Lediga jobb QRIOS Minds AB i Malmö

Se alla lediga jobb från QRIOS Minds AB i Malmö. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Malmö som finns inom det yrket.

Senior säljare inom kosmetik

Ansök    Sep 18    QRIOS Minds AB    Internationell säljare
Senior Säljare hos Croda Nordica AB Om oss Croda Nordica är ett ledande företag inom försäljning av ingredienser till världens mest spridda och bästa kosmetika. Vi strävar efter att leverera högkvalitativa produkter och skapa långsiktiga relationer med våra kunder. Vi är del av en större koncern som verkar över hela världen med representation i 37 länder och mer än 4500 medarbetare. Crodas mission och arbetsfilosofi ar att alltid utgå från hållbarhet i all... Visa mer
Senior Säljare hos Croda Nordica AB
Om oss
Croda Nordica är ett ledande företag inom försäljning av ingredienser till världens mest spridda och bästa kosmetika. Vi strävar efter att leverera högkvalitativa produkter och skapa långsiktiga relationer med våra kunder. Vi är del av en större koncern som verkar över hela världen med representation i 37 länder och mer än 4500 medarbetare.
Crodas mission och arbetsfilosofi ar att alltid utgå från hållbarhet i allt vi gör och säljer. Vi verkar för och strävar efter en hållbar och framtidssäkrad värld.

Our Purpose | Croda


I Sverige finns vi sedan 1994 och Croda Nordica ansvarar för den nordiska marknaden som en aktiv del i Croda Europe.
Med en omfattande portfölj av aktiva ingredienser och effektingredienser, "botanicals" (ingredienser från växtriket) och grundingredienser, är vi en ledande leverantör av specialingredienser. Vi är dedikerade att leverera trendkänsliga och hållbara lösningar till marknaden för hälsa och skönhet, och arbetar med våra kunder för att möta konsumenternas behov. Innovativa ingredienser från våra globala varumärken - Croda, Sederma, Crodarom och Alban Muller - finns representerade över hela marknaden, samtidigt som våra in-house specialister inspirerar våra kunders expertis över hela världen.
Om tjänsten
Du har en examen i kemi eller liknande skapad kunskap och erfarenhet.
Du är en säljande person – en person som är glad över att få sälja unika och innovativa produkter och alltid strävar efter och vill nå avslut.
Flera års erfarenhet i branschen eller liknande bransch som säljande är nödvändig. Du kommer ansvara för att utveckla och underhålla affärsrelationer med befintliga och potentiella kunder inom kosmetikaindustrin.
Du ingår i en grupp av säljande och kundvårdande individer som hjälper dig att utveckla och utvecklas så att Croda blir en mer världsledande i produkt och omsättning i branschen.
Arbetsuppgifter

Bygga och bibehålla starka relationer med befintliga kunder


Presentera och sälja Crodas produkter


Ge teknisk support och rådgivning till kunder


Aktivt identifiera och kontakta potentiella kunder


Följa upp på försäljningsmål och uppnå resultat inom ramen för budget


Kvalifikationer

Kemiingenjör eller liknande utbildning


Erfarenhet av försäljning av kemikalier B2B, meriterande att du arbetat inom kosmetika


Stark kommunikations- och förhandlingsförmåga


God teknisk kunskap inom kemikalier och deras tillämpningar


Förmåga att arbeta självständigt och ta egna initiativ


Resultatorienterad och målinriktad Visa mindre

Mikrobiolog med QC erfarenhet

Ansök    Nov 20    QRIOS Minds AB    Mikrobiolog
Om tjänsten Vi söker nu en Mikrobiolog med QC erfarenhet till vår verksamhet i Lund. Tjänsten innebär övergripande ansvar för mikrobiologilabbet samt utveckling av QC-analyser. Tjänsten är tillsvidareanställning och placeringen är i Lund. Dina arbetsuppgifter i huvudsak Att ansvara för planering av arbetet på den mikrobiologiska enheten utifrån produktionsplanering Att utföra mikrobiologiska laborationer ex: test på odling inklusive sammanställning av d... Visa mer
Om tjänsten
Vi söker nu en Mikrobiolog med QC erfarenhet till vår verksamhet i Lund. Tjänsten innebär övergripande ansvar för mikrobiologilabbet samt utveckling av QC-analyser.
Tjänsten är tillsvidareanställning och placeringen är i Lund.
Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Att ansvara för planering av arbetet på den mikrobiologiska enheten utifrån produktionsplanering


Att utföra mikrobiologiska laborationer ex: test på odling inklusive sammanställning av data


Säkerställa och följa rutiner för att identifiera avvikelser från en kvalitetsstandard


Att ha ansvar för framtagande/uppdatering av dokumentation som stödjer kvalitetskontrollprocedurer inklusive rutiner, instruktioner och utrustning


Granskning av dokument för råmaterial eller processer


Samla in och sammanställa relevanta statistiska kvalitetsdata


Genomföra rutinmässiga och icke-rutinmässiga analyser av processmaterial, råvaror osv


Att ansvara för validering och kvalificering av utrustning som används på den mikrobiologiska enheten


Vem är du?
Vi söker dig som har minst kandidatexamen i biomedicin, mikrobiologi, cellbiologi, BMA, biologi eller motsvarande. Du har erfarenhet av olika In vitro laboratorietekniker och är van med att skriva rapporter och SOP. Du har erfarenheter från arbete med kvalitetsstandarder och processer. Du har också goda kunskaper i både svenska och engelska i tal och skrift.
Som person är du:

Självständig, noggrann, strukturerad och detaljorienterad


Du har ett personligt ledarskap


Du är lösningsfokuserad och kommunikativ


Om verksamheten
Apoex blev utsett till årets supergasell Supergasell 2014 och har sedan dess fortsatt i ständig tillväxt. I april 2023 förvärvade ApoEx affärsområde DVM som producerar kopplade Vial-Mate från Baxter. Kopplad Vial-Mate innebär att intravenösa antibiotika förbereds och förpackas i en steril miljö. Enheten har tillverkningstillstånd och arbetar enligt GMP.
ApoEx är ett nyfiket och ständigt förbättrande företag. Vi vill att alla vi som är anställda ska trivas och vilja arbeta här och med vad de gör hos oss. Vi arbetar hållbart såväl i arbetsgrupperna och för våra medarbetare såväl som mot miljön och våra kunder.
ApoEx grundades 2010 i syfte att förenkla och förbättra vården. De flesta lösningar har vi tagit fram i nära dialog med våra kunder och verksamheten kännetecknas av kunddriven innovation oh attityden att ingenting är omöjligt. Genom åren har hundratals vårdföretag inom privat och offentlig sektor valt ApoEx som strategiska partner avseende försörjning av läkemedel och förbrukningsmaterial.
Läs mer om ApoEx på http://www.apoex.se
Ansökningsprocessen
I denna rekrytering samarbetar ApoEx med QRIOS Life Science & Engineering. Kontakta rekryteringskonsult Helen Farman (helen.fa[email protected]) för frågor om rollen eller rekryteringsprocessen.
Låter detta som en intressant roll för dig? Urvalet sker löpande så se till att skicka in din ansökan redan idag!
#LI-HF2 Visa mindre

Erfaren utvecklare

Ansök    Aug 17    QRIOS Minds AB    Mjukvaruutvecklare
Om tjänsten Nystartade QRIOS Software Solutions söker nu erfarna och duktiga utvecklare till teamet i Malmö, som vill växa och utvecklas med oss! Vi är ett konsultbolag som är starkt inspirerade av dem som aldrig slutar leta efter nya lösningar. Som vi säger QRIOS MINDS GO FURTHER! Dina arbetsuppgifter i huvudsak Vi söker just nu en fullstack-utvecklare som har minst 7 års erfarenhet. I frontend har du erfarenhet av t.ex React, Angular2+ eller Vue. För b... Visa mer
Om tjänsten
Nystartade QRIOS Software Solutions söker nu erfarna och duktiga utvecklare till teamet i Malmö, som vill växa och utvecklas med oss! Vi är ett konsultbolag som är starkt inspirerade av dem som aldrig slutar leta efter nya lösningar. Som vi säger QRIOS MINDS GO FURTHER!


Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Vi söker just nu en fullstack-utvecklare som har minst 7 års erfarenhet. I frontend har du erfarenhet av t.ex React, Angular2+ eller Vue. För backend-delen har du erfarenhet av t.ex. Java, .NET/C#, Kotlin mm. Det är också viktigt att du har erfarenhet av CI/CD, agilt och TDD. Kunskap inom Cloud (Azure, AWS eller GCP) är meriterande.



Vem är du?
Som konsult är du lyhörd för våra kunders behov och levererar alltid med högsta kvalitet. Du är en driven och erfaren utvecklare som är van att arbeta enligt agila principer och metoder. Tillsammans med likasinnade kollegor utgör vi ett team som anammar våra värdeord Passion & Execution. Då detta är en nystartad enhet, är du med och utformar vår gemensamma resa framåt.

Du bör ha eftergymnasial utbildning inom relevant område, och kan uttrycka dig obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift.



Om verksamheten
På QRIOS vet vi att det viktigaste vi har är våra medarbetare. Från den första kontakten i vår rekryteringsprocess till hur vi internt skräddarsyr vårt arbetssätt, för att främja och möjliggöra kontinuerligt lärande. Du kommer att få möjlighet att välja bland en mängd olika utmanande uppdrag och kan känna dig trygg med att dina kollegor på QRIOS har en mycket hög teknisk kompetens. Vi är inte intresserade av att bara vara ännu ett konsultföretag – vi är intresserade av att vara bäst på det vi gör. Visa mindre

Specialist – Erosion vattendrag

Ansök    Aug 1    QRIOS Minds AB    Hydrogeolog
Statens geotekniska institut (SGI) är en expertmyndighet som arbetar för ett säkert, effektivt och hållbart byggande och ett hållbart användande av mark och naturresurser. I våra uppgifter ingår att förebygga jordskred, ras och stranderosion. SGI arbetar också med att ta fram nya metoder för att sanera förorenade områden. SGI tillhör Klimat- och näringslivsdepartementet och har totalt cirka 100 medarbetare. Huvudkontoret ligger i Linköping och kontor finns... Visa mer
Statens geotekniska institut (SGI) är en expertmyndighet som arbetar för ett säkert, effektivt och hållbart byggande och ett hållbart användande av mark och naturresurser. I våra uppgifter ingår att förebygga jordskred, ras och stranderosion. SGI arbetar också med att ta fram nya metoder för att sanera förorenade områden. SGI tillhör Klimat- och näringslivsdepartementet och har totalt cirka 100 medarbetare. Huvudkontoret ligger i Linköping och kontor finns i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Vi erbjuder dig
Som en statlig myndighet är de flesta av våra anställningsvillkor kopplade till det centrala statliga avtalet men vi har också en del mer specifika anställningsvillkor. Vi erbjuder dig ett samhällsviktigt uppdrag, spännande och utvecklande arbetsuppgifter med generös syn på kompetensutveckling samt en trevlig arbetsplats med medarbetare med stort engagemang och arbetsglädje i fokus. Vi har generöst med semesterdagar, möjlighet att till viss del arbeta på distans, individuell lön, flexibel arbetstid och ett generöst friskvårdsbidrag.
Arbetsuppgifter
Hos oss erbjuds du intressanta och varierande arbetsuppgifter som har stor betydelse för framtidens samhällsplanering. Vi arbetar med såväl forskning som rådgivning och kunskapsförmedling.

I ditt arbete med stranderosionsfrågor kommer arbetsuppgifterna i stor utsträckning att vara kopplade till att genomföra aktiviteter i vår handlingsplan för hållbart markbyggande i ett föränderligt klimat. En viktig del av ditt arbete kommer att vara att öka och utveckla förståelsen kring betydelsen av erosion i vattendrag för långsiktig påverkan på släntstabilitet och markanvändning. Det kan t.ex. handla om att utveckla förståelse och metoder för hur erosionstakten i vattendrag på olika sätt kan bedömas i dagens och framtidens klimat. Det kan också handla om att utveckla naturanpassade erosionsskydd och en förståelse för hur hydrologi, strömning och sedimentflöden samt olika typer av erosionsskydd samverkar med faktorer som morfologi och ekosystem på land och i vatten.

I ditt arbete med erosion i vattendrag på SGI kommer du tillsammans med kollegor få möjlighet att arbeta med frågor inom flera av följande områden:
• Utvärdera och vid behov förbättra metodik för att bedöma erosion och sedimentdynamik i vattendrag.
• Utveckla kunskapen om dimensionering och utformning av naturanpassade erosionsskydd.
• Samverka med nationella myndigheter, regioner, kommuner, fastighetsägare, privata sektorn och civilsamhället, internationella nätverk, och andra berörda aktörer.
• Initiera och bedriva forskning och utveckling inom ämnesområdet i samverkan med andra myndigheter, länsstyrelser, kommuner, universitet, högskolor och företag.
• Ta fram vägledningar och bidra till att utveckla geotekniska standarder för erosionsbedömningar och utformning av naturanpassade erosionsskydd.
• Förmedla kunskap via kurser, konferenser och seminarier.
• Stödja SGI:s uppdrag inom alla våra tre verksamhetsområden (klimatanpassning, effektivt markbyggande och renare mark).
• Stödja SGI:s verksamhet som remissinstans i plan- och byggprocesser.
Kvalifikationer
Vi söker dig som är civilingenjör eller har examen inom väg- och vattenbyggnadsprogrammet, samhällsbyggnadsteknik, naturgeografi eller geovetenskap, eller för tjänsten annan relevant utbildning av motsvarande nivå som av oss bedöms lämplig. För tjänsten krävs goda kunskaper om strömning i vattendrag samt erosionsprocesser. Du ska kunna uttrycka dig väl i tal och skrift på både svenska och engelska. Vi ser gärna att du har 5-10 års, eller mer, relevant arbetslivserfarenhet.

Meriterande för tjänsten är forskarutbildning. Vi ser gärna att du har god kunskap om dimensionering av erosionsskydd i vattendrag och geotekniska krav och standarder (t ex Eurocode, TK Geo) och erfarenhet av naturbaserade lösningar. Djupare kunskap inom numerisk modellering är också meriterande, likaså erfarenheter av att bedöma och beräkna vattnets förändringar i ett framtida klimat.

Du behöver vara lösningsorienterad, ha god samarbetsförmåga, men också kunna arbeta självständigt och ta egna initiativ. Vid urvalet kommer stor vikt att läggas vid din personliga lämplighet.
För att kunna arbeta hos oss ska du dela statens gemensamma värdegrund, http://www.sgi.se/sv/om-sgi/sa-arbetar-i/vardegrund-och-kompass/
Tjänsten är placerad vid enheten Stranderosion, Avdelningen för Georisker och geodata i Linköping, Göteborg eller Stockholm. Andra placeringsorter kan eventuellt diskuteras. Tjänsten är en tillsvidareanställning. Provanställning kan komma i fråga. Tillträde snarast enligt överenskommelse.
Kontaktpersoner
Per Danielsson Enhetsansvarig Stranderosion031 7496582, Mats Eriksson Avdelningschef Georisker och geodata 08 57845519. Fackliga kontaktpersoner: Eva Albin ST013-20 18 29, Mattias Andersson SACO013- 20 18 88
Ansök via denna länk på SGI´s hemsida:
https://recruit.visma.com/spa/sv/public/apply?guidAssignment=628ca272-2185-45d8-ab19-0bc5d300cc8d&description=True&forcelocale=true Visa mindre

Projektingenjör med mekanikbakgrund

Som konsult hos oss på QRIOS Life Science & Engineering får du möjligheten utföra kvalificerade uppdrag inom olika branscher och arbetsplatser, samtidigt som din utveckling når oanade höjder på kort tid. Vi sätter stort värde vid din personlighet, engagemang och driv, vid sidan om din arbetslivserfarenhet. Om tjänsten Som Projektingenjör är ditt huvudsakliga ansvarsområde att samordna och driva aktiviteter samt själv utföra en mängd av de uppgifter som kr... Visa mer
Som konsult hos oss på QRIOS Life Science & Engineering får du möjligheten utföra kvalificerade uppdrag inom olika branscher och arbetsplatser, samtidigt som din utveckling når oanade höjder på kort tid. Vi sätter stort värde vid din personlighet, engagemang och driv, vid sidan om din arbetslivserfarenhet.

