Lediga jobb Technogarden i Malmö

Se alla lediga jobb från Technogarden i Malmö. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Malmö som finns inom det yrket.

Technogarden anställer JUNIORA Mekanikkonstruktörer för långt uppdrag in...

Ansök    Feb 17    Technogarden    Maskinkonstruktör
VAD ROLIGT ATT DU ÄR HÄR, VÄLKOMMEN TILL OSS! Technogarden är sedan många år det självklara valet för teknikoffensiva företag som behöver förstärka sin kompetens genom våra konsulters expertis eller genom våra rekryteringstjänster. Technogarden Industry söker vi nu flera juniora mekanikkonstruktörer till långt rykande färskt uppdrag. Vår framgång vilar mycket på att framgångsrikt driva uppdrag där vi överträffar kundens förväntningar genom leverans. Din ... Visa mer
VAD ROLIGT ATT DU ÄR HÄR, VÄLKOMMEN TILL OSS!

Technogarden är sedan många år det självklara valet för teknikoffensiva företag som behöver förstärka sin kompetens genom våra konsulters expertis eller genom våra rekryteringstjänster. Technogarden Industry söker vi nu flera juniora mekanikkonstruktörer till långt rykande färskt uppdrag.

Vår framgång vilar mycket på att framgångsrikt driva uppdrag där vi överträffar kundens förväntningar genom leverans. Din framgång blir en del av vår framgång. Technogarden finns förutom i Malmö, även i Stockholm, Växjö, Västerås, Karlstad, Helsingborg, Göteborg och Lund. Du kommer att tillhöra vårt kontor i Malmö.

KÄNNER DU IGEN DIG I DET HÄR, SÅ TROR VI ATT DU ÄR RÄTT FÖR OSS:

Du vill vara en del av ett av Sveriges största och mest komplexa industriprojekt

Du ser det som en utmaning att få arbeta med banbrytande lösningar

Du brinner för att analysera, utveckla, underhålla lösningar och utveckla nya tekniska metoder

För att du ska lyckas i rollen tror vi att du är van att arbeta tvärfunktionellt med andra avdelningar. Det är av stor vikt att du är nyfiken och flexibel med arbetsuppgifter. Är du dessutom självgående och kan ta tag i saker utan att få det serverat kommer du att lyckas mycket bra i rollen. Vi förutsätter att du är en lagspelare som bidrar till gruppens fokus!

Du har högskoleutbildning inom maskinteknik/maskinkonstruktör eller motsvarande som kan anses som likvärdig. Utmärkta kommunikationsförmågor på svenska och engelska, muntliga som skriftliga ser vi som en självklarhet.

Mycket meriterande:

Bakgrund från försvarsindustrin

Erfarenhet av flottan

Är du redo?

Din karriär ligger lika mycket i dina egna händer som i våra. Som konsult hos oss erbjuds du en stimulerande arbetsmiljö med goda villkor, ett glatt gäng av kollegor och stora möjligheter att påverka ditt eget arbete. Din konsultchef Catinca är aldrig längre än ett samtal bort och kommer med ett stort engagemang arbeta för att du ska nå dina mål.

Om det här låter intressant och du vill fortsätta din karriär hos oss så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Vi arbetar med löpande urval och kommer tillsätta dessa platser så fort vi hittar rätt kandidater.

För övriga frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Josefin Lindborg per telefon; 073-043 66 00 eller via mejl; josefin.lindborg @technogarden.se (mailto:[email protected])

Obs! Vi tar inte emot ansökningar via mejl, utan enbart via registrering i vårt rekryteringssystem. Ansökningar via mejl kommer att makuleras obehandlade.

Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Technogarden Malmö söker Mechanical Review Engineer

Ansök    Feb 18    Technogarden    Civilingenjör, maskin
VARMT VÄLKOMMEN TILL OSS! Technogarden är sedan många år det självklara valet för teknikoffensiva företag som behöver förstärka sin kompetens genom våra konsulters expertis eller genom våra rekryteringstjänster. Technogarden Industry söker vi nu flera juniora mekanikkonstruktörer till långt rykande färskt uppdrag. Vår framgång vilar mycket på att framgångsrikt driva uppdrag där vi överträffar kundens förväntningar genom leverans. Din framgång blir en del... Visa mer
VARMT VÄLKOMMEN TILL OSS!

Technogarden är sedan många år det självklara valet för teknikoffensiva företag som behöver förstärka sin kompetens genom våra konsulters expertis eller genom våra rekryteringstjänster. Technogarden Industry söker vi nu flera juniora mekanikkonstruktörer till långt rykande färskt uppdrag.

Vår framgång vilar mycket på att framgångsrikt driva uppdrag där vi överträffar kundens förväntningar genom leverans. Din framgång blir en del av vår framgång. Technogarden finns förutom i Malmö, även i Stockholm, Växjö, Västerås, Karlstad, Helsingborg, Göteborg och Lund. Du kommer att tillhöra vårt kontor i Malmö.

VI SÖKER

Nu söker vi dig som vill arbeta i ett härligt team för maskinteknik och teknikavdelning med rapport direkt till sektionsledaren.

Du kommer att genomföra designgranskningar av ritningar för att kontrollera och verifiera designinnehåll och kvalitet på ritningen. Du kommer generera och underhålla ritningsgranskningsprocessen, i enlighet med specifika gällande GPS / ISO-normer, och ska generera, underhålla och implementera i delprojekten den "designchecklista" som möjliggör ritningar eller designpaket för att gå in i den formella granskningsprocessen för DR / SRR / etc. All designgranskning ska utföras baserat på giltiga krav, företrädesvis refererade i TRM. All 3D- och 2D-information ska lagras i CATIA V6-huvudmodellen och arkiveras i CHESS.

DIN BAKGRUND

Relevant utbildning och yrkeserfarenhet

Ansvarat för maskinteknisk disciplin, ritningar och teknikpaket

Du har arbetat med granskning av 2D-ritningar enligt mekaniska standardiseringsnormer och koder för men inte begränsat till GPS-tolerans, ISO, osv.

Erfarenhet av teknisk specifikation, 3D-modeller och tillverkningsteckningar

Erfarenhet av CATIA

ANSÖKAN/ERBJUDANDE

Vi erbjuder dig som konsult hos oss på Technogarden en stimulerande arbetsmiljö med goda villkor, ett glatt gäng av härliga kollegor och stora möjligheter att påverka ditt arbete. Din konsultchef Catinca är aldrig längre än ett samtal bort och kommer med ett stort engagemang arbeta för att du ska nå dina mål.

Vill du fortsätta din karriär hos oss?

Skicka in din ansökan redan idag!

Vi arbetar med löpande urval och platsen ska tillsättas omgående när vi finner rätt person.

För övriga frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Josefin Lindborg på [email protected] eller connecta på Linkedin och skicka din fråga där: https://www.linkedin.com/in/josefin-lindborg-048066182/

Obs! Vi tar inte emot ansökningar via mejl, utan enbart via registrering i vårt rekryteringssystem. Ansökningar via mejl kommer att makuleras obehandlade.

Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Technogarden Life Science söker seniora QA konsulter till Skåneregionen!

Till vårt affärsområde Life Science söker vi nu seniora konsulter inom Quality Assurance (QA) till Skåneregionen. VI SER GÄRNA ATT DU HAR FÖLJANDE ERFARENHETER: - Högskoleutbildning i kemi/biologi/bioteknik/farmacie eller liknande - Minst 3-5 års erfarenhet av att arbeta med QA inom läkemedelstillverkning och/eller inom Medical Device. - Erfarenhet av validering/kvalificeringsarbete - Regelefterlevnad (compliance) - främst gällande utbildningar och SOP-h... Visa mer
Till vårt affärsområde Life Science söker vi nu seniora konsulter inom Quality Assurance (QA) till Skåneregionen.

VI SER GÄRNA ATT DU HAR FÖLJANDE ERFARENHETER:

- Högskoleutbildning i kemi/biologi/bioteknik/farmacie eller liknande
- Minst 3-5 års erfarenhet av att arbeta med QA inom läkemedelstillverkning och/eller inom Medical Device.
- Erfarenhet av validering/kvalificeringsarbete
- Regelefterlevnad (compliance) - främst gällande utbildningar och SOP-hantering
- Erfarenhet av relevanta regelverk och guidelines, ex: GMP, GDP, GAMP5, MDR, HACCP eller ISO13485
- Framtagning, granskning samt godkännande av kvalitetsdokumentation (detta kan vara för till exempel produkter, utrustningar och processer)
- CE-märkning / ISO-certifiering
- CAPA & Change Controls
- Arbetat med produktutveckling
- Är en van projektledare


FÖR ATT LYCKAS I ROLLEN TROR VI:

Du stimuleras av utmaningar och ansvar och är inte rädd för att ta dig an olika uppgifter i strävan att förbättra, utveckla och effektivisera verksamheten.

Du bör vara initiativtagande, stöttande och drivande för att nå i mål inom givna tidsramar på ett kvalitetssäkert, noggrant och effektivt sätt.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och vi tror du är en positiv och social person med driv och energi.

Du uttrycker dig lätt och tydligt på svenska och engelska, både i tal och skrift.TECHNOGARDEN

Technogarden är en kompetens- och rekryteringspartner för verksamheter med tillväxt inom våra affärsområden Life Science, Industry, IT, och Telecom.

Genom vår mix av rådgivning, konsulter och rekryteringstjänster hjälper vi företag säkerställa rätt kompetens för rätt behov på lång och kort sikt.

Vi tror på individer som gör skillnad - både på jobbet och i samhället. Därför värdesätter vi ansvarstagande, delaktighet och en vilja att utvecklas, både som grupp och individ.

Technogarden är idag omkring 400 anställda och vi växer. Vi ingår i Norconsultkoncernen som är Nordens största medarbetarägda ingenjörsverksamhet.

Att arbeta på Technogarden innebär mycket frihet under ansvar och fokus på prestationer och resultat.

För mer info: (http://www.technogarden.se/)

ATT VARA KONSULT PÅ TECHNOGARDEN

På Technogarden strävar vi efter att skapa samhörighet och teamkänsla bland våra medarbetare, trots det geografiska avståndet som uppstår när våra konsulter arbetar på olika uppdrag. Vi har regelbundna konsultträffar och engagerade konsultchefer som aldrig är längre bort än ett telefonsamtal eller mejl.

