Lediga jobb Prowork Göteborg AB i Malmö

Se alla lediga jobb från Prowork Göteborg AB i Malmö. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Malmö som finns inom det yrket.

Vi letar efter en Administratör

Ansök    Nov 28    Prowork Göteborg AB    Ekonomiassistent
Nytt
Vi letar just nu efter dig som har en bakgrund och erfarenhet av uppgifter av ekonomisk och administrativ karaktär för arbete i ett väletablerat skånskt bolag med över 80 anställda. Du kommer att ha arbetsuppgifter som rör alla 3 bolag i koncernen inom städning, fönsterputs och solceller.  Din bakgrund Gymnasie-ekonom Erfarenhet av Administratör / ekonomi administration jobb Meriterande Har jobbat i Rekyl och Fort Knox Arbetsbeskrivning Kontroll av le... Visa mer
Vi letar just nu efter dig som har en bakgrund och erfarenhet av uppgifter av ekonomisk och administrativ karaktär för arbete i ett väletablerat skånskt bolag med över 80 anställda. Du kommer att ha arbetsuppgifter som rör alla 3 bolag i koncernen inom städning, fönsterputs och solceller. 

Din bakgrund
Gymnasie-ekonom
Erfarenhet av Administratör / ekonomi administration jobb
Meriterande Har jobbat i Rekyl och Fort Knox

Arbetsbeskrivning
Kontroll av leveransfakturor och godkänna dem
Projektregistrering och arbete med Rut/Rot
Administrativa uppgifter om bolag
Skapa mappar
Stämma av tidrapporter
Vidarebefodra rätt information till rätt bolag

Vem är du?
Vi söker en prestigelös person som snabbt kan sätta sig in i olika arbetsuppgifter inom ekonomiområdet, i huvudsak uppgifter av enklare karaktär. Du har lätt för att lära, är lyhörd, nyfiken och finner intresse även i enklare, rutinbetonade arbetsuppgifter. Vidare är du van vid att arbeta på ett effektivt och strukturerat sätt och att självständigt sätta dig in i nya arbetsuppgifter. En central del av arbetet är att ge stöd till andra och därför är det viktigt att du besitter en god samarbetsförmåga och känsla för service och gott bemötande. Visa mindre

Vi rekryterar Account Manager/Account Executive

Ansök    Nov 24    Prowork Göteborg AB    Account manager
Är du Sveriges bästa säljare inom Automation? Vill du vara en av hjältarna i ett marknadsledande team?  Då har vi på BR jobbet för dig! Välkommen till vårt vinnande team som vi nu förstärker med flera spännande positioner i Malmö! BR Industrial Automation i Sverige representerar Machine Automation inom ABB Group tillhörande affärsenheten Robotics Discrete Automation. Som en av ledarna inom Automation för maskinbyggare växlar vi nu ytterligare upp organi... Visa mer
Är du Sveriges bästa säljare inom Automation? Vill du vara en av hjältarna i ett marknadsledande team?  Då har vi på BR jobbet för dig! Välkommen till vårt vinnande team som vi nu förstärker med flera spännande positioner i Malmö!


BR Industrial Automation i Sverige representerar Machine Automation inom ABB Group tillhörande affärsenheten Robotics Discrete Automation. Som en av ledarna inom Automation för maskinbyggare växlar vi nu ytterligare upp organisationen och förstärker även säljorganisationen med ett antal nya säljare med teknisk inriktning och framför allt fokus på värdebaserad co-creation och partnerskapsstrategi. Våra automationslösningar består primärt av Styrsystem, Industri PC, HMI, Motion, Mekatroniska system, Personsäkerhet, IIOT och tillhörande mjukvaror.
BR Industrial Automation erbjuder marknaden kompletta lösningar inom Intelligent Automation med fokus på att åstadkomma Key Technology Partnership.
Våra värdegrunder på BR är Courage, Care, Curiosity och Collaboration och vi strävar alltid att vara utmanande, trendsättande, engagerande, och nyskapande. Vi har en transparent företagskultur där vi alla strävar åt samma håll och hjälps åt över den hela globala organisationen.
På BR i Sverige är vi ett 50-tal medarbetare med huvudkontor och Co-creation Lab i Malmö och regionala säljkontor i Göteborg och Stockholm. Vi ingår i klustret Northern Europe där även Finland, Danmark, Norge, Island, Storbritannien, Irland och BeNeLux ingår.


Rollbeskrivning (Job Description)
Account Manager (befintlig kund) 
Account Executive (nya affärer och nykund)

Ditt fokus är (What You Will Do)
Som Account Manager underhålla och vidareutveckla partnerskapet med våra nyckelkunder.
Agera kommersiell projektledare i olika kundprojekt innehållande både hårdvara, mjukvara och tjänster såsom applikationsresurser.
Säkerställa att maximal kundnytta och affärsvärde uppnås.

Som Account Executive identifiera och bearbeta nya kunder och partners inom definierade branscher och segment. Etablera relation inom hela buying-center och bygga upp en solid bas och grund för ett långsiktigt samarbete med kunden.Ansvarsområden (Responsibilities)
-Driva hela försäljningsprocessen och affären från idé till färdig leverans inkl. hårdvara, mjukvara, tjänster och applikationsresurser.
-Ansvar för strategi och genomförande av partnerskap med utvalda kunder och företag på operativ, taktisk och strategisk nivå.
-Tillämpa vår Co-creation approach och ständig strävan att öka partnerskapet med våra kunder.
-Förhandling och implementering av kontrakt, kommersiella villkor och priser.
-Dokumentation och användning av säljverktyg såsom CRM, affärssystem SAP, IQ offertsystem, presentationer mm.
-Projekthanteringsverktyg Jira/Confluence, och andra tekniska verktygUtbildning/Bakgrund (Education/Background)
-AM Account Management
-KAM Key Account Management
-Teknisk bakgrund och tekniskt intresse
-Ingenjörsutbildning eller motsvarande teknisk eller affärsutbildning


Grundläggande erfarenheter och kvalifikationer (Basic Qualifications)
-Minst 3 års säljerfarenhet B2B inom liknande branscher
-Passion för försäljning och erfarenhet av värdebaserad försäljning
-Gärna inom Industriell Automation och systemlösningar inom Machine Automation
-Meriterande kan även vara erfarenhet av försäljning av hela maskiner, anläggningar, konsulttjänster och/eller IT mjukvara och digitalisering.
-Flytande i svenska och mycket goda kunskaper i engelska i både tal och skrift
-Öppenhet och tydlighet i all kommunikation
-Bra presentationsförmåga
-B-körkort
-Vana av Microsoft 365

Önskvärda erfarenheter och kvalifikationer (Desired Qualifications)
-Industriautomation
-Lösningsorienterad
-Kundorienterad och drivs av att göra affärer
-Teamorienterad
-Strukturerad och långsiktig
-Sammanhållande och organiserande
-Affärsorienterad, Stark kommersiell inriktning och sinne för att utveckla nya affärer
-Resvana, vilja att var ute på fältet med hög aktivitetsnivå
-Positiv och hög energi
-Förtroendeingivande
-Kreativ och tänker utanför ramarna
-Resultat och aktivitetsorienterad och alltid strävar att uppnå tydliga mål
-Strategisk tänkande och attityd
-Helhetsförståelse genom hela värdekedjan
-NätverksbyggandeVi erbjuder dig (We offer)
-Ett självständigt, spännande, inspirerande, roligt och omväxlande arbete med frihet under ansvar.
-En möjlighet att vara med och påverka under hela vår tillväxtresa.
-En tjänst på ett av våra kontor i Malmö, Göteborg eller Stockholm i modern och flexibel arbetsmiljö.
-Marknadsmässig lön, bonussystem, tjänstebil och friskvårdsbidrag.
-Flexibel arbetsplats med en mix av kontor och möjlighet att jobba från distans.
-Introduktionsutbildning och kontinuerlig utbildning av BRs lösningar och erbjudanden.

Om du har några frågor angående tjänsterna får du gärna kontakta Jerry Stenberg.
Telefon: 0709118028
Mail: [email protected]

Du kan antingen ansöka om tjänsten via vårt formulär i annonsen eller skicka oss ett mail direkt med din ansökan och CV. Visa mindre

Vi söker dig som är fastighetstekniker/Automations ingenjör

Vi söker dig som har en bakgrund som automationsingenjör eller fastighetstekniker för ett väldigt spännande och samhällsviktigt uppdrag i Malmö. Viktiga egenskaper: - Väldigt bra kommunicerande på svenska då det är A och O för att uppdraget ska flyta på bra.  - Tycka om att ingå i ett team - Hög flexibilitet, ska snabbt kunna anpassa sig eftersom det svänger fort i projekten. Det är högst meriterande om du har : - Plc programmering (Beckhoff) erfarenhet... Visa mer
Vi söker dig som har en bakgrund som automationsingenjör eller fastighetstekniker för ett väldigt spännande och samhällsviktigt uppdrag i Malmö.

Viktiga egenskaper:

- Väldigt bra kommunicerande på svenska då det är A och O för att uppdraget ska flyta på bra. 
- Tycka om att ingå i ett team
- Hög flexibilitet, ska snabbt kunna anpassa sig eftersom det svänger fort i projekten.

Det är högst meriterande om du har :
- Plc programmering (Beckhoff) erfarenhet
- Elektriker bakgrund

Det går bra att söka uppdraget i annonsen eller att maila mig direkt på:
[email protected] Visa mindre

Är du anläggare som vill ha nytt uppdrag?

Vi håller på att för allvar etablera oss även i Skåne och har en stor efterfrågan på duktig och stabil personal till flera av våra kunder på byggsidan. Om du har YKB samt/eller erfarenhet av att jobba med anläggningsarbete där du kört vält, hjullastare och liknande så har vi med stor sannolikhet uppdrag till dig. Uppdragen är alltid initialt på provanställningsnivå men vi vill såklart gärna anställa de personer som är duktiga förutsatt att de trivs med oss... Visa mer
Vi håller på att för allvar etablera oss även i Skåne och har en stor efterfrågan på duktig och stabil personal till flera av våra kunder på byggsidan. Om du har YKB samt/eller erfarenhet av att jobba med anläggningsarbete där du kört vält, hjullastare och liknande så har vi med stor sannolikhet uppdrag till dig. Uppdragen är alltid initialt på provanställningsnivå men vi vill såklart gärna anställa de personer som är duktiga förutsatt att de trivs med oss som arbetsgivare och vi trivs med dem. 
Sök tjänsten antingen via våra sökverktyg i annonsen eller genom att skicka ett mail direkt till mig på [email protected] Visa mindre

Vi söker svetsare för långsiktigt samarbete

Ansök    Nov 10    Prowork Göteborg AB    Svetsare, manuell
Nu söker vi svetsare med erfarenhet från "Plåtis" världen som är intresserade av att påbörja en resa hos ett pålitligt och gediget företag med utgångspunkt i Malmö. Det är viktigt att du är en person som trivs med att samarbeta med andra och är duktig på att kommunicera eftersom arbetsmiljön och känslan av att trivas med sitt arbete är oerhört viktigt för dina nya kollegor och chefer. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av branschen. Är det här nå... Visa mer
Nu söker vi svetsare med erfarenhet från "Plåtis" världen som är intresserade av att påbörja en resa hos ett pålitligt och gediget företag med utgångspunkt i Malmö.
Det är viktigt att du är en person som trivs med att samarbeta med andra och är duktig på att kommunicera eftersom arbetsmiljön och känslan av att trivas med sitt arbete är oerhört viktigt för dina nya kollegor och chefer.
Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av branschen.
Är det här något som ser spännande ut är du välkommen med din ansökan antingen genom vårt formulär eller med ett mail direkt till mig.
[email protected] Visa mindre

Vi behöver en vass fönsterputsare

Vi letar efter en stresstålig, noggrann och flexibel fönsterputsare. Du behöver ha erfarenhet av att ha städat och/eller ha putsat fönster som arbete. Vidare så behöver du ha B körkort då du kommer att behöva ta dig mellan olika arbetsplatser på ett snabbt och smidigt sätt. Det är viktigt att du behärskar det svenska språket i tal då du kommer att ha mycket kundkontakt i ditt uppdrag. Det är meriterande om du: - Har jobbat med fönsterputsning över 2 år - ... Visa mer
Vi letar efter en stresstålig, noggrann och flexibel fönsterputsare. Du behöver ha erfarenhet av att ha städat och/eller ha putsat fönster som arbete.
Vidare så behöver du ha B körkort då du kommer att behöva ta dig mellan olika arbetsplatser på ett snabbt och smidigt sätt. Det är viktigt att du behärskar det svenska språket i tal då du kommer att ha mycket kundkontakt i ditt uppdrag.
Det är meriterande om du:

- Har jobbat med fönsterputsning över 2 år
- har rope access
- har Fallskydd

Du kan antingen skicka din ansökan via vårt formulär här i annonsen eller maila mig direkt på:
[email protected] Visa mindre

Vi söker en erfaren och driven mekaniker

Palfinger tillhandahåller kranar och lastväxlare och din uppgift består av service, felsökning och reparation av dessa. Vi söker dig som har erfarenhet av självständigt verkstadsarbete – du kan vara bil, buss eller lastbilsmekaniker. Du ska ha ett stort intresse av att meka och en vilja att lära dig ännu mera. Viktigt att du har  kännedom om fordonselektronik och fordonshydraulik. Arbetet innebär även kontakt med kunder och därför är det viktigt att du som... Visa mer
Palfinger tillhandahåller kranar och lastväxlare och din uppgift består av service, felsökning och reparation av dessa.
Vi söker dig som har erfarenhet av självständigt verkstadsarbete – du kan vara bil, buss eller lastbilsmekaniker. Du ska ha ett stort intresse av att meka och en vilja att lära dig ännu mera. Viktigt att du har  kännedom om fordonselektronik och fordonshydraulik. Arbetet innebär även kontakt med kunder och därför är det viktigt att du som person är utåtriktad och trivs med att ge service. Du kommer att ingå i ett gäng med god sammanhållning där det förväntas att man ställer upp för sina kollegor för att skapa en bra arbetsmiljö för alla.

Kunden erbjuder kontinuerlig utbildning och ett varierat arbete hos en trygg arbetsgivare – Palfinger. 

Du kan söka via formuläret i annonsen eller maila mig direkt på: [email protected] Visa mindre

Solcellsmontör med erfarenhet? Sök detta jobb!

Vi har en kund som söker solcellsmontörer där det finns stora möjligheter att få växa med företaget och vara med på resan från nästan första spadtaget. Man kommer att jobba för ett företag som är ett av flera i deras stall vilket skapar en enorm trygghet. Man har tidigare använt sig av inhyrning av personal för att stå för installationerna men nu vill man ansvara för allt från början till slut. Det är viktigt at du: - Har erfarenhet av att montera solcel... Visa mer
Vi har en kund som söker solcellsmontörer där det finns stora möjligheter att få växa med företaget och vara med på resan från nästan första spadtaget.
Man kommer att jobba för ett företag som är ett av flera i deras stall vilket skapar en enorm trygghet. Man har tidigare använt sig av inhyrning av personal för att stå för installationerna men nu vill man ansvara för allt från början till slut.

Det är viktigt at du:

- Har erfarenhet av att montera solceller

Det är väldigt meriterande om du har:

- Arbetsledarbakgrund (montering)
- Elektriker bakgrund
- Har fallskydd
- Liftcertifikat (skylift, mobila) Visa mindre

Elektriker/Installations elektriker sökes till välkänt skånskt företag

Vi letar efter dig som vill arbeta som elektriker/installations elektriker med utgångspunkt i Malmö.  Du behöver ha minst 1 års erfarenhet av yrket (ej lärling) och trivas med att samarbeta med andra där kommunikation och pålitlighet är viktiga ledord för dig. Låter det intressant är du välkommen att söka antingen via vårt formulär eller via mail till mig. [email protected] Visa mer
Vi letar efter dig som vill arbeta som elektriker/installations elektriker med utgångspunkt i Malmö. 
Du behöver ha minst 1 års erfarenhet av yrket (ej lärling) och trivas med att samarbeta med andra där kommunikation och pålitlighet är viktiga ledord för dig.
Låter det intressant är du välkommen att söka antingen via vårt formulär eller via mail till mig.
[email protected] Visa mindre

Montörer sökes

Ansök    Okt 12    Prowork Göteborg AB    Motormontör
Vi letar efter dig som har erfarenhet av tekniska installationer/montörsarbete och som är på jakt efter en ny utmaning. Vår kund arbetar primärt med installationer och underhåll av hjultvättsanordningar så därför ser vi gärna att du som söker jobbet har ett intresse för teknik och underhåll. Det är högst meriterande om du tidigare jobbat inom den här branschen men det är absolut inget krav. Du är välkommen att söka jobbet antingen genom vårt formulär hör e... Visa mer
Vi letar efter dig som har erfarenhet av tekniska installationer/montörsarbete och som är på jakt efter en ny utmaning.
Vår kund arbetar primärt med installationer och underhåll av hjultvättsanordningar så därför ser vi gärna att du som söker jobbet har ett intresse för teknik och underhåll.
Det är högst meriterande om du tidigare jobbat inom den här branschen men det är absolut inget krav.
Du är välkommen att söka jobbet antingen genom vårt formulär hör eller genom att maila mig direkt.
[email protected] Visa mindre

Vi söker Solcellsmontörer med erfarenhet

Personerna vi söker för de här uppdragen ska helst ha erfarenhet av solcellsinstallation, kunden vi söker personal till kommer utföra uppdrag runt omkring i skåne och man inleder sin anställning med 6 månaders provanställning genom oss på Prowork. Det är bra om du har en bakgrund inom bygg och installation och har någon, några eller alla av följande punkter i ditt CV: heta arbeten servicevana Utbildningsbevis ställningsbyggnad 2 - 9 meter Utbildningsb... Visa mer
Personerna vi söker för de här uppdragen ska helst ha erfarenhet av solcellsinstallation, kunden vi söker personal till kommer utföra uppdrag runt omkring i skåne och man inleder sin anställning med 6 månaders provanställning genom oss på Prowork.

Det är bra om du har en bakgrund inom bygg och installation och har någon, några eller alla av följande punkter i ditt CV: heta arbeten
servicevana
Utbildningsbevis
ställningsbyggnad 2 - 9 meter
Utbildningsbevis
fallskydd

Du behöver också kunna kommunicera på ett bra sätt på svenska då du kommer ha nära kontakt med både kollegor och kunder där det är viktigt att alla är med och förstår.
 
ARBETSUPPGIFTER
Som solcellsmontör arbetar du i ett team om ett par montörer. Arbetet är främst förlagt ute hos våra kunder och tillsammans med dina kollegor kommer ni att installera solceller på tak. För att trivas i rollen som solcellsmontör krävs god fysik och vana att arbeta med händerna då arbetsuppgifterna innefattar tunga lyft som utförs på höga höjder i olika miljöer.
 
ARBETSMOMENT ÄR FÖLJANDE:
Montage av byggnadsställning
Montage av solceller
Mätning och infästning av solceller på tak
Funktionstestning och driftsättning
Kabeldragning
Kundkontakt

VEM ÄR DU?
Vi söker dig som är serviceinriktad och som gillar att ta eget ansvar, samtidigt som du är noggrann och håller ett högt kundfokus. Du är organiserad och strukturerad i ditt arbete och trivs med att arbeta både självständigt som i team.
Som solcellsmontör hos ligger fokus alltid på att leverera ett väl utfört arbete från start till slut. Vi söker därför dig som är engagerad i ditt arbete och håller en god kommunikation och samarbetsförmåga med dina kollegor.
KRAV
B-körkort
Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift

MERITERANDE
Utbildning i fallskydd- och ställningsbyggande, och heta arbeten
Erfarenhet av installation av solceller eller arbete inom andra hantverksyrken, exempelvis som takläggare eller byggarbetare Visa mindre

Vi söker dig som är fastighetstekniker/Automations ingenjör

Vi söker dig som har en bakgrund som automationsingenjör eller fastighetstekniker för ett väldigt spännande och samhällsviktigt uppdrag i Malmö. Viktiga egenskaper: - Väldigt bra kommunicerande på svenska då det är A och O för att uppdraget ska flyta på bra.  - Tycka om att ingå i ett team - Hög flexibilitet, ska snabbt kunna anpassa sig eftersom det svänger fort i projekten. Det är högst meriterande om du har : - Plc programmering (Beckhoff) erfarenhet... Visa mer
Vi söker dig som har en bakgrund som automationsingenjör eller fastighetstekniker för ett väldigt spännande och samhällsviktigt uppdrag i Malmö.

Viktiga egenskaper:

- Väldigt bra kommunicerande på svenska då det är A och O för att uppdraget ska flyta på bra. 
- Tycka om att ingå i ett team
- Hög flexibilitet, ska snabbt kunna anpassa sig eftersom det svänger fort i projekten.

Det är högst meriterande om du har :
- Plc programmering (Beckhoff) erfarenhet
- Elektriker bakgrund

Det går bra att söka uppdraget i annonsen eller att maila mig direkt på:
[email protected] Visa mindre

Betongare/Armerare till Skåne

Ansök    Sep 1    Prowork Göteborg AB    Betongarbetare
Nu söker vi en betongare/armerare till projekt i Skåneområdet Du skall vara självgående i moment som gjutning och armering och är van att driva ditt eget arbete framåt. Vi ser att du har en god kommunikativ förmåga, samt en god samarbetsförmåga.  Erfarenhet: – Du har erfarenhet av liknande arbete – Du har kunskap inom ritningsläsning – Du uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska – Du har yrkesbevis för betongarbetare/armerare Förutom att du är en dukt... Visa mer
Nu söker vi en betongare/armerare till projekt i Skåneområdet
Du skall vara självgående i moment som gjutning och armering och är van att driva ditt eget arbete framåt. Vi ser att du har en god kommunikativ förmåga, samt en god samarbetsförmåga.
 Erfarenhet:
– Du har erfarenhet av liknande arbete
– Du har kunskap inom ritningsläsning
– Du uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska
– Du har yrkesbevis för betongarbetare/armerare
Förutom att du är en duktig yrkesman ser vi det som väldigt viktigt att du är en god kollega och kan hantera nya kontakter samt att du hugger i när det behövs.
Vad kan vi erbjuda?  Marknadsmässig lön och trevliga arbetskamrater samt kollektivavtal. 
Skicka in din ansökan till [email protected] eller till våran externa länk.
Ansök med CV och tillhörande kontaktuppgifter. Visa mindre

Snickare till Skåneområdet

Vi söker snickare till Skåneområdet Som person ser vi att du är självständig och har ett driv i ditt arbetssätt. Du har lätt för att knyta nya kontakter och tycker om att arbeta både i grupp och ensam. Det är ett plus om du har yrkesbevis men är inget krav om åren som snickare motsvarar yrkesbeviset. Vi ser gärna att du har bred erfarenhet av nyproduktion/storbygge då många av uppdragen kommer att vara från stomme och framåt. Vad kan vi erbjuda?  Marknadsm... Visa mer
Vi söker snickare till Skåneområdet
Som person ser vi att du är självständig och har ett driv i ditt arbetssätt.
Du har lätt för att knyta nya kontakter och tycker om att arbeta både i grupp och ensam.
Det är ett plus om du har yrkesbevis men är inget krav om åren som snickare motsvarar yrkesbeviset.
Vi ser gärna att du har bred erfarenhet av nyproduktion/storbygge då många av uppdragen kommer att vara från stomme och framåt.
Vad kan vi erbjuda? 
Marknadsmässig lön och trevliga arbetskamrater samt kollektivavtal.
Ansök genom vår länk eller maila till [email protected]
Ansök med CV och tillhörande kontaktuppgifter.
Genom att skicka in dina handlingar till oss på Prowork – så godkänner du vår Integritetspolicy som finns att läsa på www.prowork.se Visa mindre

Är du anläggare som vill ha nytt uppdrag?

Vi håller på att för allvar etablera oss även i Skåne och har en stor efterfrågan på duktig och stabil personal till flera av våra kunder på byggsidan. Om du har YKB samt/eller erfarenhet av att jobba med anläggningsarbete där du kört vält, hjullastare och liknande så har vi med stor sannolikhet uppdrag till dig. Uppdragen är alltid initialt på provanställningsnivå men vi vill såklart gärna anställa de personer som är duktiga förutsatt att de trivs med oss... Visa mer
Vi håller på att för allvar etablera oss även i Skåne och har en stor efterfrågan på duktig och stabil personal till flera av våra kunder på byggsidan. Om du har YKB samt/eller erfarenhet av att jobba med anläggningsarbete där du kört vält, hjullastare och liknande så har vi med stor sannolikhet uppdrag till dig. Uppdragen är alltid initialt på provanställningsnivå men vi vill såklart gärna anställa de personer som är duktiga förutsatt att de trivs med oss som arbetsgivare och vi trivs med dem. 
Sök tjänsten antingen via våra sökverktyg i annonsen eller genom att skicka ett mail direkt till mig på [email protected] Visa mindre

Pålitliga ställningsmontörer sökes

Är du pålitlig, pliktuppfyllande och har en seriös inställning till att arbeta så har vi rätt plats för dig.  Jobbet är att bygga olika ställningar för skiftande uppdrag och det är viktigt att du kan kommunicera på ett bra sätt med dina kollegor och kunder för att det ska kunna fungera på arbetsplatserna. Det är ytterst meriterande om du har tidigare längre erfarenhet av yrket. Vill du arbeta för ett företag där det aldrig tar slut på uppdrag och möjlighet... Visa mer
Är du pålitlig, pliktuppfyllande och har en seriös inställning till att arbeta så har vi rätt plats för dig.  Jobbet är att bygga olika ställningar för skiftande uppdrag och det är viktigt att du kan kommunicera på ett bra sätt med dina kollegor och kunder för att det ska kunna fungera på arbetsplatserna.
Det är ytterst meriterande om du har tidigare längre erfarenhet av yrket.
Vill du arbeta för ett företag där det aldrig tar slut på uppdrag och möjligheter för rätt person på rätt plats så vill vi väldigt gärna att du tar kontakt med oss.
Du kan antingen fylla i formuläret i annonsen eller skicka ett mail direkt till mig på:
[email protected] Visa mindre

Energi & Miljökonsulter

Ansök    Aug 29    Prowork Göteborg AB    Byggnadsingenjör
Nu rekryterar Prowork AB Energi Miljökonsulter till Bengt Dahlgren Syd AB i Malmö. Vill du komma till ett företag som verkligen bryr sig om dig som medarbetare och som är ett privatägt teknikkonsult företag inom samhällsbyggnad, då skall du söka tjänsten. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av arbeta med energiberäkningar, miljösamordning samt inneklimatsimuleringar. Du hanterar programmet IDA ICE och det är meriterande om du är certifierad ino... Visa mer
Nu rekryterar Prowork AB Energi Miljökonsulter till Bengt Dahlgren Syd AB i Malmö.

