Lediga jobb Skill Rekrytering & Bemanning AB i Malmö

Se alla lediga jobb från Skill Rekrytering & Bemanning AB i Malmö. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Malmö som finns inom det yrket.

Mekanikkonstruktör till Phoenix Biopower

Phoenix Biopower söker en konstruktör som vill göra karriär på ett ungt företag med höga ambitioner inom området förnybar energi. Tjänsten är perfekt för dig som brinner för teknik, vill arbeta med dagens miljöutmaningar och trivs på ett litet företag där alla hjälper varandra Om företaget Phoenix BioPower utvecklar nästa generation av högeffektiva biokraftverk och vi är ett ungt företag med höga ambitioner inom området förnybar energi. När den kommersial... Visa mer
Phoenix Biopower söker en konstruktör som vill göra karriär på ett ungt företag med höga ambitioner inom området förnybar energi. Tjänsten är perfekt för dig som brinner för teknik, vill arbeta med dagens miljöutmaningar och trivs på ett litet företag där alla hjälper varandra

Om företaget
Phoenix BioPower utvecklar nästa generation av högeffektiva biokraftverk och vi är ett ungt företag med höga ambitioner inom området förnybar energi. När den kommersialiseras kommer denna teknik att kunna ersätta fossilbaserad energi på global skala med förnybar energi. Detta kommer att resultera i stora fördelar för miljön, slutanvändarna, våra energisystem och våra samhällen. Vi kan göra skillnad!
Vi är ett internationellt team placerat i hela Europa, med anställda från Kina, Colombia, Indien, Tyskland, Australien, Schweiz, Jordanien, Frankrike och Sverige. Vi arbetar för en jämn könsfördelning, därför välkomnar vi särskilt kvinnliga sökande


Dina arbetsuppgifter
Som vår konstruktör kommer du att ingå i utvecklingsteamet för en av våra kärnteknologier, gasturbin (GT) brännkammare. Här kommer du att spela en central roll för att få ut en teknik på marknaden som unikt kan utnyttja produktgaser från biomassaförgasning, vätgas eller biometan. Du kommer bidra till att utveckla Phoenix Biopowers innovativa teknologi för högeffektiv biokraft, särskilt gasturbinförbränningssystemet. Ditt initiala fokus kommer att vara att stödja alla designaktiviteter kring brännaren, med hänsyn till gränssnitt både uppströms och nedströms om den. Deltagande i designslingor för framtagning och provning av olika prototyper av delar av brännkammare är den centrala uppgiften i närtid. I framtida steg kommer du att vara en kärnaktör i etableringen av vår fullskaliga, trycksatta brännkammare vid vår pilotanläggning, och design av slutprodukten i en gasturbin.

Ytterligare arbetsuppgifter:

• Utföra den mekaniska konstruktionen på prototypdelar av brännkammaren.
• Leda och etablera leveranskedjan för de olika prototyperna för tillverkning av hårdvara, inklusive SLM-delar och så småningom montera i en pilotanläggning.
• Stödja mekanisk FEA, värmeöverföringsanalys och livslängdsbedömning av brännkammarens hårdvara som utsätts för typiska GT-driftsförhållanden.
• Inrätta och optimera monterings- och demonstreringsprocedurerna för prototyperna och slutprodukten tillsammans med partnerföretag.
• Följa upp brännkammarens utveckling och prestanda från prova och hantera designändringar och varianter på delarna.
Som en del av dina uppgifter kan korta perioder av resor till våra testplatser krävas.

Din profil
För att arbeta framgångsrikt inom ett nystartat företag förväntar vi oss att du har en hög grad av självständighet, stringens och driv i ditt arbete. Eftersom din roll är central för att förverkliga den nya processen har du en passion för att implementera ny teknik. Det är naturligt för dig att utveckla och implementera innovativa lösningar på utmaningar och komplexa problem när de uppstår.

• Magisterexamen i maskinteknik, kemiteknik eller motsvarande.
• Flera års erfarenhet av mekanisk CAD-design för stora industriella applikationer.
• En god förståelse för produktutveckling av komponenter i gasturbinens heta delar, relevanta FE-verktyg och olika tillverkningsmetoder.
• En passion för praktisk design, utveckling av ny teknik och demonstration av att använda pilotanläggningar som valideringsdrivkrafter.
• Vilja och erfarenhet av att arbeta över flera organisationer och över funktioner, och fungera som gränssnitt mellan andra utvecklingsteam och företag.
• Flytande engelska i tal och skrift
• Du har en stark teknisk analytisk och problemlösningsförmåga.
• Det är viktigt att du kan kommunicera tydligt och effektivt samordna med teammedlemmar, externa parter, leverantörer och företagsledare


Ansökningsförfarande
I denna rekrytering samarbetar Phoenix BioPower tillsammans med Skill och tjänsten innebär en anställning direkt hos Phoenix BioPower. Tillsättning av rollen sker så snart som möjligt, eller enligt överenskommelse.
Varmt välkommen att skicka in din ansökan så snart som möjligt, vi jobbar löpande med urval och intervjuer!
Vid frågor kontakta gärna ansvarig rekryterare Anna-Stina Pantzare på 011-470 53 03 alt. [email protected]


Om oss
Skill är ett modernt kompetensföretag med ett brett tjänsteutbud inom rekrytering, bemanning, hr-tjänster och kompetensutveckling. Vi har en stark kundbas i teknik- och industriföretag samt inom IT och tech.
Rätt människor, på rätt plats, kan förändra allt – och när människor växer, växer företag.
People change – everything. Visa mindre

Erfaren systemutvecklare till LFV

Hos LFV har du möjlighet att vara med forma framtidens flygtrafiktjänst! Vi söker nu en erfaren systemutvecklare som vill bidra med sina kunskaper i ett engagerat team. Har du djupa kunskaper inom Linux och Java och vill hitta din nästa utmaning kanske det är dig vi söker! Om företaget LFV gör just nu en förändringsresa med ny teknik, nya förutsättningar och ett ökat ansvar. Organisationen växer och söker därför dig som vill vara med och forma framtidens ... Visa mer
Hos LFV har du möjlighet att vara med forma framtidens flygtrafiktjänst! Vi söker nu en erfaren systemutvecklare som vill bidra med sina kunskaper i ett engagerat team. Har du djupa kunskaper inom Linux och Java och vill hitta din nästa utmaning kanske det är dig vi söker!

Om företaget
LFV gör just nu en förändringsresa med ny teknik, nya förutsättningar och ett ökat ansvar. Organisationen växer och söker därför dig som vill vara med och forma framtidens flygtrafiktjänst. Hos LFV kan du vara med och bidra till smarta lösningar för morgondagens flyg.

LFV är Sveriges ledande aktör inom flygtrafikledning för civil och militär luftfart med tillhörande tjänster. LFVs flygledare leder dagligen cirka 2 000 flighter i svenskt luftrum. LFV var först i världen med flygtrafikledning på distans och fortsätter att driva digitaliseringen. Genom olika samarbeten är LFV med och effektiviserar det europeiska luftrummet. LFV har 1 100 anställda och en omsättning på 3,3 miljarder kronor.

Avdelningen System och Utveckling (SoU) bedriver kommunikations-, navigations- och övervakningstjänster. Avdelningen ansvarar dessutom för LFVs administrativa informationsteknologi, utvecklingsverksamhet samt systemplanering och anskaffning. Avdelningen ansvarar även för LFVs tekniska utrustningar för flygtrafikledningstjänst, flygbriefingtjänst och flygvädertjänst. Totalt har SoU ca 160 anställda.

Dina arbetsuppgifter
Som systemutvecklare hos Luftfartsverket tillhör du ett systemutvecklingsteam som idag består av sju medarbetare men som är i expansiv fas. Som senior systemutvecklare i TU’s systemutvecklingsteam kommer du att arbeta med varierade IT- och programmeringsuppdrag inom LFVs olika verksamheter i en omväxlande och utmanande miljö. Du kommer att tillhöra ett agilt utvecklingsteam där dina huvudsakliga arbetsuppgifter är:
• Utveckling, test och dokumentering
• Drift och förvaltning

Du kommer att arbeta i våra pågående externa och interna projekt i nära samarbete med dina kollegor. Våra system bygger primärt på kontainerbaserade mikrotjänster (Java) i Linux-miljö. Just nu migrerar vi miljön från bare-metal till OpenShift (Kubernetes.) Vår ambition att automatisera det dagliga arbetet är i linje med vårt agila arbetssätt och DevOps (CI/CD). ). Vi utvärderar och utvecklar ständigt vårt agila arbetssätt.

Några av teknologierna du kommer att arbeta med:
• Linux (Ubuntu)
• Java
• Spring
• OpenShift / Kubernetes / Docker
• Databaser: Postgre, MS Server
• Maven / Nexus
• GitLab

Din profil
Vi söker dig som har:
• Relevant examen inom IT, exempelvis systemutveckling, systemvetare, civilingenjör eller motsvarande och har minst 5 års arbetslivserfarenhet inom detta område.
• Lång/djup erfarenhet av systemutveckling (gärna Java)
• God kompetens av utveckling inom Linux-miljön.
• Kunskap av databaser såsom Postgre, MS Server, med flera.
• Arbetslivserfarenhet av att arbeta agilt, Lean och/eller DevOps.
• Mycket goda kunskaper i svenska i både tal och skrift.

Du lockas av ett varierat arbete där du agerar på eget initiativ, tar ansvar för resultat med hög kvalitet och samarbetar effektivt för att nå gemensamma mål. Som person är du analytisk, problemlösande och kommunikativ. Du har en förmåga att vara proaktiv och snabbt sätta dig in i nya projekt. Extra roligt är det om du har ett intresse för flyg.

Ansökningsförfarande
Tjänsten är en tillsvidareanställning. Placeringsort är Malmö/Sturup.

Innan anställning genomför vi en säkerhetsprövning som bland annat innefattar registerkontroll, säkerhetsintervju och drogtest. Denna tjänst kräver svenskt medborgarskap.

LFV har goda anställningsvillkor och ett brett utbud av förmåner som bland annat innefattar en privat sjukvårdsförsäkring och goda pensionsvillkor. Vi erbjuder ett utvecklande arbete tillsammans med engagerade, lösningsorienterade och nytänkande kollegor.

LFV samarbetar med Skill i denna rekrytering. Har du frågor är du välkommen att ta kontakt med ansvarig rekryterare Martina Arrelid, [email protected], 011-19 94 72.

Om oss
Skill är ett modernt kompetensföretag med ett brett tjänsteutbud inom rekrytering, bemanning, hr-tjänster och kompetensutveckling. Vi har en stark kundbas i teknik- och industriföretag samt inom IT och tech.
Rätt människor, på rätt plats, kan förändra allt – och när människor växer, växer företag.
People change – everything. Visa mindre

Mekanikkonstruktör till Phoenix Biopower

Phoenix Biopower söker en konstruktör som vill göra karriär på ett ungt företag med höga ambitioner inom området förnybar energi. Tjänsten är perfekt för dig som brinner för teknik, vill arbeta med dagens miljöutmaningar och trivs på ett litet företag där alla hjälper varandra Om företaget Phoenix BioPower utvecklar nästa generation av högeffektiva biokraftverk och vi är ett ungt företag med höga ambitioner inom området förnybar energi. När den kommersial... Visa mer
Phoenix Biopower söker en konstruktör som vill göra karriär på ett ungt företag med höga ambitioner inom området förnybar energi. Tjänsten är perfekt för dig som brinner för teknik, vill arbeta med dagens miljöutmaningar och trivs på ett litet företag där alla hjälper varandra

Om företaget
Phoenix BioPower utvecklar nästa generation av högeffektiva biokraftverk och vi är ett ungt företag med höga ambitioner inom området förnybar energi. När den kommersialiseras kommer denna teknik att kunna ersätta fossilbaserad energi på global skala med förnybar energi. Detta kommer att resultera i stora fördelar för miljön, slutanvändarna, våra energisystem och våra samhällen. Vi kan göra skillnad!
Vi är ett internationellt team placerat i hela Europa, med anställda från Kina, Colombia, Indien, Tyskland, Australien, Schweiz, Jordanien, Frankrike och Sverige. Vi arbetar för en jämn könsfördelning, därför välkomnar vi särskilt kvinnliga sökande


Dina arbetsuppgifter
Som vår konstruktör kommer du att ingå i utvecklingsteamet för en av våra kärnteknologier, gasturbin (GT) brännkammare. Här kommer du att spela en central roll för att få ut en teknik på marknaden som unikt kan utnyttja produktgaser från biomassaförgasning, vätgas eller biometan. Du kommer bidra till att utveckla Phoenix Biopowers innovativa teknologi för högeffektiv biokraft, särskilt gasturbinförbränningssystemet. Ditt initiala fokus kommer att vara att stödja alla designaktiviteter kring brännaren, med hänsyn till gränssnitt både uppströms och nedströms om den. Deltagande i designslingor för framtagning och provning av olika prototyper av delar av brännkammare är den centrala uppgiften i närtid. I framtida steg kommer du att vara en kärnaktör i etableringen av vår fullskaliga, trycksatta brännkammare vid vår pilotanläggning, och design av slutprodukten i en gasturbin.

Ytterligare arbetsuppgifter:

• Utföra den mekaniska konstruktionen på prototypdelar av brännkammaren.
• Leda och etablera leveranskedjan för de olika prototyperna för tillverkning av hårdvara, inklusive SLM-delar och så småningom montera i en pilotanläggning.
• Stödja mekanisk FEA, värmeöverföringsanalys och livslängdsbedömning av brännkammarens hårdvara som utsätts för typiska GT-driftsförhållanden.
• Inrätta och optimera monterings- och demonstreringsprocedurerna för prototyperna och slutprodukten tillsammans med partnerföretag.
• Följa upp brännkammarens utveckling och prestanda från prova och hantera designändringar och varianter på delarna.
Som en del av dina uppgifter kan korta perioder av resor till våra testplatser krävas.

Din profil
För att arbeta framgångsrikt inom ett nystartat företag förväntar vi oss att du har en hög grad av självständighet, stringens och driv i ditt arbete. Eftersom din roll är central för att förverkliga den nya processen har du en passion för att implementera ny teknik. Det är naturligt för dig att utveckla och implementera innovativa lösningar på utmaningar och komplexa problem när de uppstår.

