Lediga jobb som Biomedicinare i Malmö

Se lediga jobb som Biomedicinare i Malmö. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Malmö som finns hos arbetsgivaren.

Associate Regulatory Affairs Specialist

Bioglan AB utvecklar, tillverkar och marknadsför läkemedel, medicintekniska produkter, kosttillskott och kosmetika. Produkterna som vi tillverkar i Malmö är för topikal användning i form av krämer, salvor och geler. Bioglan AB ingår i den spanska läkemedelskoncernen Reig Jofré Group. Kvalitetssystemet följer GMP (Good Manufacturing Practice) och ISO 13485. Bioglan AB har ca. 100 medarbetare vid anläggningen i Malmö. Ta chansen och sök dig till ett expansiv... Visa mer
Bioglan AB utvecklar, tillverkar och marknadsför läkemedel, medicintekniska produkter, kosttillskott och kosmetika. Produkterna som vi tillverkar i Malmö är för topikal användning i form av krämer, salvor och geler. Bioglan AB ingår i den spanska läkemedelskoncernen Reig Jofré Group. Kvalitetssystemet följer GMP (Good Manufacturing Practice) och ISO 13485. Bioglan AB har ca. 100 medarbetare vid anläggningen i Malmö. Ta chansen och sök dig till ett expansivt företag med härliga kollegor!
Som medarbetare hos Bioglan kommer du att ingå i ett inspirerande team med duktiga kollegor även om du förväntas arbeta självständigt. Du har förmågan att växla mellan olika uppgifter och att snabbt skapa relationer med kollegor. Du kommer att vara en del av vårt ambitiösa och glada team med stora utvecklingsmöjligheter inom Regulatory Affairs och Farmakovigilans (inom både Läkemedel och Medicinteknik).
Jobbeskrivning
Rollen kommer innebära att:
·        Ge regulatorisk support inom företaget (läkemedel och medicinteknik) samt till våra kunder/distributörer
·        Arbeta med Farmakovigilans- och vigilansrapportering och relaterad kommunikation med myndigheter när detta krävs
·        Vara delaktig i implementeringen och efterlevandet av MDR 2017/745 genom att utveckla, granska och underhålla vår medicintekniska dokumentation
·        Utveckla, granska och sammansätta dokumentation för underhåll av registrerade läkemedelslicenser i den nordiska marknaden, så som ändringsansökningar, förnyelser, utvidgat godkännande
·        Support vid registrering av nya produkter i form av översättning av produktinformation/IFU, granskning och godkännande av märkningsmaterial och marknadsmaterial
·        Uppdatering av nordiska databaser, såsom FASS, Felleskatalogen och DKMAnet
·        Utveckla, granska och implementera interna processer
Din profil
Erfarenhet av regulatoriskt- eller farmakovigilansarbete är meriterande
Noggrann och ordningsam person med strukturerat arbetssätt
Du är van att arbeta självständigt med många arbetsuppgifter i ett högt tempo och har förmåga att prioritera, genomföra och slutföra.
Du är flexibel, har god samarbetsförmåga, analytiskt tänkande och problemlösare med en positiv attityd
Du har egen drivkraft och förmåga att ta egna initiativ
Flytande svenska i tal och skrift samt goda kunskaper i engelska är ett krav
 
Tjänsten är en heltids tillsvidareanställning.
Tillträde: Snarast eller enligt överenskommelse.
Ansökan
Ansökan sker genom att fylla i ansökningsformuläret på hemsidan.
För eventuella frågor kontakta Sofia Persdotter (RA chef) på 040-287561.
 Bioglan AB undanber oombedd hjälp från rekryteringsfirmor för denna tjänst. Visa mindre

Biomedicinare till specialkoagulationen, Specialkemi Malmö

Ansök    Nov 25    REGION SKÅNE    Biomedicinare
Gör skillnad. Varje dag. Verksamhetsområde klinisk kemi och farmakologi bedriver verksamhet på tio sjukhus i Skåne och har cirka 150 medarbetare. Vi är ett ackrediterat laboratorium med stor vikt på kvalitet och service till våra kunder. Klinisk kemi och farmakologi är organiserat i enheter och processer med enhetschefer och processledare i nära samarbete. För oss är det självklart att samarbeta över professionsgränserna för att kunna lämna så bra resulta... Visa mer
Gör skillnad. Varje dag.

Verksamhetsområde klinisk kemi och farmakologi bedriver verksamhet på tio sjukhus i Skåne och har cirka 150 medarbetare. Vi är ett ackrediterat laboratorium med stor vikt på kvalitet och service till våra kunder. Klinisk kemi och farmakologi är organiserat i enheter och processer med enhetschefer och processledare i nära samarbete. För oss är det självklart att samarbeta över professionsgränserna för att kunna lämna så bra resultat som möjligt till våra kunder.

Specialkemi i Malmö är en del av klinisk kemi och farmakologi och är indelat i specialimmunokemi, kromatografi och specialkoagulation. Området för specialkoagulation servar hela Sverige, men framför allt södra sjukvårdsregionen, med analyser. Specialkoagulations huvudsakliga uppdrag är att analysera trombosutredningar och blödningsutredningar. Vi har både automatiserade och manuella analyser, och arbetar med ett flertal olika analysprinciper inklusive flödescytometri. Inom enheten är vi nio biomedicinska analytiker (BMA) som självständigt och med professionellt yrkesansvar utför laborativt arbete i samarbete med kemister och läkare.

ARBETSUPPGIFTER
Vi på Specialkemi söker nu en biomedicinare till Specialkoagulationen som vill arbeta på laboratoriet!

Vi erbjuder dig ett ansvarsfullt, utvecklade och spännande arbete inom några av våra analysområden: trombosutredningar, blödningsutredningar, manuella metoder som ELISA och aggregometri eller flödescytometri. I rollen som biomedicinare hos oss arbetar du på laboratoriet med olika avancerade analysmetoder, utredningar och analysinstrument.

Arbetet innebär även bland annat remissregistrering samt kontakt med kunder i samband med förfrågningar och svarsutlämning.

KVALIFIKATIONER
Vi välkomnar dig med universitets-/högskoleutbildning som biomedicinare eller annan motsvarande utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig och med inriktning klinisk kemi eller annan inriktning med genomgångna kurser i klinisk kemi. Mycket goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift är en förutsättning för tjänsten. Vi ser gärna att du praktisk erfarenhet av sjukhuslaborativt- eller forskningslaborativt arbete. Likaså är det en fördel om du har erfarenhet av att arbeta med manuella och/eller automatiserade metoder. Erfarenhet av koagulation, Elisametoder, flödescytometri, aggregometri, lösningsberedning, manuellt laborerande och goda kunskaper inom avancerad analysteknik är meriterande.

För att du ska trivas hos oss behöver du ha ett välstrukturerat arbetssätt där du arbetar effektivt och noggrant. Du har god förmåga att planera ditt arbete samtidigt som du är flexibel och enkelt kan anpassa dig efter verksamhetens behov. Vidare trivs du med att arbeta såväl självständigt som i grupp och har god förmåga att samarbeta och kommunicera med dina arbetskamrater. Därtill har du en positiv attityd och bemöter såväl arbetskamrater, kunder som patienter med respekt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Låter detta intressant, tveka inte skicka in din ansökan redan idag!

I denna rekrytering har vi löpande urval. Varmt välkommen med din ansökan redan idag, vi ser fram emot att lära känna dig!

ÖVRIGT
Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Medicinsk service är en av Region Skånes sex hälso- och sjukvårdsförvaltningar, med cirka 2 000 medarbetare. Vi möter vårdens behov av ambulanssjukvård, bild- och laboratorieteknik, klinisk träning, laboratoriemedicin och sjukvårdsrådgivning. Den laboratoriemedicinska verksamheten omfattar områdena arbets- och miljömedicin, biobank, genetik, immunologi och transfusionsmedicin, kemi, farmakologi, mikrobiologi samt patologi. Förvaltningen bedriver även forskning och utveckling inom sina områden.

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

QA Assistent

Vill du känna att du att du har ett betydelsefullt jobb och är en del av att göra skillnad för människors liv och hälsa? Här är en möjlighet att få jobba som QA-Assistent med att säkerställa kvaliteten på våra produkter till läkemedelsbranschen och jobba med ständiga förbättringar tillsammans med trevliga kollegor. Är du redo för att ta ett nytt steg i din karriär kan detta vara din nästa utmaning. Varmt välkommen med din ansökan! Om rollen Som QA Assist... Visa mer
Vill du känna att du att du har ett betydelsefullt jobb och är en del av att göra skillnad för människors liv och hälsa? Här är en möjlighet att få jobba som QA-Assistent med att säkerställa kvaliteten på våra produkter till läkemedelsbranschen och jobba med ständiga förbättringar tillsammans med trevliga kollegor. Är du redo för att ta ett nytt steg i din karriär kan detta vara din nästa utmaning. Varmt välkommen med din ansökan!

Om rollen

Som QA Assistent hos oss på Polypeptide blir du en viktig kollega i arbetet att säkerställa kvalitén på våra produkter- en mycket viktig hörnsten inom läkemedelsindustrin. Du kommer vara en administrativ support vilket innebär att du får sammanställa data och granska batchdokumentation. Då vår verksamhet i Limhamns består av hela värdekedjan är du en person som trivs med att ha nära samarbeta med övriga delar inom organisationen.

Vi söker dig som tycker kvalitet är viktigt och vill arbeta mycket administrativt med att granska och sammanställa dokumentation. Du kommer även arbeta nära produktionen och andra QA kollegor och behöver ha lätt för att samarbeta och vara kommunikativ. Vi ser gärna att du arbetat inom en bransch med höga krav på god dokumentationssed. Du kommer bli en del av en engagerad och ambitiös avdelning bestående av 27 kollegor fördelat på två team - QA Operation och QA Compliance. I denna roll kommer du tillhöra QA Operation.

I rollen som QA assistent kommer du bland annat:

- Ansvara för granskning av satsdokumentation

- Delta i dagliga möten med produktion

- Förbereda dokument inför produktionsstart

- Förbereda dokumentation inför frisläppning av råvaror

- Ta fram och sammanställa underlag för KPI:er

- Ta fram och sammanställa underlag inför uppföljningar av Change control och avvikelser

QA har en bredd i arbetsuppgifterna och det finns utvecklingsmöjligheter inom flera olika områden.

För befattningen krävs:

- Du har relevant utbildning som exempelvis Biomedicinsk analytiker, Receptarie eller kanske har du läst YH till läkemedelstekniker men har en extra stor passion för det administrativa

- Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift då båda språk används i arbetet

- Har du erfarenhet från en liknande administrativ roll sedan tidigare ses det som mycket meriterande

- Tidigare arbetslivserfarenhet inom läkemedel eller Medical Device-verksamhet enligt GMP är meriterande

- Grundläggande Excelkunskaper

- Erfarenhet av granskning av satsdokumentation är meriterande

För att du skall lyckas i rollen som QA Assistent så söker vi dig som är strukturerad, effektiv, samt har förmåga att arbeta såväl självständigt som i grupp. Du ska uppskatta administrativt arbete. Vi erbjuder ett arbete en expansiv miljö och vi ser gärna att du vill växa tillsammans med oss.

Vad vi erbjuder?

På PolyPeptide erbjuder vi en attraktiv arbetsmiljö i ett världsledande företag med en familjär stämning där både medarbetare och verksamhet utvecklas tillsammans. Gillar du att utmana dig själv och drivs av att kunna påverka saker till att bli bättre och samtidigt bidra till att människor över hela världen får medicinsk hjälp - då är detta rätt utmaning för dig!

Ansökan! För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Manager QA, Anna Nilsson, 0737-077978. Facklig information får du av ordförande i Akademikerförbundet respektive Unionen, som nås på 040-36 62 00. Vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt, då urval sker löpande dock senast 9/12 2022.

Om oss

PolyPeptide är en av världens största kontraktstillverkare av terapeutiska peptider för läkemedel och kosmetika. Som medarbetare hos oss är du med och skapar aktiv substans till olika mediciner som gör skillnad för människors liv och hälsa. Vi är ett företag med snabb tillväxt, höga ambitioner och många utvecklingsmöjligheter. PolyPeptide är representerade i Frankrike, Belgien, Indien, Sverige, Schweiz samt USA och sysselsätter mer än 1 000 medarbetare Visa mindre

Technogarden expanderar och söker kompetenser inom Life Science!

Ansök    Sep 5    Technogarden AB    Biomedicinare
Technogarden expanderar inom området Life Science och i vår expansion behöver vi duktiga och trevliga människor som kan bidra med flera olika kompetenser! Vi behöver bland annat: - Valideringsingenjörer - QA/RA - Analytiska kemister - Mikrobiologer - Processingenjörer - Apotekare Dina kompetenser: - Du är troligen civil- eller högskoleingenjör inom t e x kemiteknik, bioteknik, medicinteknik eller liknande - Du har troligen arbetat några år inom läkem... Visa mer
Technogarden expanderar inom området Life Science och i vår expansion behöver vi duktiga och trevliga människor som kan bidra med flera olika kompetenser!

Vi behöver bland annat:

- Valideringsingenjörer
- QA/RA
- Analytiska kemister
- Mikrobiologer
- Processingenjörer
- Apotekare


Dina kompetenser:

- Du är troligen civil- eller högskoleingenjör inom t e x kemiteknik, bioteknik, medicinteknik eller liknande

- Du har troligen arbetat några år inom läkemedels-/medicinteknik eller livsmedelsbranschen


- Du är van vid och gillar i projektform och med projektledning

- Du har god erfarenhet att arbeta enligt GMP samt andra standarder och regelverk som t e x ISO13485, GAMP5, 21CFR et c

- Du har goda språkkunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift

- Du är beredd att pendla inom Skåneregionen och det är önskvärt att du har B-körkort.

Vem vi tror att du är!

- Du är positiv och utåtriktad och har lätt för att anpassa dig till nya sociala situationer!
- Du har energi och är kundfokuserad och ger av ditt bästa jag!


- Som konsult är du flexibel, initiativrik och prestigelös - du vet att det leder dig till nästa spännande uppgift!

Vilka är vi?

Technogarden är ett väletablerat företag som har blivit det självklara valet för teknikoffensiva och visionära företag som är i behov av att stärka sin kompetens genom våra konsulters expertis eller genom våra rekryteringstjänster. Utöver området Life Science är vi även verksamma inom bl a IT, och Industry.

Vad vi erbjuder dig!

Hos Technogarden blir du en del av ett tight och mycket trevligt och omtänksamt team! Våra konsulter och konsultchefer har utmärkt samarbetsförmåga och du kommer att bemötas professionellt och med stor positivitet och nyfikenhet i alla situationer. Vi värdesätter hög ambitionsnivå och en vilja att utvecklas - något som också kan premieras hos oss!

Vårt uttalade mål är: Vi vill skapa affärer, vi vill generera samhällsnytta och må bra (och ha roligt) under tiden! På Technogarden är möjligheten att påverka stor och vi tror därför även att du är en person som drivs av att kunna påverka både ditt eget men även verksamhetens arbete.

Dessutom - villkoren är mycket attraktiva….vilket bl a innebär kollektivavtal, pensionsrådgivning, en rad förmåner och även möjlighet till delägarskap.

VI vill gärna berätta mer vilka möjligheter du skulle kunna ha hos oss: hör därför gärna av dig till Konsultchef/Rekryteringskonsult Anna Waara, på 073-5179993 eller via e-post [email protected] eller till Affärsområdeschef Life Science Carolina Pankarz Bernro på telefon 0730-981310 eller via [email protected] Du söker tjänsterna genom att följa ansökningslänken i annonsen. Sista ansökningsdagen är 2022-10-06. Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Quality Assurance & Regulatory Specialist at IsaDora in Malmö

Ansök    Nov 11    Eterni Sweden AB    Biomedicinare
Quality Assurance Regulatory Specialist at IsaDora in Malmö Would you like to work for a leading makeup brand in Sweden? Do you want to join a team of creative, nerdy, curious beauty fantasts who love standing behind what we do: cruelty free, fragrance free, clinically tested beauty products? Are you passionate about cosmetics, quality and sustainability and interested in a broad responsibility for regulatory affairs and quality assurance? Then you shoul... Visa mer
Quality Assurance Regulatory Specialist at IsaDora in Malmö
Would you like to work for a leading makeup brand in Sweden? Do you want to join a team of creative, nerdy, curious beauty fantasts who love standing behind what we do: cruelty free, fragrance free, clinically tested beauty products?

Are you passionate about cosmetics, quality and sustainability and interested in a broad responsibility for regulatory affairs and quality assurance? Then you should apply for this position today!

ASSIGNMENTS  
As Quality Assurance Regulatory Specialist at IsaDora you will be responsible for securing the right information on products according to company standards, EU regulations and local laws. You will for example work with safety reports and registrations. Furthermore you will be the point of contact for quality and product safety at IsaDoras Headquarters and also provide support on customer issues or questions within your field. You have an important role in keeping up to date with the latest regulations and will be a part of specific projects related to your responsibilities.

You will mainly perform tasks such as:

Responsible of securing the right information on our products according to our company standards, EU and local laws/regulations


CPSR – Safety reports: create / order coordinate


CPNP registration to Medical Products Agency (Läkemedelsverket)


Point of contact for quality and product safety queries at HQ


Provide support on consumer issues or questions, including special requests on Chemical or Hazard information


Help with selection and safe handling of ingredients and actives


Coordinate and control MSDS and other information for safe handling of chemicals


QA resource in innovation projects and local initiatives


INCI registration for various markets according to local rules and regulations, including Certificate of Analysis.


Ingredient Policy responsibility


Responsible for checking and assessing ingredient list from bulk suppliers to ensure it fits IsaDora internal ingredient policy as well as EU regulations


INCI/Artwork format input, feedback and point of contact for external customers


Keep up to date with the latest regulatory requirements in EU and other key markets, aligned with needs and internal policies of IsaDora.


Involved into following and updating Sustainability Strategy, as well as leading some specific projects within the company's ESG agenda.


PERSONAL CHARACTERISTICS AND QUALIFICATIONS
To thrive in the role as Quality Assurance Regulatory Specialist you have previous experience from a QA function. We believe that you are passionate about cosmetics and maybe you have worked with this, or within some other FMCG category, before. You have a great ability to plan, prioritize and implement activities according to brand strategy and company goals. Furthermore, you take on your work with structure and appreciate following existing processes, as well as creating new ones. You have the ability to naturally collect, classify and structure data of use to the organization. You enjoy working in an environment where you get to analyze, and you take initiatives in order to find the right solutions. Nevertheless, it is of greatest importance that you are a team player.

Important for the position:

A few years’ experience in a QA function, preferably from FMCG.


B.S. in Microbiology, Biologi, Chemistry or similar is a plus, but not a must.


Fluent in both written and spoken Swedish and English. Language skills in German, Spanish, Arabic, or others is a plus.


Interest in chemistry, regulatory and sustainability.


Change ready, since IsaDora is on a transformation journey.


ABOUT THE POSITION
The position as Quality Assurance Regulatory Specialist is a recruitment where you are employed directly by Isadora. The role is located in Malmö where the head office is based, but with flexibility of hybrid working policy from another location a couple of days per week. It is a company with strong values and a working place where your opinion matters, and you can make a real impact.

You will be a part of a passionate and devoted team of colleagues and the work environment offers great personal development opportunities. A generous benefit package is included.

OTHER
Apply for the position by clicking on “Sök denna tjänst” at the top of this page. We work with ongoing selection, so do not wait to submit your application. Amanda Ring answers your questions regarding the recruitment process via +46 738-617273 or [email protected]

Welcome with your application! Visa mindre

Medical Writer

Ansök    Jul 13    Atos Medical AB    Biomedicinare
Join a growing company with a strong purpose   Do you want to make a difference for people breathing, speaking and living with a neck stoma? Are you passionate about clinical evidence and have a keen interest in working according to the Medical Device Regulations? If so, then we might just have the opportunity for you.   About the role We are currently expanding our Medical and Scientific Affairs team with a Medical Writer, based in our Head Office ... Visa mer
Join a growing company with a strong purpose

 

Do you want to make a difference for people breathing, speaking and living with a neck stoma?

Are you passionate about clinical evidence and have a keen interest in working according to the Medical Device Regulations? If so, then we might just have the opportunity for you.

 

About the role

We are currently expanding our Medical and Scientific Affairs team with a Medical Writer, based in our Head Office in Malmö, Sweden. 

This is a full-time role reporting directly to the Vice President of Medical and Scientific Affairs. 

We are looking for a highly motivated candidate to join our team. As a Medical Writer you will write clinical evaluation and post-market clinical follow up plans and reports in compliance to applicable regulations, standards, and guidance documents, such as MDR, MEDDEV 2.7.1, and MDCG, within the clinical field of laryngectomy and tracheostomy. The role requires excellent medical writing and documentation skills with attention to detail, consistency, and integrity of data. Since you will collaborate with other teams such as Regulatory Affairs, Marketing and R&D, we see that you enjoy working in a cross-functional environment.

Ideally, you have 1-3 years of previous related work experience in the medical device industry. Here you will contribute with your enthusiasm and skills. In return, we can offer you an exciting opportunity with a challenging job and great opportunities for further professional and personal development. Does this sound interesting? If so, we will be happy to hear from you!

 

Your responsibilities


• Identify, evaluate, and summarize clinical evidence including data from sources such as clinical investigations, literature, databases, and post-market clinical follow up studies and activities.
• Regulatory medical writing of clinical evaluation plans (including clinical development plans) and reports, PMCF plans and reports, as well as SSCPs.
• Provide input to new medical device development and product claims.
• Contribute to regulatory submissions and audits of related documentation.

 

Qualifications


• MSc within (bio)medical sciences (or equivalent)
• 1-3 years of related work experience in medical device industry
• Understanding of EU regulatory requirements (MDD, MDR, MEDDEV, MDCG)
• Ability to review and summarize scientific publications and product documentation, medical writing

 

Your skills and competences


• Excellent verbal and writing skills in English
• Strong medical writing and scientific reference software skills (such as EndNote)
• High working capacity and delivery according to plans and timelines

 

About you

To succeed in this role, we believe that you have strong documentation skills and a keen interest in working according to applicable regulations, standards, and guidance documents. You have previous related work experience in the medical device industry and a proven track record of delivering clinical evaluation and/or post-market clinical follow up plans and reports. You are also naturally proactive and able to use your experience to improve our processes for clinical evaluations and PMCF.

 

Location:

This role is based in our Head Office in Hyllie, Malmö, Sweden.

 

How to apply:

Does this sound like the perfect challenge for you? Please send your application in English today. We will take candidates into the recruitment process continuously, so do not hesitate to apply. This position will remain open until a suitable candidate has been found. Preliminarily, interviews will start in August.