Vi sätter våra medarbetare i fokus och arbetar aktivt för att alla skall känna sig som en ”Technogardare” från dag ett. Tillsammans utmanar vi oss i olika miljöer, inte bara på arbetsplatsen utan även på berg eller på höghöjdsbana eller genom inspirationsföreläsningar.

MÖJLIGHETER

Vi är under tillväxt och på vår fortsatta resa kommer flera spännande möjligheter och utmaningar. Din utveckling ligger därför lika mycket i dina egna händer som i våra. Vi erbjuder en stimulerande arbetsmiljö med goda villkor och kollektivavtal sedan 1 januari 2020.

Vi är ett glatt gäng av kollegor och stora möjligheter att påverka ditt eget arbete och verksamheten i stort eftersom vi är 100% medarbetarägda.

wearetechnogardenKONTAKTUPPGIFTER OCH ANSÖKAN

För mer information är du välkommen att kontakta: Anna Waara på 073-517 99 93.

Du söker tjänsten genom att klicka på SKICKA ANSÖKAN och bifoga ditt CV och personliga brev. Vi arbetar med ett löpande urval, så vänta inte med din ansökan. Visa mindre

Copenhagen Malmö Port söker Technical Manager

Copenhagen Malmö Port AB (CMP) is the largest port operator in the Öresund region, one of the most expansive markets in the Nordics, with about four million consumers. Each year the company offers efficient transport and logistics services to nearly 8,000 ships. Thanks to its strategic location in the Öresund region, CMP’s facilities also serve as hubs for the entire Baltic Sea area and its roughly 100 million consumers and hundreds of thousands of busines... Visa mer
Copenhagen Malmö Port AB (CMP) is the largest port operator in the Öresund region, one of the most expansive markets in the Nordics, with about four million consumers. Each year the company offers efficient transport and logistics services to nearly 8,000 ships. Thanks to its strategic location in the Öresund region, CMP’s facilities also serve as hubs for the entire Baltic Sea area and its roughly 100 million consumers and hundreds of thousands of businesses. För mer info: http://www.cmport.com

Vi söker nu en Technical Manager med ansvar för avdelningen Infrastructure Malmö och dess verksamhet gällande drift, underhåll, anpassningar och nybyggnad avseende anläggningar och byggnader. Verksamheten syftar i huvudsak till att upprätthålla en väl fungerande transportinfrastruktur avseende sjö, väg och järnväg inom aktuella hamnområden. Technical Manager ansvarar för att bedriva en kostnadseffektiv och lönsam verksamhet. Säkerställa serviceavtal med interna och externa kunder och att projekt genomförs på ett enhetligt och effektivt sätt.

Arbetsuppgifter

- Leda och fördela det dagliga arbetet
- Organisera och utveckla avdelningens verksamhet
- Strategisk teknisk planering av hamninfrastrukturen
- Samverka med övriga staber och affärsområden
- Medverka till CMP´s allmänna utveckling
- Samverka med Malmö Stad och andra offentliga intressenter
- Ansvara för avdelningens budget
- Personalansvar för initialt 6 personer


Kvalifikationer

- Tidigare erfarenhet från liknande chefstjänst
- Relevant teknisk utbildning, gärna från högskola
- Flerårig erfarenhet av teknisk underhållsplanering
- Erfarenhet från bygg- och anläggningsprojekt över 10 MSEK
- Flerårig erfarenhet av entreprenadjuridik


Meriterande

- Erfarenhet av drift och underhåll avseende infrastruktur
- Erfarenhet av tillståndsprocesser enligt Miljöbalken
- Erfarenhet av offentlig upphandling
- God kännedom om Plan- och bygglagen


Vi söker en naturlig ledare som skapar goda relationer internt och externt. En person som kan utveckla ett effektivt samarbete med Technical Manager på CMP´s kontor i Köpenhamn och de resurser som finns där. Behöver även vara en strukturerad och erfaren projektledare. Visa mindre

Technogarden Malmö söker konstruktionsgranskare till unikt uppdrag

VI SÖKER Technogarden Industry söker nu efter en erfaren konstruktionsgranskare. Du kommer att arbeta med konstruktionsarbete som varierar från mycket enkelt till mycket komplicerat. Din kommunikativa förmåga är mycket viktig då du måste kunna uttrycka och kommunicera på ett sätt så att produktionsavdelningen förstår. För att lyckas i denna roll är ett krav att du är duktig på ritningar och verkligen förstår vikten av att allting blir korrekt. Du har lä... Visa mer
VI SÖKER

Technogarden Industry söker nu efter en erfaren konstruktionsgranskare.

Du kommer att arbeta med konstruktionsarbete som varierar från mycket enkelt till mycket komplicerat. Din kommunikativa förmåga är mycket viktig då du måste kunna uttrycka och kommunicera på ett sätt så att produktionsavdelningen förstår.

För att lyckas i denna roll är ett krav att du är duktig på ritningar och verkligen förstår vikten av att allting blir korrekt. Du har lätt för att se så att alla komponenter hänger ihop och är själv en skicklig konstruktör. Ord som beskriver dig är bland annat noggrann, strukturerad och ansvarskännande.

Du kommer dagligen arbeta med hemligstämplat material varpå en säkerhetsanalys kommer genomföras som en del i rekryteringsprocessen.

DIN PROFIL

Utbildning samt erfarenhet av Mekanisk Konstruktion

Erfarenhet från konstruktionsarbete

Skeppsbyggnad (master-nivå) är mycket meriterande

KONSULT HOS TECHNOGARDEN

Konsulter hos oss kännetecknas av god samarbetsförmåga och hög professionalism och vi värdesätter en hög ambitionsnivå samt har en vilja att utvecklas tillsammans med oss.

Att arbeta på Technogarden innebär mycket frihet under ansvar med fokus på prestationer och resultat. Som konsult är du representant för Technogarden ute hos våra kunder - därför är din sociala förmåga och personlighet viktig för oss. På Technogarden är möjligheten att påverka stor och vi tror därför även att du är en person som drivs av att kunna påverka både ditt arbete - men även verksamhetens.

VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN

För mer information om tjänsten och din ansökan kontakta Josefin Lindborg, [email protected]

Vi tar endast emot ansökningar via annonsen på vår hemsida och vi arbetar med ett löpande urval - så vänta inte med din ansökan! Visa mindre

Technogarden söker erfaren SQE Manager

Technogarden är sedan många år det självklara valet för teknikoffensiva företag som först förstärka sin kompetens från våra konsulters expertis eller genom våra rekryteringstjänster. Vi ingår i Norconsultkoncernen som är Nordens största medarbetarägda ingenjörsverksamhet. Vi har relationerna, kontakterna och referenserna! Technogarden expanderar vilket innebär flera spännande möjligheter! Nu söker vi på affärsområde Industry en erfaren SQE Manager som vil... Visa mer
Technogarden är sedan många år det självklara valet för teknikoffensiva företag som först förstärka sin kompetens från våra konsulters expertis eller genom våra rekryteringstjänster. Vi ingår i Norconsultkoncernen som är Nordens största medarbetarägda ingenjörsverksamhet. Vi har relationerna, kontakterna och referenserna!

Technogarden expanderar vilket innebär flera spännande möjligheter! Nu söker vi på affärsområde Industry en erfaren SQE Manager som vill ta nästa steg i karriären.

BakgrundTill vår växande konsultverksamhet söker vi nu Supplier Quality Engineers för spännande konsultuppdrag i Malmö. Vår framgång vilar mycket på att framgångsrikt driva konsultuppdrag där vi ständigt överträffar kundens förväntningar - din framgång blir en del av vår framgång.

Det här är jobbet

Du kommer arbeta i kundens inköpsorganisation med att kvaliteten på inköpta delar, material och system håller den nivå som är avtalat i inköpsprocessen.

Dagliga arbetsuppgifter kan vara bland annat:

- Se till att kundens inköpsstrategi, inköpspolicy och inköpsprocedurer uppfylls.
- Ta ansvar för att kvalitetskrav är omhändertaget i RFQ, avtal och inköpsordrar.
- Delta ifrån start till mål i inköpsprocesser.
- Genomföra audits med leverantörer och medverka vid leverantörers produktreleaser.
- Övervaka leveranser och genomför åtgärd för leverantörer som inte når upp till kvalitetsmålen.
- Leda förbättringsprogram relaterade till kvalitet på leveranser.
- Skapa och underhåll kontrollplaner och arbetspaket.
- Ta hand om klagomål kring avvikande kvalitet och se till att leverantörer rättar till problemen.
- Arbeta tätt med olika kvalitetsfunktioner inom kundens organisation


Vem är du?

Vi tror att du har minst ett par års erfarenhet som SQE och att du brinner för uppgiften. Det är viktigt att man har förmåga att förstå helheten och att man noggrann och uthållig.

Du är en strukturerad och organiserad teknikintresserad person som har förmågan att snabbt lära dig nya saker. Vidare behöver du vara en god kommunikatör och pådrivare och ha förmågan att stå upp gentemot leverantörer. Du behärskar svenska och engelska flytande och har god dokumenteringsförmåga. I grunden har du en universitetsexamen inom elektronik eller kemi och du besitter erfarenhet inom kvalitetssäkring, kvalitetshjälpmedel och processer.

Vi söker efter personer med stort mått av eget driv och förmåga att snabbt sätta sig in i kundens utmaningar. Konsulter hos oss kännetecknas av god samarbetsförmåga och hög professionalism. Vi värdesätter en hög ambitionsnivå och vilja att utvecklas.

Vi erbjuder

Som konsult hos oss erbjuds du möjligheten att få utvecklas och utmanas i stora och små kontexter, men framförallt möjlighet att utvecklas i den riktning som Du vill. All arbetstid är förlagd hos kund, men oroa dig inte - vi får träffas regelbundet ändå! Både på aktiviteter som vi har ihop med hela teamet/företaget men även på tu man hand över en kopp kaffe eller lunch, frekvensen är upp till dig.

