Noda’s and the clients’ interests.

Lead joint business plan development, create pricing and revenue share models and also be part of onboarding activities.


 
YOU ARE 
You have prior experience in sales/business development, and experience from working within or towards the energy industry is a requirement. We believe you have a proven track record of successfully identifying and closing partnership deals, strong negotiation skills and good communication skills, with the ability to build and maintain good relationships with partners. You enjoy tackling complex issues and collaborating both within our organization and with our customers and partners. Previous international work experience is considered a merit.

As a person you have a high level of innovative and creative capabilities, and your passion is within sales close to new technology. You are business and solution oriented and know what it takes to find, drive and win new business opportunities. Just as our team at Noda you are going the extra mile and putting in that little bit of extra effort which often is the key to achieving success.
 
WANT TO KNOW MORE? 
We are collaborating with Nexer Recruit regarding this recruitment. Please contact recruitment consultant Johanna Värmfors, [email protected]
or +46 73 082 12 30 or Jenny Nilsson, [email protected] or +46 70 301 82 79 should you want to learn more about the position. We are looking forward to hearing from you!
 
ABOUT NODA INTELLIGENT SYSTEMS
Formed in 2005, initially as a Swedish academia spin-off to build next generation of energy optimization and efficiency workflows. Today, Noda is an innovative software company with patented technology and proven digital solutions that enable rapid digitalization of the energy systems globally. Visa mindre

NETWORK & SECURITY ENGINEER TO THULE GROUP

Do you share the passion for an active lifestyle? If so, we have an exciting opportunity for you! We are currently seeking a Network & Security Engineer to join our team. As part of our IT Infrastructure team, you will have the chance to work with highly skilled colleagues and contribute to the creation of world-class products that inspire people to embrace an active life! YOU WILL Be part of an environment with strong teamwork, where we strive to be an op... Visa mer
Do you share the passion for an active lifestyle? If so, we have an exciting opportunity for you! We are currently seeking a Network & Security Engineer to join our team. As part of our IT Infrastructure team, you will have the chance to work with highly skilled colleagues and contribute to the creation of world-class products that inspire people to embrace an active life!
YOU WILL
Be part of an environment with strong teamwork, where we strive to be an open and curious organization, sharing our knowledge and inspiring one another in a fast-paced and dynamic environment.
As our new Network & Security Engineer, you will work in an operational and strategical role, being responsible for Thule Groups network infrastructure and take a lead for our Cyber Security initiatives. You will be expected to administrate, maintain and improve existing IT infrastructure that includes SD-WAN, Cisco Meraki, Palo Alto, Cloud networking, Routing/switching, Network architecture, Network security and daily operations. Some of your other areas of responsibility:

Cooperate with suppliers, internal IT employees at various sites and other departments at Thule

Drive and manage projects related to the network

Design and architecture of network

Hands-on work such as configuration of switches and access points

Support our locations with LAN/WAN related issues, questions and design

Proactively propose changes and keep up to date with technology


YOU ARE
We are looking for someone that takes pride in being on top and feel personally committed to delivering a great result that brings value for both consumers and Thule Group. It is important for us that you value quality and safety and see it as a fundamental part of the work. The willingness to learn new things and to be a problem solver is also important for this role. As a self-motivator, you take initiative and thrive in a dynamic work environment. Furthermore, you are expected to have great interpersonal and communication skills and are comfortable working in an agile and global environment.

We expect you to have several years of relevant experience from working with global WAN infrastructure, preferably in a global organization. You possess good ITIL knowledge and experience from working with Cyber Security, especially protection of data, identity and devices is highly meritorious. You hold a University degree in computer Science or equivalent. Full professional proficiency in English is needed and full professional proficiency in Swedish is highly meritorious.
WANT TO LEARN MORE?
We are collaborating with Nexer Recruit regarding this recruitment. Please contact recruitment consultant Artan Bitiqi at [email protected] or call +46 723 61 28 44 should you want to learn more about the position. We are looking forward to hearing from you!
THULE GROUP AS AN EMPLOYER
Thule Group is a global sports and outdoor company. We offer high-quality products with smart features and a sustainable design that make it easy for people across the globe to live an active life. Under the motto Active Life, Simplified — and with a focus on consumer-driven innovation and long-term sustainability — we develop, manufacture and market products within the product categories Sport&Cargo; Carriers (roof racks, roof boxes and carriers for transporting cycling, water and winter sports equipment, and rooftop tents mounted on a car), Juvenile & Pet Products (strollers, bike trailers, child bike seats and products to bring your dog), RV Products (awnings, bike carriers and tents for RVs and caravans) and Packs, Bags & Luggage (hiking backpacks, luggage and camera bags).
Thule Group has about 2,600 employees at nine production facilities and 35 sales offices worldwide. The Group’s products are sold in 138 markets and in 2022, sales amounted to SEK 10.1 billion.
www.thulegroup.com Visa mindre

ONLINE SALES ENABLEMENT SPECIALIST TO THULE GROUP

We are currently seeking a new colleague to join us in the role as Online Sales Enablement Specialist. A highly interesting role in a dynamic environment, where you will work with a great team of people and help us to elevate our sales and training processes! Be part of an environment with strong teamwork, where we strive to be an open and curious organization, sharing our knowledge and inspiring one another!  YOU WILL Join our EROW Sales team, where you w... Visa mer
We are currently seeking a new colleague to join us in the role as Online Sales Enablement Specialist. A highly interesting role in a dynamic environment, where you will work with a great team of people and help us to elevate our sales and training processes! Be part of an environment with strong teamwork, where we strive to be an open and curious organization, sharing our knowledge and inspiring one another! 
YOU WILL
Join our EROW Sales team, where you will play a crucial part in enhancing the effectiveness of our sales teams by driving the adoption and improvement of our online sales tools. As the primary point of contact and go-to expert for our online sales tools, your main focus will revolve around two key platforms: Thule.net and Thule Academy. Thule.net houses our sales planning tool and the sales catalogue builder, which are essential for streamlining sales processes and providing accurate product information to our customers. Additionally, Thule Academy serves as our learning management platform, hosting our comprehensive product sales trainings.
Your responsibilities will include training sales teams on tool functionalities, monitoring tool usage and adoption rates, and ensuring that the content and data within the tools are kept fresh and up to date. Some of your other areas of responsibility:

Conduct training sessions to educate sales teams on the effective use of the tools, ensuring they are equipped with the knowledge to leverage their full potential

Identify areas for improvement and implement strategies to increase tool engagement

Proactively gather feedback from sales teams to identify pain points, challenges, and opportunities for tool enhancements

Provide ongoing support and troubleshooting for sales teams, addressing any tool-related issues or concerns

Stay up to date with industry trends and best practices in sales enablement and technology, bringing new ideas and innovative approaches to the team


YOU ARE  


We are looking for someone that takes pride in being on top and feel personally committed to delivering a great result. We value excellent communication and interpersonal skills, and your ability to build strong relationships with sales teams and cross-functional stakeholders. Furthermore, strong problem-solving skills and the ability to proactively identify and address issues is important. You are also self-motivated and proactive, with the ability to work independently and drive initiatives forward in a fast-paced environment.
We expect you to have some years of experience in sales enablement or a similar role. You also bring in-depth knowledge of online sales tools and platforms, with a strong understanding of their functionalities and capabilities. Proven ability to deliver engaging and effective training sessions to diverse audiences is crucial, and other important parts are having a detail-oriented and analytical mindset. You hold a Bachelor's degree in Business, Marketing, Information Systems, or related field. Full professional proficiency in English is needed and full professional proficiency in Swedish is highly meritorious.  
WANT TO LEARN MORE? 
We are collaborating with Nexer Recruit regarding this recruitment. Please contact recruitment consultant Artan Bitiqi at [email protected] or call +46 723 61 28 44 should you want to learn more about the position. We are looking forward to hearing from you!
THULE GROUP AS AN EMPLOYER
Thule Group is a global sports and outdoor company. We offer high-quality products with smart features and a sustainable design that make it easy for people across the globe to live an active life. Under the motto Active Life, Simplified — and with a focus on consumer-driven innovation and long-term sustainability — we develop, manufacture and market products within the product categories Sport&Cargo; Carriers (roof racks, roof boxes and carriers for transporting cycling, water and winter sports equipment, and rooftop tents mounted on a car), Juvenile & Pet Products (strollers, bike trailers, child bike seats and products to bring your dog), RV Products (awnings, bike carriers and tents for RVs and caravans) and Packs, Bags & Luggage (hiking backpacks, luggage and camera bags).

Thule Group has about 2,600 employees at nine production facilities and 35 sales offices worldwide. The Group’s products are sold in 138 markets and in 2022, sales amounted to SEK 10.1 billion.

www.thulegroup.com Visa mindre

MARKETING AUTOMATION SPECIALIST TO THULE GROUP

Ansök    Sep 14    Nexer Recruit AB    Projektledare, IT
Do you share the passion for an active lifestyle? If so, we have an exciting opportunity for you! We are currently seeking a Marketing Automation Specialist to join our dynamic team. As part of our Global Online team, you will have the chance to contribute to the creation of world-class products that inspire people to embrace an active life. YOU WILL Be part of an environment with strong teamwork, where we strive to be an open and curious organization, sh... Visa mer
Do you share the passion for an active lifestyle? If so, we have an exciting opportunity for you! We are currently seeking a Marketing Automation Specialist to join our dynamic team. As part of our Global Online team, you will have the chance to contribute to the creation of world-class products that inspire people to embrace an active life.
YOU WILL
Be part of an environment with strong teamwork, where we strive to be an open and curious organization, sharing our knowledge and inspiring one another in a fast-paced and dynamic environment.
We are now accelerating the sales and marketing efforts online with the focus on excellent consumer experience, product and brand presentation. Your main area of responsibility will be to build and optimize multi-channel, automated journeys to drive sales and consumer value in the region EMEA. Based on consumer data and market insights, you will build consumer segments and develop personalized campaigns and automated flows in our CRM tool to maximize engagement and conversion. Some of your tasks and areas of responsibility:

Build consumer segments and personalized automated flows in our CRM tool across several markets

Analyze campaign performance and provide suggestions for improvements to maximize the commercial impact of our initiatives.

Share insights with relevant stakeholders in the organization and act as superuser and contribute to setting requirements for future development

Identify and capitalize on growth opportunities using data analysis and consumer insights to continuously improve marketing automation flows

Continuously monitor industry trends and best practices for marketing automation, CDP, and data taxonomy

Plan and execute newsletter campaigns in alignment with global and local strategies


YOU ARE
We are looking for someone that takes pride in being on top and feel personally committed to delivering a great result that brings value for both consumers and Thule Group. You understand the importance of being customer-focused and possess problem-solving and analytical skills. As a self-motivator, you take initiative and thrive in a dynamic work environment. Furthermore, you are expected to have great interpersonal and communication skills and are comfortable working in an agile environment and global organization.

We expect you to have a couple of years of experience of working with marketing automation and consumer segmentation in an international e-commerce environment. You bring proven experience of analyzing data and KPIs to optimize campaigns and flows and have worked with A/B testing and other analytical tools to ensure consumer understanding and campaign results. Knowledge of Marketing Automation tool such as Sitecore or Salesforce is highly preferred. You hold a Bachelor's degree in Marketing, Information Systems, or related field. Full professional proficiency in English is needed and full professional proficiency in Swedish is highly meritorious.
WANT TO LEARN MORE?
We are collaborating with Nexer Recruit regarding this recruitment. Please contact recruitment consultant Artan Bitiqi at [email protected] or call +46 723 61 28 44 should you want to learn more about the position. We are looking forward to hearing from you!
THULE GROUP AS AN EMPLOYER
Thule Group is a global sports and outdoor company. We offer high-quality products with smart features and a sustainable design that make it easy for people across the globe to live an active life. Under the motto Active Life, Simplified. — and with a focus on consumer-driven innovation and long-term sustainability — we develop, manufacture and market products within the product categories Sport&Cargo; Carriers (roof racks, roof boxes and carriers for transporting cycling, water and winter sports equipment, as well as roof top tents mounted on cars), Active with Kids (strollers, bike trailers and child bike seats), RV Products (awnings, bike racks and tents for RVs and caravans) and Packs, Bags & Luggage (hiking backpacks, luggage and camera bags).
Thule Group has about 3,300 employees at nine production facilities and 35 sales offices worldwide. The Group’s products are sold in 140 markets and in 2021, sales amounted to SEK 10.4 billion.
www.thulegroup.com Visa mindre

AUTOMATIONSING­ENJÖR / PROJEKTLEDARE TILL DC

En riktigt svårslagen och spännande möjlighet för dig som vill fortsätta att utvecklas tekniskt inom industriell automation och programmering samtidigt som du vill kunna skaffa dig en bredare erfarenhet som projektledare – driva med ett helhetsansvar, från ”Ax till limpa”. Om verksamheten På Deterministic Control har vi specialiserat oss på utveckling, genomförande, driftsättning och service inom industriella automationslösningar. Vi levererar kvalificer... Visa mer
En riktigt svårslagen och spännande möjlighet för dig som vill fortsätta att utvecklas tekniskt inom industriell automation och programmering samtidigt som du vill kunna skaffa dig en bredare erfarenhet som projektledare – driva med ett helhetsansvar, från ”Ax till limpa”.
Om verksamheten
På Deterministic Control har vi specialiserat oss på utveckling, genomförande, driftsättning och service inom industriella automationslösningar. Vi levererar kvalificerade produkter och ingenjörs­lösningar inom styr- och reglerteknik. Tack vare vår djupa expertis, långa erfarenhet och ett oberoende från produktleverantörer hittar vi optimala lösningar utifrån varje kunds unika situation. Bland våra kunder finns allt från större kraftbolag till industrier, både inom Sverige och inter­nationellt. Läs mer om oss: http://www.deterministic.se/
Om tjänsten
Vi erbjuder dig en spännande roll som Automationsingenjör där du är involverad i alla steg från förfrågan till design, upphandling och utförande, till driftsättning och systemtest hos kund. Våra uppdrag har stor bredd och kan innebära allt från ett helhetsåtagande (funktionsentreprenad) till att vi står för en mindre leverans inom ramen för ett större projekt. För våra kunder betyder det att du ofta är både projektledare och utförare. Du kommer att arbeta med systemering och PLC-programmering inklusive HMI/SCADA samt integrationer och övergripande styrningar mot DCS-system. I rollen som projektledare ingår även inköp av material samt slutdokumentation och utbildning i samband med överlämning till kund. Vi arbetar gärna tillsammans i interna kundteam, där vi kan bidra inom våra olika specialområden. Som projektledare samordnar du även arbetet med externa samarbets­partner/UE inom t ex elkonstruktion. Naturligtvis ansvarar och styr du dina projekt (tidplan och budget).
Du kommer till ett team med djup teknisk kompetens och ett stort engagemang. Vi ser flexibelt på din bostadsort och rollen kommer att medföra arbetsresor i samband med dina projekt. Vårt kontor finns i Malmö och du rapporterar direkt till vår VD.
Din profil
Du har troligen en utbildningsbakgrund motsvarande civilingenjör alternativt högskoleingenjör med inriktning mot El/Automation. Det är naturligtvis viktigt att du har erfarenhet av automationsprojekt inom energiproduktion/kraftvärmeverk och/eller liknande produktions- eller processindustri, men det är inte nödvändigt att du redan tagit steget och blivit en rutinerad projektledare. Du har ett genuint teknikintresse och vill fortsätta att utvecklas inom automation och programmering (PLC/SCADA/DCS) men känner att det är dags för dig att även få axla ett helhetsansvar för dina projekt. Vi förutsätter att du har mycket god datorvana samt körkort och att du behärskar svenska och engelska, i tal och skrift.
Som person är du öppen, tydlig, kommunikativ och engagerande. Du är analytisk, arbetar strukturerat och har ett planerande förhållningssätt. Du är självgående, lugn och stabil till din natur, ser helheten och fokuserar på det som för arbetet framåt.
Kontakt
I den här rekryteringen samarbetar vi med Nexer Recruit. Vill du veta mer, kontakta gärna rekryteringskonsult Björn Larsson: [email protected] eller 072-572 36 70.
Urval och intervjuer sker löpande vi ber dig därför att skicka din ansökan så snart som möjligt.
Sista ansökningsdag 2023-09-29
Vi ser fram emot din ansökan!
Sökord: PLC / HMI / SCADA / DCS / Driftsättning / 800xA / Automationsingenjör / Projektledare / Elkonstruktion Visa mindre

SECURITY ARCHITECT TO VERISURE

We are looking for a new colleague to join our Information Security (InfoSec) department. Here is an opportunity to explore, learn and grow in multiple disciplines within cybersecurity. You will be part of a dynamic, innovative and vibrant environment, making a difference for our customers. Join us! YOU WILL In this role, you will work within the Security Architecture & Engineering (SAE) team, where we create the security roadmap and strategic view for V... Visa mer
We are looking for a new colleague to join our Information Security (InfoSec) department. Here is an opportunity to explore, learn and grow in multiple disciplines within cybersecurity. You will be part of a dynamic, innovative and vibrant environment, making a difference for our customers. Join us!
YOU WILL
In this role, you will work within the Security Architecture & Engineering (SAE) team, where we create the security roadmap and strategic view for Verisure Group. Furthermore, we define and standardize the security controls, tools and their configurations, alongside the security architectures and designs that developers and engineers must follow. The team mission is highly relevant, as it covers both the thinking and the hands-on needed to create large-scale and long-term impact.
You will be a key member to ensure that Verisure stays secure and delivers secure IoT devices and alarm services to customers. Your main focus area will be Identity and Access Management (IAM), but it is expected that you can work on other domains as well. Your areas of responsibility will be to:

Create, maintain and communicate the security reference architecture framework of global applicability across all businesses and geographies in Verisure.

Create, evaluate and determine the resilience and suitability of technical designs to reduce relevant cyber threats.

Be the product owner of IAM tools, including identity governance and management, and privileged access management.

Create a plan for feature release, and maintain the backlog for the tool, prioritizing the features in each iteration.

Define and maintain the strategic roadmap for the IAM tools


You will be based in Malmö, Madrid or Amsterdam and work across country borders. Some travel between locations is expected (up to 15% of the time), although the SAE team is already spread across countries and works predominantly as a virtual team.
YOU ARE
We are looking for you who are driven, innovative and passionate about security. You enjoy working both strategically and hands-on and are an influencer with a curious mindset. Your strong communication and collaboration skills are needed when working with stakeholders and colleagues in different parts of our organization. You easily adapt to change and new challenges.
We expect you to have +5 years experience within cybersecurity, and at least 3 years of experience as security engineer or architect. You need to be experienced in Secure System Design – designing and reviewing system architectures regarding digital identities for customers and employees, including authentication and authorization security models and protocols. Other important areas are design and development of generic security guidelines, ensuring that solutions remain compliant, and experience with UML, C4-model or any other convention or tool to document architecture designs. You need to be fluent in English, written and spoken. It is good with experience from Sailpoint and Cyberark or similar tech.
You will get an opportunity to work with a variety of areas, such as distributed systems architecture, event-driven architecture, APIs and Web architecture. Other interesting areas are IoT; particularly smart home technologies, Cryptography, Threat Models and MITRE ATT&CK;.
WANT TO LEARN MORE?
Discover the opportunity of a lifetime and explore your career options. With our collaboration with Nexer Recruit, we invite you to reach out directly to recruitment consultants Artan Bitiqi, [email protected] / +46 (0)723 61 28 44 or Jenny Nilsson, [email protected] / +46 (0)70 301 82 79 should you want to learn more about the position. We are looking forward to hearing from you!

VERISURE INNOVATION AS AN EMPLOYER

Verisure is a global leading provider of professionally monitored security solutions. We are an international company with a start-up mindset, fast, agile, and lean, high performance and value driven. We deliver professionally-monitored smart alarms and outstanding service to over 4.7 million customers in 17 countries across Europe and Latin America, with a team of more than 25,000 colleagues.
We believe that we make a difference every day. To do that, we need committed and engaged employees. Our people are accountable for delivering world-class service and they are passionate about making the world a safer and more secure place. We are building a high-performance organization through investing in our people, we offer a great opportunity to personal development with an environment characterized by humbleness and knowledge sharing. Visa mindre

Automationsingenjör/Projektledare inom kraftproduktion till DC

En riktigt svårslagen och spännande möjlighet för dig som vill fortsätta att utvecklas tekniskt inom industriell automation och programmering samtidigt som du vill kunna skaffa dig en bredare erfarenhet som projektledare – driva med ett helhetsansvar, från ”Ax till limpa”. Om verksamheten På Deterministic Control har vi specialiserat oss på utveckling, genomförande, driftsättning och service inom industriella automationslösningar. Vi levererar kvalificer... Visa mer
En riktigt svårslagen och spännande möjlighet för dig som vill fortsätta att utvecklas tekniskt inom industriell automation och programmering samtidigt som du vill kunna skaffa dig en bredare erfarenhet som projektledare – driva med ett helhetsansvar, från ”Ax till limpa”.