Vill du komma till ett företag som verkligen bryr sig om dig som medarbetare och som är ett privatägt teknikkonsult företag inom samhällsbyggnad, då skall du söka tjänsten.

Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av arbeta med energiberäkningar, miljösamordning samt inneklimatsimuleringar. Du hanterar programmet IDA ICE och det är meriterande om du är certifierad inom miljöbyggnad, Breeam eller som certifierad energiexpert.

För att du skall trivas hos oss är du en lagspelare som bidrar till en bra gruppdynamik, är positiv och vill bidra till utvecklingen av verksamheten.

Vidare är du självgående, strukturerad och tar ansvar för dina kunder och uppdrag.

Välkommen med din Ansökan Visa mindre

Undertaksmontörer sökes

Ansök    Aug 31    Prowork Göteborg AB    Undertaksmontör
Vi ser gärna att du som söker detta jobb har tidigare erfarenhet av att jobba som undertaksmontör. Det är viktigt att du är kunnig i yrket  och duktig på att kommunicera då det är oerhört viktigt för att det ska kunna fungera på de arbetsplatser du kommer vara på där du ska samverka med kollegor och andra personer som är med i de olika projekten. Det går bra att ansöka i annonsen med precis lika bra går det att skicka ett mail med CV etc till mig på mail: ... Visa mer
Vi ser gärna att du som söker detta jobb har tidigare erfarenhet av att jobba som undertaksmontör.
Det är viktigt att du är kunnig i yrket  och duktig på att kommunicera då det är oerhört viktigt för att det ska kunna fungera på de arbetsplatser du kommer vara på där du ska samverka med kollegor och andra personer som är med i de olika projekten.
Det går bra att ansöka i annonsen med precis lika bra går det att skicka ett mail med CV etc till mig på mail:
[email protected] Visa mindre

Vi söker svetsare för långsiktigt samarbete

Ansök    Aug 26    Prowork Göteborg AB    Svetsare, manuell
Nu söker vi svetsare med erfarenhet från "Plåtis" världen som är intresserade av att påbörja en resa hos ett pålitligt och gediget företag med utgångspunkt i Malmö. Det är viktigt att du är en person som trivs med att samarbeta med andra och är duktig på att kommunicera eftersom arbetsmiljön och känslan av att trivas med sitt arbete är oerhört viktigt för dina nya kollegor och chefer. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av branschen. Är det här nå... Visa mer
Nu söker vi svetsare med erfarenhet från "Plåtis" världen som är intresserade av att påbörja en resa hos ett pålitligt och gediget företag med utgångspunkt i Malmö.
Det är viktigt att du är en person som trivs med att samarbeta med andra och är duktig på att kommunicera eftersom arbetsmiljön och känslan av att trivas med sitt arbete är oerhört viktigt för dina nya kollegor och chefer.
Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av branschen.
Är det här något som ser spännande ut är du välkommen med din ansökan antingen genom vårt formulär eller med ett mail direkt till mig.
[email protected] Visa mindre

Montörer sökes

Ansök    Aug 29    Prowork Göteborg AB    Motormontör
Vi letar efter dig som har erfarenhet av tekniska installationer/montörsarbete och som är på jakt efter en ny utmaning. Vår kund arbetar primärt med installationer och underhåll av hjultvättsanordningar så därför ser vi gärna att du som söker jobbet har ett intresse för teknik och underhåll. Det är högst meriterande om du tidigare jobbat inom den här branschen men det är absolut inget krav. Du är välkommen att söka jobbet antingen genom vårt formulär hör e... Visa mer
Vi letar efter dig som har erfarenhet av tekniska installationer/montörsarbete och som är på jakt efter en ny utmaning.
Vår kund arbetar primärt med installationer och underhåll av hjultvättsanordningar så därför ser vi gärna att du som söker jobbet har ett intresse för teknik och underhåll.
Det är högst meriterande om du tidigare jobbat inom den här branschen men det är absolut inget krav.
Du är välkommen att söka jobbet antingen genom vårt formulär hör eller genom att maila mig direkt.
[email protected] Visa mindre

Statiker/beräkningsingenjör till COWI Malmö

Vill du bidra med dina byggtekniska kunskaper i våra intressanta fastighetsprojekt och har dessutom erfarenhet av att handlägga eller uppdragsleda byggprojekt? Då kan det här absolut vara nästa steg i din karriär!  Vi söker nu en ny kollega som är en riktig fena på statik till vårt team inom byggteknik i Malmö. Bor du inte i Malmö? Inga problem, pandemin har gjort oss duktiga på att hålla ihop samarbetet i teamet och på att leda projekt över Teams, så i de... Visa mer
Vill du bidra med dina byggtekniska kunskaper i våra intressanta fastighetsprojekt och har dessutom erfarenhet av att handlägga eller uppdragsleda byggprojekt? Då kan det här absolut vara nästa steg i din karriär! 
Vi söker nu en ny kollega som är en riktig fena på statik till vårt team inom byggteknik i Malmö. Bor du inte i Malmö? Inga problem, pandemin har gjort oss duktiga på att hålla ihop samarbetet i teamet och på att leda projekt över Teams, så i den här rollen har du möjlighet att utgå från något av våra andra kontor i Sverige. 

ARBETSUPPGIFTER
I rollen som statiker kommer dina dagliga arbetsuppgifter vara att:
•    Utforma korrekta statiska modeller samt självständigt göra beräkningsmodeller och konstruktionsberäkningar, du kommer att arbeta med beräkningsprogram som FEM-design.
•    Ansvara för att göra beräkningsrapporter och konstruktionsdokumentation i våra projekt.
•    Självständigt eller tillsammans med uppdragsledare utforma konstruktionsdetaljer som underlag för övriga konstruktörers arbeten.
•    Möjligheten att handleda andra och fungera som mentor för yngre medarbetare
•    Samverka med medarbetare såväl inom byggteknik som inom andra discipliner inom COWI
•    För rätt person finns möjligheten till att handlägga och uppdragsleda projekt 

DIN PROFIL
Du brinner för att ta fram och anpassa byggtekniska lösningar till våra kunders varierande behov. För att lyckas i den här rollen behöver du vara självgående men samtidigt trivas med att samarbeta med andra och att ha flera parallella kontaktytor, såväl internt som externt. 
Vi ser att du behöver:
•    Ha examen inom väg och vatten eller byggteknik
•    Ha minst 5 års erfarenhet från branschen, gärna som handläggande eller uppdragsledande konstruktör 
•    Ha gedigen erfarenhet av statiska beräkningar och projektering inom byggkonstruktion
•    Kunna tala och skriva flytande på svenska och obehindrat på engelska
Har du ett upparbetat kundnätverk i branschen, allra helst i Malmö-området så är det meriterande.

KOM OCH ARBETA MED OSS PÅ BYGGNAD OCH FASTIGHET SYD I MALMÖ
Inom avdelningen Byggnad och Fastighet Syd tar vi oss an både multidisciplinära uppdrag och uppdrag inom enskilda discipliner för våra kunder och vi agerar som en nära partner hela vägen från idéstadie till förvaltning av olika typer av fastigheter. Vi erbjuder expertkunskap med ett helhetsperspektiv på våra kunders behov och vi erbjuder tjänster inom bland annat Byggteknik, VVS- och Energiteknik, Elteknik samt Projektledning och Förvaltningsstöd. 

HAR DU NÅGRA FRÅGOR?


Välkommen att kontakta:

Jimmy Eriksson, rekryteringskonsult Prowork, 0733-324014, [email protected] Visa mindre

Statiker/beräkningsingenjör till COWI Malmö

Vill du bidra med dina byggtekniska kunskaper i våra intressanta fastighetsprojekt och har dessutom erfarenhet av att handlägga eller uppdragsleda byggprojekt? Då kan det här absolut vara nästa steg i din karriär!  Vi söker nu en ny kollega som är en riktig fena på statik till vårt team inom byggteknik i Malmö. Bor du inte i Malmö? Inga problem, pandemin har gjort oss duktiga på att hålla ihop samarbetet i teamet och på att leda projekt över Teams, så i de... Visa mer
Vill du bidra med dina byggtekniska kunskaper i våra intressanta fastighetsprojekt och har dessutom erfarenhet av att handlägga eller uppdragsleda byggprojekt? Då kan det här absolut vara nästa steg i din karriär! 
Vi söker nu en ny kollega som är en riktig fena på statik till vårt team inom byggteknik i Malmö. Bor du inte i Malmö? Inga problem, pandemin har gjort oss duktiga på att hålla ihop samarbetet i teamet och på att leda projekt över Teams, så i den här rollen har du möjlighet att utgå från något av våra andra kontor i Sverige. 

ARBETSUPPGIFTER
I rollen som statiker kommer dina dagliga arbetsuppgifter vara att:
•    Utforma korrekta statiska modeller samt självständigt göra beräkningsmodeller och konstruktionsberäkningar, du kommer att arbeta med beräkningsprogram som FEM-design.
•    Ansvara för att göra beräkningsrapporter och konstruktionsdokumentation i våra projekt.
•    Självständigt eller tillsammans med uppdragsledare utforma konstruktionsdetaljer som underlag för övriga konstruktörers arbeten.
•    Möjligheten att handleda andra och fungera som mentor för yngre medarbetare
•    Samverka med medarbetare såväl inom byggteknik som inom andra discipliner inom COWI
•    För rätt person finns möjligheten till att handlägga och uppdragsleda projekt 

DIN PROFIL
Du brinner för att ta fram och anpassa byggtekniska lösningar till våra kunders varierande behov. För att lyckas i den här rollen behöver du vara självgående men samtidigt trivas med att samarbeta med andra och att ha flera parallella kontaktytor, såväl internt som externt. 
Vi ser att du behöver:
•    Ha examen inom väg och vatten eller byggteknik
•    Ha minst 5 års erfarenhet från branschen, gärna som handläggande eller uppdragsledande konstruktör 
•    Ha gedigen erfarenhet av statiska beräkningar och projektering inom byggkonstruktion
•    Kunna tala och skriva flytande på svenska och obehindrat på engelska
Har du ett upparbetat kundnätverk i branschen, allra helst i Malmö-området så är det meriterande.

KOM OCH ARBETA MED OSS PÅ BYGGNAD OCH FASTIGHET SYD I MALMÖ
Inom avdelningen Byggnad och Fastighet Syd tar vi oss an både multidisciplinära uppdrag och uppdrag inom enskilda discipliner för våra kunder och vi agerar som en nära partner hela vägen från idéstadie till förvaltning av olika typer av fastigheter. Vi erbjuder expertkunskap med ett helhetsperspektiv på våra kunders behov och vi erbjuder tjänster inom bland annat Byggteknik, VVS- och Energiteknik, Elteknik samt Projektledning och Förvaltningsstöd. 

HAR DU NÅGRA FRÅGOR?


Välkommen att kontakta:

Jimmy Eriksson, rekryteringskonsult Prowork, 0733-324014, [email protected] Visa mindre

Redovisningsekonom

Nu söker vi en Erfaren redovisningsekonom till Bengt Dahlgren Syd AB i Malmö. Huvudsakliga arbetsuppgifter: -Registrera och kontera leverantörsfakturor -In och utbetalningar -Löpande redovisning och kontoavstämningar -Fakturering -Redovisning av moms och arbetsgivaravgifter -Vara delaktig i upprättande av bokslut och rapportering -Vara delaktig i projekt och förändringsarbete För denna roll krävs ca 8-10 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, vidare... Visa mer
Nu söker vi en Erfaren redovisningsekonom till Bengt Dahlgren Syd AB i Malmö.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
-Registrera och kontera leverantörsfakturor
-In och utbetalningar
-Löpande redovisning och kontoavstämningar
-Fakturering
-Redovisning av moms och arbetsgivaravgifter
-Vara delaktig i upprättande av bokslut och rapportering
-Vara delaktig i projekt och förändringsarbete

För denna roll krävs ca 8-10 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, vidare har du en Ekonomisk utbildning eller erfarenhet som kan bedömas likvärdig. Vidare ser vi gärna att du är en drivande person och van vid att ha många bollar i luften samtidigt. Att du är glad, positiv och Serviceinriktad förutsätter vi.

Vidare ser vi det som meriterande att man tidigare arbetat med Projektekonomi inom teknik konsultområdet och har erfarenhet av affärssystemet Rexor.

Välkommen med din Ansökan Visa mindre

Statiker/beräkningsingenjör till COWI Malmö

Vill du bidra med dina byggtekniska kunskaper i våra intressanta fastighetsprojekt och har dessutom erfarenhet av att handlägga eller uppdragsleda byggprojekt? Då kan det här absolut vara nästa steg i din karriär!  Vi söker nu en ny kollega som är en riktig fena på statik till vårt team inom byggteknik i Malmö. Bor du inte i Malmö? Inga problem, pandemin har gjort oss duktiga på att hålla ihop samarbetet i teamet och på att leda projekt över Teams, så i de... Visa mer
Vill du bidra med dina byggtekniska kunskaper i våra intressanta fastighetsprojekt och har dessutom erfarenhet av att handlägga eller uppdragsleda byggprojekt? Då kan det här absolut vara nästa steg i din karriär! 
Vi söker nu en ny kollega som är en riktig fena på statik till vårt team inom byggteknik i Malmö. Bor du inte i Malmö? Inga problem, pandemin har gjort oss duktiga på att hålla ihop samarbetet i teamet och på att leda projekt över Teams, så i den här rollen har du möjlighet att utgå från något av våra andra kontor i Sverige. 

ARBETSUPPGIFTER
I rollen som statiker kommer dina dagliga arbetsuppgifter vara att:
•    Utforma korrekta statiska modeller samt självständigt göra beräkningsmodeller och konstruktionsberäkningar, du kommer att arbeta med beräkningsprogram som FEM-design.
•    Ansvara för att göra beräkningsrapporter och konstruktionsdokumentation i våra projekt.
•    Självständigt eller tillsammans med uppdragsledare utforma konstruktionsdetaljer som underlag för övriga konstruktörers arbeten.
•    Möjligheten att handleda andra och fungera som mentor för yngre medarbetare
•    Samverka med medarbetare såväl inom byggteknik som inom andra discipliner inom COWI
•    För rätt person finns möjligheten till att handlägga och uppdragsleda projekt 

DIN PROFIL
Du brinner för att ta fram och anpassa byggtekniska lösningar till våra kunders varierande behov. För att lyckas i den här rollen behöver du vara självgående men samtidigt trivas med att samarbeta med andra och att ha flera parallella kontaktytor, såväl internt som externt. 
Vi ser att du behöver:
•    Ha examen inom väg och vatten eller byggteknik
•    Ha minst 5 års erfarenhet från branschen, gärna som handläggande eller uppdragsledande konstruktör 
•    Ha gedigen erfarenhet av statiska beräkningar och projektering inom byggkonstruktion
•    Kunna tala och skriva flytande på svenska och obehindrat på engelska
Har du ett upparbetat kundnätverk i branschen, allra helst i Malmö-området så är det meriterande.

KOM OCH ARBETA MED OSS PÅ BYGGNAD OCH FASTIGHET SYD I MALMÖ
Inom avdelningen Byggnad och Fastighet Syd tar vi oss an både multidisciplinära uppdrag och uppdrag inom enskilda discipliner för våra kunder och vi agerar som en nära partner hela vägen från idéstadie till förvaltning av olika typer av fastigheter. Vi erbjuder expertkunskap med ett helhetsperspektiv på våra kunders behov och vi erbjuder tjänster inom bland annat Byggteknik, VVS- och Energiteknik, Elteknik samt Projektledning och Förvaltningsstöd. 

HAR DU NÅGRA FRÅGOR?


Välkommen att kontakta:

Jimmy Eriksson, rekryteringskonsult Prowork, 0733-324014, [email protected] Visa mindre

Statiker/beräkningsingenjör till COWI Malmö

Vill du bidra med dina byggtekniska kunskaper i våra intressanta fastighetsprojekt och har dessutom erfarenhet av att handlägga eller uppdragsleda byggprojekt? Då kan det här absolut vara nästa steg i din karriär!  Vi söker nu en ny kollega som är en riktig fena på statik till vårt team inom byggteknik i Malmö. Bor du inte i Malmö? Inga problem, pandemin har gjort oss duktiga på att hålla ihop samarbetet i teamet och på att leda projekt över Teams, så i de... Visa mer
Vill du bidra med dina byggtekniska kunskaper i våra intressanta fastighetsprojekt och har dessutom erfarenhet av att handlägga eller uppdragsleda byggprojekt? Då kan det här absolut vara nästa steg i din karriär! 
Vi söker nu en ny kollega som är en riktig fena på statik till vårt team inom byggteknik i Malmö. Bor du inte i Malmö? Inga problem, pandemin har gjort oss duktiga på att hålla ihop samarbetet i teamet och på att leda projekt över Teams, så i den här rollen har du möjlighet att utgå från något av våra andra kontor i Sverige. 

ARBETSUPPGIFTER
I rollen som statiker kommer dina dagliga arbetsuppgifter vara att:
•    Utforma korrekta statiska modeller samt självständigt göra beräkningsmodeller och konstruktionsberäkningar, du kommer att arbeta med beräkningsprogram som FEM-design.
•    Ansvara för att göra beräkningsrapporter och konstruktionsdokumentation i våra projekt.
•    Självständigt eller tillsammans med uppdragsledare utforma konstruktionsdetaljer som underlag för övriga konstruktörers arbeten.
•    Möjligheten att handleda andra och fungera som mentor för yngre medarbetare
•    Samverka med medarbetare såväl inom byggteknik som inom andra discipliner inom COWI
•    För rätt person finns möjligheten till att handlägga och uppdragsleda projekt 

DIN PROFIL
Du brinner för att ta fram och anpassa byggtekniska lösningar till våra kunders varierande behov. För att lyckas i den här rollen behöver du vara självgående men samtidigt trivas med att samarbeta med andra och att ha flera parallella kontaktytor, såväl internt som externt. 
Vi ser att du behöver:
•    Ha examen inom väg och vatten eller byggteknik
•    Ha minst 5 års erfarenhet från branschen, gärna som handläggande eller uppdragsledande konstruktör 
•    Ha gedigen erfarenhet av statiska beräkningar och projektering inom byggkonstruktion
•    Kunna tala och skriva flytande på svenska och obehindrat på engelska
Har du ett upparbetat kundnätverk i branschen, allra helst i Malmö-området så är det meriterande.

KOM OCH ARBETA MED OSS PÅ BYGGNAD OCH FASTIGHET SYD I MALMÖ
Inom avdelningen Byggnad och Fastighet Syd tar vi oss an både multidisciplinära uppdrag och uppdrag inom enskilda discipliner för våra kunder och vi agerar som en nära partner hela vägen från idéstadie till förvaltning av olika typer av fastigheter. Vi erbjuder expertkunskap med ett helhetsperspektiv på våra kunders behov och vi erbjuder tjänster inom bland annat Byggteknik, VVS- och Energiteknik, Elteknik samt Projektledning och Förvaltningsstöd. 

HAR DU NÅGRA FRÅGOR?


Välkommen att kontakta:

Jimmy Eriksson, rekryteringskonsult Prowork, 0733-324014, [email protected] Visa mindre

Energi & Miljökonsulter

Nu rekryterar Prowork AB Energi Miljökonsulter till Bengt Dahlgren Syd AB i Malmö. Vill du komma till ett företag som verkligen bryr sig om dig som medarbetare och som är ett privatägt teknikkonsult företag inom samhällsbyggnad, då skall du söka tjänsten. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av arbeta med energiberäkningar, miljösamordning samt inneklimatsimuleringar. Du hanterar programmet IDA ICE och det är meriterande om du är certifierad ino... Visa mer
Nu rekryterar Prowork AB Energi Miljökonsulter till Bengt Dahlgren Syd AB i Malmö.

Vill du komma till ett företag som verkligen bryr sig om dig som medarbetare och som är ett privatägt teknikkonsult företag inom samhällsbyggnad, då skall du söka tjänsten.

Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av arbeta med energiberäkningar, miljösamordning samt inneklimatsimuleringar. Du hanterar programmet IDA ICE och det är meriterande om du är certifierad inom miljöbyggnad, Breeam eller som certifierad energiexpert.

För att du skall trivas hos oss är du en lagspelare som bidrar till en bra gruppdynamik, är positiv och vill bidra till utvecklingen av verksamheten.

Vidare är du självgående, strukturerad och tar ansvar för dina kunder och uppdrag.

Välkommen med din Ansökan Visa mindre

Statiker/beräkningsingenjör till COWI Malmö

Vill du bidra med dina byggtekniska kunskaper i våra intressanta fastighetsprojekt och har dessutom erfarenhet av att handlägga eller uppdragsleda byggprojekt? Då kan det här absolut vara nästa steg i din karriär!  Vi söker nu en ny kollega som är en riktig fena på statik till vårt team inom byggteknik i Malmö. Bor du inte i Malmö? Inga problem, pandemin har gjort oss duktiga på att hålla ihop samarbetet i teamet och på att leda projekt över Teams, så i de... Visa mer
Vill du bidra med dina byggtekniska kunskaper i våra intressanta fastighetsprojekt och har dessutom erfarenhet av att handlägga eller uppdragsleda byggprojekt? Då kan det här absolut vara nästa steg i din karriär! 
Vi söker nu en ny kollega som är en riktig fena på statik till vårt team inom byggteknik i Malmö. Bor du inte i Malmö? Inga problem, pandemin har gjort oss duktiga på att hålla ihop samarbetet i teamet och på att leda projekt över Teams, så i den här rollen har du möjlighet att utgå från något av våra andra kontor i Sverige. 

ARBETSUPPGIFTER
I rollen som statiker kommer dina dagliga arbetsuppgifter vara att:
•    Utforma korrekta statiska modeller samt självständigt göra beräkningsmodeller och konstruktionsberäkningar, du kommer att arbeta med beräkningsprogram som FEM-design.
•    Ansvara för att göra beräkningsrapporter och konstruktionsdokumentation i våra projekt.
•    Självständigt eller tillsammans med uppdragsledare utforma konstruktionsdetaljer som underlag för övriga konstruktörers arbeten.
•    Möjligheten att handleda andra och fungera som mentor för yngre medarbetare
•    Samverka med medarbetare såväl inom byggteknik som inom andra discipliner inom COWI
•    För rätt person finns möjligheten till att handlägga och uppdragsleda projekt 

DIN PROFIL
Du brinner för att ta fram och anpassa byggtekniska lösningar till våra kunders varierande behov. För att lyckas i den här rollen behöver du vara självgående men samtidigt trivas med att samarbeta med andra och att ha flera parallella kontaktytor, såväl internt som externt. 
Vi ser att du behöver:
•    Ha examen inom väg och vatten eller byggteknik
•    Ha minst 5 års erfarenhet från branschen, gärna som handläggande eller uppdragsledande konstruktör 
•    Ha gedigen erfarenhet av statiska beräkningar och projektering inom byggkonstruktion
•    Kunna tala och skriva flytande på svenska och obehindrat på engelska
Har du ett upparbetat kundnätverk i branschen, allra helst i Malmö-området så är det meriterande.

KOM OCH ARBETA MED OSS PÅ BYGGNAD OCH FASTIGHET SYD I MALMÖ
Inom avdelningen Byggnad och Fastighet Syd tar vi oss an både multidisciplinära uppdrag och uppdrag inom enskilda discipliner för våra kunder och vi agerar som en nära partner hela vägen från idéstadie till förvaltning av olika typer av fastigheter. Vi erbjuder expertkunskap med ett helhetsperspektiv på våra kunders behov och vi erbjuder tjänster inom bland annat Byggteknik, VVS- och Energiteknik, Elteknik samt Projektledning och Förvaltningsstöd. 

HAR DU NÅGRA FRÅGOR?


Välkommen att kontakta:

Jimmy Eriksson, rekryteringskonsult Prowork, 0733-324014, [email protected] Visa mindre

Statiker/beräkningsingenjör till COWI Malmö

Vill du bidra med dina byggtekniska kunskaper i våra intressanta fastighetsprojekt och har dessutom erfarenhet av att handlägga eller uppdragsleda byggprojekt? Då kan det här absolut vara nästa steg i din karriär!  Vi söker nu en ny kollega som är en riktig fena på statik till vårt team inom byggteknik i Malmö. Bor du inte i Malmö? Inga problem, pandemin har gjort oss duktiga på att hålla ihop samarbetet i teamet och på att leda projekt över Teams, så i de... Visa mer
Vill du bidra med dina byggtekniska kunskaper i våra intressanta fastighetsprojekt och har dessutom erfarenhet av att handlägga eller uppdragsleda byggprojekt? Då kan det här absolut vara nästa steg i din karriär! 
Vi söker nu en ny kollega som är en riktig fena på statik till vårt team inom byggteknik i Malmö. Bor du inte i Malmö? Inga problem, pandemin har gjort oss duktiga på att hålla ihop samarbetet i teamet och på att leda projekt över Teams, så i den här rollen har du möjlighet att utgå från något av våra andra kontor i Sverige. 