Om tjänsten
Som Projektingenjör är ditt huvudsakliga ansvarsområde att samordna och driva aktiviteter samt själv utföra en mängd av de uppgifter som krävs för att nå uppsatta mål i projektet. Du arbetar i dynamiska miljöer och kan hantera flera projekt samtidigt, ofta är du med hela vägen från start till mål.

Du kommer också att vara en central kontaktperson för både interna och externa intressenter, där du kommer att samarbeta med olika avdelningar inom företaget, såsom utveckling, produktion, inköp och kvalitetssäkring för att säkerställa att projektet och leveransen uppfyller alla krav. Du kommer att behöva övervaka och rapportera projektets framsteg regelbundet och identifiera eventuella risker eller avvikelser från planen, och rapportera till Projektledaren. Du kommer också att vara ansvarig för att lösa eventuella problem som uppstår under projektets gång och fatta beslut för att hålla projektet på rätt spår.


Vem är du?
För att lyckas i rollen som Projektingenjör behöver du ha en stark teknisk kompetens inom maskinteknik och goda kunskaper om projektledningsmetoder och verktyg. Du bör vara analytisk, organiserad och ha förmågan att hantera komplexa uppgifter och prioritera dem effektivt.

Du bör också ha utmärkta kommunikationsfärdigheter för att kunna kommunicera tydligt och effektivt med olika intressenter på olika nivåer inom företaget. Erfarenhet av att arbeta i tvärfunktionella team och hantera projekt i olika faser är ett krav.

Vi ser gärna att du har goda kunskaper i ett flertal CAD- och PDM verktyg, såsom SolidWorks, Inventor, Creo.


Om verksamheten

På QRIOS jobbar nyfikna experter inom Life Science, Engineering, Management och IT. Vi är konsult- och rekryteringsföretaget som aldrig slutar leta efter nya lösningar. Eller som vi säger QRIOS MINDS GO FURTHER. Är du nyfiken på QRIOS? Tveka inte att kontakta oss, så berättar vi mer om vårt erbjudande.
Nyfikna människor lär sig mer. Stay QRIOS.

Varmt välkommen med din ansökan idag. Visa mindre

Specialist kustzonsplanering och klimat

Ansök    Aug 1    QRIOS Minds AB    Geolog
Statens geotekniska institut (SGI) är en expertmyndighet som arbetar för ett säkert, effektivt och hållbart byggande och ett hållbart användande av mark och naturresurser. I våra uppgifter ingår att förebygga jordskred, ras och stranderosion. SGI arbetar också med att ta fram nya metoder för att sanera förorenade områden. SGI tillhör Klimat- och näringslivsdepartementet och har totalt cirka 100 medarbetare. Huvudkontoret ligger i Linköping och kontor finns... Visa mer
Statens geotekniska institut (SGI) är en expertmyndighet som arbetar för ett säkert, effektivt och hållbart byggande och ett hållbart användande av mark och naturresurser. I våra uppgifter ingår att förebygga jordskred, ras och stranderosion. SGI arbetar också med att ta fram nya metoder för att sanera förorenade områden. SGI tillhör Klimat- och näringslivsdepartementet och har totalt cirka 100 medarbetare. Huvudkontoret ligger i Linköping och kontor finns i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Vi erbjuder dig
Som en statlig myndighet är de flesta av våra anställningsvillkor kopplade till det centrala statliga avtalet men vi har också en del mer specifika anställningsvillkor. Vi erbjuder dig ett samhällsviktigt uppdrag, spännande och utvecklande arbetsuppgifter med generös syn på kompetensutveckling samt en trevlig arbetsplats med medarbetare med stort engagemang och arbetsglädje i fokus. Vi har generöst med semesterdagar, möjlighet att till viss del arbeta på distans, individuell lön, flexibel arbetstid och ett generöst friskvårdsbidrag.
Arbetsuppgifter
Hos oss erbjuds du intressanta och varierande arbetsuppgifter som har stor betydelse för framtidens samhällsplanering. Vi arbetar med såväl forskning som rådgivning och kunskapsförmedling.

I arbetet med klimatanpassning vid kustområden och vattendrag kommer arbetsuppgifterna i stor utsträckning att vara kopplade till att genomföra aktiviteter och forskningsuppdrag i linje med SGI:s strategi och handlingsplan för hållbart markbyggande i ett föränderligt klimat. Att bedriva forskning kommer att vara en viktig del av arbetet. Syftet är att öka förståelsen kring hur samhällen kan planeras och utvecklas för att hantera utmaningar i ett förändrat klimat. Det kan exempelvis handla om att analysera hur samhällen hanterar klimateffekter och klimatanpassar befintlig och ny infrastruktur.

I arbetet med handläggning, forskning och utveckling på SGI kommer du tillsammans med kollegor få möjlighet att arbeta med frågor inom flera områden, exempelvis:
• Kommunal och regional planering
• Lagstiftning och regelverk kring planeringsprocesser
• Flexibla anpassningsmöjligheter
• Naturbaserade och multifunktionella lösningar
• Utveckla tvärvetenskapliga metoder för att analysera klimatanpassningsstrategier vid kusten och utmed vattendrag
• Arbeta med klimatanpassningspolicyfrågor, på nationell såväl som lokal nivå
• Arbeta med deltagandeprocesser
• Initiera forskning och utveckling inom ämnesområdet i samverkan med andra myndigheter, länsstyrelser, kommuner, universitet, högskolor och företag.
• Förmedla kunskap via kurser, konferenser och seminarier.
• Stödja uppdrag inom SGI:s tre verksamhetsområden: Klimatanpassning, Effektiv markbyggnad och Renare mark.
Kvalifikationer
Vi söker dig som är disputerad inom någon av följande områden; samhällsplanering, fysisk planering, samhällsbyggnadsteknik, natur- eller kulturgeografi eller för tjänsten annan relevant utbildning av motsvarande nivå. Doktorsgrad är ett krav. För tjänsten krävs goda kunskaper i att utveckla, driva och leda nationella och internationella forskningsprojekt. Vi ser gärna att du har 5-10 års, eller mer, relevant arbetslivserfarenhet.
Meriterande för tjänsten är utbildning inom områdena vattenresurshantering, geovetenskap, geodata eller landskapsarkitektur. Meriterande är också erfarenhet av arbete kopplat till Plan och bygglagen (PBL) eller miljöbalken.
Du behöver vara lösningsorienterad, ha god samarbetsförmåga, men också kunna arbeta självständigt och ta egna initiativ. Vid urvalet kommer stor vikt att läggas vid din personliga lämplighet.
För att kunna arbeta hos oss ska du dela statens gemensamma värdegrund, http://www.sgi.se/sv/om-sgi/sa-arbetar-i/vardegrund-och-kompass/
Tjänsten är placerad vid enheten Stranderosion, Avdelningen för Georisker och geodata i Linköping, Göteborg eller Stockholm. Andra placeringsorter kan eventuellt diskuteras. Tjänsten är en tillsvidareanställning. Provanställning kan komma i fråga. Tillträde snarast enligt överenskommelse.
Kontaktpersoner
Per Danielsson Enhetsansvarig Stranderosion 031 7496582, Mats Eriksson Avdelningschef Georisker och geodata 08 57845519. Fackliga kontaktpersoner: Eva Albin ST013-20 18 29, Mattias Andersson SACO013- 20 18 88
Ansök via denna länk på SGI´s hemsida:
https://recruit.visma.com/spa/sv/public/apply?guidAssignment=025d3c61-02d6-4b0c-b3cd-cb99d687ad0d&description=True&forcelocale=true Visa mindre

Mechanical Design Engineer to QRIOS Life Science & Engineering, Malmö/Lund

Ansök    Apr 17    QRIOS Minds AB    Markingenjör
About the position Do you never stop looking for new solutions? Join QRIOS Life Science & Engineering in the role as a Mechanical Design Engineer. At QRIOS we have curious experts in IT, Life Science, Engineering and Management. We are a consultancy company that is strongly inspired by those who never stop looking for new solutions. Responsibilities You will work with different development projects as a design engineer. Your profile • Engineering backg... Visa mer
About the position
Do you never stop looking for new solutions? Join QRIOS Life Science & Engineering in the role as a Mechanical Design Engineer.
At QRIOS we have curious experts in IT, Life Science, Engineering and Management.
We are a consultancy company that is strongly inspired by those who never stop looking for new solutions.

Responsibilities
You will work with different development projects as a design engineer.

Your profile
• Engineering background
• Experience in product development preferably within automotive
• Experience in 3D-CAD modellering, Creo, FMEA, APQP
• Being able to discuss highly complex problems
• Fluent in Swedish and English

About the organisation
At QRIOS we have curious experts in IT, Life Science, Engineering and Management.
We are a consultancy company that is strongly inspired by those who never stop looking for new solutions.
QRIOS MINDS GO FURTHER. Are you curious about QRIOS? Dont hesitate to get in touch and will tell you more about our work and offerings. Curious people learn more. Stay QRIOS.

We welcome your application already today. Visa mindre

Rekryterare

Arbetar du idag med rekrytering inom Life Science och/eller Engineering och är nyfiken på att vara med på QRIOS tillväxtresa? Vi söker nu en ny rekryteringskonsult till vårt kontor i centrala Malmö. Hör av dig, så berättar vi gärna mer! QRIOS Life Science & Engineering, del av PION koncernen, erbjuder konsult- och rekryteringstjänster till små och stora kunder inom biotech, medtech, läkemedel, kemi, industri, infrastruktur och energi. Om tjänsten I roll... Visa mer
Arbetar du idag med rekrytering inom Life Science och/eller Engineering och är nyfiken på att vara med på QRIOS tillväxtresa? Vi söker nu en ny rekryteringskonsult till vårt kontor i centrala Malmö. Hör av dig, så berättar vi gärna mer!

QRIOS Life Science & Engineering, del av PION koncernen, erbjuder konsult- och rekryteringstjänster till små och stora kunder inom biotech, medtech, läkemedel, kemi, industri, infrastruktur och energi.


Om tjänsten
I rollen som rekryteringskonsult hos QRIOS Life Science & Engineering har du ett helhetsansvar - från att sälja in rekryteringsuppdrag, till genomförande och uppföljning av uppdragen. Du identifierar självständigt kandidater, genomför search, intervjuer och tester, för att därefter presentera de bästa kandidaterna till kund.
Hos QRIOS får du stöd från tydliga processer, digitala verktyg och validerade testverktyg som du blir certifierad i, och du får tillgång till erfarna kollegor på våra fyra nationella kontor. Samtidigt är du med och bygger vår rekryteringsverksamhet i södra Sverige. Din tidigare erfarenhet är lika viktig som ditt driv framåt, och tillsammans bygger vi en vinnande verksamhet att vara stolta över.


Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Din dag är varierad och du kommer att arbeta i en kombinerad roll, där du både finner dina egna affärer och utför operativt rekryteringsarbete.
• Prospektera och bedriva aktivt säljarbete för att få in nya rekryteringsuppdrag och uppnå dina försäljningsmål.
• Bygga kundrelationer.
• Bygga kandidatnätverk.
• Stötta rekryterande chefer i behovsanalyser och genomföra uppstartsmöten tillsammans med kunden.
• Skriva och publicera annonser.
• ’Searcha’
• Genomföra intervjuer, kandidatpresentationer, teståterkopplingar och referenstagningar.
• Försäkra leverans av en utmärk kandidat och kundupplevelse.
• Följa upp på utförda rekryteringar.


Vem är du?
För att bli framgångsrik i rollen tror vi att du…
• Har en bakgrund inom Life Science och/eller Engineering, med viljan att arbeta mer med människor, eller, kanske arbetar du redan med rekrytering inom dessa områden.
• Har erfarenhet av försäljning, ett affärsdriv och trivs i en entreprenöriell miljö.
• Trivs med att bygga relationer för att skapa tillväxt.
• Trivs i en ansvarsfylld tjänst med en hög grad av frihet och flexibilitet.
• Behärskar svenska och engelska obehindrat.
Som person är du självdriven, nyfiken och kommunikativ.


Om verksamheten
På QRIOS jobbar nyfikna experter inom Life Science, Engineering och IT. Vi är ett konsult- och rekryteringsföretag som är inspirerade av dem som aldrig slutar att leta efter nya lösningar. QRIOS MINDS GO FURTHER.
Vi intervjuar kandidater löpande och välkomnar varmt din ansökan redan idag. Visa mindre

Kvalitetsingenjör inom Pharma till QRIOS Life Science & Engineering, Malmö

Ansök    Maj 12    QRIOS Minds AB    Civilingenjör, kemi
Vi söker nu kandidater för framtida konsultuppdrag hos våra kunder i Malmöregionen. Är du redo att ta nästa steg i karriären och vill utvecklas inom QA/QC? Om tjänsten Som konsult hos oss på QRIOS Life Science & Engineering får du möjligheten att utföra kvalificerat arbete hos uppdragsgivare av varierande storlek och inriktning inom Pharma, samtidigt som din utveckling når oanade höjder på kort tid. Vi sätter stort värde vid din personlighet, engagemang ... Visa mer
Vi söker nu kandidater för framtida konsultuppdrag hos våra kunder i Malmöregionen.

Är du redo att ta nästa steg i karriären och vill utvecklas inom QA/QC?

Om tjänsten
Som konsult hos oss på QRIOS Life Science & Engineering får du möjligheten att utföra kvalificerat arbete hos uppdragsgivare av varierande storlek och inriktning inom Pharma, samtidigt som din utveckling når oanade höjder på kort tid. Vi sätter stort värde vid din personlighet, engagemang och driv vid sidan om din arbetslivserfarenhet.

Vem är du?
För att lyckas i uppdraget tror vi att du har en Ingenjörsexamen inom kemiteknik eller liknande samt 2-5 års relevant arbetslivserfarenhet inom följande områden:

• Kvalitetssäkring av produkter och processer som skall uppfylla GMP
• Teknisk dokumentation
• Avvikelser
• Granskning och bedömning
• Obehindrad svenska och engelska i tal och skrift.

Om verksamheten
På QRIOS jobbar nyfikna experter inom Life Science, Engineering Management och IT. Vi är ett konsultföretag som är starkt inspirerade av de som aldrig slutar leta efter nya lösningar.

Vi är konsult- och rekryteringsföretaget som aldrig slutar leta efter nya lösningar. Eller som vi säger QRIOS MINDS GO FURTHER. Är du nyfiken på QRIOS? Tveka inte att kontakta oss, så berättar vi mer om vårt erbjudande.

Nyfikna människor lär sig mer. Stay QRIOS.