• Magisterexamen i maskinteknik, kemiteknik eller motsvarande.
• Flera års erfarenhet av mekanisk CAD-design för stora industriella applikationer.
• En god förståelse för produktutveckling av komponenter i gasturbinens heta delar, relevanta FE-verktyg och olika tillverkningsmetoder.
• En passion för praktisk design, utveckling av ny teknik och demonstration av att använda pilotanläggningar som valideringsdrivkrafter.
• Vilja och erfarenhet av att arbeta över flera organisationer och över funktioner, och fungera som gränssnitt mellan andra utvecklingsteam och företag.
• Flytande engelska i tal och skrift
• Du har en stark teknisk analytisk och problemlösningsförmåga.
• Det är viktigt att du kan kommunicera tydligt och effektivt samordna med teammedlemmar, externa parter, leverantörer och företagsledare.

Ansökningsförfarande
I denna rekrytering samarbetar Phoenix BioPower tillsammans med Skill och tjänsten innebär en anställning direkt hos Phoenix BioPower. Tillsättning av rollen sker så snart som möjligt, eller enligt överenskommelse.
Varmt välkommen att skicka in din ansökan så snart som möjligt, vi jobbar löpande med urval och intervjuer!
Vid frågor kontakta gärna ansvarig rekryterare Anna-Stina Pantzare på 011-470 53 03 alt. [email protected]


Om oss
Skill är ett modernt kompetensföretag med ett brett tjänsteutbud inom rekrytering, bemanning, hr-tjänster och kompetensutveckling. Vi har en stark kundbas i teknik- och industriföretag samt inom IT och tech.
Rätt människor, på rätt plats, kan förändra allt – och när människor växer, växer företag.
People change – everything. Visa mindre

Montageledare till Andritz i Norrköping

Andritz expanderar! Nu rustar vi inför framtiden och söker flera nya kollegor bland annat en montageldare. Om företaget ANDRITZ AB i Sverige ingår i den internationella ANDRITZ-koncernen med ca 27 000 anställda. Vi levererar service-, system- och processlösningar till bland annat massa- och pappersindustrin med heltäckande och högspecialiserad expertkunskap. Inom ANDRITZ AB i Sverige är vi ca 350 medarbetare med kontor och filialer i Växjö, Iggesund, Örns... Visa mer
Andritz expanderar! Nu rustar vi inför framtiden och söker flera nya kollegor bland annat en montageldare.

Om företaget
ANDRITZ AB i Sverige ingår i den internationella ANDRITZ-koncernen med ca 27 000 anställda. Vi levererar service-, system- och processlösningar till bland annat massa- och pappersindustrin med heltäckande och högspecialiserad expertkunskap.
Inom ANDRITZ AB i Sverige är vi ca 350 medarbetare med kontor och filialer i Växjö, Iggesund, Örnsköldsvik, Karlstad, Sundsvall, Norrköping, Varberg och Stockholm. Läs gärna mer på www.andritz.com.
Andritz Recovery Boiler Service är etablerat på den skandinaviska marknaden och utför alla typer av servicearbeten och uppgraderingar på Sodapannor.
Från vårt kontor i Norrköping utför vi projekt som innefattar allt från större moderniseringar och uppgraderingar till byte av större och mindre tryckkärlsdelar, årliga revisioner samt en 24/7-service. Detta inkluderar konstruktion, inspektioner, tillverkning i vår egen verkstad, montage och dokumentation.


Dina arbetsuppgifter
Nu söker vi en montageledare till avdelningen för service av sodapannor i Sverige. Som montageledare hos oss kommer du att arbeta med våra serviceprojekt i Skandinavien och vara Andritz ansikte utåt.

Som montageledare kommer du tillsammans med projektledare att arbeta för ett säkert och effektivt genomförande av montagearbetet på site.

Du ser till att arbetet genomförs efter vår designstandard och våra policys på ett för miljön och arbetsmiljön professionellt sätt som stämmer överens med uppställda krav. Du kommer ansvara för kommunikationen med vår bemanning och underleverantörer på montaget och se till att tidsplanerna hålls.

Din roll kommer innebära nära samarbete med våra driftsättare och projektledare och du kommer även att ha en tät dialog med vårt teknikcentrum i Finland.

Då detta gäller våra serviceprojekt i Skandinavien så innebär ditt arbete en hel del resor.


Din profil
Du har minst 5 års arbetslivserfarenhet och erfarenhet av att hantera större montagearbeten gärna inom pannor, rör och tryckkärl. Har du även kunskap inom systemkonstruktion, ångsystem och förbränningsteknik så är det meriterande. Vi ser gärna att du även har svetskunskaper.
För att passa i rollen som montageledare hos oss är du även resultatinriktad och ha lätt för att skapa samarbete. Det kommer vara viktigt att teamet ute på site samarbetar för att nå uppsatta mål, därför kommer det att krävas en öppen kommunikation och av vikt att du montageledare har ett närvarande och tydligt ledarskap.
Du är van användare av office-programmen och har erfarenhet av att arbeta med löpande planering och uppföljning. Du behärskar svenska och engelska flytande i både tal och skrift. Du har B-körkort och ser positivt på resor och övernattningar


Ansökningsförfarande
I denna rekrytering samarbetar Andritz tillsammans med Skill och tjänsten innebär en anställning direkt hos Andritz. Tillsättning av rollen sker så snart som möjligt, eller enligt överenskommelse.
Varmt välkommen att skicka in din ansökan så snart som möjligt, vi jobbar löpande med urval och intervjuer!
Vid frågor kontakta gärna ansvarig rekryterare Anna-Stina Pantzare på 011-470 53 03 alt. [email protected]


Om oss
Skill är ett modernt kompetensföretag med ett brett tjänsteutbud inom rekrytering, bemanning, hr-tjänster och kompetensutveckling. Vi har en stark kundbas i teknik- och industriföretag samt inom IT och tech.
Rätt människor, på rätt plats, kan förändra allt – och när människor växer, växer företag.
People change – everything. Visa mindre

Systemkonstruktör till SAAB Kockums

Systemkonstruktör till SAAB Kockums Om företaget Saab är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. De är 15 000 medarbetare och har verksamhet på alla kontinenter. Tekniskt är de ledande inom många områden och en femtedel av intäkterna går till forskning och utveckling. Saab är också ett möjligheternas företag. Ett företag som ser mångfald som en tillgång och där du s... Visa mer
Systemkonstruktör till SAAB Kockums

Om företaget
Saab är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. De är 15 000 medarbetare och har verksamhet på alla kontinenter. Tekniskt är de ledande inom många områden och en femtedel av intäkterna går till forskning och utveckling. Saab är också ett möjligheternas företag. Ett företag som ser mångfald som en tillgång och där du som medarbetare får stort ansvar och goda utvecklingsmöjligheter. Det är också ett företag som respekterar varje människas behov av ett liv utanför arbetet.

Dina arbetsuppgifter
I tjänsten som systemkonstruktör kommer du arbeta med att supporta befintliga Systemingenjörer på plattform och utföra konstruktionsarbete. Arbetet innefattar detaljkonstruktion, ritningsframtagning och produktionssupport. Du förväntas kunna ta dig an en uppgift ur ett systematiskt System engineering sätt.Din profil
Vi ser att du som söker har en genomförd utbildning som civil-/ högskoleingenjör samt 3-5 års erfarenhet som systemkonstruktör.
I tjänsten arbetar du med stora svetsade konstruktioner. Du behöver vara van att arbeta nära kunden och kunna skapa goda kundrelationer.

Önskad tidigare erfarenhet från:
- Kravnedbrytning
- Kravtolkning
- Är strukturerad i ditt arbete och van vid att dokumentera beslut
- Innehar god kommunikationsförmåga och samarbetsförmåga

Du behöver kunna behärska svenska och engelska i tal och skrift. Du behöver även vara stresstålig, noggrann och ha lätt för att samarbeta med andra.

Ansökningsförfarande
Urvalet kommer att ske löpande så skicka in din ansökan redan idag! Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Detta är initialt ett konsultuppdrag hos Skill om 6 månader med chans till förlängning. Tjänsten är placerad i Malmö.

Vid frågor angående tjänsten vänligen kontakta ansvarig rekryterare Ella Olausson, [email protected] Varmt välkommen med din ansökan!

Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt. Visa mindre

Handläggare inom konfigurationshantering - LFV

Har du ett intresse för teknik och flyg? Tycker du att det verkar spännande att arbeta i en miljö där du kan vara med och påverka en viktig del av samhället? Då har du nu möjligheten att söka en intressant tjänst som handläggare inom konfigurationshantering. Din huvuduppgift blir att arbeta mot ett av världens modernaste flygtrafikledningssystem, TopSky, på Sturup. Om företaget LFV gör just nu en förändringsresa med ny teknik, nya förutsättningar och ett ... Visa mer
Har du ett intresse för teknik och flyg? Tycker du att det verkar spännande att arbeta i en miljö där du kan vara med och påverka en viktig del av samhället? Då har du nu möjligheten att söka en intressant tjänst som handläggare inom konfigurationshantering. Din huvuduppgift blir att arbeta mot ett av världens modernaste flygtrafikledningssystem, TopSky, på Sturup.

Om företaget
LFV gör just nu en förändringsresa med ny teknik, nya förutsättningar och ett ökat ansvar. Organisationen växer och söker därför dig som vill vara med och forma framtidens flygtrafiktjänst. Hos LFV kan du vara med och bidra till smarta lösningar för morgondagens flyg.

LFV är Sveriges ledande aktör inom flygtrafikledning för civil och militär luftfart med tillhörande tjänster. LFVs flygledare leder dagligen cirka 2 000 flighter i svenskt luftrum. LFV var först i världen med flygtrafikledning på distans och fortsätter att driva digitaliseringen. Genom olika samarbeten är LFV med och effektiviserar det europeiska luftrummet. LFV har 1 100 anställda och en omsättning på 3,3 miljarder kronor.

Avdelningen System och Utveckling (SoU) bedriver kommunikations-, navigations- och övervakningstjänster. Avdelningen ansvarar dessutom för LFVs administrativa informationsteknologi, utvecklingsverksamhet samt systemplanering och anskaffning. Avdelningen ansvarar även för LFVs tekniska utrustningar för flygtrafikledningstjänst, flygbriefingtjänst och flygvädertjänst. Totalt har SoU ca 160 anställda.


Dina arbetsuppgifter
Som handläggare inom konfigurationshantering tillhör du ett team som huvudsakligen jobbar mot Luftfartsverkets flygtrafikledningssystem TopSky och dess kringsystem. Teamet består av 13 medarbetare med olika roller, ansvar och kompetens. Funktionen Konfigurationshantering servar till större delen sitt eget team men arbetar även mot andra team inom System och Utveckling.

Att arbeta inom konfigurationshantering av media och leverans hos LFV innebär att:
• Ha kontroll över konfigurationsobjekten i berörda system samt att hantera mjukvara och dokumentation för dessa konfigurationsobjekt.
• Skapa leveranspaket bestående av uppdaterad dokumentation och ny media med mjukvaran.
• Vara ett stöd till verksamheten i frågor gällande hantering av dokument, mjukvara och arkivering för konfigurationer/releaser.
• Medverka vid utformningen av konfigurationshanteringen av nya system.

Huvudsakliga arbetsuppgifter är:
• Ta fram och kvalitetssäkra installationsmedia för nya mjukvarureleaser.
• Leveransmottagning och leveranskontroll av mjukvara och dokumentation.
• Granskning och uppdatering av systemrelease-dokumentation.
• Utleverans av media och dokumentation till driftorganisation.
• Uppdatera och vidareutveckla rutiner, dokumentation och processer inom konfigurationshantering.
• Arkivering av dokumentation och media.


Din profil
Vi söker dig som har:
• Relevant eftergymnasial utbildning inom IT exempelvis systemutveckling, systemvetare, support eller motsvarande kunskaper.
• Erfarenhet inom konfigurationshantering
• Erfarenhet av arbete med Linuxbaserade system
• Grundläggande kompetens inom shell script-programmering
• Goda kunskaper i svenska i såväl tal och skrift
• Goda kunskaper i engelska i såväl tal som skrift
• Goda kunskaper i Microsoft Office paketet (Word, Excel och Windows)

Det är även meriterande om du har erfarenhet av:
• Git eller liknande versionshanteringssystem
• Dokumenthanteringssystem
• Arbete i internationella miljöer

Som person är du analytisk och har ett högt säkerhetsmedvetande. Du motiveras av problemlösning och har ett lösningsorienterat arbetssätt. Du är noggrann och strukturerad i ditt arbetssätt.


Ansökningsförfarande
Tjänsten är en tillsvidareanställning. Placeringsort är Malmö/Sturup.

Innan anställning genomför vi en säkerhetsprövning som bland annat innefattar registerkontroll, säkerhetsintervju och drogtest. Denna tjänst kräver svenskt medborgarskap.

LFV har goda anställningsvillkor och ett brett utbud av förmåner som bland annat innefattar en privat sjukvårdsförsäkring och goda pensionsvillkor. Vi erbjuder ett utvecklande arbete tillsammans med engagerade, lösningsorienterade och nytänkande kollegor.

LFV samarbetar med Skill i denna rekrytering. Har du frågor är du välkommen att ta kontakt med ansvarig rekryterare Martina Arrelid, [email protected], 011-19 94 72.

Om oss
Skill är ett modernt kompetensföretag med ett brett tjänsteutbud inom rekrytering, bemanning, hr-tjänster och kompetensutveckling. Vi har en stark kundbas i teknik- och industriföretag samt inom IT och tech.
Rätt människor, på rätt plats, kan förändra allt – och när människor växer, växer företag.
People change – everything. Visa mindre

Erfaren systemutvecklare till LFV

Hos LFV har du möjlighet att vara med forma framtidens flygtrafiktjänst! Vi söker nu en erfaren systemutvecklare som vill bidra med sina kunskaper i ett engagerat team. Har du djupa kunskaper inom Linux och Java och vill hitta din nästa utmaning kanske det är dig vi söker! Om företaget LFV gör just nu en förändringsresa med ny teknik, nya förutsättningar och ett ökat ansvar. Organisationen växer och söker därför dig som vill vara med och forma framtidens ... Visa mer
Hos LFV har du möjlighet att vara med forma framtidens flygtrafiktjänst! Vi söker nu en erfaren systemutvecklare som vill bidra med sina kunskaper i ett engagerat team. Har du djupa kunskaper inom Linux och Java och vill hitta din nästa utmaning kanske det är dig vi söker!