Om verksamheten
På Deterministic Control har vi specialiserat oss på utveckling, genomförande, driftsättning och service inom industriella automationslösningar. Vi levererar kvalificerade produkter och ingenjörs­lösningar inom styr- och reglerteknik. Tack vare vår djupa expertis, långa erfarenhet och ett oberoende från produktleverantörer hittar vi optimala lösningar utifrån varje kunds unika situation. Bland våra kunder finns allt från större kraftbolag till industrier, både inom Sverige och inter­nationellt. Läs mer om oss: http://www.deterministic.se/

Om tjänsten
Vi erbjuder dig en spännande roll som Automationsingenjör där du är involverad i alla steg från förfrågan till design, upphandling och utförande, till driftsättning och systemtest hos kund. Våra uppdrag har stor bredd och kan innebära allt från ett helhetsåtagande (funktionsentreprenad) till att vi står för en mindre leverans inom ramen för ett större projekt. För våra kunder betyder det att du ofta är både projektledare och utförare. Du kommer att arbeta med systemering och PLC-programmering inklusive HMI/SCADA samt integrationer och övergripande styrningar mot DCS-system. I rollen som projektledare ingår även inköp av material samt slutdokumentation och utbildning i samband med överlämning till kund. Vi arbetar gärna tillsammans i interna kundteam, där vi kan bidra inom våra olika specialområden. Som projektledare samordnar du även arbetet med externa samarbets­partner/UE inom t ex elkonstruktion. Naturligtvis ansvarar och styr du dina projekt (tidplan och budget).

Du kommer till ett team med djup teknisk kompetens och ett stort engagemang. Vi ser flexibelt på din bostadsort och rollen kommer att medföra arbetsresor i samband med dina projekt. Vårt kontor finns i Malmö och du rapporterar direkt till vår VD.

Din profil
Du har troligen en utbildningsbakgrund motsvarande civilingenjör alternativt högskoleingenjör med inriktning mot El/Automation. Det är naturligtvis viktigt att du har erfarenhet av automationsprojekt inom energiproduktion/kraftvärmeverk och/eller liknande produktions- eller processindustri, men det är inte nödvändigt att du redan tagit steget och blivit en rutinerad projektledare. Du har ett genuint teknikintresse och vill fortsätta att utvecklas inom automation och programmering (PLC/SCADA/DCS) men känner att det är dags för dig att även få axla ett helhetsansvar för dina projekt. Vi förutsätter att du har mycket god datorvana samt körkort och att du behärskar svenska och engelska, i tal och skrift.

Som person är du öppen, tydlig, kommunikativ och engagerande. Du är analytisk, arbetar strukturerat och har ett planerande förhållningssätt. Du är självgående, lugn och stabil till din natur, ser helheten och fokuserar på det som för arbetet framåt.

Kontakt
I den här rekryteringen samarbetar vi med Nexer Recruit. Vill du veta mer, kontakta gärna rekryteringskonsult Björn Larsson: [email protected] eller 072-572 36 70.

Urval och intervjuer sker löpande vi ber dig därför att skicka din ansökan så snart som möjligt.

Sista ansökningsdag 2023-09-08

Vi ser fram emot din ansökan!

Sökord: PLC / HMI / SCADA / DCS / Driftsättning / 800xA / Automationsingenjör / projektledare / Visa mindre

TEKNISK PROJEKTLEDARE TILL ESECO

Ansök    Sep 7    Nexer Recruit AB    Projektledare, IT
På Eseco utvecklar vi automatiserade och webbaserade affärssystem för morgondagens e-handel. Här får du arbeta med både teknik, projektledning och kundrelationer i en roll med stor variation. Du blir del av ett mindre bolag med högt i tak. Vi värdesätter teamwork, innovation samt att ha roligt på jobbet. Bli en del av vårt team!   DIN VARDAG Som projektledare får du en utmanande och rolig roll. Dina arbetsuppgifter är omväxlande och kommer exempelvis innef... Visa mer
På Eseco utvecklar vi automatiserade och webbaserade affärssystem för morgondagens e-handel. Här får du arbeta med både teknik, projektledning och kundrelationer i en roll med stor variation. Du blir del av ett mindre bolag med högt i tak. Vi värdesätter teamwork, innovation samt att ha roligt på jobbet. Bli en del av vårt team!
 
DIN VARDAG
Som projektledare får du en utmanande och rolig roll. Dina arbetsuppgifter är omväxlande och kommer exempelvis innefatta:

teknisk projektledning i projekt för både befintliga och nya kunder; uppgraderingar och nya systemimplementationer.

ansvar och delaktighet i hela processen; arbete med kravspecifikationer, tidplaner, testning och leverans.

aktivt deltagande i projektmöten, koordinering och uppföljning.

nära samarbete med utvecklingsteamet, för att bl.a. diskutera fram kundlösningar och delta i daily stand-ups.

rådgivande och affärsutvecklande roll mot kunder; hjälpa till att ta fram åtgärder, förslag och offerter.

samarbete med externa partners som hanterar betal- och logistiklösningar samt webbshopar.

kundsupport, problemlösning och hantering av kundärenden.


  
VARFÖR ESECO? 


Här blir du en del av ett företag med en platt organisation med högt i tak och frihet under ansvar. Vi verkar i en dynamisk bransch och ställs hela tiden inför nya utmaningar. Vi har alltid arbetsglädjen i fokus och är måna om en god teamkänsla. Nyfikenheten driver oss framåt lika mycket som goda relationer med våra kunder och leverantörer. Hos oss kommer du att få en god introduktion och möjligheter till utveckling.VEM ÄR DU? 
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet från projektledning och kundansvar. Du har grundläggande teknisk kunskap och systemförståelse, men framför allt ett intresse för teknik och innovation. Det är meriterande om du har arbetat med något webbaserat projektledningsverktyg och är van att arbeta nära ett utvecklingsteam. Det kan vara en fördel om du har erfarenhet från att ha arbetat i produktbolag samt är van att bygga långsiktiga kundrelationer. Du kommunicerar obehindrat på såväl svenska som engelska och har B körkort.
Som person är du driven, organiserad, ödmjuk och positiv. Du är nyfiken, har lätt för att lära dig nya saker samt har en hög leveransförmåga och servicekänsla. Du är en problemlösare och kommer gärna med egna idéer. I kundrelationen är du både konsultativ och relationsbyggande samt tydlig i din kommunikation. Du hanterar gärna uppgifter på egen hand, men trivs som en del av ett team.
 
VILL DU VETA MER?


I den här rekryteringen samarbetar vi med Nexer Recruit. Vill du veta mer, kontakta rekryteringskonsult Jenny Nilsson på [email protected] eller 070-3018279.
Vi ser fram emot din ansökan!OM ESECO


Eseco är ett privatägt IT-produktbolag med kontor i Malmö. Vi startade Eseco 2001 efter att ha jobbat som mångårig systemleverantör inom postorder- och distanshandelsbranschen. Vi utvecklar automatiserade och webbaserade affärssystem för morgondagens e-handel och omnihandel. Vårt fokus ligger på att skapa smarta system som sparar tid och pengar för användaren, genom att eliminera dubbelt arbete och ineffektiv hantering. Mer om oss på www.eseco.se. Visa mindre

Network & Security Engineer to Thule Group

Do you share the passion for an active lifestyle? If so, we have an exciting opportunity for you! We are currently seeking a Network & Security Engineer to join our team. As part of our IT Infrastructure team, you will have the chance to work with highly skilled colleagues and contribute to the creation of world-class products that inspire people to embrace an active life! YOU WILL Be part of an environment with strong teamwork, where we strive to be an ... Visa mer
Do you share the passion for an active lifestyle? If so, we have an exciting opportunity for you! We are currently seeking a Network & Security Engineer to join our team. As part of our IT Infrastructure team, you will have the chance to work with highly skilled colleagues and contribute to the creation of world-class products that inspire people to embrace an active life!

YOU WILL
Be part of an environment with strong teamwork, where we strive to be an open and curious organization, sharing our knowledge and inspiring one another in a fast-paced and dynamic environment.

As our new Network & Security Engineer, you will work in an operational and strategical role, being responsible for Thule Groups network infrastructure and take a lead for our Cyber Security initiatives. You will be expected to administrate, maintain and improve existing IT infrastructure that includes SD-WAN, Cisco Meraki, Palo Alto, Cloud networking, Routing/switching, Network architecture, Network security and daily operations. Some of your other areas of responsibility:

- Cooperate with suppliers, internal IT employees at various sites and other departments at Thule
- Drive and manage projects related to the network
- Design and architecture of network
- Hands-on work such as configuration of switches and access points
- Support our locations with LAN/WAN related issues, questions and design
- Proactively propose changes and keep up to date with technology

YOU ARE
We are looking for someone that takes pride in being on top and feel personally committed to delivering a great result that brings value for both consumers and Thule Group. It is important for us that you value quality and safety and see it as a fundamental part of the work. The willingness to learn new things and to be a problem solver is also important for this role. As a self-motivator, you take initiative and thrive in a dynamic work environment. Furthermore, you are expected to have great interpersonal and communication skills and are comfortable working in an agile and global environment.

We expect you to have several years of relevant experience from working with global WAN infrastructure, preferably in a global organization. You possess good ITIL knowledge and experience from working with Cyber Security, especially protection of data, identity and devices is highly meritorious. You hold a University degree in computer Science or equivalent. Full professional proficiency in English is needed and full professional proficiency in Swedish is highly meritorious.

WANT TO LEARN MORE?
We are collaborating with Nexer Recruit regarding this recruitment. Please contact recruitment consultant Artan Bitiqi at [email protected] or call +46 723 61 28 44 should you want to learn more about the position. We are looking forward to hearing from you! Visa mindre

Marketing Automation Specialist to Thule Group

Ansök    Jul 31    Nexer Recruit AB    Projektledare, IT
Do you share the passion for an active lifestyle? If so, we have an exciting opportunity for you! We are currently seeking a Marketing Automation Specialist to join our dynamic team. As part of our Global Online team, you will have the chance to contribute to the creation of world-class products that inspire people to embrace an active life. YOU WILL Be part of an environment with strong teamwork, where we strive to be an open and curious organization, s... Visa mer
Do you share the passion for an active lifestyle? If so, we have an exciting opportunity for you! We are currently seeking a Marketing Automation Specialist to join our dynamic team. As part of our Global Online team, you will have the chance to contribute to the creation of world-class products that inspire people to embrace an active life.

YOU WILL
Be part of an environment with strong teamwork, where we strive to be an open and curious organization, sharing our knowledge and inspiring one another in a fast-paced and dynamic environment.

We are now accelerating the sales and marketing efforts online with the focus on excellent consumer experience, product and brand presentation. Your main area of responsibility will be to build and optimize multi-channel, automated journeys to drive sales and consumer value in the region EMEA. Based on consumer data and market insights, you will build consumer segments and develop personalized campaigns and automated flows in our CRM tool to maximize engagement and conversion. Some of your tasks and areas of responsibility:

- Build consumer segments and personalized automated flows in our CRM tool across several markets
- Analyze campaign performance and provide suggestions for improvements to maximize the commercial impact of our initiatives.
- Share insights with relevant stakeholders in the organization and act as superuser and contribute to setting requirements for future development
- Identify and capitalize on growth opportunities using data analysis and consumer insights to continuously improve marketing automation flows
- Continuously monitor industry trends and best practices for marketing automation, CDP, and data taxonomy
- Plan and execute newsletter campaigns in alignment with global and local strategies

YOU ARE
We are looking for someone that takes pride in being on top and feel personally committed to delivering a great result that brings value for both consumers and Thule Group. You understand the importance of being customer-focused and possess problem-solving and analytical skills. As a self-motivator, you take initiative and thrive in a dynamic work environment. Furthermore, you are expected to have great interpersonal and communication skills and are comfortable working in an agile environment and global organization.

We expect you to have a couple of years of experience of working with marketing automation and consumer segmentation in an international e-commerce environment. You bring proven experience of analyzing data and KPIs to optimize campaigns and flows and have worked with A/B testing and other analytical tools to ensure consumer understanding and campaign results. Knowledge of Marketing Automation tool such as Sitecore or Salesforce is highly preferred. You hold a Bachelor's degree in Marketing, Information Systems, or related field. Full professional proficiency in English is needed and full professional proficiency in Swedish is highly meritorious.

WANT TO LEARN MORE?
We are collaborating with Nexer Recruit regarding this recruitment. Please contact recruitment consultant Artan Bitiqi at [email protected] or call +46 723 61 28 44 should you want to learn more about the position. We are looking forward to hearing from you! Visa mindre

Sales Manager to Biesterfeld Nordic AB

Ansök    Aug 8    Nexer Recruit AB    Utesäljare
Biesterfeld Nordic is looking for a driven and experienced Sales Manager to lead and develop our sales of engineering polymer’s. We need to strengthen our team with a new colleague and are looking for a self-driven team player with an unquestionable can-do-attitude! Do you want to join the journey and together with our team grow the market in the Nordic and Baltic area? Let´s get in touch!     YOU WILL As Sales Manager for Biesterfeld Nordic, you will... Visa mer
Biesterfeld Nordic is looking for a driven and experienced Sales Manager to lead and develop our sales of engineering polymer’s. We need to strengthen our team with a new colleague and are looking for a self-driven team player with an unquestionable can-do-attitude!

Do you want to join the journey and together with our team grow the market in the Nordic and Baltic area? Let´s get in touch!

 

 

YOU WILL

As Sales Manager for Biesterfeld Nordic, you will be responsible for developing and expanding our engineering polymer sales in the Nordic and Baltic area.

Your key contribution will be as a stakeholder for business development and your ambition is to add value to the organization and drive development both strategically and operatively. Part of your responsibilities as Sales Manager will be managing business models and pricing, acting main stakeholder for the sales department as well as the voice of our current and future customers.

You will collaborate with our sales team and be responsible for identifying new business opportunities, negotiating deals and building and maintaining strong relationships with existing and potential customers. Furthermore, you will:


• Work closely with our internal departments to ensure we deliver superior customer service as well maintain profitable growth and develop sales in line with budget and strategy


• Visiting existing and new customers on a regular basis


• Ensure agreed sales targets are achieved


• Offer technical advice according to ability and experience and liaise with engineers and back office as appropriate
 
• Prepare area sales statistics for reporting and present this information internally

 

YOU ARE

We are looking for someone with a proven track record for being knowledgeable, customer and business driven with excellent skills in building trustworthy relationships. Who wants to become part of the Biesterfeld Nordic team and work towards our common goals. You are inventive, a good communicator and good at interacting with colleagues within the company as well as with external partners.

To succeed in this role, you need to be a strong individual with a can-do attitude The ideal candidate has a progressive mindset and the urge to push the limits. We want a curious outside-the-box-thinker with analytical problem-solving skills and high level of business acumen.

It is advantageous if you previously had a Sales Manager role within the plastic industry, and has proven sales record and the ability to manage existing business but also identify new opportunities and drive growth. Furthermore, you:


• Have a bachelor’s degree in mechanical engineering or chemistry or similar experience within the plastic processor market or related industry


• Understand the importance of working against demanding targets and delivering on time with quality


• Are fluent in Swedish and English, written and spoken


• Have a full clean driving license.

 

WANT TO KNOW MORE

Biesterfeld Nordic is collaborating with Nexer Recruit regarding this recruitment. Please contact recruitment consultant Marie Karlsson at [email protected] or call +46 730 85 32 31 if you want to learn more about the position. We are looking forward to hearing from you!

 

ABOUT BIESTERFELD NORDIC

Biesterfeld Nordic AB is a subsidiary of the Biesterfeld Group. With our local sales team we are offering to our customers in Sweden and further Scandinavian countries engineering polymers and commodities as well as elastomers and special additives since 2013.

With a highly experienced and technical sales team we offer unparalleled levels of service to our customers. With the help of our supply partners, we provide extensive support to meet the needs of our customers. Visa mindre

Sales Manager to Biesterfeld Nordic AB

Ansök    Aug 8    Nexer Recruit AB    Innesäljare
Biesterfeld Nordic is looking for a driven and experienced Sales Manager to lead and develop our sales of engineering polymer’s. We need to strengthen our team with a new colleague and are looking for a self-driven team player with an unquestionable can-do-attitude! Do you want to join the journey and together with our team grow the market in the Nordic and Baltic area? Let´s get in touch! YOU WILL As Sales Manager for Biesterfeld Nordic, you will be... Visa mer
Biesterfeld Nordic is looking for a driven and experienced Sales Manager to lead and develop our sales of engineering polymer’s. We need to strengthen our team with a new colleague and are looking for a self-driven team player with an unquestionable can-do-attitude!

Do you want to join the journey and together with our team grow the market in the Nordic and Baltic area? Let´s get in touch!

YOU WILL

As Sales Manager for Biesterfeld Nordic, you will be responsible for developing and expanding our engineering polymer sales in the Nordic and Baltic area.

Your key contribution will be as a stakeholder for business development and your ambition is to add value to the organization and drive development both strategically and operatively. Part of your responsibilities as Sales Manager will be managing business models and pricing, acting main stakeholder for the sales department as well as the voice of our current and future customers.

You will collaborate with our sales team and be responsible for identifying new business opportunities, negotiating deals and building and maintaining strong relationships with existing and potential customers. Furthermore, you will:

- Work closely with our internal departments to ensure we deliver superior customer service as well maintain profitable growth and develop sales in line with budget and strategy
- Visiting existing and new customers on a regular basis
- Ensure agreed sales targets are achieved
- Offer technical advice according to ability and experience and liaise with engineers and back office as appropriate
- Prepare area sales statistics for reporting and present this information internally

YOU ARE

We are looking for someone with a proven track record for being knowledgeable, customer and business driven with excellent skills in building trustworthy relationships. Who wants to become part of the Biesterfeld Nordic team and work towards our common goals. You are inventive, a good communicator and good at interacting with colleagues within the company as well as with external partners.

To succeed in this role, you need to be a strong individual with a can-do attitude The ideal candidate has a progressive mindset and the urge to push the limits. We want a curious outside-the-box-thinker with analytical problem-solving skills and high level of business acumen.

It is advantageous if you previously had a Sales Manager role within the plastic industry, and has proven sales record and the ability to manage existing business but also identify new opportunities and drive growth. Furthermore, you:

- Have a bachelor’s degree in mechanical engineering or chemistry or similar experience within the plastic processor market or related industry
- Understand the importance of working against demanding targets and delivering on time with quality
- Are fluent in Swedish and English, written and spoken
- Have a full clean driving license.

WANT TO KNOW MORE

Biesterfeld Nordic is collaborating with Nexer Recruit regarding this recruitment. Please contact recruitment consultant Marie Karlsson at [email protected] or call +46 730 85 32 31 if you want to learn more about the position. We are looking forward to hearing from you! Visa mindre

Product Manager SaaS to Thule Group

Ansök    Apr 20    Nexer Recruit AB    Projektledare, IT
Do you share the passion for an active lifestyle? The position as Product Manager SaaS at Thule Group gives you an opportunity to work with a great team of people and be part of making great products that inspires to live an active life. We are now looking for a new colleague to join Thule’s Global Online team at our HQ in Malmö YOU WILL Be part of an environment with strong teamwork, both within your own team but also across teams. We strive to be an ope... Visa mer
Do you share the passion for an active lifestyle? The position as Product Manager SaaS at Thule Group gives you an opportunity to work with a great team of people and be part of making great products that inspires to live an active life. We are now looking for a new colleague to join Thule’s Global Online team at our HQ in Malmö

YOU WILL
Be part of an environment with strong teamwork, both within your own team but also across teams. We strive to be an open and curious organization, sharing our knowledge and inspiring one another. We share the same values and we like to have fun.

By being at the center of our SaaS solutions that deliver the functionality for success you will play an important role and be responsible for managing and optimizing our various software as a service platforms, including Salesforce Service Cloud. You will be a key player in ensuring and overseeing the entire process from start to finish, including successful deployments, enhancements, implementations with 3rd party partners and maintenance of SaaS application, with specific focus on Salesforce.

Some other areas of responsibility:

- Work closely with the Product Owner, internal stakeholders and department leaders to understand their specific needs and provide customized solutions.
- Configure and customize Salesforce and ensure that the system is tailored to meet the specific needs of the organization.
- Develop and maintain project plans, and timelines, with the Product Owner for SaaS application deployment projects.
- Develop and maintain workflows, validation rules, and custom objects in Salesforce.
- Provide training and support to users on Salesforce best practices and functionality.
- Manage data quality and cleanliness in Salesforce. This will involve developing data cleansing and data management processes to ensure that the data in Salesforce is accurate, up-to-date, and fit for purpose.
- Provide ongoing support and maintenance of SaaS applications, including troubleshooting and issue resolution.

YOU ARE
We are looking for someone that takes pride in being on top and feel personally committed to delivering a great result that brings value for both consumers and Thule Group. We expect that you are a team-player with a pragmatic and prestige less approach. To be a self-motivator and driver with a getting it done mentality is a given. Furthermore, you are expected to have great interpersonal and communication skills, and interacting with people on various levels comes naturally to you. Finally, you are used to an agile environment and working in a global organization.