Varmt välkommen med din ansökan idag. Visa mindre

Erfaren avfalls- och deponihandläggare

Ansök    Feb 21    QRIOS Minds AB    Miljöhandläggare
Om arbetsplatsen Statens geotekniska institut (SGI) är en expertmyndighet som arbetar för ett säkert, effektivt och hållbart byggande och ett hållbart användande av mark och naturresurser. I våra uppgifter ingår att förebygga jordskred, ras och stranderosion. SGI har även en nyckelroll genom sitt nationella ansvar för forskning, teknikutveckling och kunskapsuppbyggnad inom förorenade områden. SGI tillhör Klimat- och näringslivsdepartementet och har totalt ... Visa mer
Om arbetsplatsen Statens geotekniska institut (SGI) är en expertmyndighet som arbetar för ett säkert, effektivt och hållbart byggande och ett hållbart användande av mark och naturresurser. I våra uppgifter ingår att förebygga jordskred, ras och stranderosion. SGI har även en nyckelroll genom sitt nationella ansvar för forskning, teknikutveckling och kunskapsuppbyggnad inom förorenade områden. SGI tillhör Klimat- och näringslivsdepartementet och har totalt cirka 100 medarbetare. Huvudkontoret ligger i Linköping och kontor finns även i Stockholm, Göteborg och Malmö.SGI har en nyckelroll när det gäller efterbehandling av förorenade områden genom vårt nationella ansvar för forskning, teknikutveckling och kunskapsuppbyggnad inom området. Just nu har du möjlighet att bli en del av oss, då vi har en tjänst som avfalls- och deponihandläggare ledig.Vi söker dig som vill omsätta din kunskap i praktisk nytta och samtidigt leda projekt för kunskapsutveckling inom avfalls- och deponiområdet.Är du intresserad av att arbeta med en kombination av tillämpad forskning och utveckling med fokus på olika aspekter av förorenade områden inklusive avfalls- och deponifrågor?Då är arbetet som avfalls- och deponihandläggare på SGI något för dig!Den lediga tjänsten hör till avdelningen Mark- och vattenmiljö. Avdelningen arbetar med att ta fram och implementera ny kunskap om förorenade områden, deponier, PFAS, förorenade sediment och jordmassor samt materialkarakterisering. Till avdelningen hör också ett miljölaboratorium.
ArbetsuppgifterSom avfalls- och deponihandläggare på SGI arbetar du tillsammans med både miljögeotekniska och geotekniska experter. Det finns stora möjligheter att själv påverka arbetet, framför allt när det gäller olika utvecklings- och forskningsprojekt. I arbetet ingår bland annat att:- ge stöd till Naturvårdsverket i tekniska frågor om avfall ochdeponier,- ge stöd till handläggare på länsstyrelser och kommuner ideras arbete med tillsyn och prövning avavfallshanteringsanläggningar och deponianläggningar,- uppdatera den frågebank som SGI utvecklat, sehttps://www.sgi.se/sv/vagledning-i-arbetet/deponi/fragor-svar/- initiera, bedriva och leda utrednings- och utvecklingsprojektinom avfalls- och deponiområdet inklusive masshantering,- föreläsa i olika sammanhang och skriva vägledningsmaterial,- skriva remissyttranden.
KvalifikationerFör tjänsten krävs universitets- eller högskoleexamen med inriktning mot miljöteknik eller väg- och vattenbyggnad eller annan inriktning som SGI bedömer lämplig för tjänsten. Du ska ha flerårig erfarenhet från konsult- eller myndighetsverksamhet inom avfalls- och deponiområdet samt vara en erfaren och skicklig projektledare. Tjänsten kräver att du har goda kunskaper i miljörätt, särskilt inom avfalls- och deponiområdet och kan tillämpa dina juridiska kunskaper i praktiken. Arbetet kräver en god administrativ förmåga och du behöver kunna uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska. SGI har många internationella kontakter, så goda kunskaper i engelska behövs också. Erfarenhet av forskning- och utvecklingsprojekt inom avfalls- och deponiområdet eller förorenade områden är meriterande.Det är viktigt att du har god samarbetsförmåga och att du gärna delar med dig av dina kunskaper och idéer. Du har också god förmåga att driva arbeten självständigt och att leda en projektgrupp. Du ska även trivas med att vara medarbetare i projektgrupper som leds av andra. Eftersom arbetet innebär många kontakter, både inom och utanför SGI, behöver du vara utåtriktad och lyhörd samt ha god kommunikativ förmåga och kunna skapa förtroendefulla och professionella relationer.För att kunna arbeta hos oss ska du dela statens värdegrund, den hittar du här: https://www.sgi.se/sv/om-sgi/sa-arbetar-vi/vardegrund-och-kompass/.
Ansök via denna länk:https://www.offentligajobb.se/jobad/erfaren-avfalls-och-deponihandläggaremalmö-skåne-län-sverigeca3a9367-1b09-42cb-9265-cef7404104c7 Visa mindre

Mechanical Engineer to QRIOS Life Science & Engineering, Malmö/Lund

Ansök    Feb 22    QRIOS Minds AB    Markingenjör
About the position Do you never stop looking for new solutions? Join QRIOS Life Science & Engineering in the role as a Mechanical Engineer. At QRIOS we have curious experts in IT, Life Science, Engineering and Management. We are a consultancy company that is strongly inspired by those who never stop looking for new solutions. Responsibilities You will work with different development projects where you will be a driver in solving technical problems. You... Visa mer
About the position
Do you never stop looking for new solutions? Join QRIOS Life Science & Engineering in the role as a Mechanical Engineer.
At QRIOS we have curious experts in IT, Life Science, Engineering and Management.
We are a consultancy company that is strongly inspired by those who never stop looking for new solutions.

Responsibilities
You will work with different development projects where you will be a driver in solving technical problems.

Your profile
• Engineering background
• Experience in product development
• Experience in 3D-CAD modellering, Catia V5, Creo and Solidworks, and PDM-systems such as Windchill or PDMLink.
• Being able to discuss highly complex problems
• Fluent in Swedish and English

About the organisation
At QRIOS we have curious experts in IT, Life Science, Engineering and Management.
We are a consultancy company that is strongly inspired by those who never stop looking for new solutions.
QRIOS MINDS GO FURTHER. Are you curious about QRIOS? Dont hesitate to get in touch and will tell you more about our work and offerings. Curious people learn more. Stay QRIOS.

We welcome your application already today. Visa mindre

Valideringsingenjör till QRIOS Life Science & Engineering, Malmöregionen

Vi söker kandidater för framtida konsultuppdrag hos våra kunder i Malmöregionen. Är du redo att ta nästa steg i karriären och vill utvecklas inom Validering? Om tjänsten Som konsult hos oss på QRIOS Life Science & Engineering får du möjligheten att utföra kvalificerat arbete hos uppdragsgivare av varierande storlek och inriktning inom Life Science/ Medtech/ Biotech, samtidigt som din utveckling når oanade höjder på kort tid. Vi sätter stort värde vid din... Visa mer
Vi söker kandidater för framtida konsultuppdrag hos våra kunder i Malmöregionen.

Är du redo att ta nästa steg i karriären och vill utvecklas inom Validering?

Om tjänsten
Som konsult hos oss på QRIOS Life Science & Engineering får du möjligheten att utföra kvalificerat arbete hos uppdragsgivare av varierande storlek och inriktning inom Life Science/ Medtech/ Biotech, samtidigt som din utveckling når oanade höjder på kort tid. Vi sätter stort värde vid din personlighet, engagemang och driv vid sidan om din arbetslivserfarenhet.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
För att lyckas i uppdraget tror vi att du har en Ingenjörsexamen inom bioteknik, medicinsk teknik, kemiteknik eller liknande samt 2-5 års relevant arbetslivserfarenhet inom följande områden:

• Validering och kvalificering av processer, utrustning och datoriserade system inom Life Science/ Medtech/ Biotech
• Aktuella standarder, regelverk och direktiv (GMP, ISO13485, MDR)
• IQ/OQ/PQ
• Teknisk dokumentation
• Obehindrad svenska och engelska i tal och skrift.

Om verksamheten
På QRIOS jobbar nyfikna experter inom IT, Life Science, Engineering och Management. Vi är ett konsultföretag som är starkt inspirerade av de som aldrig slutar leta efter nya lösningar.

Vi är konsult och rekryteringsföretaget som aldrig slutar leta efter nya lösningar. Eller som vi säger QRIOS MINDS GO FURTHER. Är du nyfiken på QRIOS? Tveka inte att kontakta oss, så berättar vi mer om vårt erbjudande.

Nyfikna människor lär sig mer. Stay QRIOS.

Varmt välkommen med dig ansökan idag. Visa mindre

Systemspecialist till AVISEQ på Malmö-Sturup

Ansök    Okt 27    QRIOS Minds AB    Systemförvaltare
AVISEQ är den ledande aktören inom drift och underhåll av avancerad teknik inom luftfartsområdet. Vi gör allt från projektering till färdiga installationer. Utmanande felsökningar, reparationer och installationer är vår vardag. Vi jobbar med terminalutrustning, infrastruktur, IP-nätverk, radarutrustningar, radio- och navigationssystem på flygplatser. Vi har goda relationer med kunder och leverantörer. Vår verksamhet karaktäriseras av samarbete, entreprenör... Visa mer
AVISEQ är den ledande aktören inom drift och underhåll av avancerad teknik inom luftfartsområdet. Vi gör allt från projektering till färdiga installationer. Utmanande felsökningar, reparationer och installationer är vår vardag. Vi jobbar med terminalutrustning, infrastruktur, IP-nätverk, radarutrustningar, radio- och navigationssystem på flygplatser. Vi har goda relationer med kunder och leverantörer. Vår verksamhet karaktäriseras av samarbete, entreprenörskap och humor. AVISEQs Operation-avdelning består av sex olika team med verksamhet över hela landet.

Vi söker nu en ansvarstagande Systemspecialist till vårt team på Malmö-Sturup.


Om tjänsten
Du erbjuds ett utmanande och stimulerande arbete i en spännande miljö där viktiga egenskaper är stresstålighet, stor social kompetens och ett osvikligt engagemang. Du kommer att bli en viktig länk i kedjan, för att upprätthålla en effektiv och säker verksamhet vid flygledningscentralen, Malmö-Sturup ATCC.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Som Systemspecialist har du systemansvar för flera system i ett nära samarbete med våra kunder. Vilket innebär att du arbetar med drift och underhåll av tekniska system som används operativt på ATCC. I rollen ingår även att delta i större och mindre utvecklings- och installationsprojekt.

De flesta av systemen körs i en Linux/Unix-miljö och du ansvarar för att arbetet bedrivs enligt gällande kvalitets- och miljöanvisningar.

Tillsammans bemannar vi flygledningscentralen årets alla dagar.
Dina kunskaper och din förmåga att fatta rätt beslut vid rätt tid är avgörande för att flygtrafikledningen innehar den säkerhet som krävs och att flygtider kan hållas. Dessa arbetsförhållanden gör tjänsten till mycket ansvarsfull och ett arbetspass är aldrig det andra likt. Du kommer att arbeta i en högteknologisk miljö, där fortbildning sker anpassat efter uppdragets karaktär.

Du får arbeta på ett företag som är en ledare inom sin bransch och du blir en del av ett team som består av ambitiösa och engagerade kollegor.


Vem är du?
För att trivas med och lyckas i rollen som Systemspecialist på AVISEQ är du självständig och drivande men har samtidigt lätt för att samarbeta, både med kollegor och med våra kunder. Du är ansvarstagande och systematisk och gillar ordning och reda. Du har en kreativ och lösningsorienterad inställning till hur du utför ditt arbete och du har ett brinnande teknikintresse, datorvana och har viljan att ständigt uppdatera dina kunskaper.

Vi tror att du har minst 3-årigt tekniskt gymnasium, men gärna högskoleingenjör med inriktning mot elektronik eller IT. Du har en vana av att upprätta teknisk dokumentation och du är flytande i svenska och engelska både i tal och skrift.

Du välkomnas till ett företag där det är högt i tak och där vi lägger stort värde i de personliga egenskaperna.

Grundläggande kunskaper från Windows/Office, Unix/Linux, nätverk/förbindelser/modem är klart meriterande. Erfarenheter från att ha arbetat med felsökning/analyser och övervakning är också något som vi kommer att lägga vikt vid.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100%, där vi tillämpar 6 månaders provanställning. Grund för anställning är godkänd registerkontroll/säkerhetsprövning och tillträde sker enligt överenskommelse.


Om verksamheten
AVISEQ verkar inom kritisk kommunikation. Vi är specialister på att erbjuda kostnadseffektiva tjänster utan att göra avkall på säkerheten. Vi övervakar, driftar och underhåller våra kunders tekniska utrustning och system, allt för att säkerställa deras kritiska verksamhet. Våra största kunder verkar inom luftfart och säkerhet vid flygtrafikcentraler, flygplatser, statliga myndigheter och företag, såväl offentliga som privata, i hela Sverige. AVISEQ har cirka 200 anställda och blev i maj 2020 en del av LFV-koncernen. Vi vill vara den bästa arbetsplatsen för dig som gillar utmaningar och att ta ett samhällsansvar!

Välkommen med din ansökan, gärna så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande.

För mer information besök gärna https://aviseq.se/

#LI-HG1 Visa mindre

Tekniker inom luftfart till AVISEQ på Sturup

Är du en ansvarstagande person med starkt teknikintresse? Vi på AVISEQ Critical Communication AB söker nu en tekniker inom luftfart till Sturup flygplats. Om tjänsten I rollen som tekniker erbjuds du ett utmanande och stimulerande arbete i en spännande miljö inom vår luftfartsenhet med inriktning på flygledningssystem, kommunikations-, navigations- och surveillance system (CNS) samt terminalsystem. Du kommer att vara en viktig länk i kedjan att up... Visa mer
Är du en ansvarstagande person med starkt teknikintresse? Vi på AVISEQ Critical Communication AB söker nu en tekniker inom luftfart till Sturup flygplats.

Om tjänsten
I rollen som tekniker erbjuds du ett utmanande och stimulerande arbete i en spännande miljö inom vår luftfartsenhet med inriktning på flygledningssystem, kommunikations-, navigations- och surveillance system (CNS) samt terminalsystem. Du kommer att vara en viktig länk i kedjan att upprätthålla den tekniska säkerheten kring luftfarten och flygtrafiken. Vidare är du ansvarig för att säkerhetsställa att arbetet bedrivs enligt gällande kvalitets- och miljöanvisningar.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Arbetet innefattar förebyggande och felavhjälpande underhåll av följande system:
• Flygledningssystem
• Navigationssystem
• Radio
• Radar
• Meteorologisk utrustning
• Kommunikationssystem
• IP Nätverk och PC-applikationer
• Publika system i terminalbyggnader

Flertalet av systemen på flygplatsen är av unik karaktär. Därför kommer du som tekniker att genomgå en grundutbildning och ett antal specifika påbyggnadskurser. Du får arbeta på ett företag som är en ledare inom sin bransch och du blir en del av ett team som består av ambitiösa och engagerade kollegor.

Det ingår resor i arbetet då vi även har utrustning utanför flygplatsen och på närliggande flygplatser. Du kommer tillhöra ett team med Tekniker på Sturup flygplats och ett större team som omfattar hela södra Sverige. Du kommer att ingå i en beredskapslista med schemalagd arbetstid.


Vem är du?
För att trivas med och lyckas i rollen som Tekniker på AVISEQ är du självständig och drivande men har samtidigt lätt för att samarbeta, både med kollegor och med våra kunder. Du har en kreativ och lösningsorienterad inställning till hur du utför ditt arbete och du har ett brinnande teknikintresse.

Vi tror att du har minst 3-årig teknisk gymnasieutbildning eller en högskoleingenjörsutbildning alternativt en motsvarande relevant arbetslivserfarenhet. Vi ser gärna att du har yrkeserfarenhet och kunskaper om radioteknik, analog/digital elektronik, mekanik samt erfarenhet av underhåll på teletekniska system. Erfarenhet av förekommande utrustning och instrument samt PC-baserade stödsystem är starkt meriterande. Du har en god kommunikativ förmåga i svenska och engelska. Du har B-körkort.


Om verksamheten
AVISEQ verkar inom kritisk kommunikation. Vi är specialister på att erbjuda kostnadseffektiva tjänster utan att göra avkall på säkerheten. Vi övervakar, driftar och underhåller våra kunders tekniska utrustning och system, allt för att säkerställa deras kritiska verksamhet. Våra största kunder verkar inom luftfart och säkerhet vid flygtrafikcentraler, flygplatser, statliga myndigheter och företag, såväl offentliga som privata, i hela Sverige. AVISEQ har cirka 200 anställda och blev i maj 2020 en del av LFV-koncernen. Vi vill vara den bästa arbetsplatsen för dig som gillar utmaningar och att ta ett samhällsansvar!

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100%, där vi tillämpar 6 månaders provanställning. Grund för anställning är godkänd registerkontroll/säkerhetsprövning och tillträde sker enligt överenskommelse.

Urval sker löpande, så ansök nu.

För mer information besök gärna https://aviseq.se/

#LI-HG1 Visa mindre

Key Account Manager – AstraZeneca

Ansök    Nov 28    QRIOS Minds AB    Key account manager
On behalf of our client, QIROS Life Science is now looking for a key account manager for a consultant assignment. You will join the commercial team as Key Account Manager, Cardiovascular Diseases (CV) focusing on hyperkalemia. Knowledge and experience within the therapeutic area will be a success factor in this role. About the position Our AstraZeneca Nordic Marketing Company employs around 400 people and has offices located in Oslo, Stockholm, Copenhagen... Visa mer
On behalf of our client, QIROS Life Science is now looking for a key account manager for a consultant assignment. You will join the commercial team as Key Account Manager, Cardiovascular Diseases (CV) focusing on hyperkalemia. Knowledge and experience within the therapeutic area will be a success factor in this role.

