Lediga jobb Mässrestauranger AB i Malmö

Se alla lediga jobb från Mässrestauranger AB i Malmö. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Malmö som finns inom det yrket.

Café- och Restaurangbiträde till Mässrestauranger i Malmömässan

Mässrestauranger i Malmö, Hyllie, söker dig som har ett leende på läpparna, agerar som ett serviceproffs och gillar att arbeta med service inifrån och ut där gäster och mat är i fokus. Vår verksamhet: Vi driver två permanenta restauranger som ligger i Malmömässans lokaler där vi serverar lunch, middag och fika på våra olika event och mässor. Förutom våra fasta restaurangkoncept har vi även catering till montrar för utställare samt levererar mat och dryck ... Visa mer
Mässrestauranger i Malmö, Hyllie, söker dig som har ett leende på läpparna, agerar som ett serviceproffs och gillar att arbeta med service inifrån och ut där gäster och mat är i fokus.
Vår verksamhet:
Vi driver två permanenta restauranger som ligger i Malmömässans lokaler där vi serverar lunch, middag och fika på våra olika event och mässor. Förutom våra fasta restaurangkoncept har vi även catering till montrar för utställare samt levererar mat och dryck till konferenslokalerna. Vi bygger upp pop-up caféer/restauranger vid behov ute i hallarna. Den här variationen och allt detta tillsammans gör vår verksamhet oerhört spännande, utmanande och utvecklande.
Kvalifikationer för tjänsten:
För att arbeta extra hos oss bör du ha tidigare erfarenhet av att jobba med service och gästkontakt. Meriterande om du har kassavana. Du tycker om att ge service på ett förstklassigt sätt och bidra till en trevlig upplevelse för våra gäster,
Vi är ett litet team som har ett tätt samarbete där alla tar ansvar för det egna arbetet och hjälper varandra när det behövs. Vårt ledord ”service inifrån och ut” är viktigt för oss och bygger vår teamkänsla.
Du talar svenska och engelska obehindrat.
Anställning:
Det är en anställning på timmar, extra vid behov. Vi anpassar våra öppettider efter kundens behov vilket innebär att vi kan arbeta på veckans alla dagar under året, både dagtid, kvällar och helger. Vi har kollektivavtal med Unionen och HRF.
Har du frågor om tjänsten kontakta då vår Platschef; Martin Rosvall-Hansson, [email protected]
OBS! Vi tar inte emot ansökningar via mail enligt GDPR förordningen och att skydda dina personuppgifter. Visa mindre

Platschef till Mässrestauranger på Malmömässan.

Ansök    Mar 28    Mässrestauranger AB    Restaurangchef
Nytt
Mässrestauranger AB är ett familjeföretag som i generationer varit en framgångsrik restauratör i Sverige. Företaget driver all restaurangverksamhet på Stockholmsmässan och Malmömässa. Teaterbaren på Kulturhuset i Stockholm, Engsholms Slott samt Stadshusrestauranger som driver all restaurangverksamhet i Stockholms Stadshus som ansvarar för bl. a. Nobelbanketten och många andra internationella event. Mässrestauranger på Malmömässan har en spännande verksamhe... Visa mer
Mässrestauranger AB är ett familjeföretag som i generationer varit en framgångsrik restauratör i Sverige. Företaget driver all restaurangverksamhet på Stockholmsmässan och Malmömässa. Teaterbaren på Kulturhuset i Stockholm, Engsholms Slott samt Stadshusrestauranger som driver all restaurangverksamhet i Stockholms Stadshus som ansvarar för bl. a. Nobelbanketten och många andra internationella event.
Mässrestauranger på Malmömässan har en spännande verksamhet inom mat, dryck och event. Vi söker nu en Platschef som kan vara med och utveckla och driva verksamheten framåt. Teamet du ska leda består av 5 tillsvidareanställda , samt ca 50 visstidsanställda under säsong som är vår och höst. Du rapporterar till VD i Stockholm och ingår i ledningsgruppen.
Arbetsuppgifter som Platschef:
Du kommer att ha helhetsansvaret för restaurangverksamheten i huset vilket innebär:
· Kontakt med vår huvudman Malmömässan/Easyfairs
· Kundkontakt för att vi ska leverera ett evenemang som stärker kundens budskap
· Arbetsledning, utveckling av verksamhet och personal
· Inköp, ekonomisk uppföljning, budgetering och rapportering.
· Administrativt arbete men självklart även delaktighet i restaurangens drift dag/kväll för att känna in verksamheten och dess personal och gäster. Du kommer att ha egna projekt att genomföra.
· Regelbundna möten med dina medarbetare, både tillsvidareanställda och extraanställda
· Tillsammans med vår HR chef ansvarar du för övergripande personalfrågor och rekrytering av nya medarbetare i samarbete med restaurangchef och köksmästare.
· Möten med ledningsgruppen (placering i Stockholm) på Teams och ibland fysiskt
Kvalifikationer för tjänsten:
Vi söker dig med erfarenhet från liknande tjänst inom hotell, restaurang och event och har en gedigen kunskap inom konceptutveckling och säljerfarenhet. Vi ser att du har eftergymnasial utbildning inom hotell & restaurang med inriktning ekonomi. Du har dokumenterad erfarenhet av tidigare chefspositioner gärna inom servicebranschen.
Vidare har du mycket goda kunskaper inom ekonomi och har lätt för att sätta dig in i ekonomisystem och nyckeltal samt kan skapa ordning och struktur i verksamheten. Du är en naturlig ledare som brinner för att utveckla och coacha dina medarbetare, informera och skapa dialog känns självklart för dig och du har lätt för att samarbeta med andra.
Du är lyhörd och drivs av att skapa goda affärer och nya möjligheter där nöjda kunder alltid är det viktigaste för dig. Du är genuint intresserad och har kunskap i gastronomi och har flera års erfarenhet från att arbeta inom restaurang och festvåning som arbetsledare och chef.
Hos oss kommer du att ha en viktig roll vad det gäller utvecklingen av vårt restaurangkoncept. Du är starkt kommersiell och drivs av att göra affärer och skapa nya möjligheter och produkter.
Det är viktigt att du hanterar svenska och engelska flytande i tal och skrift. Du har god datorvana och kan arbeta i Office-paketet, meriterande är också om du har erfarenhet av att arbeta i MOR lagersystem, Anker solutions kassasystem, tid-/bemanningssystem (Caspeco), CRM/ ordersystem (Caspeco) eller liknande system.
Anställning:
Arbetstiderna följer verksamheten och består mestadels av dagtid men kvällar och helger ingår också. Ledighet har vi på sommaren och oftast över jul och nyår, vår och höst är våra högsäsonger.
Vi samarbetar mellan gruppens olika företag gällande inköpsfrågor, utbyte av kompetens och erfarenhet och vi arbetar också hos varandra när det finns möjlighet och behov.
Tillsättning under våren 2024 eller enligt överenskommelse. Sista ansökningsdag är 17 april. Vid frågor kontakta Sara Bourelius HR chef på [email protected]
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Kock till Mässrestauranger på Malmömässan

Ansök    Jan 25    Mässrestauranger AB    Kock, à la carte
Vi söker dig älskar gastronomi och hållbarhet samt trivs med att arbeta med olika större och mindre event. Vi är ett glatt gäng med mycket spring i benen och lång erfarenhet av matlagning och brinner för det vi gör. Vår verksamhet Verksamheten består utav två permanenta restauranger vid mässor och stora arrangemang byggs allt ifrån caféer, fastfood-enheter till moderna à la carte restauranger upp i Malmömässans lokaler. Förutom våra restaurangkoncept drive... Visa mer
Vi söker dig älskar gastronomi och hållbarhet samt trivs med att arbeta med olika större och mindre event. Vi är ett glatt gäng med mycket spring i benen och lång erfarenhet av matlagning och brinner för det vi gör.
Vår verksamhet
Verksamheten består utav två permanenta restauranger vid mässor och stora arrangemang byggs allt ifrån caféer, fastfood-enheter till moderna à la carte restauranger upp i Malmömässans lokaler. Förutom våra restaurangkoncept driver vi även catering till montrar för utställare samt levererar mat och dryck till konferenslokalerna.
Kvalifikationer
Du har tidigare erfarenhet av liknande roll och är bra på att samarbeta och driftig som person. Andra personliga egenskaper vi efterfrågar är nytänkande, flexibilitet, ansvarsfullhet, att kunna arbeta självständigt och att skapa kreativa lösningar med kvalitet. Du brinner för det du gör och är smaksäker.
Vi erbjuder
En verksamhet som är varierande och mycket omväxlande. Vi serverar gärna mat på svenska råvaror och lagar mat från grunden. Vi är Kravmärkta vilket kräver planering och stort intresse för en hållbar gastronomi.


Anställning:
Anställningen är ett vikariat perioden 2024-03-01—2024-05-31 med god möjlighet till förlängning. Vi tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.
Arbetet är mestadels dagtid men helger och kvällar förekommer säsongsvis (under vår och höst) men vi vet i god tid när olika event ska genomföras vilket göra att du kan planera och ha balans mellan jobb och fritid.
Välkommen att skicka då din ansökan redan idag, rekryteringen kommer att ske löpande.
Har du frågor om tjänsten kontakta då Platschef; Martin Rosvall-Hansson på mail: [email protected]
Ansökan:
Skicka ditt personliga brev och CV till oss genom att klicka på ”sök detta jobb”
OBS! Vi tar inte emot ansökningar via mail enligt GDPR förordningen och att skydda dina personuppgifter.
Rekryteringsprocessen kommer att ske löpande och urval och intervjuer sker i början av februari, varför vi gärna ser att du sänder in din ansökan så snart som möjligt.
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Servis till roliga mässor och event! (Extra, vid behov)

Vår verksamhet: Vi driver två permanenta restauranger som ligger i Malmö Mässans lokaler där vi serverar lunch, middag och fika på våra olika event och mässor. Förutom våra fasta restaurangkoncept har vi även catering till montrar för utställare samt levererar mat och dryck till konferenslokalerna. Vi bygger även upp pop-up caféer/restauranger vid behov ute i hallarna. Den här variationen och allt detta tillsammans gör vår verksamhet oerhört spännande, utm... Visa mer
Vår verksamhet:
Vi driver två permanenta restauranger som ligger i Malmö Mässans lokaler där vi serverar lunch, middag och fika på våra olika event och mässor. Förutom våra fasta restaurangkoncept har vi även catering till montrar för utställare samt levererar mat och dryck till konferenslokalerna. Vi bygger även upp pop-up caféer/restauranger vid behov ute i hallarna. Den här variationen och allt detta tillsammans gör vår verksamhet oerhört spännande, utmanande och utvecklande.
Kvalifikationer för tjänsten:
För att arbeta extra hos oss bör du ha tidigare erfarenhet av att jobba med service och gästkontakt. Du har kunskap och erfarenhet av tallriksservering och du har viss kassavana. Du tycker om att ge service på ett förstklassigt sätt och bidra till en trevlig upplevelse för våra gäster som äter hos oss.
Du tycker om att jobba i ett högt tempo tillsammans med dina kollegor och är lösningsorienterad. Du är flexibel och noggrann.
Vi är ett litet tight team som jobbar och har roligt tillsammans där alla tar ansvar för det egna jobbet och hjälper varandra när det behövs. Vårt ledord ”service inifrån och ut” är mycket viktigt för oss vilket bygger vår teamkänsla.
Du talar svenska och engelska obehindrat.
Anställning:
Det är en anställning på timmar, extra vid behov. Vi anpassar våra öppettider efter kundens behov vilket innebär att vi kan arbeta på veckans alla dagar under året, både dagtid, kvällar och helger. Vi har kollektivavtal med Unionen och HRF.
Har du frågor om tjänsten kontakta då vår Platschef; Martin Rosvall-Hansson, [email protected]
OBS! Vi tar inte emot ansökningar via mail enligt GDPR förordningen och att skydda dina personuppgifter.
Ansökan:
Om du är intresserad av att jobba hos oss skicka då in din intresseanmälan med ditt CV och personliga brev till oss genom att klicka på "sök detta jobb". Urval och intervjuer sker löpande så skicka gärna din ansökan redan idag.
Välkommen! Visa mindre