Om företaget
LFV gör just nu en förändringsresa med ny teknik, nya förutsättningar och ett ökat ansvar. Organisationen växer och söker därför dig som vill vara med och forma framtidens flygtrafiktjänst. Hos LFV kan du vara med och bidra till smarta lösningar för morgondagens flyg.

LFV är Sveriges ledande aktör inom flygtrafikledning för civil och militär luftfart med tillhörande tjänster. LFVs flygledare leder dagligen cirka 2 000 flighter i svenskt luftrum. LFV var först i världen med flygtrafikledning på distans och fortsätter att driva digitaliseringen. Genom olika samarbeten är LFV med och effektiviserar det europeiska luftrummet. LFV har 1 100 anställda och en omsättning på 3,3 miljarder kronor.

Avdelningen System och Utveckling (SoU) bedriver kommunikations-, navigations- och övervakningstjänster. Avdelningen ansvarar dessutom för LFVs administrativa informationsteknologi, utvecklingsverksamhet samt systemplanering och anskaffning. Avdelningen ansvarar även för LFVs tekniska utrustningar för flygtrafikledningstjänst, flygbriefingtjänst och flygvädertjänst. Totalt har SoU ca 160 anställda.

Dina arbetsuppgifter
Enheten Teknikuppdrag (TU) är resursleverantör för projekt samt förvaltnings- och utvecklingsuppdrag. Enhetens uppdrag omfattar både LFVs operativa och administrativa system. Områden som TU arbetar med är bland annat tekniska utrustningar för flygtrafikledningstjänst och kommunikations-, navigations- och övervakningstjänst.

Som senior systemutvecklare i TU’s systemutvecklingsteam kommer du att arbeta med varierade IT- och programmeringsuppdrag inom LFVs olika verksamheter i en omväxlande och utmanande miljö. Du kommer att tillhöra ett agilt utvecklingsteam där dina huvudsakliga arbetsuppgifter är:
• Utveckling, test och dokumentering
• Drift och förvaltning

Du kommer att arbeta i våra pågående externa och interna projekt i nära samarbete med dina kollegor. Våra system bygger primärt på kontainerbaserade mikrotjänster (Java) i Linux-miljö. Just nu migrerar vi miljön från bare-metal till OpenShift (Kubernetes.) Vår ambition att automatisera det dagliga arbetet är i linje med vårt agila arbetssätt och DevOps (CI/CD). ). Vi utvärderar och utvecklar ständigt vårt agila arbetssätt.

Några av teknologierna du kommer att arbeta med:
• Linux (Ubuntu)
• Java
• Spring
• OpenShift / Kubernetes / Docker
• Databaser: Postgre, MS Server
• Maven / Nexus
• GitLab

Din profil
Vi söker dig som har:
• Relevant examen inom IT, exempelvis systemutveckling, systemvetare, civilingenjör eller motsvarande och har minst 5 års arbetslivserfarenhet inom detta område.
• Lång/djup erfarenhet av systemutveckling (gärna Java)
• God kompetens av utveckling inom Linux-miljön.
• Kunskap av databaser såsom Postgre, MS Server, med flera.
• Arbetslivserfarenhet av att arbeta agilt, Lean och/eller DevOps.
• Mycket goda kunskaper i svenska i både tal och skrift.

Du lockas av ett varierat arbete där du agerar på eget initiativ, tar ansvar för resultat med hög kvalitet och samarbetar effektivt för att nå gemensamma mål. Som person är du analytisk, problemlösande och kommunikativ. Du har en förmåga att vara proaktiv och snabbt sätta dig in i nya projekt. Extra roligt är det om du har ett intresse för flyg.

Ansökningsförfarande
Tjänsten är en tillsvidareanställning. Placeringsort är Malmö/Sturup.

Innan anställning genomför vi en säkerhetsprövning som bland annat innefattar registerkontroll, säkerhetsintervju och drogtest. Denna tjänst kräver svenskt medborgarskap.

LFV har goda anställningsvillkor och ett brett utbud av förmåner som bland annat innefattar en privat sjukvårdsförsäkring och goda pensionsvillkor. Vi erbjuder ett utvecklande arbete tillsammans med engagerade, lösningsorienterade och nytänkande kollegor.

LFV samarbetar med Skill i denna rekrytering. Har du frågor är du välkommen att ta kontakt med ansvarig rekryterare Martina Arrelid, [email protected], 011-19 94 72.

Om oss
Skill är ett modernt kompetensföretag med ett brett tjänsteutbud inom rekrytering, bemanning, hr-tjänster och kompetensutveckling. Vi har en stark kundbas i teknik- och industriföretag samt inom IT och tech.
Rätt människor, på rätt plats, kan förändra allt – och när människor växer, växer företag.
People change – everything. Visa mindre

Tunga Lyft söker en administratör

Vi erbjuder ett arbete där ingen dag är den andra lik. Trivs du i en central servicefunktion där du ges eget ansvar kan det vara dig vi söker! Om företaget Tunga Lyft har under våra 75+ år i branschen varit en del av Sveriges största och mest utmanande infrastruktursatsningar. Vårt arbete har bidragit till att bygga allt från landmärken som Öresundsbron till nya tågstationer långt under marken i våra storstäder. Tunga Lyfts kapacitetsförmåga, säkerhetsarb... Visa mer
Vi erbjuder ett arbete där ingen dag är den andra lik. Trivs du i en central servicefunktion där du ges eget ansvar kan det vara dig vi söker!

Om företaget
Tunga Lyft har under våra 75+ år i branschen varit en del av Sveriges största och mest utmanande infrastruktursatsningar. Vårt arbete har bidragit till att bygga allt från landmärken som Öresundsbron till nya tågstationer långt under marken i våra storstäder. Tunga Lyfts kapacitetsförmåga, säkerhetsarbete och utrustning är i en klass för sig på den svenska marknaden. Med en lokal närvaro i flera stora städer är vi nära till nästa utmaning oavsett storlek.

Tunga Lyft befinner sig i en fas där mycket intressant händer. För rätt person är möjligheten att påverka mycket stor. På Tunga Lyft har vi en god gemenskap, vi förenar affärsmässighet med en prestigelös framtoning. Vi bryr oss lika mycket om varandra som vi bryr oss om våra kunder.

Tunga Lyft finns idag i Malmö, Linköping, Göteborg, Stockholm, Karlstad, Örebro samt Luleå och vi är ca 75 medarbetare. Under våren 2022 etablerar vi oss även i Gällivare. Vi omsätter ca 150 miljoner per år.

Vi växer och behöver stärka upp vårt team med ytterligare en administratör. Placeringsort kan vara Malmö eller Järfälla. Du rapporterar till vår regionchef.


Dina arbetsuppgifter
Som administratör hos oss kommer du att ha en viktig roll i vår organisation. Du kommunicerar dagligen med kollegor och samarbetspartners. Du blir ett stöd och ett bollplank till våra chefer och medarbetare inom region Nord, dvs Gällivare, Luleå, Örebro samt Stockholm. Region Syd ansvarar vår befintliga administratör för.

Några av dina ansvarsområden är;
- All orderadministration, från inkommande order till faktureringsunderlag
- Personalrelaterade frågor som exempelvis avtal, arbetskläder, tidrapportering, introduktionsutbildningar, kontakt med Previa
- Uppdatera vår hemsida och sociala medier
- Vår fordonspark
- Uppföljning av vårt hållbarhetsarbete


Din profil
För att vara aktuell för rollen har du flera års erfarenhet i en administrativ roll. Du kan med fördel ha en eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller HR.

Du har ett professionellt arbetssätt och en god förmåga att se helheten i en verksamhet. Du har förmågan att strukturera ditt arbete, prioritera arbetsuppgifter och göra korrekta avvägningar. Du trivs i ett högt arbetstempo med flera parallella arbetsuppgifter. Du har en mycket hög arbetsmoral och personlig mognad.

Som person är du driven och trivs med att arbeta självständigt. Du är serviceinriktad och har en god samarbetsförmåga. Vidare är du flexibel, noggrann och tydlig i din kommunikation.

God datavana, B-körkort samt flytande svenska i tal och skrift är krav för tjänsten. Du behärskar även engelska i tal och skrift. Kunskaper i Mobigo är meriterande.


Ansökningsförfarande
Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag! I denna rekrytering samarbetar Tunga Lyft med Skill Rekrytering & Bemanning AB. Ansökningarna hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan. Logga in eller registrera ditt CV på www.skill.se

Vid frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta gärna ansvarig rekryterare Susanne Öman på 013-32 94 08 alt. susanne.oman @skill.se.

Välkommen med din ansökan!


Om oss
Skill är ett modernt kompetensföretag med ett brett tjänsteutbud inom rekrytering, bemanning, hr-tjänster och kompetensutveckling. Vi har en stark kundbas i teknik- och industriföretag samt inom IT och tech.
Rätt människor, på rätt plats, kan förändra allt – och när människor växer, växer företag.
People change – everything. Visa mindre

Mekanikkonstruktör till SAAB Kockums

Mekanikkonstruktör till SAAB Kockums Om företaget Saab är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. De är 15 000 medarbetare och har verksamhet på alla kontinenter. Tekniskt är de ledande inom många områden och en femtedel av intäkterna går till forskning och utveckling. Saab är också ett möjligheternas företag. Ett företag som ser mångfald som en tillgång och där du ... Visa mer
Mekanikkonstruktör till SAAB Kockums

Om företaget
Saab är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. De är 15 000 medarbetare och har verksamhet på alla kontinenter. Tekniskt är de ledande inom många områden och en femtedel av intäkterna går till forskning och utveckling. Saab är också ett möjligheternas företag. Ett företag som ser mångfald som en tillgång och där du som medarbetare får stort ansvar och goda utvecklingsmöjligheter. Det är också ett företag som respekterar varje människas behov av ett liv utanför arbetet.

Dina arbetsuppgifter
I tjänsten som mekanikkonstruktör kommer du arbeta med konstruktion (system och detalj), installation och produktionssupport för marina fartyg. Uppgifterna varierar över tid men kan t.ex. bestå i att arrangera komponenter, analysera och konstruera bäddar, fundament, rör och röranslutningar. Det förekommer arbetsuppgifter som ritningsgranskning enligt metodik och gällande ISO-standard för ritregler, mått och toleranser, svets och bearbetning. Du kommer ha ett nära samarbete med produktion gällande ritningsunderlag

Din profil
Vi ser att du som söker har en genomförd eller pågående utbildning som civil-/ högskoleingenjör inom maskin. Vi söker både efter erfarna och juniora konstruktörer som kan arbeta i Malmö eller Karlskrona.

Meriterande:
- Kunskaper i 3d-modellering
- Produktadministration i Creo och Windchill eller motsvarande
- Kunskaper i konstruktion av plåtartiklar, rörkonstruktion

Du behöver kunna behärska svenska och engelska i tal och skrift. Du behöver även vara framåtsträvande, ansvarsfull och noggrann för att trivas med rollen som mekanikkonstruktör.

Ansökningsförfarande
Urvalet kommer att ske löpande så skicka in din ansökan redan idag! Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Detta är initialt ett konsultuppdrag hos Skill om 6 månader med chans till förlängning.

Vid frågor angående tjänsten vänligen kontakta ansvarig rekryterare Ella Olausson, [email protected] Varmt välkommen med din ansökan!

Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt. Visa mindre

Projektledare till LFV

LFV erbjuder jobb i en spännande bransch som ständigt utvecklar verksamheten genom forskning, internationella samarbeten och teknik. Vill du tillsammans med kompetenta och engagerade kollegor bidra till att hitta smarta lösningar för morgondagens flyg kanske rollen som projektledare är din nästa utmaning? Om företaget Avdelningen System och Utveckling (SoU) bedriver kommunikations-, navigations- och övervakningstjänster. Avdelningen ansvarar dessutom för ... Visa mer
LFV erbjuder jobb i en spännande bransch som ständigt utvecklar verksamheten genom forskning, internationella samarbeten och teknik. Vill du tillsammans med kompetenta och engagerade kollegor bidra till att hitta smarta lösningar för morgondagens flyg kanske rollen som projektledare är din nästa utmaning?

Om företaget
Avdelningen System och Utveckling (SoU) bedriver kommunikations-, navigations- och övervakningstjänster. Avdelningen ansvarar dessutom för LFVs administrativa informationsteknologi samt utvecklingsverksamhet och system-planering och anskaffning. Avdelningen ansvarar även för LFVs tekniska utrustningar för flygtrafikledningstjänst, flygbriefingtjänst och flygvädertjänst. Totalt är vi ca 150 anställda på SoU.

Projektkontorets uppdrag och ansvarsområde är att tillse projektledare till våra projekt och program, utveckla och effektivisera metodik och processer. Enheten är en del av SoU och vi är idag ca 40 medarbetare, både anställda och konsulter. Inom enheten hanterar vi idag flertalet projekt, t.ex inom it- och cyberområdet, radio/COM och remote tower.

Många av våra framtida projekt är utifrån vårt utökade uppdrag att tillhandahålla en säker, effektiv och miljöanpassad flygtrafiktjänst för civil och militär luftfart oberoende av beredskapsnivå.

LFV står inför en spännande framtid och söker nu flera projektledare.

Dina arbetsuppgifter
Som projektledare arbetar du aktivt med att planera, leda och styra tilldelade projekt samt inom dessa projekt skapa ett kreativt arbetsklimat som stimulerar nytänkande. Utöver detta ingår att aktivt medverka till Projekt och Verksamhetsutvecklings funktion inom LFV vilket inkluderar att säkerställa att projekten genomförs enligt rådande projektmodell.

Exempel på arbetsuppgifter:

• Projektplanering inklusive resursestimat, risk- och intressentanalys
• Säkerställa leverans av uppdragens nytta
• Upphandling av tekniskt avancerade system
• Ledning och styrning av tvärfunktionella team
• Implementering av förändring


Din profil
För de här tjänsterna söker vi dig om har:
• Civilingenjörsutbildning eller har motsvarande arbetslivserfarenhet som arbetsgivare bedömer som likvärdig.
• Goda kunskaper i projektledning.
• Erfarenhet av att leda och styra tvärfunktionella team.
• Grundläggande kunskap inom företagsekonomi.
• Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.

Du behöver även ha erfarenheter inom något av följande:
• Forsknings- leverans- och/eller utvecklingsprojekt.
• IT- och IT-infrastrukturprojekt.