About the position
Our AstraZeneca Nordic Marketing Company employs around 400 people and has offices located in Oslo, Stockholm, Copenhagen, and Espoo. AstraZeneca Nordic is a recognized leader in its core therapy areas and aims to improve the lives of millions of people. This is an area where you are free to be more – you are encouraged to challenge traditional ways and test your curiosity. We drive innovative science, deliver key launches, build close collaboration and partnerships within health care.

The role is field-based covering the healthcare region in primarily Västra Götaland, Östergötland and Skåne region in Sweden.

Responsibilities
As a Key Account Manager, you will become part of AstraZeneca’s strong CVRM franchise, one of our key growth platforms. Our responsibility includes key cardiovascular brands where we have a strong heritage and new treatment indications to be launched in the near future.

The role will focus on heart failure, chronic kidney disease and the need for treatment of hyperkalemia.

You will drive sales activities towards various partners e.g. health care professional groups, specialist organizations, and local market access individuals. You engage with nationwide accounts to secure and drive business in collaboration with both local and national cross-functional teams.

What you will do:
• Drive the business for products within hyperkalemia in allocated healthcare regions.
• Have a high customer presence and perform customer face to face and/or digital activities.
• Develop deep understanding of needs and perceptions of key specialists, e.g. prescribers, budget holders, clinic management, etc. Then be able to provide suggestion for solution.
• Build partnerships and secure accounts by driving activities with the right customers within the right accounts.
• Pro-actively identifying business opportunities, communicating value propositions aligned to stakeholder needs and objectives, and recommending solutions.

Your profile
It is a request to have proven experience from pharmaceutical industry with specialty care experience of working with cardiologists, nephrologists and/or internists.

• Previous experience within the cardiovascular area is an advantage.
• Proficiency in meeting customer digitally via different channels. (Teams, Zoom i.e.).
• Academic degree or equivalent, commercial or healthcare background
• LIF education or equivalent is an requirement.
• Driver’s license is required.

• Capability to understand, assimilate and communicate scientific information and Health Economic Outcomes data.
• Commercial innovation - entrepreneurial approach towards customer/partner focused activities to achieve long-term business goals.
• Leadership - ability to coordinate, align and engage cross-functional team to drive activities and address needs of individual accounts.

You must have excellent interpersonal skills and proficient in both written and spoken English and Swedish.

Previous experience and integrity in customer interactions will be an asset as well as your ability to focus on customer satisfaction.

You are homebased and live in any of the regions in Västra Götaland or Skåne.

About the organisation
QRIOS Life Science can offer several opportunities for skilled people with a background in biochemistry, chemical engineering or science. We work with Sweden’s leading pharmaceutical and life science companies. So whether you’re interested in research, regulatory affairs, quality assurance, environmental and quality control, sales and marketing, or just want a career change, we have the job for you.

Working as a consultant suits whoever wants to get a lot of experience in a short period of time. We offer you the chance to work with well-known brands at renowned companies where you can develop your skills. If you’re looking for a world of exciting assignments and new contacts, you’ll like being a consultant.

About Astra Zeneca:
AstraZeneca is a major international healthcare company engaged in the research, development, manufacture and marketing of prescription pharmaceuticals and the supply of healthcare services. But we are more than one of the world’s leading pharmaceutical companies - at AstraZeneca, we are proud to have a unique culture that inspires innovation and collaboration. Here, employees are empowered to express diverse perspectives - and are made to feel valued, energized and rewarded for their ideas and creativity. Visa mindre

Affärsdriven konsultchef till vårt Malmökontor

Om tjänsten Är du en person som gillar att jobba i en flexibel miljö med växlande arbetsuppgifter och stor frihet? Vi utökar just nu lilla men framgångsrika team med en mångfacetterad, säljande och driven konsultchef som vill vara med och utveckla vår expansiva verksamhet i Malmö! Du ingår i vårt dotterbolag QRIOS Life Science & Engineering och du kommer att arbeta tillsammans med rekryterare, rekryteringskonsulter, säljare, laboratorieingenjörer, process... Visa mer
Om tjänsten
Är du en person som gillar att jobba i en flexibel miljö med växlande arbetsuppgifter och stor frihet? Vi utökar just nu lilla men framgångsrika team med en mångfacetterad, säljande och driven konsultchef som vill vara med och utveckla vår expansiva verksamhet i Malmö!

Du ingår i vårt dotterbolag QRIOS Life Science & Engineering och du kommer att arbeta tillsammans med rekryterare, rekryteringskonsulter, säljare, laboratorieingenjörer, processingenjörer, QA-konsulter, ja listan är lång över oss alla som samarbetar för att lyckas!

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
I den här rollen är du relationsskapare, säljare och närmaste chef för alla konsulter som dagligen hjälper våra kunder att lyckas med sin verksamhet. Arbetsuppgifterna är varierande och du ansvarar för bland annat:

• Kontakta och skapa relationer med dina framtida kunder
• Rekrytering av ny kompetens till dina kundteam
• Ansvar för hela HR-processen, allt från onboarding, arbetsmiljö och arbetsrättsfrågor, coachning och kompetensutveckling
• Arrangera sociala aktiviteter för kunder och kollegor.

Som en del av management-teamet i Malmö är du en självklar första kontakt med många av våra framtida kunder och du tar stort ansvar för att bidra till att bearbeta marknaden och bygga upp våra kundkontakter genom tempo och specialistleverans.
Vi är en flexibel arbetsplats där den ena dagen sällan är den andra lik, vilket ställer krav på oss att vara kreativa och lösningsorienterade.
Detta är ett perfekt jobb för dig som tyckte det var tråkigt att sitta hemma framför Teams under pandemin och längtar efter att få komma ut och träffa folk på riktigt igen!


Vem är du?
Du drivs av att bygga relationer och skapa nya kontakter med kunder och kandidater. Förmodligen har du en bakgrund inom Life Science, antingen akademiskt eller genom tidigare arbetslivserfarenhet. Det är en stor fördel om du har erfarenhet inom konsultbranschen sedan tidigare och plus i kanten om det varit just inom Life Science- eller tekniksektorn.

Du behöver behärska svenska och engelska obehindrat både i tal och i skrift.

Låter detta som ett utmärkt jobb för dig? Tveka inte höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar! Vi tillämpar löpande urval så passa på att skicka in din ansökan redan idag!

Om verksamheten
På QRIOS jobbar nyfikna experter inom Life Science, Engineering som vill attrahera de bästa medarbetarna, för att kunna fortsätta hjälpa våra samarbetspartners med den viktiga kompetens de efterfrågar. Vi är ett konsult- och rekryteringsföretag som är starkt inspirerade av dem som aldrig slutar leta efter nya lösningar. Som vi säger, QRIOS MINDS GO FURTHER.


#LI-QRIOS Visa mindre

Digital Sales Development Specialist

Ansök    Okt 4    QRIOS Minds AB    Kemist
Om tjänsten Brinner du för försäljning och marknadsföring? Har du dessutom kunskaper inom kemi, läkemedel eller biotech? Croda Nordica AB söker en Digital Sales Development Specialist för anställning i Limhamn. Croda producerar specialkemikalier och är en självklar leverantör utifrån ett hållbarhetsperspektiv. Inom Croda är man stolta över att man bland annat levererar nödvändiga ingredienser för att producera Pfizer-BioNTech vaccin. Dina arbetsuppgif... Visa mer
Om tjänsten
Brinner du för försäljning och marknadsföring? Har du dessutom kunskaper inom kemi, läkemedel eller biotech?

Croda Nordica AB söker en Digital Sales Development Specialist för anställning i Limhamn.

Croda producerar specialkemikalier och är en självklar leverantör utifrån ett hållbarhetsperspektiv. Inom Croda är man stolta över att man bland annat levererar nödvändiga ingredienser för att producera Pfizer-BioNTech vaccin.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
I rollen som Digital Sales Development Specialist arbetar du med både försäljning och marknadsföring. Din primära uppgift blir att hantera och generera affärsmöjligheter. Tack vare ditt goda arbete skapas fler och bättre leads till Croda Nordicas säljare, samtidigt som potentiella kunder upplever att dom alltid får snabb och relevant respons. Du hanterar inkommande förfrågningar och arbetar även uppsökande, främst via digitala verktyg. Du blir Crodas öra mot rälsen när det gäller att identifiera nya kundgrupper, digitala verktyg och kommunikationskanaler. Därutöver driver du lokala marknadsaktiviteter såsom utskick, mässor och marknadsundersökningar.

Då Crodas säljorganisation är lokal medan deras marknadsorganisation är global blir du en viktig länk för att anpassa och implementera den globala strategin till den nordiska marknaden. Till din hjälp har du ytterst kunniga ledare, säljare, produktspecialister och givetvis den globala organisationen där du kommer att ingå i ett europeiskt sammanhang.


Vem är du?
Vi är nyfiken på att lära känna dig bättre oavsett om du redan idag arbetar i en marknadsinriktad roll eller om du har din kunskapsbas inom kemi och vill arbeta mer affärsinriktat än du gör idag.

Rollen är komplex och kräver såväl produktförståelse som affärsmässighet och kreativitet. Du har en högre utbildning inom kemi, läkemedel biotech.
Du har en genuin nyfikenhet kring digitala säljverktyg och är en mycket god kommunikatör både på svenska (eller annat nordiskt språk) och på Engelska. Du är affärsmässig, analytisk och har ett stort eget driv. Sist men inte minst är du en positiv och engagerad medarbetare som stödjer dina kolleger med samma lust och engagemang som dina kollegor kommer att finnas till hands för dig.

Om verksamheten
Croda Nordica AB är ett helägt dotterbolag till Croda international Plc, en världsomspännande kemikoncern som tillverkar och säljer specialkemikalier inom områdena Consumer Care, Life Science och Industrial Specialities. Företaget har kontor i 37 länder och över 4500 anställda. Försäljningsbolaget Croda Nordica AB grundades 1994, är beläget i Malmö (Limhamn) och har idag 11 st. anställda. Croda Nordicas affärsidé är att med hög teknisk kompetens, lokal marknadskännedom och hög servicegrad, sälja och marknadsföra Crodas produktsortiment på den nordiska marknaden.


#LI-UE1 Visa mindre

Systemspecialist till AVISEQ på Malmö-Sturup

Ansök    Sep 28    QRIOS Minds AB    Systemförvaltare
AVISEQ är den ledande aktören inom drift och underhåll av avancerad teknik inom luftfartsområdet. Vi gör allt från projektering till färdiga installationer. Utmanande felsökningar, reparationer och installationer är vår vardag. Vi jobbar med terminalutrustning, infrastruktur, IP-nätverk, radarutrustningar, radio- och navigationssystem på flygplatser. Vi har goda relationer med kunder och leverantörer. Vår verksamhet karaktäriseras av samarbete, entreprenör... Visa mer
AVISEQ är den ledande aktören inom drift och underhåll av avancerad teknik inom luftfartsområdet. Vi gör allt från projektering till färdiga installationer. Utmanande felsökningar, reparationer och installationer är vår vardag. Vi jobbar med terminalutrustning, infrastruktur, IP-nätverk, radarutrustningar, radio- och navigationssystem på flygplatser. Vi har goda relationer med kunder och leverantörer. Vår verksamhet karaktäriseras av samarbete, entreprenörskap och humor. AVISEQs Operation-avdelning består av sex olika team med verksamhet över hela landet.

Vi söker nu en ansvarstagande Systemspecialist till vårt team på Malmö-Sturup.


Om tjänsten
Du erbjuds ett utmanande och stimulerande arbete i en spännande miljö där viktiga egenskaper är stresstålighet, stor social kompetens och ett osvikligt engagemang. Du kommer att bli en viktig länk i kedjan, för att upprätthålla en effektiv och säker verksamhet vid flygledningscentralen, Malmö-Sturup ATCC.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Som Systemspecialist har du systemansvar för flera system i ett nära samarbete med våra kunder. Vilket innebär att du arbetar med drift och underhåll av tekniska system som används operativt på ATCC. I rollen ingår även att delta i större och mindre utvecklings- och installationsprojekt.

De flesta av systemen körs i en Linux/Unix-miljö och du ansvarar för att arbetet bedrivs enligt gällande kvalitets- och miljöanvisningar.

Tillsammans bemannar vi flygledningscentralen årets alla dagar.
Dina kunskaper och din förmåga att fatta rätt beslut vid rätt tid är avgörande för att flygtrafikledningen innehar den säkerhet som krävs och att flygtider kan hållas. Dessa arbetsförhållanden gör tjänsten till mycket ansvarsfull och ett arbetspass är aldrig det andra likt. Du kommer att arbeta i en högteknologisk miljö, där fortbildning sker anpassat efter uppdragets karaktär.

Du får arbeta på ett företag som är en ledare inom sin bransch och du blir en del av ett team som består av ambitiösa och engagerade kollegor.


Vem är du?
För att trivas med och lyckas i rollen som Systemspecialist på AVISEQ är du självständig och drivande men har samtidigt lätt för att samarbeta, både med kollegor och med våra kunder. Du är ansvarstagande och systematisk och gillar ordning och reda. Du har en kreativ och lösningsorienterad inställning till hur du utför ditt arbete och du har ett brinnande teknikintresse, datorvana och har viljan att ständigt uppdatera dina kunskaper.

Vi tror att du har minst 3-årigt tekniskt gymnasium, men gärna högskoleingenjör med inriktning mot elektronik eller IT. Du har en vana av att upprätta teknisk dokumentation och du är flytande i svenska och engelska både i tal och skrift.

Du välkomnas till ett företag där det är högt i tak och där vi lägger stort värde i de personliga egenskaperna.

Grundläggande kunskaper från Windows/Office, Unix/Linux, nätverk/förbindelser/modem är klart meriterande. Erfarenheter från att ha arbetat med felsökning/analyser och övervakning är också något som vi kommer att lägga vikt vid.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100%, där vi tillämpar 6 månaders provanställning. Grund för anställning är godkänd registerkontroll/säkerhetsprövning och tillträde sker enligt överenskommelse.


Om verksamheten
AVISEQ verkar inom kritisk kommunikation. Vi är specialister på att erbjuda kostnadseffektiva tjänster utan att göra avkall på säkerheten. Vi övervakar, driftar och underhåller våra kunders tekniska utrustning och system, allt för att säkerställa deras kritiska verksamhet. Våra största kunder verkar inom luftfart och säkerhet vid flygtrafikcentraler, flygplatser, statliga myndigheter och företag, såväl offentliga som privata, i hela Sverige. AVISEQ har cirka 200 anställda och blev i maj 2020 en del av LFV-koncernen. Vi vill vara den bästa arbetsplatsen för dig som gillar utmaningar och att ta ett samhällsansvar!

Välkommen med din ansökan, gärna så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande.

För mer information besök gärna https://aviseq.se/

#LI-HG1 Visa mindre

Key Account Manager – Neuroscience

Ansök    Sep 23    QRIOS Minds AB    Forskare, farmakologi
For our customer within the med-tech industry in Sweden, we are searching for a Key Account Manager in the business unit of Neuroscience to cover the middle, south and west part of Sweden. The Neuroscience business is an important contributor to the overall Swedish company. As the Key Account Manager – Neuroscience you will join a diverse team with lots of exiting tasks to handle the best possible value contribution to both customers and the company. Re... Visa mer
For our customer within the med-tech industry in Sweden, we are searching for a Key Account Manager in the business unit of Neuroscience to cover the middle, south and west part of Sweden. The Neuroscience business is an important contributor to the overall Swedish company.

As the Key Account Manager – Neuroscience you will join a diverse team with lots of exiting tasks to handle the best possible value contribution to both customers and the company.

Responsibilities
As a Key Account Manager, you feel confident in operating with the following responsibilities on your own and together with your team in your district.

• Work in an entrepreneurial way to find (through insights) and overcome customer barriers.
• Think outside the box to find new business opportunities in your districts.
• Collaborate with a dynamic cross functional team to find innovative solutions around our partners.
• Prioritize resources e.g. budget and/or time across stakeholders, considering segmentation and targeting criteria.
• Use your insights and experience to initiate and drive the development of a rolling plan for your regions, which includes customer projects when appropriate.
• Seek to identify insights, unmet needs and potential value pools leading to development of services and solutions.
• Establish network of partners and external contacts to identify mutually helpful business opportunities.
• Analyze and interpret partners’ strategies/plans and data from CRM and other sources where necessary.
• Use cross-functional teams and coordinate account activities in order to achieve customer interaction quality and find innovative solutions for partners.
• Analyze sales data and customer insights to develop and execute account plans that are in line with country strategy.
• Improve the use of multi-channel communication.