If any questions, feel free to reach out to Allana Kelley, VP Medical and Scientific Affairs at Atos Medical, via [email protected]

 

About Us

Atos Medical develops and sells medical devices, driven by the desire to make life easier for people living with a neck stoma in over 90 countries.

Since our foundation in 1986, we have cemented ourselves as the leaders in neck stoma care, and today our business includes innovative products in laryngectomy and tracheostomy care to help people breathe, speak and live well.

We are a truly global organization with Swedish roots made up of about 1200 employees and 25 subsidiaries worldwide. Atos Medical is a part of Coloplast A/S.

For more information, please visit our career page www.atosmedical.com/about/life-at-atos-medical/ Visa mindre

Biomedicinare Lab till Laboratoriemedicin bas i Malmö

Ansök    Mar 11    REGION SKÅNE    Biomedicinare
Gör skillnad. Varje dag. Medicinsk service ger stöd och service till den skånska hälso- och sjukvården. Våra tjänster omfattar alltifrån laboratoriemedicin och medicinsk teknik till uppdrag inom prehospital sjukvård och forskning. Vi är cirka 2100 medarbetare i förvaltningen. Laboratoriemedicin Bas är ett specialitetsoberoende och växande verksamhetsområde i förvaltningen. Vi förser vården med diagnostik till stöd för vård, behandling och bedriver en bre... Visa mer
Gör skillnad. Varje dag.

Medicinsk service ger stöd och service till den skånska hälso- och sjukvården. Våra tjänster omfattar alltifrån laboratoriemedicin och medicinsk teknik till uppdrag inom prehospital sjukvård och forskning. Vi är cirka 2100 medarbetare i förvaltningen.
Laboratoriemedicin Bas är ett specialitetsoberoende och växande verksamhetsområde i förvaltningen. Vi förser vården med diagnostik till stöd för vård, behandling och bedriver en bred samt högteknologisk verksamhet inom specialiteterna Klinisk kemi, Klinisk mikrobiologi, Klinisk immunologi och transfusionsmedicin samt provtagning och funktionsundersökningar.

Verksamheten kommer under de närmsta åren expandera ytterligare för att anpassa diagnostikutbudet för den framtida vården. För att upprätthålla kvalitet och kompetens samverkar vi kontinuerligt med övriga verksamhetsområden inom förvaltningen och har nära samarbete med både chefer, processledare och läkare inom dessa specialiteter. Tillsammans arbetar vi aktivt med att utveckla och förbättra metoder, flöden och processer för att skapa konkurrenskraft anpassad till sjukvårdens framtida behov.
Verksamhetens uppdrag omfattar förutom diagnostik, även konsultverksamhet för sjukvården, utbildning av bland annat läkare och biomedicinska analytiker samt samarbete med universitet kring aktuella forsknings- och utvecklingsprojekt. I vår verksamhet ingår även område Bild- och laboratorieteknik som ansvarar för den medicintekniska säkerheten.

Verksamheten bedrivs på nio orter i Skåne (Helsingborg, Hässleholm, Kristianstad, Landskrona, Lund, Malmö, Trelleborg, Ystad och Ängelholm) och består av cirka 500 medarbetare där den största personalkategorin är biomedicinska analytiker. Vi anställer även andra yrkeskategorier så som biomedicinare, administratörer, undersköterskor och sjuksköterskor. Tillsammans svarar vi årligen ut cirka 17 miljoner provsvar.

ARBETSUPPGIFTER
Vill du ha ett varierande arbete där du blir en viktig del av verksamhetens dagliga arbete och får möjlighet att påverka utvecklingen av verksamheten? Tjänsten innefattar arbete som administratör och arbete på vår provmottagning.

Som kemikalie- och miljöhandläggare är du en oerhört viktig tillgång för verksamheten och en förutsättning för att arbetet ska flyta på smidigt och att vi ska kunna hantera våra kemikalier på ett säkert sätt. På vår provmottagning kommer du tillsammans med dina arbetskamrater ansvara för logistiken kring de prover som kommer till verksamheten.

Tjänsten innefattar även preanalytisk provhantering, manuell och automatiserad provsortering och remisshantering. Du kommer även delta vid upplärning och utbildning av medarbetare samt föreslå förändringar och delta i förbättringsarbeten.


KVALIFIKATIONER
Vi välkomnar dig som har naturvetenskaplig eller laboratorierelaterad utbildning på högskolenivå eller annan likvärdig kompetens, med inriktning kemikalier. Många uppgifter sker enligt skriftliga instruktioner så det krävs att du har goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift. Du behöver även ha goda kunskaper i Word och Excel. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av arbete i laboratorium och kunskap inom miljö- / kemikaliehantering, samt erfarenhet av preanalytisk provhantering.

För att lyckas i rollen tror vi att du är ansvarsfull, noggrann, initiativtagande samt har en god kommunikativ förmåga. I rollen kemikalie- och miljöhandläggare kommer du ha kontakt med många olika yrkeskategorier och det är därför viktigt att du är serviceinriktad och alltid ger ett gott bemötande. Du har en förmåga att behålla lugnet, även i stressiga situationer, och organiserar samt prioriterar de dagliga aktiviteterna på ett effektivt sätt. Du behöver även vara flexibel och ha lätt för att anpassa dig efter förändrade omständigheter samt variera självständigt arbete med teamarbete.

Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval. Varmt välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Medicinsk service är en av Region Skånes sex hälso- och sjukvårdsförvaltningar, med cirka 2 000 medarbetare. Vi möter vårdens behov av ambulanssjukvård, bild- och laboratorieteknik, klinisk träning, laboratoriemedicin och sjukvårdsrådgivning. Den laboratoriemedicinska verksamheten omfattar områdena arbets- och miljömedicin, biobank, genetik, immunologi och transfusionsmedicin, kemi, farmakologi, mikrobiologi samt patologi. Förvaltningen bedriver även forskning och utveckling inom sina områden.

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Global Tracheostomy Clinical Lead

Ansök    Jun 9    Atos Medical AB    Biomedicinare
Join a growing company with a strong purpose   Do you want to make a difference for people breathing, speaking and living with a neck stoma? Are you full of energy, passion and drive? And are you also an experienced Physiotherapist, Speech Therapist or Nurse with specialist clinical skills in tracheostomy? If so, then we might just have the opportunity for you.   About the role We are currently seeking a Global Tracheostomy Clinical Lead to direct ou... Visa mer
Join a growing company with a strong purpose
 

Do you want to make a difference for people breathing, speaking and living with a neck stoma?

Are you full of energy, passion and drive? And are you also an experienced Physiotherapist, Speech Therapist or Nurse with specialist clinical skills in tracheostomy? If so, then we might just have the opportunity for you.

 

About the role

We are currently seeking a Global Tracheostomy Clinical Lead to direct our global tracheostomy education and research strategy. 

 

This is a full-time role reporting directly to the Vice President of Medical and Scientific Affairs.  As a member of the Atos Medical Global Team you will play a pivotal role in shaping the future of our commercial tracheostomy strategy.  You will be responsible for leading the tracheostomy education strategy across the markets and collaborating with the countries on their local tracheostomy education plan to ensure they deliver against their objectives. 

You will play a pivotal role in directing Atos’ future research in the area of tracheostomy and managing global or regional research or therapeutic projects as well as acting as an expert involved in the design and conduct of individual clinical trials. 

The role is field based and some international travel will be required. You will be required to build strong relationships and have frequent interaction with colleagues and teams across our key tracheostomy markets.

 

Your responsibilities


• Set the future agenda for the Global tracheostomy strategy and clinical education plan in alignment with the Global commercial plan and our local markets.
• Develop and implement a Global tracheostomy curriculum offered by Atos Medical for the education of external clinicians as well Atos Medical employees.
• Drive international tracheostomy clinical education activities such as international expert panels and webinars for markets not covered by local clinical education programs.
• Serve as a key collaborator in the development of tracheostomy external educational programs or materials for global marketing campaigns and new product launches, such as webinars, e-learning resources, ’How-to’ product videos, product handbooks and resources.
• Act as a clinical expert for complex technical issues involving tracheostomy management or pulmonary health in relation to our products or future innovation initiatives.
• Identify the need of studies to be conducted in the area of tracheostomy and act as an expert involved in the design, conduct, monitoring, data interpretation and reporting of individual clinical trials. Review and approve final publications in collaboration with Vice President of Medical and Scientific Affairs.
• Lead on Global tracheostomy product evaluations, defining the post market surveillance surveys in collaboration with Marketing and R&D as well as local markets.
• Oversee and support contacts to international external medical experts, advisory boards, and adjudication committee.
• Provide medical leadership in regulatory meetings and contribute to submission strategy, regulatory dossiers, safety issues.

 

About you

To succeed in this role, we believe that you have a strong clinical background with extensive experience in tracheostomy acting as a clinical expert for Atos in the field of tracheostomy.  You have commercial experience working within medical devices and a proven track record of delivering successful strategic plans and working collaboratively to deliver key clinical projects.  You are also naturally proactive and able to use your experience to develop our Global tracheostomy strategy and education plan.

 

Your previous experience


• Physiotherapist, Speech Therapist or Nurse with a minimum of 5 years’ clinical experience in tracheostomy patient care with active professional registration in relevant field
• Masters degree or PhD from an accredited institution and specialist clinical skills in tracheostomy
• Minimum of 3 years experience managing a team, leading on clinical development projects

 

Location:

This role can be based in the UK, Germany, Netherlands or our Head Office in Sweden. Some international travel will be required.

 

How to apply:

Does this sound like the perfect challenge for you? Please send your application in English today. We will take candidates into the recruitment process continuously, so do not hesitate to apply. This position will remain open until a suitable candidate has been found.

 

If any questions, feel free to reach out to Allana Kelley, VP Medical and Scientific Affairs at Atos Medical, via [email protected]

 

About Us

Atos Medical develops and sells medical devices, driven by the desire to make life easier for people living with a neck stoma in over 90 countries.

Since our foundation in 1986, we have cemented ourselves as the leaders in neck stoma care, and today our business includes innovative products in laryngectomy and tracheostomy care to help people breathe, speak and live well.

We are a truly global organization with Swedish roots made up of about 1200 employees and 25 subsidiaries worldwide. Atos Medical is a part of Coloplast A/S.

For more information, please visit our career page www.atosmedical.com/about/life-at-atos-medical/ Visa mindre

Biomedicinare Lab till Laboratoriemedicin bas i Malmö

Ansök    Apr 25    REGION SKÅNE    Biomedicinare
Gör skillnad. Varje dag. Medicinsk service ger stöd och service till den skånska hälso- och sjukvården. Våra tjänster omfattar alltifrån laboratoriemedicin och medicinsk teknik till uppdrag inom prehospital sjukvård och forskning. Vi är cirka 2100 medarbetare i förvaltningen. Laboratoriemedicin bas är ett specialitetsoberoende och växande verksamhetsområde i förvaltningen. Vi förser vården med diagnostik till stöd för vård och behandling och bedriver en ... Visa mer
Gör skillnad. Varje dag.

Medicinsk service ger stöd och service till den skånska hälso- och sjukvården. Våra tjänster omfattar alltifrån laboratoriemedicin och medicinsk teknik till uppdrag inom prehospital sjukvård och forskning. Vi är cirka 2100 medarbetare i förvaltningen.

Laboratoriemedicin bas är ett specialitetsoberoende och växande verksamhetsområde i förvaltningen. Vi förser vården med diagnostik till stöd för vård och behandling och bedriver en bred och högteknologisk verksamhet inom specialiteterna Klinisk kemi, Klinisk mikrobiologi, Klinisk immunologi och transfusionsmedicin samt provtagning och funktionsundersökningar. Verksamheten kommer under de närmsta åren expandera ytterligare för att anpassa diagnostikutbudet för den framtida vården.

För att upprätthålla kvalitet och kompetens samverkar vi kontinuerligt med övriga verksamhetsområden inom förvaltningen och har nära samarbete med både chefer, processledare och läkare inom dessa specialiteter. Tillsammans arbetar vi aktivt med att utveckla och förbättra metoder, flöden och processer för att skapa konkurrenskraft anpassad till sjukvårdens framtida behov.

Verksamhetens uppdrag omfattar, förutom diagnostik, även konsultverksamhet för sjukvården, utbildning av bland annat läkare och biomedicinska analytiker, samt samarbete med universitet kring aktuella forsknings- och utvecklingsprojekt. I vår verksamhet ingår även område Bild- och laboratorieteknik som ansvarar för den medicintekniska säkerheten.

Verksamheten bedrivs på nio orter i Skåne (Helsingborg, Hässleholm, Kristianstad, Landskrona, Lund, Malmö, Trelleborg, Ystad och Ängelholm) och består av cirka 500 medarbetare där den största personalkategorin är biomedicinska analytiker. Vi anställer även andra yrkeskategorier så som biomedicinare, administratörer, undersköterskor och sjuksköterskor. Tillsammans svarar vi årligen ut cirka 17 miljoner provsvar.

ARBETSUPPGIFTER
Vill du ha ett varierande arbete där du blir en viktig del av verksamhetens dagliga arbete och får möjlighet att påverka utvecklingen av verksamheten?

I rollen som biomedicinare på vår provmottagning ansvarar du tillsammans med dina arbetskamrater för logistiken kring de prover som kommer till verksamheten. Tjänsten innefattar även preanalytisk provhantering, manuell och automatiserad provsortering samt remisshantering. Du deltar även vid upplärning och utbildning av medarbetare samt föreslår förändringar och deltar i förbättringsarbeten. I ditt arbete ingår också att arbeta som administratör på provmottagningen.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har universitets-/högskoleexamen som biomedicinare eller annan motsvarande utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Många arbetsuppgifter sker enligt skriftliga instruktioner så det krävs det att du har goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift. Du behöver även ha goda kunskaper i Word och Excel. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av arbete i laboratorium. Erfarenhet av preanalytisk provhantering ses också som en merit.

För att lyckas i rollen tror vi att du är ansvarsfull, noggrann, initiativtagande samt har en god kommunikativ förmåga. Som biomedicinare har du kontakt med många olika yrkeskategorier och det är därför viktigt att du är serviceinriktad och alltid ger ett gott bemötande. Du har en förmåga att behålla lugnet, även i situationer med högre arbetstempo och organiserar samt prioriterar de dagliga aktiviteterna på ett effektivt sätt. Därtill är du flexibel och har lätt för att anpassa dig efter förändrade omständigheter samt variera självständigt arbete med teamarbete. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval. Varmt välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Medicinsk service är en av Region Skånes sex hälso- och sjukvårdsförvaltningar, med cirka 2 000 medarbetare. Vi möter vårdens behov av ambulanssjukvård, bild- och laboratorieteknik, klinisk träning, laboratoriemedicin och sjukvårdsrådgivning. Den laboratoriemedicinska verksamheten omfattar områdena arbets- och miljömedicin, biobank, genetik, immunologi och transfusionsmedicin, kemi, farmakologi, mikrobiologi samt patologi. Förvaltningen bedriver även forskning och utveckling inom sina områden.

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Laboratory Technician

Ansök    Feb 14    Galenica AB    Biomedicinare
Laboratory Technician till Galenica! Är du relativt nyutbildad eller jobbat några år som tekniker på ett analytiskt laboratorium inom läkemedelsindustrin, samtidigt som du älskar att labba och har du ett stort intresse för farmaceutisk analys? Bli en del av Galenicas expansiva resa där bred akademisk kunskap kombinerat med industriell erfarenhet utvecklar och skapar innovativa läkemedelsprodukter för patientens bästa. Om Galenica                Galenica... Visa mer
Laboratory Technician till Galenica!
Är du relativt nyutbildad eller jobbat några år som tekniker på ett analytiskt laboratorium inom läkemedelsindustrin, samtidigt som du älskar att labba och har du ett stort intresse för farmaceutisk analys? Bli en del av Galenicas expansiva resa där bred akademisk kunskap kombinerat med industriell erfarenhet utvecklar och skapar innovativa läkemedelsprodukter för patientens bästa.

Om Galenica               
Galenica AB grundades 1999 och finns på Medeon Science Park i Malmö. Verksamheten omfattar utveckling och tillverkning av nya läkemedel både i egen regi och för kunders räkning. Ett omfattande arbete bedrivs inom tre olika verksamhetsgrenar – CRO, CMO och Pharma. Inom CRO sker utveckling, formulering och kvalitetskontroll av läkemedel i tidig fas och prövningsläkemedel. Inom CMO sker småskalig kommersiell läkemedelsproduktion. I den tredje verksamhetsgrenen, Pharma, finns bolagets patenterade läkemedel Ovixan®, en receptförskriven kräm mot psoriasis och eksem. Ovixan® är marknadsledande i Norden och säljs även på ett flertal utomnordiska marknader. 2018 lanserades Oviderm®, en mjukgörande kräm som används för att behandla torr hud hos vuxna, ungdomar och barn. Sedan 2021 bedriver Galenica även licensförsäljning av läkemedlet Ameluz, som behandlar aktinisk keratos, i Norden.

Arbetsuppgifter
Som R&D Laboratory Technician på Galenica kommer du att arbeta självständigt med planering och supporterande av såväl laborativt som dokumentativt arbete som projekten och linjen medför. Vanligt förekommande arbetsuppgifter är:

- Mediaberedning
- Diskhantering
- Kemikaliehantering
- Labb/lokal-logistik
- Support olika labgöromål

Som R&D Laboratory Technician ingår du i en av våra analytiska utvecklingsavdelningar med cirka 8 kollegor och rapporterar till Head of Analytical Development.

Vem är du?
Du trivs som bäst i labbet och är driven, analytisk och initiativrik. Vidare förväntas du vara självgående och kunna planera och strukturera ditt eget arbete utifrån deadlines. Du lär dig snabbt och har en hög samarbetsförmåga. Du bör vara kvalitetsmedveten och noggrann men samtidigt effektiv. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Övriga krav och önskemål:

- Krav – Akademisk examen med inriktning mot analytisk kemi, biomedicinsk analytiker eller motsvarande, eller några års erfarenhet som tekniker på analytiskt laboratorium inom läkemedelsindustrin.
- Krav – Dokumentera och rapportera obehindrat på både svenska och engelska
- Krav – Noggrann och metodisk
- Meriterande – Praktisk erfarenhet av HPLC  
- Meriterande – Erfarenhet av att arbeta på ett laboratorium  
- Meriterande – Dokumenterade GMP kunskaper
- Meriterande – Intresserad av instrument och mjukvaror

Vi erbjuder
Galenica sitter i helt nya kontorslokaler på Medeon i Malmö. Inom den analytiska utveckling blir du en del av en trevlig arbetsgrupp bestående av allt som allt cirka 18 kollegor fördelat på två avdelningar. Avtalsmässigt erbjuds konkurrenskraftiga anställningsvillkor enligt kollektivavtal. Företagsklimatet präglas av kvalitet, servicefokus, flexibilitet och prestigelöshet. Stämningen är familjär där idéer välkomnas och insatser syns.

Allmän information
Vi söker i denna rekrytering en tillsvidareanställning. Placering på vår anläggning på Medeon Science Park i Malmö. Tillträde är beräknat omgående. Urval kommer att ske löpande så vi ser gärna att du skickar in din ansökan så snabbt som möjligt, dock senast den 6:e mars 2022. För frågor om tjänsten var vänlig kontakta rekryterande chef Staffan Bergström på mail [email protected] eller telefon +46 730 30 55 13.

Varmt välkommen med din ansökan. Visa mindre

Biomedicinare till Specialkemi Malmö

Ansök    Feb 7    REGION SKÅNE    Biomedicinare
Gör skillnad. Varje dag. Verksamhetsområde klinisk kemi och farmakologi bedriver verksamhet på tio sjukhus i Skåne och har cirka 200 medarbetare. Vi är ett ackrediterat laboratorium med stor vikt på kvalitet och service till våra kunder. Klinisk kemi och farmakologi är organiserat i enheter och processer med enhetschefer och processledare i nära samarbete. För oss är det självklart att samarbeta över professionsgränserna för att kunna lämna så bra resulta... Visa mer
Gör skillnad. Varje dag.

Verksamhetsområde klinisk kemi och farmakologi bedriver verksamhet på tio sjukhus i Skåne och har cirka 200 medarbetare. Vi är ett ackrediterat laboratorium med stor vikt på kvalitet och service till våra kunder. Klinisk kemi och farmakologi är organiserat i enheter och processer med enhetschefer och processledare i nära samarbete. För oss är det självklart att samarbeta över professionsgränserna för att kunna lämna så bra resultat som möjligt till våra kunder.

Specialkemi i Malmö är en del av klinisk kemi och farmakologi, och är indelat i specialimmunokemi, kromatografi och specialkoagulation. Sektionerna för specialimmunokemi och kromtografis huvudsakliga uppdrag är att utföra proteinanalyser och endokrina analyser. Detta görs med avancerad analysutrustning så som HPLC, kapilärelektrofores, Elisa-metoder och kemiluminiscens-immunoanalyser. Vi analyserar olika biologiska material och utför ett flertal olika analysprinciper. Inom enheten kromatografi är vi sju biomedicinska analytiker och inom enheten specialimmunokemi är vi 14 biomedicinska analytiker som självständigt och med professionellt yrkesansvar utför laborativt arbete i samarbete med kemister och läkare. Verksamheten kommer troligen att flytta till Lund under 2024.

ARBETSUPPGIFTER
Vi ser nu fram emot att välkomna två nya medarbetare till oss!
Vi söker dig som är biomedicinsk analytiker eller med motsvarande utbildning till vår verksamhet i Malmö. Vi erbjuder dig ett ansvarsfullt, utvecklade och spännande arbete på antingen vår kromatografisektion eller immunokemisektion.

Det laborativa arbetet utförs både manuellt och med processtyrd avancerad analysutrustning. Teknikerna som används är huvudsakligen HPLC, olika typer av proteinelektrofores eller immunokemiska metoder. Vi utför bland annat hemoglobinfraktionering, analys av aminosyror, proteinanalyser, endokrina analyser och enzymatiska bestämningar. Arbetet innebär även bland annat remissregistrering, kontakt med kunder i samband med förfrågningar och svarsutlämning.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som gillar att jobba på labbet och är legitimerad biomedicinsk analytiker eller har motsvarande universitets-/högskoleutbildning som biomedicinare, gärna med inriktning mot klinisk kemi eller annan inriktning med genomgångna kurser i klinisk kemi.
Goda språkkunskaper i svenska, i tal och skrift, är ett krav för tjänsten. För legitimerade biomedicinska analytiker krävs språkkunskap i svenska lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala. Du har praktisk erfarenhet av laborativt arbete och gärna erfarenhet av manuella och/eller automatiserade metoder som exempelvis HPLC och proteinelektrofores.