Ansökan

Om du är intresserad, ansök redan idag då vi kallar aktuella kandidater till intervju löpande. För övriga frågor kontaktar du rekryteringsansvarig Josefin Lindborg på [email protected]

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Testingenjör för SW-och HW-tester för fordon

Technogarden är sedan många år det självklara valet för teknikoffensiva företag som först förstärka sin kompetens från våra konsulters expertis eller genom våra rekryteringstjänster. Vi ingår i Norconsultkoncernen som är Nordens största medarbetarägda ingenjörsverksamhet. Vi har relationerna, kontakterna och referenserna! Nu söker vi omgående en testingenjör för SW-och HW-tester för fordon! Arbetsuppgifter/Personliga egenskaper: Utöka en redan befintlig... Visa mer
Technogarden är sedan många år det självklara valet för teknikoffensiva företag som först förstärka sin kompetens från våra konsulters expertis eller genom våra rekryteringstjänster. Vi ingår i Norconsultkoncernen som är Nordens största medarbetarägda ingenjörsverksamhet. Vi har relationerna, kontakterna och referenserna!

Nu söker vi omgående en testingenjör för SW-och HW-tester för fordon!

Arbetsuppgifter/Personliga egenskaper:

Utöka en redan befintlig SW-testbänk (helt automatiserad) till att även omfatta HW (HIL). Uppgiften handlar mer om att skapa en testbänk än att köra den. Du har kunskap om fordon och har erfarenhet av att sätta upp och utveckla den typen av testbänk. Vi tror att du som person kan arbeta självständigt, men har en mycket god samarbetsförmåga då du även kommer ingå i ett härligt team.

Krav:

Praktisk erfarenhet av att arbeta med testverktyget CANoe från Vector är ett absolut krav.(Kandidater som inte har denna erfarenhet kommer inte att beaktas)

Ansökan:

Via länken nedan. Uppdraget kommer tillsättas omgående när rätt person dyker upp!

För övriga frågor är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Josefin Lindborg på [email protected]

Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Apputvecklare med intresse för DevOps till Handelsbanken i Malmö

Handelsbankens mobiltjänster växer och vi är därför på jakt efter nya kollegor till vårt kontor i Malmö. Vi söker utvecklare med minst två års erfarenhet av iOS-utveckling. Handelsbanken Vårt mål är att ha bättre lönsamhet än genomsnittet för jämförbara banker på hemmamarknaderna. Målet ska nås genom nöjdare kunder och lägre kostnader än konkurrenterna. Handelsbanken är ett företag med en stark tro på den enskilda individen och dennes förmåga. Vi kan er... Visa mer
Handelsbankens mobiltjänster växer och vi är därför på jakt efter nya kollegor till vårt kontor i Malmö. Vi söker utvecklare med minst två års erfarenhet av iOS-utveckling.

Handelsbanken

Vårt mål är att ha bättre lönsamhet än genomsnittet för jämförbara banker på hemmamarknaderna. Målet ska nås genom nöjdare kunder och lägre kostnader än konkurrenterna.

Handelsbanken är ett företag med en stark tro på den enskilda individen och dennes förmåga. Vi kan erbjuda dig utmaningar och möjligheter att utvecklas i ett företag som befinner sig mitt i en spännande digital resa. Våra appar växer ständigt med nya funktioner som underlättar våra kunders vardag. Under våra fortsatta stora digitala satsningar fokuserar vi ytterligare på förändrat arbetssätt och utvecklingsmetodik.

Vill du vara med och skapa framtidens bank?

Din roll och teamets ansvarsområde

Vi söker en utvecklare som är erfaren och har intresse av att vidareutveckla vår Continuous Integration-miljö. Området du kommer tillhöra ansvarar globalt för mobiltjänsten i bankens digitala mötesplatser. Vi bygger tjänster för Sverige, Norge, Finland, Nederländerna och UK. Du ska gilla att samarbeta med andra apputvecklare samt att arbeta i tvärfunktionella team. Tillsammans med kompetenser inom affär, UX och grafisk design kommer du ta fram och förvalta fantastiska tjänster för våra kunder och medarbetare i Sverige och utomlands.

Din profil

Som apputvecklare har du jobbat med stora appar. Du har jobbat med Swift och det är ett plus om du även har av erfarenhet av Objective-C. Du är intresserad av Continuous Delivery (CD) och har erfarenhet av Fastlane, Git och Jenkins. Du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift

Du kommer att:

- Arbeta med vidareutveckling av vår CI-miljö inom iOS.

- Arbeta med och ansvara för nyutveckling och förvaltning av en eller flera delar av Handelsbankens mobiltjänster.

- Ha ett nära samarbeta med andra erfarna apputvecklare

- Arbeta i ett tvärfunktionellt team

- Arbeta med publicering av appar på AppStore

- Bygga ett stort kontaktnät inom Handelsbanken

Vem är du?

- Du är ödmjuk och vill dela med dig av dina kunskaper

- Du är nyfiken och följer med i vad som händer inom mobil klientutveckling

- Du har stark kvalitetskänsla och fokus på kund och leverans

- Du är positiv och gillar förändringar

- Du har ett starkt driv och passion för att få saker att hända.

- Du brinner för att kombinera affärs- och kundnytta samt har förståelse för vad som är tekniskt framkomligt

- Gillar att arbeta agilt och tvärfunktionellt Visa mindre

Automationsingenjör med driv till Technogarden Malmö.

Technogarden är ett medarbetarägt teknikföretag med en bred portfölj av ingenjörskompetenser. Huvudfokus är på kompetenser inom industri, IT, Life Science och Telecom. Vårt erbjudande består av tekniska konsulter samt rekrytering av specialister och chefer till teknikbolagen i Norden. Vi ingår i Norconsultkoncernen som är Nordens största medarbetarägda ingenjörsverksamhet. Att arbeta på Technogarden innebär mycket frihet under ansvar och fokus på prestatio... Visa mer
Technogarden är ett medarbetarägt teknikföretag med en bred portfölj av ingenjörskompetenser. Huvudfokus är på kompetenser inom industri, IT, Life Science och Telecom. Vårt erbjudande består av tekniska konsulter samt rekrytering av specialister och chefer till teknikbolagen i Norden. Vi ingår i Norconsultkoncernen som är Nordens största medarbetarägda ingenjörsverksamhet. Att arbeta på Technogarden innebär mycket frihet under ansvar och fokus på prestationer och resultat. Vi ser oss som samarbetspartners till våra kundföretag och har ramavtal med flera multinationella bolag i landet. För mer info: www.technogarden.se (http://www.technogarden.se/)

Till vårt team i Malmö söker vi just nu en driven automationsingenjör.

Är du en driven och teknikintresserad ingenjör som vill ha förmånen att både ägna sig åt problemlösning och vara ute i fält och träffa kunder? Då är det dig vi söker.

Vi söker dig som har:

- Teknisk högskoleutbildning med relevant inriktning
- Yrkeserfarenhet som automationsingenjör
- Kunskap inom QCS system
- Erfarenhet inom PLC- och/eller DCS-system är meriterande
- Förmåga att uttrycka dig obehindrat i tal och skrift på engelska och svenska.
- B-körkort


För att lyckas i arbetet och trivas hos oss bör du som person vara drivande och initiativrik och kunna arbeta framgångsrikt, både självständigt och i grupp. Att du har ett teknikintresse och tycker om att hålla dig uppdaterad om den tekniska utvecklingen ser vi som mycket viktigt för den här tjänsten.

Ansökan via länken nedan. För övriga frågor kontaktar du rekryteringsansvarig Josefin Lindborg på [email protected] eller 0730-436600

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Erfaren Shipping Coordinator Technogarden Malmö

Ansök    Dec 20    Technogarden    Leveransbevakare
Technogarden är sedan många år det självklara valet för teknikoffensiva företag som först förstärka sin kompetens från våra konsulters expertis eller genom våra rekryteringstjänster. Vi ingår i Norconsultkoncernen som är Nordens största medarbetarägda ingenjörsverksamhet. Vi har relationerna, kontakterna och referenserna! Nu söker Technogarden efter en erfaren och passionerad Shipping Coordinator! Arbetsbeskrivning Som Shipping Coordinator kommer du att... Visa mer
Technogarden är sedan många år det självklara valet för teknikoffensiva företag som först förstärka sin kompetens från våra konsulters expertis eller genom våra rekryteringstjänster. Vi ingår i Norconsultkoncernen som är Nordens största medarbetarägda ingenjörsverksamhet. Vi har relationerna, kontakterna och referenserna!

Nu söker Technogarden efter en erfaren och passionerad Shipping Coordinator!

Arbetsbeskrivning

Som Shipping Coordinator kommer du att vara en viktig del av värdekedjan i kontakt med kunden där du har ansvar för att leveranserna kommer i rätt tid med rätt dokumentation till rätt ställe. Du är ansvarar för skeppning till en global marknad där du arbetar för att upprätthålla hög kvalitet gentemot kund. Du har kontakt med produktionsföretag, planering och bokning av transporter samt i kontakt med dokumentproducenterna. Du kommer också ha en nära samarbete med övriga avdelningar i företaget.

Bakgrund

Vi söker dig som har utbildning inom logistik och export och som har arbetat i en liknande roll tidigare. Du är kommunikativ, driven, en lagspelare och har ett serviceinriktat arbetssätt. Vidare är du flexibel och kvalitetsmedveten. Du har självklart flytande kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift samt goda kunskaper i SAP. Du har även några års erfarenhet från liknade arbete och känner dig trygg i rollen som Shipping Coordinator samt förstår vikten av en deadline.

Möjligheter

Technogarden expanderar vilket innebär flera spännande möjligheter! Som konsult hos oss har du en stimulerande arbetsmiljö med goda villkor och ett glatt gäng av kollegor.

Ansökan

Ansök via länken nedan. För övriga frågor är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Josefin Lindborg på [email protected] eller konsultchef Catinca Clivesdotter på [email protected]

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Konstruktör sökes till Technogarden Malmö, vi lovar dig en spännande utm...

Ansök    Dec 20    Technogarden    Maskinkonstruktör
Technogarden är sedan många år det självklara valet för teknikoffensiva företag som först förstärka sin kompetens från våra konsulters expertis eller genom våra rekryteringstjänster. Vi ingår i Norconsultkoncernen som är Nordens största medarbetarägda ingenjörsverksamhet. Vi har relationerna, kontakterna och referenserna! Nu söker vi en konstruktör med fokus på installation av rör och utrustning. Tjänsten passar dig som: Har ett ansvarsfullt förhållning... Visa mer
Technogarden är sedan många år det självklara valet för teknikoffensiva företag som först förstärka sin kompetens från våra konsulters expertis eller genom våra rekryteringstjänster. Vi ingår i Norconsultkoncernen som är Nordens största medarbetarägda ingenjörsverksamhet. Vi har relationerna, kontakterna och referenserna!