ARBETSUPPGIFTER
I rollen som statiker kommer dina dagliga arbetsuppgifter vara att:
•    Utforma korrekta statiska modeller samt självständigt göra beräkningsmodeller och konstruktionsberäkningar, du kommer att arbeta med beräkningsprogram som FEM-design.
•    Ansvara för att göra beräkningsrapporter och konstruktionsdokumentation i våra projekt.
•    Självständigt eller tillsammans med uppdragsledare utforma konstruktionsdetaljer som underlag för övriga konstruktörers arbeten.
•    Möjligheten att handleda andra och fungera som mentor för yngre medarbetare
•    Samverka med medarbetare såväl inom byggteknik som inom andra discipliner inom COWI
•    För rätt person finns möjligheten till att handlägga och uppdragsleda projekt 

DIN PROFIL
Du brinner för att ta fram och anpassa byggtekniska lösningar till våra kunders varierande behov. För att lyckas i den här rollen behöver du vara självgående men samtidigt trivas med att samarbeta med andra och att ha flera parallella kontaktytor, såväl internt som externt. 
Vi ser att du behöver:
•    Ha examen inom väg och vatten eller byggteknik
•    Ha minst 5 års erfarenhet från branschen, gärna som handläggande eller uppdragsledande konstruktör 
•    Ha gedigen erfarenhet av statiska beräkningar och projektering inom byggkonstruktion
•    Kunna tala och skriva flytande på svenska och obehindrat på engelska
Har du ett upparbetat kundnätverk i branschen, allra helst i Malmö-området så är det meriterande.

KOM OCH ARBETA MED OSS PÅ BYGGNAD OCH FASTIGHET SYD I MALMÖ
Inom avdelningen Byggnad och Fastighet Syd tar vi oss an både multidisciplinära uppdrag och uppdrag inom enskilda discipliner för våra kunder och vi agerar som en nära partner hela vägen från idéstadie till förvaltning av olika typer av fastigheter. Vi erbjuder expertkunskap med ett helhetsperspektiv på våra kunders behov och vi erbjuder tjänster inom bland annat Byggteknik, VVS- och Energiteknik, Elteknik samt Projektledning och Förvaltningsstöd. 

HAR DU NÅGRA FRÅGOR?


Välkommen att kontakta:

Jimmy Eriksson, rekryteringskonsult Prowork, 0733-324014, [email protected] Visa mindre

Statiker/beräkningsingenjör till COWI Malmö

Vill du bidra med dina byggtekniska kunskaper i våra intressanta fastighetsprojekt och har dessutom erfarenhet av att handlägga eller uppdragsleda byggprojekt? Då kan det här absolut vara nästa steg i din karriär!  Vi söker nu en ny kollega som är en riktig fena på statik till vårt team inom byggteknik i Malmö. Bor du inte i Malmö? Inga problem, pandemin har gjort oss duktiga på att hålla ihop samarbetet i teamet och på att leda projekt över Teams, så i de... Visa mer
Vill du bidra med dina byggtekniska kunskaper i våra intressanta fastighetsprojekt och har dessutom erfarenhet av att handlägga eller uppdragsleda byggprojekt? Då kan det här absolut vara nästa steg i din karriär! 
Vi söker nu en ny kollega som är en riktig fena på statik till vårt team inom byggteknik i Malmö. Bor du inte i Malmö? Inga problem, pandemin har gjort oss duktiga på att hålla ihop samarbetet i teamet och på att leda projekt över Teams, så i den här rollen har du möjlighet att utgå från något av våra andra kontor i Sverige. 

ARBETSUPPGIFTER
I rollen som statiker kommer dina dagliga arbetsuppgifter vara att:
•    Utforma korrekta statiska modeller samt självständigt göra beräkningsmodeller och konstruktionsberäkningar, du kommer att arbeta med beräkningsprogram som FEM-design.
•    Ansvara för att göra beräkningsrapporter och konstruktionsdokumentation i våra projekt.
•    Självständigt eller tillsammans med uppdragsledare utforma konstruktionsdetaljer som underlag för övriga konstruktörers arbeten.
•    Möjligheten att handleda andra och fungera som mentor för yngre medarbetare
•    Samverka med medarbetare såväl inom byggteknik som inom andra discipliner inom COWI
•    För rätt person finns möjligheten till att handlägga och uppdragsleda projekt 

DIN PROFIL
Du brinner för att ta fram och anpassa byggtekniska lösningar till våra kunders varierande behov. För att lyckas i den här rollen behöver du vara självgående men samtidigt trivas med att samarbeta med andra och att ha flera parallella kontaktytor, såväl internt som externt. 
Vi ser att du behöver:
•    Ha examen inom väg och vatten eller byggteknik
•    Ha minst 5 års erfarenhet från branschen, gärna som handläggande eller uppdragsledande konstruktör 
•    Ha gedigen erfarenhet av statiska beräkningar och projektering inom byggkonstruktion
•    Kunna tala och skriva flytande på svenska och obehindrat på engelska
Har du ett upparbetat kundnätverk i branschen, allra helst i Malmö-området så är det meriterande.

KOM OCH ARBETA MED OSS PÅ BYGGNAD OCH FASTIGHET SYD I MALMÖ
Inom avdelningen Byggnad och Fastighet Syd tar vi oss an både multidisciplinära uppdrag och uppdrag inom enskilda discipliner för våra kunder och vi agerar som en nära partner hela vägen från idéstadie till förvaltning av olika typer av fastigheter. Vi erbjuder expertkunskap med ett helhetsperspektiv på våra kunders behov och vi erbjuder tjänster inom bland annat Byggteknik, VVS- och Energiteknik, Elteknik samt Projektledning och Förvaltningsstöd. 

HAR DU NÅGRA FRÅGOR?


Välkommen att kontakta:

Jimmy Eriksson, rekryteringskonsult Prowork, 0733-324014, [email protected] Visa mindre

Statiker/beräkningsingenjör till COWI Malmö

Vill du bidra med dina byggtekniska kunskaper i våra intressanta fastighetsprojekt och har dessutom erfarenhet av att handlägga eller uppdragsleda byggprojekt? Då kan det här absolut vara nästa steg i din karriär!  Vi söker nu en ny kollega som är en riktig fena på statik till vårt team inom byggteknik i Malmö. Bor du inte i Malmö? Inga problem, pandemin har gjort oss duktiga på att hålla ihop samarbetet i teamet och på att leda projekt över Teams, så i de... Visa mer
Vill du bidra med dina byggtekniska kunskaper i våra intressanta fastighetsprojekt och har dessutom erfarenhet av att handlägga eller uppdragsleda byggprojekt? Då kan det här absolut vara nästa steg i din karriär! 
Vi söker nu en ny kollega som är en riktig fena på statik till vårt team inom byggteknik i Malmö. Bor du inte i Malmö? Inga problem, pandemin har gjort oss duktiga på att hålla ihop samarbetet i teamet och på att leda projekt över Teams, så i den här rollen har du möjlighet att utgå från något av våra andra kontor i Sverige. 

ARBETSUPPGIFTER
I rollen som statiker kommer dina dagliga arbetsuppgifter vara att:
•    Utforma korrekta statiska modeller samt självständigt göra beräkningsmodeller och konstruktionsberäkningar, du kommer att arbeta med beräkningsprogram som FEM-design.
•    Ansvara för att göra beräkningsrapporter och konstruktionsdokumentation i våra projekt.
•    Självständigt eller tillsammans med uppdragsledare utforma konstruktionsdetaljer som underlag för övriga konstruktörers arbeten.
•    Möjligheten att handleda andra och fungera som mentor för yngre medarbetare
•    Samverka med medarbetare såväl inom byggteknik som inom andra discipliner inom COWI
•    För rätt person finns möjligheten till att handlägga och uppdragsleda projekt 

DIN PROFIL
Du brinner för att ta fram och anpassa byggtekniska lösningar till våra kunders varierande behov. För att lyckas i den här rollen behöver du vara självgående men samtidigt trivas med att samarbeta med andra och att ha flera parallella kontaktytor, såväl internt som externt. 
Vi ser att du behöver:
•    Ha examen inom väg och vatten eller byggteknik
•    Ha minst 5 års erfarenhet från branschen, gärna som handläggande eller uppdragsledande konstruktör 
•    Ha gedigen erfarenhet av statiska beräkningar och projektering inom byggkonstruktion
•    Kunna tala och skriva flytande på svenska och obehindrat på engelska
Har du ett upparbetat kundnätverk i branschen, allra helst i Malmö-området så är det meriterande.

KOM OCH ARBETA MED OSS PÅ BYGGNAD OCH FASTIGHET SYD I MALMÖ
Inom avdelningen Byggnad och Fastighet Syd tar vi oss an både multidisciplinära uppdrag och uppdrag inom enskilda discipliner för våra kunder och vi agerar som en nära partner hela vägen från idéstadie till förvaltning av olika typer av fastigheter. Vi erbjuder expertkunskap med ett helhetsperspektiv på våra kunders behov och vi erbjuder tjänster inom bland annat Byggteknik, VVS- och Energiteknik, Elteknik samt Projektledning och Förvaltningsstöd. 

HAR DU NÅGRA FRÅGOR?


Välkommen att kontakta:

Jimmy Eriksson, rekryteringskonsult Prowork, 0733-324014, [email protected] Visa mindre

Energi & Miljökonsulter

Ansök    Mar 23    Prowork Göteborg AB    Byggnadsingenjör
Nu rekryterar Prowork AB Energi Miljökonsulter till Bengt Dahlgren Syd AB i Malmö. Vill du komma till ett företag som verkligen bryr sig om dig som medarbetare och som är ett privatägt teknikkonsult företag inom samhällsbyggnad, då skall du söka tjänsten. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av arbeta med energiberäkningar, miljösamordning samt inneklimatsimuleringar. Du hanterar programmet IDA ICE och det är meriterande om du är certifierad ino... Visa mer
Nu rekryterar Prowork AB Energi Miljökonsulter till Bengt Dahlgren Syd AB i Malmö.

Vill du komma till ett företag som verkligen bryr sig om dig som medarbetare och som är ett privatägt teknikkonsult företag inom samhällsbyggnad, då skall du söka tjänsten.

Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av arbeta med energiberäkningar, miljösamordning samt inneklimatsimuleringar. Du hanterar programmet IDA ICE och det är meriterande om du är certifierad inom miljöbyggnad, Breeam eller som certifierad energiexpert.

För att du skall trivas hos oss är du en lagspelare som bidrar till en bra gruppdynamik, är positiv och vill bidra till utvecklingen av verksamheten.

Vidare är du självgående, strukturerad och tar ansvar för dina kunder och uppdrag.

Välkommen med din Ansökan Visa mindre

Disciplinledare till COWI Malmö

Disciplinledare sökes till COWI Malmö! Är du grymt erfaren och tekniskt kunnig inom teknikområdet, och vill du vara en del av vår vvs-grupp som arbetar både med internationella, nationella, men även regionala projekt?   Vill du vara med på vår resa att forma och projektera framtidens komplexa och fossilfria byggnad fastighetsprojekt för att vi ska klara av att ställa om till ett mer hållbart levnadsmönster? Känner du igen dig i rollen som en grymt tekn... Visa mer
Disciplinledare sökes till COWI Malmö!

Är du grymt erfaren och tekniskt kunnig inom teknikområdet, och vill du vara en del av vår vvs-grupp som arbetar både med internationella, nationella, men även regionala projekt?
  Vill du vara med på vår resa att forma och projektera framtidens komplexa och fossilfria byggnad fastighetsprojekt för att vi ska klara av att ställa om till ett mer hållbart levnadsmönster?
Känner du igen dig i rollen som en grymt teknisk kunnig disciplinansvarig, där du tillsammans med en större eller mindre grupp ingenjörer, ansvarar för att säkra leverans till rätt tid och kvalitet, i det aktuella uppdraget?
Har du en stabil erfarenhet som VVS konstruktör, är du kanske redan uppdragsledare eller har du tankar att vilja ta steget? Ta då steget tillsammans med oss och låt oss utvecklas tillsammans i våra innovativa och trevliga lokaler, tillsammans med alla våra härliga kollegor.

COWI, en marknadsledande aktör

Hos COWI blir du en del av divisionen Byggnad Fastighet med ca 150 medarbetare, som alla arbetar med rådgivning, löser olika typer av uppgifter – stora som små – komplexa multidisciplinära uppdrag, men även singeldisciplinära projekteringsuppdrag. I denna anställning blir du en del av projekteringsteamet i Malmö och din närmsta chef blir sektionsledaren för Vvs- och Energi. Din arbetsort är Malmökontoret, som på senare år har utvecklats att starkt samarbeta på tvärs mellan våra Danska kollegor men även våra kollegor i Göteborg, Stockholm och Vilnius.

Ditt dagliga arbete blir att projektera. Du behöver samarbeta tätt tillsammans med projektets medlemmar och ha en tät dialog med våra kunder. Som disciplinledare får du en väldigt central roll i uppdraget och du får möjlighet att:
  Forma och fastlägga uppdragets omfång tillsammans med kunden.
Säkra att rätt bemanning, att rätt tidsplan och att kvalitet och framdrift säkras i uppdraget.
Säkra koordinering med egna och övriga discipliner, både med arkitekter, entreprenörer och övriga parter i projektets faser.
Bidra med att COWI utvecklas att bli den en av de starkaste vvs konsulten i Södra Sverige.
Arbeta internationellt och nationellt men även regionalt på stora tekniskt komplexa projekt, både inom bostad, sjukhus, industri, näringsliv och infrastruktur och forsknings och utvecklingsprojekt.

COWI är en aktör som är marknadsledande i sitt verksamhetsområde, och tillsammans med våra medarbetare som till mångt och mycket alla är specialister inom sitt område skapar vi tillsammans det ultimata teamet för att bli de bästa inom branschen. Tillsammans med din chef bestämmer du din egen utvecklingsinriktning utifrån dina egna intresse och förmågor.

COWI värdesätter varje medarbetares unika kompetens och det är precis detta som gör att vi når framgång i det vi levererar till våra kunder. Oavsett landsgränser, disciplinområde eller andra skillnader delar vi med oss till varandra. Det är skillnaden och specialistkompetensen som gör oss till vad COWI är idag och var vi vill vara i framtiden. TILLSAMMANS ÄR VI BÄTTRE !!

För att lyckas och att trivas på COWI tänker vi att du är:
  vvs ingenjör med 6-10 års erfarenhet inom branschen.
har erfarenhet med BIM och 3D projektering i Revit-MEP och att du har en utformat din egen arbetsmetodik genom intresse och kompetens.
har byggplatserfarenhet och att du har fokus på det som är byggbart och som praktiskt fungerar.
har kännedom om idriftsättning av installationer i samband med om-nybyggnadsprojekt.
har god erfarenhet av att projektera och skriva programhandlingar.
Du talar och skriver obehindrat både Svenska Engelska på teknisk nivå. Det är meriterande om du även förstår Danska.

Dina personliga egenskaper kännetecknas genom:
  att värdesätta laget framför jag´et
att skapa varaktiga relationer genom att aldrig ”bränna” sina kort hos någon.
att alltid ta ansvar för det du gör.
att vara en god planerare, ha överblick och vara idérik. Du tänker helhet.
Kännetecknas av att ha en positiv inställning till livet. Du skapar god stämning runt dig själv och du sprider glädje.


Har du frågor
Kontakta Andreas Lindberg gruppchef på
E-mail [email protected] , eller Jimmy på Prowork på 0733-324014 el e-mail [email protected] Visa mindre

Statiker/beräkningsingenjör till COWI Malmö

Vill du bidra med dina byggtekniska kunskaper i våra intressanta fastighetsprojekt och har dessutom erfarenhet av att handlägga eller uppdragsleda byggprojekt? Då kan det här absolut vara nästa steg i din karriär!  Vi söker nu en ny kollega som är en riktig fena på statik till vårt team inom byggteknik i Malmö. Bor du inte i Malmö? Inga problem, pandemin har gjort oss duktiga på att hålla ihop samarbetet i teamet och på att leda projekt över Teams, så i de... Visa mer
Vill du bidra med dina byggtekniska kunskaper i våra intressanta fastighetsprojekt och har dessutom erfarenhet av att handlägga eller uppdragsleda byggprojekt? Då kan det här absolut vara nästa steg i din karriär! 
Vi söker nu en ny kollega som är en riktig fena på statik till vårt team inom byggteknik i Malmö. Bor du inte i Malmö? Inga problem, pandemin har gjort oss duktiga på att hålla ihop samarbetet i teamet och på att leda projekt över Teams, så i den här rollen har du möjlighet att utgå från något av våra andra kontor i Sverige. 

ARBETSUPPGIFTER
I rollen som statiker kommer dina dagliga arbetsuppgifter vara att:
•    Utforma korrekta statiska modeller samt självständigt göra beräkningsmodeller och konstruktionsberäkningar, du kommer att arbeta med beräkningsprogram som FEM-design.
•    Ansvara för att göra beräkningsrapporter och konstruktionsdokumentation i våra projekt.
•    Självständigt eller tillsammans med uppdragsledare utforma konstruktionsdetaljer som underlag för övriga konstruktörers arbeten.
•    Möjligheten att handleda andra och fungera som mentor för yngre medarbetare
•    Samverka med medarbetare såväl inom byggteknik som inom andra discipliner inom COWI
•    För rätt person finns möjligheten till att handlägga och uppdragsleda projekt 

DIN PROFIL
Du brinner för att ta fram och anpassa byggtekniska lösningar till våra kunders varierande behov. För att lyckas i den här rollen behöver du vara självgående men samtidigt trivas med att samarbeta med andra och att ha flera parallella kontaktytor, såväl internt som externt. 
Vi ser att du behöver:
•    Ha examen inom väg och vatten eller byggteknik
•    Ha minst 5 års erfarenhet från branschen, gärna som handläggande eller uppdragsledande konstruktör 
•    Ha gedigen erfarenhet av statiska beräkningar och projektering inom byggkonstruktion
•    Kunna tala och skriva flytande på svenska och obehindrat på engelska
Har du ett upparbetat kundnätverk i branschen, allra helst i Malmö-området så är det meriterande.

KOM OCH ARBETA MED OSS PÅ BYGGNAD OCH FASTIGHET SYD I MALMÖ
Inom avdelningen Byggnad och Fastighet Syd tar vi oss an både multidisciplinära uppdrag och uppdrag inom enskilda discipliner för våra kunder och vi agerar som en nära partner hela vägen från idéstadie till förvaltning av olika typer av fastigheter. Vi erbjuder expertkunskap med ett helhetsperspektiv på våra kunders behov och vi erbjuder tjänster inom bland annat Byggteknik, VVS- och Energiteknik, Elteknik samt Projektledning och Förvaltningsstöd. 

HAR DU NÅGRA FRÅGOR?


Välkommen att kontakta:

Jimmy Eriksson, rekryteringskonsult Prowork, 0733-324014, [email protected] Visa mindre

Statiker/beräkningsingenjör till COWI Malmö

Vill du bidra med dina byggtekniska kunskaper i våra intressanta fastighetsprojekt och har dessutom erfarenhet av att handlägga eller uppdragsleda byggprojekt? Då kan det här absolut vara nästa steg i din karriär!  Vi söker nu en ny kollega som är en riktig fena på statik till vårt team inom byggteknik i Malmö. Bor du inte i Malmö? Inga problem, pandemin har gjort oss duktiga på att hålla ihop samarbetet i teamet och på att leda projekt över Teams, så i de... Visa mer
Vill du bidra med dina byggtekniska kunskaper i våra intressanta fastighetsprojekt och har dessutom erfarenhet av att handlägga eller uppdragsleda byggprojekt? Då kan det här absolut vara nästa steg i din karriär! 
Vi söker nu en ny kollega som är en riktig fena på statik till vårt team inom byggteknik i Malmö. Bor du inte i Malmö? Inga problem, pandemin har gjort oss duktiga på att hålla ihop samarbetet i teamet och på att leda projekt över Teams, så i den här rollen har du möjlighet att utgå från något av våra andra kontor i Sverige. 

ARBETSUPPGIFTER
I rollen som statiker kommer dina dagliga arbetsuppgifter vara att:
•    Utforma korrekta statiska modeller samt självständigt göra beräkningsmodeller och konstruktionsberäkningar, du kommer att arbeta med beräkningsprogram som FEM-design.
•    Ansvara för att göra beräkningsrapporter och konstruktionsdokumentation i våra projekt.
•    Självständigt eller tillsammans med uppdragsledare utforma konstruktionsdetaljer som underlag för övriga konstruktörers arbeten.
•    Möjligheten att handleda andra och fungera som mentor för yngre medarbetare
•    Samverka med medarbetare såväl inom byggteknik som inom andra discipliner inom COWI
•    För rätt person finns möjligheten till att handlägga och uppdragsleda projekt 

DIN PROFIL
Du brinner för att ta fram och anpassa byggtekniska lösningar till våra kunders varierande behov. För att lyckas i den här rollen behöver du vara självgående men samtidigt trivas med att samarbeta med andra och att ha flera parallella kontaktytor, såväl internt som externt. 
Vi ser att du behöver:
•    Ha examen inom väg och vatten eller byggteknik
•    Ha minst 5 års erfarenhet från branschen, gärna som handläggande eller uppdragsledande konstruktör 
•    Ha gedigen erfarenhet av statiska beräkningar och projektering inom byggkonstruktion
•    Kunna tala och skriva flytande på svenska och obehindrat på engelska
Har du ett upparbetat kundnätverk i branschen, allra helst i Malmö-området så är det meriterande.

KOM OCH ARBETA MED OSS PÅ BYGGNAD OCH FASTIGHET SYD I MALMÖ
Inom avdelningen Byggnad och Fastighet Syd tar vi oss an både multidisciplinära uppdrag och uppdrag inom enskilda discipliner för våra kunder och vi agerar som en nära partner hela vägen från idéstadie till förvaltning av olika typer av fastigheter. Vi erbjuder expertkunskap med ett helhetsperspektiv på våra kunders behov och vi erbjuder tjänster inom bland annat Byggteknik, VVS- och Energiteknik, Elteknik samt Projektledning och Förvaltningsstöd. 

HAR DU NÅGRA FRÅGOR?


Välkommen att kontakta:

Jimmy Eriksson, rekryteringskonsult Prowork, 0733-324014, [email protected] Visa mindre

Statiker/beräkningsingenjör till COWI Malmö

Vill du bidra med dina byggtekniska kunskaper i våra intressanta fastighetsprojekt och har dessutom erfarenhet av att handlägga eller uppdragsleda byggprojekt? Då kan det här absolut vara nästa steg i din karriär!  Vi söker nu en ny kollega som är en riktig fena på statik till vårt team inom byggteknik i Malmö. Bor du inte i Malmö? Inga problem, pandemin har gjort oss duktiga på att hålla ihop samarbetet i teamet och på att leda projekt över Teams, så i de... Visa mer
Vill du bidra med dina byggtekniska kunskaper i våra intressanta fastighetsprojekt och har dessutom erfarenhet av att handlägga eller uppdragsleda byggprojekt? Då kan det här absolut vara nästa steg i din karriär! 
Vi söker nu en ny kollega som är en riktig fena på statik till vårt team inom byggteknik i Malmö. Bor du inte i Malmö? Inga problem, pandemin har gjort oss duktiga på att hålla ihop samarbetet i teamet och på att leda projekt över Teams, så i den här rollen har du möjlighet att utgå från något av våra andra kontor i Sverige. 

ARBETSUPPGIFTER
I rollen som statiker kommer dina dagliga arbetsuppgifter vara att:
•    Utforma korrekta statiska modeller samt självständigt göra beräkningsmodeller och konstruktionsberäkningar, du kommer att arbeta med beräkningsprogram som FEM-design.
•    Ansvara för att göra beräkningsrapporter och konstruktionsdokumentation i våra projekt.
•    Självständigt eller tillsammans med uppdragsledare utforma konstruktionsdetaljer som underlag för övriga konstruktörers arbeten.
•    Möjligheten att handleda andra och fungera som mentor för yngre medarbetare
•    Samverka med medarbetare såväl inom byggteknik som inom andra discipliner inom COWI
•    För rätt person finns möjligheten till att handlägga och uppdragsleda projekt 

DIN PROFIL
Du brinner för att ta fram och anpassa byggtekniska lösningar till våra kunders varierande behov. För att lyckas i den här rollen behöver du vara självgående men samtidigt trivas med att samarbeta med andra och att ha flera parallella kontaktytor, såväl internt som externt. 
Vi ser att du behöver:
•    Ha examen inom väg och vatten eller byggteknik
•    Ha minst 5 års erfarenhet från branschen, gärna som handläggande eller uppdragsledande konstruktör 
•    Ha gedigen erfarenhet av statiska beräkningar och projektering inom byggkonstruktion
•    Kunna tala och skriva flytande på svenska och obehindrat på engelska
Har du ett upparbetat kundnätverk i branschen, allra helst i Malmö-området så är det meriterande.

KOM OCH ARBETA MED OSS PÅ BYGGNAD OCH FASTIGHET SYD I MALMÖ
Inom avdelningen Byggnad och Fastighet Syd tar vi oss an både multidisciplinära uppdrag och uppdrag inom enskilda discipliner för våra kunder och vi agerar som en nära partner hela vägen från idéstadie till förvaltning av olika typer av fastigheter. Vi erbjuder expertkunskap med ett helhetsperspektiv på våra kunders behov och vi erbjuder tjänster inom bland annat Byggteknik, VVS- och Energiteknik, Elteknik samt Projektledning och Förvaltningsstöd. 

HAR DU NÅGRA FRÅGOR?


Välkommen att kontakta:

Jimmy Eriksson, rekryteringskonsult Prowork, 0733-324014, [email protected] Visa mindre

Disciplinledare till COWI Malmö

Disciplinledare sökes till COWI Malmö! Är du grymt erfaren och tekniskt kunnig inom teknikområdet, och vill du vara en del av vår vvs-grupp som arbetar både med internationella, nationella, men även regionala projekt?   Vill du vara med på vår resa att forma och projektera framtidens komplexa och fossilfria byggnad fastighetsprojekt för att vi ska klara av att ställa om till ett mer hållbart levnadsmönster? Känner du igen dig i rollen som en grymt tekn... Visa mer
Disciplinledare sökes till COWI Malmö!