För att du skall trivas hos oss måste du ha ett noggrant och välstrukturerat arbetssätt. Du jobbar effektivt, men noggrant, med god förmåga att samarbeta och kommunicera med dina arbetskamrater. Vi förväntar oss också att du har en positiv attityd och visar respekt gentemot arbetskamrater, kunder och patienter. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Låter detta intressant? Tveka inte skicka in din ansökan redan idag!

Vi använder oss av löpande urval vilket innebär att intervjuer kan komma att ske under annonseringstiden.

Observera att denna annons finns publicerad under flera olika yrkeskategorier som är kopplade till en huvudannons. Du kan därför komma att slussas vidare när du söker jobbet.

ÖVRIGT
Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Medicinsk service är en av Region Skånes sex hälso- och sjukvårdsförvaltningar, med cirka 2 000 medarbetare. Vi möter vårdens behov av ambulanssjukvård, bild- och laboratorieteknik, klinisk träning, laboratoriemedicin och sjukvårdsrådgivning. Den laboratoriemedicinska verksamheten omfattar områdena arbets- och miljömedicin, biobank, genetik, immunologi och transfusionsmedicin, kemi, farmakologi, mikrobiologi samt patologi. Förvaltningen bedriver även forskning och utveckling inom sina områden.

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Biomedicinare till klinisk immunologi i Lund

Ansök    Jan 12    REGION SKÅNE    Biomedicinare
Gör skillnad. Varje dag. Verksamhetsområde klinisk immunologi och transfusionsmedicin (KIT) bedriver verksamhet på tio sjukhus i Skåne och har mer än 200 medarbetare. Vi ansvarar för Blodcentralen Skåne och laboratorieverksamheten inom klinisk immunologi, transfusionsmedicin och transplantationsimmunologi. Vidare är vår verksamhet ackrediterad och till största delen förlagd i Lund. Vi är organiserade i processer med enhetschef, medicinskt ansvariga och pr... Visa mer
Gör skillnad. Varje dag.

Verksamhetsområde klinisk immunologi och transfusionsmedicin (KIT) bedriver verksamhet på tio sjukhus i Skåne och har mer än 200 medarbetare. Vi ansvarar för Blodcentralen Skåne och laboratorieverksamheten inom klinisk immunologi, transfusionsmedicin och transplantationsimmunologi. Vidare är vår verksamhet ackrediterad och till största delen förlagd i Lund. Vi är organiserade i processer med enhetschef, medicinskt ansvariga och processledare i nära samarbete.

ARBETSUPPGIFTER
Dina arbetsuppgifter innebär att självständigt utföra laborativt arbete, bedöma och tekniskt godkänna analysresultatet samt föreslå åtgärder och felsöka vid behov. Detta görs i nära samarbete med de medicinskt ansvariga och dina andra kollegor. Då vi är ett ackrediterat laboratorium förväntas du också vara aktiv i vårt kvalitetsarbete. Vidare deltar du aktivt i arbetet med att utveckla nya arbetsformer och rutiner som stöd för förbättringar. Du kommer även att delta i upplärning och utbildning av studenter.

Vi utför analyser avseende allergidiagnostik, autoimmun serologi, komplementsystemet, immunglobuliner, cytokiner, immunceller och infektionsserologi. Vi arbetar med automatiserande analysinstrument och en hel del manuella metoder. Vi använder oss bland annat av flödescytometri, nefelometri, ELISA, immunoblotteknik, indirekt immunfluorescens och gelelektofores i vårt arbete.

Hos oss erbjuds du ett ansvarsfullt, utvecklande och spännande arbete inom området klinisk immunologi.

Din arbetstid är förlagd till dagtid på vardagar.

KVALIFIKATIONER
Kvalifikationer
Vi välkomnar dig som är legitimerad biomedicinsk analytiker med behörighet att verka inom svensk sjukvård, alternativt dig som har annan högskole-/universitetsutbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig inom exempelvis biomedicin. Goda språkkunskaper i svenska i såväl tal som skrift är ett krav. För tjänst som biomedicinsk analytiker gäller krav på språkkunskaper i svenska motsvarande lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala. Erfarenhet av laboratoriearbete med immunologiska analyser i en ackrediterad verksamhet är meriterande för tjänsten.

För att trivas i rollen ser vi att du är en noggrann och strukturerad person som tycker om att samarbeta och har god kommunikativ förmåga. Vidare är du naturligt serviceinriktad gentemot såväl kunder som kollegor och ser den unika patienten bakom varje prov som vi behandlar. Därtill har du förmåga att ställa om när förutsättningarna kräver det och bidrar till det goda arbetsklimatet i arbetsgruppen. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Observera att denna annons finns publicerad under flera olika yrkeskategorier som är kopplade till en huvudannons. Du kan därför komma att slussas vidare när du söker jobbet.

I denna rekrytering tillämpas löpande urval. Varmt välkommen med din ansökan redan idag, vi ser fram emot att lära känna dig!

ÖVRIGT
Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Medicinsk service är en av Region Skånes sex hälso- och sjukvårdsförvaltningar, med cirka 2 000 medarbetare. Vi möter vårdens behov av ambulanssjukvård, bild- och laboratorieteknik, klinisk träning, laboratoriemedicin och sjukvårdsrådgivning. Den laboratoriemedicinska verksamheten omfattar områdena arbets- och miljömedicin, biobank, genetik, immunologi och transfusionsmedicin, kemi, farmakologi, mikrobiologi samt patologi. Förvaltningen bedriver även forskning och utveckling inom sina områden.

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Global Tracheostomy Clinical Lead

Ansök    Aug 18    Atos Medical AB    Biomedicinare
Join a growing company with a strong purpose   Do you want to make a difference for people breathing, speaking and living with a neck stoma? And are you a clinician who is passionate about tracheostomy and education?   Then the position as Global Tracheostomy Clinical Lead in the Global Medical & Scientific Affairs team at Atos Medical might be the right next career move for you. You will play a pivotal role in shaping and building our educational and ... Visa mer
Join a growing company with a strong purpose

 

Do you want to make a difference for people breathing, speaking and living with a neck stoma? And are you a clinician who is passionate about tracheostomy and education?

 

Then the position as Global Tracheostomy Clinical Lead in the Global Medical & Scientific Affairs team at Atos Medical might be the right next career move for you. You will play a pivotal role in shaping and building our educational and research activities in tracheostomy.

 

At Atos Medical we have a strong purpose, as we want to better serve and help people who have been laryngectomized or tracheotomized and now live with a neck stoma. To succeed with this purpose, we have an ambitious initiative to strengthen our market position in tracheostomy through education, clinical research and innovation. As the Global Tracheostomy Clinical Lead your primary responsibility will be to lead the tracheostomy education strategy across the markets and collaborating with the countries on their local tracheostomy education plan. Your strong clinical background and ability to think strategically enables you to act as the clinical lead in our innovation, marketing and clinical research projects.

 

Your duties & responsibilities


• Develop and implement a tracheostomy curriculum offered by Atos Medical for the education of external clinicians with various backgrounds and experience levels in close collaboration with the tracheostomy product manager and local markets.
• Lead on international tracheostomy clinical education activities such as international expert panels, courses, study days and webinars.
• Serve as a key collaborator in the development of clinical marketing and educational materials such as brochures, e-learning resources, ’How-to’ product videos, product handbooks and resources.
• Develop an internal training curriculum with relevant content which includes formulating objectives, knowledge, skills and competencies to be acquired for the different role profiles targeted with the training.
• Act as the clinical expert lead on responding to complex technical , clinical and product queries involving tracheostomy management or pulmonary rehabilitation.
• Identify the needs for clinical evidence and act as an expert involved in the design, conduct, data interpretation and reporting of individual clinical studies
• Help plan and develop tracheostomy product evaluations and post market clinical follow up activities as a part of the post market surveillance plan.

 

Your competencies & experience


• Nurse, Speech Language Pathologist, Respiratory Therapist or Physiotherapist with 5+ years clinical experience in tracheostomy patient care with active professional registration in relevant field
• Master’s degree in relevant field from an accredited institution
• 3+ years’ experience managing a team or leading on clinical development projects
• Confidence and ability to develop relationships and collaborate with Key Opinion Leaders in the field
• Excellent cross-functional collaboration skills and ability to work in virtual teams
• Excellent communication and presentation skills
• Excellent written and verbal English

 

Your personal characteristics

As a person you are a clinician at heart with a passion for improving the lives of people with a tracheostomy and the desire to make an impact on the knowledge in the clinical field. You are ambitious, curious,  flexible, energetic, and a collaborative team player with strong values and a positive can-do attitude.

 

You are at the same time business-oriented with strong strategic and planning skills and highly organized and structured with an ability to manage multiple projects/initiatives at once.

 

Apply

This role is a field based role and you will report to the Vice President of Medical and Scientific Affairs and be a member of the global medical and scientific affairs team with 8 members across seven nationalities. The job requires regular presence at our HQ in Hyllie, Malmö, Sweden. International applications from for example the UK, Netherlands or Germany would be welcome, provided that some international travel and working across time zones is acceptable to the applicant. Salary and benefits will be according to skills and experience.

 

Applications will be reviewed on an ongoing basis.

If any questions, feel free to reach out to hiring manager, Corina van As Brooks, via email: [email protected]

 

Join us and help people breathe, speak and live again

Atos Medical is a specialized medical device company for voice and pulmonary rehabilitation for laryngectomized and tracheotomized people who live with a neck stoma, affecting their ability to breathe and speak.

 

At Atos Medical, we are all about making life easier for people living with a neck stoma. We design, manufacture and sell our entire core portfolio directly to leading institutions, health care professionals and users. With technologies built on decades of experience, and a deep understanding of our customers, we provide personalized care and innovative solutions.

 

Working at Atos Medical means working within a diverse, global organization with great opportunities to grow and learn from others. Our aspiration is to create a culture built on purpose, pride and sustainable growth. We believe that an open work environment, meaningful and challenging roles and development opportunities all contribute to employee engagement. We strongly believe that our best work is co-created. It is only when we build on each other's ideas, skills and experiences, within and across teams, that truly innovative products and solutions are created.

 

Atos Medical is a global leader with Swedish headquarters and more than 20 subsidiaries worldwide. We are committed to living our values: we listen – we inspire – we focus – we engage every day.

 

Please visit our career page at www.atosmedical.com/about/life-at-atos-medical/ for employees stories about working at Atos Medical! Visa mindre

Laboratory Technician

Ansök    Sep 16    Galenica AB    Biomedicinare
Laboratory Technician till Galenica! Är du relativt nyutbildad eller har du jobbat några år som tekniker på en utvecklingsavdelning inom läkemedelsindustrin? Älskar du att labba och har ett stort intresse för farmaceutisk utveckling? Bli en del av Galenicas expansiva resa där bred akademisk kunskap kombinerat med industriell erfarenhet utvecklar och skapar innovativa läkemedelsprodukter för patientens bästa. Om Galenica                Galenica AB grund... Visa mer
Laboratory Technician till Galenica!
Är du relativt nyutbildad eller har du jobbat några år som tekniker på en utvecklingsavdelning inom läkemedelsindustrin? Älskar du att labba och har ett stort intresse för farmaceutisk utveckling? Bli en del av Galenicas expansiva resa där bred akademisk kunskap kombinerat med industriell erfarenhet utvecklar och skapar innovativa läkemedelsprodukter för patientens bästa.

Om Galenica               
Galenica AB grundades 1999 och finns på Medeon Science Park i Malmö. Verksamheten omfattar utveckling och tillverkning av nya läkemedel både i egen regi och för kunders räkning. Ett omfattande arbete bedrivs inom tre olika verksamhetsgrenar – CRO, CMO och Pharma. Inom CRO sker utveckling, formulering och kvalitetskontroll av läkemedel i tidig fas och prövningsläkemedel. Inom CMO sker småskalig kommersiell läkemedelsproduktion. I den tredje verksamhetsgrenen, Pharma, finns bolagets patenterade läkemedel Ovixan®, en receptförskriven kräm mot psoriasis och eksem. Ovixan® är marknadsledande i Norden och säljs även på ett flertal utomnordiska marknader. 2018 lanserades Oviderm®, en mjukgörande kräm som används för att behandla torr hud hos vuxna, ungdomar och barn. Med start hösten 2021 kommer Galenica även bedriva licensförsäljning av läkemedlet Ameluz, som behandlar aktinisk keratos, i Norden.

Arbetsuppgifter
Som R&D Laboratory Technician på Galenica kommer du att arbeta självständigt med planering och supporterande av såväl laborativt som dokumentativt arbete som projekten och linjen medför. Vanligt förekommande arbetsuppgifter är:

- Ansvara för daglig labdrift på avdelningen vilket innebär; kemikaliehantering, diskhantering och labb/lokal-logistik
- Support av laborativt arbete
- Instrument och Utrustningsansvar

Som R&D Laboratory Technician ingår du i vår utvecklingsavdelning med cirka 10 kollegor och rapporterar till Head of Pharmaceutical Development.

Vem är du?
Du trivs som bäst i labbet och är driven initiativrik ”doer”. Vidare förväntas du vara självgående och kunna planera och strukturera ditt eget arbete utifrån deadlines. Du lär dig snabbt och har en hög samarbetsförmåga. Du bör vara kvalitetsmedveten och noggrann men samtidigt effektiv. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Övriga krav och önskemål:

- Krav – Akademisk examen med inriktning mot analytisk kemi, biomedicinsk analytiker eller motsvarande, eller några års erfarenhet som tekniker på analytiskt laboratorium inom läkemedelsindustrin
- Krav – Dokumentera och rapportera obehindrat på både svenska och engelska
- Krav – Noggrann och metodisk 
- Meriterande – Erfarenhet av riskbedömningar av kemikalier
- Meriterande – Erfarenhet av att arbeta på ett laboratorium
- Meriterande – Dokumenterade GMP kunskaper
- Meriterande – Intresserad av instrument, procesutrustning och mjukvaror

Vi erbjuder
Galenica har nyligen flyttat in i helt nya kontorslokaler på Medeon i Malmö. Avtalsmässigt erbjuds konkurrenskraftiga anställningsvillkor enligt kollektivavtal. Företagsklimatet präglas av kvalitet, servicefokus, flexibilitet och prestigelöshet. Stämningen är familjär där idéer välkomnas och insatser syns.

Allmän information
Vi söker i denna rekrytering tillsvidareanställning på 100 %. Placering på vår anläggning på Medeon Science Park i Malmö. Tillträde är beräknat omgående. Urval kommer att ske löpande så vi ser gärna att du skickar in din ansökan så snabbt som möjligt, dock senast den 10:e oktober 2021. För frågor om tjänsten var vänlig kontakta rekryterande chef Jessica Elversson på mail [email protected] eller telefon +46 725 87 40 90.

Varmt välkommen med din ansökan. Visa mindre

Biomedicinare till specialkemi i Malmö

Ansök    Sep 10    REGION SKÅNE    Biomedicinare
Gör skillnad. Varje dag. Verksamhetsområde klinisk kemi och farmakologi bedriver verksamhet på tio sjukhus i Skåne och har drygt 150 medarbetare. Vi är ett ackrediterat laboratorium med stor vikt på kvalitet och service till våra kunder. Klinisk kemi och farmakologi är organiserat i enheter och processer med enhetschefer och processledare i nära samarbete. För oss är det självklart att samarbeta över professionsgränserna för att kunna lämna så bra resulta... Visa mer
Gör skillnad. Varje dag.

Verksamhetsområde klinisk kemi och farmakologi bedriver verksamhet på tio sjukhus i Skåne och har drygt 150 medarbetare. Vi är ett ackrediterat laboratorium med stor vikt på kvalitet och service till våra kunder. Klinisk kemi och farmakologi är organiserat i enheter och processer med enhetschefer och processledare i nära samarbete. För oss är det självklart att samarbeta över professionsgränserna för att kunna lämna så bra resultat som möjligt till våra kunder.

Specialkemi i Malmö är en del av klinisk kemi och farmakologi, och är indelat i specialimmunokemi, kromatografi och specialkoagulation. Vårt huvudsakliga uppdrag är att analysera proteinanalyser och endokrina analyser. Vi analyserar flera olika biologiska material och utför ett flertal olika analysprinciper. Inom enheten är vi 15 biomedicinska analytiker som självständigt och med professionellt yrkesansvar utför laborativt arbete i samarbete med kemister och läkare. Vi förbereder oss inför en framtida flytt till Lund under år 2023.

ARBETSUPPGIFTER
Vi ser nu fram emot att välkomna två nya medarbetare till oss! Tjänsterna avser en tillsvidareanställning och en visstidsanställning som sträcker sig fram till 2022-04-30 med möjlighet till förlängning.

Ditt arbete innebär bland annat laborativt arbete, remisshantering, kontakt med kunder i samband med förfrågningar och svarsutlämning. Det laborativa arbetet utförs både manuellt och med processtyrd avancerad analysutrustning. Vi erbjuder dig ett ansvarsfullt, utvecklande och spännande arbete inom något av våra analysområden, vilka är protein och endokrin. Hos oss erbjuds du också introduktion anpassad utifrån just dina kompetenser och erfarenheter.

KVALIFIKATIONER
Vi välkomnar dig som är legitimerad biomedicinsk analytiker med behörighet att verka inom svensk sjukvård, utbildad biomedicinare alternativt dig med annan högskole- eller universitetsutbildning, gärna med inriktning klinisk kemi, som arbetsgivaren bedömer som relevant för tjänsten. Goda språkkunskaper i svenska i såväl tal som skrift är ett krav för tjänsten. För legitimerade biomedicinska analytiker krävs språkkunskaper i svenska motsvarande lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala. Det är meriterande om du har praktisk erfarenhet av laborativt arbete samt erfarenhet av manuella och/eller automatiserade modeller. Därtill ser vi gärna att du har erfarenhet av proteinanalyser, kapilärelektrofores, Elisametoder, kemiluminiscens-immunoanalyser, fluorescens, lösningsberedning eller manuellt laborerande.

För att trivas och lyckas i rollen ser vi att du har ett noggrant, effektivt och välstrukturerat arbetssätt. Du trivs med att arbeta såväl självständigt som i grupp och har god förmåga att samarbeta och kommunicera med dina kollegor. Därtill ser vi att du har en positiv inställning och visar respekt gentemot kollegor, kunder och patienter. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Observera att denna annons finns publicerad under flera olika yrkeskategorier som är kopplade till en huvudannons. Du kan därför komma att slussas vidare när du söker jobbet.

I denna rekrytering tillämpas löpande urval. Varmt välkommen med din ansökan, vi ser fram emot att lära känna dig.

ÖVRIGT
Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Medicinsk service är en av Region Skånes sex hälso- och sjukvårdsförvaltningar, med cirka 2 000 medarbetare. Vi möter vårdens behov av ambulanssjukvård, bild- och laboratorieteknik, klinisk träning, laboratoriemedicin och sjukvårdsrådgivning. Den laboratoriemedicinska verksamheten omfattar områdena arbets- och miljömedicin, biobank, genetik, immunologi och transfusionsmedicin, kemi, farmakologi, mikrobiologi samt patologi. Förvaltningen bedriver även forskning och utveckling inom sina områden.

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Biomedicinare till VE reproduktionsmedicinskt centrum i Malmö

Ansök    Jun 17    REGION SKÅNE    Biomedicinare
Gör skillnad. Varje dag. Reproduktionsmedicinskt centrum (RMC) i Malmö tillhör Skånes universitetssjukhus och är en ISO-9001 certifierad verksamhet som har expertis inom ämnesområdet reproduktion. Vid RMC genomför vi infertilitetsutredningar, assisterad befruktning (IVF-behandling, inseminationsbehandling och sperma- och äggdonation) samt arbetar inom områden som gynekologi, andrologi och gynekologisk endokrinologi. ARBETSUPPGIFTER Till RMC söker vi nu... Visa mer
Gör skillnad. Varje dag.

Reproduktionsmedicinskt centrum (RMC) i Malmö tillhör Skånes universitetssjukhus och är en ISO-9001 certifierad verksamhet som har expertis inom ämnesområdet reproduktion. Vid RMC genomför vi infertilitetsutredningar, assisterad befruktning (IVF-behandling, inseminationsbehandling och sperma- och äggdonation) samt arbetar inom områden som gynekologi, andrologi och gynekologisk endokrinologi.

ARBETSUPPGIFTER
Till RMC söker vi nu en embryolog, biomedicinsk analytiker, biomedicinare alternativt molekylärbiolog.

Dina arbetsuppgifter är kliniskt relaterade och innebär bland annat följande:
- Spermaanalyser
- Preparering av spermprov till infertilitetsutredning och behandling
- Hantering av äggceller
- Odling av embryon med tillhörande rutiner
- Intracytoplasmic Sperm Injection (ICSI)
- Vitrifikation av gameter, vävnad och embryon
- Preparering av spermier från bitestikel och testikelvävnad
- Kvalitetskontroll av renrumslaboratorie
- Sperm Chromatin Structure Assay (SCSA)
- Registrering av kliniska- och laboratoriedata i RMC:s databaser
- Deltagande i forskning
- Laboratorierelaterad vägledning av patienter i samband med utredning och behandling.

Vidare ingår metodutveckling och renrumsarbete där du arbetar med renrumsrelaterade kvalitetskontroller för laboratoriet. Du gör internrevisioruppgifter enligt ISO-9001, hanterar tidbokning av patienter och har därmed delvis patientkontakt. Helgarbete ingår på laboratoriet.

Observera att denna annons finns publicerad under flera olika yrkeskategorier som är kopplade till en huvudannons. Du kan därför komma att slussas vidare när du söker jobbet.

KVALIFIKATIONER
För tjänsten krävs att är du legitimerad biomedicinsk analytiker med behörighet att verka inom svensk sjukvård, alternativt annan naturvetenskaplig utbildning som embryolog, biomedicinare, molekylärbiolog eller motsvarande. Du har goda språkkunskaper i svenska och språkkravet för legitimerad biomedicinsk analytiker är svenska lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala.

Har du erfarenhet av renrumsarbete, spermaanalys, cellodling, IVF, ICSI, vitrifikation är det meriterande för tjänsten.

Vi söker dig som är ansvarstagande och har god förmåga att arbeta såväl självständigt som i team. Du är flexibel, noggrann, engagerad med god kommunikationsförmåga. Då verksamheten inom RMC bygger på samverkan över såväl sjukhus- som specialistgränser bör du vara en positiv och utåtriktad person som verkar för ett öppet, innovativt och lärande arbetsklimat på enheten.

I denna rekrytering tillämpas löpande urval. Välkommen med din ansökan redan idag!

ÖVRIGT
Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne. Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt i allt vi gör.