Your profile
• A minimum of a bachelor’s degree or equivalent (required).
• A valid European driving license (required).
• Proficient in Swedish and English language (required).
• Minimum of 2 years of experience in comparable roles, e.g. from life sciences/healthcare/MedTech industry or clinical experience within Neuroscience (preferred).
• Certified in LIF or minimum bachelor’s degree with the license to sell pharmaceutical products, e.g. pharmacist, biomedicine, nurse, dentist, medical doctor etc. (required).

Furthermore, we are looking for a candidate with a positive approach and who can tackle expected and un-expected situations. To be successful in this position you can prioritize and make things happen. You can act with short notice and handle several parallel ongoing customer activities at the same time. You have strong account management, eye for business and networking skills as well as the ability to use digital communication channels.
You need to be a strong communicator, a phenomenal teammate and enjoy to work cross-functional. You have a passion for interaction with people since we want to deliver positive experience for our patients and have fun as a team.


About the organisation
This is a consultant assignment at our customer for 6 months to start with. During this time you will be hired by us at QRIOS.

QRIOS Life Science can offer several opportunities for skilled people with a background in biochemistry, chemical engineering or science. We work with Sweden’s leading pharmaceutical and life science companies. So whether you’re interested in research, regulatory affairs, quality assurance, environmental and quality control, sales and marketing, or just want a career change, we have the job for you. Being a consultant at QRIOS gives you opportunities to try different industries, companies and roles. Visa mindre

Tekniker inom luftfart till AVISEQ på Sturup

Är du en ansvarstagande person med starkt teknikintresse? Vi på AVISEQ Critical Communication AB söker nu en tekniker inom luftfart till Sturup flygplats. Om tjänsten I rollen som tekniker erbjuds du ett utmanande och stimulerande arbete i en spännande miljö inom vår luftfartsenhet med inriktning på flygledningssystem, kommunikations-, navigations- och surveillance system (CNS) samt terminalsystem. Du kommer att vara en viktig länk i kedjan att up... Visa mer
Är du en ansvarstagande person med starkt teknikintresse? Vi på AVISEQ Critical Communication AB söker nu en tekniker inom luftfart till Sturup flygplats.

Om tjänsten
I rollen som tekniker erbjuds du ett utmanande och stimulerande arbete i en spännande miljö inom vår luftfartsenhet med inriktning på flygledningssystem, kommunikations-, navigations- och surveillance system (CNS) samt terminalsystem. Du kommer att vara en viktig länk i kedjan att upprätthålla den tekniska säkerheten kring luftfarten och flygtrafiken. Vidare är du ansvarig för att säkerhetsställa att arbetet bedrivs enligt gällande kvalitets- och miljöanvisningar.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Arbetet innefattar förebyggande och felavhjälpande underhåll av följande system:
• Flygledningssystem
• Navigationssystem
• Radio
• Radar
• Meteorologisk utrustning
• Kommunikationssystem
• IP Nätverk och PC-applikationer
• Publika system i terminalbyggnader

Flertalet av systemen på flygplatsen är av unik karaktär. Därför kommer du som tekniker att genomgå en grundutbildning och ett antal specifika påbyggnadskurser. Du får arbeta på ett företag som är en ledare inom sin bransch och du blir en del av ett team som består av ambitiösa och engagerade kollegor.

Det ingår resor i arbetet då vi även har utrustning utanför flygplatsen och på närliggande flygplatser. Du kommer tillhöra ett team med Tekniker på Sturup flygplats och ett större team som omfattar hela södra Sverige. Du kommer att ingå i en beredskapslista med schemalagd arbetstid.


Vem är du?
För att trivas med och lyckas i rollen som Tekniker på AVISEQ är du självständig och drivande men har samtidigt lätt för att samarbeta, både med kollegor och med våra kunder. Du har en kreativ och lösningsorienterad inställning till hur du utför ditt arbete och du har ett brinnande teknikintresse.

Vi tror att du har minst 3-årig teknisk gymnasieutbildning eller en högskoleingenjörsutbildning alternativt en motsvarande relevant arbetslivserfarenhet. Vi ser gärna att du har yrkeserfarenhet och kunskaper om radioteknik, analog/digital elektronik, mekanik samt erfarenhet av underhåll på teletekniska system. Erfarenhet av förekommande utrustning och instrument samt PC-baserade stödsystem är starkt meriterande. Du har en god kommunikativ förmåga i svenska och engelska. Du har B-körkort.


Om verksamheten
AVISEQ verkar inom kritisk kommunikation. Vi är specialister på att erbjuda kostnadseffektiva tjänster utan att göra avkall på säkerheten. Vi övervakar, driftar och underhåller våra kunders tekniska utrustning och system, allt för att säkerställa deras kritiska verksamhet. Våra största kunder verkar inom luftfart och säkerhet vid flygtrafikcentraler, flygplatser, statliga myndigheter och företag, såväl offentliga som privata, i hela Sverige. AVISEQ har cirka 200 anställda och blev i maj 2020 en del av LFV-koncernen. Vi vill vara den bästa arbetsplatsen för dig som gillar utmaningar och att ta ett samhällsansvar!

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100%, där vi tillämpar 6 månaders provanställning. Grund för anställning är godkänd registerkontroll/säkerhetsprövning och tillträde sker enligt överenskommelse.

Urval sker löpande, så ansök nu.

För mer information besök gärna https://aviseq.se/

#LI-HG1 Visa mindre

Systemspecialist till AVISEQ på Malmö-Sturup

Ansök    Aug 25    QRIOS Minds AB    Systemförvaltare
AVISEQ är den ledande aktören inom drift och underhåll av avancerad teknik inom luftfartsområdet. Vi gör allt från projektering till färdiga installationer. Utmanande felsökningar, reparationer och installationer är vår vardag. Vi jobbar med terminalutrustning, infrastruktur, IP-nätverk, radarutrustningar, radio- och navigationssystem på flygplatser. Vi har goda relationer med kunder och leverantörer. Vår verksamhet karaktäriseras av samarbete, entreprenör... Visa mer
AVISEQ är den ledande aktören inom drift och underhåll av avancerad teknik inom luftfartsområdet. Vi gör allt från projektering till färdiga installationer. Utmanande felsökningar, reparationer och installationer är vår vardag. Vi jobbar med terminalutrustning, infrastruktur, IP-nätverk, radarutrustningar, radio- och navigationssystem på flygplatser. Vi har goda relationer med kunder och leverantörer. Vår verksamhet karaktäriseras av samarbete, entreprenörskap och humor. AVISEQs Operation-avdelning består av sex olika team med verksamhet över hela landet.

Vi söker nu en ansvarstagande Systemspecialist till vårt team på Malmö-Sturup.


Om tjänsten
Du erbjuds ett utmanande och stimulerande arbete i en spännande miljö där viktiga egenskaper är stresstålighet, stor social kompetens och ett osvikligt engagemang. Du kommer att bli en viktig länk i kedjan, för att upprätthålla en effektiv och säker verksamhet vid flygledningscentralen, Malmö-Sturup ATCC.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Som Systemspecialist har du systemansvar för flera system i ett nära samarbete med våra kunder. Vilket innebär att du arbetar med drift och underhåll av tekniska system som används operativt på ATCC. I rollen ingår även att delta i större och mindre utvecklings- och installationsprojekt.

De flesta av systemen körs i en Linux/Unix-miljö och du ansvarar för att arbetet bedrivs enligt gällande kvalitets- och miljöanvisningar.

Tillsammans bemannar vi flygledningscentralen årets alla dagar.
Dina kunskaper och din förmåga att fatta rätt beslut vid rätt tid är avgörande för att flygtrafikledningen innehar den säkerhet som krävs och att flygtider kan hållas. Dessa arbetsförhållanden gör tjänsten till mycket ansvarsfull och ett arbetspass är aldrig det andra likt. Du kommer att arbeta i en högteknologisk miljö, där fortbildning sker anpassat efter uppdragets karaktär.

Du får arbeta på ett företag som är en ledare inom sin bransch och du blir en del av ett team som består av ambitiösa och engagerade kollegor.


Vem är du?
För att trivas med och lyckas i rollen som Systemspecialist på AVISEQ är du självständig och drivande men har samtidigt lätt för att samarbeta, både med kollegor och med våra kunder. Du är ansvarstagande och systematisk och gillar ordning och reda. Du har en kreativ och lösningsorienterad inställning till hur du utför ditt arbete och du har ett brinnande teknikintresse, datorvana och har viljan att ständigt uppdatera dina kunskaper.

Vi tror att du har minst 3-årigt tekniskt gymnasium, men gärna högskoleingenjör med inriktning mot elektronik eller IT. Du har en vana av att upprätta teknisk dokumentation och du är flytande i svenska och engelska både i tal och skrift.

Du välkomnas till ett företag där det är högt i tak och där vi lägger stort värde i de personliga egenskaperna.

Grundläggande kunskaper från Windows/Office, Unix/Linux, nätverk/förbindelser/modem är klart meriterande. Erfarenheter från att ha arbetat med felsökning/analyser och övervakning är också något som vi kommer att lägga vikt vid.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100%, där vi tillämpar 6 månaders provanställning. Grund för anställning är godkänd registerkontroll/säkerhetsprövning och tillträde sker enligt överenskommelse.


Om verksamheten
AVISEQ verkar inom kritisk kommunikation. Vi är specialister på att erbjuda kostnadseffektiva tjänster utan att göra avkall på säkerheten. Vi övervakar, driftar och underhåller våra kunders tekniska utrustning och system, allt för att säkerställa deras kritiska verksamhet. Våra största kunder verkar inom luftfart och säkerhet vid flygtrafikcentraler, flygplatser, statliga myndigheter och företag, såväl offentliga som privata, i hela Sverige. AVISEQ har cirka 200 anställda och blev i maj 2020 en del av LFV-koncernen. Vi vill vara den bästa arbetsplatsen för dig som gillar utmaningar och att ta ett samhällsansvar!

Välkommen med din ansökan, gärna så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande.

För mer information besök gärna https://aviseq.se/

#LI-HG1 Visa mindre

Area Sales Manager to Croda Nordica AB

Ansök    Jul 7    QRIOS Minds AB    Affärsutvecklare
About the position Croda is an international, FTSE 100 company, supplying adjuvants and lipids into the pharmaceutical sector. Due to continued growth in Croda Nordica, we are looking to hire an Area Sales Manager to lead growing accounts across the Nordic Region, within the biotechnology and pharmaceutical sector. Croda offers an extensive and increasing list of high purity specialty ingredients to meet the needs for our customers, whether they are in d... Visa mer
About the position
Croda is an international, FTSE 100 company, supplying adjuvants and lipids into the pharmaceutical sector. Due to continued growth in Croda Nordica, we are looking to hire an Area Sales Manager to lead growing accounts across the Nordic Region, within the biotechnology and pharmaceutical sector.

Croda offers an extensive and increasing list of high purity specialty ingredients to meet the needs for our customers, whether they are in drug substance manufacturing or formulation development. Alongside the product range, we have extensive expertise in working with our products in their various applications, and actively work with customers to solve any issues they are facing, whether it be stabilising a difficult drug, delivering the drug to its intended site of action, or prolonging drug product shelf life through the use of high purity ingredients.
Reporting into the General Director for Croda Nordica, you will form part of our European Sales team, focused on delivering solutions to key customers ranging from SMEs to major pharmaceutical manufacturers.

This is an opportunity to join a high growth market for Croda, with potential develop further within the organisation.

Location: Remote in Denmark or Sweden

Responsibilities
• Building, maintaining, and expanding the relationships with key accounts in the Nordics to ensure Croda remains the preferred supplier.
• Identify trends and customer needs, building a sales pipeline in accordance with targets.
• Maintain close collaboration with internal and customer R&D departments to ensure commercial strategy remains aligned with innovation and market needs.
• Manage the existing sales pipeline, such as coordinating projects and development work with the customers.
• Develop new business opportunities in all Pharma focus areas and growth platforms.
• Promote new and existing products through exhibitions.
• Take a lead role in the development of proposals and presentations for new business materials to create and nurture business opportunities and partnerships.
• Assist in the coordination and implementation of marketing strategies to achieve strategic goals.
• Ensure regular communication with and influencing of relevant sales network and external contacts to manage the business in the market area.
• Where required, provide coaching, support and advice to distributors.

Your profile
Maybe you have a background in chemistry AND experience in selling ingredients to pharmaceutical accounts? Or maybe you bring the following experiences and competencies, which we believe are key to success in the Area Sales Manager position at Croda:
• Relevant university degree with prior sales experience in the pharmaceutical and/or biotechnology industry.
• Excellent account management skills with the ability to develop market share and identify new business development opportunities.
• Collaborative mindset with the ability to build strong internal networks and relationships within the regional sales teams as well as with operations, marketing and research groups within Croda.
• Entrepreneurial and highly self-motivated with a passion for delivering customer driven solutions sales and identifying improvements in our commercial strategy.
• Fluency in English and preferably also in a Scandinavia language.

About the organisation
You can learn more about Croda Pharma here: https://www.crodapharma.com/en-gb

QRIOS Life Science & Engineering are supporting Croda on this recruitment. QRIOS offers consultancy and recruitment services within the fields of Life Science, Engineering and IT. We are inspired by those who never stop looking for new solutions. QRIOS MINDS GO FURTHER.

We warmly welcome your application via QRIOS today! Due to the summer holiday season, it might take until mid-August until you hear back from us. Visa mindre

Tekniker inom luftfart till AVISEQ på Sturup

Är du en ansvarstagande person med starkt teknikintresse? Vi på AVISEQ Critical Communication AB söker nu en tekniker inom luftfart till Sturup flygplats. Om tjänsten I rollen som tekniker erbjuds du ett utmanande och stimulerande arbete i en spännande miljö inom vår luftfartsenhet med inriktning på flygledningssystem, kommunikations-, navigations- och surveillance system (CNS) samt terminalsystem. Du kommer att vara en viktig länk i kedjan att up... Visa mer
Är du en ansvarstagande person med starkt teknikintresse? Vi på AVISEQ Critical Communication AB söker nu en tekniker inom luftfart till Sturup flygplats.

Om tjänsten
I rollen som tekniker erbjuds du ett utmanande och stimulerande arbete i en spännande miljö inom vår luftfartsenhet med inriktning på flygledningssystem, kommunikations-, navigations- och surveillance system (CNS) samt terminalsystem. Du kommer att vara en viktig länk i kedjan att upprätthålla den tekniska säkerheten kring luftfarten och flygtrafiken. Vidare är du ansvarig för att säkerhetsställa att arbetet bedrivs enligt gällande kvalitets- och miljöanvisningar.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Arbetet innefattar förebyggande och felavhjälpande underhåll av följande system:
• Flygledningssystem
• Navigationssystem
• Radio
• Radar
• Meteorologisk utrustning
• Kommunikationssystem
• IP Nätverk och PC-applikationer
• Publika system i terminalbyggnader

Flertalet av systemen på flygplatsen är av unik karaktär. Därför kommer du som tekniker att genomgå en grundutbildning och ett antal specifika påbyggnadskurser. Du får arbeta på ett företag som är en ledare inom sin bransch och du blir en del av ett team som består av ambitiösa och engagerade kollegor.

Det ingår resor i arbetet då vi även har utrustning utanför flygplatsen och på närliggande flygplatser. Du kommer tillhöra ett team med Tekniker på Sturup flygplats och ett större team som omfattar hela södra Sverige. Du kommer att ingå i en beredskapslista med schemalagd arbetstid.


Vem är du?
För att trivas med och lyckas i rollen som Tekniker på AVISEQ är du självständig och drivande men har samtidigt lätt för att samarbeta, både med kollegor och med våra kunder. Du har en kreativ och lösningsorienterad inställning till hur du utför ditt arbete och du har ett brinnande teknikintresse.

Vi tror att du har minst 3-årig teknisk gymnasieutbildning eller en högskoleingenjörsutbildning alternativt en motsvarande relevant arbetslivserfarenhet. Vi ser gärna att du har yrkeserfarenhet och kunskaper om radioteknik, analog/digital elektronik, mekanik samt erfarenhet av underhåll på teletekniska system. Erfarenhet av förekommande utrustning och instrument samt PC-baserade stödsystem är starkt meriterande. Du har en god kommunikativ förmåga i svenska och engelska. Du har B-körkort.