We expect you to have several years of experience in SaaS application deployment and integration and proven experience of stakeholder management. This role will preferably require a good understanding of the Salesforce architecture and data model, and knowledge of SaaS platforms, including Salesforce, Sitecore, and any other relevant. You also bring experience in managing multiple SaaS application deployment projects simultaneously. Certification with Salesforce and/or other related SaaS applications is a plus. You hold a bachelor’s degree of computer science or another relevant field. You need to have full professional proficiency in English and full professional proficiency in Swedish is highly meritorious.

WANT TO LEARN MORE?
We are collaborating with Nexer Recruit regarding this recruitment. Please contact recruitment consultant Artan Bitiqi at [email protected] or call +46 723 61 28 44 should you want to learn more about the position. We are looking forward to hearing from you! Visa mindre

Group IT Manager to ZetaDisplay

Ansök    Apr 6    Nexer Recruit AB    Administrativ chef
ZetaDisplay is one of the largest companies within the Digital Signage business and we work across both software and hardware solutions to create long-lasting partnerships with some of the best-known global brands. Since we have grown quickly through acquisitions, we now need to establish a new Group IT function with the responsibility to design, launch and establish our new IT environment and organization. Are your ready to take on the challenge? If so, d... Visa mer
ZetaDisplay is one of the largest companies within the Digital Signage business and we work across both software and hardware solutions to create long-lasting partnerships with some of the best-known global brands. Since we have grown quickly through acquisitions, we now need to establish a new Group IT function with the responsibility to design, launch and establish our new IT environment and organization. Are your ready to take on the challenge? If so, do not hesitate to apply for this role.

YOU WILL
As our first Group IT Manager you will be given the task to design and launch the new Group core enterprise systems and data architecture. At the same time, you will continuously build and establish the Group IT organization, by securing the on-going delivery through functions and partners considering different needs within our group functions and current business areas/countries. We are aiming to build a world-class IT-function that will enable us a continued growth – focusing on a small number of modern, integrated platforms and systems. Some of your responsibilities will be to:

- Define and execute an IT strategy, prioritising a roadmap based on business value, risk management, and implementation requirements
- Contribute to designing and implement ZetaDisplay’s enterprise system and data architecture, collaborating closely with stakeholders to select the right systems for their needs and ensure that implementation and ongoing usage is compliant
- Collaborate effectively to enable technology-driven efficiencies while ensuring that ZetaDisplay staff receive IT support, equipment, and needed system reliability and uptime
- Responsible for the Global IT budget, with the ability to clearly communicate and justify requirements
- Drive technology purchases from brief to diligence to vendor negotiation to implementation
- Establish information security procedures, including risk assessment / mitigation, disaster recovery, and systems monitoring
- Manage multiple projects, spanning countries and business functions
- Build a world class technology team

You will report directly to Johan Husberger, Group COO, and preferably work out of the office (HQ) in Malmoe.

YOU ARE
Experienced as an IT Manager or at least 5-6 years within a similar role, with responsibility for enterprise level systems and ideally with a hands-on experience across multiple IT disciplines. We prefer that you have a relevant academic education background. You are a strategic thinker and a person who gets things done, with a clear understanding of how IT enables the best possible business out-come.

You need to have excellent organisational, project management and prioritisation skills. Furthermore, you need to have experience in analysis, implementation, and evaluation of IT systems, infrastructure, tools, and their specifications. You are used to budget management and to take a leading position by establishing ROI thru valid business cases and presentations. You have strong communication skills, with confidence to communicate at all levels of the organization and we would like you to be fluent in both Swedish and English. Familiarity with enterprise systems like Oracle NetSuite, HubSpot together with Business Intelligence solutions are a plus.

WANT TO LEARN MORE?
We are collaborating with Nexer Recruit in this recruitment. For more information, please contact Artan Bitiqi at [email protected], +46 723 61 28 44 or Björn Larsson at [email protected], +46 72 572 36 70. We look forward hearing from you! Visa mindre

Security Architect to Verisure

We are looking for a new colleague to join our Information Security (InfoSec) department. Here is an opportunity to explore, learn and grow in multiple disciplines within cybersecurity. You will be part of a dynamic, innovative and vibrant environment, making a difference for our customers. Join us! YOU WILL In this role, you will work within the Security Architecture & Engineering (SAE) team, where we create the security roadmap and strategic view for... Visa mer
We are looking for a new colleague to join our Information Security (InfoSec) department. Here is an opportunity to explore, learn and grow in multiple disciplines within cybersecurity. You will be part of a dynamic, innovative and vibrant environment, making a difference for our customers. Join us!

YOU WILL

In this role, you will work within the Security Architecture & Engineering (SAE) team, where we create the security roadmap and strategic view for Verisure Group. Furthermore, we define and standardize the security controls, tools and their configurations, alongside the security architectures and designs that developers and engineers must follow. The team mission is highly relevant, as it covers both the thinking and the hands-on needed to create large-scale and long-term impact.

You will be a key member to ensure that Verisure stays secure and delivers secure IoT devices and alarm services to customers. Your main focus area will be Identity and Access Management (IAM), but it is expected that you can work on other domains as well. Your areas of responsibility will be to:

- Create, maintain and communicate the security reference architecture framework of global applicability across all businesses and geographies in Verisure.
- Create, evaluate and determine the resilience and suitability of technical designs to reduce relevant cyber threats.
- Be the product owner of IAM tools, including identity governance and management, and privileged access management.
- Create a plan for feature release, and maintain the backlog for the tool, prioritizing the features in each iteration.
- Define and maintain the strategic roadmap for the IAM tools

You will be based in Malmö and work across country borders. Some travel between locations is expected (up to 15% of the time), although the SAE team is already spread across countries and works predominantly as a virtual team.

YOU ARE

We are looking for you who are driven, innovative and passionate about security. You enjoy working both strategically and hands-on and are an influencer with a curious mindset. Your strong communication and collaboration skills are needed when working with stakeholders and colleagues in different parts of our organization. You easily adapt to change and new challenges.

We expect you to have +5 years experience within cybersecurity, and at least 3 years of experience as security engineer or architect. You need to be experienced in Secure System Design – designing and reviewing system architectures regarding digital identities for customers and employees, including authentication and authorization security models and protocols. Other important areas are design and development of generic security guidelines, ensuring that solutions remain compliant, and experience with UML, C4-model or any other convention or tool to document architecture designs. You need to be fluent in English, written and spoken. It is good with experience from Sailpoint and Cyberark or similar tech.

You will get an opportunity to work with a variety of areas, such as distributed systems architecture, event-driven architecture, APIs and Web architecture. Other interesting areas are IoT; particularly smart home technologies, Cryptography, Threat Models and MITRE ATT&CK;.

WANT TO LEARN MORE?

Discover the opportunity of a lifetime and explore your career options. With our collaboration with Nexer Recruit, we invite you to reach out directly to recruitment consultants Artan Bitiqi, [email protected]/ +46 (0)723 61 28 44 or Jenny Nilsson, [email protected]/ +46 (0)70 301 82 79 should you want to learn more about the position. We are looking forward to hearing from you! Visa mindre

Software Developer to 4C Strategies

We are on a mission to build a safer society and are looking for talented and passionate people to join our global team. Here you will get the opportunity to work in our growing software development team creating innovative and advanced solutions for our risk and crisis management platform. YOUR ROLE You will join our agile and cross-functional development team based in Sweden, US and UK. Our product Exonaut is a market-leading readiness management sof... Visa mer
We are on a mission to build a safer society and are looking for talented and passionate people to join our global team. Here you will get the opportunity to work in our growing software development team creating innovative and advanced solutions for our risk and crisis management platform.

YOUR ROLE

You will join our agile and cross-functional development team based in Sweden, US and UK. Our product Exonaut is a market-leading readiness management software platform, comprising fully integrated solutions for Risk, Business Continuity, Crisis Management, Compliance, Training and Exercises. Exonaut is supporting training and exercise management worldwide for the military, emergency, government and private sector.

As software developer you will be part of the whole development process and for example:

- design and develop large scale service oriented and distributed applications.
- work with our upcoming products.
- help with best practices, coding standards and design.
- share your knowledge among colleagues.
- be involved in technical dialogues with customers and presentations of our technical solutions.

YOU ARE

We are looking for you who are passionate about designing and developing innovative software solutions. You like working full stack but can have your focus in either back end or front end. Here you will for example work with Java, TypeScript, Angular, Spring Boot, Docker, MongoDB, Kafka etc. Good knowledge in English is required and preferably also in Swedish. It is a plus if you have experience in building large enterprise software systems.

You have your passion in creating great software but also to do it while having fun with your team. You are self-driven, take responsibility and like new challenges. You have good analytical and communication skills and a high level of quality consciousness in your work. Your mindset is flexible and curious and you easily adapt to new circumstances.

As our customers operate within fields that require security clearances, all employees of 4C Strategies need to be able to obtain a security clearance if required. Swedish citizenship or citizenship in a EU-/Schengen nation is an absolute requirement for the position.

WHY 4C STRATEGIES

We are growing rapidly due to our strong footprint in the market and a strong need for our solutions and services. We believe in a flat structure and collaborative approach to building tech that allows everyone to contribute, regardless of seniority, in a safe-to-fail environment. Our core values are fun, competence, integrity and results. Despite the fact that we are located in different countries, we work united as One 4C.

WANT TO LEARN MORE?

We are collaborating with Nexer Recruit regarding this recruitment. Please contact recruitment consultant Jenny Nilsson should you want to learn more about the position; [email protected] or +46703018279. We are looking forward to hearing from you! Visa mindre

Team Lead Automatisering & IT-utveckling till Länsförsäkringar Skåne

Ansök    Nov 30    Nexer Recruit AB    IT-strateg
Bli en av Länsförsäkringar Skånes drygt 600 medarbetare som alla strävar efter att ge våra kunder ett enklare och tryggare liv! Våra 450 000 kunder äger oss och en naturlig följd av det är vårt samhällsengagemang och breda utbud av kunskap och råd kopplat till boende, företagande, hälsa och ekonomi. Vi söker dig som trivs i gränslandet mellan verksamheten, affären och IT. I denna roll får du leda utvecklingen av digitala lösningar med fokus på både verksam... Visa mer
Bli en av Länsförsäkringar Skånes drygt 600 medarbetare som alla strävar efter att ge våra kunder ett enklare och tryggare liv! Våra 450 000 kunder äger oss och en naturlig följd av det är vårt samhällsengagemang och breda utbud av kunskap och råd kopplat till boende, företagande, hälsa och ekonomi. Vi söker dig som trivs i gränslandet mellan verksamheten, affären och IT. I denna roll får du leda utvecklingen av digitala lösningar med fokus på både verksamhets- och kundnytta.

Vi erbjuder

Tillsammans är vi starka. Hos oss jobbar vi tillsammans och stärker varandra. På så sätt bidrar du inte bara till din egen utveckling, utan även till gruppen som helhet. Våra grundpelare i allt vi gör är engagemang, samverkan, utveckling och enkelhet.

Länsförsäkringar Skåne står inför en stor transformation och landskapet för vår affär förändras snabbt. Vi vill fortsätta vara relevanta, personliga och kundens första val. Automatisering och digitalisering har en viktig roll i vår strategi för att möta våra kunder genom moderna gränssnitt och stötta våra medarbetare. Du får här vara med på vår resa att transformeras från ett ”traditionellt” försäkringsbolag till en allomfattande trygghetsleverantör.

Denna tjänst är en tillsvidareanställning med placering på vårt kontor i centrala Malmö. Tjänsten kan innebära resor inom Skåne och Sverige.

Din vardag

I denna roll är du med och driver vår digitaliserings- och automatiseringsresa. Du tillhör enheten ’Transformation, utveckling och IT’ med kollegor inom BI, IT-utveckling, projektledning, support och systemförvaltning. Några av dina ansvarsområden och arbetsuppgifter är att:

- vara länken mellan verksamheten och IT.
- fånga upp nuvarande och kommande behov inom verksamheten.
- driva utvecklingsinitiativ kopplat till automatisering, digitalisering och nya IT-tjänster samt arbeta i projekt initierade av både verksamheten och IT.
- leda dina närmsta kollegor och säkerställa teamets roll som en professionell, serviceinriktad och flexibel del av Länsförsäkringar Skåne.
- samarbeta med externa partners, koordinera och säkerställa krav och leverans.

Vem är du?

Vi söker dig som har erfarenhet från en liknande roll inom verksamhetsnära IT där digital transformation varit en viktig framgångsfaktor. Du har en god förståelse för processer som rör både utveckling, verksamhet och kund. Du har även erfarenhet av att arbeta med partners i en outsourcad miljö och styrning så att samverkan, kapacitetsplanering av resurser och uppföljning sker professionellt och effektivt. Du trivs i en ledande roll och kan bidra till att skapa bra samarbete. Det är meriterande om du har erfarenhet av agila utvecklingsmetodiker och förståelse för lösningsarkitektur, RPA och/eller low code-plattformar. Goda kunskaper i svenska är ett krav.

Som person är du drivande, strukturerad och problemlösande. Kontaktytorna i rollen är många och kräver god förmåga att skapa förtroende och samarbete för att nå resultat. Du är anpassningsbar och prestigelös och motiveras av utmaningar, utveckling och att hitta lösningar tillsammans med andra. Du kommunicerar på ett enkelt, tydligt och inspirerande sätt och har lätt för att både sälja in idéer och att lyssna in.

Vill du veta mer?

I den här rekryteringen samarbetar vi med Nexer Recruit. Vill du veta mer, kontakta rekryteringskonsult Jenny Nilsson på [email protected] alternativt 070-301 82 79. Facklig kontaktperson för Forena är Therese Bergö, 0411-33 81 03. Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Sales Manager to Caldic Nordic

Ansök    Nov 15    Nexer Recruit AB    Innesäljare
Would you like to work in an entrepreneurial environment being responsible for existing and new customers within our segment Pharma/Personal Care? Welcome to the chemical’s distribution market and a supplier of customized solutions in the role as Sales Manager. We are looking for an ambitious colleague who sees opportunities instead of obstacles and wants to be part of a great team at Caldic to expand and develop chemicals sales within our Nordic Business ... Visa mer
Would you like to work in an entrepreneurial environment being responsible for existing and new customers within our segment Pharma/Personal Care? Welcome to the chemical’s distribution market and a supplier of customized solutions in the role as Sales Manager. We are looking for an ambitious colleague who sees opportunities instead of obstacles and wants to be part of a great team at Caldic to expand and develop chemicals sales within our Nordic Business Unit. Welcome to apply.

WE OFFER

We can offer you a position with the prospect of great personal and professional development to help you achieve your career and personal goals. You will have an excellent opportunity to influence and develop strategically important customers and markets. You will be part of a flat organizational structure with a challenging, agile, ambitious and informal working environment. We offer good compensation package matching qualifications, incl. pension, incentive plan, company car, mobile phone, health insurance etc.

YOU WILL

Our presence in various geographical regions, our technical services and a wide range of chemical products allow us to offer first-class services to our customers. We are now expanding and developing our customer relationships and our portfolio within our segments Pharma and Personal Care. You will be responsible for our existing customers, developing new accounts and understanding our customer´s needs which shall result on long-term sustainable growth. In addition to your sales tasks, you will be part of products development, purchasing, planning and decision making. Preferably, you are located close to the Nordic HQ in Malmö and your customers will be based in Sweden.

Your main responsibilities:

- Work closely with colleagues as well as the principals, to successfully create business opportunities and often tailored concepts specific to the customer´s need
- Negotiating with both customers and suppliers
- Maintain and develop customer relationships and supplier management
- Maintain profitable growth and develop sales in line with budget and strategy
- Actively ensure that the products meet client’s requirements / expectations and provide support on product development and other technical issues.

YOU ARE

We are looking for a driven and passionate colleague that is highly motivated to work with sales. The role requires you to be committed and without prestige, as well getting motivation from creating business. We also believe that you are confident in yourself and that you possess a well-developed business interest as well as good negotiation and communication skills. You thrive in customer meetings and can easily establish long-term relationships.

To be successful in this role, you need to be comfortable in a growing entrepreneurial organization with high ambitions. You also need have a strong desire to develop the business together with your colleagues. We expect you to have prior experience of sales within the segments of Pharma or Personal Care. Experience in the distribution of chemicals and/or chemical sales and understanding of the chemical value chains is a merit. Finally, you need to be fluent in English and Swedish verbally and written.

WANT TO LEARN MORE?

We are collaborating with Nexer Recruit regarding this recruitment. Please contact recruitment consultant Johanna Värmfors at [email protected] or call +46 730 821 230 or Artan Bitiqi at [email protected] or call +46 723 61 28 44 if you want to learn more about the position. We are looking forward to hearing from you! Visa mindre

Cyber Security Specialist to Asker Healthcare

We can offer you an interesting, technical and broad role within Cyber Security. We are looking for a colleague that brings us experience and passion within security and is value driven, skilled and curious as a person. At Asker Healthcare you will join a global and dynamic company. We are driving progress in the healthcare industry and you will be part of making a positive change for society, patients and the planet. Join us in this new role in our IT Sec... Visa mer
We can offer you an interesting, technical and broad role within Cyber Security. We are looking for a colleague that brings us experience and passion within security and is value driven, skilled and curious as a person. At Asker Healthcare you will join a global and dynamic company. We are driving progress in the healthcare industry and you will be part of making a positive change for society, patients and the planet. Join us in this new role in our IT Security team!

YOU WILL

You will work with Cyber Security at group level with all companies that are part of the Asker Healthcare Group. Since we are continuously growing with acquisitions, you will help new and existing companies within the group to meet the requirements for the area of Cyber Security. This means implementing IT security features but also regularly following up on relevant KPIs to ensure compliance. The scope for the role is wide, which provides an opportunity to work with the full spectrum of Cyber Security. You will also advice other departments in security topics. Examples of areas included in the role are:

- Vulnerability Management
- Endpoint Detection & Response
- Privileged Identity Management/Privileged Access Management
- Features included in the Microsoft 365 E5 Security package
- Incident Response
- Threat analysis
- Audits and security assessments of systems and solutions
- To collaborate with our partners within security

We offer you a role in a global and dynamic environment. We are growing and change is a part of our daily work. In our team we are helpful and support each other, furthermore we work with a lot of freedom and a high level of responsibility.

YOU ARE

We expect you to have a background within IT and several years of experience within Cyber Security, IT Security and/or Information Security. You like to work in a broad role which requires working both with details and the overall picture. Since you will have a wide circle of contacts in your role, it is important to have good communication skills. You will work in a global environment so good knowledge in English, both spoken and written is needed. CISSP certification or similar is meritorious. As a person you are driven and curious with a high level of engagement. In your daily work you easily find good structure and can prioritize. It is easy for you to work independently but at the same time you really enjoy working in a team.

WANT TO LEARN MORE?

We are collaborating with Nexer Recruit regarding this recruitment. Please contact recruitment consultant Artan Bitiqi, [email protected]/ +46 (0)723 61 28 44 or Jenny Nilsson, [email protected]/ +46 (0)70 301 82 79 should you want to learn more about the position. We are looking forward to hearing from you! Visa mindre

Dynamics 365 & E-commerce Specialist to Nord-Lock Group

We are in the start of implementing a new E-com solution integrated with Dynamics 365 Finance and Operations (D365 FO) and now looking for an additional colleague to our team that will enable us to make this happen. You will join us on our fantastic journey from our modern office, located in the heart of Malmö. From Shinkansen high speed railway in Japan, to Burj Khalifa in UAE, to NASAs space probe, to a Norwegian roller coaster to offshore wind turbine... Visa mer
We are in the start of implementing a new E-com solution integrated with Dynamics 365 Finance and Operations (D365 FO) and now looking for an additional colleague to our team that will enable us to make this happen. You will join us on our fantastic journey from our modern office, located in the heart of Malmö.

From Shinkansen high speed railway in Japan, to Burj Khalifa in UAE, to NASAs space probe, to a Norwegian roller coaster to offshore wind turbines. Constant vibrations cause stress on the constructions which jeopardizes safety. Most don’t devote a thought to bolts loosening – but we do. Every minute. Every hour. All day. All Year.

YOU WILL
The position is within our Business Systems Team which together with the organization manage, support, and evolve the use of D365 and now also to support the rollout of E-comm. You will support the roll out of our new E-comm solution that will be fully integrated with D365 FO, which is our strategically key business system. Our Marketing department are the project owner of the E-comm project, which you therefore will work closely together with. The focus will be the E-comm project, but we have a strong focus on making sure our cloud solutions are user-friendly and suitable for our business needs, therefore your role will also include daily tasks within IT departments system operations.

Some of your areas of responsibility:

- Support planning and participate in testing, both technical and flow tests
- Analysis of webstore logs and master data administration for webstore purposes
- Integrity checks on webshop and analysis of webstore performance to maximize the customer experience
- Management and configuration of D365 and attached services
- Modification and change management
- Issue and problem analysis of D365 and webstore
- Requirement management

YOU ARE
To be passionate about IT is important for us. A couple of years’ experience working with or within IT is ideal. However, you do not necessarily have to come from an all-IT background, on the contrary, we believe you will be able to deliver great results in this role if you have experience from various fields of work.