Skånes universitetssjukhus (Sus) finns i Lund och Malmö och är landets tredje största sjukhus. Sus är ett kunskapsnav för hälso- och sjukvård i livets alla skeden på regional, nationell och internationell nivå. Våra 12 000 medarbetare är med och driver utvecklingen inom universitetssjukhusets tre uppdragsområden: vård, forskning och utbildning. Hos oss får du arbeta i en värderingsstyrd organisation som utvecklar hälso- och sjukvården tillsammans med patienter och deras närstående. Välkommen!

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Laboratory Technician

Ansök    Maj 26    Galenica AB    Biomedicinare
Laboratory Technician till en visstidstjänst inom analytisk utveckling! Är du relativt nyutbildad eller har du jobbat några år som tekniker på ett analytiskt laboratorium inom läkemedelsindustrin? Älskar du att labba och har ett stort intresse för farmaceutisk analys? Bli en del av Galenicas expansiva resa där bred akademisk kunskap kombinerat med industriell erfarenhet utvecklar och skapar innovativa läkemedelsprodukter för patientens bästa. Om Galenic... Visa mer
Laboratory Technician till en visstidstjänst inom analytisk utveckling!
Är du relativt nyutbildad eller har du jobbat några år som tekniker på ett analytiskt laboratorium inom läkemedelsindustrin? Älskar du att labba och har ett stort intresse för farmaceutisk analys? Bli en del av Galenicas expansiva resa där bred akademisk kunskap kombinerat med industriell erfarenhet utvecklar och skapar innovativa läkemedelsprodukter för patientens bästa.

Om Galenica               
Galenica AB grundades 1999 och finns på Medeon Science Park i Malmö. Verksamheten omfattar utveckling och tillverkning av nya läkemedel både i egen regi och för kunders räkning. Ett omfattande arbete bedrivs inom tre olika verksamhetsgrenar – CRO, CMO och Pharma. Inom CRO sker utveckling, formulering och kvalitetskontroll av läkemedel i tidig fas och prövningsläkemedel. Inom CMO sker småskalig kommersiell läkemedelsproduktion. I den tredje verksamhetsgrenen, Pharma, finns bolagets patenterade läkemedel Ovixan®, en receptförskriven kräm mot psoriasis och eksem. Ovixan® är marknadsledande i Norden och säljs även på ett flertal utomnordiska marknader. 2018 lanserades Oviderm®, en mjukgörande kräm som används för att behandla torr hud hos vuxna, ungdomar och barn. Med start hösten 2021 kommer Galenica även bedriva licensförsäljning av läkemedlet Ameluz, som behandlar aktinisk keratos, i Norden.

Arbetsuppgifter
Som R&D Laboratory Technician på Galenica kommer du att arbeta självständigt med planering och supporterande av såväl laborativt som dokumentativt arbete som projekten och linjen medför. Vanligt förekommande arbetsuppgifter är:

- Mediaberedning
- Diskhantering
- Kemikaliehantering
- Labb/lokal-logistik
- Support olika labgöromål

Som R&D Laboratory Technician ingår du i en av våra analytiska utvecklingsavdelningar med cirka 8 kollegor och rapporterar till Head of Analytical Development.

Vem är du?
Du trivs som bäst i labbet och är driven, analytisk och initiativrik. Vidare förväntas du vara självgående och kunna planera och strukturera ditt eget arbete utifrån deadlines. Du lär dig snabbt och har en hög samarbetsförmåga. Du bör vara kvalitetsmedveten och noggrann men samtidigt effektiv. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Övriga krav och önskemål:

- Krav – Akademisk examen med inriktning mot analytisk kemi, biomedicinsk analytiker eller motsvarande, eller några års erfarenhet som tekniker på analytiskt laboratorium inom läkemedelsindustrin
- Krav – Dokumentera och rapportera obehindrat på både svenska och engelska
- Krav – Noggrann och metodisk
- Meriterande – Praktisk erfarenhet av HPLC  
- Meriterande – Erfarenhet av att arbeta på ett laboratorium  
- Meriterande – Dokumenterade GMP kunskaper
- Meriterande – Intresserad av instrument och mjukvaror

Vi erbjuder
Galenica har nyligen flyttat in i helt nya kontorslokaler på Medeon i Malmö. Inom den analytiska utvecklingen blir du en del av en trevlig arbetsgrupp bestående av allt som allt cirka 18 kollegor fördelat på två avdelningar. Avtalsmässigt erbjuds konkurrenskraftiga anställningsvillkor enligt kollektivavtal. Företagsklimatet präglas av kvalitet, servicefokus, flexibilitet och prestigelöshet. Stämningen är familjär där idéer välkomnas och insatser syns.

Allmän information
Vi söker i denna rekrytering en visstidsanställning på 100 % under minst 6 månader och eventuellt längre. Placering på vår anläggning på Medeon Science Park i Malmö. Tillträde är beräknat omgående. Urval kommer att ske löpande så vi ser gärna att du skickar in din ansökan så snabbt som möjligt, dock senast den 13:e juni 2021. För frågor om tjänsten var vänlig kontakta rekryterande chef Helena Ekdahl på mail [email protected] eller telefon +46 733 01 44 84.

Varmt välkommen med din ansökan. Visa mindre

Biomedicinare, vikariat, till specialkemi i Malmö

Ansök    Jul 9    REGION SKÅNE    Biomedicinare
Gör skillnad. Varje dag. Verksamhetsområde klinisk kemi och farmakologi bedriver verksamhet på tio sjukhus i Skåne och har drygt 150 medarbetare. Vi är ett ackrediterat laboratorium med stor vikt på kvalitet och service till våra kunder. Klinisk kemi och farmakologi är organiserat i enheter och processer med enhetschefer och processledare i nära samarbete. För oss är det självklart att samarbeta över professionsgränserna för att kunna lämna så bra resulta... Visa mer
Gör skillnad. Varje dag.

Verksamhetsområde klinisk kemi och farmakologi bedriver verksamhet på tio sjukhus i Skåne och har drygt 150 medarbetare. Vi är ett ackrediterat laboratorium med stor vikt på kvalitet och service till våra kunder. Klinisk kemi och farmakologi är organiserat i enheter och processer med enhetschefer och processledare i nära samarbete. För oss är det självklart att samarbeta över professionsgränserna för att kunna lämna så bra resultat som möjligt till våra kunder.

Specialkemi i Malmö är en del av klinisk kemi och farmakologi, och är indelat i specialimmunokemi, kromatografi och specialkoagulation. Vårt huvudsakliga uppdrag är att analysera proteinanalyser och endokrina analyser. Vi analyserar flera olika biologiska material och utför ett flertal olika analysprinciper. Inom enheten är vi 15 biomedicinska analytiker som självständigt och med professionellt yrkesansvar utför laborativt arbete i samarbete med kemister och läkare. Vi förbereder oss inför en framtida flytt till Lund under år 2023.

ARBETSUPPGIFTER
Vi ser nu fram emot att välkomna två nya medarbetare till oss! Tjänsterna avser två vikariat. Ett vikariat sträcker sig fram till 2022-08-31. Det andra vikariatet sträcker sig fram till 2022-05-31.

Ditt arbete innebär bland annat laborativt arbete, remisshantering, kontakt med kunder i samband med förfrågningar och svarsutlämning. Det laborativa arbetet utförs både manuellt och med processtyrd avancerad analysutrustning. Vi erbjuder dig ett ansvarsfullt, utvecklande och spännande arbete inom något av våra analysområden, vilka är protein och endokrin. Hos oss erbjuds du också introduktion anpassad utifrån just dina kompetenser och erfarenheter.

KVALIFIKATIONER
Vi välkomnar dig som är legitimerad biomedicinsk analytiker med behörighet att verka inom svensk sjukvård, utbildad biomedicinare alternativt dig med annan högskole- eller universitetsutbildning, gärna med inriktning klinisk kemi, som arbetsgivaren bedömer som relevant för tjänsten. Goda språkkunskaper i svenska i såväl tal som skrift är ett krav för tjänsten. För legitimerade biomedicinska analytiker krävs språkkunskaper i svenska motsvarande lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala. Det är meriterande om du har praktisk erfarenhet av laborativt arbete samt erfarenhet av manuella och/eller automatiserade modeller. Därtill ser vi gärna att du har erfarenhet av proteinanalyser, kapilärelektrofores, Elisametoder, kemiluminiscens-immunoanalyser, fluorescens, lösningsberedning eller manuellt laborerande.

För att trivas och lyckas i rollen ser vi att du har ett noggrant, effektivt och välstrukturerat arbetssätt. Du trivs med att arbeta såväl självständigt som i grupp och har god förmåga att samarbeta och kommunicera med dina kollegor. Därtill ser vi att du har en positiv inställning och visar respekt gentemot kollegor, kunder och patienter. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Observera att denna annons finns publicerad under flera olika yrkeskategorier som är kopplade till en huvudannons. Du kan därför komma att slussas vidare när du söker jobbet.

I denna rekrytering tillämpas löpande urval. Varmt välkommen med din ansökan, vi ser fram emot att lära känna dig.

ÖVRIGT
Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Medicinsk service är en av Region Skånes sex hälso- och sjukvårdsförvaltningar, med cirka 2 000 medarbetare. Vi möter vårdens behov av ambulanssjukvård, bild- och laboratorieteknik, klinisk träning, laboratoriemedicin och sjukvårdsrådgivning. Den laboratoriemedicinska verksamheten omfattar områdena arbets- och miljömedicin, biobank, genetik, immunologi och transfusionsmedicin, kemi, farmakologi, mikrobiologi samt patologi. Förvaltningen bedriver även forskning och utveckling inom sina områden.

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Regulatory Affairs assistent

Ansök    Maj 17    Bioglan AB    Biomedicinare
Som Regulatory Affairs assistent hos Bioglan kommer du att ingå i ett inspirerande team med duktiga kollegor på avdelningen. Du har förmågan att växla mellan olika uppgifter och att snabbt skapa relationer med kollegor. Du kommer att vara en del av vårt ambitiösa och glada team där du utvecklar dig genom att arbeta med varierande arbetsuppgifter. Jobbeskrivning Du kommer i första hand att arbeta med: Assistera personalen på avdelningen med arbetsuppgifte... Visa mer
Som Regulatory Affairs assistent hos Bioglan kommer du att ingå i ett inspirerande team med duktiga kollegor på avdelningen. Du har förmågan att växla mellan olika uppgifter och att snabbt skapa relationer med kollegor. Du kommer att vara en del av vårt ambitiösa och glada team där du utvecklar dig genom att arbeta med varierande arbetsuppgifter.


Jobbeskrivning
Du kommer i första hand att arbeta med:
Assistera personalen på avdelningen med arbetsuppgifter i anslutning till inskickandet av variationer på Bioglans produkter.
Själv iordningställa dokumentation till variationer.
Jobba med olika IT plattformar för att generera e-CTD sekvenser och skicka in ansökningar till myndigheter.
Arkivera dokumentation både lektroniskt och i pappersformat.
Utföra veckovisa litteratursökningar för våra produkter inom farmakovigilans.
Utföra månatliga rekoncilieringar för Bioglans produkter.
Översätta texter från svenska till engelska.
Allmänt administrativt support till avdelningen.Din profil
Noggrann och ordningsam person med strukturerat arbetssätt.
Du är van att arbeta självständigt med många arbetsuppgifter i ett högt tempo och har förmåga att prioritera, genomföra och slutföra.
Du är flexibel, har god samarbetsförmåga, med en positiv attityd.
Du har egen drivkraft och förmåga att ta egna initiativ.
Flytande svenska i tal och skrift samt goda kunskaper i engelska är ett krav.Det är meriterande om du:
Har erfarenhet från att ha arbetat med dokumentation av läkemedelsprodukter.Tjänsten är en heltids visstidsanställning på 2 år.
Tillträde: 1 juli.
https://careers.bioglan.se/jobb/job_details.php?id=5350 Visa mindre

Biomedicinare till Laboratoriemedicin Bas i Malmö

Ansök    Maj 11    REGION SKÅNE    Biomedicinare
Gör skillnad. Varje dag. Medicinsk service ger stöd och service till den skånska hälso- och sjukvården. Våra tjänster omfattar alltifrån laboratoriemedicin och medicinsk teknik till uppdrag inom prehospital sjukvård och forskning. Vi är cirka 2100 medarbetare i förvaltningen. Laboratoriemedicin bas är ett specialitetsoberoende och växande verksamhetsområde i förvaltningen. Vi förser vården med diagnostik till stöd för vård och behandling samt bedriver ... Visa mer
Gör skillnad. Varje dag.

Medicinsk service ger stöd och service till den skånska hälso- och sjukvården. Våra tjänster omfattar alltifrån laboratoriemedicin och medicinsk teknik till uppdrag inom prehospital sjukvård och forskning. Vi är cirka 2100 medarbetare i förvaltningen.

Laboratoriemedicin bas är ett specialitetsoberoende och växande verksamhetsområde i förvaltningen. Vi förser vården med diagnostik till stöd för vård och behandling samt bedriver en bred och högteknologisk verksamhet inom specialiteterna klinisk kemi, klinisk mikrobiologi, klinisk immunologi samt transfusionsmedicin, provtagning och funktionsundersökningar. Verksamheten kommer under de närmsta åren expandera ytterligare för att anpassa diagnostikutbudet till den framtida vården. För att upprätthålla kvalitet och kompetens samverkar vi kontinuerligt med övriga verksamhetsområden inom förvaltningen och har nära samarbete med både chefer, processledare och läkare inom dessa specialiteter. Tillsammans arbetar vi aktivt med att utveckla och förbättra metoder, flöden och processer för att skapa konkurrenskraft anpassad efter sjukvårdens framtida behov. Verksamhetens uppdrag omfattar, förutom diagnostik, även konsultverksamhet för sjukvården, utbildning av bland annat läkare och biomedicinska analytiker samt samarbete med universitet kring aktuella forsknings- och utvecklingsprojekt.

I vår verksamhet ingår även område bild- och laboratorieteknik som ansvarar för den medicintekniska säkerheten. Verksamheten bedrivs på tio orter i Skåne (Helsingborg, Hässleholm, Kristianstad, Landskrona, Lund, Malmö, Trelleborg, Ystad, Simrishamn och Ängelholm) och består av cirka 500 medarbetare där den största personalkategorin är biomedicinska analytiker. Vi anställer även andra yrkeskategorier så som biomedicinare, administratörer, undersköterskor och sjuksköterskor. Tillsammans levererar vi cirka 17 miljoner provsvar årligen.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu dig som vill arbeta som biomedicinsk analytiker/ biomedicinare på en spännande och utvecklande enhet. Tjänsten är en tillsvidareanställning med placeringsort i Malmö.

Dina arbetsuppgifter kommer huvudsakligen bestå av venös- och kapillärprovtagning på vuxna och barn, preanalytisk provhantering, funktionsundersökningar, remissregistrering, receptionsarbete samt hantering av provers flöde på provmottagningen. Ditt arbete utförs såväl självständigt som i grupp och du genomför varierande arbetsuppgifter på ett professionellt och effektivt sätt.

I rollen ingår även att medverka vid verksamhetsutveckling där du föreslår förändringar och förbättringar som kan leda till bättre arbetsmiljö och att resurser används på bästa sätt med patientfokus för framtidens sjukhus. Vi arbetar kontinuerligt med att utveckla vår verksamhet där vi förutom en spännande roll, erbjuder dig som söker goda utvecklingsmöjligheter.

KVALIFIKATIONER
Vi välkomnar dig som är legitimerad biomedicinsk analytiker alternativt biomedicinare med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Ett krav för tjänsten är att du har språkkunskaper i svenska som lägst motsvarar nivå C1 enligt Europarådets nivåskala. Vidare ser vi gärna att du som söker har erfarenhet av provtagning på vuxna och/eller barn samt erfarenhet av patientbemötande och kundkontakt.

Som person är du ansvarsfull och empatiskt lagd. Du är noggrann och strukturerad i din yrkesroll och har lätt för att samarbeta och kommunicera med kollegor. Vi erbjuder dig ett utvecklande och självständigt arbete i en spännande organisation där du har chans att göra skillnad. Stor vikt kommer att läggs vid personlig lämplighet.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval, varmt välkommen med din ansökan redan idag. Vi ser fram emot att lära känna dig!

ÖVRIGT
Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Medicinsk service är en av Region Skånes sex hälso- och sjukvårdsförvaltningar, med cirka 2 000 medarbetare. Vi möter vårdens behov av ambulanssjukvård, bild- och laboratorieteknik, klinisk träning, laboratoriemedicin och sjukvårdsrådgivning. Den laboratoriemedicinska verksamheten omfattar områdena arbets- och miljömedicin, biobank, genetik, immunologi och transfusionsmedicin, kemi, mikrobiologi samt patologi. Förvaltningen bedriver även forskning och utveckling inom sina områden.

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Relationsbyggande konsult, Life Science och Labb

Ansök    Dec 17    Plantvision AB    Biomedicinare
Beskriver du dig själv som handlingskraftig, relationsbyggande, självgående och förtroendeingivande? Gillar du att bygga relationer med kunder och slänga dig in i nya utmaningar? Då är du kanske vår nya konsult! Vem är du? Vi ser att dina personliga egenskaper är det viktigaste för att vi ska trivas och utvecklas tillsammans. PlantVision i Malmö/Öresundsregionen växer och vi söker dig som vill vara med på vår resa och bygga samt utveckla vår verksamhet in... Visa mer
Beskriver du dig själv som handlingskraftig, relationsbyggande, självgående och förtroendeingivande? Gillar du att bygga relationer med kunder och slänga dig in i nya utmaningar? Då är du kanske vår nya konsult!

Vem är du?
Vi ser att dina personliga egenskaper är det viktigaste för att vi ska trivas och utvecklas tillsammans. PlantVision i Malmö/Öresundsregionen växer och vi söker dig som vill vara med på vår resa och bygga samt utveckla vår verksamhet inom kvalitetssäkring och validering i framför allt laboratoriemiljöer.

Du har ett stort intresse av affärer och genom din förståelse för kunden skapar du ett mervärde och bygger långsiktiga relationer med kunden. Hos oss driver du din egen utveckling och med ditt driv kan du gå hur långt som helst!

Vi tror att du har följande erfarenhet/kompetenser:

- Minst 5 års erfarenhet inom Life Science
- Högskoleutbildning eller motsvarande
- Kunskaper inom validering, kvalificering, testning eller QA, främst inom labb-miljöer
- Erfarenhet av relevanta regelverk och guidelines så som exempelvis GMP, GAMP5, MDD/MDR, IVD/IVDR eller ISO13485
- Talar samt skriver flytande svenska och engelska (danska är meriterande)
- Innehar körkort och gärna egen bil


Om rollen
På PlantVision hjälper vi våra kunder med arbete i hela produktens livscykel och i hela företagets organisation. Majoriteten av våra kunder agerar inom regelstyrda branscher. Där ställs krav på att man uppfyller regelverk, direktiv och lagar och på att man ständigt håller sig uppdaterad när nya tillkommer.

Vi tycker att vi skiljer oss från traditionella konsultbolag. Vi fokuserar utifrån kundens behov och verksamhetsutmaningar och tar fram skräddarsydda lösningar som kan vara alltifrån rådgivande roller, konsultuppdrag i kundens organisation och hela projektleveranser. För oss är våra medarbetare vår största anledning och möjlighet till framgång. Vi är stolta över att vi tar stor hänsyn till medarbetaren, både i form av vad man vill arbeta med, hur man kan utvecklas professionellt och personligt och använda de drivkrafter som finns hos medarbetaren.

I den här rollen finns stor möjlighet att påverka arbetet och bidra till den strategiska utvecklingen av affärsområdet. Du kommer få vara med att bygga upp PlantVisions erbjudande då vi fortsätter att utveckla teamet i Malmö och Öresundsregionen.

PlantVision som arbetsgivare
Vi är mycket stolta över att vara ett certifierat Great Place To Work-företag - ett certifikat som placerar oss bland de bästa arbetsgivarna i Sverige.

Vi erbjuder dig som anställd ett spännande och inspirerande arbete men ger dig även möjligheten att aktivt påverka företagets utveckling tillsammans med dina kollegor. Du som medarbetare är PlantVisions viktigaste resurs och vi är därför mycket angelägna om varje individs utveckling och inflytande.

Som medarbetare hos oss får du bland annat:

- En stark kultur som präglas av att dela kunskap och kompetensutveckling i form av interna- och externa utbildningar samt individuella utvecklingsplaner. Vi lär oss av varandra, både på daglig basis i vårt arbete, och att vi satsar mycket på detta genom bl.a. olika personalaktiviteter.
- En trygg anställning med bl.a. fast månadslön.
- Vi har en flexibel arbetsmiljö och erbjuder stor frihet under ansvar då vi förstår att allas liv ser olika ut och vikten av att ha en god balans mellan jobb och fritid.
- Vi är stolta över vårt anställningserbjudande som bland annat innefattar friskvårdbidrag, företagshälsovård, tjänstepension med personlig rådgivning samt 30 dagars semester.


Ansökan
Om du tror att vi är rätt arbetsplats för dig och att du är rätt för oss, skicka in din ansökan redan idag! Urval sker löpande. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Om du har frågor om denna tjänst, välkommen att kontakta Fredrik Arrigucci på 0703-817899. Visa mindre

Biomedicinare till VE reproduktionsmedicinskt centrum i Malmö

Ansök    Nov 4    REGION SKÅNE    Biomedicinare
Gör skillnad. Varje dag. Reproduktionsmedicinskt centrum (RMC) i Malmö tillhör Skånes universitetssjukhus och är en ISO-9001 certifierad verksamhet som har expertis inom ämnesområdet reproduktion. Vid RMC genomför vi infertilitetsutredningar, assisterad befruktning (IVF-behandling, inseminationsbehandling och sperma- och äggdonation) samt arbetar inom områden som gynekologi, andrologi och gynekologisk endokrinologi. Observera att denna annons finns publi... Visa mer
Gör skillnad. Varje dag.

Reproduktionsmedicinskt centrum (RMC) i Malmö tillhör Skånes universitetssjukhus och är en ISO-9001 certifierad verksamhet som har expertis inom ämnesområdet reproduktion. Vid RMC genomför vi infertilitetsutredningar, assisterad befruktning (IVF-behandling, inseminationsbehandling och sperma- och äggdonation) samt arbetar inom områden som gynekologi, andrologi och gynekologisk endokrinologi.

Observera att denna annons finns publicerad under flera olika yrkeskategorier som är kopplade till en huvudannons. Du kan därför komma att slussas vidare när du söker jobbet.