Nu söker vi en konstruktör med fokus på installation av rör och utrustning.

Tjänsten passar dig som:

Har ett ansvarsfullt förhållningssätt, har lätt för att samarbeta och kommunicera, har jobbat som konstruktör några år och vill vara med och bygga mervärde för oss och våra kunder. Har du arbetat med installation av rör och utrustning, så lovar vi dig en spännande utmaning!

Kvalifikationer Krav:

Vi tror att du har en utbildning som maskiningenjör eller motsvarande med några års konstruktionserfarenhet samt att du har goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Personliga egenskaper

För att trivas i din roll är du prestigelös, innovativ och social. Du tar ett stort ansvar för dina arbetsuppgifter och tummar aldrig på kvalitén.

Vad innebär det att vara konsult hos Technogarden?

På Technogarden strävar vi efter att skapa samhörighet och teamkänsla bland våra medarbetare, trots det geografiska avståndet som uppstår när våra konsulter arbetar på olika uppdrag. Vi har regelbundna konsultträffar och engagerade konsultchefer som aldrig är längre bort än ett telefonsamtal. Vi sätter alltid våra medarbetare i fokus och du blir en "Technogardare" från dag ett!

Ansökan

Ansökan gör du via länken nedan och du är varmt välkommen att kontakta konsultchef Catinca Clivesdotter för frågor gällande uppdraget på [email protected]

För övriga frågor eller frågor om processen är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Josefin Lindborg på [email protected]

Vi ser fram emot din ansökan!

Eftersom Jul och nyår står för dörren och därmed lite ledighet kan återkoppling komma att dröja till Januari och ber er att ha överseende med detta)

Tack! Visa mindre

Vi söker omgående en PLC-Ingenjör/programmerare till vår konsultverksamh...

Technogarden är sedan många år det självklara valet för teknikoffensiva företag som först förstärka sin kompetens från våra konsulters expertis eller genom våra rekryteringstjänster. Vi ingår i Norconsultkoncernen som är Nordens största medarbetarägda ingenjörsverksamhet. Vi har relationerna, kontakterna och referenserna! Technogarden expanderar vilket innebär flera spännande möjligheter! Nu söker vi en PLC-ingenjör/programmerare för omgående uppdrag. Kv... Visa mer
Technogarden är sedan många år det självklara valet för teknikoffensiva företag som först förstärka sin kompetens från våra konsulters expertis eller genom våra rekryteringstjänster. Vi ingår i Norconsultkoncernen som är Nordens största medarbetarägda ingenjörsverksamhet. Vi har relationerna, kontakterna och referenserna!

Technogarden expanderar vilket innebär flera spännande möjligheter! Nu söker vi en PLC-ingenjör/programmerare för omgående uppdrag.

Kvalifikationer

- Du har en civil-eller högskoleingenjörsexamen inom automation och har jobbat några år inom området.
- Erfarenhet av processautomation och processreglering
- Kunskaper att ta fram kompletta Automationslösningar
- Projektering av styr- och reglersystem
- Erfaren PLC-programmerare inom t.ex. ABB 800xA och Siemens PCS7
- Erfarenhet av acceptanstester, idrifttagning och driftoptimering
- Van att arbeta med system- och funktionsanalyser, processinstrumentering och automationsteknik
- Du är van vid att arbeta i projektform med mycket kontakt med människor
- Du talar och skriver engelska och svenska obehindrat


Personliga egenskaper

Du är noggrann, strukturerad och självgående. Du har ett eget driv och trivs med att arbeta både i team och självständigt samt har förmågan att se och komma på smarta lösningar. Vi värdesätter en hög ambitionsnivå och vilja att utvecklas. Som konsult är du ambassadör för Technogarden hos våra kunder, därför sätter vi stor vikt vid din sociala förmåga och personlighet.

Kontaktuppgifter och ansökan

Om det här låter intressant så vänta in med din ansökan! Löpande urval och tillsättning kommer ske så fort vi hittat rätt person.

Övriga frågor besvaras av ansvarig rekryterare Josefin Lindborg, 0730436600 [email protected]

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Granskare inom Mekanisk konstruktion - Technogarden Malmö

Ansök    Dec 18    Technogarden    Civilingenjör, maskin
Technogarden är sedan många år det självklara valet för teknikoffensiva företag som först förstärka sin kompetens från våra konsulters expertis eller genom våra rekryteringstjänster. Vi ingår i Norconsultkoncernen som är Nordens största medarbetarägda ingenjörsverksamhet. Vi har relationerna, kontakterna och referenserna! Din framtida utmaning finns här! Som granskare inom mekanisk konstruktion arbetar du mot de konstruktionsavsnitt inom Plattform Develo... Visa mer
Technogarden är sedan många år det självklara valet för teknikoffensiva företag som först förstärka sin kompetens från våra konsulters expertis eller genom våra rekryteringstjänster. Vi ingår i Norconsultkoncernen som är Nordens största medarbetarägda ingenjörsverksamhet. Vi har relationerna, kontakterna och referenserna!

Din framtida utmaning finns här!

Som granskare inom mekanisk konstruktion arbetar du mot de konstruktionsavsnitt inom Plattform Development som konstruerar skrov och mekaniska installationer. Gemensamt med dem vidareutvecklar du anvisningar och metodik för framtagning av konstruktions- och tillverkningsunderlag.

Som granskare ska du vara med tidigt i projekten för att hjälpa till att leda in konstruktörerna på rätt spår i konstruktionsarbetet och därefter i ett senare skede granska och kvalitetssäkra arbetet konstruktionsmässigt, rittekniskt och beredningsmässigt.

Visionen och utmaningen är att produktionsunderlaget skall vara 100% korrekt när det når produktionsavsnittet.

Kvalifikationer

Du är en erfaren och noggrann konstruktör med mångårig arbetslivserfarenhet och med god kännedom om standarder och normer. Det är en merit om du har jobbat med granskning och kvalitetssäkring av produktionsunderlag tidigare, gärna med marin anknytning eller inom offshoreindustrin.

Vi lägger stor vikt vid din förmåga att på ett pedagogiskt sätt förmedla anvisningar och metodik till våra konstruktörer och därför bör du vara en god kommunikatör och ha en ödmjuk inställning till dina medarbetare.

Du värdesätter att ha kontakt med andra, bygga relationer och känner ett personligt ansvar för dina arbetsuppgifter. Engelska är koncernspråk och därför är det en självklarhet att du såväl muntligt som skriftligt kan uttrycka dig obehindrat.

Ansökan

Ansök via länken nedan. För övriga frågor är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Josefin Lindborg på [email protected] eller konsultchef Catinca Clivesdotter på [email protected]

Vi ser fram emot att läsa din ansökan! Välkommen!

Julen står för dörren och vi ber er därför ha överseende med att återkoppling kan komma att dröja till januari) Visa mindre

Projektledare sökes till Technogarden i Malmö

Technogarden är sedan många år det självklara valet för teknikoffensiva företag som först förstärka sin kompetens från våra konsulters expertis eller genom våra rekryteringstjänster. Vi ingår i Nordkonsultkoncernen som är Nordens största medarbetarägda ingenjörsverksamhet. Vi har relationerna, kontakterna och referenserna! Technogarden söker nu en initiativrik och erfaren projektledare för kommande uppdrag 2020! Bakgrund & Krav Vi tror att du har goda l... Visa mer
Technogarden är sedan många år det självklara valet för teknikoffensiva företag som först förstärka sin kompetens från våra konsulters expertis eller genom våra rekryteringstjänster. Vi ingår i Nordkonsultkoncernen som är Nordens största medarbetarägda ingenjörsverksamhet. Vi har relationerna, kontakterna och referenserna!

Technogarden söker nu en initiativrik och erfaren projektledare för kommande uppdrag 2020!

Bakgrund & Krav

Vi tror att du har goda ledaregenskaper och förmågan att själv ta stort ansvar. Du har några års erfarenhet projektledare med mycket goda kunskaper om hur man budgeterar samt håller ordning och reda. Det är en självklarhet för dig att alltid leverera och att hålla tidsplaner utan att tumma på kvalitén. Som projektledare behöver du också ha en hög administrativ förmåga, vara drivande, målinriktad, relationsorienterad och kommunikativ. Du pratar och skriver svenska flytande samt har en stark kommunikativ förmåga på engelska i skrift och tal.

Du har en ingenjörsutbildning från högskola, universitet eller motsvarande.

Möjligheter

Technogarden expanderar vilket innebär flera spännande möjligheter! Som konsult hos oss har du en stimulerande arbetsmiljö med goda villkor och ett glatt gäng av kollegor.

Ansökan

Är det dig vi söker?

Ansök via länken nedan. För övriga frågor är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Josefin Lindborg på [email protected]

Vi ser fram emot att läsa din ansökan! Välkommen!

Julen står för dörren och vi ber er därför ha överseende med att återkoppling kan dröja till januari) Visa mindre

Automationsingenjör till Technogarden Malmö

Technogarden är ett teknikföretag med en bred portfölj av ingenjörskompetenser. Huvudfokus är på kompetenser inom Industri, IT, Life Science och Telecom. Vårt erbjudande består av tekniska konsulter samt rekrytering av specialister och chefer till teknikbolagen i Norden. Vi ingår i Norconsultkoncernen som är Nordens största medarbetarägda ingenjörsverksamhet. Att arbeta på Technogarden innebär mycket frihet under ansvar och fokus på prestationer och result... Visa mer
Technogarden är ett teknikföretag med en bred portfölj av ingenjörskompetenser. Huvudfokus är på kompetenser inom Industri, IT, Life Science och Telecom. Vårt erbjudande består av tekniska konsulter samt rekrytering av specialister och chefer till teknikbolagen i Norden. Vi ingår i Norconsultkoncernen som är Nordens största medarbetarägda ingenjörsverksamhet. Att arbeta på Technogarden innebär mycket frihet under ansvar och fokus på prestationer och resultat. Vi ser oss som samarbetspartners till våra kundföretag och har ramavtal med flera multinationella bolag i landet. För mer info: www.technogarden.se (http://www.technogarden.se/)

Vi har en stor efterfrågan på automationsingenjörer från kundföretag i Skåne. För att ha en större beredskap att möta den efterfrågan, vill vi nu komma i kontakt med dig som är Automationsingenjör och intresserad av att byta jobb.