Är du grymt erfaren och tekniskt kunnig inom teknikområdet, och vill du vara en del av vår vvs-grupp som arbetar både med internationella, nationella, men även regionala projekt?
  Vill du vara med på vår resa att forma och projektera framtidens komplexa och fossilfria byggnad fastighetsprojekt för att vi ska klara av att ställa om till ett mer hållbart levnadsmönster?
Känner du igen dig i rollen som en grymt teknisk kunnig disciplinansvarig, där du tillsammans med en större eller mindre grupp ingenjörer, ansvarar för att säkra leverans till rätt tid och kvalitet, i det aktuella uppdraget?
Har du en stabil erfarenhet som VVS konstruktör, är du kanske redan uppdragsledare eller har du tankar att vilja ta steget? Ta då steget tillsammans med oss och låt oss utvecklas tillsammans i våra innovativa och trevliga lokaler, tillsammans med alla våra härliga kollegor.

COWI, en marknadsledande aktör

Hos COWI blir du en del av divisionen Byggnad Fastighet med ca 150 medarbetare, som alla arbetar med rådgivning, löser olika typer av uppgifter – stora som små – komplexa multidisciplinära uppdrag, men även singeldisciplinära projekteringsuppdrag. I denna anställning blir du en del av projekteringsteamet i Malmö och din närmsta chef blir sektionsledaren för Vvs- och Energi. Din arbetsort är Malmökontoret, som på senare år har utvecklats att starkt samarbeta på tvärs mellan våra Danska kollegor men även våra kollegor i Göteborg, Stockholm och Vilnius.

Ditt dagliga arbete blir att projektera. Du behöver samarbeta tätt tillsammans med projektets medlemmar och ha en tät dialog med våra kunder. Som disciplinledare får du en väldigt central roll i uppdraget och du får möjlighet att:
  Forma och fastlägga uppdragets omfång tillsammans med kunden.
Säkra att rätt bemanning, att rätt tidsplan och att kvalitet och framdrift säkras i uppdraget.
Säkra koordinering med egna och övriga discipliner, både med arkitekter, entreprenörer och övriga parter i projektets faser.
Bidra med att COWI utvecklas att bli den en av de starkaste vvs konsulten i Södra Sverige.
Arbeta internationellt och nationellt men även regionalt på stora tekniskt komplexa projekt, både inom bostad, sjukhus, industri, näringsliv och infrastruktur och forsknings och utvecklingsprojekt.

COWI är en aktör som är marknadsledande i sitt verksamhetsområde, och tillsammans med våra medarbetare som till mångt och mycket alla är specialister inom sitt område skapar vi tillsammans det ultimata teamet för att bli de bästa inom branschen. Tillsammans med din chef bestämmer du din egen utvecklingsinriktning utifrån dina egna intresse och förmågor.

COWI värdesätter varje medarbetares unika kompetens och det är precis detta som gör att vi når framgång i det vi levererar till våra kunder. Oavsett landsgränser, disciplinområde eller andra skillnader delar vi med oss till varandra. Det är skillnaden och specialistkompetensen som gör oss till vad COWI är idag och var vi vill vara i framtiden. TILLSAMMANS ÄR VI BÄTTRE !!

För att lyckas och att trivas på COWI tänker vi att du är:
  vvs ingenjör med 6-10 års erfarenhet inom branschen.
har erfarenhet med BIM och 3D projektering i Revit-MEP och att du har en utformat din egen arbetsmetodik genom intresse och kompetens.
har byggplatserfarenhet och att du har fokus på det som är byggbart och som praktiskt fungerar.
har kännedom om idriftsättning av installationer i samband med om-nybyggnadsprojekt.
har god erfarenhet av att projektera och skriva programhandlingar.
Du talar och skriver obehindrat både Svenska Engelska på teknisk nivå. Det är meriterande om du även förstår Danska.

Dina personliga egenskaper kännetecknas genom:
  att värdesätta laget framför jag´et
att skapa varaktiga relationer genom att aldrig ”bränna” sina kort hos någon.
att alltid ta ansvar för det du gör.
att vara en god planerare, ha överblick och vara idérik. Du tänker helhet.
Kännetecknas av att ha en positiv inställning till livet. Du skapar god stämning runt dig själv och du sprider glädje.


Har du frågor
Kontakta Andreas Lindberg gruppchef på
E-mail [email protected] , eller Jimmy på Prowork på 0733-324014 el e-mail [email protected] Visa mindre

Statiker/beräkningsingenjör till COWI Malmö

Vill du bidra med dina byggtekniska kunskaper i våra intressanta fastighetsprojekt och har dessutom erfarenhet av att handlägga eller uppdragsleda byggprojekt? Då kan det här absolut vara nästa steg i din karriär!  Vi söker nu en ny kollega som är en riktig fena på statik till vårt team inom byggteknik i Malmö. Bor du inte i Malmö? Inga problem, pandemin har gjort oss duktiga på att hålla ihop samarbetet i teamet och på att leda projekt över Teams, så i de... Visa mer
Vill du bidra med dina byggtekniska kunskaper i våra intressanta fastighetsprojekt och har dessutom erfarenhet av att handlägga eller uppdragsleda byggprojekt? Då kan det här absolut vara nästa steg i din karriär! 
Vi söker nu en ny kollega som är en riktig fena på statik till vårt team inom byggteknik i Malmö. Bor du inte i Malmö? Inga problem, pandemin har gjort oss duktiga på att hålla ihop samarbetet i teamet och på att leda projekt över Teams, så i den här rollen har du möjlighet att utgå från något av våra andra kontor i Sverige. 

ARBETSUPPGIFTER
I rollen som statiker kommer dina dagliga arbetsuppgifter vara att:
•    Utforma korrekta statiska modeller samt självständigt göra beräkningsmodeller och konstruktionsberäkningar, du kommer att arbeta med beräkningsprogram som FEM-design.
•    Ansvara för att göra beräkningsrapporter och konstruktionsdokumentation i våra projekt.
•    Självständigt eller tillsammans med uppdragsledare utforma konstruktionsdetaljer som underlag för övriga konstruktörers arbeten.
•    Möjligheten att handleda andra och fungera som mentor för yngre medarbetare
•    Samverka med medarbetare såväl inom byggteknik som inom andra discipliner inom COWI
•    För rätt person finns möjligheten till att handlägga och uppdragsleda projekt 

DIN PROFIL
Du brinner för att ta fram och anpassa byggtekniska lösningar till våra kunders varierande behov. För att lyckas i den här rollen behöver du vara självgående men samtidigt trivas med att samarbeta med andra och att ha flera parallella kontaktytor, såväl internt som externt. 
Vi ser att du behöver:
•    Ha examen inom väg och vatten eller byggteknik
•    Ha minst 5 års erfarenhet från branschen, gärna som handläggande eller uppdragsledande konstruktör 
•    Ha gedigen erfarenhet av statiska beräkningar och projektering inom byggkonstruktion
•    Kunna tala och skriva flytande på svenska och obehindrat på engelska
Har du ett upparbetat kundnätverk i branschen, allra helst i Malmö-området så är det meriterande.

KOM OCH ARBETA MED OSS PÅ BYGGNAD OCH FASTIGHET SYD I MALMÖ
Inom avdelningen Byggnad och Fastighet Syd tar vi oss an både multidisciplinära uppdrag och uppdrag inom enskilda discipliner för våra kunder och vi agerar som en nära partner hela vägen från idéstadie till förvaltning av olika typer av fastigheter. Vi erbjuder expertkunskap med ett helhetsperspektiv på våra kunders behov och vi erbjuder tjänster inom bland annat Byggteknik, VVS- och Energiteknik, Elteknik samt Projektledning och Förvaltningsstöd. 

HAR DU NÅGRA FRÅGOR?


Välkommen att kontakta:

Jimmy Eriksson, rekryteringskonsult Prowork, 0733-324014, [email protected] Visa mindre

Disciplinledare till COWI Malmö

Disciplinledare sökes till COWI Malmö! Är du grymt erfaren och tekniskt kunnig inom teknikområdet, och vill du vara en del av vår vvs-grupp som arbetar både med internationella, nationella, men även regionala projekt?   Vill du vara med på vår resa att forma och projektera framtidens komplexa och fossilfria byggnad fastighetsprojekt för att vi ska klara av att ställa om till ett mer hållbart levnadsmönster? Känner du igen dig i rollen som en grymt tekn... Visa mer
Disciplinledare sökes till COWI Malmö!

Är du grymt erfaren och tekniskt kunnig inom teknikområdet, och vill du vara en del av vår vvs-grupp som arbetar både med internationella, nationella, men även regionala projekt?
  Vill du vara med på vår resa att forma och projektera framtidens komplexa och fossilfria byggnad fastighetsprojekt för att vi ska klara av att ställa om till ett mer hållbart levnadsmönster?
Känner du igen dig i rollen som en grymt teknisk kunnig disciplinansvarig, där du tillsammans med en större eller mindre grupp ingenjörer, ansvarar för att säkra leverans till rätt tid och kvalitet, i det aktuella uppdraget?
Har du en stabil erfarenhet som VVS konstruktör, är du kanske redan uppdragsledare eller har du tankar att vilja ta steget? Ta då steget tillsammans med oss och låt oss utvecklas tillsammans i våra innovativa och trevliga lokaler, tillsammans med alla våra härliga kollegor.

COWI, en marknadsledande aktör

Hos COWI blir du en del av divisionen Byggnad Fastighet med ca 150 medarbetare, som alla arbetar med rådgivning, löser olika typer av uppgifter – stora som små – komplexa multidisciplinära uppdrag, men även singeldisciplinära projekteringsuppdrag. I denna anställning blir du en del av projekteringsteamet i Malmö och din närmsta chef blir sektionsledaren för Vvs- och Energi. Din arbetsort är Malmökontoret, som på senare år har utvecklats att starkt samarbeta på tvärs mellan våra Danska kollegor men även våra kollegor i Göteborg, Stockholm och Vilnius.

Ditt dagliga arbete blir att projektera. Du behöver samarbeta tätt tillsammans med projektets medlemmar och ha en tät dialog med våra kunder. Som disciplinledare får du en väldigt central roll i uppdraget och du får möjlighet att:
  Forma och fastlägga uppdragets omfång tillsammans med kunden.
Säkra att rätt bemanning, att rätt tidsplan och att kvalitet och framdrift säkras i uppdraget.
Säkra koordinering med egna och övriga discipliner, både med arkitekter, entreprenörer och övriga parter i projektets faser.
Bidra med att COWI utvecklas att bli den en av de starkaste vvs konsulten i Södra Sverige.
Arbeta internationellt och nationellt men även regionalt på stora tekniskt komplexa projekt, både inom bostad, sjukhus, industri, näringsliv och infrastruktur och forsknings och utvecklingsprojekt.

COWI är en aktör som är marknadsledande i sitt verksamhetsområde, och tillsammans med våra medarbetare som till mångt och mycket alla är specialister inom sitt område skapar vi tillsammans det ultimata teamet för att bli de bästa inom branschen. Tillsammans med din chef bestämmer du din egen utvecklingsinriktning utifrån dina egna intresse och förmågor.

COWI värdesätter varje medarbetares unika kompetens och det är precis detta som gör att vi når framgång i det vi levererar till våra kunder. Oavsett landsgränser, disciplinområde eller andra skillnader delar vi med oss till varandra. Det är skillnaden och specialistkompetensen som gör oss till vad COWI är idag och var vi vill vara i framtiden. TILLSAMMANS ÄR VI BÄTTRE !!

För att lyckas och att trivas på COWI tänker vi att du är:
  vvs ingenjör med 6-10 års erfarenhet inom branschen.
har erfarenhet med BIM och 3D projektering i Revit-MEP och att du har en utformat din egen arbetsmetodik genom intresse och kompetens.
har byggplatserfarenhet och att du har fokus på det som är byggbart och som praktiskt fungerar.
har kännedom om idriftsättning av installationer i samband med om-nybyggnadsprojekt.
har god erfarenhet av att projektera och skriva programhandlingar.
Du talar och skriver obehindrat både Svenska Engelska på teknisk nivå. Det är meriterande om du även förstår Danska.

Dina personliga egenskaper kännetecknas genom:
  att värdesätta laget framför jag´et
att skapa varaktiga relationer genom att aldrig ”bränna” sina kort hos någon.
att alltid ta ansvar för det du gör.
att vara en god planerare, ha överblick och vara idérik. Du tänker helhet.
Kännetecknas av att ha en positiv inställning till livet. Du skapar god stämning runt dig själv och du sprider glädje.


Har du frågor
Kontakta Andreas Lindberg gruppchef på
E-mail [email protected] , eller Jimmy på Prowork på 0733-324014 el e-mail [email protected] Visa mindre

Disciplinledare till COWI Malmö

Disciplinledare sökes till COWI Malmö! Är du grymt erfaren och tekniskt kunnig inom teknikområdet, och vill du vara en del av vår vvs-grupp som arbetar både med internationella, nationella, men även regionala projekt?   Vill du vara med på vår resa att forma och projektera framtidens komplexa och fossilfria byggnad fastighetsprojekt för att vi ska klara av att ställa om till ett mer hållbart levnadsmönster? Känner du igen dig i rollen som en grymt tekn... Visa mer
Disciplinledare sökes till COWI Malmö!

Är du grymt erfaren och tekniskt kunnig inom teknikområdet, och vill du vara en del av vår vvs-grupp som arbetar både med internationella, nationella, men även regionala projekt?
  Vill du vara med på vår resa att forma och projektera framtidens komplexa och fossilfria byggnad fastighetsprojekt för att vi ska klara av att ställa om till ett mer hållbart levnadsmönster?
Känner du igen dig i rollen som en grymt teknisk kunnig disciplinansvarig, där du tillsammans med en större eller mindre grupp ingenjörer, ansvarar för att säkra leverans till rätt tid och kvalitet, i det aktuella uppdraget?
Har du en stabil erfarenhet som VVS konstruktör, är du kanske redan uppdragsledare eller har du tankar att vilja ta steget? Ta då steget tillsammans med oss och låt oss utvecklas tillsammans i våra innovativa och trevliga lokaler, tillsammans med alla våra härliga kollegor.

COWI, en marknadsledande aktör

Hos COWI blir du en del av divisionen Byggnad Fastighet med ca 150 medarbetare, som alla arbetar med rådgivning, löser olika typer av uppgifter – stora som små – komplexa multidisciplinära uppdrag, men även singeldisciplinära projekteringsuppdrag. I denna anställning blir du en del av projekteringsteamet i Malmö och din närmsta chef blir sektionsledaren för Vvs- och Energi. Din arbetsort är Malmökontoret, som på senare år har utvecklats att starkt samarbeta på tvärs mellan våra Danska kollegor men även våra kollegor i Göteborg, Stockholm och Vilnius.

Ditt dagliga arbete blir att projektera. Du behöver samarbeta tätt tillsammans med projektets medlemmar och ha en tät dialog med våra kunder. Som disciplinledare får du en väldigt central roll i uppdraget och du får möjlighet att:
  Forma och fastlägga uppdragets omfång tillsammans med kunden.
Säkra att rätt bemanning, att rätt tidsplan och att kvalitet och framdrift säkras i uppdraget.
Säkra koordinering med egna och övriga discipliner, både med arkitekter, entreprenörer och övriga parter i projektets faser.
Bidra med att COWI utvecklas att bli den en av de starkaste vvs konsulten i Södra Sverige.
Arbeta internationellt och nationellt men även regionalt på stora tekniskt komplexa projekt, både inom bostad, sjukhus, industri, näringsliv och infrastruktur och forsknings och utvecklingsprojekt.

COWI är en aktör som är marknadsledande i sitt verksamhetsområde, och tillsammans med våra medarbetare som till mångt och mycket alla är specialister inom sitt område skapar vi tillsammans det ultimata teamet för att bli de bästa inom branschen. Tillsammans med din chef bestämmer du din egen utvecklingsinriktning utifrån dina egna intresse och förmågor.

COWI värdesätter varje medarbetares unika kompetens och det är precis detta som gör att vi når framgång i det vi levererar till våra kunder. Oavsett landsgränser, disciplinområde eller andra skillnader delar vi med oss till varandra. Det är skillnaden och specialistkompetensen som gör oss till vad COWI är idag och var vi vill vara i framtiden. TILLSAMMANS ÄR VI BÄTTRE !!

För att lyckas och att trivas på COWI tänker vi att du är:
  vvs ingenjör med 6-10 års erfarenhet inom branschen.
har erfarenhet med BIM och 3D projektering i Revit-MEP och att du har en utformat din egen arbetsmetodik genom intresse och kompetens.
har byggplatserfarenhet och att du har fokus på det som är byggbart och som praktiskt fungerar.
har kännedom om idriftsättning av installationer i samband med om-nybyggnadsprojekt.
har god erfarenhet av att projektera och skriva programhandlingar.
Du talar och skriver obehindrat både Svenska Engelska på teknisk nivå. Det är meriterande om du även förstår Danska.

Dina personliga egenskaper kännetecknas genom:
  att värdesätta laget framför jag´et
att skapa varaktiga relationer genom att aldrig ”bränna” sina kort hos någon.
att alltid ta ansvar för det du gör.
att vara en god planerare, ha överblick och vara idérik. Du tänker helhet.
Kännetecknas av att ha en positiv inställning till livet. Du skapar god stämning runt dig själv och du sprider glädje.


Har du frågor
Kontakta Andreas Lindberg gruppchef på
E-mail [email protected] , eller Jimmy på Prowork på 0733-324014 el e-mail [email protected] Visa mindre

Proaktiv gruppchef byggprojektering

WSP WSP är ett av världens ledande analys- och teknikkonsultföretag. Vi erbjuder tjänster för hållbar samhällsutveckling inom Hus Industri, Transport Infrastruktur och Miljö Energi. Tillsammans har vi 50 000 medarbetare i fyrtio länder. I Sverige har vi över 4 000 medarbetare, varav 500 konstruktörer på affärsområdet Byggprojektering. Detta affärsområde erbjuder konsulttjänster och avancerad rådgivning inom konstruktion med kunder både i Sverige och ut... Visa mer
WSP
WSP är ett av världens ledande analys- och teknikkonsultföretag. Vi erbjuder tjänster för hållbar samhällsutveckling inom Hus Industri, Transport Infrastruktur och Miljö Energi. Tillsammans har vi 50 000 medarbetare i fyrtio länder. I Sverige har vi över 4 000 medarbetare, varav 500 konstruktörer på affärsområdet Byggprojektering. Detta affärsområde erbjuder konsulttjänster och avancerad rådgivning inom konstruktion med kunder både i Sverige och utomlands.

På WSP töjer vi ständigt på gränserna för att möta våra kunders höga förväntningar. Med hjälp av vår expertis kan arkitekter förverkliga sina visioner, och våra kunder uppfylla sina kommersiella och operativa mål. Vi driver på utvecklingen inom konstruktion och innovativa metoder för att effektivisera byggverksamheter, sänka kostnader och minska de kommersiella riskerna. Vi har en lång historia av innovation ihop med gedigen och rotad konstruktionskompetens vilken vi är mycket stolta över. Denna kombination är, tror vi, en nyckel i att kunna utveckla skarpa ingenjörer med långsiktigt perspektiv. Vår strategi är att vi förbereder oss och våra kunder för framtiden, och vår metod kallar vi för Future Ready. Läs mer på www.wsp.com

Vårt erbjudande till dig…

Att få vara med och skapa en organisation som erbjuder marknadens mest innovativa konsulttjänster inom byggprojektering.
Tjänst som ska tillsättas…
En proaktiv ledare med teknisk grund som har förmågan att se förbättringsmöjligheter i en föränderlig bransch och intresserad av att utveckla affärer i en spännande miljö med starka värderingar och stort fokus på gemensamma mål…

WSP Byggprojektering söker en Gruppchef för området Byggprojektering i Malmö.

Arbetsuppgifter
Rollen som Gruppchef är att leda och vara ansvarig för WSP Byggprojekterings verksamhet i Malmö. Verksamheten är idag en viktig del av kontoret i Malmö och vi är ungefär 25 medarbetare, fördelat på två grupper på Byggprojektering. Du ansvarar för en av dessa grupper i Malmö och sätter upp mål för din verksamhet med stöd av dina gruppchefskollegor på avdelningen samt avdelningschef, avseende ekonomi, personalledning, utveckling och försäljning. Gruppchefen ingår i ledningsgruppen för Byggprojektering avdelning Skåne. I ledningsgruppen är vi idag 4 Gruppchefer och en Avdelningschef. Vi ansvarar tillsammans för en verksamhet om ca 65 medarbetare i södra Sverige, Skåne.

Som Gruppchef för Byggprojektering Malmö ingår följande ansvarsområden:

? Budget och resultatansvar omfattande ca 15 MSEK
? Tekniskt och ekonomiskt svara för de uppdrag som gruppen arbetar med
? Leda gruppens marknadsförings och försäljningsaktiviteter
? Leda planering av utbildningstillfällen och utveckling av gruppen
? Leda utvecklingen av gruppens CRC-verksamhet (offshoring)
? Leda gruppen mot att vara framtidens aktör inom byggprojektering samt en attraktiv arbetsplats för Malmös främsta konstruktörer.
? Representera Byggprojektering och driva samverkan mellan de olika disciplinerna på kontoret i Malmö.

Kvalifikationer
Opposites attract. Vi välkomnar det oväntade!
 
För att lyckas i rollen skall du ha ett intresse för att leda verksamhet och människor mot varsamhetens uppsatta mål. Du kan ha en bakgrund som konsult inom byggkonstruktion eller en roll i produktionen i ett entreprenadbolag.

Rollen kräver mycket god samarbets-, planerings- och kommunikationsförmåga. Det är mycket viktigt att du är affärsmässig, proaktiv och har både mod och förmåga att se förbättringsmöjligheter inom verksamhetsutveckling. Som person är du trygg, nyfiken, självgående, drivande, ansvarsfull och social och trivs när människor runt dig har olika perspektiv. Vi värdesätter dina idéer och din uthållighet, och att du hittar lösningar även om allt inte går som planerat, på egen hand eller i grupp. Du frågar när du är osäker och ifrågasätter när du inte är övertygad. Då detta arbete innefattar ett stort mått av innovation tror vi att du tycker om att arbeta med utveckling och driva förändring av teknik ihop med människor. Vi ser gärna att du kräver lite mod av både dig själv och din omgivning! Vi erbjuder dig en arbetsplats där egna initiativ uppskattas, där gemenskapen är stor och där just din insats kan vara avgörande för att WSP ska lyckas med våra strategier. På WSP är medarbetaren i fokus, här kan du utvecklas i en sund och kompetent miljö med en mycket trevlig kultur.

Krav Relevant akademisk examen som är lämpad för rollen
Minst 8 års arbetslivserfarenhet av konsult- eller byggbranschen
Kunskap inom byggnadskonstruktion
Erfarenhet av upphandlingar mot såväl den privata som offentliga sidan

Meriterande Erfarenhet av arbete inom konsultbranschen
Erfarenhet av förändringsledning
Erfarenhet av liknande arbete

Lokalisering och resande
Rollen är placerad i Malmö. Resande sker främst inom avdelningens geografi efter egen planering. Vissa tillfällen per år sker resor i samband med ledningsgruppsträffar och chefsträffar inom regionen och affärsområdet, då i Sverige.

Frågor om tjänsten
I denna rekrytering samarbetar WSP med Prowork AB. Frågor om tjänsten besvaras av Jimmy Eriksson, rekryteringskonsult, som nås på 0733-324014 alternativt [email protected] Vi hanterar alla ansökningar fortlöpande. Samtliga ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Visa mindre

Proaktiv gruppchef byggprojektering

WSP WSP är ett av världens ledande analys- och teknikkonsultföretag. Vi erbjuder tjänster för hållbar samhällsutveckling inom Hus Industri, Transport Infrastruktur och Miljö Energi. Tillsammans har vi 50 000 medarbetare i fyrtio länder. I Sverige har vi över 4 000 medarbetare, varav 500 konstruktörer på affärsområdet Byggprojektering. Detta affärsområde erbjuder konsulttjänster och avancerad rådgivning inom konstruktion med kunder både i Sverige och ut... Visa mer
WSP
WSP är ett av världens ledande analys- och teknikkonsultföretag. Vi erbjuder tjänster för hållbar samhällsutveckling inom Hus Industri, Transport Infrastruktur och Miljö Energi. Tillsammans har vi 50 000 medarbetare i fyrtio länder. I Sverige har vi över 4 000 medarbetare, varav 500 konstruktörer på affärsområdet Byggprojektering. Detta affärsområde erbjuder konsulttjänster och avancerad rådgivning inom konstruktion med kunder både i Sverige och utomlands.

På WSP töjer vi ständigt på gränserna för att möta våra kunders höga förväntningar. Med hjälp av vår expertis kan arkitekter förverkliga sina visioner, och våra kunder uppfylla sina kommersiella och operativa mål. Vi driver på utvecklingen inom konstruktion och innovativa metoder för att effektivisera byggverksamheter, sänka kostnader och minska de kommersiella riskerna. Vi har en lång historia av innovation ihop med gedigen och rotad konstruktionskompetens vilken vi är mycket stolta över. Denna kombination är, tror vi, en nyckel i att kunna utveckla skarpa ingenjörer med långsiktigt perspektiv. Vår strategi är att vi förbereder oss och våra kunder för framtiden, och vår metod kallar vi för Future Ready. Läs mer på www.wsp.com

Vårt erbjudande till dig…

Att få vara med och skapa en organisation som erbjuder marknadens mest innovativa konsulttjänster inom byggprojektering.
Tjänst som ska tillsättas…
En proaktiv ledare med teknisk grund som har förmågan att se förbättringsmöjligheter i en föränderlig bransch och intresserad av att utveckla affärer i en spännande miljö med starka värderingar och stort fokus på gemensamma mål…

WSP Byggprojektering söker en Gruppchef för området Byggprojektering i Malmö.