Still, we believe that you possess the below skills and experience:

- Deep technical knowledge of Dynamics 365 (D365)
- Good knowledge of business processes in collaboration with D365
- Experience in E-comm solutions integrated with D365
- Experience in participating and organizing testing before Go live
- Experience of PIM/PLM solutions is an advantage

To be communicative, co-operative, and team-oriented are important traits since you will be sharing your knowledge and driving initiatives together with your IT colleagues. We also believe you to be self-going in setting structure and ways of working in order to be successful in improving and developing our systems. We cover each other well and are not afraid to work across borders when needed, so sharing knowledge and to be flexible is also valued.

HOW TO APPLY
We are collaborating with Nexer Recruit regarding this recruitment. Please contact recruitment consultant Artan Bitiqi at [email protected] or +46 723 61 28 44 if you want to learn more about the position. Apply as soon as possible, since we are reviewing candidates continuously. We are looking forward hearing from you! Visa mindre

Teknisk projektledare till Eseco

Ansök    Okt 17    Nexer Recruit AB    Projektledare, IT
På Eseco utvecklar vi automatiserade och webbaserade affärssystem för morgondagens e-handel. Här får du arbeta med både teknik, projektledning och kundrelationer i en roll med stor variation och möjlighet att påverka. Du blir del av ett mindre bolag, med spetskompetens, nyfikenhet och positiv och familjär stämning. Bli en del av vårt team! Din vardag Som projektledare hos oss får du en utmanande och rolig roll. Dina arbetsuppgifter är omväxlande och ko... Visa mer
På Eseco utvecklar vi automatiserade och webbaserade affärssystem för morgondagens e-handel. Här får du arbeta med både teknik, projektledning och kundrelationer i en roll med stor variation och möjlighet att påverka. Du blir del av ett mindre bolag, med spetskompetens, nyfikenhet och positiv och familjär stämning. Bli en del av vårt team!

Din vardag

Som projektledare hos oss får du en utmanande och rolig roll. Dina arbetsuppgifter är omväxlande och kommer exempelvis innebära:

- teknisk projektledning i projekt för både befintliga och nya kunder; uppgraderingar och nya systemimplementationer.
- ansvar och delaktighet i hela processen; arbete med kravspecifikationer, tidplaner, testning och leverans.
- aktivt deltagande i projektmöten, koordinering och uppföljning.
- nära samarbete med utvecklingsteamet, för att bl.a. diskutera fram kundlösningar och delta i daily stand-ups.
- rådgivande och affärsutvecklande roll mot kunder; hjälpa till att ta fram åtgärder, förslag och offerter.
- samarbete med externa partners som hanterar betal- och logistiklösningar samt webbshopar.
- kundsupport, problemlösning och hantering av kundärenden.

Varför Eseco?

Du blir del av ett engagerat företag som har en platt organisation med högt i tak och frihet under ansvar. Vi verkar i en dynamisk bransch och ställs hela tiden inför nya utmaningar. Tempot kan vara högt periodvis, men vi har alltid arbetsglädjen i fokus. Det som präglar oss är god stämning och teamkänsla. Nyfikenheten driver oss framåt lika mycket som goda relationer med våra kunder och leverantörer. Hos oss kommer du att få en god introduktion och utvecklas.

Vem är du?

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet från arbete med kundrelationer och med fördel även projektledning. Du har grundläggande teknisk kunskap och systemförståelse, men framför allt ett intresse för teknik och innovation. Det är meriterande om du har arbetat med något webbaserat projektledningsverktyg och är van att arbeta nära ett utvecklingsteam. Det kan vara en fördel om du har erfarenhet från att ha arbetat i produktbolag samt är van att bygga långsiktiga kundrelationer. Du kommunicerar obehindrat på såväl svenska som engelska och har B körkort.

Som person är du driven, organiserad, ödmjuk och positiv. Du är nyfiken, har lätt för att lära dig nya saker samt har en hög leveransförmåga och servicekänsla. Du har gärna ”många bollar i luften”, älskar att lösa problem och kommer gärna med egna idéer. I relationen mot kunder är du både konsultativ och relationsbyggande samt är tydlig i din kommunikation. Du hanterar gärna uppgifter på egen hand, men trivs som en del av ett team.

Vill du veta mer?

I den här rekryteringen samarbetar vi med Nexer Recruit. Vill du veta mer, kontakta rekryteringskonsult Jenny Nilsson på [email protected] eller 070-3018279. Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Information Security Admin to Asker Healthcare

If you have a passion for IT and Information Security and would like to be in a role with focus on coordination and administration, this could be the opportunity for you. At Asker Healthcare you will join a global and dynamic company. We are driving progress in the healthcare industry and you will be part of making a positive change for society, patients and the planet. Come and join our team! YOU WILL You will be part of our IT Security team and work ... Visa mer
If you have a passion for IT and Information Security and would like to be in a role with focus on coordination and administration, this could be the opportunity for you. At Asker Healthcare you will join a global and dynamic company. We are driving progress in the healthcare industry and you will be part of making a positive change for society, patients and the planet. Come and join our team!

YOU WILL

You will be part of our IT Security team and work with Information Security and Cyber Security at group level with all companies that are part of the Asker Healthcare Group. Since we are continuously growing with acquisitions, you will help new and existing companies within the group to meet the requirements in the security area. This means setting IT security requirements but also regularly following up on relevant KPIs to ensure compliance. The scope for the role is wide, so you will have a great variation in your daily work. Examples of assignments included in the role are:

- Creation of group security procedures, policies, instructions and other documentation
- Information security training and awareness
- External audit response
- Security incident management
- Risk assessments
- Monthly security report
- User security support
- Advise other departments in security topics

We offer you a role in a global and dynamic environment. We are growing and change is a part of our daily work. In our team we are helpful and support each other, furthermore we work with a lot of freedom and a high level of responsibility. This role is a temporary position due to a parental leave, but with good possibilities for further employment since we are investing a lot within this area.

YOU ARE

We are looking for you who have at least a few years of experience in a similar role within Information Security, Cyber Security and/or IT Security. You enjoy working in a broad role which includes administration, coordination and supporting colleagues. Since you will have a wide circle of contacts in your role, it is important to have good communication skills. You will work in a global environment so good knowledge in English, both spoken and written is needed. As a person you are flexible and can easily adapt to changes. In your daily work you easily find good structure and can prioritize. It is easy for you to work independently but at the same time you really enjoy working in a team.

WANT TO LEARN MORE?

We are collaborating with Nexer Recruit regarding this recruitment. Please contact recruitment consultant Artan Bitiqi, [email protected]/ +46 (0)723 61 28 44 or Jenny Nilsson, [email protected]/ +46 (0)70 301 82 79 should you want to learn more about the position. We are looking forward to hearing from you! Visa mindre

Data & BI Architect to 4C Strategies

We are on a mission to build a safer society and are looking for talented and passionate people to join our global team. We offer you an interesting and challenging opportunity in this new role as Data & BI Architect. This is a great challenge for you who are experienced within both development and architecture and like varied tasks in an innovative and fast-paced environment. Welcome with your application! YOUR ROLE You will join our Analytics team in... Visa mer
We are on a mission to build a safer society and are looking for talented and passionate people to join our global team. We offer you an interesting and challenging opportunity in this new role as Data & BI Architect. This is a great challenge for you who are experienced within both development and architecture and like varied tasks in an innovative and fast-paced environment. Welcome with your application!

YOUR ROLE

You will join our Analytics team in an interesting phase where we are investing in a new platform to help our customers even more within data analytics and business intelligence. To meet current and future business needs we are developing a state-of-the art data warehouse platform using modern and scalable technologies.

As Data & BI Architect you will be responsible for architecture, designing the tech stack and data models to allow transforming our customers’ data into a data warehouse that provides the insights needed. Dashboards, reports and other presentation layers will be developed on top of this. This is a role with great variation, where you will develop yourself, take part in the strategic roadmap and also lead and coach the Analytics team.

YOU ARE

Your background is within business intelligence and data warehouse solutions, with several years of experience in development and architecture. You thrive in a technical role with broad responsibilities where you work from design of data warehouse to visualization. It is a plus if you are interested in open-source technologies as well as AI and Machine Learning. You have an academic background and good knowledge in English, and preferably also in Swedish.

An agile and dynamic environment suit you and you enjoy creating a good team spirit. Being part of an international and fast-moving organization is something you appreciate. You have your passion in creating great software but also to do it while having fun with your team. You are self-driven, curious, take responsibility and like new challenges.

As our customers operate within fields that require security clearances, all employees of 4C Strategies need to be able to obtain a security clearance if required. Swedish citizenship or citizenship in a EU-/Schengen nation is an absolute requirement for the position.

WHY 4C STRATEGIES

At 4C Strategies you will join a passionate global team of resilience professionals, software engineers and training experts. We deliver applications for supporting training and exercise management worldwide for the military, emergency, government and private sectors. We work in agile and cross-functional teams based in Sweden, US and UK.

We are growing rapidly due to our strong footprint in the market and a strong need for our solutions and services. We believe in a flat structure and collaborative approach to building tech that allows everyone to contribute, regardless of seniority, in a safe-to-fail environment. Our core values are fun, competence, integrity and results. Despite the fact that we are located in different countries, we work united as One 4C.

WANT TO LEARN MORE?

We are collaborating with Nexer Recruit regarding this recruitment. Please contact recruitment consultant Jenny Nilsson should you want to learn more about the position; [email protected] or +46703018279. We are looking forward to hearing from you! Visa mindre

Area Sales Manager to FANUC Nordic

Ansök    Jul 25    Nexer Recruit AB    Innesäljare
Do you have experience of technical sales and looking for your next challenge? Then you could be our next ambitious salesperson to develop our business within the Roboshot segment. This is a great opportunity to shape sustainable and productive customer relationships with existing and new customers. Some call it a job - we call it passion! YOU WILL In the role as Area Sales Manager, you will be expected to acquire and develop new and existing accounts,... Visa mer
Do you have experience of technical sales and looking for your next challenge? Then you could be our next ambitious salesperson to develop our business within the Roboshot segment. This is a great opportunity to shape sustainable and productive customer relationships with existing and new customers. Some call it a job - we call it passion!

YOU WILL

In the role as Area Sales Manager, you will be expected to acquire and develop new and existing accounts, with the goal to establish good and long-term customer relations. You will be responsible for sales of our Roboshot products and visit our customers on-site. You are also expected to further-develop new and existing accounts in the Scandinavian market with main focus on the Swedish market, identifying sales leads, promoting products and bringing business home. You will have your own budget responsibility.

At FANUC Nordic, you have the advantage of offering complete concepts and solutions that can streamline production and give customers new business opportunities. It gives you great advantages in a dynamic industry where FANUC has long been an established and well-known player. In short, you will:

- Grow the business to achieve the sales target in your region
- Execute the FANUC sales process at new potential and existing accounts
- Negotiate independently, develop and maintain networks and manage accounts

YOU ARE

We are looking for a colleague that is a skilled relationship builder and have well-documented experience of sales within business to business of capital goods like injection moulding machines or equal equipment. Alternatively, sales in related products or services. It is important to understand the process and we see that you have a technical education or are tech-savvy. Experience from the polymer industry is meritorious.

As a person, you are open and enterprising with the ability to see new business and development opportunities in the customer relationship. We operate in a specialized market with tough competition, which places demands on your ability to benefit from the resources that FANUC offers. As we are part of an international group, you must be fluent in spoken and written Swedish and English. We believe that you live in the south part of Sweden, between Mälardalen and Malmö.

WE OFFER

FANUC is a global player; FANUC offers the best of two worlds – international career opportunities in a family environment and a dynamic company where people are the center of all activities. We manage diverse projects, we are passionate about our work and due to our continuous development process, we set trends in the international automation industry.

As an innovative company, FANUC offers an exciting workplace with attractive future prospects. Thanks to latest technology and the FANUC Work-Life-Balance, we invest in your professional and personal development.

We believe in coaching leadership which means that you get good support when you need, combined with the freedom to plan your job yourself and to take your own initiative. We offer you a thrilling and challenging sales position with both freedom and responsibility. You will be part of a growing organization with an energetic sales spirit. You have colleagues in similar roles in other countries.

WANT TO LEARN MORE?
We are collaborating with Nexer Recruit regarding this recruitment. Please contact recruitment consultant Johanna Värmfors at [email protected] or call +46 730 82 21 30 if you want to learn more about the position. We are looking forward to hearing from you! Visa mindre

System Engineer to Festina Sweden

Ansök    Jun 3    Nexer Recruit AB    Byggnadsingenjör
Are you an engineer with passion for electronics, technology in general and product development? Come join us at Festina, as our new colleague and System Engineer. This is an interesting opportunity where you will have an impact on the development and innovation, helping us develop the future for connected watches. Welcome with your application! YOU WILL At our Malmö office we design and develop connected products for the Festina group. As our System En... Visa mer
Are you an engineer with passion for electronics, technology in general and product development? Come join us at Festina, as our new colleague and System Engineer. This is an interesting opportunity where you will have an impact on the development and innovation, helping us develop the future for connected watches. Welcome with your application!

YOU WILL
At our Malmö office we design and develop connected products for the Festina group. As our System Engineer you will have a central function and make sure that various customer needs are met in the best possible way. That means your responsibilities will be to define how to convert the customer needs to requirements and solutions. In close collaboration with our PM, UX, QA, FW and app teams, you develop products with exceptional user experience.

Your tasks will be of variety and with a wide range and you will be involved in the entire development process; technical pre-studies, requirements management, concept development and design to mass production. Further you will:

- Develop and optimize low current consumption microcontroller electronic platforms/products
- Ensure compliance with requirements specification in all parts that are designed and developed
- Refining existing products but also by developing completely new features and products.
- Conduct research on emerging technologies.

WHO YOU ARE TODAY
You are passionate about technology and want to be part of a culture with a strong collaborative spirit where everyone can make a difference. We believe you are the value bearer of our values Openness, Including, Flexibility, Continuous Learning and Teamwork.

We expect you to have an academic degree in Electrical engineering or a related technical field. You have several years’ experience from Electrical design and development where you have been involved in the product development process, from brain-storming concept to manufacturability of finished product. Experience with Bluetooth connected consumer products or integration of displays and touch support in embedded devices are highly meritorious.

To succeed in this role, you have an inquiring mind and love a technical challenge. You care about the details and know what´s required to deliver best in class products. You are curious and driven to take your own and Festina groups development to the next level.

WHAT YOU BECOME A PART OF

Festina Sweden is the team behind Kronaby, an international premium watch brand, that has quickly become the market leader for connected hybrid watches. We specialize in purposefully designed smart and connected products, where the latest technology is used to make your life easier, a little less distracted. We are part of the global Festina Group and work with watch brands such as Kronaby, Jaguar, Festina and Lotus.

At Festina we are always looking for passionate and committed employees who can add a new dimension to our future journey. We will give you the tools and support your needs to grow both as a professional and as a person, with us. We offer you a culture to thrive in, a beautiful and vibrant office, hybrid and flexible working hours and Quarterly socials.

WANT TO LEARN MORE?
We are collaborating with Nexer Recruit regarding this recruitment. Please contact recruitment consultant Johanna Värmfors at [email protected] or call +46 730 821 230 if you want to learn more about the position. We are looking forward to hearing from you! Visa mindre

Network & Security Specialist to Nord-Lock Group

Ansök    Jun 22    Nexer Recruit AB    Nätverkstekniker
Would you like to join a fantastic IT team at a vibrant B2B company? Nord-Lock Group is looking for you who are specialized working with network and have experience or interest in also working with security. You will join us on our fantastic journey from our modern office, located in the heart of Malmö. By becoming a member of the Nord-Lock Group family you get to work with passionate colleagues both locally and around the globe. From Shinkansen high spe... Visa mer
Would you like to join a fantastic IT team at a vibrant B2B company? Nord-Lock Group is looking for you who are specialized working with network and have experience or interest in also working with security. You will join us on our fantastic journey from our modern office, located in the heart of Malmö. By becoming a member of the Nord-Lock Group family you get to work with passionate colleagues both locally and around the globe.

From Shinkansen high speed railway in Japan, to Burj Khalifa in UAE, to NASAs space probe, to a Norwegian roller coaster to offshore wind turbines. Constant vibrations cause stress on the constructions which jeopardizes safety. Most don’t devote a thought to bolts loosening – but we do. Every minute. Every hour. All day. All Year.

YOU WILL

Network connectivity and secure communication are key components that we rely on to ensure business continuity globally. In the role as Network & Security Specialist, you

will join our global IT team consisting of 16 colleagues and report to our IT Architecture Manager. We are a tight IT team with the ambition to support, challenge and develop each other on daily basis. You will have varied workdays and some of your key tasks are:

- Technical ownership of network components and network security components
- Hands on system configuration, modifications, and hardware implementation
- Technical maintenance and upgrades of the services
- Issue and problem analysis and management
- Security incident management and posture enhancement
- Functional roadmap for the area
- Solution requirement management

YOU ARE

We are looking for you who have experience and knowledge working with network, routing, switching and firewalls. To succeed in this role, you need good knowledge of LAN/Wi-Fi/WAN, Firewall Management, VPN and network segmentation planning.

You are also experienced within cloud and security, or you have the interest to learn, e.g. within Cisco Meraki, Cloud Security IaaS/PaaS/SaaS, OT/IoT Security and Microsoft Azure Virtual WAN, Firewall and NSGs. You are fluent in both spoken and written English, and Swedish is meritorious.

As a person you are communicative, co-operative and team-oriented since you will be sharing your knowledge and driving initiatives together with your colleagues. You are also self-going, responsible and driven and thrives in a role that includes both operative and strategic tasks. In your way of working, you are structured, prestige less, flexible and innovative.

HOW TO APPLY

We are collaborating with Nexer Recruit regarding this recruitment. Please contact recruitment consultant Jenny Nilsson at [email protected]/ +46 703 01 82 79 if you want to learn more about the position. Apply as soon as possible, since we are reviewing candidates continuously, latest 2022-07-31. We are looking forward hearing from you! Visa mindre

Senior Software Developer to 4C Strategies

We are on a mission to build a safer society and are looking for talented and passionate people to join our global team. We offer you a role in our growing software development team creating advanced solutions for our risk and crisis management platform. If you are an experienced and driven developer who want to work with innovative solutions, then you are the right person for our team! YOUR ROLE This is an opportunity for you to be part of a passionat... Visa mer
We are on a mission to build a safer society and are looking for talented and passionate people to join our global team. We offer you a role in our growing software development team creating advanced solutions for our risk and crisis management platform. If you are an experienced and driven developer who want to work with innovative solutions, then you are the right person for our team!

YOUR ROLE

This is an opportunity for you to be part of a passionate global team of resilience professionals, software engineers and training experts. You will join our development team, responsible for designing and creating large scale service oriented and distributed applications for supporting training and exercise management worldwide for the military, emergency, government and private sectors. We work in agile and cross-functional teams based in Sweden, US and UK. Our product Exonaut is a market-leading readiness management software platform, comprising fully integrated solutions for Risk, Business Continuity, Crisis Management, Compliance, Training and Exercises.

As a senior developer you will work primarily with our upcoming products and participate and support in the whole development process. You help with best practices, coding standards and design. You share your knowledge among colleagues, coordinate between different teams and also work close to our customers. For exemple you can be involved in technical dialogues with customers and presentations of our technical solutions for the military or civil sector.

YOU ARE

We are looking for you who have an academic background and many years of experience working in developing and designing innovative software solutions, preferably from building large enterprise software systems. You like working full stack and here you will e.g. work with Java, TypeScript, Angular, Spring Boot, Docker, Kafka etc. Good knowledge in English is required and preferably also in Swedish.

You have your passion in creating great software but also to do it while having fun with your team. You are self-driven, take responsibility and like new challenges. You have good analytical and communication skills and a high level of quality consciousness in your work. Your mindset is flexible and curious and you easily adapt to new circumstances.

As our customers operate within fields that require security clearances, all employees of 4C Strategies need to be able to obtain a security clearance if required. Swedish citizenship or citizenship in a EU-/Schengen nation is an absolute requirement for the position.

WHY 4C STRATEGIES

We are growing rapidly due to our strong footprint in the market and a strong need for our solutions and services. We believe in a flat structure and collaborative approach to building tech that allows everyone to contribute, regardless of seniority, in a safe-to-fail environment. Our core values are fun, competence, integrity and results. Despite the fact that we are located in different countries, we work united as One 4C.

WANT TO LEARN MORE?