Kvalifikationer

- Du har en civil-eller högskoleingenjörsexamen inom automation och har jobbat några år inom området.
- Erfarenhet av processautomation och processreglering
- Kunskaper att ta fram kompletta Automationslösningar
- Projektering av styr- och reglersystem
- PLC-programmerare inom t.ex. ABB 800xA och Siemens PCS7
- Erfarenhet av acceptanstester, idrifttagning och driftoptimering
- Van att arbeta med system- och funktionsanalyser, processinstrumentering och automationsteknik
- Du är van vid att arbeta i projektform med mycket kontakt med människor
- Du talar och skriver engelska och svenska obehindrat


Personliga egenskaper

Du är noggrann, strukturerad och självgående. Du har ett eget driv och trivs med att arbeta både i team och självständigt samt har förmågan att se och komma på smarta lösningar. Vi värdesätter en hög ambitionsnivå och vilja att utvecklas. Som konsult är du ambassadör för Technogarden hos våra kunder, därför sätter vi stor vikt vid din sociala förmåga och personlighet.

Vad innebär det att vara konsult hos Technogarden?

På Technogarden strävar vi efter att skapa samhörighet och teamkänsla bland våra medarbetare, trots det geografiska avståndet som uppstår när våra konsulter arbetar på olika uppdrag. Vi har regelbundna konsultträffar och engagerade konsultchefer som aldrig är längre bort än ett telefonsamtal. Vi sätter våra medarbetare i fokus och arbetar aktivt för att du skall känna dig som en ”Technogardare” redan från dag ett.

Ansökan

Om du är intresserad, ansök via länken nedan. För övriga frågor är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Josefin Lindborg på [email protected]

Vi kallar till intervjuer löpande så varmt välkommen med din ansökan redan idag! Visa mindre

Redovisningsekonom till Technogarden Malmö

Ansök    Dec 10    Technogarden    Redovisningsekonom
Technogarden är konsult och rekryteringsbolag. Vi har relationerna, kontakterna och referenserna. Vi ingår i den 100% medarbetarägda Norconsult-gruppen och finns förutom i Malmö, även i Stockholm, Växjö, Västerås, Karlstad, Linköping, Helsingborg, Göteborg och Lund. Nu söker vi efter en passionerad redovisningsekonom till vår ekonomifunktion som kommer sitta på vårt kontor här i Malmö. Vem är det vi söker? För att kunna axla och snabbt komma in i rollen... Visa mer
Technogarden är konsult och rekryteringsbolag. Vi har relationerna, kontakterna och referenserna. Vi ingår i den 100% medarbetarägda Norconsult-gruppen och finns förutom i Malmö, även i Stockholm, Växjö, Västerås, Karlstad, Linköping, Helsingborg, Göteborg och Lund.

Nu söker vi efter en passionerad redovisningsekonom till vår ekonomifunktion som kommer sitta på vårt kontor här i Malmö.

Vem är det vi söker?

För att kunna axla och snabbt komma in i rollen som redovisningsekonom hos oss bör du ha minst 2-3 års erfarenhet från redovisning inom tjänstesektorn. Du hanterar dagligen leverantörs- och kundreskontra samt har god vana av att arbeta i XLedger.

Förutom ovanstående kommer stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet då det är A och O för oss vi hittar rätt person. Vi ser det som en självklarhet att du är strukturerad, noggrann och har en god vana samt förståelse för hur det är att arbeta mot deadlines. Det är också mycket viktigt att du tar ett stort egenansvar för dina arbetsuppgifter samtidigt som du har lätt för att samarbeta.

Tjänsten är på 75%.

Ansökan

Ansökan och CV skickar du in via länken nedan eller via vår hemsida www.technogarden.se (http://www.technogarden.se/)

Vänligen observera att vi inte tar emot ansökningar via mejl pga. GDPR

Rekryteringsprocessen kommer dras igång efter att sista ansökningsdag passerat vilket är den 15 januari 2020.

Vid eventuella frågor är du välkommen att höra av dig till ansvarig rekryterare Josefin Lindborg, [email protected]

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Supplier Quality Engineer, Malmö

Ansök    Dec 13    Technogarden    Kontrollingenjör
Technogarden är ett medarbetarägt teknikföretag med en bred portfölj av ingenjörskompetenser. Huvudfokus är på kompetenser inom industri, IT, Life Science och Telecom. Vårt erbjudande består av tekniska konsulter samt rekrytering av specialister och chefer till teknikbolagen i Norden. Vi ingår i Norconsultkoncernen som är Nordens största medarbetarägda ingenjörsverksamhet. Att arbeta på Technogarden innebär mycket frihet under ansvar och fokus på prestatio... Visa mer
Technogarden är ett medarbetarägt teknikföretag med en bred portfölj av ingenjörskompetenser. Huvudfokus är på kompetenser inom industri, IT, Life Science och Telecom. Vårt erbjudande består av tekniska konsulter samt rekrytering av specialister och chefer till teknikbolagen i Norden. Vi ingår i Norconsultkoncernen som är Nordens största medarbetarägda ingenjörsverksamhet. Att arbeta på Technogarden innebär mycket frihet under ansvar och fokus på prestationer och resultat. Vi ser oss som samarbetspartners till våra kundföretag och har ramavtal med flera multinationella bolag i landet. För mer info: www.technogarden.se (http://www.technogarden.se/)

Nu söker vi efter flera Supplier Quality Engineers till vår konsultverksamhet i Malmö.

Bakgrund

Till vår växande konsultverksamhet söker vi nu Supplier Quality Engineers för spännande konsultuppdrag i Malmö. Vår framgång vilar mycket på att framgångsrikt driva konsultuppdrag där vi ständigt överträffar kundens förväntningar - din framgång blir en del av vår framgång.

Det här är jobbet

Du kommer arbeta i kundens inköpsorganisation med att kvaliteten på inköpta delar, material och system håller den nivå som är avtalat i inköpsprocessen.

Dagliga arbetsuppgifter kan vara bland annat:

- Se till att kundens inköpsstrategi, inköpspolicy och inköpsprocedurer uppfylls.
- Ta ansvar för att kvalitetskrav är omhändertaget i RFQ, avtal och inköpsordrar.
- Delta ifrån start till mål i inköpsprocesser.
- Genomföra audits med leverantörer och medverka vid leverantörers produktreleaser.
- Övervaka leveranser och genomför åtgärd för leverantörer som inte når upp till kvalitetsmålen.
- Leda förbättringsprogram relaterade till kvalitet på leveranser.
- Skapa och underhåll kontrollplaner och arbetspaket.
- Ta hand om klagomål kring avvikande kvalitet och se till att leverantörer rättar till problemen.
- Arbeta tätt med olika kvalitetsfunktioner inom kundens organisation


Vem är du?

Vi tror att du har minst ett par års erfarenhet som SQE och att du brinner för uppgiften. Det är viktigt att man har förmåga att förstå helheten och att man noggrann och uthållig.

Du är en strukturerad och organiserad teknikintresserad person som har förmågan att snabbt lära dig nya saker. Vidare behöver du vara en god kommunikatör och pådrivare och ha förmågan att stå upp gentemot leverantörer. Du behärskar svenska och engelska flytande och har god dokumenteringsförmåga. I grunden har du en universitetsexamen inom elektronik eller kemi och du besitter erfarenhet inom kvalitetssäkring, kvalitetshjälpmedel och processer.

Vi söker efter personer med stort mått av eget driv och förmåga att snabbt sätta sig in i kundens utmaningar. Konsulter hos oss kännetecknas av god samarbetsförmåga och hög professionalism. Vi värdesätter en hög ambitionsnivå och vilja att utvecklas.

Vi erbjuder

Som konsult hos oss erbjuds du möjligheten att få utvecklas och utmanas i stora och små kontexter, men framförallt möjlighet att utvecklas i den riktning som Du vill. All arbetstid är förlagd hos kund, men oroa dig inte - vi får träffas regelbundet ändå! Både på aktiviteter som vi har ihop med hela teamet/företaget men även på tu man hand över en kopp kaffe eller lunch, frekvensen är upp till dig.

Ansökan

Om du är intresserad, ansök redan idag då vi kallar aktuella kandidater till intervju löpande. För övriga frågor kontaktar du rekryteringsansvarig Josefin Lindborg på [email protected]

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Seniora Validering och Kvalitetsingenjörer till Technogarden Life Scienc...

Ansök    Dec 11    Technogarden    Valideringsingenjör
Just nu söker vi på Technogarden seniora konsulter inom kvalitet och validering till vårt Life Science team i Malmö! Technogarden är sedan många år det självklara valet för teknikoffensiva företag som behöver förstärka sin kompetens genom våra konsulters expertis eller genom våra rekryteringstjänster. Utöver affärsområdet Life Science så är vi även verksamma inom IT, Industry och Telecom. Technogarden finns förutom i Malmö även i Stockholm, Växjö, Västerås... Visa mer
Just nu söker vi på Technogarden seniora konsulter inom kvalitet och validering till vårt Life Science team i Malmö! Technogarden är sedan många år det självklara valet för teknikoffensiva företag som behöver förstärka sin kompetens genom våra konsulters expertis eller genom våra rekryteringstjänster. Utöver affärsområdet Life Science så är vi även verksamma inom IT, Industry och Telecom. Technogarden finns förutom i Malmö även i Stockholm, Växjö, Västerås, Karlstad, Helsingborg, Lund och Linköping.

Vi ingår i den 100% medarbetarägda Norconsult-gruppen.

Om rollen

Du kommer ingå i vårt Life Science team och arbeta som konsult ute hos våra kunder som finns i hela Skåneregionen. För att passa i rollen tänker vi att jobbar du som konsult inom validering/kvalitet idag eller har du ca 10 års erfarenhet av läkemedels-/medicinteknik eller livsmedelsbranschen men är intresserad av konsultyrket.

Konsulter hos oss kännetecknas av god samarbetsförmåga och hög professionalism. Vi värdesätter en hög ambitionsnivå och vilja att utvecklas tillsammans med oss. Att arbeta på Technogarden innebär mycket frihet under ansvar och fokus på prestationer och resultat. Som konsult är du representant för Technogarden ute hos våra kunder, därför din sociala förmåga personlighet viktig för oss.