ARBETSUPPGIFTER
Till RMC söker vi nu en embryolog ,biomedicinare alternativt biomedicinsk analytiker. Dina arbetsuppgifter är kliniskt relaterade och innebär bland annat följande:

• Spermaanalyser
• Preparering av sperma till infertilitetsutredning och behandling
• Odling av gameter och embryon med tillhörande rutiner Intracytoplasmic sperm Injection (ICSI)
• Vitrifikation av gameter, vävnad och embryon
• Preparering av spermier från bitestikel och testikelvävnad
• Hormonanalyser
• Kvalitetskontroll Sperm Chromatin Structure Assay (SCSA)
• Registrering av kliniska- och laboratoriedata i RMC:s databaser
• Deltagande i forskning
• Laboratorierelaterad vägledning av patienter i samband med utredning och behandling
• Metodutveckling
• Renrumsarbete renrumsrelaterade kvalitetskontroller för laboratoriet
• Internrevisioruppgifter enligt ISO-9001
• Tidbokning av patienter, delvis patientkontakt
• Helgarbete på laboratoriet.

KVALIFIKATIONER
För tjänsten krävs att är du legitimerad biomedicinsk analytiker med behörighet att verka inom svensk sjukvård, alternativt annan naturvetenskaplig utbildning som biomedicinsk analytiker, embryolog, biomedicinare, molekylärbiolog eller motsvarande. Du har goda språkkunskaper i svenska och språkkravet för legitimerad biomedicinsk analytiker är svenska lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala. Har du erfarenhet av spermaanalys, cellodling, IVF, ICSI, vitrifikation, WinIVF och/eller relevant forskning, är det meriterande för tjänsten.

Vi söker dig som är ansvarstagande och har god förmåga att arbeta såväl självständigt som i team. Du är flexibel, noggrann, engagerad med god kommunikationsförmåga. Då verksamheten inom RMC bygger på samverkan över såväl sjukhus- som specialistgränser bör du vara en positiv och utåtriktad person som verkar för ett öppet, innovativt och lärande arbetsklimat på enheten.

I denna rekrytering tillämpas löpande urval. Välkommen med din ansökan redan idag!

ÖVRIGT
Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne. Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt i allt vi gör.

Skånes universitetssjukhus (Sus) finns i Lund och Malmö och är landets tredje största sjukhus. Sus är ett kunskapsnav för hälso- och sjukvård i livets alla skeden på regional, nationell och internationell nivå. Våra 12 000 medarbetare är med och driver utvecklingen inom universitetssjukhusets tre uppdragsområden: vård, forskning och utbildning. Hos oss får du arbeta i en värderingsstyrd organisation som utvecklar hälso- och sjukvården tillsammans med patienter och deras närstående. Välkommen!

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Regulatory Affairs Specialist

Ansök    Jul 10    Bioglan AB    Biomedicinare
Som Regulatory Affairs Specialist hos Bioglan kommer du att ingå i ett inspirerande team med duktiga kollegor även om du förväntas arbeta självständigt. Du har förmågan att växla mellan olika uppgifter och att snabbt skapa relationer med kollegor. Du kommer att vara en del av vårt ambitiösa och glada team där du utvecklar dig genom att arbeta med varierande arbetsuppgifter. Jobbeskrivning Du kommer i första hand att arbeta med: Utveckla, granska och samm... Visa mer
Som Regulatory Affairs Specialist hos Bioglan kommer du att ingå i ett inspirerande team med duktiga kollegor även om du förväntas arbeta självständigt. Du har förmågan att växla mellan olika uppgifter och att snabbt skapa relationer med kollegor. Du kommer att vara en del av vårt ambitiösa och glada team där du utvecklar dig genom att arbeta med varierande arbetsuppgifter.


Jobbeskrivning
Du kommer i första hand att arbeta med:
Utveckla, granska och sammansätta dokumentation för underhåll av registrerade licenser i den nordiska marknaden, så som ändringsansökningar, förnyelser, utvidgat godkännande.
Support vid registrering av nya produkter i form av översättning av produktinformation, granskning och godkännande av märkningsmaterial och marknadsmaterial.
Support till regulatoriska avdelningen på vårt huvudkontor för de produkter där de är MAH och produkten säljs i nordiska marknaden.
Uppdatering av interna registreringsdokument/databaser och olika produktregister som FASS, Felleskatalogen, DKMANet, Vnr.
Utveckla, granska och sammansätta dokumentation för underhåll av teknisk dokumentation.
Regulatory support för företaget.
Utveckla, granska och implementera avdelnings SOPar.
Back-up till ansvarig för farmakovigilans.Din profil
Erfarenhet av läkemedelsregistreringar i minst 3 år.
Erfarenhet av läkemedels-GDP/GMP inom en tillståndspliktig verksamhet.
Noggrann och ordningsam person med strukturerat arbetssätt.
Du är van att arbeta självständigt med många arbetsuppgifter i ett högt tempo och har förmåga att prioritera, genomföra och slutföra.
Du är flexibel, har god samarbetsförmåga, analytiskt tänkande och problemlösare med en positiv attityd.
Du har egen drivkraft och förmåga att ta egna initiativ.
Flytande svenska i tal och skrift samt goda kunskaper i engelska är ett krav.Det är meriterande om du:
Kan förstå och tolka läkemedels och medicinteknisk regelverk.
Har erfarenhet med dokumentation för medicintekniska produkter.
Är kunnig i fler nordiska språk.Tjänsten är en heltids tillsvidareanställning med 6 månaders visstidsanställning.
Tillträde: Snarast eller enligt överenskommelse.
https://careers.bioglan.se/jobb/job_details.php?id=5350 Visa mindre

Clinical Project Manager

This position is open at our office in Uppsala, Stockholm or Malmö. LINK Medical is searching for a Clinical Project Manager (CPM) to join our team. Our company is growing, and the portfolio of cross-functional projects is increasing. As a CPM you will be part of new and innovative projects at LINK Medical. We are not just looking for a regular person, the CPM is one of the most exciting and special positions in our company! It takes a unique talent to be ... Visa mer
This position is open at our office in Uppsala, Stockholm or Malmö.
LINK Medical is searching for a Clinical Project Manager (CPM) to join our team. Our company is growing, and the portfolio of cross-functional projects is increasing. As a CPM you will be part of new and innovative projects at LINK Medical. We are not just looking for a regular person, the CPM is one of the most exciting and special positions in our company! It takes a unique talent to be a successful CPM and you need to have very good knowledge of clinical trials, understand the deliverables of the project, collaborate with your LINK team and keep track of the clients needs. You need to be able to communicate and manage many things with high quality within budget.
At LINK Medical we offer an international environment in a unique team of highly specialized and talented colleagues who work together to creatively solve challenges and deliver high-quality results. We offer competitive salaries, careers development paths, and opportunities to learn and grow!
Responsibilities
Execution of Phase I-IV multinational trials from initiation until end of the trial.
As a CPM, you serve as the primary contact towards the customer. The CPM’s daily tasks consist largely of communication (via meetings, e-mail, and telephone) with other team members, vendors, and the sponsor.
You are responsible for ensuring that projects run within LINK Medical are completed with high quality and in time, within the budget, and in accordance with the customer’s requests and regulatory requirements.

Desired qualifications
Natural science degree at university level.
Previous experience from clinical trials and project management, preferably from a CRO or the pharmaceutical industry.
Since most of our customers are international, good knowledge in both Swedish and English, in both speech and writing, is a requirement.

Personal characteristics
Very good cooperative ability and ability to create a good relationship with our customers.
You are flexible, structured and service-oriented.
Ability to show initiative and to work independently.LINK Medical offers an exciting and challenging position in a European CRO that has a strong local presence. The company focuses on collaboration, sharing of experience and continuous development of our employees. You will be given meaningful tasks requiring efficient collaboration between industry, clinical and scientific teams and the authorities. We offer a competitive compensation and benefit scheme for all employees. Visa mindre

Group Manager Medical Writing

This position is open at our office in Stockholm, Uppsala and Malmö, Sweden. LINK Medical is searching for a Group Manager Medical Writing (MW). Our company is growing, and the portfolio of cross-functional projects is increasing. As a Group Manager MW, you will work in close collaboration with members of several project teams (i.e. project managers and statisticians) across the LINK Medical organization. The position might require to be partly outsourced ... Visa mer
This position is open at our office in Stockholm, Uppsala and Malmö, Sweden.
LINK Medical is searching for a Group Manager Medical Writing (MW). Our company is growing, and the portfolio of cross-functional projects is increasing. As a Group Manager MW, you will work in close collaboration with members of several project teams (i.e. project managers and statisticians)
across the LINK Medical organization. The position might require to be partly outsourced to clients in the greater Stockholm, Uppsala and Malmö area.
Responsibilities:
Line management of the assigned staff (3-5 MWs), to keep oversight of resourcing, recruitment, training, MW processes and department budget.
The role also entails work as a medical writer (approx. 50%). This means coordination, writing, editing and quality control of documents for clinical trials such as clinical study protocols, informed consent forms, safety summaries, clinical study reports and scientific publications.

Desired qualifications:
Natural science/medicine degree at a university level
A doctoral title and previous line management experience is meritorious.
Generally good IT skills and use of standard office tools
Fluent in Swedish and English (spoken and written)
Previous experience from working with clinical trials from the pharmaceutical industry, CRO, or similar activities
Used to writing and summarizing scientific documents and evaluating information from statistical analyses in the form of tables and figures.

Personal characteristics
As a person, you are flexible, structured, effective and customer-focused
You create good relationships with customers and staff
You take initiatives acting with confidence and work independently
You write in a well-structured and logical way to meet the needs of the audience


LINK Medical offers an exciting and challenging position in a European CRO that has a strong local presence. The company focuses on collaboration, sharing of experience and continuous development of our employees. You will be given meaningful tasks requiring efficient collaboration between industry, clinical and scientific teams and the authorities. We offer a competitive compensation and benefits scheme for all employees.
Contact information:
If you would like to know more or have any questions about the position, please contact VP Clinical Operations, Johanna Sundberg [email protected], +46 70 810 14 42
All applications are treated confidentially. Local applicants will be prioritized.
Last day for application: 2020-08-21
Please apply to the job by filling out the application below: Visa mindre

Relationsbyggande konsult, Life Science och Labb

Ansök    Jul 3    Plantvision AB    Biomedicinare
Beskriver du dig själv som handlingskraftig, relationsbyggande, självgående och förtroendeingivande? Gillar du att bygga relationer med kunder och slänga dig in i nya utmaningar? Då är du kanske vår nya konsult! Vem är du? Vi ser att dina personliga egenskaper är det viktigaste för att vi ska trivas och utvecklas tillsammans. PlantVision i Malmö/Öresundsregionen växer och vi söker dig som vill vara med på vår resa och bygga samt utveckla vår verksamhet in... Visa mer
Beskriver du dig själv som handlingskraftig, relationsbyggande, självgående och förtroendeingivande? Gillar du att bygga relationer med kunder och slänga dig in i nya utmaningar? Då är du kanske vår nya konsult!

Vem är du?
Vi ser att dina personliga egenskaper är det viktigaste för att vi ska trivas och utvecklas tillsammans. PlantVision i Malmö/Öresundsregionen växer och vi söker dig som vill vara med på vår resa och bygga samt utveckla vår verksamhet inom kvalitetssäkring och validering i framför allt laboratoriemiljöer.

Du har ett stort intresse av affärer och genom din förståelse för kunden skapar du ett mervärde och bygger långsiktiga relationer med kunden. Hos oss driver du din egen utveckling och med ditt driv kan du gå hur långt som helst!

Vi tror att du har följande erfarenhet/kompetenser:

- Minst 5 års erfarenhet inom Life Science
- Högskoleutbildning eller motsvarande
- Kunskaper inom validering, kvalificering, testning eller QA, främst inom labb-miljöer
- Erfarenhet av relevanta regelverk och guidelines så som exempelvis GMP, GAMP5, MDD/MDR, IVD/IVDR eller ISO13485
- Talar samt skriver flytande svenska och engelska (danska är meriterande)
- Innehar körkort och gärna egen bil


Om rollen
På PlantVision hjälper vi våra kunder med arbete i hela produktens livscykel och i hela företagets organisation. Majoriteten av våra kunder agerar inom regelstyrda branscher. Där ställs krav på att man uppfyller regelverk, direktiv och lagar och på att man ständigt håller sig uppdaterad när nya tillkommer.

Vi tycker att vi skiljer oss från traditionella konsultbolag. Vi fokuserar utifrån kundens behov och verksamhetsutmaningar och tar fram skräddarsydda lösningar som kan vara alltifrån rådgivande roller, konsultuppdrag i kundens organisation och hela projektleveranser. För oss är våra medarbetare vår största anledning och möjlighet till framgång. Vi är stolta över att vi tar stor hänsyn till medarbetaren, både i form av vad man vill arbeta med, hur man kan utvecklas professionellt och personligt och använda de drivkrafter som finns hos medarbetaren.

I den här rollen finns stor möjlighet att påverka arbetet och bidra till den strategiska utvecklingen av affärsområdet. Du kommer få vara med att bygga upp PlantVisions erbjudande då vi fortsätter att utveckla teamet i Malmö och Öresundsregionen.

PlantVision som arbetsgivare
Vi är mycket stolta över att vara ett certifierat Great Place To Work-företag - ett certifikat som placerar oss bland de bästa arbetsgivarna i Sverige.

Vi erbjuder dig som anställd ett spännande och inspirerande arbete men ger dig även möjligheten att aktivt påverka företagets utveckling tillsammans med dina kollegor. Du som medarbetare är PlantVisions viktigaste resurs och vi är därför mycket angelägna om varje individs utveckling och inflytande.

Som medarbetare hos oss får du bland annat:

- En stark kultur som präglas av att dela kunskap och kompetensutveckling i form av interna- och externa utbildningar samt individuella utvecklingsplaner. Vi lär oss av varandra, både på daglig basis i vårt arbete, och att vi satsar mycket på detta genom bl.a. olika personalaktiviteter.
- En trygg anställning med bl.a. fast månadslön.
- Vi har en flexibel arbetsmiljö och erbjuder stor frihet under ansvar då vi förstår att allas liv ser olika ut och vikten av att ha en god balans mellan jobb och fritid.
- Vi är stolta över vårt anställningserbjudande som bland annat innefattar friskvårdbidrag, företagshälsovård, tjänstepension med personlig rådgivning samt 30 dagars semester.


Ansökan
Om du tror att vi är rätt arbetsplats för dig och att du är rätt för oss, skicka in din ansökan redan idag! Urval sker löpande. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Om du har frågor om denna tjänst, välkommen att kontakta Fredrik Arrigucci på 0703-817899. Visa mindre

QA Specialist

Vill du känna att du har ett betydelsefullt jobb och gör skillnad? Här är en möjlighet för dig som vill jobba på ett företag i tillväxt som QA Specialist med att säkerställa kvaliteten på våra produkter till läkemedelsbranschen och jobba med ständiga förbättringar tillsammans med trevliga kollegor! PolyPeptide söker nu en QA Specialist till vår produktionssite i Malmö QA-avdelningen på PolyPeptide i Malmö består idag av 22 personer och är uppdelad i två ... Visa mer
Vill du känna att du har ett betydelsefullt jobb och gör skillnad? Här är en möjlighet för dig som vill jobba på ett företag i tillväxt som QA Specialist med att säkerställa kvaliteten på våra produkter till läkemedelsbranschen och jobba med ständiga förbättringar tillsammans med trevliga kollegor!

PolyPeptide söker nu en QA Specialist till vår produktionssite i Malmö

QA-avdelningen på PolyPeptide i Malmö består idag av 22 personer och är uppdelad i två team, QA Operation och QA Compliance. QA ansvarar för kundsupport, kund- och myndighetsinspektioner, kvalitetsavtal, kvalificering av leverantörer, interninspektioner, GMP-utbildning, utredningar samt godkännande av policys och procedurer. Inom QA finns en bredd i arbetsuppgifterna och utvecklingsmöjligheterna är stora för dig som vill utvecklas inom flera olika områden.

Som QA Specialist säkerställer du kvaliteten på våra produkter och är med och utvecklar och förbättrar vårt kvalitetssystem. Du har ett tätt samarbete med övriga delar av organisationen.

Dina arbetsuppgifter är varierande och består bland annat av:

- Granskning av batchdokumentation för intermediat och API inklusive frisläppning till vidare tillverkning eller försäljning
- QA-representant i interna projekt och kundprojekt
- Kontaktperson gentemot kunder i QA-frågor
- Granskning av dokumentation för råvaror och frisläppning till tillverkning
- Bedömning och uppföljning av avvikelseutredningar, ändringsärenden och OOS- och OOT-utredningar
- Granskning och godkännande av kvalitetsstyrande dokument som SOPar, specifikationer och riskbedömningar
- Deltaga i interna och externa audits


För befattningen krävs:

- Högskoleutbildning i kemi, molekylärbiologi, farmaceut eller civilingenjör.
- Gedigna kunskaper inom Microsoft Office, främst inom Excel, där vi bearbetar data.
- Förmåga att kunna uttrycka dig obehindrat både muntligt och skriftligt på såväl svenska som engelska.
- Erfarenhet av att använda eller kvalificera elektroniska system som ERP, Trackwise, dokumenthanteringssystem, elektroniska batch records är meriterande
- Tidigare arbete inom läkemedel eller Medical Device verksamhet enligt GMP är meriterande


Vem letar vi efter?

Vi söker dig som är drivande, effektiv, beslutsam samt har förmåga att arbeta såväl självständigt som i grupp. Vi erbjuder ett arbete en expansiv miljö och vi ser gärna att du vill växa tillsammans med oss.

Vad vi erbjuder!

På PolyPeptide erbjuder vi en attraktiv arbetsmiljö i ett världsledande företag med en familjär stämning där både medarbetare och verksamhet utvecklas tillsammans. Gillar du att utmana dig själv och drivs av att kunna påverka saker till att bli bättre hoppas vi att tjänsten intresserar dig.

Ansökan

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Manager QA, Anna Nilsson, 0737-077978. Facklig information får du av ordförande i Akademikerförbundet respektive Unionen, som nås på 040-36 62 00. Vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 2 augusti.PolyPeptide är en av världens största oberoende kontraktstillverkare av terapeutiska peptider för läkemedel och kosmetika. PolyPeptide Group är representerade med enheter i Frankrike, Belgien, Indien, Sverige samt USA och sysselsätter ca 850 medarbetare. Koncernen är en privatägd organisation och tillverkar mer än en tredjedel av alla godkända peptidläkemedelssubstanser. Visa mindre

Regulatory Affairs Specialist

Ansök    Apr 29    Bioglan AB    Biomedicinare
Som Regulatory Affairs Specialist hos Bioglan kommer du att ingå i ett inspirerande team med duktiga kollegor även om du förväntas arbeta självständigt. Du har förmågan att växla mellan olika uppgifter och att snabbt skapa relationer med kollegor. Du kommer att vara en del av vårt ambitiösa och glada team där du utvecklar dig genom att arbeta med varierande arbetsuppgifter. Jobbeskrivning Du kommer i första hand att arbeta med: Utveckla, granska och samm... Visa mer
Som Regulatory Affairs Specialist hos Bioglan kommer du att ingå i ett inspirerande team med duktiga kollegor även om du förväntas arbeta självständigt. Du har förmågan att växla mellan olika uppgifter och att snabbt skapa relationer med kollegor. Du kommer att vara en del av vårt ambitiösa och glada team där du utvecklar dig genom att arbeta med varierande arbetsuppgifter.


Jobbeskrivning
Du kommer i första hand att arbeta med:
Utveckla, granska och sammansätta dokumentation för underhåll av registrerade licenser i den nordiska marknaden, så som ändringsansökningar, förnyelser, utvidgat godkännande.
Support vid registrering av nya produkter i form av översättning av produktinformation, granskning och godkännande av märkningsmaterial och marknadsmaterial.
Support till regulatoriska avdelningen på vårt huvudkontor för de produkter där de är MAH och produkten säljs i nordiska marknaden.
Uppdatering av interna registreringsdokument/databaser och olika produktregister som FASS, Felleskatalogen, DKMANet, Vnr.
Utveckla, granska och sammansätta dokumentation för underhåll av teknisk dokumentation.
Regulatory support för företaget.
Utveckla, granska och implementera avdelnings SOPar.
Back-up till ansvarig för farmakovigilans.Din profil
Erfarenhet av läkemedelsregistreringar i minst 3 år.
Erfarenhet av läkemedels-GDP/GMP inom en tillståndspliktig verksamhet.
Noggrann och ordningsam person med strukturerat arbetssätt.
Du är van att arbeta självständigt med många arbetsuppgifter i ett högt tempo och har förmåga att prioritera, genomföra och slutföra.
Du är flexibel, har god samarbetsförmåga, analytiskt tänkande och problemlösare med en positiv attityd.
Du har egen drivkraft och förmåga att ta egna initiativ.
Flytande svenska i tal och skrift samt goda kunskaper i engelska är ett krav.Det är meriterande om du:
Kan förstå och tolka läkemedels och medicinteknisk regelverk.
Har erfarenhet med dokumentation för medicintekniska produkter.
Är kunnig i fler nordiska språk.Tjänsten är en heltids tillsvidareanställning med 6 månaders visstidsanställning.
Tillträde: Snarast eller enligt överenskommelse.
https://careers.bioglan.se/jobb/job_details.php?id=5350 Visa mindre

Regulatory Affairs Specialist

Ansök    Jun 1    Bioglan AB    Biomedicinare
Som Regulatory Affairs Specialist hos Bioglan kommer du att ingå i ett inspirerande team med duktiga kollegor även om du förväntas arbeta självständigt. Du har förmågan att växla mellan olika uppgifter och att snabbt skapa relationer med kollegor. Du kommer att vara en del av vårt ambitiösa och glada team där du utvecklar dig genom att arbeta med varierande arbetsuppgifter. Jobbeskrivning Du kommer i första hand att arbeta med: Utveckla, granska och samm... Visa mer
Som Regulatory Affairs Specialist hos Bioglan kommer du att ingå i ett inspirerande team med duktiga kollegor även om du förväntas arbeta självständigt. Du har förmågan att växla mellan olika uppgifter och att snabbt skapa relationer med kollegor. Du kommer att vara en del av vårt ambitiösa och glada team där du utvecklar dig genom att arbeta med varierande arbetsuppgifter.