Kunskap om projektledningsmetodik ex. PPS är meriterande.

Rollen som projektledare kräver att du är initiativtagande och mål- och resultatorienterad. Du är lösningsinriktad och du driver självständigt dina processer vidare. Du har god analytisk förmåga, ser helhetsperspektiv och kan hantera flera frågor parallellt. Du är kommunikativ och kan hantera intressenter på olika nivåer och befattningar.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper.


Ansökningsförfarande
Tjänsten är en tillsvidareanställning på någon av LFV:s placeringsorter (Norrköping-huvudkontor, Malmö-Sturup eller Stockholm-Arlanda). Oavsett placeringsort kommer viss del av arbetstiden vara förlagd på huvudkontoret i Norrköping.

Innan anställning genomför LFV en säkerhetsprövning som bland annat innefattar registerkontroll, säkerhetsintervju och drogtest. Denna tjänst kräver svenskt medborgarskap.

LFV har goda anställningsvillkor och ett brett utbud av förmåner som bland annat innefattar en privat sjukvårdsförsäkring och goda pensionsvillkor.

LFV samarbetar med Skill i denna rekrytering. Har du frågor är du välkommen att ta kontakt med ansvarig rekryterare Martina Arrelid, [email protected], 011-19 94 72.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Data Analyst till projektkontoret

Vill du med dina kunskaper inom dataanalys bidra till smarta lösningar för morgondagens flyg? Då kanske tjänsten som Data Analyst på LFVs projektkontor är din nästa utmaning? Om företaget Avdelningen System och Utveckling (SoU) bedriver kommunikations-, navigations- och övervakningstjänster. Avdelningen ansvarar dessutom för LFVs administrativa informationsteknologi samt utvecklingsverksamhet och system-planering och anskaffning. Avdelningen ansvarar även... Visa mer
Vill du med dina kunskaper inom dataanalys bidra till smarta lösningar för morgondagens flyg? Då kanske tjänsten som Data Analyst på LFVs projektkontor är din nästa utmaning?

Om företaget
Avdelningen System och Utveckling (SoU) bedriver kommunikations-, navigations- och övervakningstjänster. Avdelningen ansvarar dessutom för LFVs administrativa informationsteknologi samt utvecklingsverksamhet och system-planering och anskaffning. Avdelningen ansvarar även för LFVs tekniska utrustningar för flygtrafikledningstjänst, flygbriefingtjänst och flygvädertjänst. Totalt är vi ca 150 anställda på SoU.

Projektkontorets uppdrag och ansvarsområde är att tillse projektledare till våra projekt och program, utveckla och effektivisera metodik och processer. Enheten är en del av SoU och vi är idag ca 40 medarbetare, både anställda och konsulter. Inom enheten hanterar vi idag flertalet projekt, t.ex inom it- och cyberområdet, radio/COM och remote tower.

Många av våra framtida projekt är utifrån vårt utökade uppdrag att tillhandahålla en säker, effektiv och miljöanpassad flygtrafiktjänst för civil och militär luftfart oberoende av beredskapsnivå.

Dina arbetsuppgifter
Som data analyst på LFV blir du en central kugge inom projekt- och portföljverksamheten och med hjälp av data bidrar du till kunskap om hur den kan styras på ett mer effektivt sätt. Du kommer att genomföra dataanalyser och skapa insikter, samtidigt som du blir en viktig spelare i arbetet med att utveckla och förvalta analysverktyg och datastrukturer. Ditt arbete kommer att bidra till en transparens och att skapa förståelse i organisationen och du kommer att samarbeta tätt med projektkontorets ledningsgrupp och ett mindre antal portföljledare.

Din profil
För tjänsten som data analyst söker vi dig som har goda kunskaper inom dataanalys, antingen förvärvade via relevant utbildning eller arbetslivserfarenhet. Du har goda kunskaper om olika analysverktyg ex. Tablaeau, QlickView, Microsoft BI, .

Du är analytisk med goda pedagogiska och kommunikativa förmågor. Du trivs att jobba i en föränderlig miljö där du sporras att tänka nytt.

Du behöver ha goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

I den här rekryteringen kommer vi att lägga stor vikt vid personliga egenskaper.

Ansökningsförfarande
Tjänsten är en tillsvidareanställning på någon av LFV:s placeringsorter (Norrköping-huvudkontor, Malmö-Sturup eller Stockholm-Arlanda). Oavsett placeringsort kommer viss del av arbetstiden vara förlagd på huvudkontoret i Norrköping.

Innan anställning genomför LFV en säkerhetsprövning som bland annat innefattar registerkontroll, säkerhetsintervju och drogtest. Denna tjänst kräver svenskt medborgarskap.

LFV har goda anställningsvillkor och ett brett utbud av förmåner som bland annat innefattar en privat sjukvårdsförsäkring och goda pensionsvillkor.

LFV samarbetar med Skill i denna rekrytering. Har du frågor är du välkommen att ta kontakt med ansvarig rekryterare Martina Arrelid, [email protected], 011-19 94 72.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt. Visa mindre

Portföljledare till LFV

LFV erbjuder jobb i en spännande bransch som ständigt utvecklar verksamheten genom forskning, internationella samarbeten och teknik. I rollen som portföljledare finns nu möjligheten att vara med och forma LFVs framtida projekt och på så sätt bidra till att hitta smarta lösningar för morgondagens flyg. Om företaget Avdelningen System och Utveckling (SoU) bedriver kommunikations-, navigations- och övervakningstjänster. Avdelningen ansvarar dessutom för LFVs... Visa mer
LFV erbjuder jobb i en spännande bransch som ständigt utvecklar verksamheten genom forskning, internationella samarbeten och teknik. I rollen som portföljledare finns nu möjligheten att vara med och forma LFVs framtida projekt och på så sätt bidra till att hitta smarta lösningar för morgondagens flyg.

Om företaget
Avdelningen System och Utveckling (SoU) bedriver kommunikations-, navigations- och övervakningstjänster. Avdelningen ansvarar dessutom för LFVs administrativa informationsteknologi samt utvecklingsverksamhet och system-planering och anskaffning. Avdelningen ansvarar även för LFVs tekniska utrustningar för flygtrafikledningstjänst, flygbriefingtjänst och flygvädertjänst. Totalt är vi ca 150 anställda på SoU.

Projektkontorets uppdrag och ansvarsområde är att tillse projektledare till våra projekt och program, utveckla och effektivisera metodik och processer. Enheten är en del av SoU och vi är idag ca 40 medarbetare, både anställda och konsulter. Inom enheten hanterar vi idag flertalet projekt, t.ex inom it- och cyberområdet, radio/COM och remote tower.

Många av våra framtida projekt är utifrån vårt utökade uppdrag att tillhandahålla en säker, effektiv och miljöanpassad flygtrafiktjänst för civil och militär luftfart oberoende av beredskapsnivå.

Dina arbetsuppgifter
Rollen som portföljledare är ny hos LFV och vi söker nu dig som vill vara med och vidareutveckla LFVs projektverksamhet. I rollen kommer du att vara metod- och processexpert inom portfölj- och projektledning. Du får möjlighet att vara med och utveckla en ännu effektivare projektorganisation och på så sätt bidra till smarta lösningar för morgondagens flyg. Inom LFV finns fyra produktportföljer och var och en av dessa kommer att ha en ansvarig portföljledare som bland annat arbetar med följande:

• Stötta projektledare och projektägare vid planering och skapa förutsättningar för uppstart av program, projekt och uppdrag, exempelvis framtagning av direktiv
• Analysera och simulera resursbehov, på kort och lång sikt
• Vara expert och ansvarig för att utveckla processer och arbetssätt genom att stötta organisationen med projektmetodik, verktyg och processkompetens.
• Säkerställa tydliga ansvarsförhållanden inom ramen för projekt- och portföljhanteringsprocessen.
• Utveckla projektkontorets kompetens genom exempelvis introduktion av nya projektledare, utveckling av utbildningsmaterial och genomförande av utbildningsinsatser inom projektmetodik och projekt- och portföljhanteringsprocessen.
• Säkerställa kvalitet inför beslut, samt projektdata och projektdokumentation genom att bereda underlag inför portfölj- och projektbeslut.
• Genomföra övergripande uppföljning och analys för projekt/program i LFVs portföljer.

Din profil
För den här tjänsten söker vi dig som har mycket goda kunskaper inom projektledning och projektmetodik. Har du kunskaper inom projektledningsmetodik PPS är det meriterande. Du är van att arbeta med processutveckling och portföljhantering.

För rollen som portföljledare söker vi dig som är lösningsinriktad och som trivs att självständigt driva dina processer vidare. Du har god analytisk förmåga, ser helhetsperspektiv och kan hantera flera frågor parallellt. Du är kommunikativ och kan hantera intressenter på olika nivåer och befattningar.

Du behöver ha goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

I den här rekryteringen kommer vi att lägga stor vikt vid personliga egenskaper.

Ansökningsförfarande
Tjänsten är en tillsvidareanställning på någon av LFV:s placeringsorter (Norrköping-huvudkontor, Malmö-Sturup eller Stockholm-Arlanda). Oavsett placeringsort kommer viss del av arbetstiden vara förlagd på huvudkontoret i Norrköping.

Innan anställning genomför LFV en säkerhetsprövning som bland annat innefattar registerkontroll, säkerhetsintervju och drogtest. Denna tjänst kräver svenskt medborgarskap.

LFV har goda anställningsvillkor och ett brett utbud av förmåner som bland annat innefattar en privat sjukvårdsförsäkring och goda pensionsvillkor.

LFV samarbetar med Skill i denna rekrytering. Har du frågor är du välkommen att ta kontakt med ansvarig rekryterare Martina Arrelid, [email protected], 011-19 94 72.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt. Visa mindre

Vi söker en erfaren mekanikkonstruktör till Saab kockums

Vi söker just nu en erfaren konstruktör till Saab Kockums! Om företaget Saab är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. De är 15 000 medarbetare och har verksamhet på alla kontinenter. Tekniskt är de ledande inom många områden och en femtedel av intäkterna går till forskning och utveckling. Saab är också ett möjligheternas företag. Ett företag som ser mångfald som e... Visa mer
Vi söker just nu en erfaren konstruktör till Saab Kockums!

Om företaget
Saab är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. De är 15 000 medarbetare och har verksamhet på alla kontinenter. Tekniskt är de ledande inom många områden och en femtedel av intäkterna går till forskning och utveckling. Saab är också ett möjligheternas företag. Ett företag som ser mångfald som en tillgång och där du som medarbetare får stort ansvar och goda utvecklingsmöjligheter. Det är också ett företag som respekterar varje människas behov av ett liv utanför arbetet.

Dina arbetsuppgifter

I tjänsten som mekanikkonstruktör ingår arbetsuppgifter som ritningsgranskning enligt metodik och gällande ISO-standard för ritregler, mått och toleranser, svets och bearbetning. Det är stor variation av konstruktioner och svetsade balk konstruktioner till rörlig mekanik. Du kommer ha ett nära samarbete med produktion gällande ritningsunderlag.

Din profil
Vi söker dig som har minst 8 års erfarenhet som konstruktör. Vi ser att du har erfarenhet av mekanisk verkstad, svetsade konstruktioner, mekaniska konstruktioner och komplicerade kravställningar. Du behöver ha god kommunikationsförmåga och vara bekväm med verktygen Creo och Windchill.

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

Ansökningsförfarande
Urvalet kommer att ske löpande så skicka in din ansökan redan idag! Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Detta är initialt ett konsultuppdrag hos Skill om 6 månader med chans till förlängning.

Vid frågor angående tjänsten vänligen kontakta ansvarig rekryterare Ella Olausson, [email protected] Varmt välkommen med din ansökan!

Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt. Visa mindre

Vi söker en erfaren mekanikkonstruktör till Saab kockums

Vi söker just nu en erfaren konstruktör till Saab Kockums! Om företaget Saab är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. De är 15 000 medarbetare och har verksamhet på alla kontinenter. Tekniskt är de ledande inom många områden och en femtedel av intäkterna går till forskning och utveckling. Saab är också ett möjligheternas företag. Ett företag som ser mångfald som e... Visa mer
Vi söker just nu en erfaren konstruktör till Saab Kockums!

Om företaget
Saab är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. De är 15 000 medarbetare och har verksamhet på alla kontinenter. Tekniskt är de ledande inom många områden och en femtedel av intäkterna går till forskning och utveckling. Saab är också ett möjligheternas företag. Ett företag som ser mångfald som en tillgång och där du som medarbetare får stort ansvar och goda utvecklingsmöjligheter. Det är också ett företag som respekterar varje människas behov av ett liv utanför arbetet.

Dina arbetsuppgifter

Ditt arbete som mekanikkonstruktör består av en del detaljkonstruktionsarbete, framtagning av produktionsunderlag, support mot produktion samt följa processer och metodiker. Tyngdpunkten är inledande detaljkonstruktionsarbete som kan övergå till produktionsunderlag.

Din profil
Vi söker dig som har minst 8 års erfarenhet som konstruktör. Vi ser att du har erfarenhet av mekanisk verkstad, svetsade konstruktioner, mekaniska konstruktioner och komplicerade kravställningar. Du behöver ha god kommunikationsförmåga och vara bekväm med verktygen Creo och Windchill.

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

Ansökningsförfarande
Urvalet kommer att ske löpande så skicka in din ansökan redan idag! Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Detta är initialt ett konsultuppdrag hos Skill om 6 månader med chans till förlängning.

Vid frågor angående tjänsten vänligen kontakta ansvarig rekryterare Ella Olausson, [email protected] Varmt välkommen med din ansökan!

Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt. Visa mindre

Junior konstruktör till Saab Kockums i Malmö

Är du utbildad ingenjör inom maskin och vill arbeta som konstruktör? Är du en ansvarsfull, effektiv och driftig person? Då kan detta vara något för dig! Om företaget Saab är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. De är 15 000 medarbetare och har verksamhet på alla kontinenter. Tekniskt är de ledande inom många områden och en femtedel av intäkterna går till forsknin... Visa mer
Är du utbildad ingenjör inom maskin och vill arbeta som konstruktör? Är du en ansvarsfull, effektiv och driftig person? Då kan detta vara något för dig!