Din profil

- Du är civilingenjör eller högskoleingenjör inom kemi, kemiteknik, bioteknik, medicinteknik eller liknande område
- Har tidigare erfarenhet av validering från läkemedels- eller medicinteknikbranschen. Det är meriterande är om du har erfarenhet av validering av mjukvara/datoriserade system (CSV)


- Arbete enligt olika standarder och regelverk som till exempel ISO 13485, GMP, GAMP5, 21CFR, Part 11, MDR/MDD, HACCP mm.
- Ansvarat för framtagning, granskning samt godkännande av kvalitetsdokumentation. Detta kan vara för till exempel produkter, utrustningar och processer.
- CE -märkning / ISO-certifiering
- Projektledning
- Varit med och implementerat nya kvalitetssystem


Att du har relevant utbildning och erfarenhet av validering samt jobbat med relevanta standarder och regelverk ser vi som krav. I övrigt så är det meriterande om du har erfarenhet av någon eller några av dem övriga punkterna. Det är önskvärt att du har B-körkort och möjlighet till viss pendling då våra kunder finns i hela Skåneregionen. Du har även god kommunikationsförmåga i både svenska och engelska.

Vad erbjuder vi?

På Technogarden vill vi ta större ansvar för vår närvaro, idag och för morgondagen. Vi jobbar därför med en trefaldig målbild: Vi ska skapa affärer, vi ska generera samhällsnytta, och vi ska må bra under tiden vi gör det. Vi är måna om våra medarbetare och vi strävar efter att skapa samhörighet och teamkänsla. Vi erbjuder en stimulerande arbetsmiljö med goda villkor och ett glatt gäng av kollegor. Vi har regelbundna konsultträffar och engagerade konsultchefer! På Technogarden är möjligheten att påverka stor och vi tror därför även att du är en person som drivs av att kunna påverka både ditt egna arbete men även verksamheten.

Välkommen med din ansökan!

För mer information om tjänsten och din ansökan kontakta Anna Waara 073 -517 99 93

Vi tar endast emot ansökningar via annonsen på vår hemsida. Vi arbetar med ett löpande urval, så vänta inte med din ansökan! Visa mindre

IT-ingenjör till E.ON Grid IT Systems

Ansök    Dec 6    Technogarden    Databasadministratör
E.ON Energidistribution har en av samhällets viktigaste uppgifter i att distribuera el till hushåll och företag i Sverige och i hjärtat av vår verksamhet finns en stabil och säker Process IT-miljö för styrning och övervakning av elnätet. Elnätet är en viktig möjliggörare för ett hållbart samhälle där vi utvecklar nya lösningar för att möta behovet av bland annat lokalt producerad el, ökad användning av elbilar och ett totalt sett ökat elbehov i Sverige. V... Visa mer
E.ON Energidistribution har en av samhällets viktigaste uppgifter i att distribuera el till hushåll och företag i Sverige och i hjärtat av vår verksamhet finns en stabil och säker Process IT-miljö för styrning och övervakning av elnätet. Elnätet är en viktig möjliggörare för ett hållbart samhälle där vi utvecklar nya lösningar för att möta behovet av bland annat lokalt producerad el, ökad användning av elbilar och ett totalt sett ökat elbehov i Sverige.

Vi söker nu en driven IT-ingenjör som vill bli en av oss på Grid IT Systems. Vi är ett team på ca 10 personer som utvecklar, driftar och förvaltar IT-system i företagets OT-miljö (Operational Technology).

Du kommer ingå i en avdelning där vi arbetar med flera teknologier och kompetenser inom Machine Learning (ML), Robotic Process Automation (RPA), Data, Digitalisering, Nätverk, kommunikationsinfrastrukturer med mera. Tillsammans möjliggör vi säkra, effektiva och framåtriktade lösningar för affären och för kunderna.

Arbetsuppgifterna bygger på en genuin förståelse och intresse för komplexa IT-miljöer. Tjänsten kärna är kring förvaltning och utveckling runt databaser men kommer även omfatta andra typer av system inom OT-miljön.

Vi söker

För att trivas och lyckas väl i rollen så gillar du att ta eget ansvar samt att ha ordning och reda. Du vill ha framförhållning men kan också ställa om och behålla lugnet vid plötsliga situationer. IT-säkerhet finns högt på din agenda och du har kunskap om att bygga säkra system och lösningar.

Hos oss är ingenting omöjligt och vi arbetar kreativt tillsammans för att möta nya behov. Här kommer du att arbeta enligt agila arbetssätt och använda ny teknik och nya metoder för att förbättra arbetet.

Vi ser därför att det är viktigt att du är flexibel, har en god samarbetsförmåga och gillar att förbättra och förnya. Du är initiativtagande och handlingskraftig samtidigt som du är tydlig i ditt budskap och du är bekväm med både svenska och engelska i tal och skrift.

Troligtvis har du en högskoleutbildning inom datavetenskap/datalogi eller civilingenjör, gärna med data eller IT-systeminriktning. Vidare ser vi gärna att du har gedigen erfarenhet av relationsdatabaser (gärna Oracle eller Postgre) men även kunskap inom Linux och programmering. Har du erfarenheter inom VMware eller Citrix är det välkommet.

Vi Erbjuder!

Hos oss finns människor med alla möjliga intressen. Vi vet nämligen att det blir roligare och mer givande att gå till jobbet när kollegorna är en skön mix av människor med olika infallsvinklar, bakgrunder och liv. För dig som vill utvecklas inom en bransch som satsar inför framtiden med tydliga visioner inom hållbarhet och samhällsutveckling, ges goda möjligheter till professionell utveckling inom E.ON.

Placeringsort för denna tjänst är Malmö.

Om du är intresserad av denna tjänst, ansök via länken nedan. Visa mindre

Mekanikkonstruktörer till Technogarden Malmö

Ansök    Nov 11    Technogarden    Civilingenjör, maskin
Technogarden är sedan många år det självklara valet för teknikoffensiva företag som behöver förstärka sin kompetens genom våra konsulters expertis eller genom våra rekryteringstjänster. Technogardens nätverk inom nordisk industri är ovärderligt då vi hjälper kundföretagen att bli konkurrenskraftiga inom teknikbranschen genom att ha rätt person på rätt plats. Technogarden finns förutom i Växjö, även i Stockholm, Karlstad, Västerås, Göteborg, Helsingborg, Ma... Visa mer
Technogarden är sedan många år det självklara valet för teknikoffensiva företag som behöver förstärka sin kompetens genom våra konsulters expertis eller genom våra rekryteringstjänster. Technogardens nätverk inom nordisk industri är ovärderligt då vi hjälper kundföretagen att bli konkurrenskraftiga inom teknikbranschen genom att ha rätt person på rätt plats. Technogarden finns förutom i Växjö, även i Stockholm, Karlstad, Västerås, Göteborg, Helsingborg, Malmö och Lund.

Arbetsbeskrivning

Vi tror att du har en civil-eller högskoleingenjörsexamen inom maskinteknik och har jobbat några år inom området. Vi söker dig som kan hantera 3D-cad och som har för vana att ansvara för dina uppdrag med avseende teknik, tid och kvalitet. Uppdraget förutsätter goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift, ytterligare språkkunskaper är meriterande.

Bakgrund

Utöver en relevant ingenjörsutbildning inom maskinteknik har du en bred teknisk förståelse och ett brinnande intresse för teknik. Vidare har du några års erfarenhet av att arbeta inom området. Du har stor vana av att arbeta i en internationell miljö i ett högt tempo. Goda kunskaper i engelska är ett krav för att kunna axla rollen.

Personliga egenskaper

Som person tror vi att du är metodisk och noggrann i ditt arbete, gillar nya utmaningar och kan, i och med din arbetslivserfarenhet, enkelt anpassa dig efter givna förutsättningar. Vidare ser vi att du är kommunikativ och har ett stort tekniskt intresse.

Möjligheter

Vi är under tillväxt och vår resa har bara börjat vilket innebär flera spännande möjligheter och din utveckling ligger lika mycket i dina händer som i våra. Som konsult hos oss har du en stimulerande arbetsmiljö med goda villkor och ett glatt gäng av kollegor, stora möjligheter att påverka ditt eget arbete samt verksamheten i stort.

Ansökan

Om det här låter intressant så skicka ansökan via länken nedan eller via vår hemsida (http://www.technogarden.se/) www.technogarden.se (http://www.technogarden.se/) . Vi tar ej emot några ansökningar via mejl. Sista ansökningsdag 20/12.

Vid eventuella frågor kan du kontakta ansvarig rekryterare Josefin Lindborg via e-post; [email protected]

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Technogarden Malmö söker Supplier Quality Engineer

Technogarden är ett medarbetarägt teknikföretag med en bred portfölj av ingenjörskompetenser. Huvudfokus är på kompetenser inom industri, IT, Life Science och Telecom. Vårt erbjudande består av tekniska konsulter samt rekrytering av specialister och chefer till teknikbolagen i Norden. Vi ingår i Norconsultkoncernen som är Nordens största medarbetarägda ingenjörsverksamhet. Att arbeta på Technogarden innebär mycket frihet under ansvar och fokus på prestatio... Visa mer
Technogarden är ett medarbetarägt teknikföretag med en bred portfölj av ingenjörskompetenser. Huvudfokus är på kompetenser inom industri, IT, Life Science och Telecom. Vårt erbjudande består av tekniska konsulter samt rekrytering av specialister och chefer till teknikbolagen i Norden. Vi ingår i Norconsultkoncernen som är Nordens största medarbetarägda ingenjörsverksamhet. Att arbeta på Technogarden innebär mycket frihet under ansvar och fokus på prestationer och resultat. Vi ser oss som samarbetspartners till våra kundföretag och har ramavtal med flera multinationella bolag i landet.

Bakgrund
Till vår konsultverksamhet i Skåne söker vi nu Supplier Quality Engineer. Vår framgång vilar mycket på att framgångsrikt driva konsultuppdrag där vi ständigt överträffar kundens förväntningar - din framgång blir en del av vår framgång. Technogarden finns förutom i Malmö, även i Stockholm, Växjö, Västerås, Göteborg, Helsingborg, Västerås och Lund. Du kommer att tillhöra vårt kontor i Malmö/Skåne.

Vem är det vi söker?