Kock till roliga event och mässor! (Extra, vid behov)

Du är lyhörd och kommunikativ samt passionerad när det kommer till mat och gastronomi. Du är en uppskattad kollega och gör så att stämningen bland medarbetarna är trivsam och full av arbetsglädje. Som kock hos oss arbetar du i ett team som tillsammans skapar våra gästers matupplevelse. Du brinner för det du gör och har bra smaklökar. Vi söker dig som har erfarenhet som kock och relevant utbildning. Du hanterar svenska och engelska flytande i tal. Anställn... Visa mer
Du är lyhörd och kommunikativ samt passionerad när det kommer till mat och gastronomi. Du är en uppskattad kollega och gör så att stämningen bland medarbetarna är trivsam och full av arbetsglädje. Som kock hos oss arbetar du i ett team som tillsammans skapar våra gästers matupplevelse. Du brinner för det du gör och har bra smaklökar.
Vi söker dig som har erfarenhet som kock och relevant utbildning. Du hanterar svenska och engelska flytande i tal.
Anställning:
Det är en anställning på timmar, extra vid behov. Vi anpassar våra öppettider efter kundens behov vilket innebär att vi kan arbeta på veckans alla dagar under året, både dagtid, kvällar och helger. Vi har kollektivavtal med Unionen och HRF.
Har du frågor om tjänsten kontakta då vår Platschef; Martin Rosvall-Hansson, [email protected]
OBS! Vi tar inte emot ansökningar via mail enligt GDPR förordningen och att skydda dina personuppgifter.
Ansökan:
Om du är intresserad av att jobba hos oss skicka då in din intresseanmälan med ditt CV och personliga brev till oss genom att klicka på "sök detta jobb". Urval och intervjuer sker löpande så skicka gärna din ansökan redan idag.
Välkommen! Visa mindre

Disk- och internservicemedarbetare till mässor och event!

Ansök    Jan 2    Mässrestauranger AB    Diskare
Arbetsuppgifter: Disk och städ Möblering/uppbyggnad av mobila caféer/restauranger vid olika event Packa varor och inventarier inför event Iordningställande efter event Samt övrigt förekommande arbetsuppgifter som förekommer i en restaurang Den huvudsakliga arbetsuppgiften är att sköta disken och även städa i vår anläggning och våra restauranger. Om dig: För att lyckas i den här rollen behöver du ha en hög stresströskel, en positiv inställning med hög serv... Visa mer
Arbetsuppgifter:
Disk och städ
Möblering/uppbyggnad av mobila caféer/restauranger vid olika event
Packa varor och inventarier inför event
Iordningställande efter event
Samt övrigt förekommande arbetsuppgifter som förekommer i en restaurang

Den huvudsakliga arbetsuppgiften är att sköta disken och även städa i vår anläggning och våra restauranger.
Om dig:
För att lyckas i den här rollen behöver du ha en hög stresströskel, en positiv inställning med hög servicekänsla samt god fysik.
Du pratar och förstår svenska och/eller engelska obehindrat.
Det är meriterande om du har erfarenhet från café- och restaurangbranschen eller har arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare.
Anställning:
Det är en anställning på timmar, extra vid behov. Vi anpassar våra öppettider efter kundens behov vilket innebär att vi kan arbeta på veckans alla dagar under året, både dagtid, kvällar och helger. Vi har kollektivavtal med Unionen och HRF.
Har du frågor om tjänsten kan du ställa dem till Martin Rosvall-Hansson, platschef på Mässrestauranger i Malmö på mailadress;
[email protected]
Ansökan:
Du är välkommen med Din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Dina ansökningshandlingar ska innehålla ett uppdaterat CV och ett personligt brev.
Välkommen till oss! Visa mindre

Arbetsledare för städ- och diskavdelningen

Arbetsledare för städ och disk på mässor och event! Vi söker nu en stjärna som ska ingå i vårt team på Mässrestauranger i Malmö. Du kommer vara en viktig del i arbetet före och efter våra event men även glänsa under själva genomförandet. Jobbet är mångsidigt och erbjuder ett varierande antal arbetsuppgifter och ansvarsområden. Den huvudsakliga arbetsuppgiften är att sköta disken och del städ i vår anläggning och restauranger. Men du kommer också att delta... Visa mer
Arbetsledare för städ och disk på mässor och event!
Vi söker nu en stjärna som ska ingå i vårt team på Mässrestauranger i Malmö. Du kommer vara en viktig del i arbetet före och efter våra event men även glänsa under själva genomförandet.
Jobbet är mångsidigt och erbjuder ett varierande antal arbetsuppgifter och ansvarsområden. Den huvudsakliga arbetsuppgiften är att sköta disken och del städ i vår anläggning och restauranger. Men du kommer också att delta i upp packning och möblering inför kommande event, iordningställande och återsortering efter avslutat event. Under eventet är det fullt fokus på våra serveringar och då är disk och städ ditt huvudfokus.
Arbetsuppgifter:
Disk och städ
Möblering/uppbyggnad av mobila caféer/restauranger vid olika event
Packa varor och inventarier inför event
Iordningställande efter event
Samt övrigt förekommande arbetsuppgifter som förekommer i en restaurang

Om dig:
För att lyckas i den här rollen behöver du ha en hög stresströskel, en positiv inställning med hög servicekänsla samt god fysik.
Du brinner för att ge service i världsklass och du har god förmåga att prioritera och ta egna initiativ. Du är en flexibel kameleont som trivs i en varierande arbetsmiljö. Du gillar att arbeta fysiskt med kroppen och ta i lite extra när det behövs samt är praktiskt lagd.Du är detaljorienterad och låter inte kvalitén påverkas av hög belastning.
Du är noggrann och har en bra simultankapacitet då många saker sker samtidigt hos oss. Det är viktigt att hålla tider, därför måste du vara mycket punktlig och noga med detta. Du pratar och förstår svenska och/eller engelska obehindrat.
Det är meriterande om du har erfarenhet från café- och restaurangbranschen eller har arbetat med liknande arbetsuppgifter. Det är också meriterande om du har minst B körkort.
Vi erbjuder:
Ett modernt restaurangföretag och trevliga arbetskamrater där vi alla drivs av "service inifrån och ut". Rollen är varierande och du kommer vara en viktig del i större och mindre evenemang. Tjänsten är en tidsbegränsad visstidsanställning vid behov med timlön enl. kollektivavtal. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper i denna rekrytering.
Vi arbetar vardagar, helger och kvällar enl. schema som styrs utifrån de event vi har i huset, vilket kräver att du kan arbeta flexibelt.
Har du frågor om tjänsten kan du ställa dem till Martin Rosvall-Hansson, platschef på Mässrestauranger i Malmö på mailadress; [email protected]
Ansökan:
Du är välkommen med Din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Dina ansökningshandlingar ska innehålla ett uppdaterat CV och ett personligt brev.
Välkommen till oss! Visa mindre

Bankett- och festvåningsservis

Servitris/ Servitör till banketter och festvåning! Vi söker nu fler duktiga servitörer/servitriser till vårt team på Mässrestauranger i Malmö. Vi har flera roliga kongresser, mässor och event på MalmöMässan i Hyllie under våren och i höst som vi hoppas att du vill vara med och servera på. Vi söker dig som har vana och tidigare erfarenhet av att servera på banketter och festvåning samt vill jobba extra hos oss. Våra fantastiska lokaler går att förvandla ti... Visa mer
Servitris/ Servitör till banketter och festvåning!
Vi söker nu fler duktiga servitörer/servitriser till vårt team på Mässrestauranger i Malmö. Vi har flera roliga kongresser, mässor och event på MalmöMässan i Hyllie under våren och i höst som vi hoppas att du vill vara med och servera på.
Vi söker dig som har vana och tidigare erfarenhet av att servera på banketter och festvåning samt vill jobba extra hos oss.
Våra fantastiska lokaler går att förvandla till det våra kunder önskar så ingen fest är den andra lik. Ibland är det en liten gemytlig middag och någon dag senare ett större event och fest med uppträdande, bar/ klubb.
Om du är intresserad av att vara med i vårt team och gillar omväxling är du kanske just den vi söker!
Förväntningar
Som servitris/servitör hos oss ska du ha tidigare erfarenhet av att ha serverat på lite större fester och tillställningar. Du behöver kunna bära tre tallrikar vid servering och vi kan även lära dig att bli ännu bättre om du skulle vilja.
Du är flexibel och mycket noggrann som person. Du talar svenska och engelska obehindrat då vi har många internationella gäster som besöker oss. Har du även erfarenheter av att ha arbetat som hovmästare och/eller i bar är det meriterande.
Du är serviceinriktad, har ett gott bemötande och har inga svårigheter att samarbeta. Det är ett plus om du har goda dryckes- och matkunskaper.
Anställning
Arbetstiderna följer verksamheten och består av dagtid, kvällar och helger. Vi erbjuder anställningsformen extra vid behov, på timmar.
Har du frågor kontakta vår platschef: Martin Rosvall-Hansson; [email protected] ; eller Bankett & eventchef: Lotta Brönmark; [email protected]
Ansökan
Skicka då in din ansökan, CV och personligt brev och gärna foto redan idag, rekryteringen kommer att ske löpande och tillsättning kan ske innan sista ansökningsdatum.
Välkommen till oss! Visa mindre

Vi söker fler Restaurang- och Cafébiträden till mässor och event!