Om företaget
Saab är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. De är 15 000 medarbetare och har verksamhet på alla kontinenter. Tekniskt är de ledande inom många områden och en femtedel av intäkterna går till forskning och utveckling. Saab är också ett möjligheternas företag. Ett företag som ser mångfald som en tillgång och där du som medarbetare får stort ansvar och goda utvecklingsmöjligheter.

Saab Kockums är världsledande inom sitt segment av utveckling, produktion och support av ubåtar, ytfartyg och marinsystem.

Dina arbetsuppgifter
Som konstruktör på Saab kommer du arbeta med konstruktion inom system och detalj samt installation och produktionssupport för marina fartyg. Vi ser gärna att du har erfarenhet från mekanisk verkstad, svetsade konstruktioner och toleranssättning.

Uppdraget består i detaljkonstruktion, ritningsframtagning och produktionssupport. Tyngdpunkten just nu är framtagning av produktionsunderlag. Du bör ha god kommunikationsförmåga.

Tjänsten kommer innebära arbete både i Malmö och Karlskrona och vi ser gärna att du bor i närområdet av någon av de nämnda orterna. Tjänsten är ett konsultuppdrag på sex månader med goda möjligheter till förlängning.


Din profil
Som sökande till denna tjänst bör du ha utbildning som civil/-eller högskoleingenjör inom maskin. Vi tror även att du har 1-2 års erfarenhet av branschen från en liknande roll.

Vidare vill vi att du som söker har:
• Kunskaper i 3d-modellering och produktadministration i Creo och Windchill eller i motsvarande program
• Behärskar svenska och engelska (grundläggande yrkeskunskap) i tal och skrift

För att lyckas i rollen som konstruktör tror vi att du är metodisk, ansvarsfull och noggrann. Du försöker alltid arbeta effektivt och med en framåtsträvande attityd. Då du kommer arbeta i team vill vi även att du som person är hjälpsam, samarbetsvillig och prestigelös. Du sprider positiv energi och har som ambition att alltid göra ditt bästa.

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.


Ansökningsförfarande
Tycker du att den här tjänsten passar dig och din kompetens? Vi är nyfikna på att läsa din ansökan! Vi arbetar med löpande rekrytering, vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Så tveka inte att söka tjänsten redan idag! För att ansöka till tjänsten skickar du in ditt CV samt ett personligt brev där du motiverar varför just du passar tjänsten som junior konstruktör på Saab Kockums. Detta är initialt ett konsultuppdrag via Skill på 6 månader med goda chanser till förlängning.

Vi tar endast emot ansökningar via hemsidan. Vid frågor angående tjänsten vänligen kontakta ansvarig rekryterare Ella Olausson via mejl, [email protected]
Varmt välkommen med din ansökan!

Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt. Visa mindre

Rekryteringskoordinator

Rekryteringskoordinator Om företaget Är du som person en lagspelare med starkt driv? Brinner du för att bygga relationer och att vara den där spindeln i nätet? Du kanske har erfarenhet av att arbeta i en roll med fokus på att just skapa och bibehålla långsiktiga relationer? Vi söker just nu en kollega till oss som ska fokusera på att vi effektivt genomför rekryteringar till våra kontor i Malmö och Karlskrona. Du kommer bli del av ett företag i stark til... Visa mer
Rekryteringskoordinator

Om företaget
Är du som person en lagspelare med starkt driv? Brinner du för att bygga relationer och att vara den där spindeln i nätet? Du kanske har erfarenhet av att arbeta i en roll med fokus på att just skapa och bibehålla långsiktiga relationer?

Vi söker just nu en kollega till oss som ska fokusera på att vi effektivt genomför rekryteringar till våra kontor i Malmö och Karlskrona.

Du kommer bli del av ett företag i stark tillväxt med högt motiverade och kompetenta medarbetare. Ett företag som har ambitionen att ta en världsledande och innovativ roll på marknaden. Hos Kockums får du möjligheten att vara en del av, samt bidra till, en härlig och framåtlutad arbetsmiljö tillsammans med drivna kollegor och engagerat ledarskap.


Dina arbetsuppgifter
Tjänsten ställer höga krav på din förmåga att kommunicera och bygga tillitsfulla relationer. Det är viktigt att du är en person som trivs i en relations- och resultatorienterad roll med högt tempo. I denna roll kommer du att skapa mervärde för Saab Kockums och våra leverantörer i såväl nya som befintliga rekryteringar av konsultleveranser. Fokus är att utveckla samarbeten genom långsiktiga relationer, rak kommunikation och en hög känsla för service.

Huvuduppgifter och ansvar:
• Förstå organisationens rekryteringsbehov av konsulter och anställda
• Sammanställa och kontinuerligt uppdatera organisationens lägesbild
• Driva, följa upp och föra organisationens rekryteringar i mål
• Hitta, attrahera och matcha rätt konsult och kompetens till uppdragen
• Genomföra On-/Off-boarding av konsulter
• Administrera, beställa, följa upp och förlänga konsulternas uppdragsavtal
• Genomföra leverantörsmöten i syfte att delge organisationens kort- och långsiktiga behov
• Säkerställa, i dialog med inköp, att leverantörsavtalen efterlevs
• Upprätthålla detaljerade anteckningar om transaktioner med leverantörer
• Vid behov delta vid rekryteringsmöten och -intervjuer


Tillsammans med våra ledare formar du en plan och struktur för ditt arbete, sätter mål och utvecklar rollen i tätt samarbete med övriga relevanta interna funktioner. Med din hjälp kommer Saab Kockums befästa sitt varumärke och sin position ytterligare! Du arbetar även tätt med våra sektionschefer i både Malmö och Karlskrona som aldrig är sena med att stötta upp, coacha, utmana och uppmuntra!

Anställningsort är Malmö och en stor del av arbetet sker där, men tjänsten ställer även krav på närvaro i Karlskrona 1-2 dagar/vecka.


Din profil
För att utföra jobbet framgångsrikt bör du ha tidigare erfarenhet av rekrytering eller kundrelationer, helst från liknande bransch. Du kan arbeta självständigt men värdesätter lagarbete, hitta samarbeten och bygga nätverk. Du har en god kommunikativ förmåga och har en förmåga av att hantera relationer på ett professionellt sätt. Du har god social kompetens, och hanterar olika situationer obehindrat. Som person är du noggrann, gillar ge god service och återkoppla snabbt till kundens behov. Slutligen gillar du att samla in information, analysera den och skapa struktur, ordning och reda.

Krav:
• Goda system- och datorkunskaper i bl.a. Office paketet.
• Minst 6-9 månaders tidigare erfarenhet från rekrytering, administrativa arbeten eller liknande.
• Goda kommunikations- och presentationskunskaper i svenska och engelska, muntligt och skriftligt

Meriterande:
• Meriterande om du har relevant högskoleutbildning eller eftergymnasial utbildning.
• Intresserad av och har en god förståelse för teknik.

Tjänsten kräver en godkänd registerkontroll i enlighet svenska säkerhetsskyddslagen.


Ansökningsförfarande
I denna rekryteringsprocess samarbetar Saab med Skill. Tjänsten är ett konsultuppdrag som inleds med 6 månader med chans till förlängning.

Vi tillämpar löpande urval så vänta inte med att söka. Vid frågor gällande rekryteringsprocessen, kontakta ansvarig rekryterare Maria Ericson på mail [email protected]


Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt. Visa mindre

Mekanikkonstruktör till Saab Kockums

Är du en erfaren konstruktör som är intresserad av att arbeta inom ett unikt område på Saab? Har du tidigare erfarenhet av mekanik, detaljkonstruktion, ritningsframtagning och produktionssupport och nu vill använda dina färdigheter till innovativa projekt? Till Saab Kockums söker vi nu en mekanikkonstruktör, läs mer och ansök till tjänsten idag Om företaget Saab är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och marinförsvar, civ... Visa mer
Är du en erfaren konstruktör som är intresserad av att arbeta inom ett unikt område på Saab? Har du tidigare erfarenhet av mekanik, detaljkonstruktion, ritningsframtagning och produktionssupport och nu vill använda dina färdigheter till innovativa projekt? Till Saab Kockums söker vi nu en mekanikkonstruktör, läs mer och ansök till tjänsten idag

Om företaget
Saab är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. De är 15 000 medarbetare och har verksamhet på alla kontinenter. Tekniskt är de ledande inom många områden och en femtedel av intäkterna går till forskning och utveckling. Saab är också ett möjligheternas företag. Ett företag som ser mångfald som en tillgång och där du som medarbetare får stort ansvar och goda utvecklingsmöjligheter. Det är också ett företag som respekterar varje människas behov av ett liv utanför arbetet.

Saab Kockums är världsledande inom sitt segment av utveckling, produktion och support av ubåtar, ytfartyg och marinsystem.


Dina arbetsuppgifter
Som konstruktör på Saab Kockums kommer du jobba med mekaniska konstruktioner på ytfartyg- och ubåtssidan. I rollen ansvarar du för att ta en konstruktion från kravställning och konceptlösning till slutlig konstruktion med tillverkningsritningar. Arbetet innebär interaktion med interna som externa aktörer och du kommer samarbeta med flera avdelningar som så som till exempel Arrangemang, Strukturmekanik, Signatur, Brand och Produktion, för att hitta den bästa lösningen för alla områden.


Din profil
Vi söker dig som är en konstruktör med 1-2 års erfarenhet. Som person är du alltid noggrann och tar ansvar för ditt arbete. Då rollen innebär många kontaktytor förväntas du vara duktig på att kommunicera och samarbeta med andra. Du trivs i en miljö där arbetet innehåller långa processer, vilket kan ställa krav på egenskaper som uthållighet och flexibilitet hos dig som person.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av mekanisk verkstad, svetsade konstruktioner och toleranssättning. Då resor kan förekomma i tjänsten ser vi även gärna att du har körkort.

Erfarenhet av PDM-system som CREO och Windchill är meriterande för tjänsten.
Engelska är koncernspråk och bör därför behärskas väl, både muntligt och skriftligt.

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.


Ansökningsförfarande
Tycker du att den här tjänsten passar dig och din kompetens? Vi är nyfikna på att läsa din ansökan! Vi arbetar med löpande rekrytering, vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Så tveka inte att söka tjänsten redan idag! För att ansöka till tjänsten skickar du in ditt CV samt ett personligt brev där du motiverar varför just du passar tjänsten som mekanikkonstruktör på Saab Kockums. Detta är initialt ett konsultuppdrag via Skill på 6 månader med goda chanser till förlängning.

Vi tar endast emot ansökningar via hemsidan. Vid frågor angående tjänsten vänligen kontakta ansvarig rekryterare Ella Olausson [email protected]
Varmt välkommen med din ansökan!

Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt. Visa mindre

Junior Systemadministratör

Junior Systemadministratör till SAAB Kockums i Malmö Om företaget Saab är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. De är 15 000 medarbetare och har verksamhet på alla kontinenter. Tekniskt är de ledande inom många områden och en femtedel av intäkterna går till forskning och utveckling. Saab är också ett möjligheternas företag. Ett företag som ser mångfald som en till... Visa mer
Junior Systemadministratör till SAAB Kockums i Malmö

Om företaget
Saab är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. De är 15 000 medarbetare och har verksamhet på alla kontinenter. Tekniskt är de ledande inom många områden och en femtedel av intäkterna går till forskning och utveckling. Saab är också ett möjligheternas företag. Ett företag som ser mångfald som en tillgång och där du som medarbetare får stort ansvar och goda utvecklingsmöjligheter. Det är också ett företag som respekterar varje människas behov av ett liv utanför arbetet.

Dina arbetsuppgifter
Har du ett stort intresse för IT i allmänhet och Windows i synnerhet? Då kanske tjänsten som junior systemadministratör skulle passa dig.
För att lyckas i rollen så bör du vara en person som motiveras av att agera problemlösare. Du ska ha ett intresse för att hjälpa andra och ha en vilja att leverera effektiva lösningar med hög kvalitet.

Uppdraget består av daglig drift, support och administration av IT-miljöer. I huvudsak är du ansvarig för att hantera och felsöka inkommande incidenter och beställningar. Du blir en del av ett team som ansvarar för den dagliga driften.


Din profil
Vi eftersöker en systemadministratör med följande erfarenheter:
- Grundläggande kunskaper om Windowsmiljöer
- Applikationsinstallationer
- Klientinstallationer
- Active Directory

Vidare är följande erfarenheter/kompetenser meriterande:
- Grundläggande kunskap i VMware
- Grundläggande kunskap i Linux


Ansökningsförfarande
Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra på visst medborgarskap.

Urvalet sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan på www.skill.se redan idag. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Detta är initialt ett konsultuppdrag via Skill.

Vid frågor angående tjänsten vänligen kontakta ansvarig rekryterare Ella Olausson på mejladress [email protected]

Låter det som något för dig?
Varmt välkommen med din ansökan!

Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt. Visa mindre

Junior konstruktör till Saab Kockums i Malmö

Är du utbildad ingenjör inom maskin och vill arbeta som konstruktör? Är du en ansvarsfull, effektiv och driftig person? Då ska du läsa vidare! Om företaget Saab är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. De är 15 000 medarbetare och har verksamhet på alla kontinenter. Tekniskt är de ledande inom många områden och en femtedel av intäkterna går till forskning och utve... Visa mer
Är du utbildad ingenjör inom maskin och vill arbeta som konstruktör? Är du en ansvarsfull, effektiv och driftig person? Då ska du läsa vidare!

Om företaget
Saab är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. De är 15 000 medarbetare och har verksamhet på alla kontinenter. Tekniskt är de ledande inom många områden och en femtedel av intäkterna går till forskning och utveckling. Saab är också ett möjligheternas företag. Ett företag som ser mångfald som en tillgång och där du som medarbetare får stort ansvar och goda utvecklingsmöjligheter. Det är också ett företag som respekterar varje människas behov av ett liv utanför arbetet.

Saab Kockums är världsledande inom sitt segment av utveckling, produktion och support av ubåtar, ytfartyg och marinsystem.

Dina arbetsuppgifter
Som konstruktör på Saab kommer du arbeta med konstruktion inom system och detalj samt installation och produktionssupport för marina fartyg.

Rollen innehåller varierande arbetsuppgifter och du kommer bland annat arbeta med:
• Arrangera komponenter
• Analysera och konstruera bäddar, fundament, rör och röranslutningar

Du kommer vara placerad på Malmökontoret. Tjänsten är ett konsultuppdrag på sex månader med goda möjligheter till förlängning, start omgående eller enligt överenskommelse.