Arbetsuppgifter
Rollen som Gruppchef är att leda och vara ansvarig för WSP Byggprojekterings verksamhet i Malmö. Verksamheten är idag en viktig del av kontoret i Malmö och vi är ungefär 25 medarbetare, fördelat på två grupper på Byggprojektering. Du ansvarar för en av dessa grupper i Malmö och sätter upp mål för din verksamhet med stöd av dina gruppchefskollegor på avdelningen samt avdelningschef, avseende ekonomi, personalledning, utveckling och försäljning. Gruppchefen ingår i ledningsgruppen för Byggprojektering avdelning Skåne. I ledningsgruppen är vi idag 4 Gruppchefer och en Avdelningschef. Vi ansvarar tillsammans för en verksamhet om ca 65 medarbetare i södra Sverige, Skåne.

Som Gruppchef för Byggprojektering Malmö ingår följande ansvarsområden:

? Budget och resultatansvar omfattande ca 15 MSEK
? Tekniskt och ekonomiskt svara för de uppdrag som gruppen arbetar med
? Leda gruppens marknadsförings och försäljningsaktiviteter
? Leda planering av utbildningstillfällen och utveckling av gruppen
? Leda utvecklingen av gruppens CRC-verksamhet (offshoring)
? Leda gruppen mot att vara framtidens aktör inom byggprojektering samt en attraktiv arbetsplats för Malmös främsta konstruktörer.
? Representera Byggprojektering och driva samverkan mellan de olika disciplinerna på kontoret i Malmö.

Kvalifikationer
Opposites attract. Vi välkomnar det oväntade!
 
För att lyckas i rollen skall du ha ett intresse för att leda verksamhet och människor mot varsamhetens uppsatta mål. Du kan ha en bakgrund som konsult inom byggkonstruktion eller en roll i produktionen i ett entreprenadbolag.

Rollen kräver mycket god samarbets-, planerings- och kommunikationsförmåga. Det är mycket viktigt att du är affärsmässig, proaktiv och har både mod och förmåga att se förbättringsmöjligheter inom verksamhetsutveckling. Som person är du trygg, nyfiken, självgående, drivande, ansvarsfull och social och trivs när människor runt dig har olika perspektiv. Vi värdesätter dina idéer och din uthållighet, och att du hittar lösningar även om allt inte går som planerat, på egen hand eller i grupp. Du frågar när du är osäker och ifrågasätter när du inte är övertygad. Då detta arbete innefattar ett stort mått av innovation tror vi att du tycker om att arbeta med utveckling och driva förändring av teknik ihop med människor. Vi ser gärna att du kräver lite mod av både dig själv och din omgivning! Vi erbjuder dig en arbetsplats där egna initiativ uppskattas, där gemenskapen är stor och där just din insats kan vara avgörande för att WSP ska lyckas med våra strategier. På WSP är medarbetaren i fokus, här kan du utvecklas i en sund och kompetent miljö med en mycket trevlig kultur.

Krav Relevant akademisk examen som är lämpad för rollen
Minst 8 års arbetslivserfarenhet av konsult- eller byggbranschen
Kunskap inom byggnadskonstruktion
Erfarenhet av upphandlingar mot såväl den privata som offentliga sidan

Meriterande Erfarenhet av arbete inom konsultbranschen
Erfarenhet av förändringsledning
Erfarenhet av liknande arbete

Lokalisering och resande
Rollen är placerad i Malmö. Resande sker främst inom avdelningens geografi efter egen planering. Vissa tillfällen per år sker resor i samband med ledningsgruppsträffar och chefsträffar inom regionen och affärsområdet, då i Sverige.

Frågor om tjänsten
I denna rekrytering samarbetar WSP med Prowork AB. Frågor om tjänsten besvaras av Jimmy Eriksson, rekryteringskonsult, som nås på 0733-324014 alternativt [email protected] Vi hanterar alla ansökningar fortlöpande. Samtliga ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Visa mindre

Proaktiv gruppchef byggprojektering

WSP WSP är ett av världens ledande analys- och teknikkonsultföretag. Vi erbjuder tjänster för hållbar samhällsutveckling inom Hus Industri, Transport Infrastruktur och Miljö Energi. Tillsammans har vi 50 000 medarbetare i fyrtio länder. I Sverige har vi över 4 000 medarbetare, varav 500 konstruktörer på affärsområdet Byggprojektering. Detta affärsområde erbjuder konsulttjänster och avancerad rådgivning inom konstruktion med kunder både i Sverige och ut... Visa mer
WSP
WSP är ett av världens ledande analys- och teknikkonsultföretag. Vi erbjuder tjänster för hållbar samhällsutveckling inom Hus Industri, Transport Infrastruktur och Miljö Energi. Tillsammans har vi 50 000 medarbetare i fyrtio länder. I Sverige har vi över 4 000 medarbetare, varav 500 konstruktörer på affärsområdet Byggprojektering. Detta affärsområde erbjuder konsulttjänster och avancerad rådgivning inom konstruktion med kunder både i Sverige och utomlands.

På WSP töjer vi ständigt på gränserna för att möta våra kunders höga förväntningar. Med hjälp av vår expertis kan arkitekter förverkliga sina visioner, och våra kunder uppfylla sina kommersiella och operativa mål. Vi driver på utvecklingen inom konstruktion och innovativa metoder för att effektivisera byggverksamheter, sänka kostnader och minska de kommersiella riskerna. Vi har en lång historia av innovation ihop med gedigen och rotad konstruktionskompetens vilken vi är mycket stolta över. Denna kombination är, tror vi, en nyckel i att kunna utveckla skarpa ingenjörer med långsiktigt perspektiv. Vår strategi är att vi förbereder oss och våra kunder för framtiden, och vår metod kallar vi för Future Ready. Läs mer på www.wsp.com

Vårt erbjudande till dig…

Att få vara med och skapa en organisation som erbjuder marknadens mest innovativa konsulttjänster inom byggprojektering.
Tjänst som ska tillsättas…
En proaktiv ledare med teknisk grund som har förmågan att se förbättringsmöjligheter i en föränderlig bransch och intresserad av att utveckla affärer i en spännande miljö med starka värderingar och stort fokus på gemensamma mål…

WSP Byggprojektering söker en Gruppchef för området Byggprojektering i Malmö.

Arbetsuppgifter
Rollen som Gruppchef är att leda och vara ansvarig för WSP Byggprojekterings verksamhet i Malmö. Verksamheten är idag en viktig del av kontoret i Malmö och vi är ungefär 25 medarbetare, fördelat på två grupper på Byggprojektering. Du ansvarar för en av dessa grupper i Malmö och sätter upp mål för din verksamhet med stöd av dina gruppchefskollegor på avdelningen samt avdelningschef, avseende ekonomi, personalledning, utveckling och försäljning. Gruppchefen ingår i ledningsgruppen för Byggprojektering avdelning Skåne. I ledningsgruppen är vi idag 4 Gruppchefer och en Avdelningschef. Vi ansvarar tillsammans för en verksamhet om ca 65 medarbetare i södra Sverige, Skåne.

Som Gruppchef för Byggprojektering Malmö ingår följande ansvarsområden:

? Budget och resultatansvar omfattande ca 15 MSEK
? Tekniskt och ekonomiskt svara för de uppdrag som gruppen arbetar med
? Leda gruppens marknadsförings och försäljningsaktiviteter
? Leda planering av utbildningstillfällen och utveckling av gruppen
? Leda utvecklingen av gruppens CRC-verksamhet (offshoring)
? Leda gruppen mot att vara framtidens aktör inom byggprojektering samt en attraktiv arbetsplats för Malmös främsta konstruktörer.
? Representera Byggprojektering och driva samverkan mellan de olika disciplinerna på kontoret i Malmö.

Kvalifikationer
Opposites attract. Vi välkomnar det oväntade!
 
För att lyckas i rollen skall du ha ett intresse för att leda verksamhet och människor mot varsamhetens uppsatta mål. Du kan ha en bakgrund som konsult inom byggkonstruktion eller en roll i produktionen i ett entreprenadbolag.

Rollen kräver mycket god samarbets-, planerings- och kommunikationsförmåga. Det är mycket viktigt att du är affärsmässig, proaktiv och har både mod och förmåga att se förbättringsmöjligheter inom verksamhetsutveckling. Som person är du trygg, nyfiken, självgående, drivande, ansvarsfull och social och trivs när människor runt dig har olika perspektiv. Vi värdesätter dina idéer och din uthållighet, och att du hittar lösningar även om allt inte går som planerat, på egen hand eller i grupp. Du frågar när du är osäker och ifrågasätter när du inte är övertygad. Då detta arbete innefattar ett stort mått av innovation tror vi att du tycker om att arbeta med utveckling och driva förändring av teknik ihop med människor. Vi ser gärna att du kräver lite mod av både dig själv och din omgivning! Vi erbjuder dig en arbetsplats där egna initiativ uppskattas, där gemenskapen är stor och där just din insats kan vara avgörande för att WSP ska lyckas med våra strategier. På WSP är medarbetaren i fokus, här kan du utvecklas i en sund och kompetent miljö med en mycket trevlig kultur.

Krav Relevant akademisk examen som är lämpad för rollen
Minst 8 års arbetslivserfarenhet av konsult- eller byggbranschen
Kunskap inom byggnadskonstruktion
Erfarenhet av upphandlingar mot såväl den privata som offentliga sidan

Meriterande Erfarenhet av arbete inom konsultbranschen
Erfarenhet av förändringsledning
Erfarenhet av liknande arbete

Lokalisering och resande
Rollen är placerad i Malmö. Resande sker främst inom avdelningens geografi efter egen planering. Vissa tillfällen per år sker resor i samband med ledningsgruppsträffar och chefsträffar inom regionen och affärsområdet, då i Sverige.

Frågor om tjänsten
I denna rekrytering samarbetar WSP med Prowork AB. Frågor om tjänsten besvaras av Jimmy Eriksson, rekryteringskonsult, som nås på 0733-324014 alternativt [email protected] Vi hanterar alla ansökningar fortlöpande. Samtliga ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Visa mindre

Proaktiv gruppchef byggprojektering

WSP WSP är ett av världens ledande analys- och teknikkonsultföretag. Vi erbjuder tjänster för hållbar samhällsutveckling inom Hus Industri, Transport Infrastruktur och Miljö Energi. Tillsammans har vi 50 000 medarbetare i fyrtio länder. I Sverige har vi över 4 000 medarbetare, varav 500 konstruktörer på affärsområdet Byggprojektering. Detta affärsområde erbjuder konsulttjänster och avancerad rådgivning inom konstruktion med kunder både i Sverige och ut... Visa mer
WSP
WSP är ett av världens ledande analys- och teknikkonsultföretag. Vi erbjuder tjänster för hållbar samhällsutveckling inom Hus Industri, Transport Infrastruktur och Miljö Energi. Tillsammans har vi 50 000 medarbetare i fyrtio länder. I Sverige har vi över 4 000 medarbetare, varav 500 konstruktörer på affärsområdet Byggprojektering. Detta affärsområde erbjuder konsulttjänster och avancerad rådgivning inom konstruktion med kunder både i Sverige och utomlands.

På WSP töjer vi ständigt på gränserna för att möta våra kunders höga förväntningar. Med hjälp av vår expertis kan arkitekter förverkliga sina visioner, och våra kunder uppfylla sina kommersiella och operativa mål. Vi driver på utvecklingen inom konstruktion och innovativa metoder för att effektivisera byggverksamheter, sänka kostnader och minska de kommersiella riskerna. Vi har en lång historia av innovation ihop med gedigen och rotad konstruktionskompetens vilken vi är mycket stolta över. Denna kombination är, tror vi, en nyckel i att kunna utveckla skarpa ingenjörer med långsiktigt perspektiv. Vår strategi är att vi förbereder oss och våra kunder för framtiden, och vår metod kallar vi för Future Ready. Läs mer på www.wsp.com

Vårt erbjudande till dig…

Att få vara med och skapa en organisation som erbjuder marknadens mest innovativa konsulttjänster inom byggprojektering.
Tjänst som ska tillsättas…
En proaktiv ledare med teknisk grund som har förmågan att se förbättringsmöjligheter i en föränderlig bransch och intresserad av att utveckla affärer i en spännande miljö med starka värderingar och stort fokus på gemensamma mål…

WSP Byggprojektering söker en Gruppchef för området Byggprojektering i Malmö.

Arbetsuppgifter
Rollen som Gruppchef är att leda och vara ansvarig för WSP Byggprojekterings verksamhet i Malmö. Verksamheten är idag en viktig del av kontoret i Malmö och vi är ungefär 25 medarbetare, fördelat på två grupper på Byggprojektering. Du ansvarar för en av dessa grupper i Malmö och sätter upp mål för din verksamhet med stöd av dina gruppchefskollegor på avdelningen samt avdelningschef, avseende ekonomi, personalledning, utveckling och försäljning. Gruppchefen ingår i ledningsgruppen för Byggprojektering avdelning Skåne. I ledningsgruppen är vi idag 4 Gruppchefer och en Avdelningschef. Vi ansvarar tillsammans för en verksamhet om ca 65 medarbetare i södra Sverige, Skåne.

Som Gruppchef för Byggprojektering Malmö ingår följande ansvarsområden:

? Budget och resultatansvar omfattande ca 15 MSEK
? Tekniskt och ekonomiskt svara för de uppdrag som gruppen arbetar med
? Leda gruppens marknadsförings och försäljningsaktiviteter
? Leda planering av utbildningstillfällen och utveckling av gruppen
? Leda utvecklingen av gruppens CRC-verksamhet (offshoring)
? Leda gruppen mot att vara framtidens aktör inom byggprojektering samt en attraktiv arbetsplats för Malmös främsta konstruktörer.
? Representera Byggprojektering och driva samverkan mellan de olika disciplinerna på kontoret i Malmö.

Kvalifikationer
Opposites attract. Vi välkomnar det oväntade!
 
För att lyckas i rollen skall du ha ett intresse för att leda verksamhet och människor mot varsamhetens uppsatta mål. Du kan ha en bakgrund som konsult inom byggkonstruktion eller en roll i produktionen i ett entreprenadbolag.

Rollen kräver mycket god samarbets-, planerings- och kommunikationsförmåga. Det är mycket viktigt att du är affärsmässig, proaktiv och har både mod och förmåga att se förbättringsmöjligheter inom verksamhetsutveckling. Som person är du trygg, nyfiken, självgående, drivande, ansvarsfull och social och trivs när människor runt dig har olika perspektiv. Vi värdesätter dina idéer och din uthållighet, och att du hittar lösningar även om allt inte går som planerat, på egen hand eller i grupp. Du frågar när du är osäker och ifrågasätter när du inte är övertygad. Då detta arbete innefattar ett stort mått av innovation tror vi att du tycker om att arbeta med utveckling och driva förändring av teknik ihop med människor. Vi ser gärna att du kräver lite mod av både dig själv och din omgivning! Vi erbjuder dig en arbetsplats där egna initiativ uppskattas, där gemenskapen är stor och där just din insats kan vara avgörande för att WSP ska lyckas med våra strategier. På WSP är medarbetaren i fokus, här kan du utvecklas i en sund och kompetent miljö med en mycket trevlig kultur.

Krav Relevant akademisk examen som är lämpad för rollen
Minst 8 års arbetslivserfarenhet av konsult- eller byggbranschen
Kunskap inom byggnadskonstruktion
Erfarenhet av upphandlingar mot såväl den privata som offentliga sidan

Meriterande Erfarenhet av arbete inom konsultbranschen
Erfarenhet av förändringsledning
Erfarenhet av liknande arbete

Lokalisering och resande
Rollen är placerad i Malmö. Resande sker främst inom avdelningens geografi efter egen planering. Vissa tillfällen per år sker resor i samband med ledningsgruppsträffar och chefsträffar inom regionen och affärsområdet, då i Sverige.

Frågor om tjänsten
I denna rekrytering samarbetar WSP med Prowork AB. Frågor om tjänsten besvaras av Jimmy Eriksson, rekryteringskonsult, som nås på 0733-324014 alternativt [email protected] Vi hanterar alla ansökningar fortlöpande. Samtliga ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Visa mindre

Proaktiv gruppchef byggprojektering

WSP WSP är ett av världens ledande analys- och teknikkonsultföretag. Vi erbjuder tjänster för hållbar samhällsutveckling inom Hus Industri, Transport Infrastruktur och Miljö Energi. Tillsammans har vi 50 000 medarbetare i fyrtio länder. I Sverige har vi över 4 000 medarbetare, varav 500 konstruktörer på affärsområdet Byggprojektering. Detta affärsområde erbjuder konsulttjänster och avancerad rådgivning inom konstruktion med kunder både i Sverige och ut... Visa mer
WSP
WSP är ett av världens ledande analys- och teknikkonsultföretag. Vi erbjuder tjänster för hållbar samhällsutveckling inom Hus Industri, Transport Infrastruktur och Miljö Energi. Tillsammans har vi 50 000 medarbetare i fyrtio länder. I Sverige har vi över 4 000 medarbetare, varav 500 konstruktörer på affärsområdet Byggprojektering. Detta affärsområde erbjuder konsulttjänster och avancerad rådgivning inom konstruktion med kunder både i Sverige och utomlands.

På WSP töjer vi ständigt på gränserna för att möta våra kunders höga förväntningar. Med hjälp av vår expertis kan arkitekter förverkliga sina visioner, och våra kunder uppfylla sina kommersiella och operativa mål. Vi driver på utvecklingen inom konstruktion och innovativa metoder för att effektivisera byggverksamheter, sänka kostnader och minska de kommersiella riskerna. Vi har en lång historia av innovation ihop med gedigen och rotad konstruktionskompetens vilken vi är mycket stolta över. Denna kombination är, tror vi, en nyckel i att kunna utveckla skarpa ingenjörer med långsiktigt perspektiv. Vår strategi är att vi förbereder oss och våra kunder för framtiden, och vår metod kallar vi för Future Ready. Läs mer på www.wsp.com

Vårt erbjudande till dig…

Att få vara med och skapa en organisation som erbjuder marknadens mest innovativa konsulttjänster inom byggprojektering.
Tjänst som ska tillsättas…
En proaktiv ledare med teknisk grund som har förmågan att se förbättringsmöjligheter i en föränderlig bransch och intresserad av att utveckla affärer i en spännande miljö med starka värderingar och stort fokus på gemensamma mål…

WSP Byggprojektering söker en Gruppchef för området Byggprojektering i Malmö.

Arbetsuppgifter
Rollen som Gruppchef är att leda och vara ansvarig för WSP Byggprojekterings verksamhet i Malmö. Verksamheten är idag en viktig del av kontoret i Malmö och vi är ungefär 25 medarbetare, fördelat på två grupper på Byggprojektering. Du ansvarar för en av dessa grupper i Malmö och sätter upp mål för din verksamhet med stöd av dina gruppchefskollegor på avdelningen samt avdelningschef, avseende ekonomi, personalledning, utveckling och försäljning. Gruppchefen ingår i ledningsgruppen för Byggprojektering avdelning Skåne. I ledningsgruppen är vi idag 4 Gruppchefer och en Avdelningschef. Vi ansvarar tillsammans för en verksamhet om ca 65 medarbetare i södra Sverige, Skåne.

Som Gruppchef för Byggprojektering Malmö ingår följande ansvarsområden:

? Budget och resultatansvar omfattande ca 15 MSEK
? Tekniskt och ekonomiskt svara för de uppdrag som gruppen arbetar med
? Leda gruppens marknadsförings och försäljningsaktiviteter
? Leda planering av utbildningstillfällen och utveckling av gruppen
? Leda utvecklingen av gruppens CRC-verksamhet (offshoring)
? Leda gruppen mot att vara framtidens aktör inom byggprojektering samt en attraktiv arbetsplats för Malmös främsta konstruktörer.
? Representera Byggprojektering och driva samverkan mellan de olika disciplinerna på kontoret i Malmö.

Kvalifikationer
Opposites attract. Vi välkomnar det oväntade!
 
För att lyckas i rollen skall du ha ett intresse för att leda verksamhet och människor mot varsamhetens uppsatta mål. Du kan ha en bakgrund som konsult inom byggkonstruktion eller en roll i produktionen i ett entreprenadbolag.

Rollen kräver mycket god samarbets-, planerings- och kommunikationsförmåga. Det är mycket viktigt att du är affärsmässig, proaktiv och har både mod och förmåga att se förbättringsmöjligheter inom verksamhetsutveckling. Som person är du trygg, nyfiken, självgående, drivande, ansvarsfull och social och trivs när människor runt dig har olika perspektiv. Vi värdesätter dina idéer och din uthållighet, och att du hittar lösningar även om allt inte går som planerat, på egen hand eller i grupp. Du frågar när du är osäker och ifrågasätter när du inte är övertygad. Då detta arbete innefattar ett stort mått av innovation tror vi att du tycker om att arbeta med utveckling och driva förändring av teknik ihop med människor. Vi ser gärna att du kräver lite mod av både dig själv och din omgivning! Vi erbjuder dig en arbetsplats där egna initiativ uppskattas, där gemenskapen är stor och där just din insats kan vara avgörande för att WSP ska lyckas med våra strategier. På WSP är medarbetaren i fokus, här kan du utvecklas i en sund och kompetent miljö med en mycket trevlig kultur.

Krav Relevant akademisk examen som är lämpad för rollen
Minst 8 års arbetslivserfarenhet av konsult- eller byggbranschen
Kunskap inom byggnadskonstruktion
Erfarenhet av upphandlingar mot såväl den privata som offentliga sidan

Meriterande Erfarenhet av arbete inom konsultbranschen
Erfarenhet av förändringsledning
Erfarenhet av liknande arbete

Lokalisering och resande
Rollen är placerad i Malmö. Resande sker främst inom avdelningens geografi efter egen planering. Vissa tillfällen per år sker resor i samband med ledningsgruppsträffar och chefsträffar inom regionen och affärsområdet, då i Sverige.

Frågor om tjänsten
I denna rekrytering samarbetar WSP med Prowork AB. Frågor om tjänsten besvaras av Jimmy Eriksson, rekryteringskonsult, som nås på 0733-324014 alternativt [email protected] Vi hanterar alla ansökningar fortlöpande. Samtliga ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Visa mindre

Proaktiv gruppchef byggprojektering

WSP WSP är ett av världens ledande analys- och teknikkonsultföretag. Vi erbjuder tjänster för hållbar samhällsutveckling inom Hus Industri, Transport Infrastruktur och Miljö Energi. Tillsammans har vi 50 000 medarbetare i fyrtio länder. I Sverige har vi över 4 000 medarbetare, varav 500 konstruktörer på affärsområdet Byggprojektering. Detta affärsområde erbjuder konsulttjänster och avancerad rådgivning inom konstruktion med kunder både i Sverige och ut... Visa mer
WSP
WSP är ett av världens ledande analys- och teknikkonsultföretag. Vi erbjuder tjänster för hållbar samhällsutveckling inom Hus Industri, Transport Infrastruktur och Miljö Energi. Tillsammans har vi 50 000 medarbetare i fyrtio länder. I Sverige har vi över 4 000 medarbetare, varav 500 konstruktörer på affärsområdet Byggprojektering. Detta affärsområde erbjuder konsulttjänster och avancerad rådgivning inom konstruktion med kunder både i Sverige och utomlands.

På WSP töjer vi ständigt på gränserna för att möta våra kunders höga förväntningar. Med hjälp av vår expertis kan arkitekter förverkliga sina visioner, och våra kunder uppfylla sina kommersiella och operativa mål. Vi driver på utvecklingen inom konstruktion och innovativa metoder för att effektivisera byggverksamheter, sänka kostnader och minska de kommersiella riskerna. Vi har en lång historia av innovation ihop med gedigen och rotad konstruktionskompetens vilken vi är mycket stolta över. Denna kombination är, tror vi, en nyckel i att kunna utveckla skarpa ingenjörer med långsiktigt perspektiv. Vår strategi är att vi förbereder oss och våra kunder för framtiden, och vår metod kallar vi för Future Ready. Läs mer på www.wsp.com

Vårt erbjudande till dig…

Att få vara med och skapa en organisation som erbjuder marknadens mest innovativa konsulttjänster inom byggprojektering.
Tjänst som ska tillsättas…
En proaktiv ledare med teknisk grund som har förmågan att se förbättringsmöjligheter i en föränderlig bransch och intresserad av att utveckla affärer i en spännande miljö med starka värderingar och stort fokus på gemensamma mål…

WSP Byggprojektering söker en Gruppchef för området Byggprojektering i Malmö.

Arbetsuppgifter
Rollen som Gruppchef är att leda och vara ansvarig för WSP Byggprojekterings verksamhet i Malmö. Verksamheten är idag en viktig del av kontoret i Malmö och vi är ungefär 25 medarbetare, fördelat på två grupper på Byggprojektering. Du ansvarar för en av dessa grupper i Malmö och sätter upp mål för din verksamhet med stöd av dina gruppchefskollegor på avdelningen samt avdelningschef, avseende ekonomi, personalledning, utveckling och försäljning. Gruppchefen ingår i ledningsgruppen för Byggprojektering avdelning Skåne. I ledningsgruppen är vi idag 4 Gruppchefer och en Avdelningschef. Vi ansvarar tillsammans för en verksamhet om ca 65 medarbetare i södra Sverige, Skåne.

Som Gruppchef för Byggprojektering Malmö ingår följande ansvarsområden:

? Budget och resultatansvar omfattande ca 15 MSEK
? Tekniskt och ekonomiskt svara för de uppdrag som gruppen arbetar med
? Leda gruppens marknadsförings och försäljningsaktiviteter
? Leda planering av utbildningstillfällen och utveckling av gruppen
? Leda utvecklingen av gruppens CRC-verksamhet (offshoring)
? Leda gruppen mot att vara framtidens aktör inom byggprojektering samt en attraktiv arbetsplats för Malmös främsta konstruktörer.
? Representera Byggprojektering och driva samverkan mellan de olika disciplinerna på kontoret i Malmö.