Jobbeskrivning
Du kommer i första hand att arbeta med:
Utveckla, granska och sammansätta dokumentation för underhåll av registrerade licenser i den nordiska marknaden, så som ändringsansökningar, förnyelser, utvidgat godkännande.
Support vid registrering av nya produkter i form av översättning av produktinformation, granskning och godkännande av märkningsmaterial och marknadsmaterial.
Support till regulatoriska avdelningen på vårt huvudkontor för de produkter där de är MAH och produkten säljs i nordiska marknaden.
Uppdatering av interna registreringsdokument/databaser och olika produktregister som FASS, Felleskatalogen, DKMANet, Vnr.
Utveckla, granska och sammansätta dokumentation för underhåll av teknisk dokumentation.
Regulatory support för företaget.
Utveckla, granska och implementera avdelnings SOPar.
Back-up till ansvarig för farmakovigilans.Din profil
Erfarenhet av läkemedelsregistreringar i minst 3 år.
Erfarenhet av läkemedels-GDP/GMP inom en tillståndspliktig verksamhet.
Noggrann och ordningsam person med strukturerat arbetssätt.
Du är van att arbeta självständigt med många arbetsuppgifter i ett högt tempo och har förmåga att prioritera, genomföra och slutföra.
Du är flexibel, har god samarbetsförmåga, analytiskt tänkande och problemlösare med en positiv attityd.
Du har egen drivkraft och förmåga att ta egna initiativ.
Flytande svenska i tal och skrift samt goda kunskaper i engelska är ett krav.Det är meriterande om du:
Kan förstå och tolka läkemedels och medicinteknisk regelverk.
Har erfarenhet med dokumentation för medicintekniska produkter.
Är kunnig i fler nordiska språk.Tjänsten är en heltids tillsvidareanställning med 6 månaders visstidsanställning.
Tillträde: Snarast eller enligt överenskommelse.
https://careers.bioglan.se/jobb/job_details.php?id=5350 Visa mindre

Postdoktor till institutionen för biomedicinsk vetenskap

Ansök    Feb 11    Malmö universitet    Biomedicinare
Innehåll och arbetsuppgifter Som postdoktor kommer att medverka i ett projekt med fokus på utveckling av metoder för analys av mikrobiota på ytor av olika material och biologisk vävnad tex hud. Ett långsiktigt mål är att identifiera lågmolekylära ämnen som genereras av mikroorganismer, dvs molekyler som inverkar på redox och immunreaktioner vid biologiska gränsytor. Arbetet innefattar laborativa och teoretiska/vetenskapliga moment i samarbete med andra fo... Visa mer
Innehåll och arbetsuppgifter
Som postdoktor kommer att medverka i ett projekt med fokus på utveckling av metoder för analys av mikrobiota på ytor av olika material och biologisk vävnad tex hud. Ett långsiktigt mål är att identifiera lågmolekylära ämnen som genereras av mikroorganismer, dvs molekyler som inverkar på redox och immunreaktioner vid biologiska gränsytor. Arbetet innefattar laborativa och teoretiska/vetenskapliga moment i samarbete med andra forskare och personal från företag som är partners i projektet Biobarriärer – hälsa, besvär och läkning. Initialt kommer arbetet ska utföras på in-vitro modeller som identifieras och utvecklas i diskussion med övriga partners i projektet. Du kommer att agera som projektledare i dessa diskussioner och ta ansvar för kontakter och den samordning som krävs för att få fungerande samarbete. I arbetet ingår även moment där resultaten bedöms i relation till projekt plan och tidigare publicerade forskningsresultat.

Behörighet
En postdoktor anställs i huvudsak för forskning och har avlagt doktorsexamen eller en utländsk examen som bedöms motsvara doktorsexamen. Främst bör den komma i fråga som avlagt doktorsexamen högst tre år innan tiden för ansökan för anställningen som postdoktor gått ut.

Vi söker dig som har minst en doktorsexamen inom mikrobiologi, farmaci eller annat relevant ämne. Du har grundläggande och praktiska kunskaper inom mikrobiologi och praktiska erfarenheter från att ha jobbat med HPLC-MS, GC-MS, MALDI-TOF eller liknande tekniker.

Det är meriterande om du har erfarenhet att ha jobbat i samarbete med industri. Erfarenhet av MALDI-TOF för karakterisering av mikrobiota värderas högt i detta sammanhang. Det är också meriterande om du har jobbat med provtagning och analys av mikrobiota på patienter/människor, deltagit i diagnostik av infektioner,och har forskningserfarenhet kring antimikrobiella behandlingar som t.ex. antimikrobiella växtextrakt.

Bedömningsgrunder


• Doktorsavhandlingens kvalitet och inriktning
• Forskningsverksamhet inom områden med relevans för aktuell anställning
• Dokumenterad förmåga att självständigt bedriva forskning av god kvalitet
• Reflekterande redogörelse kring den egna pedagogiska grundsynen och praktiken
• Visad förmåga till kommunikation och samverkan med aktörer i andra delar av samhället med anknytning till utbildning och forskning

Upplysningar
För information om projektet kontakta Tautgirdas Ruzgas, 040 6657431. För generell information om att arbeta på institutionen för biomedicinsk vetenskap, kontakta prefekt Johan Engblom, 040 6657483.

Inför rekryteringsarbetet har Malmö universitet tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansökan
Du söker anställningen via Malmö universitets rekryteringssystem genom att klicka på knappen "Ansök". Du som sökande ansvarar för att ansökan är komplett i enlighet med annonsen och att den är universitetet tillhanda senast 20 februari 2020.

Ansökan skall innehålla:

Undertecknad meritförteckning
Vidimerade betygskopior
Pedagogisk avsiktsförklaring
Kortfattad redogörelse för vetenskaplig, pedagogisk och annan verksamhet som är av betydelse med hänsyn till den sökta befattningen inklusive en vision om den sökandes framtida forskning och undervisning.
Förteckning över vetenskapliga och pedagogiska arbeten
De vetenskapliga och pedagogiska arbeten som främst åberopas (max fem av varje)
Referenser

De pedagogiska meriterna kan dokumenteras med vägledning av Malmö universitets meritportfölj för lärare/forskare. Se även Malmö universitets anställningsordning. Böcker och eventuella andra handlingar (publikationer) som inte kan skickas elektroniskt ska skickas i kuvert, märkt med referensnummer REK 2020/35, i tre exemplar till HR-avdelningen, Malmö universitet, 205 06 Malmö. Om handlingarna väger mer än 2 kg skickas de till leveransadress: HR-avdelningen, Malmö universitet, Matrosgatan 1, 211 18 Malmö, märkt med referensnummer REK 2020/35.

Övrigt
Anställningen är tidsbegränsad på ett år, sysselsättningsgraden är 40 %.

Malmö universitet är en arbetsplats och ett lärosäte som präglas av ett öppet och inkluderande synsätt, där jämställdhet och lika villkor tillför mervärde i vår verksamhet.
Malmö universitet tillämpar individuell lönesättning.

Tillträde
Så snart som möjligt eller efter överenskommelse.

Fackliga företrädare
SACO-S: Desiree Annvir, [email protected]  eller Lina Corter, [email protected]

Lärarförbundet: Carl-Erik Blomberg, [email protected]

OFR/S (ST): Aje Carlbom, [email protected]

 

Se annonsen i sin helhet på Malmö universitets hemsida. 

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

QUALITY ASSURANCE TILL ALTEN LIFE SCIENCE

Ansök    Jan 22    Alten Sverige AB    Biomedicinare
Vi söker nu morgondagens medarbete till vårt team inom läkemedels- och medtechindustrin som vill arbeta med Quality Assurance (QA) i Skåne-regionen. Du prioriterar kvalitet och arbetar på ett noggrant och strukturerat sätt. Du kommer att ingå i ett team med nära samarbeta med olika de olika avdelningarna som finns i ett Life Science bolag, så som produktion, underhåll, kvalitetsavdelningarna, etc.  Dina arbetsuppgifter: - Redaktion av procedurer och SOP-... Visa mer
Vi söker nu morgondagens medarbete till vårt team inom läkemedels- och medtechindustrin som vill arbeta med Quality Assurance (QA) i Skåne-regionen. Du prioriterar kvalitet och arbetar på ett noggrant och strukturerat sätt. Du kommer att ingå i ett team med nära samarbeta med olika de olika avdelningarna som finns i ett Life Science bolag, så som produktion, underhåll, kvalitetsavdelningarna, etc. 

Dina arbetsuppgifter:
- Redaktion av procedurer och SOP-skrivning
- Ansvar för att fatta beslut om produkter uppfyller ställda lagkrav
- Medverka i förbättringsarbetet och i utredningar av avvikelser. 
- Godkänner kvalitetsstyrande dokument som ändringsärenden, instruktioner och valideringar 

Din profil:
- Universitetsexamen
- Är noggrann och har ett högt kvalitetstänk
- Självgående, initiativtagande och ska ha lätt för att samarbeta
- Flexibel och kommunikativ
- Goda språkkunskaper inom svenska och engelska i tal och skrift
- Kunskap om kvalitetsarbete
- Kunskap om GxP och/eller ISO 13485 

Vad vi erbjuder dig
Varje medarbetare är lika viktig i ALTENs framgång! Vi drivs av att se människor växa och utvecklas, därför skapar vi möjligheter att få arbeta med det man har passion för. På ALTEN har vi ett stort utbud av uppdrag hos flera av de främsta företagen i Sverige i flera olika branscher, där dina önskemål styr din väg framåt. Vi erbjuder såväl nationella som internationella möjligheter och tillsammans med din coachande chef bygger du din karriär så att du kan utvecklas och förverkliga dina mål och drömmar!

Som konsult får du både en teamkänsla i ditt uppdrag och en riktigt härlig gemenskap på ALTEN. Genom våra interna nätverk ALTEN Sports, [email protected] och ALTEN Innovation ges du möjlighet att driva frågor och aktiviteter som just du brinner för, tillsammans med dina kollegor. Allt är självklart frivilligt. Balans mellan arbete och privatliv sätter vi högst på listan. Självklart har vi kollektivavtal. Utöver detta har vi förmåner såsom friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar.

We believe in growing together! Visa mindre

Clinical Project Manager

Ansök    Jan 27    LINK Medical Research AB    Biomedicinare
We are looking for a Clinical Project Manager. The job is based at LINK Medical Research in Sweden. Be part of amazing, new, and innovative projects at LINK Medical. We are not just looking for a regular person, the Clinical PM is one of the most exciting and special positions in our company. It takes a special talent to be a successful PM. this is an extremely special position because you need to have very good knowledge of clinical trials, understand the... Visa mer
We are looking for a Clinical Project Manager. The job is based at LINK Medical Research in Sweden.
Be part of amazing, new, and innovative projects at LINK Medical. We are not just looking for a regular person, the Clinical PM is one of the most exciting and special positions in our company. It takes a special talent to be a successful PM. this is an extremely special position because you need to have very good knowledge of clinical trials, understand the deliverables of the project, collaborate with your LINK team and also collaborate and get to know what the client needs. You need to be able to communicate and manage many things with high quality and within budget. We offer an international environment and unique team of highly specialized and talented colleagues who work together to creatively solve challenges and deliver high-quality results. We offer competitive salaries, careers development paths, and opportunities to learn and grow.


Responsibilities and duties:
Execution of Phase I-IV multinational trials from initiation until end of the trial
As a CPM, you serve as the primary contact towards the customer. The CPM’s daily tasks consist largely of communication (via meetings, e-mail, and telephone) with other team members, vendors, and the sponsor.
You are responsible for ensuring that projects run within LINK Medical are completed with high quality and in time, within the budget, and in accordance with the customer’s requests and regulatory requirements.

Education and competence:
University degree within natural sciences.
Previous experience from clinical trials and project management is merit, preferably from a CRO or the pharmaceutical industry.
Since most of our customers are international, good knowledge in both Swedish and English, in both speech and writing, is a requirement.
Very good cooperative ability and ability to create a good relationship with our customers.
You are flexible, structured and service-oriented.LINK Medical offers an exciting and challenging position in a European CRO that has a strong local presence. The company focuses on collaboration, sharing of experience and continuous development of our employees. You will be given challenging tasks requiring a good collaboration with both colleagues and customers. We offer a competitive salary, pension, and a benefit scheme for all employees. Visa mindre

QUALITY ASSURANCE TILL ALTEN LIFE SCIENCE

Ansök    Dec 19    Alten Sverige AB    Biomedicinare
Vi söker nu morgondagens medarbete till vårt team inom läkemedels- och medtechindustrin som vill arbeta med Quality Assurance (QA) i Skåne-regionen. Du prioriterar kvalitet och arbetar på ett noggrant och strukturerat sätt. Du kommer att ingå i ett team med nära samarbeta med olika de olika avdelningarna som finns i ett Life Science bolag, så som produktion, underhåll, kvalitetsavdelningarna, etc.  Dina arbetsuppgifter: - Redaktion av procedurer och SOP-... Visa mer
Vi söker nu morgondagens medarbete till vårt team inom läkemedels- och medtechindustrin som vill arbeta med Quality Assurance (QA) i Skåne-regionen. Du prioriterar kvalitet och arbetar på ett noggrant och strukturerat sätt. Du kommer att ingå i ett team med nära samarbeta med olika de olika avdelningarna som finns i ett Life Science bolag, så som produktion, underhåll, kvalitetsavdelningarna, etc. 

Dina arbetsuppgifter:
- Redaktion av procedurer och SOP-skrivning
- Ansvar för att fatta beslut om produkter uppfyller ställda lagkrav
- Medverka i förbättringsarbetet och i utredningar av avvikelser. 
- Godkänner kvalitetsstyrande dokument som ändringsärenden, instruktioner och valideringar 

Din Profil:
- Universitetsexamen
- Är noggrann och har ett högt kvalitetstänk
- Självgående, initiativtagande och ska ha lätt för att samarbeta
- Flexibel och kommunikativ
- Goda språkkunskaper inom svenska och engelska i tal och skrift
- Kunskap om kvalitetsarbete
- Kunskap om GxP och/eller ISO 13485 

Vad vi erbjuder dig
Varje medarbetare är lika viktig i ALTENs framgång! Vi drivs av att se människor växa och utvecklas, därför skapar vi möjligheter att få arbeta med det man har passion för. På ALTEN har vi ett stort utbud av uppdrag hos flera av de främsta företagen i Sverige i flera olika branscher, där dina önskemål styr din väg framåt. Vi erbjuder såväl nationella som internationella möjligheter och tillsammans med din coachande chef bygger du din karriär så att du kan utvecklas och förverkliga dina mål och drömmar!

Som konsult får du både en teamkänsla i ditt uppdrag och en riktigt härlig gemenskap på ALTEN. Genom våra interna nätverk ALTEN Sports, [email protected] och ALTEN Innovation ges du möjlighet att driva frågor och aktiviteter som just du brinner för, tillsammans med dina kollegor. Allt är självklart frivilligt. Balans mellan arbete och privatliv sätter vi högst på listan. Självklart har vi kollektivavtal. Utöver detta har vi förmåner såsom friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar.

We believe in growing together!

Mellan den 20 december och den 8 januari kommer inget urval att göras på grund av julledighet. Vi har heller inte möjlighet att besvara frågor under denna period, men vi önskar en riktigt god jul och ett gott nytt år! Visa mindre

JOINA ALTEN’S LIFE SCIENCE TEAM I SKÅNE!

Ansök    Dec 19    Alten Sverige AB    Biomedicinare
Är du en person som brinner för att skapa mervärde för människors hälsa och gillar att ständigt utmanas för att utvecklas? Ta chansen och anslut till vårt Life Science-team i Skåne! För att lyckas i rollen som konsult är du en analytisk och noggrann person, med ett stort engagemang och ett inre driv av att utvecklas. Du är strukturerad, en lagspelare och har god kommunikationsförmåga. I ditt arbete är du flexibel, sätter kunden i fokus och tycker att det ... Visa mer
Är du en person som brinner för att skapa mervärde för människors hälsa och gillar att ständigt utmanas för att utvecklas? Ta chansen och anslut till vårt Life Science-team i Skåne!

För att lyckas i rollen som konsult är du en analytisk och noggrann person, med ett stort engagemang och ett inre driv av att utvecklas. Du är strukturerad, en lagspelare och har god kommunikationsförmåga. I ditt arbete är du flexibel, sätter kunden i fokus och tycker att det är roligt och spännande att lära känna nya människor.

ALTEN Life Science arbetar med de främsta av Sveriges Life Science- och läkemedelsbolagen och riktar sig till dig som har en civilingenjörsutbildning inom kemi- eller bioteknik eller en masterexamen i biomedicin, farmaci eller liknande.

Just nu söker vi kompetens inom:
- Analytisk kemi
- Kvalitetskontroll, QC
- Kvalitetssäkring, QA
- Validering
- Process
- Molekylär- och mikrobiologi
- Produktions- och omgivningshygien

Vad vi erbjuder dig
Varje medarbetare är lika viktig i ALTENs framgång! Vi drivs av att se människor växa och utvecklas, därför skapar vi möjligheter att få arbeta med det man har passion för. På ALTEN har vi ett stort utbud av uppdrag hos flera av de främsta företagen i Sverige i flera olika branscher, där dina önskemål styr din väg framåt. Vi erbjuder såväl nationella som internationella möjligheter och tillsammans med din coachande chef bygger du din karriär så att du kan utvecklas och förverkliga dina mål och drömmar!
Som konsult får du både en teamkänsla i ditt uppdrag och en riktigt härlig gemenskap på ALTEN. Genom våra interna nätverk ALTEN Sports, [email protected] och ALTEN Innovation ges du möjlighet att driva frågor och aktiviteter som just du brinner för, tillsammans med dina kollegor. Allt är självklart frivilligt. Balans mellan arbete och privatliv sätter vi högst på listan. Självklart har vi kollektivavtal. Utöver detta har vi förmåner såsom friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar.

We believe in growing together!

Mellan den 20 december och den 8 januari kommer inget urval att göras på grund av julledighet. Vi har heller inte möjlighet att besvara frågor under denna period, men vi önskar en riktigt god jul och ett gott nytt år! Visa mindre

Quality Assurance Manager

Ansök    Dec 12    LINK Medical Research AB    Biomedicinare
This position is open at our office in Malmö, Sweden. LINK Medical is searching for a QA manager as part of our European Quality Assurance and Compliance (QAC) team for our Copenhagen or Malmø Office. We are looking for candidates with interest and competence in quality assurance and preferably experience in clinical studies and Good Clinical Practice (GCP) or Good Manufacturing Practice (GMP). Candidates with experience from other GxP areas are also of in... Visa mer
This position is open at our office in Malmö, Sweden.
LINK Medical is searching for a QA manager as part of our European Quality Assurance and Compliance (QAC) team for our Copenhagen or Malmø Office. We are looking for candidates with interest and competence in quality assurance and preferably experience in clinical studies and Good Clinical Practice (GCP) or Good Manufacturing Practice (GMP). Candidates with experience from other GxP areas are also of interest.
We are seeking highly motivated team players to join our team. As a quality manager, you will work with members of internal project teams and with customers. As a consultant in LINK Medical, you will deliver high-quality services in accordance with our customer expectations. You will be involved in internal quality work, related to our quality management system (QMS) and to audits and inspections. You will have the opportunity to develop your competences according to our customer needs and participate in activities related to business development.


Responsibilities
Participate in projects and customer services
Contribute to the development of LINK Medical’s business for quality assurance services
Customer contact, communication with customers and contribute to further develop the company in collaboration with LINK Medical’s other employeesDesired qualifications
Master of Science in pharmacy or other life sciences.
Good IT skills and use of standard office tools
Fluent in one of the Scandinavian languages and English
Experience in quality assurance
Experience from clinical studies
Experience with auditing, batch release, and quality system development
Good knowledge of GCP, GMP, and other regulatory requirements
Competence and/or experience from other GxP areas.Personal characteristics
Service-minded with good cooperation and communication skills, as well as oral and written presentation skills
Well organized and structured, able to work both independently and in teams
Independent, flexible, accurate and solution-oriented

LINK Medical offers an exciting and challenging position in a European CRO that has a strong local presence. The company focuses on collaboration, sharing of experience and continuous development of our employees. You will be given meaningful tasks requiring efficient collaboration between industry, clinical and scientific teams, and the authorities. We offer a competitive salary, pension, and insurance scheme and a bonus scheme for all employees. Visa mindre

VALIDERINGSINGENJÖR TILL ALTEN SKÅNE

Ansök    Nov 25    Alten Sverige AB    Biomedicinare
Just nu söker vi dig som vill arbeta och utvecklas inom kvalitetssäkring och validering. Som valideringsingenjör arbetar du med Sveriges ledande företag inom läkemedelsindustrin. Dina uppgifter kommer främst att gå ut på att ta fram valideringsstrategier, valideringsplaner, genomföra valideringstester samt att vara teknisk expert för utrustningar och system.   Som person är det viktigt att du är flexibel, driven, noggrann, effektiv, hjälspam och strukturer... Visa mer
Just nu söker vi dig som vill arbeta och utvecklas inom kvalitetssäkring och validering. Som valideringsingenjör arbetar du med Sveriges ledande företag inom läkemedelsindustrin. Dina uppgifter kommer främst att gå ut på att ta fram valideringsstrategier, valideringsplaner, genomföra valideringstester samt att vara teknisk expert för utrustningar och system.
 
Som person är det viktigt att du är flexibel, driven, noggrann, effektiv, hjälspam och strukturerad samtidigt som du ska vara social och en riktig team player. Du måste kunna planera, prioritera och utföra dina arbetsuppgifter självständigt och på ett lösningsorienterat sätt. Känner du att du har det som krävs, tveka inte att höra av dig!

Din roll:
- Leda och planera arbetet avseende kvalificering och validering av befintlig och ny utrustning 
- Utfärda valideringsplaner, protokoll och rapporter
- Leda, koordinera och/eller utföra validerings- och kvalificeringstester
- Utreda uppkomna avvikelser och följa upp med åtgärder
 
Din profil:
- Civil- eller högskoleexamen inom kemi, bioteknik, medicinteknik, maskinteknik eller liknande relevant område
- Goda språkkunskaper inom svenska och engelska i tal och skrift

Det är meriterande om du har 1-2 års erfarenhet av valideringsarbete inom läkemedelsbranschen och kännedom om GMP.

Vad vi erbjuder dig:
Varje medarbetare är lika viktig i ALTENs framgång! Vi drivs av att se människor växa och utvecklas, därför skapar vi möjligheter att få arbeta med det man har passion för. På ALTEN har vi ett stort utbud av uppdrag hos flera av de främsta företagen i Sverige i flera olika branscher, där dina önskemål styr din väg framåt. Vi erbjuder såväl nationella som internationella möjligheter och tillsammans med din coachande chef bygger du din karriär så att du kan utvecklas och förverkliga dina mål och drömmar!

Som konsult får du både en teamkänsla i ditt uppdrag och en riktigt härlig gemenskap på ALTEN. Genom våra interna nätverk ALTEN Sports, [email protected] och ALTEN Innovation ges du möjlighet att driva frågor och aktiviteter som just du brinner för, tillsammans med dina kollegor. Allt är självklart frivilligt. Balans mellan arbete och privatliv sätter vi högst på listan. Självklart har vi kollektivavtal. Utöver detta har vi förmåner såsom friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar.