Din profil
Som sökande till denna tjänst har utbildning som civil/-eller högskoleingenjör inom maskin. Vi tror även att du har något eller några års branscherfarenhet inom marin, offshore, farkost eller övrig mekanisk industri, från en liknande roll.

Vidare vill vi att du som söker har:
• Kunskaper i 3d-modellering och produktadministration i Creo och Windchill eller i motsvarande program
• Kunskaper i konstruktion av plåtartiklar, rörkonstruktion, ritteknik och producerbarhet (bockning, svetsning och bearbetning)
• Behärskar svenska och engelska (grundläggande yrkeskunskap) i tal och skrift
Kunskaper inom klassningsregler (DNV, RMS etcetera) och arbetsmiljöföreskrifter (AFS) är meriterande.

För att lyckas i rollen som konstruktör tror vi att du är metodisk, ansvarsfull och noggrann. Du försöker alltid arbeta effektivt och med en framåtsträvande attityd. Då du kommer arbeta i team vill vi även att du som person är hjälpsam, samarbetsvillig och prestigelös. Du sprider positiv energi och har som ambition att alltid göra ditt bästa.

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.


Ansökningsförfarande
Tycker du att den här tjänsten passar dig och din kompetens? Vi är nyfikna på att läsa din ansökan! Vi arbetar med löpande rekrytering, vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Så tveka inte att söka tjänsten redan idag! För att ansöka till tjänsten skickar du in ditt CV samt ett personligt brev där du motiverar varför just du passar tjänsten som konstruktör på Saab Kockums. Detta är initialt ett konsultuppdrag via Skill med goda chanser till förlängning.

Vi tar endast emot ansökningar via hemsidan. Vid frågor angående tjänsten vänligen kontakta ansvarig rekryterare Isabelle Wallin via mejl, [email protected]
Varmt välkommen med din ansökan!

Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt. Visa mindre

Junior konstruktör till Saab Kockums i Malmö

Är du utbildad ingenjör inom maskin och vill arbeta som konstruktör? Är du en ansvarsfull, effektiv och driftig person? Då ska du läsa vidare! Om företaget Saab är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. De är 15 000 medarbetare och har verksamhet på alla kontinenter. Tekniskt är de ledande inom många områden och en femtedel av intäkterna går till forskning och utve... Visa mer
Är du utbildad ingenjör inom maskin och vill arbeta som konstruktör? Är du en ansvarsfull, effektiv och driftig person? Då ska du läsa vidare!

Om företaget
Saab är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. De är 15 000 medarbetare och har verksamhet på alla kontinenter. Tekniskt är de ledande inom många områden och en femtedel av intäkterna går till forskning och utveckling. Saab är också ett möjligheternas företag. Ett företag som ser mångfald som en tillgång och där du som medarbetare får stort ansvar och goda utvecklingsmöjligheter. Det är också ett företag som respekterar varje människas behov av ett liv utanför arbetet.

Saab Kockums är världsledande inom sitt segment av utveckling, produktion och support av ubåtar, ytfartyg och marinsystem.

Dina arbetsuppgifter
Som konstruktör på Saab kommer du arbeta med konstruktion inom system och detalj samt installation och produktionssupport för marina fartyg.

Rollen innehåller varierande arbetsuppgifter och du kommer bland annat arbeta med:
• Arrangera komponenter
• Analysera och konstruera bäddar, fundament, rör och röranslutningar

Du kommer vara placerad på Malmökontoret. Tjänsten är ett konsultuppdrag på sex månader med goda möjligheter till förlängning, start omgående eller enligt överenskommelse.


Din profil
Som sökande till denna tjänst har utbildning som civil/-eller högskoleingenjör inom maskin. Vi tror även att du har något eller några års branscherfarenhet inom marin, offshore, farkost eller övrig mekanisk industri, från en liknande roll.

Vidare vill vi att du som söker har:
• Kunskaper i 3d-modellering och produktadministration i Creo och Windchill eller i motsvarande program
• Kunskaper i konstruktion av plåtartiklar, rörkonstruktion, ritteknik och producerbarhet (bockning, svetsning och bearbetning)
• Behärskar svenska och engelska (grundläggande yrkeskunskap) i tal och skrift
Kunskaper inom klassningsregler (DNV, RMS etcetera) och arbetsmiljöföreskrifter (AFS) är meriterande.

För att lyckas i rollen som konstruktör tror vi att du är metodisk, ansvarsfull och noggrann. Du försöker alltid arbeta effektivt och med en framåtsträvande attityd. Då du kommer arbeta i team vill vi även att du som person är hjälpsam, samarbetsvillig och prestigelös. Du sprider positiv energi och har som ambition att alltid göra ditt bästa.

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.


Ansökningsförfarande
Tycker du att den här tjänsten passar dig och din kompetens? Vi är nyfikna på att läsa din ansökan! Vi arbetar med löpande rekrytering, vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Så tveka inte att söka tjänsten redan idag! För att ansöka till tjänsten skickar du in ditt CV samt ett personligt brev där du motiverar varför just du passar tjänsten som konstruktör på Saab Kockums. Detta är initialt ett konsultuppdrag via Skill med goda chanser till förlängning.

Vi tar endast emot ansökningar via hemsidan. Vid frågor angående tjänsten vänligen kontakta ansvarig rekryterare Isabelle Wallin via mejl, [email protected]
Varmt välkommen med din ansökan!

Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt. Visa mindre

Strategisk inköpare till Saab i Malmö

Är du en erfaren inköpare som vill arbeta på företag i framkant? Har du tidigare erfarenhet av att driva egna upphandlingar och har ett stort driv? Då kan det här vara något för dig. Till Saab Kockums i Malmö söker vi nu en Strategisk Inköpare, läs mer om tjänsten nedan och ansök redan idag. Om företaget Saab är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. De är 15 000 m... Visa mer
Är du en erfaren inköpare som vill arbeta på företag i framkant? Har du tidigare erfarenhet av att driva egna upphandlingar och har ett stort driv? Då kan det här vara något för dig. Till Saab Kockums i Malmö söker vi nu en Strategisk Inköpare, läs mer om tjänsten nedan och ansök redan idag.

Om företaget
Saab är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. De är 15 000 medarbetare och har verksamhet på alla kontinenter. Tekniskt är de ledande inom många områden och en femtedel av intäkterna går till forskning och utveckling. Saab är också ett möjligheternas företag. Ett företag som ser mångfald som en tillgång och där du som medarbetare får stort ansvar och goda utvecklingsmöjligheter. Det är också ett företag som respekterar varje människas behov av ett liv utanför arbetet.

Saab Kockums representerar spetskompetens i världsklass inom det örlogsmarina segmentet - både över och under vattenytan. Vi konstruerar, bygger och vidmakthåller ubåtar och örlogsfartyg baserade på avancerad smygteknik. Våra kunder finns inom svenska Försvarsmakten men även inom utländska försvarsmakter och företag


Dina arbetsuppgifter
Som strategisk inköpare på Saab kommer du arbeta med att genomföra inköpsstrategin inom ditt projekt genom att förhandla och upprätta avtal med leverantörer samt bevaka beställningen från start till mål.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara:

- Bidra i kategorihanteringsprocessen i samarbete med kategorichef och utföra upphandlingsprocess i överensstämmelse med uppsatt kategoristrategi
- Upprätta och underhålla avtal med leverantörer
- Övervaka kontraktets / inköpsordrens uppfyllande och hantera ändringar inom kontrakt / inköpsorder i enlighet med relevant förändringshanteringsprocess
- Vara fokuspunkt för alla kommersiella aspekter relaterade till kontraktet / PO
- Övervaka och utveckla leverantörsprestanda (QDC) i linje med fastställda mål och krav.
- Kommunicera leverantörsavtal internt och se till att etablerade avtal används
- Hjälpa inköpare i relevanta frågor
- Ansvara för att analysera, rapportera och vidta åtgärder på KPI: er

Din profil
För att passa i rollen ser vi att du har flera års erfarenhet av att arbeta med strategiskt inköp. Du har förmåga att arbeta självständigt inom marknadsanalys, upphandling, förhandling, affärsbedömning, kostnads- och riskanalys. Du bör även ha kunskap om strategisk upphandling, inköp och projektledning. Meriterande är om du har erfarenhet av projektledning och har drivit egna stora upphandlingar. Som person är du en utmärkt kommunikatör både på svenska och engelska. Vidare är du självgående, nyfiken och drivande samt har en hög integritet.

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

Ansökningsförfarande
Urvalet kommer att ske löpande så skicka in din ansökan redan nu. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Detta är ett konsultuppdrag initialt fram till 2022-09-30 med chans till förlängning och eventuell anställning på Saab i framtiden. Start är i slutet av september.

Vid frågor angående tjänsten vänligen kontakta ansvarig rekryterare Erik Edström, [email protected]

Varmt välkommen med din ansökan!

Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt. Visa mindre

Mekanikkonstruktör sökes till stor kund i Malmö

Söker du nya utmaningar eller är du i början av din karriär som ingenjör så är detta en fantastisk möjlighet. Detta är en konsultlösning där du blir anställd av Skill och uthyrd tillkunden med chans till övertagande. Om företaget Vår kund finns i Malmö och arbetar med spetskompetens och kvalite i världsklass. Stora utmaningar och avancerade arbetsuppgifter väntar för den som vill utvecklas. Dina arbetsuppgifter Uppdraget består av konstruktion (system oc... Visa mer
Söker du nya utmaningar eller är du i början av din karriär som ingenjör så är detta en fantastisk möjlighet. Detta är en konsultlösning där du blir anställd av Skill och uthyrd tillkunden med chans till övertagande.

Om företaget
Vår kund finns i Malmö och arbetar med spetskompetens och kvalite i världsklass. Stora utmaningar och avancerade arbetsuppgifter väntar för den som vill utvecklas.

Dina arbetsuppgifter
Uppdraget består av konstruktion (system och detalj), installation och produktionssupport för marina fartyg. Uppgifterna varierar över tid men kan t.ex. bestå i att arrangera komponenter, analysera och konstruera bäddar, fundament, rör och röranslutningar.
För att trivas och lyckas i uppdraget bör individen vara intresserad av våra produkter och ha några av följande personliga egenskaper:
- Metodisk, ansvarsfull och noggrann
- Effektiv, framåtsträvande och driftig
- Hjälpsam, prestigelös och samarbetsvillig
- Positiv, ambitiös och flexibel

Din profil
Relativt nyligen genomförd utbildning civil-/högskoleingenjör, maskin.
Viss arbetslivserfarenhet
Förmåga att självständigt utföra avgränsade uppgifter
Kunskaper i 3d-modellering och produktadministration i Creo och Windchill (el. motsv.)
Kunskaper i konstruktion av plåtartiklar, rörkonstruktion, ritteknik, producerbarhet (bockning, svetsning och bearbetning). Branscherfarenhet från Marin, offshore, farkost eller övrig mekanisk industri är ett krav. Kunskaper om klassningsregler (DNV, RMS etc.) och arbetsmiljöföreskrifter (AFS) är meriterande.
Behärskar svenska och engelska (grundläggande yrkeskunskap) i tal och skrift. Svenskt medborgarskap, lokaliserad i närområdet.


Ansökningsförfarande
Intervjuer sker löpande så tveka inte att söka idag, vid frågor kontakta [email protected], 0455-10401

Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt. Visa mindre

Konstruktör till Saab Kockums i Malmö

Är du en erfaren konstruktör som är intresserad av att arbeta inom ett unikt område på Saab? Har du tidigare erfarenhet av mekanik och stålkonstruktion och nu vill använda dina färdigheter till innovativa projekt? Till Saab Kockums söker vi flera mekanikkonstruktörer med start omgående, läs mer och ansök till tjänsten idag Om företaget Saab är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och marinförsvar, civil säkerhet och kommer... Visa mer
Är du en erfaren konstruktör som är intresserad av att arbeta inom ett unikt område på Saab? Har du tidigare erfarenhet av mekanik och stålkonstruktion och nu vill använda dina färdigheter till innovativa projekt? Till Saab Kockums söker vi flera mekanikkonstruktörer med start omgående, läs mer och ansök till tjänsten idag

Om företaget
Saab är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. De är 15 000 medarbetare och har verksamhet på alla kontinenter. Tekniskt är de ledande inom många områden och en femtedel av intäkterna går till forskning och utveckling. Saab är också ett möjligheternas företag. Ett företag som ser mångfald som en tillgång och där du som medarbetare får stort ansvar och goda utvecklingsmöjligheter. Det är också ett företag som respekterar varje människas behov av ett liv utanför arbetet.

Saab Kockums är världsledande inom sitt segment av utveckling, produktion och support av ubåtar, ytfartyg och marinsystem.


Dina arbetsuppgifter
Som konstruktör på Saab Kockums kommer du tillhöra ett härligt team på en maskinkonstruktionsavdelning, som jobbar med mekaniska konstruktioner på ytfartyg- och ubåtssidan. I rollen ansvarar du för att ta en konstruktion från kravställning och konceptlösning till slutlig konstruktion med tillverkningsritningar. Arbetet innebär interaktion med interna som externa aktörer och du kommer samarbeta med flera avdelningar för att hitta den bästa lösningen för alla områden.
Du kommer i första hand att arbeta i Projekt A26, som är ett nytt produktionsprojekt på ubåtssidan. Som konstruktör kommer du arbeta med konstruktion inom något av områdena stål och plåt, system och detalj eller el och detaljer.

I arbetet förekommer även följande arbetsuppgifter:
• Hantera kravspecifikationer
• Kommunicera med olika intressenter/kravställare i projektet
• 3D modellering
• Redovisa och ta fram ritningsunderlag efter modell

Då Saab har verksamhet på flera orter kan det förekomma resor i tjänsten.

Tjänsten är placerad i Malmö.


Din profil
Vi söker dig som har ett intresse för teknik och goda kunskaper inom mekanisk konstruktion. Som person är du alltid noggrann och tar ansvar för ditt arbete. Då rollen innebär många kontaktytor förväntas du vara duktig på att kommunicera och samarbeta med andra. Du trivs i en miljö där arbetet innehåller långa processer, vilket kan ställa krav på egenskaper som uthållighet och flexibilitet hos dig som person.