Om verksamheten
AVISEQ verkar inom kritisk kommunikation. Vi är specialister på att erbjuda kostnadseffektiva tjänster utan att göra avkall på säkerheten. Vi övervakar, driftar och underhåller våra kunders tekniska utrustning och system, allt för att säkerställa deras kritiska verksamhet. Våra största kunder verkar inom luftfart och säkerhet vid flygtrafikcentraler, flygplatser, statliga myndigheter och företag, såväl offentliga som privata, i hela Sverige. AVISEQ har cirka 200 anställda och blev i maj 2020 en del av LFV-koncernen. Vi vill vara den bästa arbetsplatsen för dig som gillar utmaningar och att ta ett samhällsansvar!

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100%, där vi tillämpar 6 månaders provanställning. Grund för anställning är godkänd registerkontroll/säkerhetsprövning och tillträde sker enligt överenskommelse.

Urval sker löpande, så ansök nu.

För mer information besök gärna https://aviseq.se/

#LI-HG1 Visa mindre

Affärsdriven konsultchef till vårt Malmökontor

Om tjänsten Är du en person som gillar att jobba i en flexibel miljö med växlande arbetsuppgifter och stor frihet? Vi utökar just nu vårt team med en mångfacetterad, säljande och driven konsultchef som vill vara med och utveckla vår expansiva verksamhet i Malmö! Du ingår i vårt dotterbolag QRIOS Life Science & Engineering och du kommer att arbeta tillsammans med rekryterare, laboratorieingenjörer, processingenjörer, QA-konsulter, ja listan är lång över os... Visa mer
Om tjänsten
Är du en person som gillar att jobba i en flexibel miljö med växlande arbetsuppgifter och stor frihet? Vi utökar just nu vårt team med en mångfacetterad, säljande och driven konsultchef som vill vara med och utveckla vår expansiva verksamhet i Malmö!

Du ingår i vårt dotterbolag QRIOS Life Science & Engineering och du kommer att arbeta tillsammans med rekryterare, laboratorieingenjörer, processingenjörer, QA-konsulter, ja listan är lång över oss alla som samarbetar för att lyckas!

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
I den här rollen är du relationsskapare, säljare och samtidigt spindeln i nätet för alla konsulter som dagligen hjälper våra kunder att lyckas med sin verksamhet. Arbetsuppgifterna är varierande och du ansvarar för bland annat:

• Kontakta och skapa relationer med dina framtida kunder
• Rekrytering av ny kompetens till dina kundteam
• Ansvar för hela HR-processen, allt från onboarding, arbetsmiljö och arbetsrättsfrågor, coachning och kompetensutveckling
• Arrangera sociala aktiviteter för kunder och kollegor.

Som en del av management-teamet i Malmö är du en självklar första kontakt med många av våra framtida kunder och du tar stort ansvar för att bidra till att bearbeta marknaden och bygga upp våra kundkontakter genom tempo och specialistleverans.
Vi är en flexibel arbetsplats där den ena dagen sällan är den andra lik, vilket ställer krav på oss att vara kreativa och lösningsorienterade.
Detta är ett perfekt jobb för dig som tyckte det var tråkigt att sitta hemma framför Teams under pandemin och längtar efter att få komma ut och träffa folk på riktigt igen!


Vem är du?
Du drivs av att bygga relationer och skapa nya kontakter med kunder och kandidater. Förmodligen har du en bakgrund inom Life Science, antingen akademiskt eller genom tidigare arbetslivserfarenhet. Det är en stor fördel om du har erfarenhet inom konsultbranschen sedan tidigare och plus i kanten om det varit just inom Life Science- eller tekniksektorn.

Du behöver behärska svenska och engelska obehindrat både i tal och i skrift.

Låter detta som ett utmärkt jobb för dig? Tveka inte höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar! Vi tillämpar löpande urval så passa på att skicka in din ansökan redan idag!

Om verksamheten
På QRIOS jobbar nyfikna experter inom Life Science, Engineering som vill attrahera de bästa medarbetarna, för att kunna fortsätta hjälpa våra samarbetspartners med den viktiga kompetens de efterfrågar. Vi är ett konsult- och rekryteringsföretag som är starkt inspirerade av dem som aldrig slutar leta efter nya lösningar. Som vi säger, QRIOS MINDS GO FURTHER. Visa mindre

Tekniker inom luftfart till AVISEQ på Sturup

Är du en ansvarstagande person med starkt teknikintresse? Vi på AVISEQ Critical Communication AB söker nu en tekniker inom luftfart till Sturup flygplats. Om tjänsten I rollen som tekniker erbjuds du ett utmanande och stimulerande arbete i en spännande miljö inom vår luftfartsenhet med inriktning på flygledningssystem, kommunikations-, navigations- och surveillance system (CNS) samt terminalsystem. Du kommer att vara en viktig länk i kedjan att up... Visa mer
Är du en ansvarstagande person med starkt teknikintresse? Vi på AVISEQ Critical Communication AB söker nu en tekniker inom luftfart till Sturup flygplats.

Om tjänsten
I rollen som tekniker erbjuds du ett utmanande och stimulerande arbete i en spännande miljö inom vår luftfartsenhet med inriktning på flygledningssystem, kommunikations-, navigations- och surveillance system (CNS) samt terminalsystem. Du kommer att vara en viktig länk i kedjan att upprätthålla den tekniska säkerheten kring luftfarten och flygtrafiken. Vidare är du ansvarig för att säkerhetsställa att arbetet bedrivs enligt gällande kvalitets- och miljöanvisningar.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Arbetet innefattar förebyggande och felavhjälpande underhåll av följande system:
• Flygledningssystem
• Navigationssystem
• Radio
• Radar
• Meteorologisk utrustning
• Kommunikationssystem
• IP Nätverk och PC-applikationer
• Publika system i terminalbyggnader

Flertalet av systemen på flygplatsen är av unik karaktär. Därför kommer du som tekniker att genomgå en grundutbildning och ett antal specifika påbyggnadskurser. Du får arbeta på ett företag som är en ledare inom sin bransch och du blir en del av ett team som består av ambitiösa och engagerade kollegor.

Det ingår resor i arbetet då vi även har utrustning utanför flygplatsen och på närliggande flygplatser. Du kommer tillhöra ett team med Tekniker på Sturup flygplats och ett större team som omfattar hela södra Sverige. Du kommer att ingå i en beredskapslista med schemalagd arbetstid.


Vem är du?
För att trivas med och lyckas i rollen som Tekniker på AVISEQ är du självständig och drivande men har samtidigt lätt för att samarbeta, både med kollegor och med våra kunder. Du har en kreativ och lösningsorienterad inställning till hur du utför ditt arbete och du har ett brinnande teknikintresse.

Vi tror att du har minst 3-årig teknisk gymnasieutbildning eller en högskoleingenjörsutbildning alternativt en motsvarande relevant arbetslivserfarenhet. Vi ser gärna att du har yrkeserfarenhet och kunskaper om radioteknik, analog/digital elektronik, mekanik samt erfarenhet av underhåll på teletekniska system. Erfarenhet av förekommande utrustning och instrument samt PC-baserade stödsystem är starkt meriterande. Du har en god kommunikativ förmåga i svenska och engelska. Du har B-körkort.


Om verksamheten
AVISEQ verkar inom kritisk kommunikation. Vi är specialister på att erbjuda kostnadseffektiva tjänster utan att göra avkall på säkerheten. Vi övervakar, driftar och underhåller våra kunders tekniska utrustning och system, allt för att säkerställa deras kritiska verksamhet. Våra största kunder verkar inom luftfart och säkerhet vid flygtrafikcentraler, flygplatser, statliga myndigheter och företag, såväl offentliga som privata, i hela Sverige. AVISEQ har cirka 200 anställda och blev i maj 2020 en del av LFV-koncernen. Vi vill vara den bästa arbetsplatsen för dig som gillar utmaningar och att ta ett samhällsansvar!

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100%, där vi tillämpar 6 månaders provanställning. Grund för anställning är godkänd registerkontroll/säkerhetsprövning och tillträde sker enligt överenskommelse.

Urval sker löpande, så ansök nu.

För mer information besök gärna https://aviseq.se/

#LI-HG1 Visa mindre

Key Account Manager – AstraZeneca

Ansök    Jun 15    Qrios Minds AB    Key account manager
On behalf of our client AstraZeneca, QRIOS Life Science is now looking for several Key Account Managers for a consultant assignment. You will be joining AstraZenecas Primary Care team, to work with their exiting diabetes/cardio/renal and respiratory portfolio towards GP´s. Knowledge and experience within pharma industry sales is a success factor in this role but we also encourage applications from individuals with bio/medical experience outside pharma in... Visa mer
On behalf of our client AstraZeneca, QRIOS Life Science is now looking for several Key Account Managers for a consultant assignment. You will be joining AstraZenecas Primary Care team, to work with their exiting diabetes/cardio/renal and respiratory portfolio towards GP´s. Knowledge and experience within pharma industry sales is a success factor in this role but we also encourage applications from individuals with bio/medical experience outside pharma industry.

About the position
As part of AstraZeneca, the Nordic Marketing Company (Nordic) employs around 400 people across 5 countries and has offices located in Södertälje, Copenhagen, Helsinki and Oslo. By 2025 AstraZeneca Nordic aims to become a recognized leader in its core therapy areas and improve the lives of millions of people. This will be achieved by driving innovative science, preparing launches, building close collaboration and partnerships with key partners in health care systems, and developing high-performing teams.

We offer you your next career move into a stimulating and growing company that keeps patients in focus. Let us know why you are the perfect match for us and!

The roles is field based and located in Skåne, VGR, Östergötland, Uppsala/Gävle/Örebro and Stockholm with responsibility for driving the performance of products in the respective working area. Your focus will be customers in primary care

As Key Account Manager, you will join AstraZeneca’s strong CV-R-M and respiratory franchise, two of our key growth platforms. You will drive commercial interactions towards various partners. You will be accountable for your regional accounts securing sales and driving business in collaboration with both local and national cross-functional teams.


Responsibilities
• Pro-actively identifying business opportunities, communicating value propositions aligned to stakeholder needs and objectives and recommending solutions to drive and develop business
• Develop robust understanding of needs and perceptions of prescribers and other key partners
• Drive cross-functional and cross-regional collaboration to leverage AZ's account management capabilities
• Secure account and market access by driving activities with the right customers within the right accounts
• Build, develop and lead long-term external relationships
• Drive and implement our digital and omnichannel approach towards our customers.


Your profile
Essential requirements:
We need you to hold an academic degree or equivalent with healthcare or commercial background. You have validated and relevant sales experience in pharma industry or other strong bio-medical background, preferentially but not required, within disease areas; heart failure/diabetes/cardiovascular and respiratory.

• Commercial innovation - ability of developing, shaping and implementing impactful, customer focused activities to achieve long-term business goals
• Leadership - ability to coordinate, align and engage cross-functional team to drive activities and address needs of individual accounts
• Ability and readiness to travel within region and according to role needs
• Driver´s license required and own car to use during work travels

At AstraZeneca, we embrace partnership, both internally and externally. You will fit well if you are a person that creates trust and possesses credibility.

Your proven ability to understand, assimilate, and communicate scientific information will be as important for the role as will your excellent communication skills, fluent in both written and spoken English and Swedish. You are patient focused, able to see issues through the lens of a patient as well as the patient journey and relevant treatment options.


About the organisation
QRIOS Life Science can offer several opportunities for skilled people with a background in biochemistry, chemical engineering or science. We work with Sweden’s leading pharmaceutical and life science companies. So whether you’re interested in research, regulatory affairs, quality assurance, environmental and quality control, sales and marketing, or just want a career change, we have the job for you.

Working as a consultant suits whoever wants to get a lot of experience in a short period of time. We offer you the chance to work with well-known brands at renowned companies where you can develop your skills. If you’re looking for a world of exciting assignments and new contacts, you’ll like being a consultant.

About Astra Zeneca:
AstraZeneca is a major international healthcare company engaged in the research, development, manufacture and marketing of prescription pharmaceuticals and the supply of healthcare services. But we are more than one of the world’s leading pharmaceutical companies - at AstraZeneca, we are proud to have a unique culture that inspires innovation and collaboration. Here, employees are empowered to express diverse perspectives - and are made to feel valued, energized and rewarded for their ideas and creativity.



Please apply by registering your CV here on our website. Click on the "Ansök" button to the right. It is our recommendation that you register as much information as possible and that you attach a complete CV-document. Please check that your correct e-mail address is registered.

#LI-AI1 Visa mindre

Affärsdriven konsultchef till vårt Malmökontor

Om tjänsten Är du en person som gillar att jobba i en flexibel miljö med växlande arbetsuppgifter och stor frihet? Vi utökar just nu vårt team med en mångfacetterad, säljande och driven konsultchef som vill vara med och utveckla vår expansiva verksamhet i Malmö! Du ingår i vårt dotterbolag QRIOS Life Science & Engineering och du kommer att arbeta tillsammans med rekryterare, laboratorieingenjörer, processingenjörer, QA-konsulter, ja listan är lång över os... Visa mer
Om tjänsten
Är du en person som gillar att jobba i en flexibel miljö med växlande arbetsuppgifter och stor frihet? Vi utökar just nu vårt team med en mångfacetterad, säljande och driven konsultchef som vill vara med och utveckla vår expansiva verksamhet i Malmö!

Du ingår i vårt dotterbolag QRIOS Life Science & Engineering och du kommer att arbeta tillsammans med rekryterare, laboratorieingenjörer, processingenjörer, QA-konsulter, ja listan är lång över oss alla som samarbetar för att lyckas!

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
I den här rollen är du relationsskapare, säljare och samtidigt spindeln i nätet för alla konsulter som dagligen hjälper våra kunder att lyckas med sin verksamhet. Arbetsuppgifterna är varierande och du ansvarar för bland annat:

• Kontakta och skapa relationer med dina framtida kunder
• Rekrytering av ny kompetens till dina kundteam
• Ansvar för hela HR-processen, allt från onboarding, arbetsmiljö och arbetsrättsfrågor, coachning och kompetensutveckling
• Arrangera sociala aktiviteter för kunder och kollegor.

Som en del av management-teamet i Uppsala är du en självklar första kontakt med många av våra framtida kunder och du tar stort ansvar för att bidra till att bearbeta marknaden och bygga upp våra kundkontakter genom tempo och specialistleverans.
Vi är en flexibel arbetsplats där den ena dagen sällan är den andra lik, vilket ställer krav på oss att vara kreativa och lösningsorienterade.
Detta är ett perfekt jobb för dig som tyckte det var tråkigt att sitta hemma framför Teams under pandemin och längtar efter att få komma ut och träffa folk på riktigt igen!


Vem är du?
Du drivs av att bygga relationer och skapa nya kontakter med kunder och kandidater. Förmodligen har du en bakgrund inom Life Science, antingen akademiskt eller genom tidigare arbetslivserfarenhet. Det är en stor fördel om du har erfarenhet inom konsultbranschen sedan tidigare och plus i kanten om det varit just inom Life Science- eller tekniksektorn.

Du behöver behärska svenska och engelska obehindrat både i tal och i skrift.

Låter detta som ett utmärkt jobb för dig? Tveka inte höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar! Vi tillämpar löpande urval så passa på att skicka in din ansökan redan idag!

Om verksamheten
På QRIOS jobbar nyfikna experter inom Life Science, Engineering som vill attrahera de bästa medarbetarna, för att kunna fortsätta hjälpa våra samarbetspartners med den viktiga kompetens de efterfrågar. Vi är ett konsult- och rekryteringsföretag som är starkt inspirerade av dem som aldrig slutar leta efter nya lösningar. Som vi säger, QRIOS MINDS GO FURTHER. Visa mindre

Tekniker inom luftfart till AVISEQ på Sturup

Är du en ansvarstagande person med starkt teknikintresse? Vi på AVISEQ Critical Communication AB söker nu en tekniker inom luftfart till Sturup flygplats. Om tjänsten I rollen som tekniker erbjuds du ett utmanande och stimulerande arbete i en spännande miljö inom vår luftfartsenhet med inriktning på flygledningssystem, kommunikations-, navigations- och surveillance system (CNS) samt terminalsystem. Du kommer att vara en viktig länk i kedjan att up... Visa mer
Är du en ansvarstagande person med starkt teknikintresse? Vi på AVISEQ Critical Communication AB söker nu en tekniker inom luftfart till Sturup flygplats.