We are collaborating with Nexer Recruit regarding this recruitment. Please contact recruitment consultant Jenny Nilsson should you want to learn more about the position; [email protected] or +46703018279. We are looking forward to hearing from you! Visa mindre

Project Manager Online to Thule Group

Ansök    Apr 6    Nexer Recruit AB    Projektledare, IT
Do you share the passion for an active lifestyle? The position as Project Manager Online at Thule Group gives you an opportunity to work with a great team of people and be part of making great products that inspires to live an active life. We are now looking for a new colleague to join Thule’s Global Online team at the head office in Malmö. YOU WILL To exceed the expectations of the active consumers and meet the demands of a changing retail environment, T... Visa mer
Do you share the passion for an active lifestyle? The position as Project Manager Online at Thule Group gives you an opportunity to work with a great team of people and be part of making great products that inspires to live an active life. We are now looking for a new colleague to join Thule’s Global Online team at the head office in Malmö.

YOU WILL
To exceed the expectations of the active consumers and meet the demands of a changing retail environment, Thule is now accelerating the sales and marketing efforts online with the focus on excellent user experience, product and brand presentation. We believe in strong teamwork, both within your own team but also across teams. We strive to be an open and curious organization, sharing our knowledge and inspiring one another. Within Thule Group you will find people who have a passion for our products. We share the same values´ and we like to have fun. All our employees have a joint responsibility to maintain that spirit and contribute to it.

This is an exciting opportunity for the right person to be a part of a growth journey in a fast-paced and dynamic environment. As Project Manager Online you will be part of the team that drives the development and maintenance of our global online presence to efficiently support our growth ambitions. Strong focus is on DTC and to grow organically across our categories and markets.

Your tasks and areas of responsibility will be to:

- Ensure successful completion of digital projects and other major initiatives within time, scope/quality and budget.
- Drive planning, controlling and tactical execution of project through successful use of a structured agile project management methodology with focus on delivering value to the organization
- Drive project requirements
- Manage project risk analysis and mitigation
- Manage internal and external project stakeholders
- Drive project quality assurance and test planning
- Work closely with vendors

YOU ARE
We are looking for someone who´s passionate about leading, developing and implementing online projects with a strategic and a holistic view leading to business impact. Someone that takes pride in being operationally on top of the projects he/she manages and feel personally committed to delivering a great result that brings value for both consumers and Thule Group. We expect that you are a creative person with a pragmatic and prestige less approach. To be a self-motivator and driver with a getting it done mentality is a given. Finally, you are used to an agile environment and working in a global organization.

We expect you to have several years of experience from driving major web projects with strong elements of both IT and communications and proven experience of stakeholder management. You hold a bachelor’s degree of marketing, communications, digital or another relevant field. Furthermore, you are experienced in Agile Software Development and have an appetite for efficient teamworking and networking. It is an advantage if you have professional experience from working both on the agency or consultancy side and from the customer side. It is also an advantage to have experience from eCommerce and technical understanding of systems and technologies involved in the digital solution landscape (HTML5, CSS, JavaScript or similar). You need to have full professional proficiency in English and full professional proficiency in Swedish is meritorious.

WANT TO LEARN MORE?
We are collaborating with Nexer Recruit regarding this recruitment. Please contact recruitment consultant Artan Bitiqi at [email protected] or call +46 723 61 28 44 should you want to learn more about the position. We are looking forward to hearing from you! Visa mindre

Electrical Engineer to Radinn in Malmö

Keen on shaping the future of electric mobility? Ready to take on those waves? Come join us at Radinn as our new colleague and Electrical Engineer! This is an interesting opportunity where you are offered a broad role with varied tasks and responsibility for the heart of our product; electronic. Welcome with your application! YOU WILL We are riding the waves of innovation while shaping the future of electric mobility, and our board is just the tip of th... Visa mer
Keen on shaping the future of electric mobility? Ready to take on those waves? Come join us at Radinn as our new colleague and Electrical Engineer! This is an interesting opportunity where you are offered a broad role with varied tasks and responsibility for the heart of our product; electronic. Welcome with your application!

YOU WILL

We are riding the waves of innovation while shaping the future of electric mobility, and our board is just the tip of the iceberg. Within the Radinn jetboard you’ll find a state-of-the-art IoT platform and software developed from Firmware, from the APP to the Cloud, as well as cutting-edge hardware design—all created in-house. The Electric Speed Controller (ESC), BMS (Battery Management System), and Wireless Remote were developed from scratch by the Radinn team.

You will be responsible of leading a team of three Electrical engineers and support with your expertise for our current products, but also within new product development. Your tasks will be of variety and with a wide range, and you will be involved in the entire development process, such as technical pre-studies, requirements management, concept development and design to production. You will work in close collaboration with the Software and Platform Teams, and report to Radinn’s Chief Digital Officer.

Further responsibilities include:

- ESC development
- Battery Pack development / BMS Development
- Wireless Remote development (BLE)
- Lithium-ion cell Test and Evaluation

YOU ARE

We expect you to have a MS or BS degree in electrical engineering or similar and several years of experience within the field, this could include knowledge of hardware architecture design and experience working with electric motor control systems. We believe you like working with varied tasks and with complex products, from concept development and electrical design to production. Experience of product development and electrical circuit boards is highly meritorious.

We believe in dedicated team players with a can-do attitude, and we believe that you are curious and learn quickly. You are a good communicator and good at interacting with colleagues within the company as well as with external contractors. Since we are a growing high-tech company, flexibility and a problem-solving mindset will be important. This means that you have that entrepreneur mindset with the drive of fixing the issues that might arise hands on and communicate that into the organization. Ability to take decisions under pressure in a fast-paced environment is also important. You are also fluent in English, written and spoken.

WE OFFER

Radinn is expanding rapidly, and we offer you the opportunity to be part of a fast-paced and exciting journey. You get to follow our product throughout the product life cycle and see your input on what is being developed. We do all our development in-house and we also build up our own prototype workshop for batteries. You will have the opportunity to grow in your role as an Electrical engineer in a team leadership role and meet high level of engineering and a bunch of great people.

WANT TO KNOW MORE

We are collaborating with Nexer Recruit regarding this recruitment. Please contact recruitment consultant Johanna Värmfors at [email protected], or +46 730 821 230 or Artan Bitiqi at [email protected], or call +46 723 61 28 44 should you want to learn more about the position.

We are looking forward to hearing from you! Visa mindre

Solution Architect to NE Nationalencyklopedin

Do you want to be involved in creating the best learning platform of the future and work with meaningful products that brings high value? We are now looking for a new team member, a Solution Architect to join us at NE. This is an opportunity to engage with modern technologies in a dynamic environment where you will actively define, use and promote best practice solutions. Come and join us! YOU WILL We are in an exciting phase, where our solution archite... Visa mer
Do you want to be involved in creating the best learning platform of the future and work with meaningful products that brings high value? We are now looking for a new team member, a Solution Architect to join us at NE. This is an opportunity to engage with modern technologies in a dynamic environment where you will actively define, use and promote best practice solutions. Come and join us!

YOU WILL
We are in an exciting phase, where our solution architecture will be a possibility for continued international expansion and further development of our product portfolio. As a Solution Architect, you will play a crucial role and have overall responsibility for the development of our technical solutions. Our solutions are cloud-based and you will work with existing architecture, but also with designing and implementing new solutions, creating architecture roadmaps, and follow up and coach where needed. You will continuously monitor trends and best practices to remain up to date and to contribute to continuous improvements. We have a modern technical environment and some of the technologies we use are Java, AWS, React, Terraform and Spring Boot.

Other tasks:

- Provide leadership and support to the development process
- Document and publish the defined process and targeted architecture supporting it
- Define, agree and communicate the roadmap for the applications in scope and keep application repository up-to-date together with business functions
- Drive implementation of solutions in adherence with the solution design

YOU ARE
We believe you have a solid experience of navigating technically in challenging environments and are used to guiding and making decisions about overall solution architecture. You understand the principles of cutting-edge technologies and mature products to set and develop the target architecture best practices and patterns.

Being a person that motivates colleagues and lead by example are key-success factors. You also need to have good time management skills and the ability to effectively communicate to both business and technical individuals. We also see you having some of the following experiences:

- Broad knowledge and long experience of technical architecture and state of the art cloud solutions
- Degree in information technology, computing science or equivalent experience
- Professional proficiency in English
- Experience in managing transformation projects

WANT TO LEARN MORE?
We are collaborating with Nexer Recruit regarding this recruitment. Please contact recruitment consultant Johanna Värmfors at [email protected], or +46 730 821 230 or Artan Bitiqi at [email protected], or call +46 723 61 28 44 should you want to learn more about the position.

We are looking forward to hearing from you! Visa mindre

IT-chef till Besiktas huvudkontor

Ansök    Feb 18    Nexer Recruit AB    Administrativ chef
Besikta är i en spännande digitaliseringsresa där vi erbjuder dig möjligheten att arbeta med ledarskap och affärsutveckling i en spännande mix. Vill du vara med i utvecklingen och driva på den tekniska resa som Besikta befinner sig i? Vi ser fram emot din ansökan. Vi erbjuder IT är en viktig stödfunktion för all affärsverksamhet som bedrivs inom Besikta. Du kommer in i en tid då vi genomgår en digital förändring och din tekniska kunskap kommer att värd... Visa mer
Besikta är i en spännande digitaliseringsresa där vi erbjuder dig möjligheten att arbeta med ledarskap och affärsutveckling i en spännande mix. Vill du vara med i utvecklingen och driva på den tekniska resa som Besikta befinner sig i? Vi ser fram emot din ansökan.

Vi erbjuder

IT är en viktig stödfunktion för all affärsverksamhet som bedrivs inom Besikta. Du kommer in i en tid då vi genomgår en digital förändring och din tekniska kunskap kommer att värderas högt. Vi tänker i nya banor och motiveras av att bygga en framtid där vi skapar goda relationer till våra kunder. Hos oss får du en unik möjlighet att inspirera till nya idéer och utveckla affärsdrivande lösningar inom IT och digitalisering som vi genomför på både operativ och strategisk nivå. Dessutom kommer du att få jobba tillsammans med människor som lever våra värderingar Glädje, Ansvar och Stolthet.

Din vardag

Som IT- chef ansvarar du för drift och utveckling av Besiktas IT-infrastruktur. Din roll är bred, och här ingår hårdvara och mjukvara, allt från handdatorer, datorer, telefoni, nätuppkoppling till datacenter och IT-säkerhet. Du ansvarar för att de IT-lösningar som finns är säkra och kostnadseffektiva, samtidigt som de stöttar verksamheten och affären på bästa sätt och utvecklas i takt med den tekniska utvecklingen i samhället.

Du spelar en avgörande roll i den pågående digitaliseringen av hela Besiktas affärsflöde, där du är med i strategiska utvecklingsprojekt som vi bedriver och som skall implementeras i vår IT-miljö, och till din hjälp har du idag tre medarbetare som du också har ett personalansvar för. Som IT-chef rapporterar du direkt till VD och sitter i bolagets ledningsgrupp.

Din Profil

Vi söker dig som har flera års erfarenhet inom IT och vi hoppas att du är den som vill vara med och bidra med initiativ och erfarenhet som du samlat på dig under din karriär. Du är tekniskt kunnig och har en förmåga att arbeta utifrån ett bredare bolagsperspektiv och du trivs med att pendla mellan strategisk, taktiskt och operativ nivå i beslutsfattande och genomförande. Vidare värdesätter vi din beställarkompetens, det mesta av utvecklingen beställs av konsultfirmor och du behöver fungera som kravställare och säkerställa att Besikta får önskad funktionalitet vid leverans.

Du är lyhörd, tydlig och trygg i ditt ledarskap och har god kommunikativ förmåga. Vi uppskattar också din nyfikenhet, goda samarbetsförmåga samt din analytiska förmåga.

Vill du veta mer?

I den här rekryteringen samarbetar vi med Nexer Recruit. Vill du veta mer, kontakta rekryteringskonsult Johanna Värmfors på [email protected] alternativt mobil 0730–821 230. Varmt välkommen med din ansökan. Då urval och intervjuer sker löpande ber vi dig skicka din ansökan så snart som möjligt. Visa mindre

SAP Basis Specialist to Duni Group

This is an opportunity to join us in a position that offers you professional growth, exciting challenges´ and very highly skilled colleagues to work with. We are looking for a new team-member in the role as SAP Basis Specialist at our HQ in Malmö. Be part of the digital journey ahead of us! YOU WILL You will be part of our team at System and Support within Operations and this team consists of 10 individuals globally. As our SAP Basis Specialist, you wi... Visa mer
This is an opportunity to join us in a position that offers you professional growth, exciting challenges´ and very highly skilled colleagues to work with. We are looking for a new team-member in the role as SAP Basis Specialist at our HQ in Malmö. Be part of the digital journey ahead of us!

YOU WILL

You will be part of our team at System and Support within Operations and this team consists of 10 individuals globally. As our SAP Basis Specialist, you will be responsible for the conception, setup, monitoring, performance, transports and troubleshooting of the SAP Landscape and their interfaces. This includes technical support for implementations and back-end production support of multiple SAP systems both for on premise and SAP Cloud solutions in different locations. Interaction with development, other support teams and business stakeholders will be a part of your role, such as collaboration with third parties and SAP Service provider. You will also communicate with SAP application experts regarding improvements and suggest maintenance and upgrade plans for the SAP Landscape.

Other daily tasks and responsibilities:

- Coordinate installation, patching and updating of SAP software products
- Transport Management, object changes and adjustment
- To be SAP Support Portal Superuser and SAP Enterprise Support team member
- Assist with SAP Archiving activities and archiving system interfaces
- Engage in SAP Security, SAP security notes and SSL Certificates
- Backup strategies of SAP systems, coordinate yearly disaster recovery tests
- Support concerning audit records for transports, client openings, etc.

YOU ARE

We value team-members that takes ownership and are accountable, it is an important part of our culture and what makes us successful. We expect you to be a team-player with good communication skills and business acumen. Furthermore, being a good listener and to share knowledge is also important. To be efficient in the interaction with others, you need to be fluent in written and spoken English.

Preferably you have some years of SAP Basis experience for on-premise, knowledge of UNIX and Windows OS, SAP Solution Manager 7.2, SAP Cloud technical landscape, hardware sizing as well as base knowledge of Oracle, MS Server and SAP HANA.

WANT TO LEARN MORE?

We are collaborating with Nexer Recruit in this recruitment. For more information, please contact Johanna Värmfors at [email protected], +46 730 821 230 or Artan Bitiqi at [email protected], +46 723 61 28 44. We look forward hearing from you! Visa mindre

BI Architect / Lead Developer till Länsförsäkringar Skåne

Vill du vara en del av något större? Vi ägs av våra kunder. Vi delar gator, stränder och torg med våra kunder. Därför drivs vi av att erbjuda trygghet via våra tjänster och att investera i vårt gemensamma samhälle. Nu finns möjligheten att bli en del av vårt team i en utmanande och rolig roll. Du kommer ha stor påverkan och ansvar för informationstillgång i våra digitala initiativ och en viktig del i vår digitaliserings- och automatiseringsresa. Din vard... Visa mer
Vill du vara en del av något större? Vi ägs av våra kunder. Vi delar gator, stränder och torg med våra kunder. Därför drivs vi av att erbjuda trygghet via våra tjänster och att investera i vårt gemensamma samhälle. Nu finns möjligheten att bli en del av vårt team i en utmanande och rolig roll. Du kommer ha stor påverkan och ansvar för informationstillgång i våra digitala initiativ och en viktig del i vår digitaliserings- och automatiseringsresa.

Din vardag

Som BI Architect / Lead Developer blir du en nyckelperson i vårt arbete med informations- och datahantering och kommer in i en intressant fas då vi är i ett utvecklingsskede där vi satsar stort på vår analysförmåga. Länsförsäkringar Skåne står inför en stor transformation och landskapet för vår affär förändras snabbt. Vi vill fortsätta vara relevanta, personliga och kundens första val. Våra grundpelare i allt vi gör är engagemang, samverkan, utveckling och enkelhet. I huvudsak kommer du:

- vara en nyckelspelare i att bygga upp vår analysförmåga och införa olika former av verktyg kopplat till AI och ML.
- arbeta nära verksamheten för att identifiera behov och krav och omsätta dessa till lösningsförslag och utvecklingsestimat.
- arbeta hands-on med utveckling, coacha utvecklare, genomföra code reviews och visa en tydlig riktning för den tekniska implementationen.

Tillsammans är vi starka. Hos oss jobbar vi tillsammans och stärker varandra. På så sätt bidrar du inte bara till din egen utveckling, utan även till gruppen som helhet. Denna tjänst är en tillsvidareanställning med placering på vårt kontor i centrala Malmö.

Vem är du?

Vi söker dig som ser information och data som en av de viktigaste affärstillgångarna och brinner för att verksamheten ska ha snabb och kvalitetssäkrad tillgång till information. Du har god erfarenhet i rollen som BI Developer och har även arbetat med teknisk design och arkitektur inom BI. Du trivs att arbeta brett, från affärsbehov och krav till lösningsförslag, estimat och teknisk design samt den praktiska utvecklingen. Du har goda kunskaper inom Microsofts on-prem BI-stack, ex. datalager, -server, SSIS, SSRS, SSAS, PowerBI och C#. Det är meriterande om du har erfarenhet av Microsofts molnlösningar för datahantering och analytics, ex. Azure Data Factory, Data Lake och Synapse Analytics. Har du också erfarenhet eller intresse av prediktiv analys såsom ML.NET eller R, har du möjlighet att även arbeta med det.

Som person är du drivande, strukturerad, problemlösande, prestigelös och har enkelt att röra dig från helhet till detaljer. Du har ett coachande förhållningssätt och vågar var kritiskt konstruktiv till behov och krav. Du har lätt för att ta initiativ och arbeta självständigt, men även teamwork är viktigt för dig. Eftersom du även kommer att arbeta med utveckling i denna roll är det viktigt att du tycker kod är roligt. Du sätter stort värde på att leverera det du åtagit att göra och trivs med att föreslå förbättringsåtgärder.

Vill du veta mer?

I den här rekryteringen samarbetar vi med Nexer Recruit. Vill du veta mer, kontakta rekryteringskonsult Jenny Nilsson på [email protected] alternativt 070 301 82 79. Facklig kontaktperson för Forena är Björn Lindwall, 076-773 80 68. Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

UX Designers till inUse i Malmö

Ansök    Nov 3    Nexer Recruit AB    Webmaster
Vill du vara med och skapa användarvänliga upplevelser och få möjlighet att göra skillnad – för människor, verksamheter och samhället? inUse växer och söker nu UX designers. Här får du möjlighet att vara en del av ett professionellt, mysigt gäng med bred och djup kunskap inom design. Välkommen med din ansökan! Din vardag Vi på inUse är experter på samspelet mellan mänskligt beteende och design. Det är vår styrka. Men det som verkligen skiljer oss från ... Visa mer
Vill du vara med och skapa användarvänliga upplevelser och få möjlighet att göra skillnad – för människor, verksamheter och samhället? inUse växer och söker nu UX designers. Här får du möjlighet att vara en del av ett professionellt, mysigt gäng med bred och djup kunskap inom design. Välkommen med din ansökan!

Din vardag

Vi på inUse är experter på samspelet mellan mänskligt beteende och design. Det är vår styrka. Men det som verkligen skiljer oss från andra är vår förmåga att metodiskt koppla bra användarupplevelser till affärsmål och därigenom leda och stödja organisationer i deras förändringsarbete. Vår verksamhet präglas av mod, välvilja, engagemang och kompetens; och hos oss får du inte bara arbeta med de intressantaste uppdragen, utan också med kompetenta och stöttande kollegor. Kunskapsdelning och utveckling prioriteras lika mycket som att ha det roligt och trivsamt på jobbet.

Som UX Designer får du en varierande vardag med möjlighet att samarbeta med kunder på olika nivåer och i olika branscher. Många av våra kunder finns inom den offentliga sektorn och du får vara delaktig i utvecklingens alla faser; genomförande av intervjuer/observationer för att definiera behov och möjligheter för användare, till wireframes, prototyper, skisser, användningstest, analys och kravspecifikationer. Vi arbetar i tvärfunktionella team och nära våra kunders utvecklingsteam.

Din profil

Vi söker dig som tycker att konsultrollen är rolig och utmanande och vill inspirera och påverka våra kunder. Du älskar den kreativa processen, med komplexa problem och olika kompetensområden som samverkar. Med din förmåga att förstå användaren, omvandlar du dessa insikter till bra design. Vi ser att du har en passion för att skapa designlösningar som gör skillnad, som tillfredsställer användarnas behov och kundens affärsmål. Vidare värdesätter vi din nyfikenhet och vilja till att expandera dina färdigheter.

Du har arbetat minst 3 år med UX design och har fått praktisk erfarenhet av konceptdesign, interaktionsdesign, prototyping och användningstester. Du är van vid ett nära samarbete med flera olika tvärfunktionella kompetenser och är tydlig i din kommunikation oavsett om din publik består av utvecklare, verksamhetsspecialister eller beslutsfattare. Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska och har erfarenhet av något av verktygen Figma, Sketch, Adobe Illustrator eller likvärdigt.