För att lyckas i tjänsten som mekanikkonstruktör vill vi att du har tidigare erfarenhet av framtagning av produktionsunderlag. Vi vill även att du:
• Har mellan tre till åtta års erfarenhet av konstruktionsarbete
• Har relevant utbildning inom området på minst högskolenivå, till exempel inom maskinteknik eller produktutveckling
• Har mycket goda kunskaper i ritningsframtagning och toleranssättning
• Är van användare av 3D-moddellering och arbete i PDM-systemet CREO/Windchill

Engelska är koncernspråk och bör därför behärskas väl, både muntligt och skriftligt. Då resor kan förekomma i tjänsten är körkort också ett krav.

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.


Ansökningsförfarande
Tycker du att den här tjänsten passar dig och din kompetens? Vi är nyfikna på att läsa din ansökan! Vi arbetar med löpande rekrytering, vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Så tveka inte att söka tjänsten redan idag! För att ansöka till tjänsten skickar du in ditt CV samt ett personligt brev där du motiverar varför just du passar tjänsten som mekanikkonstruktör på Saab Kockums. Detta är initialt ett konsultuppdrag via Skill med goda chanser till förlängning.

Vi tar endast emot ansökningar via hemsidan. Vid frågor angående tjänsten vänligen kontakta ansvarig rekryterare Isabelle Wallin via mejl, [email protected]
Varmt välkommen med din ansökan!

Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt. Visa mindre

Midsummer söker säljare till region Skåne!

Vill du arbeta på ett bolag där intresset för klimatfrågor sitter i väggarna? Vill du använda dina tidigare erfarenheter av försäljning och byggbranschen för att bidra till Midsummers framgång i södra Sverige? Midsummers solcellsintegrerade tak produceras i Järfälla och installeras på byggnader runtom i hela Sverige. Med hög efterfrågan och påbörjad försäljning i Skåne söker vi nu en säljare som kommer ha en nyckelroll i detta! Om företaget Midsummer är... Visa mer
Vill du arbeta på ett bolag där intresset för klimatfrågor sitter i väggarna? Vill du använda dina tidigare erfarenheter av försäljning och byggbranschen för att bidra till Midsummers framgång i södra Sverige? Midsummers solcellsintegrerade tak produceras i Järfälla och installeras på byggnader runtom i hela Sverige.
Med hög efterfrågan och påbörjad försäljning i Skåne söker vi nu en säljare som kommer ha en nyckelroll i detta!


Om företaget
Midsummer är ett börsnoterat svenskt snabbväxande företag i den expansiva solcellsbranschen. Midsummer säljer diskret designade solpaneler som produceras i Sverige med 90 % lägre CO2-utsläpp än konventionella solpaneler. I produktportföljen finns diskreta solpaneler för falsade plåttak, takpannor och papptak.
Försäljningen sker genom egna säljare och installationer sker med egna team av installatörer samt underentreprenörer. Företaget är inne i en expansiv fas. Den efterfrågan och försäljning som finns innebär att säljteamet behöver stärkas upp med en säljare på plats i södra Sverige.

På Midsummer är de idag 122 anställda.


Dina arbetsuppgifter
I den här rollen arbetar du som säljare med inriktning mot Sveriges södra region. Det är en ny roll inom företaget och du blir den första stationerade medarbetaren på plats i Skåne.
I rollen ansvarar du för att möta den efterfrågan och redan höga försäljning som finns i området. Du ansvarar för att lösa dom utmaningar som idag hanteras på avstånd samt besöka kunderna i området.
I dagsläget är konsumenten främst privatpersoner.

Rollen innefattar även att:

• Driva säljfunktionen i region Skåne
• Fånga upp frågor och önskemål och ta det vidare inom organisationen
• Mäta upp projekten med hjälp av drönare
• Säkerställa hög kundnöjdhet och hög närvaro ute hos kund
• Utforma offerter utifrån kundernas önskemål
• Samarbeta tätt med säljteamet

Säljteamet i Stockholm består av sju personer inklusive försäljningschefen.
Tjänsten kräver att du kan jobba hemifrån. Boendeort är ej avgörande. Resor till huvudkontoret i Järfälla förekommer.


Din profil
Du har en hög leveransförmåga och gör det som behövs oavsett om det handlar om en mindre enklare uppgift eller en större mer strategisk uppgift. Du är orädd för att lära dig nya saker, system, tekniker och förstår vikten av att kunna produkterna i detalj. Din framgång är beroende av att konsumenterna uppskattar det arbete du gör och att du gör det enkelt, attraktivt, utvecklande och roligt att sälja Midsummers produkter. Du föredrar att jobba i en platt organisation med nära samarbete till din egen avdelning såväl som övriga kollegor.

Vidare söker vi sig som har:

• Erfarenhet av försäljning inom bygg; tak, kök, fasad, hus
• Ett stort intresse för ny innovativ teknik och klimatfrågor
• En tydlig struktur och prioriteringsordning i ditt arbete
• God förmåga att jobba självständigt
• Goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift

Vi ser det som meriterande med byggnadsteknisk bakgrund.


Ansökningsförfarande
I den här rekryteringen samarbetar Midsummer med Skill. Vänligen notera att vi påbörjar urvalsarbetet för denna tjänst under augusti månad.
Vid frågor kontakta gärna ansvarig rekryteringskonsult Anna Carlbaum, [email protected]

Varmt välkommen att skicka in din ansökan för delaktighet i processen.


Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg.
A talent hub, helt enkelt. Visa mindre

Systemingenjörer till Saab Kockums

Vi söker nu juniora och seniora systemingenjörer till Saab Kockums i Malmö. Vill du jobba med spännande produkter i en miljö med högt i tak och goda utvecklingsmöjligheter? Välkommen med din ansökan! Om företaget På Saab blickar vi ständigt framåt och utmanar gränserna för vad som är tekniskt möjligt. Vi samarbetar med kollegor runt om i världen som alla delar vår utmaning - att göra världen till en säkrare plats. Saab Kockums representerar spetskompeten... Visa mer
Vi söker nu juniora och seniora systemingenjörer till Saab Kockums i Malmö. Vill du jobba med spännande produkter i en miljö med högt i tak och goda utvecklingsmöjligheter? Välkommen med din ansökan!

Om företaget
På Saab blickar vi ständigt framåt och utmanar gränserna för vad som är tekniskt möjligt. Vi samarbetar med kollegor runt om i världen som alla delar vår utmaning - att göra världen till en säkrare plats.

Saab Kockums representerar spetskompetens i världsklass inom det örlogsmarina segmentet - både över och under vattenytan. Vi konstruerar, bygger och vidmakthåller ubåtar och örlogsfartyg baserade på avancerad smygteknik.

På Saab Kockums AB är produktionen hjärtat i varvsverksamheten. Vi ansvarar för nybyggnation, ombyggnad samt underhåll av ytfartyg och u-båtar. Att jobba hos oss innebär att du får jobba med morgondagens teknologi i en miljö som andas både nytänkande och världsarv. För att Saab Kockums AB ska kunna tillhöra världseliten, både på ytan och under, krävs framsynthet, fantasi och kreativitet. Kanske är just Du den vi söker.


Dina arbetsuppgifter
I rollen på Saab kommer du att arbeta i en sektion på ca 10 personer som ansvarar för den marina farkostens ledningssystem och kommunikationssystem. Företaget utvecklar inte systemen själva utan bygger ihop system av system genom IT-arkitektur, gränsytearbete, kravställning till underleverantörer och testning. Sektionen har också ett sammanhållande ansvar så att tillverkningsunderlagen till produktionen tillgodoser systemens och farkostens behov så att en fungerande helhet uppnås.

Genom att arbeta brett tillsammans med flera systemägare får du möjlighet att växa in i sektionens arbete så att du på sikt kan hantera ansvaret för ett eget system.

Din uppgift består i att som sakkunnig inom ett område arbeta fram en lämplig kravställning som möter kundens förväntningar likväl som att hantera de krav som ställs utifrån produktens behov. Tjänsten innebär självständigt arbete med många gränsytor mot den egna organisationen såväl som mot kund.


Din profil
Vi ser att du som söker är utbildad högskole- eller civilingenjör med inriktning Teknisk Fysik, Elektroteknik, Datateknik eller motsvarande samt att du har tidigare relevant yrkeserfarenhet som systemingenjör, gärna inom marina system.

Som person har du en tydlig ”få jobbet gjort”-attityd utan att för den sakens skull tappa bort viktiga detaljer längs vägen. Om du tidigare varit projektledare och/eller kan visa på goda ledaregenskaper ser vi det som meriterande. Vidare behöver du vara pedagogiskt lagd och trivas med stora kontaktytor, både internt och externt, samt ha god samarbetsförmåga.

Tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess. Därför krävs att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning i enlighet med säkerhetsskyddslagen.


Ansökningsförfarande
I den här rekryteringsprocessen samarbetar Saab med Skill. Urval sker löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att söka.

Om du har frågor angående tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Johan Zizala via mail [email protected] eller telefon 0721-43 93 42.


Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt. Visa mindre

Systemingenjörer till Saab Kockums

Vi söker nu juniora och seniora systemingenjörer till Saab Kockums i Malmö. Vill du jobba med spännande produkter i en miljö med högt i tak och goda utvecklingsmöjligheter? Välkommen med din ansökan! Om företaget På Saab blickar vi ständigt framåt och utmanar gränserna för vad som är tekniskt möjligt. Vi samarbetar med kollegor runt om i världen som alla delar vår utmaning - att göra världen till en säkrare plats. Saab Kockums representerar spetskompeten... Visa mer
Vi söker nu juniora och seniora systemingenjörer till Saab Kockums i Malmö. Vill du jobba med spännande produkter i en miljö med högt i tak och goda utvecklingsmöjligheter? Välkommen med din ansökan!

Om företaget
På Saab blickar vi ständigt framåt och utmanar gränserna för vad som är tekniskt möjligt. Vi samarbetar med kollegor runt om i världen som alla delar vår utmaning - att göra världen till en säkrare plats.

Saab Kockums representerar spetskompetens i världsklass inom det örlogsmarina segmentet - både över och under vattenytan. Vi konstruerar, bygger och vidmakthåller ubåtar och örlogsfartyg baserade på avancerad smygteknik.

På Saab Kockums AB är produktionen hjärtat i varvsverksamheten. Vi ansvarar för nybyggnation, ombyggnad samt underhåll av ytfartyg och u-båtar. Att jobba hos oss innebär att du får jobba med morgondagens teknologi i en miljö som andas både nytänkande och världsarv. För att Saab Kockums AB ska kunna tillhöra världseliten, både på ytan och under, krävs framsynthet, fantasi och kreativitet. Kanske är just Du den vi söker.


Dina arbetsuppgifter
I rollen på Saab kommer du att arbeta i en sektion på ca 10 personer som ansvarar för den marina farkostens ledningssystem och kommunikationssystem. Företaget utvecklar inte systemen själva utan bygger ihop system av system genom IT-arkitektur, gränsytearbete, kravställning till underleverantörer och testning. Sektionen har också ett sammanhållande ansvar så att tillverkningsunderlagen till produktionen tillgodoser systemens och farkostens behov så att en fungerande helhet uppnås.

Genom att arbeta brett tillsammans med flera systemägare får du möjlighet att växa in i sektionens arbete så att du på sikt kan hantera ansvaret för ett eget system.

Din uppgift består i att som sakkunnig inom ett område arbeta fram en lämplig kravställning som möter kundens förväntningar likväl som att hantera de krav som ställs utifrån produktens behov. Tjänsten innebär självständigt arbete med många gränsytor mot den egna organisationen såväl som mot kund.


Din profil
Vi ser att du som söker är utbildad högskole- eller civilingenjör med inriktning Teknisk Fysik, Elektroteknik, Datateknik eller motsvarande samt att du har tidigare relevant yrkeserfarenhet som systemingenjör, gärna inom marina system.

Som person har du en tydlig ”få jobbet gjort”-attityd utan att för den sakens skull tappa bort viktiga detaljer längs vägen. Om du tidigare varit projektledare och/eller kan visa på goda ledaregenskaper ser vi det som meriterande. Vidare behöver du vara pedagogiskt lagd och trivas med stora kontaktytor, både internt och externt, samt ha god samarbetsförmåga.

Tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess. Därför krävs att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning i enlighet med säkerhetsskyddslagen.


Ansökningsförfarande
I den här rekryteringsprocessen samarbetar Saab med Skill. Urval sker löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att söka.

Om du har frågor angående tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Johan Zizala via mail [email protected] eller telefon 0721-43 93 42.


Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt. Visa mindre

Saab Kockums söker mekanikkonstruktörer

Vi söker nu mekanikkonstruktörer med olika erfarenhetsnivåer till Saab Kockums i Karlskrona och Malmö. Vill du jobba med spännande produkter i en miljö med högt i tak och goda utvecklingsmöjligheter? Då får du gärna läsa vidare! Om företaget På Saab blickar vi ständigt framåt och utmanar gränserna för vad som är tekniskt möjligt. Vi samarbetar med kollegor runt om i världen som alla delar vår utmaning – att göra världen till en säkrare plats. Saab Kockum... Visa mer
Vi söker nu mekanikkonstruktörer med olika erfarenhetsnivåer till Saab Kockums i Karlskrona och Malmö. Vill du jobba med spännande produkter i en miljö med högt i tak och goda utvecklingsmöjligheter? Då får du gärna läsa vidare!

Om företaget
På Saab blickar vi ständigt framåt och utmanar gränserna för vad som är tekniskt möjligt. Vi samarbetar med kollegor runt om i världen som alla delar vår utmaning – att göra världen till en säkrare plats.

Saab Kockums representerar spetskompetens i världsklass inom det örlogsmarina segmentet – både över och under vattenytan. Vi konstruerar, bygger och vidmakthåller ubåtar och örlogsfartyg baserade på avancerad smygteknik. Att jobba hos oss innebär att du får jobba med morgondagens teknologi i en miljö som andas både nytänkande och världsarv. För att Saab Kockums ska kunna tillhöra världseliten, både på ytan och under, krävs framsynthet, fantasi och kreativitet. Kanske är du den vi söker?

Sektionen Outfitting Piping, med idag ca 45 medarbetare, ansvarar för arrangemang av utrustning och rörsystem i fartyg. Vi har bred kompetens inom området och ska nu förstärka sektionen med fler konstruktörer.