För att kunna axla rollen som kvalitetsansvarig bör du minst ha en kandidatexamen (BSc) inom relevant område (tex. mekanik/ elektronik/Automotive). Vidare bör du även ha jobbat med PPAP, ISO 26262, TS16494, kvalitetssystem, produktutveckling och tillverkning. Många av våra kunder agerar i en internationell miljö, därför är engelska ett krav i både tal och skrift.

Det är också viktigt att du har förmåga att självständigt driva aktiviteter mot uppsatta mål. Du är van att arbeta med problemlösning för att hitta rotorsaker och motåtgärder. Du är kommunikativ med en prestigelös inställning där fokus är att nå resultat.

Ansökan

Intervjuer aktuella kandidater kommer att ske löpande. Ansökan och CV skickar du in via länken nedan eller via vår hemsida www.technogarden.se (http://www.technogarden.se)

Sista ansökningsdag är 15 december 2019. Vid eventuella frågor är du välkommen att höra av dig till ansvarig rekryterare Josefin Lindborg, [email protected]

Vänligen observera att vi inte tar emot ansökningar via mejl pga. GDPR Visa mindre

Automationsingenjör med erfarenhet av PLC-Programmering

Technogarden är sedan många år det självklara valet för teknikoffensiva företag som behöver förstärka sin kompetens genom våra konsulters expertis eller genom våra rekryteringstjänster. Vi ingår i Norconsultkoncernen som är Nordens största medarbetarägda ingenjörsverksamhet. Till vårt team inom Engineering söker vi omgående en automationsingenjör med goda kunskaper inom PLC-programmering. Kvalifikationer Vi söker dig som har: - Goda kunskaper i PLC-prog... Visa mer
Technogarden är sedan många år det självklara valet för teknikoffensiva företag som behöver förstärka sin kompetens genom våra konsulters expertis eller genom våra rekryteringstjänster. Vi ingår i Norconsultkoncernen som är Nordens största medarbetarägda ingenjörsverksamhet. Till vårt team inom Engineering söker vi omgående en automationsingenjör med goda kunskaper inom PLC-programmering.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har:

- Goda kunskaper i PLC-programmering

- Erfarenhet av arbete i kvalitetssystem

- Vana att dokumentera programvara

- Erfarenhet av felsökning

Möjligheter

Vi är under tillväxt och vår resa har bara börjat vilket innebär flera spännande möjligheter och din utveckling ligger lika mycket i dina händer som i våra. Som konsult hos oss har du en stimulerande arbetsmiljö med goda villkor och ett glatt gäng av kollegor, stora möjligheter att påverka ditt eget arbete samt verksamheten i stort.

Ansökan

Omgående! Vi kommer tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt person.

Ansökan gör via länken nedan eller via vår hemsida (http://www.technogarden.se/) www.technogarden.se (http://www.technogarden.se/) . Vi tar inte emot några ansökningar via mejl.

Vid eventuella frågor är du varmt välkommen till kontakta ansvarig rekryterare Josefin Lindborg via e-post; [email protected]

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Strategisk inköpare till Technogarden Malmö

Ansök    Nov 11    Technogarden    Inköpare
Technogarden är sedan många år det självklara valet för teknikoffensiva företag som behöver förstärka sin kompetens genom våra konsulters expertis eller genom våra rekryteringstjänster. Vi ingår i Norconsultkoncernen som är Nordens största medarbetarägda ingenjörsverksamhet. Till vårt team inom Engineering söker vi nu dig som är en strategisk inköpare uti fingerspetsarna. Arbetsbeskrivning Nu söker söker vi dig som är redo att axla spännande roll som str... Visa mer
Technogarden är sedan många år det självklara valet för teknikoffensiva företag som behöver förstärka sin kompetens genom våra konsulters expertis eller genom våra rekryteringstjänster. Vi ingår i Norconsultkoncernen som är Nordens största medarbetarägda ingenjörsverksamhet. Till vårt team inom Engineering söker vi nu dig som är en strategisk inköpare uti fingerspetsarna.

Arbetsbeskrivning

Nu söker söker vi dig som är redo att axla spännande roll som strategisk inköpare! Din uppgift är att ansvara och utveckla relationen med leverantörer. Din roll kommer innebära att förhandla, skriva pris- och kvalitetsavtal, säkerställa leverans och kvalitet samt även leta och utvärdera nya leverantörer. Du arbetar med operativa inköpare, kvalitet, produktion och R&D-avdelningen. Du kommer även vara en del i att utveckla och säkra upp inköpsprocesser i företaget.

Kvalifikationer

För att vara aktuell för rollen har du relevant akademisk utbildning samt flera års erfarenhet av strategiskt inköp, vilket inkluderar förhandling, prissättning och leverantörsbedöming utifrån ett inköpsperspektiv. Rollen innebär internationella kontakter, så vi förutsätter att du både talar och skriver engelska obehindrat.

Personliga egenskaper

Vi tror att rätt person är prestigelös, har förmåga att slutföra åtaganden och en affärsmässig helhetssyn. Det är av stor vikt att du är flexibel, kommunikativ och kan hålla många bollar i luften.

Möjligheter

Vi är under tillväxt och vår resa har bara börjat vilket innebär flera spännande möjligheter och din utveckling ligger lika mycket i dina händer som i våra. Som konsult hos oss har du en stimulerande arbetsmiljö med goda villkor och ett glatt gäng av kollegor, stora möjligheter att påverka ditt eget arbete samt verksamheten i stort.

Ansökan

Ansökan gör via länken nedan eller via vår hemsida (http://www.technogarden.se/) www.technogarden.se (http://www.technogarden.se/) . Vi tar inte emot några ansökningar via mejl . Intervjuer kommer ske löpande. Sista ansökningsdag 6/12.

Vid eventuella frågor är du varmt välkommen till kontakta ansvarig rekryterare Josefin Lindborg via e-post; [email protected]

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Operativ inköpare till Technogarden Malmö

Ansök    Nov 11    Technogarden    Inköpare
Technogarden är ett teknikföretag med en uppdaterad portfölj av ingenjörskompetenser där huvudfokus är Kompetens Inom industri, IT och Life Science. Vårt erbjudande innehåller av tekniska konsulter samt rekrytering av specialister och chefer till teknikbolagen i Norden. Vi ingår i Norconsultkoncernen som är Nordens största medarbetarägda ingenjörsverksamhet. Nu söker vi efter en driven operativ inköpare med dokumenterad industribakgrund. Arbetsbeskrivning... Visa mer
Technogarden är ett teknikföretag med en uppdaterad portfölj av ingenjörskompetenser där huvudfokus är Kompetens Inom industri, IT och Life Science. Vårt erbjudande innehåller av tekniska konsulter samt rekrytering av specialister och chefer till teknikbolagen i Norden. Vi ingår i Norconsultkoncernen som är Nordens största medarbetarägda ingenjörsverksamhet. Nu söker vi efter en driven operativ inköpare med dokumenterad industribakgrund.

Arbetsbeskrivning

Nu söker vi dig som vill bli en del av ett professionellt inköpsteam hos en av våra kunder. Som operativ inköpare kommer att ansvara för planering av varor och tjänster utifrån aspekter så som tid, kvalitet och kostnad; allt för att möjliggöra för företaget att optimera sin leverans. Du kommer även att ha kontakt med kollegor och kunder inom andra organisationer, affärsområden och marknadsområden.

Bakgrund

För att vara aktuell för tjänsten vill vi att du har relevant eftergymnasial utbildning samt arbetslivserfarenhet som operativ inköpare, detta för att möjliggöra snabb leverans hos vår kund. Ett krav är även att du är van att verka i en internationell miljö med erfarenhet av planering samt optimering. Att du kan du uttrycka dig väl i tal och skrift, på såväl svenska som engelska ser vi som en självklarhet.

Personliga egenskaper

Som inköpare agerar du ansiktet utåt gentemot kunder och leverantörer vilket kräver att du är en utåtriktad och kommunikativ person med god förmåga att arbeta strukturerat. Egenskaper såsom självständigt, en god analytisk förmåga samt att du sätter laget före jaget är en förutsättning för att ska ska trivas i rollen.

Möjligheter

Vi är under tillväxt och vår resa har bara börjat vilket innebär flera spännande möjligheter och din utveckling ligger lika mycket i dina händer som i våra. Som konsult hos oss har du en stimulerande arbetsmiljö med goda villkor och ett glatt gäng av kollegor, stora möjligheter att påverka ditt eget arbete samt verksamheten i stort.

Ansökan

Ansökan gör via länken nedan eller via vår hemsida (http://www.technogarden.se/) www.technogarden.se (http://www.technogarden.se) . Vi tar inte emot några ansökningar via mejl . Vid eventuella frågor är du varmt välkommen till kontakta ansvarig rekryterare Josefin Lindborg via e-post; [email protected]

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Technogarden Malmö söker PLC-Programmerare/automationsingenjör till spän...

Trivs du i en roll där du får agera självständigt? Slutför du alltid dina arbetsuppgifter med hög kvalitet, är noggrann, strukturerad, initiativrik samt kan se saker ur ett helhetsperspektiv? Då vill vi att du läser vidare! Technogarden är ett konsult- och rekryteringsföretag och är idag omkring 400 anställda. Vi är verksamma inom IT, Industry, Life Science och Telecom. Vi ingår i den 100% medarbetarägda Norconsultgruppen. Att arbeta på Technogarden inn... Visa mer
Trivs du i en roll där du får agera självständigt? Slutför du alltid dina arbetsuppgifter med hög kvalitet, är noggrann, strukturerad, initiativrik samt kan se saker ur ett helhetsperspektiv? Då vill vi att du läser vidare!

Technogarden är ett konsult- och rekryteringsföretag och är idag omkring 400 anställda. Vi är verksamma inom IT, Industry, Life Science och Telecom.

Vi ingår i den 100% medarbetarägda Norconsultgruppen.

Att arbeta på Technogarden innebär mycket frihet under ansvar och fokus på prestationer och resultat. Vi ser oss som samarbetspartners till våra kundföretag och har ramavtal med flera multinationella bolag i landet. Technogarden finns i Malmö, Lund, Helsingborg, Stockholm, Göteborg, Växjö, Karlstad, Västerås och Linköping.