Mässrestauranger söker dig som har ett leende på läpparna, agerar som ett serviceproffs och gillar att arbeta med service där gäster och mat är fokus. Mässrestauranger i Malmö, Hyllie, söker nu nya restaurangbiträden som tycker om att jobba varierat på större och mindre event! Att arbeta hos oss Som medarbetare hos oss har du möjlighet att lära dig hela vår restaurangverksamhet och växa och utvecklas som ett riktigt serviceproffs. Vi vill att du med servi... Visa mer
Mässrestauranger söker dig som har ett leende på läpparna, agerar som ett serviceproffs och gillar att arbeta med service där gäster och mat är fokus.
Mässrestauranger i Malmö, Hyllie, söker nu nya restaurangbiträden som tycker om att jobba varierat på större och mindre event!
Att arbeta hos oss
Som medarbetare hos oss har du möjlighet att lära dig hela vår restaurangverksamhet och växa och utvecklas som ett riktigt serviceproffs. Vi vill att du med service inifrån och ut följer med oss på resan till nästa nivå och skapar just denna serviceupplevelse.
Du är en driven person som har öga för det lilla extra och gillar att skapa positiva upplevelser utifrån företagets värderingar och tillsammans med dina kollegor. Om du brinner för att jobba operativt med ansvar och att ha ett jobb med stor variation, då är du troligen den vi söker!
Vår verksamhet
Vi driver två permanenta restauranger som ligger i MalmöMässans lokaler där vi serverar lunch, middag och fika på våra olika event och mässor. Förutom våra fasta restaurangkoncept har vi även catering till montrar för utställare samt levererar mat och dryck till konferenslokalerna. Vi bygger även upp pop-up caféer/restauranger vid behov ute i hallarna.
Den här variationen och allt detta tillsammans gör vår verksamhet oerhört spännande, utmanande och utvecklande för dig som gillar service och gästkontakt.
Kvalifikationer för tjänsten:
För att arbeta extra hos oss är bör du ha tidigare erfarenhet av att jobba med service och gäst kontakt. Meriterande är om du kan servera och/eller har kassavana. Du tycker om att ge service på ett förstklassigt sätt och hålla fräscht och påfyllt så att det blir en trevlig upplevelse för våra gäster att äta hos oss.
Du tycker om att jobba i ett högt tempo tillsammans med dina kollegor och är lösningsorienterad. Du är flexibel men också mycket noggrann, ser och uppfattar detaljerna, för att det ska bli service i världsklass för våra gäster.
Vi är ett litet tight team som jobbar och har roligt tillsammans där alla tar ansvar för det egna jobbet och hjälper varandra när det behövs. Vårt ledord ”service inifrån och ut” är mycket viktigt för oss vilket bygger vår teamkänsla.
Du talar svenska och engelska obehindrat.
Anställning:
Det är en anställning på timmar, extra vid behov, med start någon gång i Januari/februari 2023. Vi anpassar våra öppettider efter kundens behov vilket innebär att vi kan arbeta på veckans alla dagar under året, både dagtid, kvällar och helger med betoning på höst och vår. Vi har kollektivavtal med Unionen och HRF.
Har du frågor om tjänsten kontakta då vår Platschef; Martin Rosvall-Hansson, [email protected]
OBS! Vi tar inte emot ansökningar via mail enligt GDPR förordningen och att skydda dina personuppgifter.
Ansökan:
Om du är intresserad av att jobba hos oss skicka då in din intresseanmälan med ditt CV och personligabrev till oss genom att klicka på "sök detta jobb". Urval och intervjuer sker i början av januari så skicka gärna din ansökan redan idag.
Uppfyller du våra krav så kontaktar vi dig :)
Välkommen! Visa mindre

Projektledare för restaurangevent, med mat- och dryckeskunskaper!

Ansök    Nov 1    Mässrestauranger AB    Restaurangchef
Projektledare till event och mässor, med mat- och dryckeskunskaper! Till Mässrestauranger i Malmö söker vi dig som älskar att projektleda och genomföra roliga event. Du brinner för gastronomi och hållbarhet samt trivs med att arbeta med olika större och mindre event. Vår matfilosofi tar avstamp i svenska smaker och hållbara råvaror. Kvalifikationer för tjänsten Som projektledare hos oss ansvarar du för planering, genomförande och uppföljning på alla nivåer... Visa mer
Projektledare till event och mässor, med mat- och dryckeskunskaper!
Till Mässrestauranger i Malmö söker vi dig som älskar att projektleda och genomföra roliga event. Du brinner för gastronomi och hållbarhet samt trivs med att arbeta med olika större och mindre event. Vår matfilosofi tar avstamp i svenska smaker och hållbara råvaror.
Kvalifikationer för tjänsten
Som projektledare hos oss ansvarar du för planering, genomförande och uppföljning på alla nivåer av arrangemang. Därför behöver du ha bred kunskap från olika typer av restaurangverksamhet och gärna från större evenemang eller liknande anläggningar. Vi vill att du ser lösningar hellre än problem och bidrar med din fantasi och kreativitet för att göra evenemangen minnesvärda. Du samarbetar både med kollegor i det egna företaget och med våra samarbetspartners medarbetare. Du rapporterar till vår Bankett och eventchef.
Att arbeta hos oss
Vi vill att du har ett genuint intresse för gastronomi och flera års erfarenhet från att arbeta inom restaurang och event, gärna från större evenemang. I din roll ingår att ha kundkontakt via telefon, mail och personliga möten. Du är operativt ansvarig för genomförandet av evenemanget och arbetar strukturerat med planering, uppföljning och avslut.
Som person är du utåtriktad och affärsmässig, van vid kundmöten och offertskrivning samt har hög servicenivå. Du är strukturerad och har en god organisationsförmåga och är van att ha många projekt igång samtidigt. Du är kommunikativ, lyhörd och flexibel och har lätt för att samarbeta. Du är prestigelös och inte rädd för att ta i när det behövs. Vi lägger stor vikt vid din personlighet och din förmåga att jobba i team.
Kunskaper och erfarenhet
Du har dokumenterad utbildning från restaurangskola, lägst gymnasienivå.
Dokumenterade mat-/ och dryckeskunskaper är meriterande.
Det är viktigt att du hanterar svenska och engelska flytande i tal och skrift.
Du har god datorvana och kan arbeta i Office-paketets olika program.
Meriterande är även om du har kassahanteringsvana samt BackOffice då vi ofta bygger upp olika caféer eller andra försäljningsställen i hallarna/restaurangerna.

Anställning
Anställningen är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning.
Arbetet är mestadels dagtid men helger och kvällar förekommer säsongsvis (under vår och höst). Vi vet i god tid när olika event ska genomföras vilket göra att du kan planera och ha balans mellan jobb och fritid. Vi har sammanhängande ledigheter runt jul/nyår och sommartid. Vi tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.
Intresserad?
Skicka då din ansökan redan idag, rekryteringen kommer att ske löpande med tillsättning enligt överenskommelse.
För mer information kan du kontakta Martin Rosvall-Hansson; [email protected]
Välkommen med din ansökan!
Ansöker gör du genom att klicka på "Sök detta jobb" och bifoga ditt CV och personliga brev. Urval och intervjuer ske löpande och anställning kan ske innan ansökningstiden är slut.
Observera att ansökan måste ske via länken! Ansökan som skickas till ovan e-postadress kommer ej att behandlas, detta enligt GDPR och vår integritetspolicy. Visa mindre

Servitris/ Servitör söker vi nu till roliga mässor och event!

Mässrestauranger söker dig som har ett leende på läpparna, agerar som ett serviceproffs och gillar att arbeta med service inifrån och ut där gäster och mat är i fokus. Mässrestauranger i Malmö, Hyllie, är nu på jakt efter fler Servitörer/ Servitriser som vill vara med och skapa service i världsklass på våra event. Att arbeta hos oss Som medarbetare hos oss har du möjlighet att lära dig hela vår restaurangverksamhet och växa och utvecklas som ett riktigt ... Visa mer
Mässrestauranger söker dig som har ett leende på läpparna, agerar som ett serviceproffs och gillar att arbeta med service inifrån och ut där gäster och mat är i fokus.
Mässrestauranger i Malmö, Hyllie, är nu på jakt efter fler Servitörer/ Servitriser som vill vara med och skapa service i världsklass på våra event.
Att arbeta hos oss
Som medarbetare hos oss har du möjlighet att lära dig hela vår restaurangverksamhet och växa och utvecklas som ett riktigt serviceproffs.
Du är en driven person som har öga för det lilla extra och gillar att skapa positiva upplevelser utifrån företagets värderingar och tillsammans med dina kollegor. Du brinner för att jobba operativt med ansvar och att ha ett jobb med stor variation, då är du troligen den vi söker!
Vår verksamhet
Vi driver två permanenta restauranger som ligger i MalmöMässans lokaler där vi serverar lunch, middag och fika på våra olika event och mässor. Förutom våra fasta restaurangkoncept har vi även catering till montrar för utställare samt levererar mat och dryck till konferenslokalerna. Vi bygger även upp pop-up caféer/restauranger vid behov ute i hallarna. Den här variationen och allt detta tillsammans gör vår verksamhet oerhört spännande, utmanande och utvecklande.
Kvalifikationer för tjänsten:
För att arbeta extra hos oss bör du ha tidigare erfarenhet av att jobba med service och gästkontakt. Du har kunskap och erfarenhet av tallriksservering och kassavana. Du tycker om att ge service på ett förstklassigt sätt och hålla fräscht och bidrar till en trevlig upplevelse för våra gäster som äter hos oss.
Du tycker om att jobba i ett högt tempo tillsammans med dina kollegor och är lösningsorienterad. Du är flexibel men också mycket noggrann, ser och uppfattar detaljerna, för att det ska bli service i världsklass för våra gäster.
Vi är ett litet tight team som jobbar och har roligt tillsammans där alla tar ansvar för det egna jobbet och hjälper varandra när det behövs. Vårt ledord ”service inifrån och ut” är mycket viktigt för oss vilket bygger vår teamkänsla.
Du talar svenska och engelska obehindrat.
Anställning:
Det är en anställning på timmar, extra vid behov med start i januari/februari 2023. Vi anpassar våra öppettider efter kundens behov vilket innebär att vi kan arbeta på veckans alla dagar under året, både dagtid, kvällar och helger med betoning på höst och vår. Vi har kollektivavtal med Unionen och HRF.
Har du frågor om tjänsten kontakta då vår Platschef; Martin Rosvall-Hansson, [email protected]
OBS! Vi tar inte emot ansökningar via mail enligt GDPR förordningen och att skydda dina personuppgifter.
Ansökan:
Om du är intresserad av att jobba hos oss skicka då in din intresseanmälan med ditt CV och personligabrev till oss genom att klicka på "sök detta jobb". Urval och intervjuer sker i början av januari så skicka gärna din ansökan redan idag.
Uppfyller du våra krav så kontaktar vi dig :)
Välkommen! Visa mindre

Söker Köksbiträden till roliga event och mässor

Ansök    Dec 26    Mässrestauranger AB    Köksbiträde
Vi söker dig som vill lära dig mer kring större leveranser inom det kalla och varma köket. Du jobbar idag som ett köksbiträde och kan jobba effektivt och självständigt men också i team. Mässrestauranger i Malmö, Hyllie, vill nu förstärka vårt köksteam med glada och driftiga köksbiträden som vill jobba extra vid större event och mässor. Vi söker dig som vill vara med och delaktig i våra olika leveranser, allt ifrån banketter, kongresser, pop up restaurange... Visa mer
Vi söker dig som vill lära dig mer kring större leveranser inom det kalla och varma köket. Du jobbar idag som ett köksbiträde och kan jobba effektivt och självständigt men också i team.
Mässrestauranger i Malmö, Hyllie, vill nu förstärka vårt köksteam med glada och driftiga köksbiträden som vill jobba extra vid större event och mässor.
Vi söker dig som vill vara med och delaktig i våra olika leveranser, allt ifrån banketter, kongresser, pop up restauranger, konferenser, mingel till moderna à la carte-restauranger. På Malmömässan finns 2 restauranger med tillhörande kök. Förutom våra fasta restaurangkoncept driver vi även catering till montrar för utställare samt levererar mat och dryck till konferenslokalerna.
Verksamheten är varierande och mycket omväxlande beroende på kund, typ av mässa eller arrangemang och kräver både bred och djup kunskap för att matcha våra gästers förväntningar.
Den vi söker
Som person är du en strukturerad, effektiv och ansvarstagande person som brinner för gastronomi både i det större och mindre formatet. Vi serverar gärna mat på svenska råvaror och lagar mat från grunden vilket kräver planering och intresse.
Den tjänst vi nu söker ligger tonvikten på arbetet att tillverka smörgåsar, förrätter, desserter, sallader och andra kalla rätter till våra stora arrangemang som äger rum i huset. Men du kan även få hjälpa till med det varma i köket vid behov. Vi arbetar i ett team som tillsammans har stor betydelse för våra gästers matupplevelse.
Du ska ha erfarenhet av att jobba i kök och har god matlagningskännedom och brinner för det du gör. Har du även jobbat i varmkök är det meriterande.
Du talar, förstår och skriver svenska och engelska obehindrat.
Vi kan erbjuda
Tjänsten är en anställning extra vid behov, timlön enligt kollektivavtal och arbetstiderna är mestadels dagtid men kvällar och helger förekommer men vi vet i god tid när det är. Vi har kollektivavtal samt stora möjligheter för den som vill till utveckling och växande i sin roll och inom företaget.
Ansökan
Rekryteringsprocessen kommer att ske efter nyåret och du blir kallad till intervju i januari om din kometens matchar det vi söker.
Skicka din ansökan redan idag!
Har du frågor kan du maila dem till [email protected] Visa mindre