Kvalifikationer
Opposites attract. Vi välkomnar det oväntade!
 
För att lyckas i rollen skall du ha ett intresse för att leda verksamhet och människor mot varsamhetens uppsatta mål. Du kan ha en bakgrund som konsult inom byggkonstruktion eller en roll i produktionen i ett entreprenadbolag.

Rollen kräver mycket god samarbets-, planerings- och kommunikationsförmåga. Det är mycket viktigt att du är affärsmässig, proaktiv och har både mod och förmåga att se förbättringsmöjligheter inom verksamhetsutveckling. Som person är du trygg, nyfiken, självgående, drivande, ansvarsfull och social och trivs när människor runt dig har olika perspektiv. Vi värdesätter dina idéer och din uthållighet, och att du hittar lösningar även om allt inte går som planerat, på egen hand eller i grupp. Du frågar när du är osäker och ifrågasätter när du inte är övertygad. Då detta arbete innefattar ett stort mått av innovation tror vi att du tycker om att arbeta med utveckling och driva förändring av teknik ihop med människor. Vi ser gärna att du kräver lite mod av både dig själv och din omgivning! Vi erbjuder dig en arbetsplats där egna initiativ uppskattas, där gemenskapen är stor och där just din insats kan vara avgörande för att WSP ska lyckas med våra strategier. På WSP är medarbetaren i fokus, här kan du utvecklas i en sund och kompetent miljö med en mycket trevlig kultur.

Krav Relevant akademisk examen som är lämpad för rollen
Minst 8 års arbetslivserfarenhet av konsult- eller byggbranschen
Kunskap inom byggnadskonstruktion
Erfarenhet av upphandlingar mot såväl den privata som offentliga sidan

Meriterande Erfarenhet av arbete inom konsultbranschen
Erfarenhet av förändringsledning
Erfarenhet av liknande arbete

Lokalisering och resande
Rollen är placerad i Malmö. Resande sker främst inom avdelningens geografi efter egen planering. Vissa tillfällen per år sker resor i samband med ledningsgruppsträffar och chefsträffar inom regionen och affärsområdet, då i Sverige.

Frågor om tjänsten
I denna rekrytering samarbetar WSP med Prowork AB. Frågor om tjänsten besvaras av Jimmy Eriksson, rekryteringskonsult, som nås på 0733-324014 alternativt [email protected] Vi hanterar alla ansökningar fortlöpande. Samtliga ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Visa mindre

Proaktiv gruppchef byggprojektering

WSP WSP är ett av världens ledande analys- och teknikkonsultföretag. Vi erbjuder tjänster för hållbar samhällsutveckling inom Hus Industri, Transport Infrastruktur och Miljö Energi. Tillsammans har vi 50 000 medarbetare i fyrtio länder. I Sverige har vi över 4 000 medarbetare, varav 500 konstruktörer på affärsområdet Byggprojektering. Detta affärsområde erbjuder konsulttjänster och avancerad rådgivning inom konstruktion med kunder både i Sverige och ut... Visa mer
WSP
WSP är ett av världens ledande analys- och teknikkonsultföretag. Vi erbjuder tjänster för hållbar samhällsutveckling inom Hus Industri, Transport Infrastruktur och Miljö Energi. Tillsammans har vi 50 000 medarbetare i fyrtio länder. I Sverige har vi över 4 000 medarbetare, varav 500 konstruktörer på affärsområdet Byggprojektering. Detta affärsområde erbjuder konsulttjänster och avancerad rådgivning inom konstruktion med kunder både i Sverige och utomlands.

På WSP töjer vi ständigt på gränserna för att möta våra kunders höga förväntningar. Med hjälp av vår expertis kan arkitekter förverkliga sina visioner, och våra kunder uppfylla sina kommersiella och operativa mål. Vi driver på utvecklingen inom konstruktion och innovativa metoder för att effektivisera byggverksamheter, sänka kostnader och minska de kommersiella riskerna. Vi har en lång historia av innovation ihop med gedigen och rotad konstruktionskompetens vilken vi är mycket stolta över. Denna kombination är, tror vi, en nyckel i att kunna utveckla skarpa ingenjörer med långsiktigt perspektiv. Vår strategi är att vi förbereder oss och våra kunder för framtiden, och vår metod kallar vi för Future Ready. Läs mer på www.wsp.com

Vårt erbjudande till dig…

Att få vara med och skapa en organisation som erbjuder marknadens mest innovativa konsulttjänster inom byggprojektering.
Tjänst som ska tillsättas…
En proaktiv ledare med teknisk grund som har förmågan att se förbättringsmöjligheter i en föränderlig bransch och intresserad av att utveckla affärer i en spännande miljö med starka värderingar och stort fokus på gemensamma mål…

WSP Byggprojektering söker en Gruppchef för området Byggprojektering i Malmö.

Arbetsuppgifter
Rollen som Gruppchef är att leda och vara ansvarig för WSP Byggprojekterings verksamhet i Malmö. Verksamheten är idag en viktig del av kontoret i Malmö och vi är ungefär 25 medarbetare, fördelat på två grupper på Byggprojektering. Du ansvarar för en av dessa grupper i Malmö och sätter upp mål för din verksamhet med stöd av dina gruppchefskollegor på avdelningen samt avdelningschef, avseende ekonomi, personalledning, utveckling och försäljning. Gruppchefen ingår i ledningsgruppen för Byggprojektering avdelning Skåne. I ledningsgruppen är vi idag 4 Gruppchefer och en Avdelningschef. Vi ansvarar tillsammans för en verksamhet om ca 65 medarbetare i södra Sverige, Skåne.

Som Gruppchef för Byggprojektering Malmö ingår följande ansvarsområden:

? Budget och resultatansvar omfattande ca 15 MSEK
? Tekniskt och ekonomiskt svara för de uppdrag som gruppen arbetar med
? Leda gruppens marknadsförings och försäljningsaktiviteter
? Leda planering av utbildningstillfällen och utveckling av gruppen
? Leda utvecklingen av gruppens CRC-verksamhet (offshoring)
? Leda gruppen mot att vara framtidens aktör inom byggprojektering samt en attraktiv arbetsplats för Malmös främsta konstruktörer.
? Representera Byggprojektering och driva samverkan mellan de olika disciplinerna på kontoret i Malmö.

Kvalifikationer
Opposites attract. Vi välkomnar det oväntade!
 
För att lyckas i rollen skall du ha ett intresse för att leda verksamhet och människor mot varsamhetens uppsatta mål. Du kan ha en bakgrund som konsult inom byggkonstruktion eller en roll i produktionen i ett entreprenadbolag.

Rollen kräver mycket god samarbets-, planerings- och kommunikationsförmåga. Det är mycket viktigt att du är affärsmässig, proaktiv och har både mod och förmåga att se förbättringsmöjligheter inom verksamhetsutveckling. Som person är du trygg, nyfiken, självgående, drivande, ansvarsfull och social och trivs när människor runt dig har olika perspektiv. Vi värdesätter dina idéer och din uthållighet, och att du hittar lösningar även om allt inte går som planerat, på egen hand eller i grupp. Du frågar när du är osäker och ifrågasätter när du inte är övertygad. Då detta arbete innefattar ett stort mått av innovation tror vi att du tycker om att arbeta med utveckling och driva förändring av teknik ihop med människor. Vi ser gärna att du kräver lite mod av både dig själv och din omgivning! Vi erbjuder dig en arbetsplats där egna initiativ uppskattas, där gemenskapen är stor och där just din insats kan vara avgörande för att WSP ska lyckas med våra strategier. På WSP är medarbetaren i fokus, här kan du utvecklas i en sund och kompetent miljö med en mycket trevlig kultur.

Krav Relevant akademisk examen som är lämpad för rollen
Minst 8 års arbetslivserfarenhet av konsult- eller byggbranschen
Kunskap inom byggnadskonstruktion
Erfarenhet av upphandlingar mot såväl den privata som offentliga sidan

Meriterande Erfarenhet av arbete inom konsultbranschen
Erfarenhet av förändringsledning
Erfarenhet av liknande arbete

Lokalisering och resande
Rollen är placerad i Malmö. Resande sker främst inom avdelningens geografi efter egen planering. Vissa tillfällen per år sker resor i samband med ledningsgruppsträffar och chefsträffar inom regionen och affärsområdet, då i Sverige.

Frågor om tjänsten
I denna rekrytering samarbetar WSP med Prowork AB. Frågor om tjänsten besvaras av Jimmy Eriksson, rekryteringskonsult, som nås på 0733-324014 alternativt [email protected] Vi hanterar alla ansökningar fortlöpande. Samtliga ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Visa mindre

Proaktiv gruppchef byggprojektering

WSP WSP är ett av världens ledande analys- och teknikkonsultföretag. Vi erbjuder tjänster för hållbar samhällsutveckling inom Hus Industri, Transport Infrastruktur och Miljö Energi. Tillsammans har vi 50 000 medarbetare i fyrtio länder. I Sverige har vi över 4 000 medarbetare, varav 500 konstruktörer på affärsområdet Byggprojektering. Detta affärsområde erbjuder konsulttjänster och avancerad rådgivning inom konstruktion med kunder både i Sverige och ut... Visa mer
WSP
WSP är ett av världens ledande analys- och teknikkonsultföretag. Vi erbjuder tjänster för hållbar samhällsutveckling inom Hus Industri, Transport Infrastruktur och Miljö Energi. Tillsammans har vi 50 000 medarbetare i fyrtio länder. I Sverige har vi över 4 000 medarbetare, varav 500 konstruktörer på affärsområdet Byggprojektering. Detta affärsområde erbjuder konsulttjänster och avancerad rådgivning inom konstruktion med kunder både i Sverige och utomlands.

På WSP töjer vi ständigt på gränserna för att möta våra kunders höga förväntningar. Med hjälp av vår expertis kan arkitekter förverkliga sina visioner, och våra kunder uppfylla sina kommersiella och operativa mål. Vi driver på utvecklingen inom konstruktion och innovativa metoder för att effektivisera byggverksamheter, sänka kostnader och minska de kommersiella riskerna. Vi har en lång historia av innovation ihop med gedigen och rotad konstruktionskompetens vilken vi är mycket stolta över. Denna kombination är, tror vi, en nyckel i att kunna utveckla skarpa ingenjörer med långsiktigt perspektiv. Vår strategi är att vi förbereder oss och våra kunder för framtiden, och vår metod kallar vi för Future Ready. Läs mer på www.wsp.com

Vårt erbjudande till dig…

Att få vara med och skapa en organisation som erbjuder marknadens mest innovativa konsulttjänster inom byggprojektering.
Tjänst som ska tillsättas…
En proaktiv ledare med teknisk grund som har förmågan att se förbättringsmöjligheter i en föränderlig bransch och intresserad av att utveckla affärer i en spännande miljö med starka värderingar och stort fokus på gemensamma mål…

WSP Byggprojektering söker en Gruppchef för området Byggprojektering i Malmö.

Arbetsuppgifter
Rollen som Gruppchef är att leda och vara ansvarig för WSP Byggprojekterings verksamhet i Malmö. Verksamheten är idag en viktig del av kontoret i Malmö och vi är ungefär 25 medarbetare, fördelat på två grupper på Byggprojektering. Du ansvarar för en av dessa grupper i Malmö och sätter upp mål för din verksamhet med stöd av dina gruppchefskollegor på avdelningen samt avdelningschef, avseende ekonomi, personalledning, utveckling och försäljning. Gruppchefen ingår i ledningsgruppen för Byggprojektering avdelning Skåne. I ledningsgruppen är vi idag 4 Gruppchefer och en Avdelningschef. Vi ansvarar tillsammans för en verksamhet om ca 65 medarbetare i södra Sverige, Skåne.

Som Gruppchef för Byggprojektering Malmö ingår följande ansvarsområden:

? Budget och resultatansvar omfattande ca 15 MSEK
? Tekniskt och ekonomiskt svara för de uppdrag som gruppen arbetar med
? Leda gruppens marknadsförings och försäljningsaktiviteter
? Leda planering av utbildningstillfällen och utveckling av gruppen
? Leda utvecklingen av gruppens CRC-verksamhet (offshoring)
? Leda gruppen mot att vara framtidens aktör inom byggprojektering samt en attraktiv arbetsplats för Malmös främsta konstruktörer.
? Representera Byggprojektering och driva samverkan mellan de olika disciplinerna på kontoret i Malmö.

Kvalifikationer
Opposites attract. Vi välkomnar det oväntade!
 
För att lyckas i rollen skall du ha ett intresse för att leda verksamhet och människor mot varsamhetens uppsatta mål. Du kan ha en bakgrund som konsult inom byggkonstruktion eller en roll i produktionen i ett entreprenadbolag.

Rollen kräver mycket god samarbets-, planerings- och kommunikationsförmåga. Det är mycket viktigt att du är affärsmässig, proaktiv och har både mod och förmåga att se förbättringsmöjligheter inom verksamhetsutveckling. Som person är du trygg, nyfiken, självgående, drivande, ansvarsfull och social och trivs när människor runt dig har olika perspektiv. Vi värdesätter dina idéer och din uthållighet, och att du hittar lösningar även om allt inte går som planerat, på egen hand eller i grupp. Du frågar när du är osäker och ifrågasätter när du inte är övertygad. Då detta arbete innefattar ett stort mått av innovation tror vi att du tycker om att arbeta med utveckling och driva förändring av teknik ihop med människor. Vi ser gärna att du kräver lite mod av både dig själv och din omgivning! Vi erbjuder dig en arbetsplats där egna initiativ uppskattas, där gemenskapen är stor och där just din insats kan vara avgörande för att WSP ska lyckas med våra strategier. På WSP är medarbetaren i fokus, här kan du utvecklas i en sund och kompetent miljö med en mycket trevlig kultur.

Krav Relevant akademisk examen som är lämpad för rollen
Minst 8 års arbetslivserfarenhet av konsult- eller byggbranschen
Kunskap inom byggnadskonstruktion
Erfarenhet av upphandlingar mot såväl den privata som offentliga sidan

Meriterande Erfarenhet av arbete inom konsultbranschen
Erfarenhet av förändringsledning
Erfarenhet av liknande arbete

Lokalisering och resande
Rollen är placerad i Malmö. Resande sker främst inom avdelningens geografi efter egen planering. Vissa tillfällen per år sker resor i samband med ledningsgruppsträffar och chefsträffar inom regionen och affärsområdet, då i Sverige.

Frågor om tjänsten
I denna rekrytering samarbetar WSP med Prowork AB. Frågor om tjänsten besvaras av Jimmy Eriksson, rekryteringskonsult, som nås på 0733-324014 alternativt [email protected] Vi hanterar alla ansökningar fortlöpande. Samtliga ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Visa mindre

Proaktiv gruppchef byggprojektering

WSP WSP är ett av världens ledande analys- och teknikkonsultföretag. Vi erbjuder tjänster för hållbar samhällsutveckling inom Hus Industri, Transport Infrastruktur och Miljö Energi. Tillsammans har vi 50 000 medarbetare i fyrtio länder. I Sverige har vi över 4 000 medarbetare, varav 500 konstruktörer på affärsområdet Byggprojektering. Detta affärsområde erbjuder konsulttjänster och avancerad rådgivning inom konstruktion med kunder både i Sverige och ut... Visa mer
WSP
WSP är ett av världens ledande analys- och teknikkonsultföretag. Vi erbjuder tjänster för hållbar samhällsutveckling inom Hus Industri, Transport Infrastruktur och Miljö Energi. Tillsammans har vi 50 000 medarbetare i fyrtio länder. I Sverige har vi över 4 000 medarbetare, varav 500 konstruktörer på affärsområdet Byggprojektering. Detta affärsområde erbjuder konsulttjänster och avancerad rådgivning inom konstruktion med kunder både i Sverige och utomlands.

På WSP töjer vi ständigt på gränserna för att möta våra kunders höga förväntningar. Med hjälp av vår expertis kan arkitekter förverkliga sina visioner, och våra kunder uppfylla sina kommersiella och operativa mål. Vi driver på utvecklingen inom konstruktion och innovativa metoder för att effektivisera byggverksamheter, sänka kostnader och minska de kommersiella riskerna. Vi har en lång historia av innovation ihop med gedigen och rotad konstruktionskompetens vilken vi är mycket stolta över. Denna kombination är, tror vi, en nyckel i att kunna utveckla skarpa ingenjörer med långsiktigt perspektiv. Vår strategi är att vi förbereder oss och våra kunder för framtiden, och vår metod kallar vi för Future Ready. Läs mer på www.wsp.com

Vårt erbjudande till dig…

Att få vara med och skapa en organisation som erbjuder marknadens mest innovativa konsulttjänster inom byggprojektering.
Tjänst som ska tillsättas…
En proaktiv ledare med teknisk grund som har förmågan att se förbättringsmöjligheter i en föränderlig bransch och intresserad av att utveckla affärer i en spännande miljö med starka värderingar och stort fokus på gemensamma mål…

WSP Byggprojektering söker en Gruppchef för området Byggprojektering i Malmö.

Arbetsuppgifter
Rollen som Gruppchef är att leda och vara ansvarig för WSP Byggprojekterings verksamhet i Malmö. Verksamheten är idag en viktig del av kontoret i Malmö och vi är ungefär 25 medarbetare, fördelat på två grupper på Byggprojektering. Du ansvarar för en av dessa grupper i Malmö och sätter upp mål för din verksamhet med stöd av dina gruppchefskollegor på avdelningen samt avdelningschef, avseende ekonomi, personalledning, utveckling och försäljning. Gruppchefen ingår i ledningsgruppen för Byggprojektering avdelning Skåne. I ledningsgruppen är vi idag 4 Gruppchefer och en Avdelningschef. Vi ansvarar tillsammans för en verksamhet om ca 65 medarbetare i södra Sverige, Skåne.

Som Gruppchef för Byggprojektering Malmö ingår följande ansvarsområden:

? Budget och resultatansvar omfattande ca 15 MSEK
? Tekniskt och ekonomiskt svara för de uppdrag som gruppen arbetar med
? Leda gruppens marknadsförings och försäljningsaktiviteter
? Leda planering av utbildningstillfällen och utveckling av gruppen
? Leda utvecklingen av gruppens CRC-verksamhet (offshoring)
? Leda gruppen mot att vara framtidens aktör inom byggprojektering samt en attraktiv arbetsplats för Malmös främsta konstruktörer.
? Representera Byggprojektering och driva samverkan mellan de olika disciplinerna på kontoret i Malmö.

Kvalifikationer
Opposites attract. Vi välkomnar det oväntade!
 
För att lyckas i rollen skall du ha ett intresse för att leda verksamhet och människor mot varsamhetens uppsatta mål. Du kan ha en bakgrund som konsult inom byggkonstruktion eller en roll i produktionen i ett entreprenadbolag.

Rollen kräver mycket god samarbets-, planerings- och kommunikationsförmåga. Det är mycket viktigt att du är affärsmässig, proaktiv och har både mod och förmåga att se förbättringsmöjligheter inom verksamhetsutveckling. Som person är du trygg, nyfiken, självgående, drivande, ansvarsfull och social och trivs när människor runt dig har olika perspektiv. Vi värdesätter dina idéer och din uthållighet, och att du hittar lösningar även om allt inte går som planerat, på egen hand eller i grupp. Du frågar när du är osäker och ifrågasätter när du inte är övertygad. Då detta arbete innefattar ett stort mått av innovation tror vi att du tycker om att arbeta med utveckling och driva förändring av teknik ihop med människor. Vi ser gärna att du kräver lite mod av både dig själv och din omgivning! Vi erbjuder dig en arbetsplats där egna initiativ uppskattas, där gemenskapen är stor och där just din insats kan vara avgörande för att WSP ska lyckas med våra strategier. På WSP är medarbetaren i fokus, här kan du utvecklas i en sund och kompetent miljö med en mycket trevlig kultur.

Krav Relevant akademisk examen som är lämpad för rollen
Minst 8 års arbetslivserfarenhet av konsult- eller byggbranschen
Kunskap inom byggnadskonstruktion
Erfarenhet av upphandlingar mot såväl den privata som offentliga sidan

Meriterande Erfarenhet av arbete inom konsultbranschen
Erfarenhet av förändringsledning
Erfarenhet av liknande arbete

Lokalisering och resande
Rollen är placerad i Malmö. Resande sker främst inom avdelningens geografi efter egen planering. Vissa tillfällen per år sker resor i samband med ledningsgruppsträffar och chefsträffar inom regionen och affärsområdet, då i Sverige.

Frågor om tjänsten
I denna rekrytering samarbetar WSP med Prowork AB. Frågor om tjänsten besvaras av Jimmy Eriksson, rekryteringskonsult, som nås på 0733-324014 alternativt [email protected] Vi hanterar alla ansökningar fortlöpande. Samtliga ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Visa mindre

Proaktiv gruppchef byggprojektering

WSP WSP är ett av världens ledande analys- och teknikkonsultföretag. Vi erbjuder tjänster för hållbar samhällsutveckling inom Hus Industri, Transport Infrastruktur och Miljö Energi. Tillsammans har vi 50 000 medarbetare i fyrtio länder. I Sverige har vi över 4 000 medarbetare, varav 500 konstruktörer på affärsområdet Byggprojektering. Detta affärsområde erbjuder konsulttjänster och avancerad rådgivning inom konstruktion med kunder både i Sverige och ut... Visa mer
WSP
WSP är ett av världens ledande analys- och teknikkonsultföretag. Vi erbjuder tjänster för hållbar samhällsutveckling inom Hus Industri, Transport Infrastruktur och Miljö Energi. Tillsammans har vi 50 000 medarbetare i fyrtio länder. I Sverige har vi över 4 000 medarbetare, varav 500 konstruktörer på affärsområdet Byggprojektering. Detta affärsområde erbjuder konsulttjänster och avancerad rådgivning inom konstruktion med kunder både i Sverige och utomlands.

På WSP töjer vi ständigt på gränserna för att möta våra kunders höga förväntningar. Med hjälp av vår expertis kan arkitekter förverkliga sina visioner, och våra kunder uppfylla sina kommersiella och operativa mål. Vi driver på utvecklingen inom konstruktion och innovativa metoder för att effektivisera byggverksamheter, sänka kostnader och minska de kommersiella riskerna. Vi har en lång historia av innovation ihop med gedigen och rotad konstruktionskompetens vilken vi är mycket stolta över. Denna kombination är, tror vi, en nyckel i att kunna utveckla skarpa ingenjörer med långsiktigt perspektiv. Vår strategi är att vi förbereder oss och våra kunder för framtiden, och vår metod kallar vi för Future Ready. Läs mer på www.wsp.com

Vårt erbjudande till dig…

Att få vara med och skapa en organisation som erbjuder marknadens mest innovativa konsulttjänster inom byggprojektering.
Tjänst som ska tillsättas…
En proaktiv ledare med teknisk grund som har förmågan att se förbättringsmöjligheter i en föränderlig bransch och intresserad av att utveckla affärer i en spännande miljö med starka värderingar och stort fokus på gemensamma mål…

WSP Byggprojektering söker en Gruppchef för området Byggprojektering i Malmö.

Arbetsuppgifter
Rollen som Gruppchef är att leda och vara ansvarig för WSP Byggprojekterings verksamhet i Malmö. Verksamheten är idag en viktig del av kontoret i Malmö och vi är ungefär 25 medarbetare, fördelat på två grupper på Byggprojektering. Du ansvarar för en av dessa grupper i Malmö och sätter upp mål för din verksamhet med stöd av dina gruppchefskollegor på avdelningen samt avdelningschef, avseende ekonomi, personalledning, utveckling och försäljning. Gruppchefen ingår i ledningsgruppen för Byggprojektering avdelning Skåne. I ledningsgruppen är vi idag 4 Gruppchefer och en Avdelningschef. Vi ansvarar tillsammans för en verksamhet om ca 65 medarbetare i södra Sverige, Skåne.

Som Gruppchef för Byggprojektering Malmö ingår följande ansvarsområden:

? Budget och resultatansvar omfattande ca 15 MSEK
? Tekniskt och ekonomiskt svara för de uppdrag som gruppen arbetar med
? Leda gruppens marknadsförings och försäljningsaktiviteter
? Leda planering av utbildningstillfällen och utveckling av gruppen
? Leda utvecklingen av gruppens CRC-verksamhet (offshoring)
? Leda gruppen mot att vara framtidens aktör inom byggprojektering samt en attraktiv arbetsplats för Malmös främsta konstruktörer.
? Representera Byggprojektering och driva samverkan mellan de olika disciplinerna på kontoret i Malmö.

Kvalifikationer
Opposites attract. Vi välkomnar det oväntade!
 
För att lyckas i rollen skall du ha ett intresse för att leda verksamhet och människor mot varsamhetens uppsatta mål. Du kan ha en bakgrund som konsult inom byggkonstruktion eller en roll i produktionen i ett entreprenadbolag.

Rollen kräver mycket god samarbets-, planerings- och kommunikationsförmåga. Det är mycket viktigt att du är affärsmässig, proaktiv och har både mod och förmåga att se förbättringsmöjligheter inom verksamhetsutveckling. Som person är du trygg, nyfiken, självgående, drivande, ansvarsfull och social och trivs när människor runt dig har olika perspektiv. Vi värdesätter dina idéer och din uthållighet, och att du hittar lösningar även om allt inte går som planerat, på egen hand eller i grupp. Du frågar när du är osäker och ifrågasätter när du inte är övertygad. Då detta arbete innefattar ett stort mått av innovation tror vi att du tycker om att arbeta med utveckling och driva förändring av teknik ihop med människor. Vi ser gärna att du kräver lite mod av både dig själv och din omgivning! Vi erbjuder dig en arbetsplats där egna initiativ uppskattas, där gemenskapen är stor och där just din insats kan vara avgörande för att WSP ska lyckas med våra strategier. På WSP är medarbetaren i fokus, här kan du utvecklas i en sund och kompetent miljö med en mycket trevlig kultur.