We believe in growing together! Visa mindre

Kvalitetsvärderare / Kvalitetsassistent / Dokumentgranskning / Naturvetare

Ansök    Okt 18    Bravura    Biomedicinare
Om Bravura: Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmö... Visa mer
Om Bravura:

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.

Om kunden:

Företaget har många års erfarenhet av utveckling och tillverkning av läkemedel. Just nu befinner de sig i en expansiv fas med bland annat utveckling av nya produkter. De har ungefär 200 anställda och söker nu en kvalitetsvärderare till sin QA-avdelning med omgående start.

Arbetsuppgifter:

Med dator som främsta verktyg är dina huvudsakliga arbetsuppgifter som kvalitetsvärderare att granska och uppdatera dokument om företagets olika läkemedelsprodukter. I nära samarbete med ditt team på QA-avdelningen kontrollerar du all dokumentation så att olika produkter kan frisläppas. Vid avvikelser meddelar du produktionen som tillsammans med dig ansvarar för att felen åtgärdas.

Profil:

• Eftergymnasial utbildning inom naturvetenskap, företrädesvis inom kemi eller biomedicin
• Erfarenhet av GMP och läkemedelsbranschen (meriterande)
• Erfarenhet av liknande arbete (meriterande)
• Mycket goda kunskaper i svenska, i tal och skrift

Vi söker en kommunikativ och noggrann kvalitetsvärderare som drivs av förbättringsarbete. Förutom ditt intresse för kvalitet och effektivitet är du självständig och uthållig. Eftersom arbetet ställer krav på noggrannhet och exakthet är du därtill detaljfokuserad med förmågan att hålla fokus, även i högre tempo. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Övrig information:

Det här är ett konsultuppdrag på heltid som varar i minst 3 månader. Du kommer att vara anställd av Bravura och arbeta som konsult hos företaget. Det finns goda möjligheter till förlängning av konsultuppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda.

Start: 4 november
Plats: Malmö
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du problem med att skicka in din ansökan eller frågor kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, [email protected] eller ringa vår växel 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval, och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare än sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Kvalitetsvärdering, kvalitetsvärderare, dokumentgranskare, QA, läkemedel, läkemedelsbranschen, GMP, naturvetenskap, kemi, kemist, ingenjör, biomedicin, granskning, administration, Malmö, heltid Visa mindre

Clinical Research Associate

Ansök    Nov 25    LINK Medical Research AB    Biomedicinare
This position is open at our office in Malmö, Stockholm/Uppsala Sweden. LINK Medical is searching for a CRA. Our company is growing, and the portfolio of cross-functional projects is increasing. As a CRA, you will work in close collaboration with members of internal and external project teams, with local and international projects, and within a range of different therapeutic areas. The position might require to be outsourced to clients in the greater Malmö... Visa mer
This position is open at our office in Malmö, Stockholm/Uppsala Sweden.
LINK Medical is searching for a CRA. Our company is growing, and the portfolio of cross-functional projects is increasing. As a CRA, you will work in close collaboration with members of internal and external project teams, with local and international projects, and within a range of different therapeutic areas. The position might require to be outsourced to clients in the greater Malmö and Stockholm/Uppsala area.
Responsibilities
Complete clinical monitoring and site management tasks according to ICH-GCP, and applicable regulations, timelines, agreements and budget
Manage and perform monitoring and site management activities related to clinical trials of all phases (I-IV) and in all stages:
Planning
Initiation/Set-up
Conduct
Close-out
Plan and organize investigators’ meetings
Complete or contribute to EC/IRB and CA applications
Training of study staff and other LINK Medical employees
Develop training material and conduct internal and external courses

Desired qualifications
Natural science degree at college/university level
Generally good IT skills and use of standard office tools
Fluent in Swedish and English
Up to date on ICH-GCP including national regulatory requirements
Significant experience in monitoring studies and investigator site management
Experience in Oncology as well as in other therapeutic areas

Personal characteristics
Service minded with good cooperation and communication skills, as well as oral and written presentation skills
Well organized and structured, able to work both independently and in teams
Independent, flexible, accurate and solution orientedLINK Medical offers
LINK Medical offers an exciting and challenging position in a European CRO that has a strong local presence. The company focuses on collaboration, sharing of experience and continuous development of our employees. You will be given meaningful tasks requiring efficient collaboration between industry, clinical and scientific teams and the authorities. We offer a competitive salary, pension and insurance scheme and a bonus scheme for all employees. Visa mindre

JOINA ALTEN’S LIFE SCIENCE TEAM I SKÅNE!

Ansök    Okt 30    Alten Sverige AB    Biomedicinare
Är du en person som brinner för att skapa mervärde för människors hälsa och gillar att ständigt utmanas för att utvecklas? Ta chansen och anslut till vårt Life Science-team i Skåne! För att lyckas i rollen som konsult är du en analytisk och noggrann person, med ett stort engagemang och ett inre driv av att utvecklas. Du är strukturerad, en lagspelare och har god kommunikationsförmåga. I ditt arbete är du flexibel, sätter kunden i fokus och tycker att det ... Visa mer
Är du en person som brinner för att skapa mervärde för människors hälsa och gillar att ständigt utmanas för att utvecklas? Ta chansen och anslut till vårt Life Science-team i Skåne!

För att lyckas i rollen som konsult är du en analytisk och noggrann person, med ett stort engagemang och ett inre driv av att utvecklas. Du är strukturerad, en lagspelare och har god kommunikationsförmåga. I ditt arbete är du flexibel, sätter kunden i fokus och tycker att det är roligt och spännande att lära känna nya människor.

ALTEN Life Science arbetar med de främsta av Sveriges Life Science- och läkemedelsbolagen och riktar sig till dig som har en civilingenjörsutbildning inom kemi- eller bioteknik eller en masterexamen i biomedicin, farmaci eller liknande.

Just nu söker vi kompetens inom:
- Analytisk kemi
- Kvalitetskontroll, QC
- Kvalitetssäkring, QA
- Validering
- Process
- Molekylär- och mikrobiologi
- Produktions- och omgivningshygien

Vad vi erbjuder dig
Varje medarbetare är lika viktig i ALTENs framgång! Vi drivs av att se människor växa och utvecklas, därför skapar vi möjligheter att få arbeta med det man har passion för. På ALTEN har vi ett stort utbud av uppdrag hos flera av de främsta företagen i Sverige i flera olika branscher, där dina önskemål styr din väg framåt. Vi erbjuder såväl nationella som internationella möjligheter och tillsammans med din coachande chef bygger du din karriär så att du kan utvecklas och förverkliga dina mål och drömmar!
Som konsult får du både en teamkänsla i ditt uppdrag och en riktigt härlig gemenskap på ALTEN. Genom våra interna nätverk ALTEN Sports, [email protected] och ALTEN Innovation ges du möjlighet att driva frågor och aktiviteter som just du brinner för, tillsammans med dina kollegor. Allt är självklart frivilligt. Balans mellan arbete och privatliv sätter vi högst på listan. Självklart har vi kollektivavtal. Utöver detta har vi förmåner såsom friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar.

We believe in growing together! Visa mindre

Leg Biomedicinsk analytiker/Biomedicinare, Klinisk Kemi & Farmakologi Malmö

Gör skillnad. Varje dag. Inom klinisk kemi är vi cirka 500 medarbetare som bedriver verksamhet på samtliga tio sjukhus i Skåne. Klinisk kemi är organiserat i enheter och processer med enhetschefer och processledare i nära samarbete. Vi har en årsproduktion på cirka 17 miljoner analyser till kunder inom och utanför Region Skåne. Verksamheten är indelad i två områden, baskemi och specialkemi. Dessa leds, i linje från verksamhetschefen, av en områdeschef va... Visa mer
Gör skillnad. Varje dag.

Inom klinisk kemi är vi cirka 500 medarbetare som bedriver verksamhet på samtliga tio sjukhus i Skåne. Klinisk kemi är organiserat i enheter och processer med enhetschefer och processledare i nära samarbete. Vi har en årsproduktion på cirka 17 miljoner analyser till kunder inom och utanför Region Skåne. Verksamheten är indelad i två områden, baskemi och specialkemi. Dessa leds, i linje från verksamhetschefen, av en områdeschef vardera som tillsammans med 14 enhetschefer leder och driver verksamheten. I vårt uppdrag ingår också att bedriva forskning, utveckling, utbildning och undervisning samt att fungera som konsult-/expertstöd gentemot våra beställare.

Nu söker vi en serviceinriktad medarbetare med stort patient- och kundfokus till vår provmottagning!

ARBETSUPPGIFTER
Vi erbjuder dig ett ansvarsfullt, utvecklade och spännande arbete! Som legitimerad biomedicinsk analytiker eller motsvarande hos oss kommer du tillsammans med en grupp och självständigt utföra varierande arbetsuppgifter på ett professionellt sätt.

Tjänsten innefattar preanalytisk provhantering, manuell och automatiserat provsortering, remisshantering, analys och svarsutlämnande med mycket kundkontakt. Du kommer att delta vid upplärning och utbildning av medarbetare och studenter. Vidare kommer du att medverka vid verksamhetsutveckling, föreslå förändringar och förbättringar som kan leda till bättre arbetsmiljö samt att resurser nyttjas på bästa sätt.

Vi arbetar kontinuerligt med att utveckla vår verksamhet och vi erbjuder goda utvecklingsmöjligheter för dig och ditt engagemang.

KVALIFIKATIONER
Vi välkomnar dig som är legitimerad biomedicinsk analytiker med behörighet att verka inom svensk sjukvård, alternativt dig som har adekvat högskole- eller universitetsutbildning, minst kandidatexamen, i ett naturvetenskapligt ämne som till exempel molekylärbiolog eller biomedicinare. För tjänstgöring som biomedicinsk analytiker krävs språkkunskap i svenska lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala. Det kan också innebära godkänt betyg i svenska 3 alternativt godkänt betyg i svenska som andraspråk 3, eller godkänt resultat på kurs i svenska för utomnordiska studenter motsvarande 60 högskolepoäng.
För att du skall trivas hos oss krävs det att du har ett noggrant och välstrukturerat arbetssätt med god förmåga att samarbeta och kommunicera med dina arbetskamrater. Vi ser gärna att du har god datorvana. För oss är det också värdefullt om du har erfarenhet av patientbemötande och kundkontakt. Har du dessutom erfarenhet av att handleda andra i arbetet är det ett plus.

Vidare söker vi dig som är intresserad av att arbeta inom en spännande och utvecklande enhet. Vi önskar att du, precis som vi, värdesätter ett arbete som präglas av eget ansvar, delaktighet, förtroende samt samarbete mellan arbetskamrater och närmaste chef. Vi förväntar oss också att du har en positiv attityd och visar respekt gentemot arbetskamrater, kunder och patienter. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval, varmt välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.

Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt som grund för allt vi gör.

Medicinsk service ger stöd och service till den skånska hälso- och sjukvården. Våra tjänster omfattar alltifrån laboratoriemedicin och medicinsk teknik till uppdrag inom prehospital sjukvård och forskning. I Medicinsk service ingår division Labmedicin samt division MT och Prehospital sjukvård. Vi är ca 2100 medarbetare i förvaltningen. Division Labmedicin har klinisk verksamhet inom områdena arbets- och miljömedicin, biobank, genetik, immunologi och transfusionsmedicin, kemi, mikrobiologi och patologi. Vi bedriver forskning och utveckling inom våra områden och har ansvar för verksamhet på uppdrag av Södra sjukvårdsregionen. Vi är ca 1350 medarbetare i divisionen.

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Senior CRA / Lead CRA to Larix

Ansök    Okt 18    Alten Sverige AB    Biomedicinare
Improving many people’s lives is an important part of our daily work at Larix. It is a good feeling to start the day with, and we are looking for you who would like to share this feeling with us. We assume you in addition would like to be part of a dynamic team that drives clinical activities in an inspiring environment. Would you like to lead and further develop the Clinical Operations department in a smaller company with a smooth decision?making process... Visa mer
Improving many people’s lives is an important part of our daily work at Larix. It is a good feeling to start the day with, and we are looking for you who would like to share this feeling with us. We assume you in addition would like to be part of a dynamic team that drives clinical activities in an inspiring environment.

Would you like to lead and further develop the Clinical Operations department in a smaller company with a smooth decision?making process and valued employee influence? Then you should apply to us at Larix Clinical Operations. We are now seeking an experienced CRA/ Lead CRA with leadership potential to join our team in either Herlev, Denmark or in Lund, Sweden.
 
Larix A/S is a Nordic CRO – we offer full-service solutions within the pharmaceutical, biotech and medical device areas. Our headquarters are located near Copenhagen in the middle of the Medicon Valley region, and we have strong ties to the thriving pharmaceutical and biotech activities in this region. We are working closely with our sister company (Aixial), which gives us all advantages of being a small agile and flexible company combined with support from a larger company when it comes to e.g. systems and resources. Both Larix and Aixial are within the ALTEN group, which means that you in the current position will be able to join a team with profound expertise and a vast network of competences within all aspects of product development.

Clinical Operations consists of experienced and enthusiastic Clinical Research Associates, Clinical Trial Managers and Project Leaders responsible for the planning and conduct of clinical activities in the Nordic countries.
 
At Larix, you will be leading the clinical operations group – your main tasks will be to manage, lead and further develop the department currently consisting of 7 employees. You will be involved in the daily activities and projects, mentoring and coaching the employees, but also with hands-on operational tasks.
 
At Larix, we maintain a friendly atmosphere – we think having fun while working is important. We are a relatively small company with approximately 55 employees, and we have all the benefits of being able to collaborate across functions, follow clinical study processes from start to finish, and learn from each other.
 
You are an experienced CRA / Lead CRA – we will get to know you as a proactive and competent employee who approaches projects with a team player’s spirit. Moreover:
- You have a Master’s degree or equivalent (health, life science, medical science or likewise)
- You have 5+ years of experience with hands-on operational activities, either as CRA, lead CRA, trial manager, project leader or likewise
- You have a strong interest in leading and developing people; and are now ready to take on a management position
- You have experience from the CRO industry, the pharmaceutical industry and/or biotech companies
- You have excellent communication skills – and of course, you speak and write English effortlessly. Communication skills in a Scandinavian language is a pre-requisite

What we offer you at ALTEN
Every employee is equally valuable in the success of ALTEN! We are driven by making people grow and develop, which is why we offer you the opportunity to work with what you are truly passionate about. At ALTEN, we have a broad range of assignments at most of the leading companies in Sweden in several different sectors, to make it possible for your wishes to come true. We offer both national and international opportunities and together with your coaching manager, you build your career path so you constantly are able to develop and achieve your goals and dreams!

As a consultant at ALTEN, you will get the genuine team feeling at your assignment but also a wonderful togetherness at ALTEN. Through our different internal networks, such as ALTEN Sports, [email protected] and ALTEN Innovation you will get the opportunity to drive topics and activities that are close to your heart, together with your colleagues. All activities are of course optional. Work life balance is our top priority. We also have a collective agreement and other benefits like Pension, Insurances and Wellness grants.

We believe in growing together!

For any questions regarding the position please contact Nils Löfgren, [email protected] Visa mindre

Biomedicinare till speciallab, klinisk patologi i Malmö

Gör skillnad. Varje dag. Klinisk patologi är ett verksamhetsområde inom förvaltningen medicinsk service, division labmedicin i Region Skåne och bedriver verksamhet på fyra orter, Malmö, Lund, Helsingborg och Kristianstad med en gemensam verksamhetschef. Vi tillhandahåller histopatologisk, cytologisk och molekylärpatologisk service till privatläkare, vårdcentraler, närsjukhus, akutsjukhus och Skånes universitetssjukvård (Sus) samt bistår med specialkompete... Visa mer
Gör skillnad. Varje dag.

Klinisk patologi är ett verksamhetsområde inom förvaltningen medicinsk service, division labmedicin i Region Skåne och bedriver verksamhet på fyra orter, Malmö, Lund, Helsingborg och Kristianstad med en gemensam verksamhetschef. Vi tillhandahåller histopatologisk, cytologisk och molekylärpatologisk service till privatläkare, vårdcentraler, närsjukhus, akutsjukhus och Skånes universitetssjukvård (Sus) samt bistår med specialkompetens och konsultationsexpertis inom södra sjukvårdsregionen.


ARBETSUPPGIFTER
Nu söker vi en ny kollega för en tillsvidaretjänst till vårt speciallab på patologilaboratorium i Malmö.

I arbetsuppgifterna ingår att arbeta med immunhistokemiska metoder på paraffin inbäddat vävnadsmaterial, immunofluorescens teknik på färsk vävnad för diagnostik av medicinska/transplanterade njurbiopsier samt hudstansar. Tjänsten erbjuder stor variation med många moment.


KVALIFIKATIONER
Du som söker är svensklegitimerad biomedicinsk analytiker, alternativt utbildad molekylärbiolog eller biomedicinare. För legitimationsyrken är språkkunskap i svenska lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala ett krav. Det kan också innebära godkänt betyg i svenska 3 alternativt godkänt betyg i svenska som andraspråk 3, eller godkänt resultat på kurs i svenska för utomnordiska studenter motsvarande 60 hp. För övriga yrkesgrupper krävs goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift.

Vi ser att du har ett stort engagemang med hög samarbetsförmåga och ett flexibelt förhållningssätt. Arbetet kräver noggrannhet och förmåga att arbeta både självständigt och i grupp. Du är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande, tar ansvar för dina uppgifter och har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter.
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval, välkommen med din ansökan redan idag!

Observera att denna annons finns publicerad under flera olika yrkeskategorier som är kopplade till en huvudannons. Du kan därför komma att slussas vidare när du söker jobbet.
Tillträde sker enligt överenskommelse.

ÖVRIGT
Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.

Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt som grund för allt vi gör.

Medicinsk service, med cirka 2 000 medarbetare, möter vårdens behov av ambulanssjukvård, bild- och laboratorieteknik, klinisk träning, laboratoriemedicin och sjukvårdsrådgivning. Den laboratoriemedicinska verksamheten omfattar områdena arbets- och miljömedicin, biobank, genetik, immunologi och transfusionsmedicin, kemi, mikrobiologi samt patologi. Förvaltningen bedriver även forskning och utveckling inom sina områden.

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

PRODUKTIONSINGENJÖR TILL ALTEN LIFE SCIENCE

Ansök    Okt 8    Alten Sverige AB    Biomedicinare
Vi söker just nu en produktionsingenjör till vårt Life Science-team i Skåne-regionen! Vi söker dig som har Civilingenjörs- eller Apotekarexamen och vi ser gärna att du tidigare har haft en ledande roll inom sterilisering, validering eller tillverkning samt ha erfarenhet av GMP. Som person är det viktigt att du är sann problemlösare och att du behärskar svenska och engelska flytande, i såväl tal som skrift. Vidare tror vi att du har god kommunikationsförmå... Visa mer
Vi söker just nu en produktionsingenjör till vårt Life Science-team i Skåne-regionen!

Vi söker dig som har Civilingenjörs- eller Apotekarexamen och vi ser gärna att du tidigare har haft en ledande roll inom sterilisering, validering eller tillverkning samt ha erfarenhet av GMP. Som person är det viktigt att du är sann problemlösare och att du behärskar svenska och engelska flytande, i såväl tal som skrift. Vidare tror vi att du har god kommunikationsförmåga och ett stort intresse av teknik och farmaceutiskt produktion.

Din profil:
- Civilingenjörs- eller Apotekarexamen
- Minst 2 års erfarenhet av GMP-produktion
- Självående, god kommunikativ förmåga och ledaregenskaper
- Goda datorkunskaper
- Goda kunskaper i engelska och svenska i både tal och skrift

Som produktionsingenjör kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara:
- Utarbeta SOPar, ändringsärende och batchdokumentation
- Kvalificering och validering av utrustning
- Jobba aktivt med förbättringsarbete
- Implementera nya produktionsprocesser i produktionen samt ha ansvar för uppföljning av produkt och processer

Vad vi erbjuder dig
Varje medarbetare är lika viktig i ALTENs framgång! Vi drivs av att se människor växa och utvecklas, därför skapar vi möjligheter att få arbeta med det man har passion för. På ALTEN har vi ett stort utbud av uppdrag hos flera av de främsta företagen i Sverige i flera olika branscher, där dina önskemål styr din väg framåt. Vi erbjuder såväl nationella som internationella möjligheter och tillsammans med din coachande chef bygger du din karriär så att du kan utvecklas och förverkliga dina mål och drömmar!

Som konsult får du både en teamkänsla i ditt uppdrag och en riktigt härlig gemenskap på ALTEN. Genom våra interna nätverk ALTEN Sports, [email protected] och ALTEN Innovation ges du möjlighet att driva frågor och aktiviteter som just du brinner för, tillsammans med dina kollegor. Allt är självklart frivilligt. Balans mellan arbete och privatliv sätter vi högst på listan. Självklart har vi kollektivavtal. Utöver detta har vi förmåner såsom friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar.

We believe in growing together! Visa mindre

JOINA ALTEN’S LIFE SCIENCE TEAM I SKÅNE!

Ansök    Sep 17    Alten Sverige AB    Biomedicinare
Är du en person som brinner för att skapa mervärde för människors hälsa och gillar att ständigt utmanas för att utvecklas? Ta chansen och anslut till vårt Life Science-team i Skåne! För att lyckas i rollen som konsult är du en analytisk och noggrann person, med ett stort engagemang och ett inre driv av att utvecklas. Du är strukturerad, en lagspelare och har god kommunikationsförmåga. I ditt arbete är du flexibel, sätter kunden i fokus och tycker att det ... Visa mer
Är du en person som brinner för att skapa mervärde för människors hälsa och gillar att ständigt utmanas för att utvecklas? Ta chansen och anslut till vårt Life Science-team i Skåne!

För att lyckas i rollen som konsult är du en analytisk och noggrann person, med ett stort engagemang och ett inre driv av att utvecklas. Du är strukturerad, en lagspelare och har god kommunikationsförmåga. I ditt arbete är du flexibel, sätter kunden i fokus och tycker att det är roligt och spännande att lära känna nya människor.

ALTEN Life Science arbetar med de främsta av Sveriges Life Science- och läkemedelsbolagen och riktar sig till dig som har en civilingenjörsutbildning inom kemi- eller bioteknik eller en masterexamen i biomedicin, farmaci eller liknande.