Souschef till roliga event och mässor

Ansök    Aug 11    Mässrestauranger AB    Souschef
Vi söker dig som älskar gastronomi och hållbarhet samt trivs med att arbeta med olika större och mindre event. ?Mässrestauranger i Malmö söker dig som har tidigare erfarenhet av liknande roll, är en glad och driftig person som vill bidra till vår utveckling av vår gastronomi tillsammans med våra duktiga medarbetare. VÅR ARBETSPLATS Vår verksamhet är varierande och mycket omväxlande beroende på kund, typ av mässa eller arrangemang och kräver både bred och d... Visa mer
Vi söker dig som älskar gastronomi och hållbarhet samt trivs med att arbeta med olika större och mindre event.
?Mässrestauranger i Malmö söker dig som har tidigare erfarenhet av liknande roll, är en glad och driftig person som vill bidra till vår utveckling av vår gastronomi tillsammans med våra duktiga medarbetare.
VÅR ARBETSPLATS
Vår verksamhet är varierande och mycket omväxlande beroende på kund, typ av mässa eller arrangemang och kräver både bred och djup kunskap för att matcha våra gästers förväntningar.
VI SÖKER
Du är en strukturerad och inspirerande person som brinner för gastronomi både i det större och mindre formatet. Vi serverar gärna mat på svenska råvaror och lagar mat från grunden. Vi är KRAV-märkta vilket kräver planering och stort intresse för en hållbar gastronomi.
Du har tidigare haft en liknande position. Du är bra på att inspirera och leda större och mindre personalgrupper. Du kommer även att vara delaktig i att driva det kreativa arbetet framåt.
VI ERBJUDER
Vi erbjuder ett väl fungerande kök/arbetsplats med mycket trevliga arbetskamrater och högsta standard på lokaler och utrustning. Arbetet är mestadels dagtid men helger och kvällar förekommer säsongsvis (under vår och höst) men vi vet i god tid när olika event ska genomföras vilket göra att du kan planera och ha balans mellan jobb och fritid.
ANSTÄLLNING
Arbetet är mestadels dagtid men helger och kvällar förekommer säsongsvis (under vår och höst) och vi vet i god tid när olika event ska genomföras vilket göra att du kan planera din tid och ha balans mellan jobb och fritid.
Vi tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal. Vi har sammanhängande ledigheter runt jul/nyår och sommartid.
För mer information kan du kontakta Martin Rosvall-Hansson; [email protected]
Välkommen med din ansökan!
och bifoga ditt CV och personliga brev. Urval och intervjuer ske löpande och anställning kan ske innan ansökningstiden är slut. Visa mindre

Café och Restaurangbiträden till event och mässor

Serverings- och Cafébiträden till mässor och event på MalmöMässan Mässrestauranger söker dig som har ett leende på läpparna, agerar som ett serviceproffs och gillar att arbeta med service där gäster och mat är fokus. Mässrestauranger i Malmö, Hyllie, är nu på jakt efter nya medarbetare som på ett eller annat sätt vill vara med och skapa Europas bästa mässrestaurangföretag. Att arbeta hos oss Som medarbetare hos oss har du möjlighet att lära dig hela vår re... Visa mer
Serverings- och Cafébiträden till mässor och event på MalmöMässan
Mässrestauranger söker dig som har ett leende på läpparna, agerar som ett serviceproffs och gillar att arbeta med service där gäster och mat är fokus.
Mässrestauranger i Malmö, Hyllie, är nu på jakt efter nya medarbetare som på ett eller annat sätt vill vara med och skapa Europas bästa mässrestaurangföretag.
Att arbeta hos oss
Som medarbetare hos oss har du möjlighet att lära dig hela vår restaurangverksamhet och växa och utvecklas som ett riktigt serviceproffs. Vi vill att du med service inifrån och ut följer med oss på resan till nästa nivå och skapar just denna serviceupplevelse.
Du är en driven person som har öga för det lilla extra och gillar att skapa positiva upplevelser utifrån företagets värderingar och tillsammans med dina kollegor. Om du brinner för att jobba operativt med ansvar och att ha ett jobb med stor variation, då är du troligen den vi söker!
Vår verksamhet
Vi driver två permanenta restauranger som ligger i MalmöMässans lokaler där vi serverar lunch, middag och fika på våra olika event och mässor. Förutom våra fasta restaurangkoncept har vi även catering till montrar för utställare samt levererar mat och dryck till konferenslokalerna. Vi bygger även upp pop-up caféer/restauranger vid behov ute i hallarna. Den här variationen och allt detta tillsammans gör vår verksamhet oerhört spännande, utmanande och utvecklande.
Kvalifikationer för tjänsten:
För att arbeta extra hos oss är bör du ha tidigare erfarenhet av att jobba med service och gäst kontakt. Meriterande är om du kan servera och/eller har kassavana. Du tycker om att ge service på ett förstklassigt sätt och hålla fräscht och påfyllt så att det blir en trevlig upplevelse för våra gäster att äta hos oss.
Du tycker om att jobba i ett högt tempo tillsammans med dina kollegor och är lösningsorienterad. Du är flexibel men också mycket noggrann, ser och uppfattar detaljerna, för att det ska bli service i världsklass för våra gäster.
Vi är ett litet tight team som jobbar och har roligt tillsammans där alla tar ansvar för det egna jobbet och hjälper varandra när det behövs. Vårt ledord ”service inifrån och ut” är mycket viktigt för oss vilket bygger vår teamkänsla.
Du talar svenska och engelska obehindrat.
Anställning:
Det är en anställning på timmar, extra vid behov. Vi anpassar våra öppettider efter kundens behov vilket innebär att vi kan arbeta på veckans alla dagar under året, både dagtid, kvällar och helger med betoning på höst och vår. Vi har kollektivavtal med Unionen och HRF.
Har du frågor om tjänsten kontakta då vår Platschef; Martin Rosvall-Hansson, [email protected]
OBS! Vi tar inte emot ansökningar via mail enligt GDPR förordningen och att skydda dina personuppgifter.
Ansökan:
Om du är intresserad av att jobba hos oss skicka då in din intresseanmälan med ditt CV och personligabrev till oss genom att klicka på "sök detta jobb". Urval och intervjuer sker i början av januari så skicka gärna din ansökan redan idag.
Uppfyller du våra krav så kontaktar vi dig :)
Välkommen! Visa mindre

Kallskänka till roliga event och mässor i Malmö, Hyllie

Ansök    Jul 15    Mässrestauranger AB    Kallskänka
Vi söker dig som är en effektiv och kunnig kallskänka som kan ta ansvar. Vi har nu möjligheten att förstärka vårt team med en erfaren, glad och driftig kallskänka som ska fortsätta att utveckla vår gastronomi tillsammans med vårt team i köket. ?Mässrestauranger i Malmö söker nu en kallskänka som vill vara med och vara delaktig i våra olika leveranser, allt ifrån banketter, kongresser, pop up restauranger, konferenser, mingel till moderna à la carte-restaur... Visa mer
Vi söker dig som är en effektiv och kunnig kallskänka som kan ta ansvar. Vi har nu möjligheten att förstärka vårt team med en erfaren, glad och driftig kallskänka som ska fortsätta att utveckla vår gastronomi tillsammans med vårt team i köket.
?Mässrestauranger i Malmö söker nu en kallskänka som vill vara med och vara delaktig i våra olika leveranser, allt ifrån banketter, kongresser, pop up restauranger, konferenser, mingel till moderna à la carte-restauranger. På Malmömässan finns 2 restauranger med tillhörande kök. Förutom våra fasta restaurangkoncept driver vi även catering till montrar för utställare samt levererar mat och dryck till konferenslokalerna.
Verksamheten är varierande och mycket omväxlande beroende på kund, typ av mässa eller arrangemang och kräver både bred och djup kunskap för att matcha våra gästers förväntningar.
Den vi söker
Som person är du en strukturerad, effektiv och ansvarstagande person som brinner för gastronomi både i det större och mindre formatet. Vi serverar gärna mat på svenska råvaror och lagar mat från grunden vilket kräver planering och intresse.
Den tjänst vi nu söker ligger tonvikten på arbetet att tillverka smörgåsar, förrätter, desserter, sallader och andra kalla rätter till våra stora arrangemang som äger rum i huset. Vi arbetar i ett team som tillsammans har stor betydelse för våra gästers matupplevelse.
Du ska ha erfarenhet av att jobba i kallkök och har god matlagningskännedom och brinner för det du gör. Har du även jobbat i varmkök är det meriterande.
Du talar, förstår svenska och/eller engelska obehindrat.
Vi kan erbjuda
Tjänsten är en tillsvidareanställning och vi tillämpar 6 månaders provanställning. Arbetstiderna är schemalagda mestadels på dagtid men kvällar och helger förekommer under högsäsong (vår och höst) men vi vet i god tid när det är. Vi har kollektivavtal och friskvårdsbidrag samt stora möjligheter för den som vill till utveckling och växande i sin roll och inom företaget.
Ansökan
Rekryteringsprocessen kommer att ske löpande under ansökningstiden. Skicka din ansökan redan idag för att öka din chanser.
Har du frågor kan du maila dem till [email protected]
Notera att vi ej tar emot ansökningar via mail i och med den nya GDPR förordningen. Visa mindre

Projektledare med restaurangerfarenhet

Ansök    Maj 6    Mässrestauranger AB    Restaurangchef
Till Mässrestauranger i Malmö söker vi dig som älskar att projektleda och genomföra roliga event. Du brinner för gastronomi och hållbarhet samt trivs med att arbeta med olika större och mindre event. Vår matfilosofi tar avstamp i svenska smaker och hållbara råvaror. ?Kvalifikationer för tjänsten Som projektledare hos oss ansvarar du för planering, genomförande och uppföljning på alla nivåer av arrangemang. Därför behöver du ha bred kunskap från olika typer... Visa mer
Till Mässrestauranger i Malmö söker vi dig som älskar att projektleda och genomföra roliga event. Du brinner för gastronomi och hållbarhet samt trivs med att arbeta med olika större och mindre event. Vår matfilosofi tar avstamp i svenska smaker och hållbara råvaror.
?Kvalifikationer för tjänsten
Som projektledare hos oss ansvarar du för planering, genomförande och uppföljning på alla nivåer av arrangemang. Därför behöver du ha bred kunskap från olika typer av restaurangverksamhet och gärna från större evenemang eller liknande anläggningar. Vi vill att du ser lösningar hellre än problem och bidrar med din fantasi och kreativitet för att göra evenemangen minnesvärda. Du samarbetar både med kollegor i det egna företaget och med våra samarbetspartners medarbetare. Du rapporterar till vår Bankett och eventchef.
Att arbeta hos oss
Vi vill att du har ett genuint intresse för gastronomi och några års erfarenhet från att arbeta inom restaurang och event, gärna från större evenemang. I din roll ingår att ha kundkontakt via telefon, mail och personliga möten. Du är operativt ansvarig för genomförandet av evenemanget och arbetar strukturerat med planering, uppföljning och avslut.
Som person är du utåtriktad och affärsmässig, van vid kundmöten och offertskrivning samt har hög servicenivå. Du är strukturerad och har en god organisationsförmåga och är van att ha många projekt igång samtidigt. Du är kommunikativ, lyhörd och flexibel och har lätt för att samarbeta. Du är prestigelös och inte rädd för att ta i när det behövs. Vi lägger stor vikt vid din personlighet och din förmåga att jobba i team.
Kunskaper och erfarenhet
Du har dokumenterad utbildning från restaurangskola, lägst gymnasienivå samt dokumenterade mat-/ och dryckeskunskaper är meriterande. Det är viktigt att du hanterar svenska och engelska flytande i tal och skrift. Du har god datorvana och kan arbeta i Office-paketets olika program. Även meriterande om du har kassahanteringsvana samt BackOffice då vi ofta bygger upp olika caféer eller andra försäljningsställen i hallarna/restaurangerna.
Anställning
Anställningen är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning.
Arbetet är mestadels dagtid men helger och kvällar förekommer säsongsvis (under vår och höst). Vi vet i god tid när olika event ska genomföras vilket göra att du kan planera och ha balans mellan jobb och fritid. Vi har sammanhängande ledigheter runt jul/nyår och sommartid. Vi tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.
Intresserad? Skicka då din ansökan redan idag, rekryteringen kommer att ske löpande med tillsättning enligt överenskommelse.
För mer information kan du kontakta Martin Rosvall-Hansson; [email protected]
Välkommen med din ansökan!
Ansöker gör du genom att klicka på "Sök detta jobb" och bifoga ditt CV och personliga brev. Urval och intervjuer ske löpande och anställning kan ske innan ansökningstiden är slut.
Observera att ansökan måste ske via länken! Ansökan som skickas till ovan e-postadress kommer ej att behandlas, detta enligt GDPR och vår integritetspolicy. Visa mindre