Om tjänsten
I rollen som tekniker erbjuds du ett utmanande och stimulerande arbete i en spännande miljö inom vår luftfartsenhet med inriktning på flygledningssystem, kommunikations-, navigations- och surveillance system (CNS) samt terminalsystem. Du kommer att vara en viktig länk i kedjan att upprätthålla den tekniska säkerheten kring luftfarten och flygtrafiken. Vidare är du ansvarig för att säkerhetsställa att arbetet bedrivs enligt gällande kvalitets- och miljöanvisningar.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Arbetet innefattar förebyggande och felavhjälpande underhåll av följande system:
• Flygledningssystem
• Navigationssystem
• Radio
• Radar
• Meteorologisk utrustning
• Kommunikationssystem
• IP Nätverk och PC-applikationer
• Publika system i terminalbyggnader

Flertalet av systemen på flygplatsen är av unik karaktär. Därför kommer du som tekniker att genomgå en grundutbildning och ett antal specifika påbyggnadskurser. Du får arbeta på ett företag som är en ledare inom sin bransch och du blir en del av ett team som består av ambitiösa och engagerade kollegor.

Det ingår resor i arbetet då vi även har utrustning utanför flygplatsen och på närliggande flygplatser. Du kommer tillhöra ett team med Tekniker på Sturup flygplats och ett större team som omfattar hela södra Sverige. Du kommer att ingå i en beredskapslista med schemalagd arbetstid.


Vem är du?
För att trivas med och lyckas i rollen som Tekniker på AVISEQ är du självständig och drivande men har samtidigt lätt för att samarbeta, både med kollegor och med våra kunder. Du har en kreativ och lösningsorienterad inställning till hur du utför ditt arbete och du har ett brinnande teknikintresse.

Vi tror att du har minst 3-årig teknisk gymnasieutbildning eller en högskoleingenjörsutbildning alternativt en motsvarande relevant arbetslivserfarenhet. Vi ser gärna att du har yrkeserfarenhet och kunskaper om radioteknik, analog/digital elektronik, mekanik samt erfarenhet av underhåll på teletekniska system. Erfarenhet av förekommande utrustning och instrument samt PC-baserade stödsystem är starkt meriterande. Du har en god kommunikativ förmåga i svenska och engelska. Du har B-körkort.


Om verksamheten
AVISEQ verkar inom kritisk kommunikation. Vi är specialister på att erbjuda kostnadseffektiva tjänster utan att göra avkall på säkerheten. Vi övervakar, driftar och underhåller våra kunders tekniska utrustning och system, allt för att säkerställa deras kritiska verksamhet. Våra största kunder verkar inom luftfart och säkerhet vid flygtrafikcentraler, flygplatser, statliga myndigheter och företag, såväl offentliga som privata, i hela Sverige. AVISEQ har cirka 200 anställda och blev i maj 2020 en del av LFV-koncernen. Vi vill vara den bästa arbetsplatsen för dig som gillar utmaningar och att ta ett samhällsansvar!

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100%, där vi tillämpar 6 månaders provanställning. Grund för anställning är godkänd registerkontroll/säkerhetsprövning och tillträde sker enligt överenskommelse.

Urval sker löpande, så ansök nu.

För mer information besök gärna https://aviseq.se/

#LI-HG1 Visa mindre

Sr. Technical Sales Specialist, Nordics

Ansök    Mar 14    Qrios Minds AB    Affärsutvecklare
About the position The Lab Develop Test (LDT) Technical Sales Specialist will concentrate on growing our customer's Health Care Content business: Pharmacogenomics, Cystic Fibrosis, Vaginal Microbiota, Urinary Tract Microbiota & Respiratory Microbiota. The Technical Sales Specialist will also grow new sales into emerging infectious disease markets across a broad range of customer segments selling into reference Labs, service providers and hospitals. This... Visa mer
About the position
The Lab Develop Test (LDT) Technical Sales Specialist will concentrate on growing our customer's Health Care Content business: Pharmacogenomics, Cystic Fibrosis, Vaginal Microbiota, Urinary Tract Microbiota & Respiratory Microbiota.

The Technical Sales Specialist will also grow new sales into emerging infectious disease markets across a broad range of customer segments selling into reference Labs, service providers and hospitals.

This role acts as both a technical resource for the customers across the territory as well as across a highly matrixed sales organization. An important aspect will be developing high level relationships with key opinion leaders (KOL’s), so that they can act as positive references.

Responsibilities
• Develop product and application knowledge across our customer's genetic analysis portfolio.
• Create and manage an annual Territory Plan and quarterly business plans to meet or exceed financial goals.
• Build a deep understanding of customer goals, priorities and challenges.
• Provide solutions that are best positioned to address clinical customer needs in the context of IVDR
• Focus attention on the high growth areas / markets and key applications.
• Apply knowledge of gene expression and genotyping workflows, particularly in qPCR, and Capillary Electrophoresis (CE).


Your profile
You are a self-starter and a resilient person, with a strong drive to succeed in a commercial environment.

Education
• Academic Degree in Biology, Molecular Biology, Biochemistry or related field, or the equivalent knowledge and experience.

Experience
• Sales experience in Life Sciences (highly preferred) from the full sales process cycle (prospecting, pre-sales, negotiating, closing) or similar Field Application Support experience
• Scientific consulting skills with strong knowledge of qPCR and CE technologies and applications, as well as market knowledge
• Experience of accurately costing projects and explaining workflow advantages
• Knowledge of IVDR EU regulation and how it is applied in the Nordic Region (focus on Sweden/Denmark)
• Knowledge in one or more of the following areas: infectious diseases, sexual transmitted diseases, oncology, transplantation
• Proficiency in English and in Swedish and/or Danish
• Able to travel as required across the Nordics, by car, train & airplane

About the organisation
QRIOS Life Science & Engineering are supporting our customer on this recruitment.
Our customer is a world leader in serving science, with the mission to enable their customers to make the world healthier, cleaner and safer. This global team of more than 100,000 colleagues delivers an unrivaled combination of innovative technologies.

We are continuously inviting to interviews and welcome you to apply via QRIOS website today. For any questions regarding the role or the application process please contact [email protected]

At QRIOS we have curious experts in IT, Life Science and Engineering. We are a consultancy company that is strongly inspired by those who never stop looking for new solutions.

QRIOS MINDS GO FURTHER. Curious people learn more. Stay QRIOS. Visa mindre

Tekniker inom luftfart till AVISEQ på Sturup

Är du en ansvarstagande person med starkt teknikintresse? Vi på AVISEQ Critical Communication AB söker nu en tekniker inom luftfart till Sturup flygplats. Om tjänsten I rollen som tekniker erbjuds du ett utmanande och stimulerande arbete i en spännande miljö inom vår luftfartsenhet med inriktning på flygledningssystem, kommunikations-, navigations- och surveillance system (CNS) samt terminalsystem. Du kommer att vara en viktig länk i kedjan att up... Visa mer
Är du en ansvarstagande person med starkt teknikintresse? Vi på AVISEQ Critical Communication AB söker nu en tekniker inom luftfart till Sturup flygplats.

Om tjänsten
I rollen som tekniker erbjuds du ett utmanande och stimulerande arbete i en spännande miljö inom vår luftfartsenhet med inriktning på flygledningssystem, kommunikations-, navigations- och surveillance system (CNS) samt terminalsystem. Du kommer att vara en viktig länk i kedjan att upprätthålla den tekniska säkerheten kring luftfarten och flygtrafiken. Vidare är du ansvarig för att säkerhetsställa att arbetet bedrivs enligt gällande kvalitets- och miljöanvisningar.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Arbetet innefattar förebyggande och felavhjälpande underhåll av följande system:
• Flygledningssystem
• Navigationssystem
• Radio
• Radar
• Meteorologisk utrustning
• Kommunikationssystem
• IP Nätverk och PC-applikationer
• Publika system i terminalbyggnader

Flertalet av systemen på flygplatsen är av unik karaktär. Därför kommer du som tekniker att genomgå en grundutbildning och ett antal specifika påbyggnadskurser. Du får arbeta på ett företag som är en ledare inom sin bransch och du blir en del av ett team som består av ambitiösa och engagerade kollegor.

Det ingår resor i arbetet då vi även har utrustning utanför flygplatsen och på närliggande flygplatser. Du kommer tillhöra ett team med Tekniker på Sturup flygplats och ett större team som omfattar hela södra Sverige. Du kommer att ingå i en beredskapslista med schemalagd arbetstid.


Vem är du?
För att trivas med och lyckas i rollen som Tekniker på AVISEQ är du självständig och drivande men har samtidigt lätt för att samarbeta, både med kollegor och med våra kunder. Du har en kreativ och lösningsorienterad inställning till hur du utför ditt arbete och du har ett brinnande teknikintresse.

Vi tror att du har minst 3-årig teknisk gymnasieutbildning eller en högskoleingenjörsutbildning alternativt en motsvarande relevant arbetslivserfarenhet. Vi ser gärna att du har yrkeserfarenhet och kunskaper om radioteknik, analog/digital elektronik, mekanik samt erfarenhet av underhåll på teletekniska system. Erfarenhet av förekommande utrustning och instrument samt PC-baserade stödsystem är starkt meriterande. Du har en god kommunikativ förmåga i svenska och engelska. Du har B-körkort.


Om verksamheten
AVISEQ verkar inom kritisk kommunikation. Vi är specialister på att erbjuda kostnadseffektiva tjänster utan att göra avkall på säkerheten. Vi övervakar, driftar och underhåller våra kunders tekniska utrustning och system, allt för att säkerställa deras kritiska verksamhet. Våra största kunder verkar inom luftfart och säkerhet vid flygtrafikcentraler, flygplatser, statliga myndigheter och företag, såväl offentliga som privata, i hela Sverige. AVISEQ har cirka 200 anställda och blev i maj 2020 en del av LFV-koncernen. Vi vill vara den bästa arbetsplatsen för dig som gillar utmaningar och att ta ett samhällsansvar!

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100%, där vi tillämpar 6 månaders provanställning. Grund för anställning är godkänd registerkontroll/säkerhetsprövning och tillträde sker enligt överenskommelse.

Urval sker löpande, så ansök nu.

För mer information besök gärna https://aviseq.se/

#LI-HG1 Visa mindre

Affärsutvecklare - datadrivna insikter och organisationsutveckling

Ansök    Mar 10    Qrios Minds AB    Affärsutvecklare
Om tjänsten Vill du skapa förutsättningar för verksamheter att bli mer datadrivna i sina beslut? Nu söker vi en Affärsutvecklare/Managementkonsult för en spännande utmaning att starta och utveckla ett nytt verksamhetsområde inom datadrivna insikter, organisationsutveckling och management. QRIOS Minds Insights AB är ett nystartat dotterbolag i Pooliakoncernen. Uppdraget är att förse koncernen och våra kunder med datadrivna insikter som kan användas som b... Visa mer
Om tjänsten
Vill du skapa förutsättningar för verksamheter att bli mer datadrivna i sina beslut?
Nu söker vi en Affärsutvecklare/Managementkonsult för en spännande utmaning att starta och utveckla ett nytt verksamhetsområde inom datadrivna insikter, organisationsutveckling och management.

QRIOS Minds Insights AB är ett nystartat dotterbolag i Pooliakoncernen.
Uppdraget är att förse koncernen och våra kunder med datadrivna insikter som kan användas som beslutsunderlag, samt att sälja och leverera tjänster inom organisationsutveckling och management.

Rollen innebär att självständigt och i samråd med koncernledningen bygga upp verksamheten. Du axlar rollen som VD för dotterbolaget och har då också resultatansvar.

Delägarskap är en möjlighet som vi vill att du känner dig inspirerad av. Är ni flera som vill vara med på denna spännande resa ser vi det bara som en fördel!

Vi erbjuder en inkluderande och varm företagsmiljö med ett starkt varumärke i en koncern som är i en expansiv och kreativ fas. Givetvis är även det affärsmässiga och det ekonomiska resultatet viktigt.

Ansök redan idag via
https://workspacerecruit.com/lediga-jobb/affarsutvecklare-datadrivna-insikter-och-organisationsutveckling/

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
•Framtagande av Insights från kunder, kandidater och konsulter. Det görs genom befintliga men även nya system som du kommer upphandla och/eller utveckla ihop med Koncernledningen. Exempel på material kan vara framtidsrapporter, karriärrapporter och annat som ger mervärde för våra kunder eller vår verksamhet.

•Försäljning av framtagna Insights till befintliga och nya kunder tillsammans med övriga koncernen.

•Införsäljning och genomförande av tjänster inom organisationsutveckling och management

•Konceptualisering och införsäljning av HR-tjänster såsom Onboarding och Employer Branding

•Vid sidan av projektleverans och försäljning innebär rollen även att vara intern förändringsledare och tillsammans med dina kollegor utveckla Pooliakoncernens erbjudande, implementera nya strategier, system och processer samt att coacha medarbetare att lyfta sitt eget arbete till en mer insiktsdriven nivå.

Vem är du?
Vi söker dig som har en bakgrund inom t.ex. HR, Management Consulting, Rekryteringsbranschen och försäljning. Du har en för tjänsten relevant akademisk examen. Det är starkt meriterande om du har erfarenhet av att ta fram data och paketera det till värdeskapande insikter och kunna ge konkreta exempel på tidigare leveranser.

Som person har du ett starkt eget driv, är både sälj- och leveransinriktad och har förmåga att se kundens behov. Affärsmässighet är en förutsättning för att kunna skapa ett lönsamt tjänsteområde.

Du gillar att tänka och arbeta både operationellt och strategiskt. Du är analytisk och strukturerad med förmåga att kunna förstå och bryta ner affärsproblem.

För att lyckas i rollen behöver du även kunna prata och skriva svenska på en professionell nivå, engelska på hög nivå, samt ha god vana att presentera.

Ansök redan idag via:
https://workspacerecruit.com/lediga-jobb/affarsutvecklare-datadrivna-insikter-och-organisationsutveckling/

Om verksamheten
QRIOS Minds Insights är en del av Pooliakoncernen och bedriver verksamhet inom Management Consulting. Vi är starkt inspirerade av dem som aldrig slutar leta efter nya lösningar. Som vi säger, QRIOS MINDS GO FURTHER.
Pooliakoncernen har ett heltäckande erbjudande med konsulttjänster och rekryteringstjänster från QRIOS, bemanning och rekrytering från Poolia och Uniflex samt HR-Tech tjänster från Roi Rekrytering och Workspace Recruit.

Anställningsort: Stockholm, Göteborg eller Malmö Visa mindre

Affärsutvecklare - datadrivna insikter och organisationsutveckling

Ansök    Mar 10    Qrios Minds AB    Affärsutvecklare
Om tjänsten Vill du skapa förutsättningar för verksamheter att bli mer datadrivna i sina beslut? Nu söker vi en Affärsutvecklare/Managementkonsult för en spännande utmaning att starta och utveckla ett nytt verksamhetsområde inom datadrivna insikter, organisationsutveckling och management. QRIOS Minds Insights AB är ett nystartat dotterbolag i Pooliakoncernen. Uppdraget är att förse koncernen och våra kunder med datadrivna insikter som kan användas som b... Visa mer
Om tjänsten
Vill du skapa förutsättningar för verksamheter att bli mer datadrivna i sina beslut?
Nu söker vi en Affärsutvecklare/Managementkonsult för en spännande utmaning att starta och utveckla ett nytt verksamhetsområde inom datadrivna insikter, organisationsutveckling och management.

QRIOS Minds Insights AB är ett nystartat dotterbolag i Pooliakoncernen.
Uppdraget är att förse koncernen och våra kunder med datadrivna insikter som kan användas som beslutsunderlag, samt att sälja och leverera tjänster inom organisationsutveckling och management.

Rollen innebär att självständigt och i samråd med koncernledningen bygga upp verksamheten. Du axlar rollen som VD för dotterbolaget och har då också resultatansvar.

Delägarskap är en möjlighet som vi vill att du känner dig inspirerad av. Är ni flera som vill vara med på denna spännande resa ser vi det bara som en fördel!