Just nu söker vi kompetens inom:
- Analytisk kemi
- Kvalitetskontroll, QC
- Kvalitetssäkring, QA
- Validering
- Process
- Molekylär- och mikrobiologi
- Produktions- och omgivningshygien

Vad vi erbjuder dig
Varje medarbetare är lika viktig i ALTENs framgång! Vi drivs av att se människor växa och utvecklas, därför skapar vi möjligheter att få arbeta med det man har passion för. På ALTEN har vi ett stort utbud av uppdrag hos flera av de främsta företagen i Sverige i flera olika branscher, där dina önskemål styr din väg framåt. Vi erbjuder såväl nationella som internationella möjligheter och tillsammans med din coachande chef bygger du din karriär så att du kan utvecklas och förverkliga dina mål och drömmar!
Som konsult får du både en teamkänsla i ditt uppdrag och en riktigt härlig gemenskap på ALTEN. Genom våra interna nätverk ALTEN Sports, [email protected] och ALTEN Innovation ges du möjlighet att driva frågor och aktiviteter som just du brinner för, tillsammans med dina kollegor. Allt är självklart frivilligt. Balans mellan arbete och privatliv sätter vi högst på listan. Självklart har vi kollektivavtal. Utöver detta har vi förmåner såsom friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar.

We believe in growing together! Visa mindre

Clinical Research Associate

Ansök    Sep 4    Atos Medical AB    Biomedicinare
This is a unique opportunity for newly graduates or young professionals!   We are looking for a highly motivated candidate to join our Clinical Affairs team. You are enthusiastic and have a positive “can-do” attitude with a high attention to details without losing the big picture. Since you will collaborate with other teams such as R&D, Regulatory Affairs and Marketing we see that you enjoy working in a cross-functional environment. Ideally, you have re... Visa mer
This is a unique opportunity for newly graduates or young professionals!

 

We are looking for a highly motivated candidate to join our Clinical Affairs team. You are enthusiastic and have a positive “can-do” attitude with a high attention to details without losing the big picture. Since you will collaborate with other teams such as R&D, Regulatory Affairs and Marketing we see that you enjoy working in a cross-functional environment.

Ideally, you have recently graduated or you are in your early professional career and committed to take the step into the Medical Device business. Here you will contribute with your enthusiasm and skills. In return, we can offer you an exciting opportunity with a challenging job and great opportunities for further professional and personal development. Does this sound interesting? If so, we will be happy to hear from you!

 

Your main duties and responsibilities


• Support and monitor clinical investigations, primarily from in-house
• Support in maintenance of Clinical Evaluation Reports
• Support local and global Atos affiliates with clinical evidence
• Medical writing of Clinical Investigation Protocols, Clinical Investigation Reports, Investigator’s Brochures, Informed Consents, etc.
• Administration of clinical documentation and scientific publications
• Support Atos product trainings and events

 

Your experience


• MSc or PhD within health or (bio)medical science (or equivalent)
• Scientific writing and communication skills
• Previous working experience from industry and/or academia is an advantage
• Experience within medical devices or oncology is an advantage but not a must

 

Your skills and competences


• Excellent verbal and written communication skills in English
• Scientific skills –reading, writing and presenting
• Strong documentation and scientific reference software skills
• High working capacity and delivery according to plans and timelines
• Self-driven and enthusiastic, with the ability to collaborate in a cross-functional environment

 

Location

This position is located in our head office in Malmö Hyllie, Sweden. There might be occasional travels in the position. You will report to the Head of Clinical Affairs.

Please submit your application in English to us as soon as possible - we will continuously look for potential candidates.

If you have questions regarding this position, you are welcome to contact Ellie van Knegsel via email [email protected] , +46 707109762

 

We offer:

You will be part of an ambitious work environment, where teams work together to continuously grow and develop the business. This gives you great opportunities to learn and develop. We will offer you an outstanding open space office in Hyllie that is easily accessible from all directions in the Öresund region.

 

Join us and give people a voice

We are a fast-growing, market-leading medical device company with a purpose. Our field is voice and lung rehabilitation for cancer patients who have had their voice box removed, and consequently lost the ability to speak and breathe in the same way as they did before. We design, manufacture and sell our product portfolio directly to patients, as well as to leading medical institutions and health care professionals. We currently have more than 20 subsidiaries and employ nearly 800 people worldwide.

 

We are committed to living our values: We listen – We focus – We engage – We inspire every day. We connect with all our stakeholders, involve them in our activities and strive to support and empower our users every day. We design solutions and technologies built on decades of experience and a deep understanding of our users.

 

We are constantly looking for new employees who are passionate about the direct interaction with our customers, who search for stretched assignments to develop and who want to create results in one of our great teams. During the last two years, we have attracted and onboarded 400 new employees globally, and we are proud of our unique purpose, the development opportunities and the way we work.

We believe everyone should be able to speak, also after a cancer surgery. That’s why we are committed to giving people a voice. Join us!

  Visa mindre

VALIDERINGSINGENJÖR TILL ALTEN PHARMA

Ansök    Jul 18    Alten Sverige AB    Biomedicinare
Just nu söker vi dig som vill arbeta och utvecklas inom kvalitetssäkring och validering. Som valideringsingenjör arbetar du med Sveriges ledande företag inom läkemedelsindustrin. Dina uppgifter kommer främst att gå ut på att ta fram valideringsstrategier, valideringsplaner, genomföra valideringstester samt att vara teknisk expert för utrustningar och system.   Som person är det viktigt att du är flexibel, driven, noggrann, effektiv, hjälspam och strukturer... Visa mer
Just nu söker vi dig som vill arbeta och utvecklas inom kvalitetssäkring och validering. Som valideringsingenjör arbetar du med Sveriges ledande företag inom läkemedelsindustrin. Dina uppgifter kommer främst att gå ut på att ta fram valideringsstrategier, valideringsplaner, genomföra valideringstester samt att vara teknisk expert för utrustningar och system.
 
Som person är det viktigt att du är flexibel, driven, noggrann, effektiv, hjälspam och strukturerad samtidigt som du ska vara social och en riktig team player. Du måste kunna planera, prioritera och utföra dina arbetsuppgifter självständigt och på ett lösningsorienterat sätt. Känner du att du har det som krävs, tveka inte att höra av dig!

Din roll:
- Leda och planera arbetet avseende kvalificering och validering av befintlig och ny utrustning 
- Utfärda valideringsplaner, protokoll och rapporter
- Leda, koordinera och/eller utföra validerings- och kvalificeringstester
- Utreda uppkomna avvikelser och följa upp med åtgärder
 
Din profil:
- Civil- eller högskoleexamen inom kemi, bioteknik, medicinteknik, maskinteknik eller liknande relevant område
- Goda språkkunskaper inom svenska och engelska i tal och skrift

Det är meriterande om du har 1-2 års erfarenhet av valideringsarbete inom läkemedelsbranschen och kännedom om GMP.

Vad vi erbjuder dig:
Varje medarbetare är lika viktig i ALTENs framgång! Vi drivs av att se människor växa och utvecklas, därför skapar vi möjligheter att få arbeta med det man har passion för. På ALTEN har vi ett stort utbud av uppdrag hos flera av de främsta företagen i Sverige i flera olika branscher, där dina önskemål styr din väg framåt. Vi erbjuder såväl nationella som internationella möjligheter och tillsammans med din coachande chef bygger du din karriär så att du kan utvecklas och förverkliga dina mål och drömmar!

Som konsult får du både en teamkänsla i ditt uppdrag och en riktigt härlig gemenskap på ALTEN. Genom våra interna nätverk ALTEN Sports, [email protected] och ALTEN Innovation ges du möjlighet att driva frågor och aktiviteter som just du brinner för, tillsammans med dina kollegor. Allt är självklart frivilligt. Balans mellan arbete och privatliv sätter vi högst på listan. Självklart har vi kollektivavtal. Utöver detta har vi förmåner såsom friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar.

We believe in growing together!

OBS! Mellan vecka 28-33 kan urvalsprocessen ta längre tid än vanligt, detta på grund av semestertider och därför kan du vänta dig fördröjning på återkoppling. Vi kommer att hantera alla ansökningar så snart som möjligt när vi är tillbaka. Visa mindre

Biomedicinsk analytiker , klinisk kemi , Malmö

Gör skillnad. Varje dag. Inom klinisk kemi är vi cirka 500 medarbetare som bedriver verksamhet på samtliga tio sjukhus i Skåne. Klinisk kemi är organiserat i enheter och processer med enhetschefer och processledare i nära samarbete. Vi har en årsproduktion på cirka 17 miljoner analyser till kunder inom och utanför Region Skåne. Verksamheten är indelad i två områden, baskemi och specialkemi. Dessa leds, i linje från verksamhetschefen, av en områdeschef va... Visa mer
Gör skillnad. Varje dag.

Inom klinisk kemi är vi cirka 500 medarbetare som bedriver verksamhet på samtliga tio sjukhus i Skåne. Klinisk kemi är organiserat i enheter och processer med enhetschefer och processledare i nära samarbete. Vi har en årsproduktion på cirka 17 miljoner analyser till kunder inom och utanför Region Skåne. Verksamheten är indelad i två områden, baskemi och specialkemi. Dessa leds, i linje från verksamhetschefen, av en områdeschef vardera som tillsammans med 14 enhetschefer leder och driver verksamheten. I vårt uppdrag ingår också att bedriva forskning, utveckling, utbildning och undervisning samt att fungera som konsult-/expertstöd gentemot våra beställare.

Nu söker vi en serviceinriktad medarbetare med stort patient- och kundfokus till vår provmottagning!

ARBETSUPPGIFTER
Vi erbjuder dig ett ansvarsfullt, utvecklade och spännande arbete! Som legitimerad biomedicinsk analytiker eller motsvarande hos oss kommer du tillsammans med en grupp och självständigt utföra varierande arbetsuppgifter på ett professionellt sätt.

Tjänsten innefattar preanalytisk provhantering, manuell och automatiserat provsortering, remisshantering, analys och svarsutlämnande med mycket kundkontakt. Du kommer att delta vid upplärning och utbildning av medarbetare och studenter. Vidare kommer du att medverka vid verksamhetsutveckling, föreslå förändringar och förbättringar som kan leda till bättre arbetsmiljö samt att resurser nyttjas på bästa sätt.

Vi arbetar kontinuerligt med att utveckla vår verksamhet och vi erbjuder goda utvecklingsmöjligheter för dig och ditt engagemang.

KVALIFIKATIONER
Vi välkomnar dig som är legitimerad biomedicinsk analytiker med behörighet att verka inom svensk sjukvård, alternativt dig som har adekvat högskole- eller universitetsutbildning, minst kandidatexamen, i ett naturvetenskapligt ämne som till exempel molekylärbiolog eller biomedicinare. För tjänstgöring som biomedicinsk analytiker krävs språkkunskap i svenska lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala. Det kan också innebära godkänt betyg i svenska 3 alternativt godkänt betyg i svenska som andraspråk 3, eller godkänt resultat på kurs i svenska för utomnordiska studenter motsvarande 60 högskolepoäng.
För att du skall trivas hos oss krävs det att du har ett noggrant och välstrukturerat arbetssätt med god förmåga att samarbeta och kommunicera med dina arbetskamrater. Vi ser gärna att du har god datorvana. För oss är det också värdefullt om du har erfarenhet av patientbemötande och kundkontakt. Har du dessutom erfarenhet av att handleda andra i arbetet är det ett plus.

Vidare söker vi dig som är intresserad av att arbeta inom en spännande och utvecklande enhet. Vi önskar att du, precis som vi, värdesätter ett arbete som präglas av eget ansvar, delaktighet, förtroende samt samarbete mellan arbetskamrater och närmaste chef. Vi förväntar oss också att du har en positiv attityd och visar respekt gentemot arbetskamrater, kunder och patienter. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval, varmt välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.

Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt som grund för allt vi gör.

Medicinsk service ger stöd och service till den skånska hälso- och sjukvården. Våra tjänster omfattar alltifrån laboratoriemedicin och medicinsk teknik till uppdrag inom prehospital sjukvård och forskning. I Medicinsk service ingår division Labmedicin samt division MT och Prehospital sjukvård. Vi är ca 2100 medarbetare i förvaltningen. Division Labmedicin har klinisk verksamhet inom områdena arbets- och miljömedicin, biobank, genetik, immunologi och transfusionsmedicin, kemi, mikrobiologi och patologi. Vi bedriver forskning och utveckling inom våra områden och har ansvar för verksamhet på uppdrag av Södra sjukvårdsregionen. Vi är ca 1350 medarbetare i divisionen.

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

VALIDERINGSINGENJÖR TILL ALTEN PHARMA I SKÅNE

Ansök    Jun 14    Alten Sverige AB    Biomedicinare
Just nu söker vi dig som vill arbeta och utvecklas inom kvalitetssäkring och validering. Som valideringsingenjör arbetar du med Sveriges ledande företag inom läkemedelsindustrin. Dina uppgifter kommer främst att gå ut på att ta fram valideringsstrategier, valideringsplaner, genomföra valideringstester samt att vara teknisk expert för utrustningar och system.   Som person är det viktigt att du är flexibel, driven, noggrann, effektiv, hjälspam och strukturer... Visa mer
Just nu söker vi dig som vill arbeta och utvecklas inom kvalitetssäkring och validering. Som valideringsingenjör arbetar du med Sveriges ledande företag inom läkemedelsindustrin. Dina uppgifter kommer främst att gå ut på att ta fram valideringsstrategier, valideringsplaner, genomföra valideringstester samt att vara teknisk expert för utrustningar och system.
 
Som person är det viktigt att du är flexibel, driven, noggrann, effektiv, hjälspam och strukturerad samtidigt som du ska vara social och en riktig team player. Du måste kunna planera, prioritera och utföra dina arbetsuppgifter självständigt och på ett lösningsorienterat sätt. Känner du att du har det som krävs, tveka inte att höra av dig!

Din roll:
- Leda och planera arbetet avseende kvalificering och validering av befintlig och ny utrustning 
- Utfärda valideringsplaner, protokoll och rapporter
- Leda, koordinera och/eller utföra validerings- och kvalificeringstester
- Utreda uppkomna avvikelser och följa upp med åtgärder
 
Din profil:
- Civil- eller högskoleexamen inom kemi, bioteknik, medicinteknik, maskinteknik eller liknande relevant område
- Goda språkkunskaper inom svenska och engelska i tal och skrift

Det är meriterande om du har 1-2 års erfarenhet av valideringsarbete inom läkemedelsbranschen och kännedom om GMP.

Vad vi erbjuder dig:
Varje medarbetare är lika viktig i ALTENs framgång! Vi drivs av att se människor växa och utvecklas, därför skapar vi möjligheter att få arbeta med det man har passion för. På ALTEN har vi ett stort utbud av uppdrag hos flera av de främsta företagen i Sverige i flera olika branscher, där dina önskemål styr din väg framåt. Vi erbjuder såväl nationella som internationella möjligheter och tillsammans med din coachande chef bygger du din karriär så att du kan utvecklas och förverkliga dina mål och drömmar!

Som konsult får du både en teamkänsla i ditt uppdrag och en riktigt härlig gemenskap på ALTEN. Genom våra interna nätverk ALTEN Sports, [email protected] och ALTEN Innovation ges du möjlighet att driva frågor och aktiviteter som just du brinner för, tillsammans med dina kollegor. Allt är självklart frivilligt. Balans mellan arbete och privatliv sätter vi högst på listan. Självklart har vi kollektivavtal. Utöver detta har vi förmåner såsom friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar.

We believe in growing together! Visa mindre

Biomedicinsk analytiker / biomedicinare till Klinisk kemi provtagning i Malmö

Gör skillnad. Varje dag. Inom Klinisk Kemi är vi cirka 500 medarbetare som bedriver verksamhet på samtliga tio sjukhus i Skåne. Klinisk kemi är organiserat i enheter och processer med enhetschefer och processledare i nära samarbete. Vi har en årsproduktion på cirka 17 miljoner analyser till kunder inom och utanför Region Skåne. Verksamheten är indelad i två områden, baskemi och specialkemi. Dessa leds, i linje från verksamhetschefen, av en områdeschef var... Visa mer
Gör skillnad. Varje dag.

Inom Klinisk Kemi är vi cirka 500 medarbetare som bedriver verksamhet på samtliga tio sjukhus i Skåne. Klinisk kemi är organiserat i enheter och processer med enhetschefer och processledare i nära samarbete. Vi har en årsproduktion på cirka 17 miljoner analyser till kunder inom och utanför Region Skåne. Verksamheten är indelad i två områden, baskemi och specialkemi. Dessa leds, i linje från verksamhetschefen, av en områdeschef vardera som tillsammans med 14 enhetschefer leder och driver verksamheten. I vårt uppdrag ingår också att bedriva forskning och utveckling, utbildning och undervisning samt att fungera som konsult-/expertstöd gentemot våra beställare.

Nu söker vi en serviceinriktad medarbetare med stort patient- och kundfokus till vår provmottagning!


ARBETSUPPGIFTER
Vi erbjuder dig ett ansvarsfullt, utvecklade och spännande arbete! Som leg. BMA eller motsvarande hos oss kommer du tillsammans med en grupp och självständigt utföra varierande arbetsuppgifter på ett professionellt sätt.
Tjänsten innefattar preanalytisk provhantering, manuell och automatiserat provsortering, remisshantering. Analys och svarsutlämnande med mycket kundkontakt. Du kommer att delta vid upplärning och utbildning av medarbetare och studenter.
Vidare kommer du att medverka vid verksamhetsutveckling samt föreslå förändringar och förbättringar som kan leda till bättre arbetsmiljö och att resurser nyttjas på bästa sätt.

Vi arbetar kontinuerligt med att utveckla vår verksamhet och vi erbjuder goda utvecklingsmöjligheter för dig och ditt engagemang.


KVALIFIKATIONER
Vi välkomnar dig som är utbildad legitimerad biomedicinsk analytiker med behörighet att verka i Sverige, alternativt dig som har adekvat högskole- eller universitetsutbildning, minst kandidatexamen, i ett naturvetenskapligt ämne som till exempel biomedicinsk analytiker, molekylärbiolog eller biomedicinare.
Språkkunskap i svenska lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav. Det kan också innebära godkänt betyg i svenska 3 alternativt godkänt betyg i svenska som andraspråk 3, eller godkänt resultat på kurs i svenska för utomnordiska studenter motsvarande 60 högskolepoäng.

För att du skall trivas hos oss krävs det att du har ett noggrant och välstrukturerat arbetssätt med god förmåga att samarbeta och kommunicera med dina arbetskamrater. Vi ser gärna att du har god datorvana. För oss är det också värdefullt om du har erfarenhet av patientbemötande och kundkontakt. Har du dessutom erfarenhet av att handleda andra i arbetet är det ett plus.

Vidare söker vi dig som är intresserad av att arbeta inom en spännande och utvecklande enhet. Vi önskar att du, precis som vi, värdesätter ett arbete som präglas av eget ansvar, delaktighet, förtroende samt samarbete mellan arbetskamrater och närmaste chef. Vi förväntar oss också att du har en positiv attityd och visar respekt gentemot arbetskamrater, kunder och patienter. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval, varmt välkommen med din ansökan!


ÖVRIGT
Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.

Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt som grund för allt vi gör.

Medicinsk service ger stöd och service till den skånska hälso- och sjukvården. Våra tjänster omfattar alltifrån laboratoriemedicin och medicinsk teknik till uppdrag inom prehospital sjukvård och forskning. I Medicinsk service ingår division Labmedicin samt division MT och Prehospital sjukvård. Vi är ca 2100 medarbetare i förvaltningen. Division Labmedicin har klinisk verksamhet inom områdena arbets- och miljömedicin, biobank, genetik, immunologi och transfusionsmedicin, kemi, mikrobiologi och patologi. Vi bedriver forskning och utveckling inom våra områden och har ansvar för verksamhet på uppdrag av Södra sjukvårdsregionen. Vi är ca 1350 medarbetare i divisionen.

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Quality Assurance till ALTEN Pharma i Skåne

Ansök    Maj 24    Alten Sverige AB    Biomedicinare
Vi söker nu morgondagens medarbete till vårt team inom läkemedels- och biotechindustrin som vill arbeta med Quality Assurance (QA) i Skåne-regionen. Du prioriterar kvalitet och arbetar på ett noggrant och strukturerat sätt. Du kommer att ingå i ett team med nära samarbeta med olika de olika avdelningarna som finns i ett Life Science bolag, så som produktion, underhåll, kvalitetsavdelningarna, etc. Dina arbetsuppgifter: - Redaktion av procedurer och SOP-s... Visa mer
Vi söker nu morgondagens medarbete till vårt team inom läkemedels- och biotechindustrin som vill arbeta med Quality Assurance (QA) i Skåne-regionen. Du prioriterar kvalitet och arbetar på ett noggrant och strukturerat sätt. Du kommer att ingå i ett team med nära samarbeta med olika de olika avdelningarna som finns i ett Life Science bolag, så som produktion, underhåll, kvalitetsavdelningarna, etc.

Dina arbetsuppgifter:
- Redaktion av procedurer och SOP-skrivning
- Ansvar för att fatta beslut om produkter uppfyller ställda lagkrav
- Medverka i förbättringsarbetet och i utredningar av avvikelser. 
- Godkänner kvalitetsstyrande dokument som ändringsärenden, instruktioner och valideringar 

Din Profil:
- M.Sc inom kemi- eller bioteknik, biomedicin, farmaci
- Är noggrann och har ett högt kvalitetstänk
- Självgående, initiativtagande och ska ha lätt för att samarbeta
- Flexibel och kommunikativ
- Goda språkkunskaper inom svenska och engelska i tal och skrift
- Kunskap om kvalitetsarbete eller tidigare erfarenhet inom laboratoriearbete
- Kunskap om GxP 

Vad vi erbjuder dig
Varje medarbetare är lika viktig i ALTENs framgång! Vi drivs av att se människor växa och utvecklas, därför skapar vi möjligheter att få arbeta med det man har passion för. På ALTEN har vi ett stort utbud av uppdrag hos flera av de främsta företagen i Sverige i flera olika branscher, där dina önskemål styr din väg framåt. Vi erbjuder såväl nationella som internationella möjligheter och tillsammans med din coachande chef bygger du din karriär så att du kan utvecklas och förverkliga dina mål och drömmar!

Som konsult får du både en teamkänsla i ditt uppdrag och en riktigt härlig gemenskap på ALTEN. Genom våra interna nätverk ALTEN Sports, [email protected] och ALTEN Innovation ges du möjlighet att driva frågor och aktiviteter som just du brinner för, tillsammans med dina kollegor. Allt är självklart frivilligt. Balans mellan arbete och privatliv sätter vi högst på listan. Självklart har vi kollektivavtal. Utöver detta har vi förmåner såsom friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar.

We believe in growing together! Visa mindre