Souschef till roliga event och mässor

Ansök    Maj 6    Mässrestauranger AB    Souschef
Vi söker dig som älskar gastronomi och hållbarhet samt trivs med att arbeta med olika större och mindre event. ?Mässrestauranger i Malmö söker dig som har tidigare erfarenhet av liknande roll, är en glad och driftig person som vill bidra till vår utveckling av vår gastronomi tillsammans med våra duktiga medarbetare. VÅR ARBETSPLATS Vår verksamhet är varierande och mycket omväxlande beroende på kund, typ av mässa eller arrangemang och kräver både bred och d... Visa mer
Vi söker dig som älskar gastronomi och hållbarhet samt trivs med att arbeta med olika större och mindre event.
?Mässrestauranger i Malmö söker dig som har tidigare erfarenhet av liknande roll, är en glad och driftig person som vill bidra till vår utveckling av vår gastronomi tillsammans med våra duktiga medarbetare.
VÅR ARBETSPLATS
Vår verksamhet är varierande och mycket omväxlande beroende på kund, typ av mässa eller arrangemang och kräver både bred och djup kunskap för att matcha våra gästers förväntningar.
VI SÖKER
Du är en strukturerad och inspirerande person som brinner för gastronomi både i det större och mindre formatet. Vi serverar gärna mat på svenska råvaror och lagar mat från grunden. Vi är KRAV-märkta vilket kräver planering och stort intresse för en hållbar gastronomi.
Du har tidigare haft en liknande position. Du är bra på att inspirera och leda större och mindre personalgrupper. Du kommer även att vara delaktig i att driva det kreativa arbetet framåt.
VI ERBJUDER
Vi erbjuder ett väl fungerande kök/arbetsplats med mycket trevliga arbetskamrater och högsta standard på lokaler och utrustning. Arbetet är mestadels dagtid men helger och kvällar förekommer säsongsvis (under vår och höst) men vi vet i god tid när olika event ska genomföras vilket göra att du kan planera och ha balans mellan jobb och fritid.
ANSTÄLLNING
Arbetet är mestadels dagtid men helger och kvällar förekommer säsongsvis (under vår och höst) och vi vet i god tid när olika event ska genomföras vilket göra att du kan planera din tid och ha balans mellan jobb och fritid.
Vi tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal. Vi har sammanhängande ledigheter runt jul/nyår och sommartid.
För mer information kan du kontakta Martin Rosvall-Hansson; [email protected]
Välkommen med din ansökan!
och bifoga ditt CV och personliga brev. Urval och intervjuer ske löpande och anställning kan ske innan ansökningstiden är slut. Visa mindre

Kallskänka till roliga event och mässor i Malmö, Hyllie

Ansök    Maj 12    Mässrestauranger AB    Kallskänka
Vi söker dig som är en effektiv och kunnig kallskänka som kan ta ansvar. Vi har nu möjligheten att förstärka vårt team med en erfaren, glad och driftig kallskänka som ska fortsätta att utveckla vår gastronomi tillsammans med vårt team i köket. ?Mässrestauranger i Malmö söker nu en kallskänka som vill vara med och vara delaktig i våra olika leveranser, allt ifrån banketter, kongresser, pop up restauranger, konferenser, mingel till moderna à la carte-restaur... Visa mer
Vi söker dig som är en effektiv och kunnig kallskänka som kan ta ansvar. Vi har nu möjligheten att förstärka vårt team med en erfaren, glad och driftig kallskänka som ska fortsätta att utveckla vår gastronomi tillsammans med vårt team i köket.
?Mässrestauranger i Malmö söker nu en kallskänka som vill vara med och vara delaktig i våra olika leveranser, allt ifrån banketter, kongresser, pop up restauranger, konferenser, mingel till moderna à la carte-restauranger. På Malmömässan finns 2 restauranger med tillhörande kök. Förutom våra fasta restaurangkoncept driver vi även catering till montrar för utställare samt levererar mat och dryck till konferenslokalerna.
Verksamheten är varierande och mycket omväxlande beroende på kund, typ av mässa eller arrangemang och kräver både bred och djup kunskap för att matcha våra gästers förväntningar.
Den vi söker
Som person är du en strukturerad, effektiv och ansvarstagande person som brinner för gastronomi både i det större och mindre formatet. Vi serverar gärna mat på svenska råvaror och lagar mat från grunden vilket kräver planering och intresse.
Den tjänst vi nu söker ligger tonvikten på arbetet att tillverka smörgåsar, förrätter, desserter, sallader och andra kalla rätter till våra stora arrangemang som äger rum i huset. Vi arbetar i ett team som tillsammans har stor betydelse för våra gästers matupplevelse.
Du ska ha erfarenhet av att jobba i kallkök och har god matlagningskännedom och brinner för det du gör. Har du även jobbat i varmkök är det meriterande.
Du talar, förstår och skriver svenska och engelska obehindrat.
Vi kan erbjuda
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 75% , deltid, och vi tillämpar 6 månaders provanställning och arbetstiderna är schemalagda mestadels på dagtid men kvällar och helger förekommer men vi vet i god tid när det är. Vi har kollektivavtal och friskvårdsbidrag samt stora möjligheter för den som vill till utveckling och växande i sin roll och inom företaget.
Ansökan
Rekryteringsprocessen kommer att ske löpande under ansökningstiden. Skicka din ansökan redan idag för att öka din chanser.
Har du frågor kan du maila dem till [email protected] Visa mindre

Disk- och internservicemedarbetare till mässor och event

Ansök    Dec 27    Mässrestauranger AB    Diskare
Vi söker nu en stjärna som ska ingå i vårt team på Mässrestauranger i Malmö. Du kommer vara en viktig del i arbetet före och efter våra event men även glänsa under själva genomförandet. Jobbet är mångsidigt och erbjuder ett varierande antal arbetsuppgifter och ansvarsområden. Den huvudsakliga arbetsuppgiften är att sköta disken och del städ i vår anläggning och restauranger. Men du kommer också att delta i upp packning och möblering inför kommande event, i... Visa mer
Vi söker nu en stjärna som ska ingå i vårt team på Mässrestauranger i Malmö. Du kommer vara en viktig del i arbetet före och efter våra event men även glänsa under själva genomförandet.
Jobbet är mångsidigt och erbjuder ett varierande antal arbetsuppgifter och ansvarsområden. Den huvudsakliga arbetsuppgiften är att sköta disken och del städ i vår anläggning och restauranger. Men du kommer också att delta i upp packning och möblering inför kommande event, iordningställande och återsortering efter avslutat event. Under eventet är det fullt fokus på våra serveringar och då är disk och städ ditt huvudfokus.
Arbetsuppgifter:
Disk och städ
Möblering/uppbyggnad av mobila caféer/restauranger vid olika event
Packa varor och inventarier inför event
Iordningställande efter event
Samt övrigt förekommande arbetsuppgifter som förekommer i en restaurang

Om dig:
För att lyckas i den här rollen behöver du ha en hög stresströskel, en positiv inställning med hög servicekänsla samt god fysik.
Du brinner för att ge service i världsklass och du har god förmåga att prioritera och ta egna initiativ. Du är en flexibel kameleont som trivs i en varierande arbetsmiljö. Du gillar att arbeta fysiskt med kroppen och ta i lite extra när det behövs samt är praktiskt lagd. Du är detaljorienterad och låter inte kvalitén påverkas av hög belastning.
Du är noggrann och har en bra simultankapacitet då många saker sker samtidigt hos oss. Det är viktigt att hålla tider, därför måste du vara mycket punktlig och noga med detta. Du pratar och förstår svenska och/eller engelska obehindrat.
Det är meriterande om du har erfarenhet från café- och restaurangbranschen eller har arbetat med liknande arbetsuppgifter. Det är också meriterande om du har minst B körkort.
Vi erbjuder:
Ett modernt restaurangföretag och trevliga arbetskamrater där vi alla drivs av "service inifrån och ut". Rollen är varierande och du kommer vara en viktig del i större och mindre evenemang. Tjänsten är en tidsbegränsad visstidsanställning vid behov med timlön enl. kollektivavtal. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper i denna rekrytering.
Vi arbetar vardagar, helger och kvällar enl. schema som styrs utifrån de event vi har i huset, vilket kräver att du kan arbeta flexibelt.
Har du frågor om tjänsten kan du ställa dem till Martin Rosvall-Hansson, platschef på Mässrestauranger i Malmö på mailadress; [email protected]
Ansökan:
Du är välkommen med Din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Dina ansökningshandlingar ska innehålla ett uppdaterat CV och ett personligt brev.
Välkommen till oss! Visa mindre