Vi erbjuder

På inUse värderar vi kompetensutveckling högt och lär av varandra, våra directors och inbjudna gästföreläsare. Varannan vecka har vi kontorsdagar med stort fokus på att bli klokare, gladare och mer inspirerade. Dessutom går alla inUsare på vår årliga konferens From Business to Buttons. Förutom det vi redan nämnt – kollegorna, hållbarheten, människan i fokus – så är det en trygghet att jobba på inUse. Det finns flexibilitet, 33 dagars semester, kollektivavtal, föräldrapenning, och schemalagd kompetensutveckling varannan vecka med hela teamet.

Vill du veta mer?

Känner du att ovanstående låter intressant och passar väl in med dina erfarenheter och ambitioner? Då är du varmt välkommen att skicka in din ansökan. I den här rekryteringen samarbetar vi med Nexer Recruit. Vill du veta mer, kontakta rekryteringskonsult Johanna Värmfors på [email protected] alternativt +46 730 82 12 30. Visa mindre

Sales Manager - Komposit till IMCD

Ansök    Dec 29    Nexer Recruit AB    Innesäljare
Har du erfarenhet av kompositer, kanske kommer du från industri eller har du jobbat med försäljning inom området? Vi letar efter dig som har rätt balans mellan teknik och förmågan att göra affärer! Din vardag IMCD är marknadsledande inom försäljning, marknadsföring och distribution av bland annat specialkemikalier. För denna roll kommer du vara en del av affärsområdet ”Advanced materials” med fokus på försäljning av kompositer där din portfölj kommer a... Visa mer
Har du erfarenhet av kompositer, kanske kommer du från industri eller har du jobbat med försäljning inom området? Vi letar efter dig som har rätt balans mellan teknik och förmågan att göra affärer!

Din vardag

IMCD är marknadsledande inom försäljning, marknadsföring och distribution av bland annat specialkemikalier. För denna roll kommer du vara en del av affärsområdet ”Advanced materials” med fokus på försäljning av kompositer där din portfölj kommer att innehålla råvaror och processhjälpmedel. IMCD´s nordiska huvudkontor finns i Malmö och vi ser fördelaktigt på dig som bor i närområdet. För rätt person finns det dock viss flexibilitet att utgå från hemmakontor och du kommer att ha försäljningsfokus i södra och västra Sverige även om ett fåtal kunder är utspridda över landet. I rollen kommer du att vidareutveckla befintliga kunder men samtidigt sträva efter att inleda nya kundrelationer.

Övergripande arbetsuppgifter:

- Ansvara för säljprocess från A till Ö
- Utföra en hög fysisk närvaro hos dina kunder
- Planera, utveckla och uppnå din försäljningsbudget samt KPI´er
- Supportera vid testkörningar
- Utveckla god kännedom om branschen och dess trender
- Administrera ditt säljarbete i affärssystemet Salesforce

Vem är du?

För att lyckas i rollen krävs kombinationen av tekniskt intresse samt goda kommunikativa färdigheter. Du gör dig bäst i fysiska möten med kunder och det är där du får din energi. För att kunna tillgodose kundernas förväntningar är det viktigt att du förstår dina produkter på en hög nivå.

Vi letar även efter dig som:

- Har tekniska kunskaper av komposit och har erfarenhet av försäljning (B2B)
- Du besitter mycket god datorvana (Excel, Powerpoint och Word)
- Du har möjlighet att utgå huvudsakligen från kontoret i Malmö
- Du har mycket goda kunskaper av både det svenska och engelska språket

Har du utöver detta även en eftergymnasial utbildning inom relevant område är det meriterande för tjänsten.

Vill du veta mer?

I den här rekryteringen samarbetar vi med Nexer Recruit. Vill du veta mer, kontakta rekryteringskonsult Johan Blomberg på [email protected] alternativt mobil 070-508 27 39.

Då urval och intervjuer sker löpande ber vi dig skicka din ansökan så snart som möjligt. Visa mindre

Head of Sales Plastic to Algol Chemicals

Ansök    Nov 23    Nexer Recruit AB    Administrativ chef
Do you thrive on building new business and managing a sales team? We are looking for an exceptional Head of Sales Plastic to take full responsibility to build and develop engineering plastic sales within our Scandinavian Business Unit. This is a great opportunity to start up a new business segment within Algol Chemicals, welcome with your application! YOU WILL In the plastic industry, we specialize in additives and quality improvers. Our suppliers are ... Visa mer
Do you thrive on building new business and managing a sales team? We are looking for an exceptional Head of Sales Plastic to take full responsibility to build and develop engineering plastic sales within our Scandinavian Business Unit. This is a great opportunity to start up a new business segment within Algol Chemicals, welcome with your application!

YOU WILL

In the plastic industry, we specialize in additives and quality improvers. Our suppliers are well-known market leaders, and our wide range is constantly evolving according to the needs of our customers. We are now ready to take the next step and develop our business to also include sales of engineering plastic. In this key role you will be responsible for driving new business development to increase our recognition the plastic segment in Scandinavia. You will work both operationally and strategically and drive the team's overall development in the short and long term within the framework of the strategy developed. Your task is to lead and create growth opportunities together with your team. You inspire and motivate your employees and it is important for you to create an environment for success and progress. Further, you will:

- Establish new suppliers and nurture these relationships
- Develop and execute sales and market strategy
- Develop and negotiate new accounts
- Create long-term customer contacts

Algol Chemicals is a matrix organization, and you report to our BU Director in Scandinavia as well as collaborate with other leaders across the global organization.

YOUR PROFILE

Ideally you will have a Degree within chemistry, technical sciences, business administration or equivalent. Previous experience of working in B2B sales in the plastic industry and proven success within a leadership role is a must. Experience from distribution industry within engineering plastic is an advantage. Distinctive strategic thinking, excellent communication, presentation and negotiating skills are essential. You are driven by development and driving your team towards common goals. You contribute with energy and drive and have a strong desire to develop the business as well as your employees.

WE OFFER

We offer you a thrilling and challenging new sales leader position with both freedom and responsibility. You will have the opportunity to build up a new segment and be part of a growing organization with an energetic sales spirit where international supplier contacts and cross-border thinking is part of the game. Through strong communication and coachning leadership across Algol organization, you will take lead in this exciting journey. You get good support when you need, combined with the freedom to plan your job yourself and to take your own initiative.

WANT TO LEARN MORE?

We are collaborating with Nexer Recruit regarding this recruitment. Please contact recruitment consultant Johanna Värmfors at [email protected] or call +46 730 82 21 30 if you want to learn more about the position. We are looking forward to hearing from you! Visa mindre

Senior .NET-utvecklare till Munkeby Systems

I den här rollen får du en möjlighet att arbeta med meningsfulla produkter och göra skillnad, på riktigt. Vill du utveckla produkter som når ut till kunderna direkt? Vill du även arbeta med mycket ny-utveckling och i ett team som tar ansvar för varandra? Då ska du söka denna tjänst och bli vår nya kollega på vårt kontor i Malmö! Din vardag Med våra produkter möjliggör vi att kunder kan digitalisera sina ledningssystem för ärende- och dokumenthantering. ... Visa mer
I den här rollen får du en möjlighet att arbeta med meningsfulla produkter och göra skillnad, på riktigt. Vill du utveckla produkter som når ut till kunderna direkt? Vill du även arbeta med mycket ny-utveckling och i ett team som tar ansvar för varandra? Då ska du söka denna tjänst och bli vår nya kollega på vårt kontor i Malmö!

Din vardag
Med våra produkter möjliggör vi att kunder kan digitalisera sina ledningssystem för ärende- och dokumenthantering. Det bidrar bland annat till en bättre arbetsmiljö och effektivare processer samt rutiner. Vi har en spännande resa framför oss och det innefattar nya tekniska lösningar, vidareutveckling samt uppgraderingar av våra produkter InControl och DocControl.

Ett övergripande ansvarsområde är att säkerställa kvalitet och att bibehålla kvaliteten på våra produkter. Tillsammans med dina kollegor och ett team på fem personer kommer du även att bygga på nästa generation av InControl, vilket innefattar mer avancerade funktioner med exempelvis Azure, .NET Core och Docker.

Exempel på arbetsuppgifter och ansvarsområden:

- arbeta med nyutveckling då vi går mer mot moln med Azure och uppgraderar .NET-plattformen
- vara delaktig i deploy-möten där vi går igenom risker och strategi för en viss leverans
- utveckla och underhålla våra egna plattformar och kundlösningar
- estimera och komma med förslag på lösningar
- vara behjälplig i vår supportorganisation

Vem är du?
Vi söker dig som är noggrann och har ett genuint intresse för teknik och utveckling. Vi ser gärna att du är en person med intresse för att samarbeta med andra för att nå gemensamma mål. Det är också viktigt att du är nyfiken inte bara på din egen roll, utan kan tänka dig att sätta dig in i företagets andra delar. Andra viktiga egenskaper som vi värdesätter är att vara driven och en person som fungerar bra i grupp och både kan ta emot och ge feedback.

Vi förväntar oss att du har erfarenhet av arbete i .NET (C#) och -server, gärna 4+ år i erfarenhet. Du behöver även ha erfarenhet av webbtekniker såsom WCF och Web Api:er. En sak som är meriterande är om du har erfarenhet av eller har arbetat med att skapa administrativa system. Sist men inte minst, för oss är din samarbetsförmåga och personliga driv viktigare än erfarenheter inom specifika tekniker.

Vill du veta mer?
I den här rekryteringen samarbetar vi med Nexer Recruit. Vill du veta mer, kontakta gärna rekryteringskonsult Artan Bitiqi på [email protected] alternativt mobil 0723-612 844.

Välkommen med din ansökan på www.nexerrecruit.com/jobb. Då urval och intervjuer sker löpande ber vi dig skicka din ansökan så snart som möjligt. Visa mindre

Sales Manager till Algol Chemicals

Ansök    Okt 13    Nexer Recruit AB    Innesäljare
Vill du vara med på Algol Chemicals framgångsresa och bidra till ytterligare tillväxt? Till vår Skandinaviska Buissnes Unit söker vi en Sales Manager. Har du en passion för teknisk försäljning, affärsutveckling och vill spendera dina dagar på att bygga framgångsrika relationer och affärer? Då är detta rollen för dig. Välkommen med din ansökan! Din vardag Hos Algol Chemicals blir du en del av en organisation med ett stort engagemang och ett öppet arbets... Visa mer
Vill du vara med på Algol Chemicals framgångsresa och bidra till ytterligare tillväxt? Till vår Skandinaviska Buissnes Unit söker vi en Sales Manager. Har du en passion för teknisk försäljning, affärsutveckling och vill spendera dina dagar på att bygga framgångsrika relationer och affärer? Då är detta rollen för dig. Välkommen med din ansökan!

Din vardag

Hos Algol Chemicals blir du en del av en organisation med ett stort engagemang och ett öppet arbetsklimat. Rollen innebär främst ett ansvar för försäljning av specialkemikalier till plast- och lim-industrin i främst Skandinavien. Du kommer att driva tvärfunktionella affärsprocesser vilket också innebär att du kommer att få lära dig något av våra andra segment.

Dina arbetsuppgifter innefattar affärsutveckling, att förstå kundens behov och ge förslag på lösningar. Du förväntas ansvara för försäljningsstrategier, budgetering, prissättning och offertskrivande. Då du arbetar för en distributör ingår det i rollen att du skapar goda relationer till både kund och leverantör. Du kommer att rapportera direkt till vår Segment Manager för Skandinavien.

Din Profil

Det här jobbet passar dig som är kundorienterad och lösningsfokuserad i ditt förhållningssätt. Du bör ha erfarenhet av att arbeta som teknisk säljare och vi tar för givet att du är en positiv och kommunikativ person som är mån om att göra ett bra jobb. Det är även starkt meriterande om du har erfarenhet från plast- eller kemikaliebranschen. Du behärskar svenska och engelska, både i tal och skrift. Du kommer att vara baserad på ditt hemmakontor eller/och på vårt försäljningskontor i Malmö eller på vår site i Kvarntorp nära Örebro.

Andra egenskaper som är viktiga för att passa in i rollen är:

- Hög energinivå
- Tävlingsinriktad med ett starkt säljdriv
- Tekniskt intresse
- Flexibel attityd till resande
- En personlig mognad och ansvarstagande

Vi erbjuder

På Algol Chemicals tror vi på coachande ledarskap vilket innebär att du får bra stöd när du behöver, kombinerat med friheten att själv planera ditt jobb och ta egna initiativ. Vi erbjuder dig en spännande och utmanande säljposition med både frihet och ansvar. Du kommer att ingå i en växande organisation med en energisk säljanda. Du har kollegor i liknande roller i andra länder och andra affärsenheter. Internationella leverantörskontakter och gränsöverskridande tänkande är en del din vardag.

Vill du veta mer?

I den här rekryteringen samarbetar vi med Nexer Recruit. Vill du veta mer, kontakta rekryteringskonsult Johanna Värmfors på 0730 821 230 eller via [email protected]. Då urval och intervjuer sker löpande ber vi dig skicka din ansökan så snart som möjligt. Vi ser framemot din ansökan! Visa mindre

Sales Manager- Pharmaceuticals to IMCD

SALES MANAGER - PHARMACEUTICALS TO IMCD Have you got a background in the pharmaceutical industry? Would you like to work in an international and entrepreneurial environment, being responsible for existing and new customers? If the answer is yes, we have got a great opportunity to join IMCD and their Nordic Pharmaceutical team as their next Sales Manager Pharmaceuticals. YOU WILL The aim of this position will be to build sustainable and productive cus... Visa mer
SALES MANAGER - PHARMACEUTICALS TO IMCD

Have you got a background in the pharmaceutical industry? Would you like to work in an international and entrepreneurial environment, being responsible for existing and new customers? If the answer is yes, we have got a great opportunity to join IMCD and their Nordic Pharmaceutical team as their next Sales Manager Pharmaceuticals.

YOU WILL

The aim of this position will be to build sustainable and productive customer relationships with existing and new clients, with a focus on sales of pharmaceuticals ingredients. You will work in close cooperation with your colleagues in the Nordic team and report directly to the Business Unit Manager. The ideal candidate will be located close to the Nordic HQ in Malmö and your customers will be based in Sweden, Denmark and Norway.

Oher responsibilities will be to:

- Maintain and expand business in the Swedish, Danish and Norwegian market.
- Work closely with colleagues as well as the principals, to successfully create business opportunities and often tailored concepts specific to the customer´s need.
- Actively ensure that the products meet client’s requirements / expectations and provide support on product development and other technical issues.
- Ensure company goals are achieved and be responsible for customer proposals and contracts.
- Visit existing and new customers on a regular basis.

YOU ARE

We expect you to have a strong personal drive and that you are self-disciplined and highly motivated for the role. You also need to have a high level of business acumen and to be a result driven with a “can-do-attitude”. Your communication skills are excellent, both written and spoken. Additionally, you need good time management skills.

Preferably, you have a University Degree related to Pharmaceuticals or Chemistry. You need to have sales experience and ideally a proven sales record within the pharmaceutical industry. Ideally we would also like you to have knowledge in chemical processes or in medical production in order to give excellent support to clients.

Yours language skills; Swedish (Danish) and English are essential and of course a full clean driving license and availability to travel.

WANT TO LEARN MORE?

We are collaborating with Nexer Recruit regarding this recruitment. Please contact Linda Samuelsson on [email protected] or +46 (0) 702-163752 alternatively Johan Blomberg on [email protected] or +46 70-508 27 39 should you want to learn more about the position. We adhere to a continually selection process. Visa mindre

Business Unit Manager till Nexer Infrastructure

Ansök    Aug 30    Nexer Recruit AB    Account manager
Nexer Infrastructure växer och startar verksamhet i Malmö och söker dig som är en stjärna på att sälja och som vill bygga och utveckla regionen till att bli riktigt framgångsrik. Du kommer in i ett företag under stark tillväxt och blir en del av en företagskultur med stort utrymme för innovation, passion och entreprenörskraft. Vi ser framemot att dela och leva ut våra värdeord passion och execution tillsammans med dig. Välkommen med din ansökan! Din varda... Visa mer
Nexer Infrastructure växer och startar verksamhet i Malmö och söker dig som är en stjärna på att sälja och som vill bygga och utveckla regionen till att bli riktigt framgångsrik. Du kommer in i ett företag under stark tillväxt och blir en del av en företagskultur med stort utrymme för innovation, passion och entreprenörskraft. Vi ser framemot att dela och leva ut våra värdeord passion och execution tillsammans med dig. Välkommen med din ansökan!

Din vardag

Nexer Infrastructure ser en stor affärspotential i Malmö och söker nu en Business Unit Manager som ska bygga upp och ansvara för verksamheten i Malmöregionen. Du kommer att marknadsföra och sälja in Nexer Infrastructure´s erbjudande hos företag och organisationer i regionen. Affären är uppbyggd kring IT-konsult tjänster inom support, drift & infrastruktur och de behov som vi ser att våra befintliga – samt nya kunder har under pågående digitalisering. Vi har idag ramavtal med kunder som Kammarkollegiet, Volvo och HSB. Stort fokus är på nykundsbearbetning och prospektering av nya kunder.

Andra ansvarsområden som din roll kommer att innefatta:


• Budget- och resultatansvar för din region
• Du tar fram en affärsplan tillsammans med ledningsgruppen, samt säkerställer att erbjudandet är konkurrenskraftigt.
• Du skriver avtal med kunder och säkerställer leveransen. I takt med att affären växer i regionen kommer din roll inkludera även affärsutveckling, utbyggnad av organisationen genom rekrytering och personalledning.

Vem är du?

Du har 3–5 års erfarenhet från försäljning och affärsutveckling från konsult- eller bemanningsbranschen och har tidigare arbetat med försäljning av IT-konsulter. Du är van vid att arbeta med många olika intressenter och kontaktytor parallellt. Vi ser att du tycker om att aktivt bearbeta kunder för att öka affärsvolymen och drivs utav att bygga en bra relation och hålla löpande kontakt med medarbetare och kund under deras uppdrag genom närvaro och gemensamma aktiviteter. Svenska och engelska flytande i tal och skrift är ett krav.

Du har en stark drivkraft, målfokus och förmåga att skapa tryck för att få saker att hända. Vi tror på självledarskap men kommer ge dig de verktyg du behöver. Vidare är du också värderingsbärare av våra värderingar passion och execution- Vi älskar det vi gör och vi får saker gjorda!

Vi erbjuder dig en möjlighet att bygga vidare på en enhet inom en större koncern och du får frihet att driva affärer tillsammans med systerbolagskollegor och givetvis med medarbetare och befintliga kollegor inom Infrastructure, idag ca 100 personer. Din roll kommer att växa i takt med bolaget, där du får vara med och påverka och skapa framtidens Nexer Infrastructure. Utöver en spännande vardag har vi också bra förmåner.

Vill du veta mer?

Känner du att ovanstående låter intressant och passar väl in med dina erfarenheter och ambitioner? Då är du varmt välkommen att skicka in din ansökan nedan. I den här rekrytering samarbetar NI med Nexer Recruit. Vid frågor är du mycket välkommen att kontakta Johanna Värmfors på +46 730 821 230 alt. [email protected]  Då urval och intervjuer sker löpande ber vi dig skicka din ansökan så snart som möjligt.

Om Nexer Infrastructure

På NI fokuserar vi på att hitta IT-konsulter inom drift, support & infrastruktur. Vi jobbar aktivt med att träffa framtida talanger varje dag och hjälper dem att nå sina karriärdrömmar och mål. Vi är ett konsultbolag där konsulterna kan inspireras och ta lärdom av sina kollegor.

Vi startade vår verksamhet 2018 och är specialister på konsulter inom IT drift, support och infrastruktur. Vi hjälper företag att växa och att framtidssäkra sin kompetens med hjälp av flexibla tjänster. Bland våra kunder finns många välkända aktörer som är marknadsledande inom sina respektive branscher. Vi är en del av Nexer Group med 1600 medarbetare i 9 länder. Visa mindre

Nätverkstekniker till Visolit

Ansök    Sep 9    Nexer Recruit AB    Nätverkstekniker
Vill du jobba i ett framgångsrikt företag med stark tillväxt? Till Visolit i Malmö söker vi nu en Nätverkstekniker – en roll där du får möjligheten att arbeta med den senaste tekniken inom området tillsammans med branschens bästa. Välkommen med din ansökan! Din vardag Som nätverkstekniker har du en omväxlande vardag som erbjuder drift och support av IT-infrastruktur och applikationer, framför allt på plats hos våra kunder men också på distans. Vi tror ... Visa mer
Vill du jobba i ett framgångsrikt företag med stark tillväxt? Till Visolit i Malmö söker vi nu en Nätverkstekniker – en roll där du får möjligheten att arbeta med den senaste tekniken inom området tillsammans med branschens bästa. Välkommen med din ansökan!

Din vardag

Som nätverkstekniker har du en omväxlande vardag som erbjuder drift och support av IT-infrastruktur och applikationer, framför allt på plats hos våra kunder men också på distans. Vi tror att du presterar bäst när du har balans i vardagen och har möjligheten till en flexibel arbetstid och plats.