Krav Relevant akademisk examen som är lämpad för rollen
Minst 8 års arbetslivserfarenhet av konsult- eller byggbranschen
Kunskap inom byggnadskonstruktion
Erfarenhet av upphandlingar mot såväl den privata som offentliga sidan

Meriterande Erfarenhet av arbete inom konsultbranschen
Erfarenhet av förändringsledning
Erfarenhet av liknande arbete

Lokalisering och resande
Rollen är placerad i Malmö. Resande sker främst inom avdelningens geografi efter egen planering. Vissa tillfällen per år sker resor i samband med ledningsgruppsträffar och chefsträffar inom regionen och affärsområdet, då i Sverige.

Frågor om tjänsten
I denna rekrytering samarbetar WSP med Prowork AB. Frågor om tjänsten besvaras av Jimmy Eriksson, rekryteringskonsult, som nås på 0733-324014 alternativt [email protected] Vi hanterar alla ansökningar fortlöpande. Samtliga ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Visa mindre

Proaktiv gruppchef byggprojektering

WSP WSP är ett av världens ledande analys- och teknikkonsultföretag. Vi erbjuder tjänster för hållbar samhällsutveckling inom Hus Industri, Transport Infrastruktur och Miljö Energi. Tillsammans har vi 50 000 medarbetare i fyrtio länder. I Sverige har vi över 4 000 medarbetare, varav 500 konstruktörer på affärsområdet Byggprojektering. Detta affärsområde erbjuder konsulttjänster och avancerad rådgivning inom konstruktion med kunder både i Sverige och ut... Visa mer
WSP
WSP är ett av världens ledande analys- och teknikkonsultföretag. Vi erbjuder tjänster för hållbar samhällsutveckling inom Hus Industri, Transport Infrastruktur och Miljö Energi. Tillsammans har vi 50 000 medarbetare i fyrtio länder. I Sverige har vi över 4 000 medarbetare, varav 500 konstruktörer på affärsområdet Byggprojektering. Detta affärsområde erbjuder konsulttjänster och avancerad rådgivning inom konstruktion med kunder både i Sverige och utomlands.

På WSP töjer vi ständigt på gränserna för att möta våra kunders höga förväntningar. Med hjälp av vår expertis kan arkitekter förverkliga sina visioner, och våra kunder uppfylla sina kommersiella och operativa mål. Vi driver på utvecklingen inom konstruktion och innovativa metoder för att effektivisera byggverksamheter, sänka kostnader och minska de kommersiella riskerna. Vi har en lång historia av innovation ihop med gedigen och rotad konstruktionskompetens vilken vi är mycket stolta över. Denna kombination är, tror vi, en nyckel i att kunna utveckla skarpa ingenjörer med långsiktigt perspektiv. Vår strategi är att vi förbereder oss och våra kunder för framtiden, och vår metod kallar vi för Future Ready. Läs mer på www.wsp.com

Vårt erbjudande till dig…

Att få vara med och skapa en organisation som erbjuder marknadens mest innovativa konsulttjänster inom byggprojektering.
Tjänst som ska tillsättas…
En proaktiv ledare med teknisk grund som har förmågan att se förbättringsmöjligheter i en föränderlig bransch och intresserad av att utveckla affärer i en spännande miljö med starka värderingar och stort fokus på gemensamma mål…

WSP Byggprojektering söker en Gruppchef för området Byggprojektering i Malmö.

Arbetsuppgifter
Rollen som Gruppchef är att leda och vara ansvarig för WSP Byggprojekterings verksamhet i Malmö. Verksamheten är idag en viktig del av kontoret i Malmö och vi är ungefär 25 medarbetare, fördelat på två grupper på Byggprojektering. Du ansvarar för en av dessa grupper i Malmö och sätter upp mål för din verksamhet med stöd av dina gruppchefskollegor på avdelningen samt avdelningschef, avseende ekonomi, personalledning, utveckling och försäljning. Gruppchefen ingår i ledningsgruppen för Byggprojektering avdelning Skåne. I ledningsgruppen är vi idag 4 Gruppchefer och en Avdelningschef. Vi ansvarar tillsammans för en verksamhet om ca 65 medarbetare i södra Sverige, Skåne.

Som Gruppchef för Byggprojektering Malmö ingår följande ansvarsområden:

? Budget och resultatansvar omfattande ca 15 MSEK
? Tekniskt och ekonomiskt svara för de uppdrag som gruppen arbetar med
? Leda gruppens marknadsförings och försäljningsaktiviteter
? Leda planering av utbildningstillfällen och utveckling av gruppen
? Leda utvecklingen av gruppens CRC-verksamhet (offshoring)
? Leda gruppen mot att vara framtidens aktör inom byggprojektering samt en attraktiv arbetsplats för Malmös främsta konstruktörer.
? Representera Byggprojektering och driva samverkan mellan de olika disciplinerna på kontoret i Malmö.

Kvalifikationer
Opposites attract. Vi välkomnar det oväntade!
 
För att lyckas i rollen skall du ha ett intresse för att leda verksamhet och människor mot varsamhetens uppsatta mål. Du kan ha en bakgrund som konsult inom byggkonstruktion eller en roll i produktionen i ett entreprenadbolag.

Rollen kräver mycket god samarbets-, planerings- och kommunikationsförmåga. Det är mycket viktigt att du är affärsmässig, proaktiv och har både mod och förmåga att se förbättringsmöjligheter inom verksamhetsutveckling. Som person är du trygg, nyfiken, självgående, drivande, ansvarsfull och social och trivs när människor runt dig har olika perspektiv. Vi värdesätter dina idéer och din uthållighet, och att du hittar lösningar även om allt inte går som planerat, på egen hand eller i grupp. Du frågar när du är osäker och ifrågasätter när du inte är övertygad. Då detta arbete innefattar ett stort mått av innovation tror vi att du tycker om att arbeta med utveckling och driva förändring av teknik ihop med människor. Vi ser gärna att du kräver lite mod av både dig själv och din omgivning! Vi erbjuder dig en arbetsplats där egna initiativ uppskattas, där gemenskapen är stor och där just din insats kan vara avgörande för att WSP ska lyckas med våra strategier. På WSP är medarbetaren i fokus, här kan du utvecklas i en sund och kompetent miljö med en mycket trevlig kultur.

Krav Relevant akademisk examen som är lämpad för rollen
Minst 8 års arbetslivserfarenhet av konsult- eller byggbranschen
Kunskap inom byggnadskonstruktion
Erfarenhet av upphandlingar mot såväl den privata som offentliga sidan

Meriterande Erfarenhet av arbete inom konsultbranschen
Erfarenhet av förändringsledning
Erfarenhet av liknande arbete

Lokalisering och resande
Rollen är placerad i Malmö. Resande sker främst inom avdelningens geografi efter egen planering. Vissa tillfällen per år sker resor i samband med ledningsgruppsträffar och chefsträffar inom regionen och affärsområdet, då i Sverige.

Frågor om tjänsten
I denna rekrytering samarbetar WSP med Prowork AB. Frågor om tjänsten besvaras av Jimmy Eriksson, rekryteringskonsult, som nås på 0733-324014 alternativt [email protected] Vi hanterar alla ansökningar fortlöpande. Samtliga ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Visa mindre

Proaktiv gruppchef byggprojektering

WSP WSP är ett av världens ledande analys- och teknikkonsultföretag. Vi erbjuder tjänster för hållbar samhällsutveckling inom Hus Industri, Transport Infrastruktur och Miljö Energi. Tillsammans har vi 50 000 medarbetare i fyrtio länder. I Sverige har vi över 4 000 medarbetare, varav 500 konstruktörer på affärsområdet Byggprojektering. Detta affärsområde erbjuder konsulttjänster och avancerad rådgivning inom konstruktion med kunder både i Sverige och ut... Visa mer
WSP
WSP är ett av världens ledande analys- och teknikkonsultföretag. Vi erbjuder tjänster för hållbar samhällsutveckling inom Hus Industri, Transport Infrastruktur och Miljö Energi. Tillsammans har vi 50 000 medarbetare i fyrtio länder. I Sverige har vi över 4 000 medarbetare, varav 500 konstruktörer på affärsområdet Byggprojektering. Detta affärsområde erbjuder konsulttjänster och avancerad rådgivning inom konstruktion med kunder både i Sverige och utomlands.

På WSP töjer vi ständigt på gränserna för att möta våra kunders höga förväntningar. Med hjälp av vår expertis kan arkitekter förverkliga sina visioner, och våra kunder uppfylla sina kommersiella och operativa mål. Vi driver på utvecklingen inom konstruktion och innovativa metoder för att effektivisera byggverksamheter, sänka kostnader och minska de kommersiella riskerna. Vi har en lång historia av innovation ihop med gedigen och rotad konstruktionskompetens vilken vi är mycket stolta över. Denna kombination är, tror vi, en nyckel i att kunna utveckla skarpa ingenjörer med långsiktigt perspektiv. Vår strategi är att vi förbereder oss och våra kunder för framtiden, och vår metod kallar vi för Future Ready. Läs mer på www.wsp.com

Vårt erbjudande till dig…

Att få vara med och skapa en organisation som erbjuder marknadens mest innovativa konsulttjänster inom byggprojektering.
Tjänst som ska tillsättas…
En proaktiv ledare med teknisk grund som har förmågan att se förbättringsmöjligheter i en föränderlig bransch och intresserad av att utveckla affärer i en spännande miljö med starka värderingar och stort fokus på gemensamma mål…

WSP Byggprojektering söker en Gruppchef för området Byggprojektering i Malmö.

Arbetsuppgifter
Rollen som Gruppchef är att leda och vara ansvarig för WSP Byggprojekterings verksamhet i Malmö. Verksamheten är idag en viktig del av kontoret i Malmö och vi är ungefär 25 medarbetare, fördelat på två grupper på Byggprojektering. Du ansvarar för en av dessa grupper i Malmö och sätter upp mål för din verksamhet med stöd av dina gruppchefskollegor på avdelningen samt avdelningschef, avseende ekonomi, personalledning, utveckling och försäljning. Gruppchefen ingår i ledningsgruppen för Byggprojektering avdelning Skåne. I ledningsgruppen är vi idag 4 Gruppchefer och en Avdelningschef. Vi ansvarar tillsammans för en verksamhet om ca 65 medarbetare i södra Sverige, Skåne.

Som Gruppchef för Byggprojektering Malmö ingår följande ansvarsområden:

? Budget och resultatansvar omfattande ca 15 MSEK
? Tekniskt och ekonomiskt svara för de uppdrag som gruppen arbetar med
? Leda gruppens marknadsförings och försäljningsaktiviteter
? Leda planering av utbildningstillfällen och utveckling av gruppen
? Leda utvecklingen av gruppens CRC-verksamhet (offshoring)
? Leda gruppen mot att vara framtidens aktör inom byggprojektering samt en attraktiv arbetsplats för Malmös främsta konstruktörer.
? Representera Byggprojektering och driva samverkan mellan de olika disciplinerna på kontoret i Malmö.

Kvalifikationer
Opposites attract. Vi välkomnar det oväntade!
 
För att lyckas i rollen skall du ha ett intresse för att leda verksamhet och människor mot varsamhetens uppsatta mål. Du kan ha en bakgrund som konsult inom byggkonstruktion eller en roll i produktionen i ett entreprenadbolag.

Rollen kräver mycket god samarbets-, planerings- och kommunikationsförmåga. Det är mycket viktigt att du är affärsmässig, proaktiv och har både mod och förmåga att se förbättringsmöjligheter inom verksamhetsutveckling. Som person är du trygg, nyfiken, självgående, drivande, ansvarsfull och social och trivs när människor runt dig har olika perspektiv. Vi värdesätter dina idéer och din uthållighet, och att du hittar lösningar även om allt inte går som planerat, på egen hand eller i grupp. Du frågar när du är osäker och ifrågasätter när du inte är övertygad. Då detta arbete innefattar ett stort mått av innovation tror vi att du tycker om att arbeta med utveckling och driva förändring av teknik ihop med människor. Vi ser gärna att du kräver lite mod av både dig själv och din omgivning! Vi erbjuder dig en arbetsplats där egna initiativ uppskattas, där gemenskapen är stor och där just din insats kan vara avgörande för att WSP ska lyckas med våra strategier. På WSP är medarbetaren i fokus, här kan du utvecklas i en sund och kompetent miljö med en mycket trevlig kultur.

Krav Relevant akademisk examen som är lämpad för rollen
Minst 8 års arbetslivserfarenhet av konsult- eller byggbranschen
Kunskap inom byggnadskonstruktion
Erfarenhet av upphandlingar mot såväl den privata som offentliga sidan

Meriterande Erfarenhet av arbete inom konsultbranschen
Erfarenhet av förändringsledning
Erfarenhet av liknande arbete

Lokalisering och resande
Rollen är placerad i Malmö. Resande sker främst inom avdelningens geografi efter egen planering. Vissa tillfällen per år sker resor i samband med ledningsgruppsträffar och chefsträffar inom regionen och affärsområdet, då i Sverige.

Frågor om tjänsten
I denna rekrytering samarbetar WSP med Prowork AB. Frågor om tjänsten besvaras av Jimmy Eriksson, rekryteringskonsult, som nås på 0733-324014 alternativt [email protected] Vi hanterar alla ansökningar fortlöpande. Samtliga ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Visa mindre

Proaktiv gruppchef byggprojektering

WSP WSP är ett av världens ledande analys- och teknikkonsultföretag. Vi erbjuder tjänster för hållbar samhällsutveckling inom Hus Industri, Transport Infrastruktur och Miljö Energi. Tillsammans har vi 50 000 medarbetare i fyrtio länder. I Sverige har vi över 4 000 medarbetare, varav 500 konstruktörer på affärsområdet Byggprojektering. Detta affärsområde erbjuder konsulttjänster och avancerad rådgivning inom konstruktion med kunder både i Sverige och ut... Visa mer
WSP
WSP är ett av världens ledande analys- och teknikkonsultföretag. Vi erbjuder tjänster för hållbar samhällsutveckling inom Hus Industri, Transport Infrastruktur och Miljö Energi. Tillsammans har vi 50 000 medarbetare i fyrtio länder. I Sverige har vi över 4 000 medarbetare, varav 500 konstruktörer på affärsområdet Byggprojektering. Detta affärsområde erbjuder konsulttjänster och avancerad rådgivning inom konstruktion med kunder både i Sverige och utomlands.

På WSP töjer vi ständigt på gränserna för att möta våra kunders höga förväntningar. Med hjälp av vår expertis kan arkitekter förverkliga sina visioner, och våra kunder uppfylla sina kommersiella och operativa mål. Vi driver på utvecklingen inom konstruktion och innovativa metoder för att effektivisera byggverksamheter, sänka kostnader och minska de kommersiella riskerna. Vi har en lång historia av innovation ihop med gedigen och rotad konstruktionskompetens vilken vi är mycket stolta över. Denna kombination är, tror vi, en nyckel i att kunna utveckla skarpa ingenjörer med långsiktigt perspektiv. Vår strategi är att vi förbereder oss och våra kunder för framtiden, och vår metod kallar vi för Future Ready. Läs mer på www.wsp.com

Vårt erbjudande till dig…

Att få vara med och skapa en organisation som erbjuder marknadens mest innovativa konsulttjänster inom byggprojektering.
Tjänst som ska tillsättas…
En proaktiv ledare med teknisk grund som har förmågan att se förbättringsmöjligheter i en föränderlig bransch och intresserad av att utveckla affärer i en spännande miljö med starka värderingar och stort fokus på gemensamma mål…

WSP Byggprojektering söker en Gruppchef för området Byggprojektering i Malmö.

Arbetsuppgifter
Rollen som Gruppchef är att leda och vara ansvarig för WSP Byggprojekterings verksamhet i Malmö. Verksamheten är idag en viktig del av kontoret i Malmö och vi är ungefär 25 medarbetare, fördelat på två grupper på Byggprojektering. Du ansvarar för en av dessa grupper i Malmö och sätter upp mål för din verksamhet med stöd av dina gruppchefskollegor på avdelningen samt avdelningschef, avseende ekonomi, personalledning, utveckling och försäljning. Gruppchefen ingår i ledningsgruppen för Byggprojektering avdelning Skåne. I ledningsgruppen är vi idag 4 Gruppchefer och en Avdelningschef. Vi ansvarar tillsammans för en verksamhet om ca 65 medarbetare i södra Sverige, Skåne.

Som Gruppchef för Byggprojektering Malmö ingår följande ansvarsområden:

? Budget och resultatansvar omfattande ca 15 MSEK
? Tekniskt och ekonomiskt svara för de uppdrag som gruppen arbetar med
? Leda gruppens marknadsförings och försäljningsaktiviteter
? Leda planering av utbildningstillfällen och utveckling av gruppen
? Leda utvecklingen av gruppens CRC-verksamhet (offshoring)
? Leda gruppen mot att vara framtidens aktör inom byggprojektering samt en attraktiv arbetsplats för Malmös främsta konstruktörer.
? Representera Byggprojektering och driva samverkan mellan de olika disciplinerna på kontoret i Malmö.

Kvalifikationer
Opposites attract. Vi välkomnar det oväntade!
 
För att lyckas i rollen skall du ha ett intresse för att leda verksamhet och människor mot varsamhetens uppsatta mål. Du kan ha en bakgrund som konsult inom byggkonstruktion eller en roll i produktionen i ett entreprenadbolag.

Rollen kräver mycket god samarbets-, planerings- och kommunikationsförmåga. Det är mycket viktigt att du är affärsmässig, proaktiv och har både mod och förmåga att se förbättringsmöjligheter inom verksamhetsutveckling. Som person är du trygg, nyfiken, självgående, drivande, ansvarsfull och social och trivs när människor runt dig har olika perspektiv. Vi värdesätter dina idéer och din uthållighet, och att du hittar lösningar även om allt inte går som planerat, på egen hand eller i grupp. Du frågar när du är osäker och ifrågasätter när du inte är övertygad. Då detta arbete innefattar ett stort mått av innovation tror vi att du tycker om att arbeta med utveckling och driva förändring av teknik ihop med människor. Vi ser gärna att du kräver lite mod av både dig själv och din omgivning! Vi erbjuder dig en arbetsplats där egna initiativ uppskattas, där gemenskapen är stor och där just din insats kan vara avgörande för att WSP ska lyckas med våra strategier. På WSP är medarbetaren i fokus, här kan du utvecklas i en sund och kompetent miljö med en mycket trevlig kultur.

Krav Relevant akademisk examen som är lämpad för rollen
Minst 8 års arbetslivserfarenhet av konsult- eller byggbranschen
Kunskap inom byggnadskonstruktion
Erfarenhet av upphandlingar mot såväl den privata som offentliga sidan

Meriterande Erfarenhet av arbete inom konsultbranschen
Erfarenhet av förändringsledning
Erfarenhet av liknande arbete

Lokalisering och resande
Rollen är placerad i Malmö. Resande sker främst inom avdelningens geografi efter egen planering. Vissa tillfällen per år sker resor i samband med ledningsgruppsträffar och chefsträffar inom regionen och affärsområdet, då i Sverige.

Frågor om tjänsten
I denna rekrytering samarbetar WSP med Prowork AB. Frågor om tjänsten besvaras av Jimmy Eriksson, rekryteringskonsult, som nås på 0733-324014 alternativt [email protected] Vi hanterar alla ansökningar fortlöpande. Samtliga ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Visa mindre

Proaktiv gruppchef byggprojektering

WSP WSP är ett av världens ledande analys- och teknikkonsultföretag. Vi erbjuder tjänster för hållbar samhällsutveckling inom Hus Industri, Transport Infrastruktur och Miljö Energi. Tillsammans har vi 50 000 medarbetare i fyrtio länder. I Sverige har vi över 4 000 medarbetare, varav 500 konstruktörer på affärsområdet Byggprojektering. Detta affärsområde erbjuder konsulttjänster och avancerad rådgivning inom konstruktion med kunder både i Sverige och ut... Visa mer
WSP
WSP är ett av världens ledande analys- och teknikkonsultföretag. Vi erbjuder tjänster för hållbar samhällsutveckling inom Hus Industri, Transport Infrastruktur och Miljö Energi. Tillsammans har vi 50 000 medarbetare i fyrtio länder. I Sverige har vi över 4 000 medarbetare, varav 500 konstruktörer på affärsområdet Byggprojektering. Detta affärsområde erbjuder konsulttjänster och avancerad rådgivning inom konstruktion med kunder både i Sverige och utomlands.

På WSP töjer vi ständigt på gränserna för att möta våra kunders höga förväntningar. Med hjälp av vår expertis kan arkitekter förverkliga sina visioner, och våra kunder uppfylla sina kommersiella och operativa mål. Vi driver på utvecklingen inom konstruktion och innovativa metoder för att effektivisera byggverksamheter, sänka kostnader och minska de kommersiella riskerna. Vi har en lång historia av innovation ihop med gedigen och rotad konstruktionskompetens vilken vi är mycket stolta över. Denna kombination är, tror vi, en nyckel i att kunna utveckla skarpa ingenjörer med långsiktigt perspektiv. Vår strategi är att vi förbereder oss och våra kunder för framtiden, och vår metod kallar vi för Future Ready. Läs mer på www.wsp.com

Vårt erbjudande till dig…

Att få vara med och skapa en organisation som erbjuder marknadens mest innovativa konsulttjänster inom byggprojektering.
Tjänst som ska tillsättas…
En proaktiv ledare med teknisk grund som har förmågan att se förbättringsmöjligheter i en föränderlig bransch och intresserad av att utveckla affärer i en spännande miljö med starka värderingar och stort fokus på gemensamma mål…

WSP Byggprojektering söker en Gruppchef för området Byggprojektering i Malmö.

Arbetsuppgifter
Rollen som Gruppchef är att leda och vara ansvarig för WSP Byggprojekterings verksamhet i Malmö. Verksamheten är idag en viktig del av kontoret i Malmö och vi är ungefär 25 medarbetare, fördelat på två grupper på Byggprojektering. Du ansvarar för en av dessa grupper i Malmö och sätter upp mål för din verksamhet med stöd av dina gruppchefskollegor på avdelningen samt avdelningschef, avseende ekonomi, personalledning, utveckling och försäljning. Gruppchefen ingår i ledningsgruppen för Byggprojektering avdelning Skåne. I ledningsgruppen är vi idag 4 Gruppchefer och en Avdelningschef. Vi ansvarar tillsammans för en verksamhet om ca 65 medarbetare i södra Sverige, Skåne.

Som Gruppchef för Byggprojektering Malmö ingår följande ansvarsområden:

? Budget och resultatansvar omfattande ca 15 MSEK
? Tekniskt och ekonomiskt svara för de uppdrag som gruppen arbetar med
? Leda gruppens marknadsförings och försäljningsaktiviteter
? Leda planering av utbildningstillfällen och utveckling av gruppen
? Leda utvecklingen av gruppens CRC-verksamhet (offshoring)
? Leda gruppen mot att vara framtidens aktör inom byggprojektering samt en attraktiv arbetsplats för Malmös främsta konstruktörer.
? Representera Byggprojektering och driva samverkan mellan de olika disciplinerna på kontoret i Malmö.

Kvalifikationer
Opposites attract. Vi välkomnar det oväntade!
 
För att lyckas i rollen skall du ha ett intresse för att leda verksamhet och människor mot varsamhetens uppsatta mål. Du kan ha en bakgrund som konsult inom byggkonstruktion eller en roll i produktionen i ett entreprenadbolag.

Rollen kräver mycket god samarbets-, planerings- och kommunikationsförmåga. Det är mycket viktigt att du är affärsmässig, proaktiv och har både mod och förmåga att se förbättringsmöjligheter inom verksamhetsutveckling. Som person är du trygg, nyfiken, självgående, drivande, ansvarsfull och social och trivs när människor runt dig har olika perspektiv. Vi värdesätter dina idéer och din uthållighet, och att du hittar lösningar även om allt inte går som planerat, på egen hand eller i grupp. Du frågar när du är osäker och ifrågasätter när du inte är övertygad. Då detta arbete innefattar ett stort mått av innovation tror vi att du tycker om att arbeta med utveckling och driva förändring av teknik ihop med människor. Vi ser gärna att du kräver lite mod av både dig själv och din omgivning! Vi erbjuder dig en arbetsplats där egna initiativ uppskattas, där gemenskapen är stor och där just din insats kan vara avgörande för att WSP ska lyckas med våra strategier. På WSP är medarbetaren i fokus, här kan du utvecklas i en sund och kompetent miljö med en mycket trevlig kultur.

Krav Relevant akademisk examen som är lämpad för rollen
Minst 8 års arbetslivserfarenhet av konsult- eller byggbranschen
Kunskap inom byggnadskonstruktion
Erfarenhet av upphandlingar mot såväl den privata som offentliga sidan

Meriterande Erfarenhet av arbete inom konsultbranschen
Erfarenhet av förändringsledning
Erfarenhet av liknande arbete

Lokalisering och resande
Rollen är placerad i Malmö. Resande sker främst inom avdelningens geografi efter egen planering. Vissa tillfällen per år sker resor i samband med ledningsgruppsträffar och chefsträffar inom regionen och affärsområdet, då i Sverige.

Frågor om tjänsten
I denna rekrytering samarbetar WSP med Prowork AB. Frågor om tjänsten besvaras av Jimmy Eriksson, rekryteringskonsult, som nås på 0733-324014 alternativt [email protected] Vi hanterar alla ansökningar fortlöpande. Samtliga ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Visa mindre

Proaktiv gruppchef byggprojektering

WSP WSP är ett av världens ledande analys- och teknikkonsultföretag. Vi erbjuder tjänster för hållbar samhällsutveckling inom Hus Industri, Transport Infrastruktur och Miljö Energi. Tillsammans har vi 50 000 medarbetare i fyrtio länder. I Sverige har vi över 4 000 medarbetare, varav 500 konstruktörer på affärsområdet Byggprojektering. Detta affärsområde erbjuder konsulttjänster och avancerad rådgivning inom konstruktion med kunder både i Sverige och ut... Visa mer
WSP
WSP är ett av världens ledande analys- och teknikkonsultföretag. Vi erbjuder tjänster för hållbar samhällsutveckling inom Hus Industri, Transport Infrastruktur och Miljö Energi. Tillsammans har vi 50 000 medarbetare i fyrtio länder. I Sverige har vi över 4 000 medarbetare, varav 500 konstruktörer på affärsområdet Byggprojektering. Detta affärsområde erbjuder konsulttjänster och avancerad rådgivning inom konstruktion med kunder både i Sverige och utomlands.