KOCK med skaparglädje

Nu söker vi Dig som har ett stort och brinnande intresse för gastronomi och med ett extra stort intresse och engagemang för specialkoster, dvs allergener, matintolleranser m.m. både inom det varma och kalla köket. Är du ansvarstagande och en idéspruta som vill vara med och påverka då tror vi att du skulle passa i vårt team. Vi är ett glatt gäng med mycket spring i benen och har lång erfarenhet av matlagning och brinner för det vi gör! Vi genomför många sto... Visa mer
Nu söker vi Dig som har ett stort och brinnande intresse för gastronomi och med ett extra stort intresse och engagemang för specialkoster, dvs allergener, matintolleranser m.m. både inom det varma och kalla köket. Är du ansvarstagande och en idéspruta som vill vara med och påverka då tror vi att du skulle passa i vårt team. Vi är ett glatt gäng med mycket spring i benen och har lång erfarenhet av matlagning och brinner för det vi gör!
Vi genomför många stora och betydelsefulla arrangemang och flera mässor av olika slag där vi kommer att behöva dig som är duktig, lojal och driven. Vill du vara med och påverka samt utveckla vår produkt inom varm ock kall mat samt specialkost så kan du vara rätt person för jobbet!
Vår verksamhet
I huset finns två permanenta restauranger under MalmöMässans tak, Cloud och Forest samt caféer och fastfood. Förutom våra restaurangkoncept driver vi även catering till montrar för utställare samt levererar mat och dryck till konferenslokalerna samt genomför större kongresser. Vi har även ett litet café på Musikhögskolan i Malmö som vi driver och dit vi levererar mat och dryck.
Här går kvantitet och kvalité, hand i hand. Vi serverar mat och dryck för tusentals gäster under en mässdag eller kongress i form av à la carte samt luncher och middagar. Verksamheten är varierande och omväxlande beroende på kund samt målgrupp och kräver bred kunskap i gastronomi för att matcha våra gästers förväntningar.
Kvalifikationer
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet och ett genuint intresse av matlagning i stora kvantiteter. Du ska kunna laga specialkost både till vårt varma kök liksom vårt kalla.
Som en viktig del av vårt köksteam kommer du under perioder ansvara för vissa inköp, råvaruplanering samt tillagning. Du kommer även organisera och delegera arbetet i köket för våra extraanställda.
Du kommer vara den som under våra arrangemang, (mässor, konferenser, kongresser) ansvarar för att planera, organisera och genomföra leveransen av alla specialkoster såsom, allergener, intolleranser etc.
Du kommer att vara delaktig i vårt köksteam som har ett ekologiskt tänk och serverar gärna mat på svenska råvaror och lagar all mat från grunden vilket kräver planering samt ett logistiskt tänk. Du är ansvarstagande och får stora möjligheter att påverka och komma med nya idéer och nytänk det uppskattas.
Du har kunskap inom HACCP.
Du har minst tre års yrkeserfarenhet och brinner för det du gör och har god matlagningskännedom.
Vi erbjuder
En inspirerande och händelserik arbetsplats med kunniga, engagerade och hjälpsamma medarbetare i en trivsam arbetsmiljö. Arbetstiderna är schemalagda mestadels på dagtid men kvällar och helger förekommer periodvis under säsongen februari - maj och sept - december.
Anställning:
Tjänsten är tillsvidare med sex månaders provanställning och vi har kollektivavtal med Unionen och HRF.
Har du frågor om tjänsten kontakta då Platschef; Martin Rosvall-Hansson på mail: [email protected]
Ansökan:
Skicka ditt personliga brev och CV till oss genom att klicka på länken och sedan ”sök detta jobb”
OBS! Vi tar inte emot ansökningar via mail enligt GDPR förordningen och att skydda dina personuppgifter.
Rekryteringsprocessen kommer att ske löpande och urval och intervjuer sker i februari, varför vi gärna ser att du sänder in din ansökan så snart som möjligt.
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Kock till roliga event och mässor!

Tycker du om att arbeta med service och att leverera "det lilla extra"? Vi är ett glatt gäng med mycket spring i benen och lång erfarenhet av matlagning och brinner för det vi gör! Vi genomför många stora och betydelsefulla arrangemang och flera mässor av olika slag där vi kommer att behöva dig som är duktig, lojal och driven. Vi söker dig som vill vara med och ge våra gäster och besökare något alldeles extra. Vår verksamhet I huset finns två permanenta r... Visa mer
Tycker du om att arbeta med service och att leverera "det lilla extra"? Vi är ett glatt gäng med mycket spring i benen och lång erfarenhet av matlagning och brinner för det vi gör!
Vi genomför många stora och betydelsefulla arrangemang och flera mässor av olika slag där vi kommer att behöva dig som är duktig, lojal och driven. Vi söker dig som vill vara med och ge våra gäster och besökare något alldeles extra.
Vår verksamhet
I huset finns två permanenta restauranger under MalmöMässans tak, allt ifrån caféer, fastfood till moderna à la carte restauranger. Förutom våra restaurangkoncept driver vi även catering till montrar för utställare samt levererar mat och dryck till konferenslokalerna. Vi har även ett litet café på Musikhögskolan i Malmö som vi driver och dit vi levererar mat och dryck.
Här går kvantitet och kvalité, hand i hand. Vi serverar mat och dryck för hundratals gäster under en mässdag eller kongress i form av à la carte samt lunch. Verksamheten är varierande och omväxlande beroende på kund samt målgrupp och kräver bred kunskap i gastronomi för att matcha våra gästers förväntningar.
Kvalifikationer
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet och ett genuint intresse av matlagning i stora kvantiteter. Vi söker kockar både i vårt varma kök liksom i vårt kalla kök. Du kommer att vara en del av vårt köksteam som har ett ekologiskt tänk och serverar gärna mat på svenska råvaror och lagar all mat från grunden vilket kräver planering samt ett logistiskt tänk.
Du har minst tre års yrkeserfarenhet och brinner för det du gör och har god matlagningskännedom.
Vi erbjuder
En inspirerande och händelserik arbetsplats med kunniga, engagerade och hjälpsamma medarbetare i en trivsam arbetsmiljö. Arbetstiderna är schemalagda mestadels på dagtid men kvällar och helger förekommer periodvis under säsongen februari - maj.
Anställning:
Tjänsten är extra vid behov (timanställning) och vi har kollektivavtal med Unionen och HRF.
Har du frågor om tjänsten kontakta då Platschef; Martin Rosvall-Hansson på mail: [email protected]
Ansökan:
Skicka ditt personliga brev och CV till oss genom att klicka på länken och sedan ”sök detta jobb”
OBS! Vi tar inte emot ansökningar via mail enligt GDPR förordningen och att skydda dina personuppgifter.
Rekryteringsprocessen kommer att ske löpande och urval och intervjuer sker i början av februari, varför vi gärna ser att du sänder in din ansökan så snart som möjligt.
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Souschef för roliga event och mässor!

Ansök    Dec 3    Mässrestauranger AB    Souschef
Vi söker dig som älskar gastronomi och hållbarhet samt trivs med att arbeta med olika större och mindre event. Mässrestauranger i Malmö söker dig som har tidigare erfarenhet av liknande roll, är en glad och driftig person som vill bidra till vår utveckling av vår gastronomi tillsammans med våra duktiga medarbetare. VÅR ARBETSPLATS Vår verksamhet är varierande och mycket omväxlande beroende på kund, typ av mässa eller arrangemang och kräver både bred och dj... Visa mer
Vi söker dig som älskar gastronomi och hållbarhet samt trivs med att arbeta med olika större och mindre event.
Mässrestauranger i Malmö söker dig som har tidigare erfarenhet av liknande roll, är en glad och driftig person som vill bidra till vår utveckling av vår gastronomi tillsammans med våra duktiga medarbetare.
VÅR ARBETSPLATS
Vår verksamhet är varierande och mycket omväxlande beroende på kund, typ av mässa eller arrangemang och kräver både bred och djup kunskap för att matcha våra gästers förväntningar.
VI SÖKER
Du är en strukturerad och inspirerande person som brinner för gastronomi både i det större och mindre formatet. Vi serverar gärna mat på svenska råvaror och lagar mat från grunden. Vi är KRAV-märkta vilket kräver planering och stort intresse för en hållbar gastronomi.
Du har tidigare haft en liknande position. Du är bra på att inspirera och leda större och mindre personalgrupper. Du kommer även att vara delaktig i att driva det kreativa arbetet framåt.
VI ERBJUDER
Vi erbjuder ett väl fungerande kök/arbetsplats med mycket trevliga arbetskamrater och högsta standard på lokaler och utrustning. Arbetet är mestadels dagtid men helger och kvällar förekommer säsongsvis (under vår och höst) men vi vet i god tid när olika event ska genomföras vilket göra att du kan planera och ha balans mellan jobb och fritid.
KRAV FÖR TJÄNSTEN
Krav är att du talar, läser och förstår svenska. Anställningen är en tillsvidareanställning med sex månaders provanställning. Vi tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal. Vi har sammanhängande ledigheter runt jul/nyår och sommartid.
Intresserad? Skicka då din ansökan redan idag, rekryteringen kommer att ske löpande med tillsättning omgående.
För mer information kan du kontakta Jonas Ekman [email protected] 040 – 642 10 00
Välkommen med din ansökan!
Ansöker gör du genom att klicka på länken och sedan "Sök detta jobb" och bifoga ditt CV och personliga brev. Urval och intervjuer ske löpande och anställning kan ske innan ansökningstiden är slut.
Observera att ansökan måste ske via länken! Ansökan som skickas till ovan e-postadress kommer ej att behandlas, detta enligt GDPR och vår integritetspolicy. Visa mindre

Ansvarig för Musikhögskolans café och lunchservering

Har du tidigare erfarenhet av att själv ansvara för ett mindre café eller restaurang och gillar att ge service till våra gäster och laga enklare rätter så som smörgåsar, sallader och soppa. Då är det kanske dig vi söker Vi söker dig som vill ingå i vårt team på Mässrestauranger i Malmö men ta ett eget ansvar för vår restaurang/café verksamhet på Musikhögskolan. Du har tidigare erfarenhet från restaurangbranschen, gärna inom café, fastfood och har även erfa... Visa mer
Har du tidigare erfarenhet av att själv ansvara för ett mindre café eller restaurang och gillar att ge service till våra gäster och laga enklare rätter så som smörgåsar, sallader och soppa. Då är det kanske dig vi söker
Vi söker dig som vill ingå i vårt team på Mässrestauranger i Malmö men ta ett eget ansvar för vår restaurang/café verksamhet på Musikhögskolan.
Du har tidigare erfarenhet från restaurangbranschen, gärna inom café, fastfood och har även erfarenhet av att producera egna bagetter, smörgåsar, sallader mm. Viss enklare varm mat kommer du också hantera så som soppor, pajer lite beroende på meny och säsong.
Du kommer att arbeta med gästen i fokus och du har förmåga att ansvara för och göra det lilla extra för att restaurangen ska vara ren, snygg och påfylld med rätt sortiment. Alltid med professionalism och engagemang och nöjda gäster i fokus.
Arbetsuppgifter:
Kassa- och enklare kökstjänst, tillredning av smörgåsar, sallader mm
Öppna och förbereda inför dagens försäljning
Gästbemötande och service
Iordningställande efter service så som städa, diska och sophantering samt låsa för dagen ev förbereda för nästa dag.
Samt övrigt förekommande arbetsuppgifter som förekommer i en restaurang

Om dig:
Du brinner för att ge service i världsklass.
Du har erfarenhet från café- och restaurangbranschen eller liknande.
Du har god förmåga att prioritera och ta egna initiativ.
Du är flexibel och trivs med att ta ansvar för ett café med viss produktion av kall mat.
Du är detaljorienterad och låter inte kvalitén påverkas av hög belastning.
Du är noggrann och har en bra förmåga att utföra flera saker samtidigt.
Det är viktigt att hålla tider, därför måste du vara mycket punktlig och noga med detta.
Du gillar att arbeta fysiskt med kroppen och ta i lite extra när det behövs samt är praktiskt lagd.
Du pratar och förstår svenska och engelska obehindrat.
Du har fyllt 18 år.