Dina arbetsuppgifter
Din roll innebär konstruktionsarbete inom både nybyggnation och modernisering av fartyg i drift. Du kommer arbeta med konstruktion av svetsade stålkonstruktioner, detaljkonstruktioner och övrig mekanik. Rollen består även till stor del av framtagning av produktionsunderlag och ritningsunderlag. Beroende på vilken avdelning du blir aktuell för ligger tyngdpunkten på ett visst område. Arbetet bedrivs tvärfunktionellt i grupper med olika sammansättning beroende på vilka uppgifter som ska lösas. Du kommer arbeta tätt tillsammans med bland annat systemingenjörer, beräkningsingenjörer och produktionspersonal för att säkerställa utrustningens funktion och installation i fartyget samt för att ge besättningen en god arbetsmiljö. Tjänsten innebär även att utveckla nya tekniska lösningar och utveckling av vår konstruktionsmetodik.

Då vi har verksamhet i både Malmö och Karlskrona så har du möjlighet att välja din placering. Du förväntas dock kunna resa mellan orterna ibland.


Din profil
Då det är flera tjänster som ska tillsättas så vill vi gärna komma i kontakt både med dig som är i början av din karriär och med dig som jobbat inom konstruktionsområdet i några år. Krav för tjänsten är en ingenjörsexamen i maskinteknik eller motsvarande. Det är en stor fördel om du har erfarenhet inom rörkonstruktion och om du är en van användare av Creo. Engelska är koncernspråk och du förväntas därför behärska det obehindrat i både tal och skrift.

Då rollen innebär mycket samarbete med kollegor både inom konstruktion och övriga områden så krävs en god kommunikationsförmåga och att du trivs i samarbete med andra.

Tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess. Därför krävs att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning i enlighet med säkerhetsskyddslagen.

Ansökningsförfarande
I den här rekryteringsprocessen samarbetar Saab med Skill. Vi går igenom ansökningar löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att söka.

Om du har frågor angående tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Christian Andersson-Gran på [email protected] eller 072-543 40 10.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt. Visa mindre

Saab Kockums söker en Executive assistant till R&D

Om företaget Saab Kockums representerar spetskompetens i världsklass inom det örlogsmarina segmentet – både över och under vattenytan. Vi konstruerar, bygger och vidmakthåller ubåtar och örlogsfartyg baserade på avancerad smygteknik. Till avdelningen Research and Development (R&D) söker vi en chefsassistent. R&D Ledningsgrupp består av VP Head of R&D, deputy Head of R&D, Områdeschefer samt HR Business Partner och Financial Controller. R&D finns representer... Visa mer
Om företaget
Saab Kockums representerar spetskompetens i världsklass inom det örlogsmarina segmentet – både över och under vattenytan. Vi konstruerar, bygger och vidmakthåller ubåtar och örlogsfartyg baserade på avancerad smygteknik.
Till avdelningen Research and Development (R&D) söker vi en chefsassistent. R&D Ledningsgrupp består av VP Head of R&D, deputy Head of R&D, Områdeschefer samt HR Business Partner och Financial Controller. R&D finns representerade i Malmö och Karlskrona. Tjänsten kommer att vara placerad i Malmö.
Detta är ett konsultuppdrag via Skill, med goda möjligheter till en vidare anställning på Saab.Dina arbetsuppgifter
I denna roll kommer du att arbeta tätt ihop med chefen för Research & Development som även är platschef för kontoret i Malmö. Du kommer även att arbeta tillsammans med områdeschefer och sektionschefer inom avdelningen.
Huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområden:
• Först och främst jobbar du proaktivt och avlastar chefen på bästa sättet.
• Agerar möteskoordinator vid ledningsgruppsmöten samt tar mötesanteckningar vid dessa.
• Förbereder agenda i samråd med chefen och ledningsgruppen samt har koll på actions som ska följas upp.
• Koordinerar och skriver förslag till kommunikation som regelbundet skickas från chefen.
• Assisterar vid framtagning av presentationer, sköter kalender, hanterar resebokningar och tidrapportering.
• Förvaltar vår Sharepoint teamsite samt R&D-sidor på vårt intranät. Du kommer ha många kontaktytor ut i organisationen.


Som assistent till platschefen: Du är kontaktpunkten gällande sitefrågor. Dina kontaktytor är Property management, Coor Management, Arbetsmiljöombud, Säkerhetsavdelning och chefer baserade på siten.
Exempel på arbetsuppgifter:
• Sammankallar Arbetsmiljökommittémöten och Arbetsmiljöronder
• Skriver mötesanteckningar och följer upp actions
• Koordinerar samlokaliseringar eller flytt, samordnar julluncher och andra events samt sköter kommunikation associerad med dessa och uppdaterar husguiden.


Din profil
Vi söker dig som tidigare har arbetat med administration och stöd på chefsnivå. Du är en ”do-er” som proaktivt ser var behovet av stöd finns och agerar utifrån det. Du är en social och ansvarstagande person som brinner för service. Du kommer gärna med förslag och gillar att förbättra rutiner då du själv är en effektiv och strukturerad person.
Officepaketet är en självklarhet för dig och du behärskar svenska och engelska väl i både tal och skrift. Eftersom vi hanterar en del konfidentiell information har du hög integritet och sinne för ordning.
Då det är mycket varierande arbetsuppgifter är det viktigt att du trivs i ett högt arbetstempo, tar egna initiativ och jobbar bra självständigt.


Ansökningsförfarande
Detta är ett konsultuppdrag om 6 månader med start efter sommaren och chans till förlängning.
Vid frågor angående tjänsten vänligen kontakta ansvarig rekryterare Madelene Merkel på [email protected]


Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt. Visa mindre

Administratör inom kundservice till Siemens i Malmö

Siemens i Malmö är i behov förstärkning till deras administratörsteam inom kundservice. Vi letar efter dig som trivs i en aktiv och kommunikativ roll med mycket ansvar. Välkommen med din ansökan redan idag! Om företaget Siemens är ett globalt teknikföretag som har stått för ingenjörskonst, innovation, kvalitet, pålitlighet och internationalitet i mer än 170 år. Företaget är verksamt världen över, med fokus på områdena elektrifiering, automation och digita... Visa mer
Siemens i Malmö är i behov förstärkning till deras administratörsteam inom kundservice. Vi letar efter dig som trivs i en aktiv och kommunikativ roll med mycket ansvar. Välkommen med din ansökan redan idag!

Om företaget
Siemens är ett globalt teknikföretag som har stått för ingenjörskonst, innovation, kvalitet, pålitlighet och internationalitet i mer än 170 år. Företaget är verksamt världen över, med fokus på områdena elektrifiering, automation och digitalisering.

Dina arbetsuppgifter
I arbetet ingår dagliga kontakter med tekniker, utförandeledare, säljare, projektledare och kunder. Du kommer även att vara support till tekniker vid problem med återrapportering och kommer bland annat att ta emot felanmälan via telefon, mejl och webb-portal. I din roll kommer du också lägga upp nya kunder i systemet samt koordinerar lediga tekniker med inkommande order. Utöver det kommer du också utföra kontroller av kreditvärdighet hos kunder, samt upprättar och underhåller serviceorder i affärssystemet SAP. En aktiv roll där du kommer att ha ett eget ansvarsområde men du har alltid ett team av kollegor där ni tillsammans hjälps åt med att lösa de problem eller uppgifter som uppstår.

Din profil
Vi söker dig som har god förståelse för logiska flöden och hur ekonomiska resultat skapas. Vi tror att du har en passion för kundservice med en ambition att alltid ge en professionell administrativ service. Du trivs i en kommunikativ och fartfylld miljö med många arbetsuppgifter på gång. Då både svenska och engelska används som arbetsspråk är det viktigt att du behärskar båda språken väl.
Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som tar stort eget ansvar. Du är social, initiativtagande och positiv. Du behöver också vara strukturerad och bra på att prioritera. I rollen kommer du arbeta både självständigt och samarbeta med dina kollegor.


Ansökningsförfarande
För den här tjänsten samarbetar Siemens med Skill. Du är välkommen med din ansökan så snart som möjligt, dock senast 14 december 2020. Planerad start för tjänsten är 18 januari 2021 och anställningsperioden sträcker sig till 30 juli 2021 därefter finns god chans till förlängning. Tjänsten kommer att tillsättas när vi hittat rätt person så vänta inte med att söka. Logga in eller registrera ditt CV på www.skill.se. Vid frågor gällande rekryteringsprocessen kontakta ansvarig rekryterare Isabella Andersen, [email protected]

Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt. Visa mindre

Kundansvarig Servicetekniker i Skåne

Brinner du för att upprätthålla goda relationer och en hög servicenivå? Trivs du med frihet under ansvar och vill kunna påverka dina egna arbetsdagar? Har du jobbat med att serva & reparera tyngre fordon samt har erfarenhet av hydraulik & el? Välkommen till Dynapac Compaction Equipment, ett spännande företag där framgångsfaktorerna är innovation, utveckling och möjligheten att kunna sätta din personliga prägel. Missa inte chansen, sök tjänsten som Servicet... Visa mer
Brinner du för att upprätthålla goda relationer och en hög servicenivå? Trivs du med frihet under ansvar och vill kunna påverka dina egna arbetsdagar? Har du jobbat med att serva & reparera tyngre fordon samt har erfarenhet av hydraulik & el? Välkommen till Dynapac Compaction Equipment, ett spännande företag där framgångsfaktorerna är innovation, utveckling och möjligheten att kunna sätta din personliga prägel. Missa inte chansen, sök tjänsten som Servicetekniker idag.

Om företaget
Dynapac är en ledande leverantör av högteknologiska mark- och asfaltsvältar, asfaltsläggare och fräsutrustning som strävar efter att stärka kundens prestanda. Dynapac representeras över hela världen via sina egna regionala försäljnings- och servicekontor och samarbetar med ett omfattande och professionellt distributionsnätverk. I Europa har Dynapac utveckling och produktionsanläggningar i Karlskrona och Wardenburg samt även i Sydamerika och Asien. Dynapac är en del av FAYAT-group.

Dina arbetsuppgifter
Som servicetekniker på Dynapac ges du möjlighet att kombinera dina tekniska kunskaper med service och ett proffsigt kundbemötande. Då serviceteknikern är en viktig kontaktpunkt med våra kunder är det viktigt att skapa en långsiktig relation baserat på förtroende.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå av:
• service och underhåll
• felsökning och reparation vid haveri i fält
• besiktning och förslag på åtgärder
• fakturering och produktförbättring
Du utgår från ditt hem (Skåne) med egen servicebil och arbetsområdet är främst öresundsregionen och södra Sverige. Jobbet sker till största del ute i fält, framförallt under asfaltsäsongen. Vintertid kan det bli en del arbete i serviceverkstaden.

Du erbjuds:
• Frihet under ansvar & ett omväxlande jobb där ingen dag är den andra lik.
• Du utgår från ditt hem (Skåne) med egen servicebil.
• Utbildningar på våra produktionsenheter i Karlskrona och Wardenburg i Tyskland.
• Bra förmåner, bl a. friskvård


Din profil
Vi söker dig som är tekniskt kunnig och intresserad. Gärna med erfarenhet av vägmaskiner eller tyngre fordon. I rollen som servicetekniker behöver du också ha kunskaper inom el, hydraulik och mekanik. God datorvana krävs då felsökning görs med dator.
Vi ser gärna att du är:
• systematisk och noggrann med en god analytisk förmåga
• ansvarsfull, självgående och en god kommunikatör
• flexibel, initiativrik och lösningsorienterad
För att lyckas på denna roll bör du även vara en positiv person som tycker om att arbeta självständigt mot givna mål. Du har god samarbetsförmåga, lätt för att skapa goda relationer med kunder, externa leverantörer och kollegor samt stimuleras av att lösa tekniska problem.

Utbildningskrav
Du har en teknisk grundutbildning gärna med fordonsteknisk inriktning, hydraulik eller el.
B-körkort, som lägst är ett krav.

Tjänsten innebär en anställning på Dynapac, men rekryteringsprocessen sköts av Skill.
Omfattning: 100%


Ansökningsförfarande
Passar du in på ovanstående profil, sök tjänsten genom att logga in eller registrera ditt CV på www.skill.se. Observera att på grund av GDPR så tar vi ej emot ansökningar via e-post.
Om du har frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Madelene Merkel, 0455-325362 alt. [email protected]

Ansökningarna hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Vi är nyfikna på dig, så välkommen med din ansökan!


Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt. Visa mindre

Kontruktör till Saab

Om företaget Saab är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. De är 15 500 medarbetare och har verksamhet på alla kontinenter. Tekniskt är de ledande inom många områden och en femtedel av deras intäkter går till forskning och utveckling. Saab är också ett möjligheternas företag. Ett företag där mångfald ses som en tillgång och där du som medarbetare får stort ansvar ... Visa mer
Om företaget
Saab är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. De är 15 500 medarbetare och har verksamhet på alla kontinenter. Tekniskt är de ledande inom många områden och en femtedel av deras intäkter går till forskning och utveckling.

Saab är också ett möjligheternas företag. Ett företag där mångfald ses som en tillgång och där du som medarbetare får stort ansvar och goda utvecklingsmöjligheter. Men också ett företag som respekterar varje människas behov av ett liv utanför arbetet.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer arbeta med konstruktion, installation och produktionssupport för marina fartyg. Uppgifterna varierar över tid men kan t.ex. bestå i att arbeta med konstruktion, ritningsframtagning och produktionssupport. Du kommer bland annat arbeta med 3D - modellering samt flertalet olika system. Du ställs för nya utmaningar och måste vara lösningsorienterad och ha en förmåga att självständigt lösa vissa uppgifter.

Din profil
- Du är utbildad civil-/högskoleingenjör, maskin.Du har viss arbetslivserfarenhet från området
- Kunskaper i 3d-modellering och produktadministration i Creo och Windchill (el. motsv.).
- Som person är du noggrann och ser kvalite som ett viktigt ledord. Annars har du ett inneboende driv och en prestigelöshet som gör att du gärna hjälper andra.
- Erfarenhet av liknande arbete på tillverkandew industri är ett krav.
- Det är meriterande om du har erfarenhet av Marin miljö eller Offshore verksamhet.
- Kunskaper om klassningsregler (DNV, RMS etc.) och arbetsmiljöföreskrifter (AFS) är meriterande

Ansökningsförfarande
Vi kommer hålla intervjuer löpande så annonsen kan stängas ner tidigare. Vill du ha en utmaning utöver det vanliga? Sök idag. Vid frågor kontakta ansvarig rekryterare Richard Herbertsson, 0455-10401, [email protected]

Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt. Visa mindre