Vi erbjuder en inkluderande och varm företagsmiljö med ett starkt varumärke i en koncern som är i en expansiv och kreativ fas. Givetvis är även det affärsmässiga och det ekonomiska resultatet viktigt.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
•Framtagande av Insights från kunder, kandidater och konsulter. Det görs genom befintliga men även nya system som du kommer upphandla och/eller utveckla ihop med Koncernledningen. Exempel på material kan vara framtidsrapporter, karriärrapporter och annat som ger mervärde för våra kunder eller vår verksamhet.

•Försäljning av framtagna Insights till befintliga och nya kunder tillsammans med övriga koncernen.

•Införsäljning och genomförande av tjänster inom organisationsutveckling och management

•Konceptualisering och införsäljning av HR-tjänster såsom Onboarding och Employer Branding

•Vid sidan av projektleverans och försäljning innebär rollen även att vara intern förändringsledare och tillsammans med dina kollegor utveckla Pooliakoncernens erbjudande, implementera nya strategier, system och processer samt att coacha medarbetare att lyfta sitt eget arbete till en mer insiktsdriven nivå.

Vem är du?
Vi söker dig som har en bakgrund inom t.ex. HR, Management Consulting, Rekryteringsbranschen och försäljning. Du har en för tjänsten relevant akademisk examen. Det är starkt meriterande om du har erfarenhet av att ta fram data och paketera det till värdeskapande insikter och kunna ge konkreta exempel på tidigare leveranser.

Som person har du ett starkt eget driv, är både sälj- och leveransinriktad och har förmåga att se kundens behov. Affärsmässighet är en förutsättning för att kunna skapa ett lönsamt tjänsteområde.

Du gillar att tänka och arbeta både operationellt och strategiskt. Du är analytisk och strukturerad med förmåga att kunna förstå och bryta ner affärsproblem.

För att lyckas i rollen behöver du även kunna prata och skriva svenska på en professionell nivå, engelska på hög nivå, samt ha god vana att presentera.

Om verksamheten
QRIOS Minds Insights är en del av Pooliakoncernen och bedriver verksamhet inom Management Consulting. Vi är starkt inspirerade av dem som aldrig slutar leta efter nya lösningar. Som vi säger, QRIOS MINDS GO FURTHER.
Pooliakoncernen har ett heltäckande erbjudande med konsulttjänster och rekryteringstjänster från QRIOS, bemanning och rekrytering från Poolia och Uniflex samt HR-Tech tjänster från Roi Rekrytering och Workspace Recruit.

Anställningsort: Stockholm, Göteborg eller Malmö Visa mindre

Produktrådgivare inom försäljning till Skåne

Ansök    Feb 14    Qrios Minds AB    Account manager
SIGA är med sina 450 medarbetare i 20 länder ledande inom utveckling, produktion och försäljning av giftfria högpresterande produkter för ett tätt och diffusibelt byggnadsskal. Med SIGA-teknologi bidrar vi till att starkt minska energibehovet för uppvärmning och kylning i nybyggda/renoverade byggnader och öka boendekomforten. Vår företagskultur av kontinuerlig förbättring är grunden för vår framgång på en globalt växande marknad. Om tjänsten Vill du vara ... Visa mer
SIGA är med sina 450 medarbetare i 20 länder ledande inom utveckling, produktion och försäljning av giftfria högpresterande produkter för ett tätt och diffusibelt byggnadsskal. Med SIGA-teknologi bidrar vi till att starkt minska energibehovet för uppvärmning och kylning i nybyggda/renoverade byggnader och öka boendekomforten. Vår företagskultur av kontinuerlig förbättring är grunden för vår framgång på en globalt växande marknad.

Om tjänsten
Vill du vara en viktig kugge och utvecklas i ett globalt växande och marknadsledande företag?
Vill du arbeta i en innovativ och positiv atmosfär i ett ungt och drivet säljteam? Har du erfarenhet från byggbranschen som snickare, takläggare, hantverkare eller tekniker av något slag och/eller erfarenhet av försäljning av byggmaterial? Då har du nästan allt du behöver för den här rollen.
Vi startar med ett 8 veckors utbildnings- och träningsprogram i Schweiz där du kommer att få lära dig allt från grunden om våra produkter, tjänster, ansvarsområden och om vår företagskultur.


Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Som Produktrådgivare inom försäljning kommer du sedan att ansvara för ett försäljningsdistrikt. Dina huvuduppgifter kommer att bestå i att ge råd och hjälpa bygg- och anläggningspersonal och byggmaterialhandlare. Du skapar nya långsiktiga och utvecklingsbara samarbets- och affärsrelationer och säljer högkvalitativa produkter från SIGA luft- och vindtäta tätningssystem. Du utbildar hantverkare med SIGA-produkter och följer kundgrupper till SIGA Academy i Schweiz eller Oslo.
Du deltar i vårt team som ambassadör på försäljningsmässor och håller dig uppdaterad om vad som sker på marknaden. Administrativt arbete är också en naturlig del av dina varierande uppgifter.

• Du tar initiativ till och bygger nya långsiktiga affärs- och kundrelationer.
• Du följer upp befintliga kunder och proffs och utvecklar samarbetsmöjligheter.
• Du kommer att genomföra produktpresentationer, odla långsiktiga kundrelationer och försäljning av hela SIGA:s produktsortiment.
• Du bistår återförsäljare, kunder samt arkitekter och andra experter med kunskap och råd.
• Du kommer att genomföra produktutbildning på byggarbetsplatserna, på våra kunders kontor eller på vårt kontor i Oslo.

Vem är du?
• Du har erfarenhet från försäljning med goda resultat, projektledning eller har en bakgrund som hantverkare och vill arbeta med försäljning.
• Du har en god kommunikations- och social förmåga och förmåga att bygga förtroendefulla och utvecklingsbara affärsrelationer med våra kunder, såväl befintliga som nya kunder.
• Du är kreativ, initiativrik och arbetar proaktivt för att nå resultat- som aktivitetsmål.
• Du är har ett eget driv, är modig och du vågar utmana din egen komfortzon.
• Du är ambitiös, har god självdisciplin och vill utvecklas i rollen som säljare på SIGA.
• Du är strukturerad och har en god planerings- och organisationsförmåga.
• Du har en god förmåga att lyssna på våra kunder och kan omsätta det i affärsmässiga möjligheter och föra tillbaka den kunskapen till företaget.
• Du har en mycket god förmåga att arbeta självständigt och samtidigt att vara en lagspelare tillsammans med de övriga i teamet.
• Erfarenhet från den svenska byggindustrin som exempelvis snickare, takläggare, tekniker, ingenjör eller säljare är meriterande.
• Grundläggande konstruktionslära är meriterande.
• Flytande engelska i skrift och tal är ett krav.


Om verksamheten
• Du kommer att delta i ett 8 veckors träningsprogram. Du kommer att få en grundlig och gedigen utbildning så att du är väl förtrogen med dina ansvarsområden, produkter, tjänster och vår företagskultur.
• Du kommer att introduceras till de senaste försäljnings- och utbildningsteknikerna.
• Du får nödvändiga arbetsmaterial och tjänstebil.
• Vi erbjuder dig en utvecklande och samtidigt utmanande position med goda samt gynnsamma förutsättningar i ett stabilt, växande företag.



Du är välkommen med din ansökan och att bli en viktig medarbetare i vårt team! Skicka ditt CV och Personliga Brev eller rekommendera redan idag någon av dina vänner som passar för rollen. Har du frågor eller kommentarer så är du mycket välkommen att kontakta mig.


Vänliga hälsningar,

Martin Kurzwelly
Rekryteringskonsult
QRIOS Life Science & Engineering
Mobil: 0720-70 85 68 Visa mindre

Life Science Account Manager

Ansök    Dec 14    Qrios Minds AB    Key account manager
Life Science Account Manager About the position Do you have experience from the Life Science industry, in establishing and maintaining strong business relations and exceeding sales results? Are driving Key Account sales plans and developing account strategies your superpowers? Life Science in the Øresundregion (Skåne and Greater Copenhagen) is flourishing. With growth and new innovations, our customers are experiencing an augmented need in recruiting fo... Visa mer
Life Science Account Manager

About the position
Do you have experience from the Life Science industry, in establishing and maintaining strong business relations and exceeding sales results?

Are driving Key Account sales plans and developing account strategies your superpowers?

Life Science in the Øresundregion (Skåne and Greater Copenhagen) is flourishing. With growth and new innovations, our customers are experiencing an augmented need in recruiting for talented Life Science Account Managers.

In the role as an Account Manager, you maintain effective and long-lasting customer relationships, develop opportunities for strategic growth of the account and work collaboratively to deliver first class customer experience.

Our customers are leaders in their field and provide a broad array of innovative life science products. They operate in different segments across Life Sciences and vary in sizes. Example of focus areas: Scientific research, Pharmaceutical R&D/drug development, Food safety and Healthcare

Are you ready for your next professional challenge within this field? By registering your CV today, you open your doors to different opportunities. When there is an opening which matches your profile, we will contact you.


Responsibilities
- Promote and sell the organization's products and services within an assigned geographic area, product range or key account

- Be accountable for achieving sales targets and driving growth

- Develop sales strategies to meet plan and expand business within assigned area

- Coordinate and cross collaborate with internal teams, to develop successful growth strategies

- Understand dynamics within each client and be able to influence decisions based on established account relationships

- Provide product consultation, demonstrate the value of the specific product and identify the most efficient solution for the client

- Manage pricing and contract negotiations, deliver quotations which show value proposition and close orders with end users as well as purchasing departments

- Be responsive to customers’ needs, as well as to conditions and trends that affect them

- Use sales tools and data to effectively report on account status, manage accounts, opportunities, pipelines and forecast in an accurate and timely manner

- Maintain awareness of competitor and industry activity

(Specific tasks will vary depending on our customers’ objectives)

Your profile
- You hold minimum a Bachelor degree in a Life Science or Engineering discipline, with experience from the Life Science field

- You have already acquired some experience as an Account manager/ Sales Representative of Life Science products

- You have an entrepreneurial and commercial mindset

- You are results-orientated and self-motivated by the desire to win new business

- You possess the ability to explain and promote the technical aspects of the scientific product portfolio.

- You have the ability to understand clients’ requirements, to be able to articulate the most appropriate solutions.

- You are a customer orientated individual, who enjoys supporting customers and address their concerns with empathy

- You have good communication and negotiation skills in English and preferably also in Swedish and/or Danish

- You have good teamwork skills and ability to also work with cross-functional teams to achieve objectives

- You work reliably under time pressure, in fast-paced and agile environments

- You are detail oriented, with strong planning capability yet flexibility to recognize when need to try another approach

- You have the willingness and ability to travel to customer site 20-50%

About the organisation
With our Quality Assured processes, we at QRIOS match high competence candidates with their next career opportunity.
We are passionate about both customers and candidates.

We use our expertise and experience within Life Science recruitment to understand the industry's and candidates' behavioral patterns to find the specific competences needed.

We welcome your application today. Visa mindre

Field Account Manager to Sartorius, Greater Copenhagen, Øresundregion

Ansök    Jan 28    Qrios Minds AB    Key account manager
Field Account Manager to Sartorius, Greater Copenhagen, Øresundregion About the position We are looking for a Field Account Manager, who will become part of Sartorius’ Bioprocess Division’s Key Account Management team, covering Denmark and Sweden. In this position, you will be responsible for driving growth and for building and maintaining effective relationships, within assigned key customer accounts. This is a home-based position in Denmark or South of ... Visa mer
Field Account Manager to Sartorius, Greater Copenhagen, Øresundregion

About the position
We are looking for a Field Account Manager, who will become part of Sartorius’ Bioprocess Division’s Key Account Management team, covering Denmark and Sweden. In this position, you will be responsible for driving growth and for building and maintaining effective relationships, within assigned key customer accounts. This is a home-based position in Denmark or South of Sweden.

Responsibilities
Main responsibilities:
• Promote the organization's products and services within your key accounts, to achieve sales and revenue targets.
• Identify new business opportunities aligned with the organization's overall market and growth strategy.
• Actively drive newly launched innovative products and services into the marketplace.
• Proactively follow up on implementation of sales activities.
• Assess and analyze customer needs.
• Generate leads, respond to customer inquiries, and suggest products and services as appropriate.
• Support customer requirements in supply and quality, in close alignment with internal teams.
• Manage and build critical sustainable relationships with relevant customer stakeholders for long term partnerships.
• Develop and implement account plans and request and coordinate resources in line with the account plans.
• Work closely with cross functional team to create higher market perception and successful strategies to gain business from an account.
• Coordinate and participate in marketing activities in assigned territory.

Your profile
We are looking for you who have a university degree in Life Sciences, Biotechnology or similar relevant field.

To be successful in this role we imagine that you bring the following experience:
• Some experience from the Biopharmaceutical, Biotech or Life Science Industry.
• Proven understanding of bioprocessing. Knowledge in fermentation, filtration and purification technologies is a plus.
• Experience in similar positions within the industry is beneficial.
• Experience working cross-functionally and with international teams.
• Strong communication, negotiation skills and solid business acumen.

In this recruitment personal competencies are of great importance, we are therefore looking for an individual who can identify with Sartorius core values: Sustainability, Openness, Enjoyment.


About the organisation
Sartorius ambition is to simplify progress in life science research and the biopharmaceutical industry to help translate scientific findings into new therapeutics faster and more efficiently. So that more people can obtain access to better medicine. More than 13,000 employees at more than 60 production and sales locations worldwide are committed to this vision.
Sartorius thrives as a company with people who give their very best every day and who are eager to develop personally and professionally.

With this, Sartorius offers:

Opportunities for international career development:
a global network offering seminars and training sessions, expert and manager career paths
An open and highly collaborative culture: mutual support within teams and working as equals, team spirit and international collaboration

Ambitious goals:
Sartorius plans to double its sales revenue approximately every five years and expects to grow its global team to approximately 15,000 people in 2025.

This recruitment is handled by QRIOS Life Science and Engineering. We will be interviewing candidates on an ongoing basis and look forward to receiving your application already today. Visa mindre

Life Science - Technical Support Engineer

About the position Are technical troubleshooting and delivering first class customer experience your superpowers? Do you have experience from a hands-on technical role, working with customers in laboratory environments? Life Science in the Region of Øresund (Skåne and Greater Copenhagen) is flourishing and with that the elevating need for talented Technical Support Engineers. This role combines cutting edge technology, science, troubleshooting and custom... Visa mer
About the position
Are technical troubleshooting and delivering first class customer experience your superpowers?
Do you have experience from a hands-on technical role, working with customers in laboratory environments?

Life Science in the Region of Øresund (Skåne and Greater Copenhagen) is flourishing and with that the elevating need for talented Technical Support Engineers.

This role combines cutting edge technology, science, troubleshooting and customer management.

Our customers are leaders in their field and provide a broad array of innovative life science products. They operate in different segments across Life Sciences and vary in sizes.

Are you ready for your next professional challenge, providing service and support to Life Science customers? By registering your CV today, you open your doors to different opportunities in this field. When there is an opening which matches your profile, we will contact you.

Responsibilities
• Independently plan and execute technical service and support, remote and on customer sites, serving as a trusted advisor
• Install new instrumentation
• Deliver product demonstrations, training, and technical advice to customers
• Perform preventative maintenance work
• Deliver emergency break down services, driving maximal up-time
• Drive customer satisfaction and loyalty
• Timely completion of documentation, including service reports and IQOQ documentation
• Document and report recurring technical issues to support product quality and development
• Develop action plans for escalations and ensure acceptance from the customer
• Collaborate with internal partners to resolve customer issues and improve processes
• Actively seek to maintain expert understanding of the technology and applications within the area of responsibility
• Develop knowledge about the product portfolio to conservatively identify sales opportunities

Your profile
• You hold an academic degree in a Life Science or Engineering discipline
• You have already acquired some technical experience with Life Science laboratory systems from previous experience
• A proactive and creative problem solver with the ability to troubleshoot complex technical queries
• A customer orientated individual, who enjoys supporting customers’ technical challenges and concerns
• An excellent communicator in English, preferably also in Swedish and/or Danish, also when stakes are high
• You work reliably under time pressure, in fast-paced and agile environments
• You hold a driver’s license and accept that frequent travel up to 75-100% can be part of the work

About the organisation
With our Quality Assured processes, we match high competence candidates with their next career opportunity.
At QRIOS we are passionate about both customers and candidates.

Welcome with your application today. Visa mindre