Vi erbjuder:
Ett modernt restaurangföretag och trevliga arbetskamrater som du kommer att träffa dagligen vid leveranser och finns vid behov på telefon och mail. Vi alla drivs av "service inifrån och ut" och präglas av professionalism, stolthet och utveckling. Rollen är varierande och du kommer vara en viktig del för att skapa trivsel för våra gäster.
För att du ska trivas hos oss är det viktigt att du är en ansvarstagande lagspelare som gillar service.
Anställning:
Tjänsten är en tidsbegränsad anställning vid behov med timlön enl. kollektivavtal. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper i denna rekrytering.
Vi arbetar vardagar kl.8.30 - 15.30 enl. schema som styrs utifrån skolans behov i en dialog med oss. Har du frågor om tjänsten kan du ställa dem till vår platschef Martin Rosvall-Hansson; [email protected]
Välkommen med din ansökan!
Ansöker gör du genom att klicka på länken och sedan "Sök detta jobb" och bifoga ditt CV och personliga brev. Urval och intervjuer sker löpande.
Notera att vi ej tar emot ansökningar via mail i och med den nya GDPR förordningen. Visa mindre

Servis och Cafébiträden till mässor och event i vår 2022

Mässrestauranger söker dig som har ett leende på läpparna, agerar som ett serviceproffs och gillar att arbeta med service där gäster och mat är fokus. ?Mässrestauranger i Malmö, Hyllie, är nu på jakt efter nya medarbetare som på ett eller annat sätt vill vara med och skapa Europas bästa mässrestaurangföretag. Att arbeta hos oss Som medarbetare hos oss har du möjlighet att lära dig hela vår restaurangverksamhet och växa och utvecklas som ett riktigt service... Visa mer
Mässrestauranger söker dig som har ett leende på läpparna, agerar som ett serviceproffs och gillar att arbeta med service där gäster och mat är fokus.
?Mässrestauranger i Malmö, Hyllie, är nu på jakt efter nya medarbetare som på ett eller annat sätt vill vara med och skapa Europas bästa mässrestaurangföretag.
Att arbeta hos oss
Som medarbetare hos oss har du möjlighet att lära dig hela vår restaurangverksamhet och växa och utvecklas som ett riktigt serviceproffs. Vi vill att du med service inifrån och ut följer med oss på resan till nästa nivå och skapar just denna serviceupplevelse.
Du är en driven person som har öga för det lilla extra och gillar att skapa positiva upplevelser utifrån företagets värderingar och tillsammans med dina kollegor. Om du brinner för att jobba operativt med ansvar och att ha ett jobb med stor variation, då är du troligen den vi söker!
Vår verksamhet
Vi driver två permanenta restauranger som ligger i MalmöMässans lokaler där vi serverar lunch, middag och fika på våra olika event och mässor. Förutom våra fasta restaurangkoncept har vi även catering till montrar för utställare samt levererar mat och dryck till konferenslokalerna. Vi bygger även upp pop-up caféer/restauranger vid behov ute i hallarna. Den här variationen och allt detta tillsammans gör vår verksamhet oerhört spännande, utmanande och utvecklande.
Kvalifikationer för tjänsten:
För att arbeta extra hos oss är bör du ha tidigare erfarenhet av att jobba med service och gäst kontakt. Meriterande är om du kan servera och/eller har kassavana. Du tycker om att ge service på ett förstklassigt sätt och hålla fräscht och påfyllt så att det blir en trevlig upplevelse för våra gäster att äta hos oss.
Du tycker om att jobba i ett högt tempo tillsammans med dina kollegor och är lösningsorienterad. Du är flexibel men också mycket noggrann, ser och uppfattar detaljerna, för att det ska bli service i världsklass för våra gäster.
Vi är ett litet tight team som jobbar och har roligt tillsammans där alla tar ansvar för det egna jobbet och hjälper varandra när det behövs. Vårt ledord ”service inifrån och ut” är mycket viktigt för oss vilket bygger vår teamkänsla.
Du talar svenska och engelska obehindrat.
Anställning:
Det är en anställning på timmar, extra vid behov, under våren 2022 med start någon gång i februari 2022. Vi anpassar våra öppettider efter kundens behov vilket innebär att vi kan arbeta på veckans alla dagar under året, både dagtid, kvällar och helger med betoning på höst och vår. Vi har kollektivavtal med Unionen och HRF.
Har du frågor om tjänsten kontakta då vår Platschef; Martin Rosvall-Hansson, [email protected]
OBS! Vi tar inte emot ansökningar via mail enligt GDPR förordningen och att skydda dina personuppgifter.
Ansökan:
Om du är intresserad av att jobba hos oss skicka då in din intresseanmälan med ditt CV och personligabrev till oss genom att klicka på "sök detta jobb". Urval och intervjuer sker i början av januari så skicka gärna din ansökan redan idag.
Uppfyller du våra krav så kontaktar vi dig :)
Välkommen! Visa mindre

Hovmästare med projektledarkunskaper till roliga event och mässor!

Ansök    Dec 3    Mässrestauranger AB    Hovmästare
Vi söker dig som älskar gastronomi och hållbarhet samt trivs med att arbeta med olika större och mindre event. Vår matfilosofi tar avstamp i svenska smaker och hållbara råvaror. Kvalifikationer för tjänsten Som projektledare/ hovmästare hos oss ansvarar du för planering, genomförande och uppföljning på alla nivåer av arrangemang. Därför behöver du ha bred kunskap från olika typer av restaurangverksamhet och gärna från större evenemang eller liknande anlägg... Visa mer
Vi söker dig som älskar gastronomi och hållbarhet samt trivs med att arbeta med olika större och mindre event. Vår matfilosofi tar avstamp i svenska smaker och hållbara råvaror.
Kvalifikationer för tjänsten
Som projektledare/ hovmästare hos oss ansvarar du för planering, genomförande och uppföljning på alla nivåer av arrangemang. Därför behöver du ha bred kunskap från olika typer av restaurangverksamhet och gärna från större evenemang eller liknande anläggningar. Vi vill att du ser lösningar hellre än problem och bidrar med din fantasi och kreativitet för att göra evenemangen minnesvärda. Du samarbetar både med kollegor i det egna företaget och med våra samarbetspartners medarbetare. Du rapporterar till Restaurangchefen.
Att arbeta hos oss
Vi vill att du har ett genuint intresse för gastronomi och några års erfarenhet från att arbeta inom restaurang och event, gärna från större evenemang. I din roll ingår att ha kundkontakt via telefon, mail och personliga möten. Du är operativt ansvarig för genomförandet av evenemanget och arbetar strukturerat med planering, uppföljning och avslut. Som person är du utåtriktad och affärsmässig, van vid kundmöten och offertskrivning samt har hög servicenivå. Du är strukturerad och har en god organisationsförmåga och är van att ha många projekt igång samtidigt. Du är kommunikativ, lyhörd och flexibel och har lätt för att samarbeta. Du är prestigelös och inte rädd för att ta i när det behövs. Vi lägger stor vikt vid din personlighet och din förmåga att jobba i team.
Kunskaper och erfarenhet
Du har dokumenterad utbildning från restaurangskola, lägst gymnasienivå samt dokumenterade mat-/ och dryckeskunskaper är meriterande. Det är viktigt att du hanterar svenska och engelska flytande i tal och skrift. Du har god datorvana och kan arbeta i Office-paketets olika program. Även meriterande om du har kassahanteringsvana samt BackOffice då vi ofta bygger upp olika caféer eller andra försäljningsställen i hallarna/restaurangerna.
Anställning
Anställningen är en säsongsanställning 10/1 – 15/5 som kan övergå till en tillsvidareanställning om förutsättningarna finns.
Arbetet är mestadels dagtid men helger och kvällar förekommer säsongsvis (under vår och höst). Vi vet i god tid när olika event ska genomföras vilket göra att du kan planera och ha balans mellan jobb och fritid. Vi har sammanhängande ledigheter runt jul/nyår och sommartid. Vi tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.
Intresserad? Skicka då din ansökan redan idag, rekryteringen kommer att ske löpande med tillsättning omgående.
För mer information kan du kontakta Martin Rosvall-Hansson; [email protected]
Välkommen med din ansökan!
Ansöker gör du genom att klicka på länken och sedan "Sök detta jobb" och bifoga ditt CV och personliga brev. Urval och intervjuer ske löpande och anställning kan ske innan ansökningstiden är slut.
Observera att ansökan måste ske via länken! Ansökan som skickas till ovan e-postadress kommer ej att behandlas, detta enligt GDPR och vår integritetspolicy. Visa mindre

Café personal

Är du serviceinriktad, tar initiativ och är flexibel med ett leende och glimten i ögat? Vill du jobba med mat och dryck på en föränderlig arbetsplats som byter event och uppdrag varje vecka? Då kan du vara vår nya medarbetare! Vår verksamhet driver två permanenta restauranger på MalmöMässan i Hyllie. Förutom våra fasta restaurangkoncept driver vi även café, catering till montrar för utställare samt levererar mat och dryck till konferenslokaler. Allt detta ... Visa mer
Är du serviceinriktad, tar initiativ och är flexibel med ett leende och glimten i ögat? Vill du jobba med mat och dryck på en föränderlig arbetsplats som byter event och uppdrag varje vecka? Då kan du vara vår nya medarbetare!
Vår verksamhet driver två permanenta restauranger på MalmöMässan i Hyllie. Förutom våra fasta restaurangkoncept driver vi även café, catering till montrar för utställare samt levererar mat och dryck till konferenslokaler. Allt detta tillsammans gör vår verksamhet oerhört rolig och utmanande att jobba i.
Som medarbetare hos oss har du möjlighet att lära dig hela vår restaurangverksamhet och växa och utvecklas som ett riktigt serviceproffs.
Att arbeta hos oss
Du är en driven person som har öga för det lilla extra och gillar att skapa positiva upplevelser och du brinner för att jobba operativt med ansvar. Di trivs med att ha ett jobb med stora variationer och har ett flexibelt arbetssätt, då är du troligen den vi söker!
Ansvarsområden
Vi har alltid gästen i fokus och jobbar med "service inifrån och ut" på våra caféer och restauranger. Du kommer att stå i kassan, tillverkar kaffedrycker, hålla det rent och snyggt omkring dig och fylla på varor vid behov mm beroende på hur dagen ser ut.
För att du ska trivas hos oss är det viktigt att du är en lagspelare som gillar service, du kommer vara en viktig del för våra gästers helhetsupplevelse på MalmöMässan. Vi erbjuder en rolig, inspirerande familjär arbetsplats med många härliga kollegor.
Kvalifikationer
Vi söker dig som har erfarenhet från en liknande yrkesroll men kan också vara ny och med viljan att lära dig. Du är en naturlig talang och gillar service samt vill utvecklas och växa med uppgiften tillsammans med dina kollegor. Att ge service på ett trevligt sätt känns självklart för dig och du har lätt för att samarbeta med andra.
I denna tjänst ser vi helst att du har fyllt 18 år och eftersom vi arbetar i en internationell miljö kräver vi att du förutom svenska även talar och läser engelska obehindrat. Meriterande är om du har tidigare erfarenhet från café och/eller kassahantering.
Anställning
Med start i september/oktober 2021 eller enligt överenskommelse, det är en anställning på timmar, enstaka dagar med möjlighet till visstidsanställning. Arbetstiden är minst 3 timmar per dag. Vi har kollektivavtal med Unionen och HRF.
Har du frågor om tjänsten kontakta då Restaurangchef Lotta Brönmark; [email protected]
OBS! Vi tar inte emot ansökningar via mail enligt GDPR förordningen och att skydda dina personuppgifter.
Ansökan
Skicka ditt personliga brev och CV till oss genom att klicka på länken och sedan ”sök detta jobb”
Urval och intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden så skicka gärna din ansökan redan idag! Uppfyller du våra krav så kontaktar vi dig. Visa mindre