Du arbetar med all förekommande driftsatt mjuk- och hårdvara, löser våra kunders uppkomna användar- och driftproblem av enklare och mer komplicerad art. Du ansvarar för att designa och sätta upp Wifi-lösningar samt utföra mätningar onsite för kunder. Vidare deltar du i implementationer av nya och definierade tjänster inom nät, gör tillägg och ändringar i kundmiljöer. Molnet är vårt DNA och vi älskar att hitta lösningar som gör våra kunder nöjda. Du kommer också att vara en resurs i interna förbättringsprojekt och i kundprojekt samt ingå i ett konsultteam som arbetar inom samma område.

Vem är du?

Vi söker dig med intresse att vidareutvecklas inom nätverksteknik, som gärna fördjupar dig i ny teknik och system. Du har några års erfarenhet av arbete som IT-konsult och/eller tekniker i en IT-driftmiljö. Krav att du har CCNA-certifiering eller motsvarande erfarenhet.

Det är meriterande med kompetens inom Cisco Meraki, erfarenhet av Palo Alto och andra Nextgen plattformar. Dina kunskaper inom produkter och tekniker från Citrix, Microsoft Exchange, , RDS, Azure och Office365 ses också som meriterande. Kunskap om viritualisering är också ett plus.

Som person är du kvalitetsorienterad och drivs av att slutföra arbete med hög kvalitet. Du är ansvarstagande och trivs att arbeta med problemlösning. Vidare är du kommunikativ och kan uttrycka dig i svenska och engelska, i tal och skrift. Körkort B är ett krav.

Vad kan vi erbjuda dig?

- När du arbetar hos oss får du möjlighet att utvecklas, både genom den erfarenhet du får genom att arbeta i team med kompetenta kollegor samt genom utbildningar och certifieringar.
- Möjligheten att arbeta med spännande kunder
- För oss är gemenskap viktigt och vi har många sociala aktiviteter på gång. Från vanliga quiz-kvällar till större event, sportaktiviteter och allt däremellan.
- Flexibilitet att kunna styra din arbetsvecka

Vill du veta mer?

Känner du att ovanstående låter intressant och passar väl in med dina erfarenheter och ambitioner? Då är du varmt välkommen med din ansökan. I den här rekrytering samarbetar Visolit med Nexer Recruit. Vid frågor är du välkommen att kontakta Johanna Värmfors på +46 730 821 230 alt. [email protected] Då urval och intervjuer sker löpande ber vi dig skicka din ansökan så snart som möjligt. Visa mindre

Sales Manager to Algol Chemicals

Ansök    Aug 20    Nexer Recruit AB    Innesäljare
Do you have experience in technical sales and are ready for the next challenge? We are looking for a fearless individual who sees opportunities instead of obstacles and wants to be part of a great team at Algol Chemicals for expanding and developing chemicals sales within our Scandinavian Business Unit. Welcome to apply. YOU WILL In the role as Sales Manager, you will acquire and develop existing and new accounts, with the goal to establish good and lo... Visa mer
Do you have experience in technical sales and are ready for the next challenge? We are looking for a fearless individual who sees opportunities instead of obstacles and wants to be part of a great team at Algol Chemicals for expanding and developing chemicals sales within our Scandinavian Business Unit. Welcome to apply.

YOU WILL

In the role as Sales Manager, you will acquire and develop existing and new accounts, with the goal to establish good and long-term customer relations. You will be responsible for our products in our Metal treatment segment and visit our customer on-site in Scandinavia. You are expected to develop our existing accounts, identifying sales leads, promoting products and bringing business home. Another part is to analyze and prepare business cases for new sales opportunities and to build up product and supplier portfolio. At your assistance you have our team of customer service professionals that assist and support the sales.

In addition, you will join and work closely together with colleges in the Metal treatment segment team across all countries in the Nordic and Baltic region. You will report directly to our BU director for Scandinavia.

YOUR PROFILE

You have a degree within chemistry, technical sciences, business administration or equivalent. You have previous experience of working in B2B sales, preferably in metal surface treatment. Experience with electroplating or other metal coating is an advantage. Some past link to chemistry or chemicals is a must (education or work experience).

As a person, you have a strong sales drive and are thrilled by delivering growth. You are eager to learn, structured and have a good eye for details. You are proficient in Swedish and English, both written and spoken. You will be based at your home office or/and at our Malmö sales office or at our Kvarntorp site near Örebro.

WE OFFER

At Algol Chemicals we believe in coaching leadership which means that you get good support when you need, combined with the freedom to plan your job yourself and to take your own initiative. We offer you a thrilling and challenging sales position with both freedom and responsibility. You will be part of a growing organization with an energetic sales spirit. You have colleagues in similar roles in other countries and other business units. International supplier contacts and cross-border thinking are part of the game.

WANT TO LEARN MORE?

We are collaborating with Nexer Recruit regarding this recruitment. Please contact recruitment consultant Johanna Värmfors at [email protected] or call +46 730 82 21 30 if you want to learn more about the position. We are looking forward to hearing from you! Visa mindre

Nätverkstekniker till Visolit

Ansök    Aug 4    Nexer Recruit AB    Nätverkstekniker
Vill du jobba i ett framgångsrikt företag med stark tillväxt? Till Visolit i Malmö söker vi nu en Nätverkstekniker – en roll där du får möjligheten att arbeta med den senaste tekniken inom området tillsammans med branschens bästa. Välkommen med din ansökan! Din vardag Som nätverkstekniker har du en omväxlande vardag som erbjuder drift och support av IT-infrastruktur och applikationer, framför allt på plats hos våra kunder men också på distans. Vi tror ... Visa mer
Vill du jobba i ett framgångsrikt företag med stark tillväxt? Till Visolit i Malmö söker vi nu en Nätverkstekniker – en roll där du får möjligheten att arbeta med den senaste tekniken inom området tillsammans med branschens bästa. Välkommen med din ansökan!

Din vardag

Som nätverkstekniker har du en omväxlande vardag som erbjuder drift och support av IT-infrastruktur och applikationer, framför allt på plats hos våra kunder men också på distans. Vi tror att du presterar bäst när du har balans i vardagen och har möjligheten till en flexibel arbetstid och plats.

Du arbetar med all förekommande driftsatt mjuk- och hårdvara, löser våra kunders uppkomna användar- och driftproblem av enklare och mer komplicerad art. Du ansvarar för att designa och sätta upp Wifi-lösningar samt utföra mätningar onsite för kunder. Vidare deltar du i implementationer av nya och definierade tjänster inom nät, gör tillägg och ändringar i kundmiljöer. Molnet är vårt DNA och vi älskar att hitta lösningar som gör våra kunder nöjda. Du kommer också att vara en resurs i interna förbättringsprojekt och i kundprojekt samt ingå i ett konsultteam som arbetar inom samma område.

Vem är du?

Vi söker dig med intresse att vidareutvecklas inom nätverksteknik, som gärna fördjupar dig i ny teknik och system. Du har några års erfarenhet av arbete som IT-konsult och/eller tekniker i en IT-driftmiljö. Krav att du har CCNA-certifiering eller motsvarande erfarenhet.

Det är meriterande med kompetens inom Cisco Meraki, erfarenhet av Palo Alto och andra Nextgen plattformar. Dina kunskaper inom produkter och tekniker från Citrix, Microsoft Exchange, , RDS, Azure och Office365 ses också som meriterande. Kunskap om viritualisering är också ett plus.

Som person är du kvalitetsorienterad och drivs av att slutföra arbete med hög kvalitet. Du är ansvarstagande och trivs att arbeta med problemlösning. Vidare är du kommunikativ och kan uttrycka dig i svenska och engelska, i tal och skrift. Körkort B är ett krav.

Vad kan vi erbjuda dig?

- När du arbetar hos oss får du möjlighet att utvecklas, både genom den erfarenhet du får genom att arbeta i team med kompetenta kollegor samt genom utbildningar och certifieringar.
- Möjligheten att arbeta med spännande kunder
- För oss är gemenskap viktigt och vi har många sociala aktiviteter på gång. Från vanliga quiz-kvällar till större event, sportaktiviteter och allt däremellan.
- Flexibilitet att kunna styra din arbetsvecka

Vill du veta mer?

Känner du att ovanstående låter intressant och passar väl in med dina erfarenheter och ambitioner? Då är du varmt välkommen med din ansökan. I den här rekrytering samarbetar Visolit med Nexer Recruit. Vid frågor är du välkommen att kontakta Johanna Värmfors på +46 730 821 230 alt. [email protected] Då urval och intervjuer sker löpande ber vi dig skicka din ansökan så snart som möjligt. Visa mindre

Nätverkstekniker till Visolit

Ansök    Aug 4    Nexer Recruit AB    Nätverkstekniker
Vill du jobba i ett framgångsrikt företag med stark tillväxt? Till Visolit i Malmö söker vi nu en Nätverkstekniker – en roll där du får möjligheten att arbeta med den senaste tekniken inom området tillsammans med branschens bästa. Välkommen med din ansökan! Din vardag Som nätverkstekniker har du en omväxlande vardag som erbjuder drift och support av IT-infrastruktur och applikationer, framför allt på plats hos våra kunder men också på distans. Vi tror at... Visa mer
Vill du jobba i ett framgångsrikt företag med stark tillväxt? Till Visolit i Malmö söker vi nu en Nätverkstekniker – en roll där du får möjligheten att arbeta med den senaste tekniken inom området tillsammans med branschens bästa. Välkommen med din ansökan!

Din vardag

Som nätverkstekniker har du en omväxlande vardag som erbjuder drift och support av IT-infrastruktur och applikationer, framför allt på plats hos våra kunder men också på distans. Vi tror att du presterar bäst när du har balans i vardagen och har möjligheten till en flexibel arbetstid och plats. 

Du arbetar med all förekommande driftsatt mjuk- och hårdvara, löser våra kunders uppkomna användar- och driftproblem av enklare och mer komplicerad art. Du ansvarar för att designa och sätta upp Wifi-lösningar samt utföra mätningar onsite för kunder. Vidare deltar du i implementationer av nya och definierade tjänster inom nät, gör tillägg och ändringar i kundmiljöer. Molnet är vårt DNA och vi älskar att hitta lösningar som gör våra kunder nöjda. Du kommer också att vara en resurs i interna förbättringsprojekt och i kundprojekt samt ingå i ett konsultteam som arbetar inom samma område.

Vem är du?

Vi söker dig med intresse att vidareutvecklas inom nätverksteknik, som gärna fördjupar dig i ny teknik och system. Du har några års erfarenhet av arbete som IT-konsult och/eller tekniker i en IT-driftmiljö. Krav att du har CCNA-certifiering eller motsvarande erfarenhet.

Det är meriterande med kompetens inom Cisco Meraki, erfarenhet av Palo Alto och andra Nextgen plattformar. Dina kunskaper inom produkter och tekniker från Citrix, Microsoft Exchange, , RDS, Azure och Office365 ses också som meriterande. Kunskap om viritualisering är också ett plus.

Som person är du kvalitetsorienterad och drivs av att slutföra arbete med hög kvalitet. Du är ansvarstagande och trivs att arbeta med problemlösning. Vidare är du kommunikativ och kan uttrycka dig i svenska och engelska, i tal och skrift. Körkort B är ett krav. 

Vad kan vi erbjuda dig?


• När du arbetar hos oss får du möjlighet att utvecklas, både genom den erfarenhet du får genom att arbeta i team med kompetenta kollegor samt genom utbildningar och certifieringar.
• Möjligheten att arbeta med spännande kunder
• För oss är gemenskap viktigt och vi har många sociala aktiviteter på gång. Från vanliga quiz-kvällar till större event, sportaktiviteter och allt däremellan.
• Flexibilitet att kunna styra din arbetsvecka

Vill du veta mer?

Känner du att ovanstående låter intressant och passar väl in med dina erfarenheter och ambitioner? Då är du varmt välkommen med din ansökan. I den här rekrytering samarbetar Visolit med Nexer Recruit. Vid frågor är du välkommen att kontakta Johanna Värmfors på +46 730 821 230 alt. [email protected]  Då urval och intervjuer sker löpande ber vi dig skicka din ansökan så snart som möjligt.

Om Visolit

Visolit är en snabbväxande koncern med stark geografisk närvaro i Norden, och en bra position som partner för molntjänster och digital transformation på den nordiska marknaden. Visolit har en bred tjänsteportfölj av molnbaserade helhetstjänster, konsulttjänster, säkerhet och integrationer.Vår historia går hela vägen tillbaka till 1997, då TeleComputing etablerades. För att sammanföra förvärvade bolag under samma paraply och namn samt för att skapa en gemensam identitet lanserades Visolit som ett nytt varumärke i januari 2019.

Visolit är en ordlek av "We Solve IT". Namnet syftar på att vi tar ansvar för att se kundens utmaningar och möjligheter och proaktivt ger förslag på vidareutveckling. Vi är kundens kunskapspartner, och vårt motto är " Every challenge needs a partner". Visa mindre

Teknisk projektledare till Eseco

Ansök    Aug 9    Nexer Recruit AB    IT-samordnare
På Eseco utvecklar vi automatiserade och webbaserade affärssystem för morgondagens e-handel. Vi växer med våra kunder och söker nu en ny kollega till teamet. Här får du arbeta med både teknik, projektledning och kundrelationer i en roll med stor variation och möjlighet att påverka. Du blir del av ett mindre bolag, med spetskompetens, nyfikenhet och positiv och familjär stämning.    Din vardag Som projektledare hos oss får du en utmanande och rolig roll... Visa mer
På Eseco utvecklar vi automatiserade och webbaserade affärssystem för morgondagens e-handel. Vi växer med våra kunder och söker nu en ny kollega till teamet. Här får du arbeta med både teknik, projektledning och kundrelationer i en roll med stor variation och möjlighet att påverka. Du blir del av ett mindre bolag, med spetskompetens, nyfikenhet och positiv och familjär stämning.

  

Din vardag

Som projektledare hos oss får du en utmanande och rolig roll. Dina arbetsuppgifter är omväxlande och kommer exempelvis innebära:    


• teknisk projektledning i projekt för både befintliga och nya kunder; uppgraderingar och nya systemimplementationer.
• ansvar och delaktighet i hela processen; arbete med kravspecifikationer, tidplaner, testning och leverans.
• aktivt deltagande i projektmöten, koordinering och uppföljning.
• nära samarbete med utvecklingsteamet, för att bl.a. diskutera fram kundlösningar och delta i daily stand-ups.
• rådgivande och affärsutvecklande roll mot kunder; hjälpa till att ta fram åtgärder, förslag och offerter.
• samarbete med externa partners som hanterar betal- och logistiklösningar samt webbshopar.
• kundsupport, problemlösning och hantering av kundärenden.

 

Varför Eseco?

Du blir del av ett engagerat företag som har en platt organisation med högt i tak och frihet under ansvar. Vi verkar i en dynamisk bransch och ställs hela tiden inför nya utmaningar. Tempot kan vara högt periodvis, men vi har alltid arbetsglädjen i fokus. Det som präglar oss är god stämning och teamkänsla. Nyfikenheten driver oss framåt lika mycket som goda relationer med våra kunder och leverantörer. Hos oss kommer du att få en god introduktion och utvecklas.

  

Vem är du?

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet från projektledning och kundansvar. Du har grundläggande teknisk kunskap och systemförståelse, men framför allt ett intresse för teknik och innovation. Det är meriterande om du har arbetat med något webbaserat projektledningsverktyg och är van att arbeta nära ett utvecklingsteam. Det kan vara en fördel om du har erfarenhet från att ha arbetat i produktbolag samt är van att bygga långsiktiga kundrelationer. Du kommunicerar obehindrat på såväl svenska som engelska och har B körkort.

Som person är du driven, organiserad, ödmjuk och positiv. Du är nyfiken, har lätt för att lära dig nya saker samt har en hög leveransförmåga och servicekänsla. Du har gärna ”många bollar i luften”, älskar att lösa problem och kommer gärna med egna idéer. I relationen mot kunder är du både konsultativ och relationsbyggande samt är tydlig i din kommunikation. Du hanterar gärna uppgifter på egen hand, men trivs som en del av ett team.

 

Vill du veta mer?

I den här rekryteringen samarbetar vi med Nexer Recruit. Vill du veta mer, kontakta rekryteringskonsult Jenny Nilsson på [email protected] eller 070-3018279. Välkommen med din ansökan på www.nexerrecruit.com/jobb. Då urval och intervjuer sker löpande ber vi dig skicka din ansökan så snart som möjligt.

  

Om Eseco

Eseco är ett privatägt IT-produktbolag med kontor i Malmö. Vi startade Eseco 2001 efter att ha jobbat som mångårig systemleverantör inom postorder- och distanshandelsbranschen. Vi utvecklar automatiserade och webbaserade affärssystem för morgondagens e-handel och omnihandel. Vårt fokus ligger på att skapa smarta system som sparar tid och pengar för användaren, genom att eliminera dubbelt arbete och ineffektiv hantering. Visa mindre

UX/UI Designer to Duni

Ansök    Jul 30    Nexer Recruit AB    Webmaster
Do you have a passion for UX, visual design and creating services that stand out and make a difference? We are looking for an UX/UI designer to join us at our global HQ in Malmö! This is an exciting opportunity to be part of our team composed of highly skilled colleagues and professionals. YOU WILL When you join Duni Group, you join a global market-leader, reflected in our open-minded culture and commitment to diversity. We are convinced that a success... Visa mer
Do you have a passion for UX, visual design and creating services that stand out and make a difference? We are looking for an UX/UI designer to join us at our global HQ in Malmö! This is an exciting opportunity to be part of our team composed of highly skilled colleagues and professionals.

YOU WILL

When you join Duni Group, you join a global market-leader, reflected in our open-minded culture and commitment to diversity. We are convinced that a successful organization is a necessity to achieve our business goals and employees are therefore the most important resource we have. We strive to have caring and inspiring work environment where you are encouraged to be yourself.

You will join our team in SAP Commerce, responsible for UX / UI development chain, from research to finished design. You translate user needs and business opportunities into implementable design and unique user experience, usability, and function in mind. You work with user research, concept development, design user flows and interfaces, implementation, optimizing, and follow-ups of Duni Group sites product finder and web shop.

Further, you prepare and present rough drafts to internal teams and key stakeholders, able to describe and motivate why a specific solution is selected and communicate design ideas and prototypes to our experts to find the best “fit for purpose” implementation.

You become a key player in the team and play an important role in setting Duni Group's priorities and direction in design development.

YOU ARE

We're looking for a UX/UI designer with knowledge and understanding of the user experience process, both from the user perspective and as a designer. You are a passionate designer with at least 3 years of experience within UX/UI. You have good understanding of responsive design, experience of content control management and good communications skills in written and spoken English. It is a plus if you have experience in Bootstrap or other front-end frameworks.

As a person you are creative, curious, and enthusiastic. You bring energy to the teams you work with and you are proactive and structured in your approach to problem-solving. Further, you can zoom out to see the big picture and then diving in to set the important details and approaches things systematically.

WANT TO LEARN MORE?
We are collaborating with Nexer Recruit in this recruitment. For more information, please contact Johanna Värmfors at [email protected], +46 730 821 230. We look forward hearing from you! Visa mindre

Business Unit Manager till Nexer Infrastructure

Ansök    Jul 30    Nexer Recruit AB    Innesäljare
Nexer Infrastructure växer och startar verksamhet i Malmö och söker dig som är en stjärna på att sälja och som vill bygga och utveckla regionen till att bli riktigt framgångsrik. Du kommer in i ett företag under stark tillväxt och blir en del av en företagskultur med stort utrymme för innovation, passion och entreprenörskraft. Vi ser framemot att dela och leva ut våra värdeord passion och execution tillsammans med dig. Välkommen med din ansökan! Din vard... Visa mer
Nexer Infrastructure växer och startar verksamhet i Malmö och söker dig som är en stjärna på att sälja och som vill bygga och utveckla regionen till att bli riktigt framgångsrik. Du kommer in i ett företag under stark tillväxt och blir en del av en företagskultur med stort utrymme för innovation, passion och entreprenörskraft. Vi ser framemot att dela och leva ut våra värdeord passion och execution tillsammans med dig. Välkommen med din ansökan!

Din vardag

Nexer Infrastructure ser en stor affärspotential i Malmö och söker nu en Business Unit Manager som ska bygga upp och ansvara för verksamheten i Malmöregionen. Du kommer att marknadsföra och sälja in Nexer Infrastructure´s erbjudande hos företag och organisationer i regionen. Affären är uppbyggd kring IT-konsult tjänster inom support, drift & infrastruktur och de behov som vi ser att våra befintliga – samt nya kunder har under pågående digitalisering. Vi har idag ramavtal med kunder som Kammarkollegiet, Volvo och HSB. Stort fokus är på nykundsbearbetning och prospektering av nya kunder.

Andra ansvarsområden som din roll kommer att innefatta:

- Budget- och resultatansvar för din region
- Du tar fram en affärsplan tillsammans med ledningsgruppen, samt säkerställer att erbjudandet är konkurrenskraftigt.
- Du skriver avtal med kunder och säkerställer leveransen. I takt med att affären växer i regionen kommer din roll inkludera även affärsutveckling, utbyggnad av organisationen genom rekrytering och personalledning.