På WSP töjer vi ständigt på gränserna för att möta våra kunders höga förväntningar. Med hjälp av vår expertis kan arkitekter förverkliga sina visioner, och våra kunder uppfylla sina kommersiella och operativa mål. Vi driver på utvecklingen inom konstruktion och innovativa metoder för att effektivisera byggverksamheter, sänka kostnader och minska de kommersiella riskerna. Vi har en lång historia av innovation ihop med gedigen och rotad konstruktionskompetens vilken vi är mycket stolta över. Denna kombination är, tror vi, en nyckel i att kunna utveckla skarpa ingenjörer med långsiktigt perspektiv. Vår strategi är att vi förbereder oss och våra kunder för framtiden, och vår metod kallar vi för Future Ready. Läs mer på www.wsp.com

Vårt erbjudande till dig…

Att få vara med och skapa en organisation som erbjuder marknadens mest innovativa konsulttjänster inom byggprojektering.
Tjänst som ska tillsättas…
En proaktiv ledare med teknisk grund som har förmågan att se förbättringsmöjligheter i en föränderlig bransch och intresserad av att utveckla affärer i en spännande miljö med starka värderingar och stort fokus på gemensamma mål…

WSP Byggprojektering söker en Gruppchef för området Byggprojektering i Malmö.

Arbetsuppgifter
Rollen som Gruppchef är att leda och vara ansvarig för WSP Byggprojekterings verksamhet i Malmö. Verksamheten är idag en viktig del av kontoret i Malmö och vi är ungefär 25 medarbetare, fördelat på två grupper på Byggprojektering. Du ansvarar för en av dessa grupper i Malmö och sätter upp mål för din verksamhet med stöd av dina gruppchefskollegor på avdelningen samt avdelningschef, avseende ekonomi, personalledning, utveckling och försäljning. Gruppchefen ingår i ledningsgruppen för Byggprojektering avdelning Skåne. I ledningsgruppen är vi idag 4 Gruppchefer och en Avdelningschef. Vi ansvarar tillsammans för en verksamhet om ca 65 medarbetare i södra Sverige, Skåne.

Som Gruppchef för Byggprojektering Malmö ingår följande ansvarsområden:

? Budget och resultatansvar omfattande ca 15 MSEK
? Tekniskt och ekonomiskt svara för de uppdrag som gruppen arbetar med
? Leda gruppens marknadsförings och försäljningsaktiviteter
? Leda planering av utbildningstillfällen och utveckling av gruppen
? Leda utvecklingen av gruppens CRC-verksamhet (offshoring)
? Leda gruppen mot att vara framtidens aktör inom byggprojektering samt en attraktiv arbetsplats för Malmös främsta konstruktörer.
? Representera Byggprojektering och driva samverkan mellan de olika disciplinerna på kontoret i Malmö.

Kvalifikationer
Opposites attract. Vi välkomnar det oväntade!
 
För att lyckas i rollen skall du ha ett intresse för att leda verksamhet och människor mot varsamhetens uppsatta mål. Du kan ha en bakgrund som konsult inom byggkonstruktion eller en roll i produktionen i ett entreprenadbolag.

Rollen kräver mycket god samarbets-, planerings- och kommunikationsförmåga. Det är mycket viktigt att du är affärsmässig, proaktiv och har både mod och förmåga att se förbättringsmöjligheter inom verksamhetsutveckling. Som person är du trygg, nyfiken, självgående, drivande, ansvarsfull och social och trivs när människor runt dig har olika perspektiv. Vi värdesätter dina idéer och din uthållighet, och att du hittar lösningar även om allt inte går som planerat, på egen hand eller i grupp. Du frågar när du är osäker och ifrågasätter när du inte är övertygad. Då detta arbete innefattar ett stort mått av innovation tror vi att du tycker om att arbeta med utveckling och driva förändring av teknik ihop med människor. Vi ser gärna att du kräver lite mod av både dig själv och din omgivning! Vi erbjuder dig en arbetsplats där egna initiativ uppskattas, där gemenskapen är stor och där just din insats kan vara avgörande för att WSP ska lyckas med våra strategier. På WSP är medarbetaren i fokus, här kan du utvecklas i en sund och kompetent miljö med en mycket trevlig kultur.

Krav Relevant akademisk examen som är lämpad för rollen
Minst 8 års arbetslivserfarenhet av konsult- eller byggbranschen
Kunskap inom byggnadskonstruktion
Erfarenhet av upphandlingar mot såväl den privata som offentliga sidan

Meriterande Erfarenhet av arbete inom konsultbranschen
Erfarenhet av förändringsledning
Erfarenhet av liknande arbete

Lokalisering och resande
Rollen är placerad i Malmö. Resande sker främst inom avdelningens geografi efter egen planering. Vissa tillfällen per år sker resor i samband med ledningsgruppsträffar och chefsträffar inom regionen och affärsområdet, då i Sverige.

Frågor om tjänsten
I denna rekrytering samarbetar WSP med Prowork AB. Frågor om tjänsten besvaras av Jimmy Eriksson, rekryteringskonsult, som nås på 0733-324014 alternativt [email protected] Vi hanterar alla ansökningar fortlöpande. Samtliga ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Visa mindre

Uppdragsledande konstruktör WSP

Om kunden WSP är ett av världens ledande analys- och teknikkonsultföretag. WSP erbjuder tjänster för hållbar samhällsutveckling inom Hus Industri, Transport Infrastruktur och Miljö Energi. Bredd och mångfald kännetecknar våra medarbetare, kompetensområden, kunder och typer av uppdrag.  Dina arbetsuppgifter Du erbjuds en ansvarsfull och utvecklande roll i ett expansivt företag. Vi söker dig som med erfarenhet och engagemang vill vara med och göra skill... Visa mer
Om kunden
WSP är ett av världens ledande analys- och teknikkonsultföretag. WSP erbjuder tjänster för hållbar samhällsutveckling inom Hus Industri, Transport Infrastruktur och Miljö Energi. Bredd och mångfald kännetecknar våra medarbetare, kompetensområden, kunder och typer av uppdrag. 


Dina arbetsuppgifter
Du erbjuds en ansvarsfull och utvecklande roll i ett expansivt företag. Vi söker dig som med erfarenhet och engagemang vill vara med och göra skillnad. Du kommer att arbeta som uppdragsledande konstruktör för husbyggnadsprojekt. Du kommer att arbeta tillsammans med ett riktigt bra gäng i en expansiv och spännande organisation under stor frihet mot uppsatta mål. Du kommer utgå från WSP:s kontor i Lund.

Din profil
För att stärka vår organisation söker vi dig som har flerårig erfarenhet av liknande arbetsuppgifter för att axla rollen som uppdragsledande konstruktör. Vi söker dig som är civil- eller högskoleingenjör med inriktning husbyggnad och som har ett stort intresse för och erfarenhet av byggprojektering inom hus- och/eller industrikonstruktioner. Det är meriterande om du har gått fortbildningskurser inom bl.a. statik, KA, BAS-P. Du får möjlighet att arbeta och utvecklas tillsammans med engagerade kollegor. Kommunikativ, prestigelös, stresstålig, flexibel, lyhörd och noggrann är viktiga egenskaper som värderas högt av oss. Du ska behärska svenska språket flytande i tal och skrift.

Anställningsform
Heltid. Vi tillämpar marknadsmässiga anställningsvillkor och individuell lönesättning. Tid för tillträde är snarast möjligt.

Ansökan
Detta är ett rekryteringsuppdrag där du anställs av WSP, men där Prowork AB sköter rekryteringsprocessen. Har du frågor om någon av tjänsterna är du välkommen att kontakta Jimmy Eriksson på 0733-324014 el maila på [email protected] Rekryteringen sker löpande så vänta inte med din ansökan. 
 
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Uppdragsledande konstruktör WSP

Om kunden WSP är ett av världens ledande analys- och teknikkonsultföretag. WSP erbjuder tjänster för hållbar samhällsutveckling inom Hus Industri, Transport Infrastruktur och Miljö Energi. Bredd och mångfald kännetecknar våra medarbetare, kompetensområden, kunder och typer av uppdrag.  Dina arbetsuppgifter Du erbjuds en ansvarsfull och utvecklande roll i ett expansivt företag. Vi söker dig som med erfarenhet och engagemang vill vara med och göra skill... Visa mer
Om kunden
WSP är ett av världens ledande analys- och teknikkonsultföretag. WSP erbjuder tjänster för hållbar samhällsutveckling inom Hus Industri, Transport Infrastruktur och Miljö Energi. Bredd och mångfald kännetecknar våra medarbetare, kompetensområden, kunder och typer av uppdrag. 


Dina arbetsuppgifter
Du erbjuds en ansvarsfull och utvecklande roll i ett expansivt företag. Vi söker dig som med erfarenhet och engagemang vill vara med och göra skillnad. Du kommer att arbeta som uppdragsledande konstruktör för husbyggnadsprojekt. Du kommer att arbeta tillsammans med ett riktigt bra gäng i en expansiv och spännande organisation under stor frihet mot uppsatta mål. Du kommer utgå från WSP:s kontor i Lund.

Din profil
För att stärka vår organisation söker vi dig som har flerårig erfarenhet av liknande arbetsuppgifter för att axla rollen som uppdragsledande konstruktör. Vi söker dig som är civil- eller högskoleingenjör med inriktning husbyggnad och som har ett stort intresse för och erfarenhet av byggprojektering inom hus- och/eller industrikonstruktioner. Det är meriterande om du har gått fortbildningskurser inom bl.a. statik, KA, BAS-P. Du får möjlighet att arbeta och utvecklas tillsammans med engagerade kollegor. Kommunikativ, prestigelös, stresstålig, flexibel, lyhörd och noggrann är viktiga egenskaper som värderas högt av oss. Du ska behärska svenska språket flytande i tal och skrift.

Anställningsform
Heltid. Vi tillämpar marknadsmässiga anställningsvillkor och individuell lönesättning. Tid för tillträde är snarast möjligt.

Ansökan
Detta är ett rekryteringsuppdrag där du anställs av WSP, men där Prowork AB sköter rekryteringsprocessen. Har du frågor om någon av tjänsterna är du välkommen att kontakta Jimmy Eriksson på 0733-324014 el maila på [email protected] Rekryteringen sker löpande så vänta inte med din ansökan. 
 
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Uppdragsledande konstruktör WSP

Om kunden WSP är ett av världens ledande analys- och teknikkonsultföretag. WSP erbjuder tjänster för hållbar samhällsutveckling inom Hus Industri, Transport Infrastruktur och Miljö Energi. Bredd och mångfald kännetecknar våra medarbetare, kompetensområden, kunder och typer av uppdrag.  Dina arbetsuppgifter Du erbjuds en ansvarsfull och utvecklande roll i ett expansivt företag. Vi söker dig som med erfarenhet och engagemang vill vara med och göra skill... Visa mer
Om kunden
WSP är ett av världens ledande analys- och teknikkonsultföretag. WSP erbjuder tjänster för hållbar samhällsutveckling inom Hus Industri, Transport Infrastruktur och Miljö Energi. Bredd och mångfald kännetecknar våra medarbetare, kompetensområden, kunder och typer av uppdrag. 


Dina arbetsuppgifter
Du erbjuds en ansvarsfull och utvecklande roll i ett expansivt företag. Vi söker dig som med erfarenhet och engagemang vill vara med och göra skillnad. Du kommer att arbeta som uppdragsledande konstruktör för husbyggnadsprojekt. Du kommer att arbeta tillsammans med ett riktigt bra gäng i en expansiv och spännande organisation under stor frihet mot uppsatta mål. Du kommer utgå från WSP:s kontor i Lund.

Din profil
För att stärka vår organisation söker vi dig som har flerårig erfarenhet av liknande arbetsuppgifter för att axla rollen som uppdragsledande konstruktör. Vi söker dig som är civil- eller högskoleingenjör med inriktning husbyggnad och som har ett stort intresse för och erfarenhet av byggprojektering inom hus- och/eller industrikonstruktioner. Det är meriterande om du har gått fortbildningskurser inom bl.a. statik, KA, BAS-P. Du får möjlighet att arbeta och utvecklas tillsammans med engagerade kollegor. Kommunikativ, prestigelös, stresstålig, flexibel, lyhörd och noggrann är viktiga egenskaper som värderas högt av oss. Du ska behärska svenska språket flytande i tal och skrift.

Anställningsform
Heltid. Vi tillämpar marknadsmässiga anställningsvillkor och individuell lönesättning. Tid för tillträde är snarast möjligt.

Ansökan
Detta är ett rekryteringsuppdrag där du anställs av WSP, men där Prowork AB sköter rekryteringsprocessen. Har du frågor om någon av tjänsterna är du välkommen att kontakta Jimmy Eriksson på 0733-324014 el maila på [email protected] Rekryteringen sker löpande så vänta inte med din ansökan. 
 
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Uppdragsledande konstruktör

Om kunden Kunden är ett av världens ledande analys- och teknikkonsultföretag. Kunden erbjuder tjänster för hållbar samhällsutveckling inom Hus Industri, Transport Infrastruktur och Miljö Energi. Bredd och mångfald kännetecknar våra medarbetare, kompetensområden, kunder och typer av uppdrag.  Dina arbetsuppgifter Du erbjuds en ansvarsfull och utvecklande roll i ett expansivt företag. Vi söker dig som med erfarenhet och engagemang vill vara med och göra... Visa mer
Om kunden
Kunden är ett av världens ledande analys- och teknikkonsultföretag. Kunden erbjuder tjänster för hållbar samhällsutveckling inom Hus Industri, Transport Infrastruktur och Miljö Energi. Bredd och mångfald kännetecknar våra medarbetare, kompetensområden, kunder och typer av uppdrag. 


Dina arbetsuppgifter
Du erbjuds en ansvarsfull och utvecklande roll i ett expansivt företag. Vi söker dig som med erfarenhet och engagemang vill vara med och göra skillnad. Du kommer att arbeta som uppdragsledande konstruktör för husbyggnadsprojekt. Du kommer att arbeta tillsammans med ett riktigt bra gäng i en expansiv och spännande organisation under stor frihet mot uppsatta mål. Du kommer utgå från kundens kontor i Lund.

Din profil
För att stärka vår organisation söker vi dig som har flerårig erfarenhet av liknande arbetsuppgifter för att axla rollen som uppdragsledande konstruktör. Vi söker dig som är civil- eller högskoleingenjör med inriktning husbyggnad och som har ett stort intresse för och erfarenhet av byggprojektering inom hus- och/eller industrikonstruktioner. Det är meriterande om du har gått fortbildningskurser inom bl.a. statik, KA, BAS-P. Du får möjlighet att arbeta och utvecklas tillsammans med engagerade kollegor. Kommunikativ, prestigelös, stresstålig, flexibel, lyhörd och noggrann är viktiga egenskaper som värderas högt av oss. Du ska behärska svenska språket flytande i tal och skrift.

Anställningsform
Heltid. Vi tillämpar marknadsmässiga anställningsvillkor och individuell lönesättning. Tid för tillträde är snarast möjligt.

Ansökan
Detta är ett rekryteringsuppdrag där du anställs av vår kund, men där Prowork AB sköter rekryteringsprocessen. Har du frågor om någon av tjänsterna är du välkommen att kontakta Jimmy Eriksson på 0733-324014 el maila på [email protected] Rekryteringen sker löpande så vänta inte med din ansökan. 
 
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Uppdragsledande konstruktör WSP

Om kunden WSP är ett av världens ledande analys- och teknikkonsultföretag. WSP erbjuder tjänster för hållbar samhällsutveckling inom Hus Industri, Transport Infrastruktur och Miljö Energi. Bredd och mångfald kännetecknar våra medarbetare, kompetensområden, kunder och typer av uppdrag.  Dina arbetsuppgifter Du erbjuds en ansvarsfull och utvecklande roll i ett expansivt företag. Vi söker dig som med erfarenhet och engagemang vill vara med och göra skill... Visa mer
Om kunden
WSP är ett av världens ledande analys- och teknikkonsultföretag. WSP erbjuder tjänster för hållbar samhällsutveckling inom Hus Industri, Transport Infrastruktur och Miljö Energi. Bredd och mångfald kännetecknar våra medarbetare, kompetensområden, kunder och typer av uppdrag. 


Dina arbetsuppgifter
Du erbjuds en ansvarsfull och utvecklande roll i ett expansivt företag. Vi söker dig som med erfarenhet och engagemang vill vara med och göra skillnad. Du kommer att arbeta som uppdragsledande konstruktör för husbyggnadsprojekt. Du kommer att arbeta tillsammans med ett riktigt bra gäng i en expansiv och spännande organisation under stor frihet mot uppsatta mål. Du kommer utgå från WSP:s kontor i Lund.

Din profil
För att stärka vår organisation söker vi dig som har flerårig erfarenhet av liknande arbetsuppgifter för att axla rollen som uppdragsledande konstruktör. Vi söker dig som är civil- eller högskoleingenjör med inriktning husbyggnad och som har ett stort intresse för och erfarenhet av byggprojektering inom hus- och/eller industrikonstruktioner. Det är meriterande om du har gått fortbildningskurser inom bl.a. statik, KA, BAS-P. Du får möjlighet att arbeta och utvecklas tillsammans med engagerade kollegor. Kommunikativ, prestigelös, stresstålig, flexibel, lyhörd och noggrann är viktiga egenskaper som värderas högt av oss. Du ska behärska svenska språket flytande i tal och skrift.

Anställningsform
Heltid. Vi tillämpar marknadsmässiga anställningsvillkor och individuell lönesättning. Tid för tillträde är snarast möjligt.

Ansökan
Detta är ett rekryteringsuppdrag där du anställs av WSP, men där Prowork AB sköter rekryteringsprocessen. Har du frågor om någon av tjänsterna är du välkommen att kontakta Jimmy Eriksson på 0733-324014 el maila på [email protected] Rekryteringen sker löpande så vänta inte med din ansökan. 
 
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Uppdragsledande konstruktör

Om kunden Kunden är ett av världens ledande analys- och teknikkonsultföretag. Kunden erbjuder tjänster för hållbar samhällsutveckling inom Hus Industri, Transport Infrastruktur och Miljö Energi. Bredd och mångfald kännetecknar våra medarbetare, kompetensområden, kunder och typer av uppdrag.  Dina arbetsuppgifter Du erbjuds en ansvarsfull och utvecklande roll i ett expansivt företag. Vi söker dig som med erfarenhet och engagemang vill vara med och göra... Visa mer
Om kunden
Kunden är ett av världens ledande analys- och teknikkonsultföretag. Kunden erbjuder tjänster för hållbar samhällsutveckling inom Hus Industri, Transport Infrastruktur och Miljö Energi. Bredd och mångfald kännetecknar våra medarbetare, kompetensområden, kunder och typer av uppdrag. 


Dina arbetsuppgifter
Du erbjuds en ansvarsfull och utvecklande roll i ett expansivt företag. Vi söker dig som med erfarenhet och engagemang vill vara med och göra skillnad. Du kommer att arbeta som uppdragsledande konstruktör för husbyggnadsprojekt. Du kommer att arbeta tillsammans med ett riktigt bra gäng i en expansiv och spännande organisation under stor frihet mot uppsatta mål. Du kommer utgå från kundens kontor i Lund.

Din profil
För att stärka vår organisation söker vi dig som har flerårig erfarenhet av liknande arbetsuppgifter för att axla rollen som uppdragsledande konstruktör. Vi söker dig som är civil- eller högskoleingenjör med inriktning husbyggnad och som har ett stort intresse för och erfarenhet av byggprojektering inom hus- och/eller industrikonstruktioner. Det är meriterande om du har gått fortbildningskurser inom bl.a. statik, KA, BAS-P. Du får möjlighet att arbeta och utvecklas tillsammans med engagerade kollegor. Kommunikativ, prestigelös, stresstålig, flexibel, lyhörd och noggrann är viktiga egenskaper som värderas högt av oss. Du ska behärska svenska språket flytande i tal och skrift.

Anställningsform
Heltid. Vi tillämpar marknadsmässiga anställningsvillkor och individuell lönesättning. Tid för tillträde är snarast möjligt.

Ansökan
Detta är ett rekryteringsuppdrag där du anställs av vår kund, men där Prowork AB sköter rekryteringsprocessen. Har du frågor om någon av tjänsterna är du välkommen att kontakta Jimmy Eriksson på 0733-324014 el maila på [email protected] Rekryteringen sker löpande så vänta inte med din ansökan. 
 
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Uppdragsledande konstruktör

Om kunden Kunden är ett av världens ledande analys- och teknikkonsultföretag. Kunden erbjuder tjänster för hållbar samhällsutveckling inom Hus Industri, Transport Infrastruktur och Miljö Energi. Bredd och mångfald kännetecknar våra medarbetare, kompetensområden, kunder och typer av uppdrag.  Dina arbetsuppgifter Du erbjuds en ansvarsfull och utvecklande roll i ett expansivt företag. Vi söker dig som med erfarenhet och engagemang vill vara med och göra... Visa mer
Om kunden
Kunden är ett av världens ledande analys- och teknikkonsultföretag. Kunden erbjuder tjänster för hållbar samhällsutveckling inom Hus Industri, Transport Infrastruktur och Miljö Energi. Bredd och mångfald kännetecknar våra medarbetare, kompetensområden, kunder och typer av uppdrag. 


Dina arbetsuppgifter
Du erbjuds en ansvarsfull och utvecklande roll i ett expansivt företag. Vi söker dig som med erfarenhet och engagemang vill vara med och göra skillnad. Du kommer att arbeta som uppdragsledande konstruktör för husbyggnadsprojekt. Du kommer att arbeta tillsammans med ett riktigt bra gäng i en expansiv och spännande organisation under stor frihet mot uppsatta mål. Du kommer utgå från kundens kontor i Lund.

Din profil
För att stärka vår organisation söker vi dig som har flerårig erfarenhet av liknande arbetsuppgifter för att axla rollen som uppdragsledande konstruktör. Vi söker dig som är civil- eller högskoleingenjör med inriktning husbyggnad och som har ett stort intresse för och erfarenhet av byggprojektering inom hus- och/eller industrikonstruktioner. Det är meriterande om du har gått fortbildningskurser inom bl.a. statik, KA, BAS-P. Du får möjlighet att arbeta och utvecklas tillsammans med engagerade kollegor. Kommunikativ, prestigelös, stresstålig, flexibel, lyhörd och noggrann är viktiga egenskaper som värderas högt av oss. Du ska behärska svenska språket flytande i tal och skrift.

Anställningsform
Heltid. Vi tillämpar marknadsmässiga anställningsvillkor och individuell lönesättning. Tid för tillträde är snarast möjligt.

Ansökan
Detta är ett rekryteringsuppdrag där du anställs av vår kund, men där Prowork AB sköter rekryteringsprocessen. Har du frågor om någon av tjänsterna är du välkommen att kontakta Jimmy Eriksson på 0733-324014 el maila på [email protected] Rekryteringen sker löpande så vänta inte med din ansökan. 
 
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Uppdragsledande konstruktör

Om kunden Kunden är ett av världens ledande analys- och teknikkonsultföretag. Kunden erbjuder tjänster för hållbar samhällsutveckling inom Hus Industri, Transport Infrastruktur och Miljö Energi. Bredd och mångfald kännetecknar våra medarbetare, kompetensområden, kunder och typer av uppdrag.  Dina arbetsuppgifter Du erbjuds en ansvarsfull och utvecklande roll i ett expansivt företag. Vi söker dig som med erfarenhet och engagemang vill vara med och göra... Visa mer
Om kunden
Kunden är ett av världens ledande analys- och teknikkonsultföretag. Kunden erbjuder tjänster för hållbar samhällsutveckling inom Hus Industri, Transport Infrastruktur och Miljö Energi. Bredd och mångfald kännetecknar våra medarbetare, kompetensområden, kunder och typer av uppdrag. 


Dina arbetsuppgifter
Du erbjuds en ansvarsfull och utvecklande roll i ett expansivt företag. Vi söker dig som med erfarenhet och engagemang vill vara med och göra skillnad. Du kommer att arbeta som uppdragsledande konstruktör för husbyggnadsprojekt. Du kommer att arbeta tillsammans med ett riktigt bra gäng i en expansiv och spännande organisation under stor frihet mot uppsatta mål. Du kommer utgå från kundens kontor i Lund.

Din profil
För att stärka vår organisation söker vi dig som har flerårig erfarenhet av liknande arbetsuppgifter för att axla rollen som uppdragsledande konstruktör. Vi söker dig som är civil- eller högskoleingenjör med inriktning husbyggnad och som har ett stort intresse för och erfarenhet av byggprojektering inom hus- och/eller industrikonstruktioner. Det är meriterande om du har gått fortbildningskurser inom bl.a. statik, KA, BAS-P. Du får möjlighet att arbeta och utvecklas tillsammans med engagerade kollegor. Kommunikativ, prestigelös, stresstålig, flexibel, lyhörd och noggrann är viktiga egenskaper som värderas högt av oss. Du ska behärska svenska språket flytande i tal och skrift.

Anställningsform
Heltid. Vi tillämpar marknadsmässiga anställningsvillkor och individuell lönesättning. Tid för tillträde är snarast möjligt.

Ansökan
Detta är ett rekryteringsuppdrag där du anställs av vår kund, men där Prowork AB sköter rekryteringsprocessen. Har du frågor om någon av tjänsterna är du välkommen att kontakta Jimmy Eriksson på 0733-324014 el maila på [email protected] Rekryteringen sker löpande så vänta inte med din ansökan. 
 
Välkommen med din ansökan! Visa mindre