Plats-/ driftschef för banketter och event

Ansök    Okt 26    Mässrestauranger AB    Restaurangchef
Mässrestauranger på Malmömässan har en spännande kalender framåt och vi behöver därför en Plats-/Driftchef för vår restaurang- och eventverksamhet. ?Teamet du ska leda består idag av 2 tillsvidareanställda (restaurangchef och köksmästare) och är under uppbyggnad, samt en hel del extrapersonal under säsong. Du rapporterar till VD i Stockholm och ingår i ledningsgruppen. Arbetsuppgifter som Plats-/Driftschef: Du kommer att ha helhetsansvaret för restaurangv... Visa mer
Mässrestauranger på Malmömässan har en spännande kalender framåt och vi behöver därför en Plats-/Driftchef för vår restaurang- och eventverksamhet.
?Teamet du ska leda består idag av 2 tillsvidareanställda (restaurangchef och köksmästare) och är under uppbyggnad, samt en hel del extrapersonal under säsong. Du rapporterar till VD i Stockholm och ingår i ledningsgruppen.
Arbetsuppgifter som Plats-/Driftschef:
Du kommer att ha helhetsansvaret för restaurangverksamheten i huset vilket innebär:
Kontakt med vår huvudman Malmömässan/Easyfairs
Kundkontakt för att vi ska leverera ett evenemang som stärker kundens budskap
Arbetsledning, utveckling av verksamhet och personal
Inköp, ekonomisk uppföljning, budgetering och rapportering.
Administrativt arbete men självklart även delaktighet i restaurangens drift dag/kväll för att känna in verksamheten och dess personal och gäster. Du kommer att ha egna projekt att genomföra.
Regelbundna möten med dina medarbetare, både tillsvidareanställda och extraanställda
Tillsammans med vår HR chef ansvarar du för övergripande personalfrågor och rekrytering av nya medarbetare i samarbete med restaurangchef och köksmästare.
Möten med ledningsgruppen (placering i Stockholm) på Teams och ibland fysiskt

Kvalifikationer för tjänsten:
Vi söker dig med erfarenhet från liknande tjänst inom hotell, restaurang och event och har en gedigen kunskap inom konceptutveckling och säljerfarenhet. Vi ser att du har eftergymnasial utbildning inom hotell & restaurang med inriktning ekonomi. Du har dokumenterad erfarenhet av tidigare chefspositioner gärna inom servicebranschen.
Vidare har du mycket goda kunskaper inom ekonomi och har lätt för att sätta dig in i ekonomisystem och nyckeltal samt kan skapa ordning och struktur i verksamheten. Du är en naturlig ledare som brinner för att utveckla och coacha dina medarbetare, informera och skapa dialog känns självklart för dig och du har lätt för att samarbeta med andra.
Du är lyhörd och drivs av att skapa goda affärer och nya möjligheter där nöjda kunder alltid är det viktigaste för dig. Du är genuint intresserad och har kunskap i gastronomi och har flera års erfarenhet från att arbeta inom restaurang och festvåning som arbetsledare och chef.
Hos oss kommer du att ha en viktig roll vad det gäller utvecklingen av vårt restaurangkoncept. Du är starkt kommersiell och drivs av att göra affärer och skapa nya möjligheter och produkter.
Det är viktigt att du hanterar svenska och engelska flytande i tal och skrift. Du har god datorvana och kan arbeta i Office-paketet, meriterande är också om du har erfarenhet av att arbeta i MOR lagersystem, Anker solutions kassasystem, tid-/bemanningssystem (Caspeco), CRM/ ordersystem (Caspeco) eller liknande system.
Arbetstiderna följer verksamheten och består av dagtid, kvällar och helger och är mycket säsongsbetonat. Ledighet har vi på sommaren och oftast över jul och nyår, vår och höst är våra högsäsonger.
Vi samarbetar mellan gruppens olika företag gällande inköpsfrågor, utbyte av kompetens och erfarenhet och vi arbetar också hos varandra när det finns möjlighet och behov. Tillsättning i januari 2022 eller enligt överenskommelse.
Välkommen med din ansökan!
Mässrestauranger i Malmö AB är en del av en företagsgrupp bestående av Mässrestauranger på Stockholmsmässan, Stadshusrestauranger i Stockholms Stadshus, Teaterbaren i Kulturhuset på Sergels Torg, Scandinavian XPO vid Arlanda, Engsholms Slott på Mörkö och Forest Food Hall i den svenska paviljongen under världsutställningen i Dubai. Visa mindre

Diskare till roliga event

Ansök    Sep 11    Mässrestauranger AB    Diskare
Som diskare hos oss kommer du att ansvara för den dagliga driften av disk och övriga lokalsysslor på vår arbetsplats. Du kommer att vara en viktig medarbetare för oss och våra kunder. Vi söker dig som har ett leende på läpparna, agerar som ett serviceproffs, gillar att ge service inifrån och ut. Vår verksamhet driver två permanenta restauranger på nya MalmöMässan. Förutom våra fasta restaurangkoncept driver vi även café, catering till montrar för utställa... Visa mer
Som diskare hos oss kommer du att ansvara för den dagliga driften av disk och övriga lokalsysslor på vår arbetsplats. Du kommer att vara en viktig medarbetare för oss och våra kunder.
Vi söker dig som har ett leende på läpparna, agerar som ett serviceproffs, gillar att ge service inifrån och ut.
Vår verksamhet driver två permanenta restauranger på nya MalmöMässan. Förutom våra fasta restaurangkoncept driver vi även café, catering till montrar för utställare samt levererar mat och dryck till konferenslokalerna.
Att arbeta hos oss
Som person har du en naturlig servicekänsla och ser det som en självklarhet att hjälpa till där det behövs Som diskare är du en viktig del i vår verksamhet med du kommer också jobba med diskplock, transportera och fylla på lagret med stora leveranser, möblering samt hjälpa till med storstädningar. Utbildning sker på plats.
Kvalifikationer
Det krav vi ställer på våra diskare och diskplock personal är att du är framåt och öppen med mycket positiv energi samtidigt som du är ordningsam, strukturerad och noggrann. Meriterande är om du arbetat inom serviceyrket tidigare.
Du talar svenska och/eller engelska och har god fysik eftersom arbetet är ett fysiskt krävande. Du måste ha fyllt 18 år.
Anställning
Då vårt företag har öppet i princip alla dagar under året arbetar vi både dagtid, kvällar och helger. Arbetstiden är minst 3 timmar per dag. Med start i september/oktober 2021 eller enligt överenskommelse, det är en anställning på timmar extra vid behov med möjlighet till visstidsanställning.
Vi har kollektivavtal med Unionen och HRF.
Har du frågor om tjänsten kontakta då Platschef; Jonas Ekman; [email protected]
OBS! Vi tar inte emot ansökningar via mail enligt GDPR förordningen och att skydda dina personuppgifter.
Ansökan:
Skicka ditt personliga brev och CV till oss genom att klicka på länken ”sök detta jobb”
Rekryteringsprocessen kommer att ske löpande så för att öka dina chanser till anställning skicka din ansökan redan idag! Uppfyller du våra krav så kontaktar vi dig för intervju. Visa mindre

Kock sökes till roliga event

Vi söker dig som älskar gastronomi och hållbarhet samt trivs med att arbeta med olika event. ?Vår verksamhet är varierande och mycket omväxlande beroende på kund, typ av mässa eller arrangemang vilket kräver både bred och djup kunskap för att matcha våra gästers förväntningar. Att arbeta hos oss För att trivas hos oss måste du vara en strukturerad person som brinner för gastronomi både i det större och mindre formatet. Vi serverar gärna mat på svenska råva... Visa mer
Vi söker dig som älskar gastronomi och hållbarhet samt trivs med att arbeta med olika event.
?Vår verksamhet är varierande och mycket omväxlande beroende på kund, typ av mässa eller arrangemang vilket kräver både bred och djup kunskap för att matcha våra gästers förväntningar.
Att arbeta hos oss
För att trivas hos oss måste du vara en strukturerad person som brinner för gastronomi både i det större och mindre formatet. Vi serverar gärna mat på svenska råvaror och lagar mat från grunden vilket kräver planering och intresse. Men då omvärlden ställer krav på oss krävs även ett bredare spektrum och influenser i matlagningen vid vissa event.
Vi erbjuder ett väl fungerande kök/arbetsplats med mycket trevliga arbetskamrater och högsta standard på lokaler och utrustning.
Kvalifikationer
Vi söker nu en engagerad kock med glädje och kreativitet i sin roll. Du har tidigare haft en liknande position och är bra på att inspirera och stötta vid behov och tycker om att planera och har ett logistiskt tänk. Har du en bred tidigare erfarenhet av både à la carte, bankett, hotellverksamhet är det meriterande.
Du är en erfaren, glad och driftig kock som även kan bidra till att utveckla vår gastronomi tillsammans med vår Köksmästare och resten av teamet.
Vi har som krav att du talar, läser och förstår svenska och/eller engelska väl.
Anställning:
Med start i september/oktober 2021 eller enligt överenskommelse, det är en anställning på timmar extra vid behov med möjlighet till visstids-/tillsvidareanställning. Vi har kollektivavtal med Unionen och HRF.
Har du frågor om tjänsten kontakta då Platschef; Jonas Ekman, [email protected]
OBS! Vi tar inte emot ansökningar via mail enligt GDPR förordningen och att skydda dina personuppgifter.
Ansökan:
Skicka ditt personliga brev och CV till oss genom att klicka på ”sök detta jobb”
Urval och intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden så skicka in ditt CV redan idag om detta är ett jobb för dig eller kanske du känner någon, tipsa hen i så fall. Visa mindre

Serveringspersonal

Har du ett leende på läpparna, agerar som ett serviceproffs, gillar att jobba med mat, dryck & gäster samt vill du vara med och skapa event utöver det vanliga! Mässrestauranger är den arbetsplatsen och är nu på jakt efter nya medarbetare som vill vara med och skapa Europas bästa mässrestaurangföretag. Många möjligheter inom ett och samma företag. Vår verksamhet driver två permanenta restauranger på nya MalmöMässan. Förutom våra fasta restaurangkoncept dri... Visa mer
Har du ett leende på läpparna, agerar som ett serviceproffs, gillar att jobba med mat, dryck & gäster samt vill du vara med och skapa event utöver det vanliga!
Mässrestauranger är den arbetsplatsen och är nu på jakt efter nya medarbetare som vill vara med och skapa Europas bästa mässrestaurangföretag. Många möjligheter inom ett och samma företag.
Vår verksamhet driver två permanenta restauranger på nya MalmöMässan. Förutom våra fasta restaurangkoncept driver vi även caféer, catering till montrar för utställare samt levererar mat och dryck till konferenslokalerna. Allt detta tillsammans gör vår verksamhet oerhört spännande samt utmanande.
Kvalifikationer
Som servitris/servitör hos oss måste du har dokumenterad tidigare erfarenhet av att servera. Du gillar att jobba i ett högt tempo tillsammans med dina kollegor och ge service i världsklass.
Du är flexibel och mycket noggrann som person.
Du talar svenska och engelska obehindrat då vi har många internationella gäster som besöker oss.
Du tycker om att ge service på ett förstklassigt sätt och hålla fräscht och snyggt omkring dig så att det blir en trevlig upplevelse för våra gäster.
Meriterande är också om du har kassa vana.

Anställning
Eftersom vårt företag har öppet i princip alla dagar under året arbetar vi både dagtid, kvällar och helger. Arbetstiden är minst 3 timmar per dag.
Med start i september/oktober 2021 eller enligt överenskommelse, det här är en anställning på timmar - extra vid behov med möjlighet till visstidsanställning. Vi har kollektivavtal med Unionen och HRF.
Har du frågor om tjänsten kontakta då Restaurangchef Lotta Brönmark; [email protected]
OBS! Vi tar inte emot ansökningar via mail enligt GDPR förordningen och att skydda dina personuppgifter.
Ansökan
Om du är intresserad av denna tjänst skicka då in din ansökan redan idag.
Skicka ditt personliga brev och CV till oss genom att klicka på länken ”sök detta jobb”
Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden. Uppfyller du våra krav så kontaktar vi dig. Visa mindre