Vem är du?

Du har 3–5 års erfarenhet från försäljning och affärsutveckling från konsult- eller bemanningsbranschen och har tidigare arbetat med försäljning av IT-konsulter. Du är van vid att arbeta med många olika intressenter och kontaktytor parallellt. Vi ser att du tycker om att aktivt bearbeta kunder för att öka affärsvolymen och drivs utav att bygga en bra relation och hålla löpande kontakt med medarbetare och kund under deras uppdrag genom närvaro och gemensamma aktiviteter. Svenska och engelska flytande i tal och skrift är ett krav.

Du har en stark drivkraft, målfokus och förmåga att skapa tryck för att få saker att hända. Vi tror på självledarskap men kommer ge dig de verktyg du behöver. Vidare är du också värderingsbärare av våra värderingar passion och execution- Vi älskar det vi gör och vi får saker gjorda!

Vi erbjuder dig en möjlighet att bygga vidare på en enhet inom en större koncern och du får frihet att driva affärer tillsammans med systerbolagskollegor och givetvis med medarbetare och befintliga kollegor inom Infrastructure, idag ca 100 personer. Din roll kommer att växa i takt med bolaget, där du får vara med och påverka och skapa framtidens Nexer Infrastructure. Utöver en spännande vardag har vi också bra förmåner.

Vill du veta mer?

Känner du att ovanstående låter intressant och passar väl in med dina erfarenheter och ambitioner? Då är du varmt välkommen att skicka in din ansökan nedan. I den här rekrytering samarbetar NI med Nexer Recruit. Vid frågor är du mycket välkommen att kontakta Johanna Värmfors på +46 730 821 230 alt. [email protected] Då urval och intervjuer sker löpande ber vi dig skicka din ansökan så snart som möjligt. Visa mindre

Business Unit Manager till Nexer Infrastructure

Ansök    Jul 30    Nexer Recruit AB    Account manager
Nexer Infrastructure växer och startar verksamhet i Malmö och söker dig som är en stjärna på att sälja och som vill bygga och utveckla regionen till att bli riktigt framgångsrik. Du kommer in i ett företag under stark tillväxt och blir en del av en företagskultur med stort utrymme för innovation, passion och entreprenörskraft. Vi ser framemot att dela och leva ut våra värdeord passion och execution tillsammans med dig. Välkommen med din ansökan! Din varda... Visa mer
Nexer Infrastructure växer och startar verksamhet i Malmö och söker dig som är en stjärna på att sälja och som vill bygga och utveckla regionen till att bli riktigt framgångsrik. Du kommer in i ett företag under stark tillväxt och blir en del av en företagskultur med stort utrymme för innovation, passion och entreprenörskraft. Vi ser framemot att dela och leva ut våra värdeord passion och execution tillsammans med dig. Välkommen med din ansökan!

Din vardag

Nexer Infrastructure ser en stor affärspotential i Malmö och söker nu en Business Unit Manager som ska bygga upp och ansvara för verksamheten i Malmöregionen. Du kommer att marknadsföra och sälja in Nexer Infrastructure´s erbjudande hos företag och organisationer i regionen. Affären är uppbyggd kring IT-konsult tjänster inom support, drift & infrastruktur och de behov som vi ser att våra befintliga – samt nya kunder har under pågående digitalisering. Vi har idag ramavtal med kunder som Kammarkollegiet, Volvo och HSB. Stort fokus är på nykundsbearbetning och prospektering av nya kunder.

Andra ansvarsområden som din roll kommer att innefatta:


• Budget- och resultatansvar för din region
• Du tar fram en affärsplan tillsammans med ledningsgruppen, samt säkerställer att erbjudandet är konkurrenskraftigt.
• Du skriver avtal med kunder och säkerställer leveransen. I takt med att affären växer i regionen kommer din roll inkludera även affärsutveckling, utbyggnad av organisationen genom rekrytering och personalledning.

Vem är du?

Du har 3–5 års erfarenhet från försäljning och affärsutveckling från konsult- eller bemanningsbranschen och har tidigare arbetat med försäljning av IT-konsulter. Du är van vid att arbeta med många olika intressenter och kontaktytor parallellt. Vi ser att du tycker om att aktivt bearbeta kunder för att öka affärsvolymen och drivs utav att bygga en bra relation och hålla löpande kontakt med medarbetare och kund under deras uppdrag genom närvaro och gemensamma aktiviteter. Svenska och engelska flytande i tal och skrift är ett krav.

Du har en stark drivkraft, målfokus och förmåga att skapa tryck för att få saker att hända. Vi tror på självledarskap men kommer ge dig de verktyg du behöver. Vidare är du också värderingsbärare av våra värderingar passion och execution- Vi älskar det vi gör och vi får saker gjorda!

Vi erbjuder dig en möjlighet att bygga vidare på en enhet inom en större koncern och du får frihet att driva affärer tillsammans med systerbolagskollegor och givetvis med medarbetare och befintliga kollegor inom Infrastructure, idag ca 100 personer. Din roll kommer att växa i takt med bolaget, där du får vara med och påverka och skapa framtidens Nexer Infrastructure. Utöver en spännande vardag har vi också bra förmåner.

Vill du veta mer?

Känner du att ovanstående låter intressant och passar väl in med dina erfarenheter och ambitioner? Då är du varmt välkommen att skicka in din ansökan nedan. I den här rekrytering samarbetar NI med Nexer Recruit. Vid frågor är du mycket välkommen att kontakta Johanna Värmfors på +46 730 821 230 alt. [email protected]  Då urval och intervjuer sker löpande ber vi dig skicka din ansökan så snart som möjligt.

Om Nexer Infrastructure

På NI fokuserar vi på att hitta IT-konsulter inom drift, support & infrastruktur. Vi jobbar aktivt med att träffa framtida talanger varje dag och hjälper dem att nå sina karriärdrömmar och mål. Vi är ett konsultbolag där konsulterna kan inspireras och ta lärdom av sina kollegor.

Vi startade vår verksamhet 2018 och är specialister på konsulter inom IT drift, support och infrastruktur. Vi hjälper företag att växa och att framtidssäkra sin kompetens med hjälp av flexibla tjänster. Bland våra kunder finns många välkända aktörer som är marknadsledande inom sina respektive branscher. Vi är en del av Nexer Group med 1600 medarbetare i 9 länder. Visa mindre

Cyber Security Developer to Duni

Do you have a strong interest in the IT security field and are you looking for a new professional challenge? The digital transformation is speeding up and a new competitive reality where data insights are important and critical. Do you want to join us in our journey? We warmly welcome you to apply and be part of our team! YOU WILL As our Cyber Security Developer, you will contribute and implement new security tools within our IT Security Team. This is a... Visa mer
Do you have a strong interest in the IT security field and are you looking for a new professional challenge? The digital transformation is speeding up and a new competitive reality where data insights are important and critical. Do you want to join us in our journey? We warmly welcome you to apply and be part of our team!

YOU WILL
As our Cyber Security Developer, you will contribute and implement new security tools within our IT Security Team. This is a role where you will be an important resource in our professional service delivery. Knowledge sharing, and collaboration is done continuously between team members to improve our way of working and further develop individual competence levels.

You will be responsible to take care of all aspects of the Security of the IT infrastructure and systems in the whole Duni Group to ensure business continuity, availability, and system performance. Ensuring that the organization's data and infrastructure are protected by enabling the appropriate security controls are important. You will be planning, implementing, managing, monitoring, and upgrading security measures for the protection of the organization's data, systems, and networks.

Daily tasks include:

- Troubleshooting security and network problems, but also testing and identifying network and system vulnerabilities
- Responding to all system and/or network security breaches
- Daily administrative tasks, reporting, and communication with the relevant departments in the organization.
- Create documentation for future IT security solutions and administration of Fortinet firewalls within the company
- Researching and implementation of the best possible security system
- Design and develop new O365/M365 security & compliance policies

YOU ARE
We expect you to have high IT supportive skills in framing security systems and excellent knowledge in security tools. You have an analytical mind and a detailed understanding of cybersecurity methodologies. Furthermore, you are self-propelled and see problem solving as an exciting challenge. Trustworthiness, ownership, teamwork, and communication skills are highly appreciated personality traits. To be efficient in the interaction with others, you need to be fluent in written and spoken English.

As s Cyber Security Developer, we expect you to contribute with excellent knowledge in areas such as network management including TCP/IP, DNS, DHCP, Routing, VLANS, administration of Firewalls (Fortinet) and Cisco VPN appliances. To be successful in this position, you will also need excellent knowledge in Veeam Backup & Recovery tools, HP/Aruba network equipment and M365/O365 Security & Compliance. Capability of detecting Malware and Vulnerability assessment skills are also highly valued.

WANT TO LEARN MORE?
We are collaborating with Nexer Recruit in this recruitment. For more information, please contact Johanna Värmfors at [email protected], +46 730 821 230 or Artan Bitiqi at [email protected], +46 723 61 28 44. We look forward hearing from you! Visa mindre

Online Project Manager to Thule Group

Ansök    Apr 28    Nexer Recruit AB    Projektledare, IT
Do you share the passion for an active lifestyle? The position as Online Project Manager at Thule Group gives you an opportunity to work with a great team of people and be part of making great products that inspires to live an active life. We are now looking for a new colleague to join Thule’s Global Online platform team at the head office in Malmö. YOU WILL To exceed the expectations of the active consumers and meet the demands of a changing retail envir... Visa mer
Do you share the passion for an active lifestyle? The position as Online Project Manager at Thule Group gives you an opportunity to work with a great team of people and be part of making great products that inspires to live an active life. We are now looking for a new colleague to join Thule’s Global Online platform team at the head office in Malmö.

YOU WILL
To exceed the expectations of the active consumers and meet the demands of a changing retail environment, Thule is now accelerating the sales and marketing efforts online with the focus on excellent user experience, product and brand presentation. We believe in strong teamwork, both within your own team but also across teams. We strive to be an open and curious organization, sharing our knowledge and inspiring one another. Within Thule Group you will find people who have a passion for our products. We share the same values and we like to have fun. All our employees have a joint responsibility to maintain that spirit and contribute to it.

This is an exciting opportunity for the right person to be a part of a growth journey in a fast-paced and dynamic environment. As an Online Project Manager you will be part of the team that drives the development and maintenance of our global online presence to efficiently support our growth ambitions. Strong focus is on DTC and to grow organically across our categories and markets.

Your tasks and areas of responsibility will be to:

- Ensure successful completion of digital projects and other major initiatives within time, scope/quality and budget.
- Drive planning, controlling and tactical execution of project through successful use of a structured agile project management methodology with focus on delivering value to the organization
- Drive project requirements
- Manage project risk analysis and mitigation
- Manage internal and external project stakeholders
- Drive project quality assurance and test planning
- Work closely with vendors

YOU ARE
We are looking for someone who´s passionate about leading, developing and implementing online projects with a strategic and a holistic view leading to business impact. Someone that takes pride in being operationally on top of the projects he/she manages and feel personally committed to delivering a great result that brings value for both consumers and Thule Group. We expect that you are a creative person with a pragmatic and prestige less approach. To be a self-motivator and driver with a getting it done mentality is a given. Finally, you are used to an agile environment and working in a global organization.

We expect you to have at least 5 years of experience from driving major web projects with strong elements of both IT and communications. You hold a bachelor’s degree of marketing, communications, digital or another relevant field. Furthermore you are experienced in Agile Software Development and have an appetite for efficient teamworking and networking. It is an advantage if you have professional experience from working both on the agency or consultancy side and from the customer side. It is also an advantage to have experience from eCommerce and technical understanding of systems and technologies involved in the digital solution landscape (HTML5, CSS, JavaScript or similar). You need to have full professional proficiency in English and full professional proficiency in Swedish is meritorious.

WANT TO LEARN MORE?
We are collaborating with Nexer Recruit regarding this recruitment. Please contact recruitment consultant Artan Bitiqi at [email protected], or call +46 723 61 28 44 should you want to learn more about the position. We are looking forward to hearing from you! Visa mindre

Cyber Security Developer to Duni Group

Do you have a strong interest in the IT security field and are you looking for a new professional challenge? The digital transformation is speeding up and a new competitive reality where data insights are important and critical. Do you want to join us in our journey? We warmly welcome you to apply and be part of our team! YOU WILL As our Cyber Security Developer, you will contribute and implement new security tools within our IT Security Team. This is a ... Visa mer
Do you have a strong interest in the IT security field and are you looking for a new professional challenge? The digital transformation is speeding up and a new competitive reality where data insights are important and critical. Do you want to join us in our journey? We warmly welcome you to apply and be part of our team!

YOU WILL
As our Cyber Security Developer, you will contribute and implement new security tools within our IT Security Team. This is a role where you will be an important resource in our professional service delivery. Knowledge sharing, and collaboration is done continuously between team members to improve our way of working and further develop individual competence levels.

You will be responsible to take care of all aspects of the Security of the IT infrastructure and systems in the whole Duni Group to ensure business continuity, availability, and system performance. Ensuring that the organization's data and infrastructure are protected by enabling the appropriate security controls are important. You will be planning, implementing, managing, monitoring, and upgrading security measures for the protection of the organization's data, systems, and networks.

Daily tasks include:


• Troubleshooting security and network problems, but also testing and identifying network and system vulnerabilities
• Responding to all system and/or network security breaches
• Daily administrative tasks, reporting, and communication with the relevant departments in the organization.
• Create documentation for future IT security solutions and administration of Fortinet firewalls within the company
• Researching and implementation of the best possible security system
• Design and develop new O365/M365 security & compliance policies

YOU ARE
We expect you to have high IT supportive skills in framing security systems and excellent knowledge in security tools. You have an analytical mind and a detailed understanding of cybersecurity methodologies. Furthermore, you are self-propelled and see problem solving as an exciting challenge. Trustworthiness, ownership, teamwork, and communication skills are highly appreciated personality traits. To be efficient in the interaction with others, you need to be fluent in written and spoken English.

As s Cyber Security Developer, we expect you to contribute with excellent knowledge in areas such as network management including TCP/IP, DNS, DHCP, Routing, VLANS, administration of Firewalls (Fortinet) and Cisco VPN appliances. To be successful in this position, you will also need excellent knowledge in Veeam Backup & Recovery tools, HP/Aruba network equipment and M365/O365 Security & Compliance. Capability of detecting Malware and Vulnerability assessment skills are also highly valued.

WANT TO LEARN MORE?
We are collaborating with Nexer Recruit in this recruitment. For more information, please contact Johanna Värmfors at [email protected], +46 730 821 230 or Artan Bitiqi at [email protected], +46 723 61 28 44. We look forward hearing from you!  

DUNI GROUP AS AN EMPLOYER 
Duni Group is a leading supplier of attractive and convenient products for table setting and take-away. The Group markets and sells two brands, Duni and BioPak, which are represented in more than 40 markets. Duni has some 2,400 employees in 24 countries, headquarters in Malmö and production units in Sweden, Germany, Poland, New Zealand and Thailand. Duni is listed on NASDAQ Stockholm. Our core values are Ownership, Open mind, Added value and Will to win. Visa mindre

TEKNISK PROJEKTLEDARE TILL ESECO

Ansök    Apr 27    Nexer Recruit AB    Projektledare, IT
På Eseco utvecklar vi automatiserade och webbaserade affärssystem för morgondagens e-handel. Vi växer med våra kunder och söker nu en ny kollega till teamet. Här får du arbeta med både teknik, projektledning och kundrelationer i en roll med stor variation och möjlighet att påverka. Du blir del av ett mindre bolag, med spetskompetens, nyfikenhet och positiv och familjär stämning. Din vardag Som projektledare hos oss får du en utmanande och rolig roll. D... Visa mer
På Eseco utvecklar vi automatiserade och webbaserade affärssystem för morgondagens e-handel. Vi växer med våra kunder och söker nu en ny kollega till teamet. Här får du arbeta med både teknik, projektledning och kundrelationer i en roll med stor variation och möjlighet att påverka. Du blir del av ett mindre bolag, med spetskompetens, nyfikenhet och positiv och familjär stämning.

Din vardag

Som projektledare hos oss får du en utmanande och rolig roll. Dina arbetsuppgifter är omväxlande och kommer exempelvis innebära:

- teknisk projektledning i projekt för både befintliga och nya kunder; uppgraderingar och nya systemimplementationer.
- ansvar och delaktighet i hela processen; arbete med kravspecifikationer, tidplaner, testning och leverans.
- aktivt deltagande i projektmöten, koordinering och uppföljning.
- nära samarbete med utvecklingsteamet, för att bl.a. diskutera fram kundlösningar och delta i daily stand-ups.
- rådgivande och affärsutvecklande roll mot kunder; hjälpa till att ta fram åtgärder, förslag och offerter.
- samarbete med externa partners som hanterar betal- och logistiklösningar samt webbshopar.
- kundsupport, problemlösning och hantering av kundärenden.

Varför Eseco?

Du blir del av ett engagerat företag som har en platt organisation med högt i tak och frihet under ansvar. Vi verkar i en dynamisk bransch och ställs hela tiden inför nya utmaningar. Tempot kan vara högt periodvis, men vi har alltid arbetsglädjen i fokus. Det som präglar oss är god stämning och teamkänsla. Nyfikenheten driver oss framåt lika mycket som goda relationer med våra kunder och leverantörer. Hos oss kommer du att få en god introduktion och utvecklas.

Vem är du?

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet från projektledning och kundansvar. Du har grundläggande teknisk kunskap och systemförståelse, men framför allt ett intresse för teknik och innovation. Det är meriterande om du har arbetat med något webbaserat projektledningsverktyg och är van att arbeta nära ett utvecklingsteam. Det kan vara en fördel om du har erfarenhet från att ha arbetat i produktbolag samt är van att bygga långsiktiga kundrelationer. Du kommunicerar obehindrat på såväl svenska som engelska och har B körkort.

Som person är du driven, organiserad, ödmjuk och positiv. Du är nyfiken, har lätt för att lära dig nya saker samt har en hög leveransförmåga och servicekänsla. Du har gärna ”många bollar i luften”, älskar att lösa problem och kommer gärna med egna idéer. I relationen mot kunder är du både konsultativ och relationsbyggande samt är tydlig i din kommunikation. Du hanterar gärna uppgifter på egen hand, men trivs som en del av ett team.

Vill du veta mer?

I den här rekryteringen samarbetar vi med Nexer Recruit. Vill du veta mer, kontakta rekryteringskonsult Jenny Nilsson på [email protected] eller 070-3018279. Välkommen med din ansökan på www.nexerrecruit.com/jobb. Då urval och intervjuer sker löpande ber vi dig skicka din ansökan så snart som möjligt. Visa mindre

Software Architect to 4C Strategies

We are strengthening our development team with a new colleague in the role as Software Architect. We are on a mission to build a safer society and are looking for talented and passionate people to join our global team. If you are an experienced developer and architect with Java knowledge and a communicative and strategic mindset, then you are the right person for our team! YOUR ROLE You will impact the development and architecture of our software and b... Visa mer
We are strengthening our development team with a new colleague in the role as Software Architect. We are on a mission to build a safer society and are looking for talented and passionate people to join our global team. If you are an experienced developer and architect with Java knowledge and a communicative and strategic mindset, then you are the right person for our team!

YOUR ROLE

You will impact the development and architecture of our software and be part of our technical long-term vision. You will help to lead the overall system design based on an integrated, streaming and microservices architecture and participate and support in the development process. You are also expected to be a technical advisor internally and towards our partners and customers, where you will share your knowledge and technical expertise, to contribute to success in our client projects.

This is an opportunity to be part of an international team of developers designing and creating large scale service oriented and distributed applications for supporting training and exercise management worldwide for the military, emergency, government and private sectors. Our product Exonaut® is a market-leading readiness management software platform, comprising fully integrated solutions for Risk, Business Continuity, Crisis Management, Compliance, Training and Exercises.

YOU ARE

We expect you to have an academic background and many years of experience working in developing, designing and architecture of software solutions. You also need to have experience from Java programming and preferably from building large enterprise software systems. Examples of techniques that we use are Java, TypeScript, Kafka, Microservices, Spring, Docker, DevOps etc. Good knowledge in English is required and preferably also in Swedish.

You have great analytical and communication skills. You are self-driven, take responsibility and like new challenges. Your mindset is flexible and you easily adapt to new circumstances. You are devoted to creating great software but also to do it while having fun with the team.

WHY 4C STRATEGIES

We are growing rapidly due to our strong footprint in the market and a strong need for our solutions and services. We have an entrepreneurial and non-hierarchical culture which creates great opportunities to influence the development of our solutions. Despite the fact that we are located in different countries, we work united as One 4C.

WANT TO LEARN MORE?

We are collaborating with Nexer Recruit regarding this recruitment. Please contact recruitment consultant Jenny Nilsson should you want to learn more about the position; [email protected] or +46703018279. We are looking forward to hearing from you! Visa mindre