Just nu söker vi en person som omgående vill ha en ny utmaning på en spännande arbetsplats. Vi vet att du är duktig på följande:

- Goda kunskaper i PLC-programmering

- Erfarenhet av arbete i kvalitetssystem

- Vana att dokumentera programvara

- Erfarenhet av felsökning

Ansökan

Vänta inte! Ansökningar behandlas så fort dom kommer in varpå tillsättning sker omgående när vi funnit rätt person! Frågor besvaras av ansvarig rekryterare, Josefin Lindborg på 0730 43 66 00.

Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail pga GDPR. Visa mindre

Technogarden söker Senior Projektkoordinator

Ansök    Okt 28    Technogarden    Administrativ assistent
Technogarden är ett teknikföretag fyllt med ingenjörer och tekniker. Huvudfokus är på kompetenser inom Industry, IT, Life Science och Telecom. Vi har idag ett brett erbjudande av tekniska konsulter samt rekrytering av ingenjörer, specialister och chefer till teknikbolagen i Norden. Vi ingår i Norconsultkoncernen som är Nordens största medarbetarägda ingenjörsverksamhet. Att arbeta på Technogarden innebär mycket frihet under ansvar och fokus på prestationer... Visa mer
Technogarden är ett teknikföretag fyllt med ingenjörer och tekniker. Huvudfokus är på kompetenser inom Industry, IT, Life Science och Telecom. Vi har idag ett brett erbjudande av tekniska konsulter samt rekrytering av ingenjörer, specialister och chefer till teknikbolagen i Norden. Vi ingår i Norconsultkoncernen som är Nordens största medarbetarägda ingenjörsverksamhet. Att arbeta på Technogarden innebär mycket frihet under ansvar och fokus på prestationer och resultat. Vi har kontor på 9 platser i Sverige och genomför ungefär 300 rekryteringsuppdrag årligen. För mer info: (http://www.technogarden.se/)

Vad söker vi?

För kunds räkning letar vi efter en Senior Projektkoordinator som ska hjälpa till att stötta projektledare i olika team.

Arbetsuppgifter:

- Förbereda material och informera genom olika kommunikationskanaler som e-post, blogg och presentationer.
Kontorshantering och vara kontaktperson för vårt kontor (koordinering, administration, förvaltning av intressenter och evenemang).
- Stöd för att samordna flytt till ett nytt kontor.
- Stöd olika team i att organisera stora möten, workshops, evenemang och affärsgrupp resor.
- Identifiera behovet av nya eller förändrade arbetssätt.
- Håll dagligen reda på BOT-postlådan / delad kalender och vidta lämpliga åtgärder.
- Skapa riktlinjer och processer som ska delas inom BOT.

För att vara aktuell för uppdraget uppfyller du följande krav:

- Obehindrad kommunikationsförmåga på engelska såväl muntlig som skriftlig
- Vana att Underlätta, planera och hantera workshoper och aktiviteter
- Administrationskunskap och god förståelse för verktyg som Office 365
- Förmåga att ta initiativ och vara proaktiv
- Kunna leda och ta ansvar
- Viljan att anpassa sig till förändring, vara flexibel, nyfiken och arbeta i en snabb taktmiljö
- Ett öppet och serviceinriktat arbetssätt
- En person som sätter laget före jaget

Vi vill förtydliga att detta är en roll som projektkoordinator, inte en affärsanalytiker eller senior projektledare. Rollen består av mycket administration då personen kommer frigöra tid för projektledarna i teamen. Lite kunskap om projekt är dock bra.

Ansökan:

Vi ser fram emot din ansökan redan idag då uppdraget har omgående start och kommer tillsättas så fort vi finner rätt person.

Vid frågor kan du kontakta ansvarig rekryterare Josefin Lindborg på [email protected] eller via telefon +46 730 43 66 00

Observera att vi pga. GDPR inte tar emot ansökningar via mail utan endast via annonsen på vår hemsida.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Technogarden söker Senior Android SW Engineer

Ansök    Okt 30    Technogarden    Mjukvaruutvecklare
Vad innebär det att vara konsult hos Technogarden? På Technogarden strävar vi efter att skapa samhörighet och teamkänsla bland våra medarbetare, trots det geografiska avståndet som uppstår när våra konsulter arbetar på olika uppdrag. Vi har regelbundna konsultträffar och engagerade konsultchefer som aldrig är längre bort än ett telefonsamtal. Vi sätter våra medarbetare i fokus och arbetar aktivt för att du skall känna dig som en ”Technogardare” redan från ... Visa mer
Vad innebär det att vara konsult hos Technogarden? På Technogarden strävar vi efter att skapa samhörighet och teamkänsla bland våra medarbetare, trots det geografiska avståndet som uppstår när våra konsulter arbetar på olika uppdrag. Vi har regelbundna konsultträffar och engagerade konsultchefer som aldrig är längre bort än ett telefonsamtal. Vi sätter våra medarbetare i fokus och arbetar aktivt för att du skall känna dig som en ”Technogardare” redan från dag ett. På vårt intranät får du de senaste nyheterna och har möjlighet till ständig kontakt med dina kolleger. Skulle du bli sjuk, har du snabb tillgång till hjälp via vår privata sjukvårdsförsäkring.

-------------------------------------

Technogarden letar just nu efter en Senior Android SW Engineer, för teamansvariga Android OS-uppgraderingar. Teamet består av SW-utvecklare med lång erfarenhet av mobil plattformsutveckling och djup kunskap om Android-utveckling.

För att vara aktuell för rollen behöver du uppfylla följande krav:

Bachelor- eller magisterexamen i datavetenskap (eller motsvarande)
Minst 5 års erfarenhet av Android-utveckling
Djup kunskap om Android-plattformen
Flytande skriftligt och talat engelska
Bra Java / C-utveckling
Linux-utveckling

Vem är du? Vi tror att du trivs med att ta initiativ och tycker om att arbeta i en snabb miljö där prioriteringar snabbt kan förändras. Du är kommunikativ, trivs med att arbeta i team och sätter alltid laget före jaget. Vidare har du förmågan att lära, arbeta med och tillämpa ny teknik. Ditt intresse för utveckling är stort och du har inga problem med resor några gånger per år. Har du erfarenhet inom ramverk, ljud och multimedia är detta meriterande.

Placering och tillträde

Uppdraget avser heltid med tillhörighet till Technogarden Malmö och med placering på heltid ute hos kund.

Tillträde i början av December.

Sista ansökan

Sista ansökningsdag är 11 november. Vi använder dock löpande urval, vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Vid eventuella frågor ber vi dig kontakta ansvarig rekryterare Josefin Lindborg 0730 436 600.

Annonsen kommer att vara publicerad tills tjänsten är tillsatt. Pga. GDPR tar vi inte emot ansökningar via mejl. Visa mindre

Technogarden söker outstanding PLC-Ingenjör för spännande uppdrag

Först vill vi att du svarar JA på följande frågor: Trivs du i en självständig roll? Har du drivet att alltid slutföra dina arbetsuppgifter med högsta kvalitet? Är du noggrann, strukturerad och självgående? Tar du egna initiativ och kan se saker ur ett helhetsperspektiv? Härligt! Då behöver vi bara att du svarar JA även på dessa: Har du färdiga kunskaper i PLC-programmering? Har du erfarenhet av arbete i ett kvalitetsledningssystem? Har du erfa... Visa mer
Först vill vi att du svarar JA på följande frågor:

Trivs du i en självständig roll?

Har du drivet att alltid slutföra dina arbetsuppgifter med högsta kvalitet?

Är du noggrann, strukturerad och självgående?

Tar du egna initiativ och kan se saker ur ett helhetsperspektiv?

Härligt! Då behöver vi bara att du svarar JA även på dessa:

Har du färdiga kunskaper i PLC-programmering?
Har du erfarenhet av arbete i ett kvalitetsledningssystem?
Har du erfarenhet att skriva planer och dokumentera programvara?
Har du erfarenhet från felsökning av både hårdvara och programvara?

Det var allt! :-) Nu klickar du bara på "skicka ansökan" och vi ber dig att göra det snarast, gärna nu direkt. Vi går igenom alla ansökningar löpande och kommer fylla platsen ASAP när vi finner rätt person, så vänta inte! Vi ser fram emot att läsa just din!

Frågor kan ju dyka upp och tveka då inte att kontakta vår ansvariga rekryterare [email protected]

Tänk på: GDPR förhindrar oss att ta emot ansökningar via mail så sök via hemsidan. Visa mindre

Technogarden söker Konsult för kartläggning och internationell partnersök

Ansök    Okt 23    Technogarden    Informatör/Kommunikatör
Technogarden är ett konsult- och rekryteringsföretag och är idag omkring 400 anställda. Utöver affärsområdet Industry så är vi även verksamma inom IT, Life Science och Telecom. Vi ingår i den 100% medarbetarägda Norconsultgruppen. Att arbeta på Technogarden innebär mycket frihet under ansvar och fokus på prestationer och resultat. Vi ser oss som samarbetspartners till våra kundföretag och har ramavtal med flera multinationella bolag i landet. Technogard... Visa mer
Technogarden är ett konsult- och rekryteringsföretag och är idag omkring 400 anställda. Utöver affärsområdet Industry så är vi även verksamma inom IT, Life Science och Telecom.

Vi ingår i den 100% medarbetarägda Norconsultgruppen.

Att arbeta på Technogarden innebär mycket frihet under ansvar och fokus på prestationer och resultat. Vi ser oss som samarbetspartners till våra kundföretag och har ramavtal med flera multinationella bolag i landet.

Technogarden finns förutom i Malmö - även i Lund, Helsingborg, Stockholm, Göteborg, Växjö, Karlstad, Västerås och Linköping.

För mer info: (http://www.technogarden.se/) (http://www.technogarden.se/) www.technogarden.se (http://www.technogarden.se)

För kunds räkning söker vi en konsult för kartläggning och internationell partnersök

Arbetsbeskrivning:

Kunden verkar för att internationalisera det skånska näringslivet och får många förfrågningar från internationella bolag som vill komma in på den svenska marknaden via en distributör och skånska företag som vill in på nya marknader. Då de verkar i Skåne är det den skånska marknaden de fokuserar på. Uppdraget går ut på att kartlägga internationella distributörer inom ett antal branscher såsom livsmedel, hälsa, life science och IKT i ett antal utvalda marknader.

Kunden tänker sig följande upplägg:

Uppdraget är att kartlägga branscher och ta fram listor på distributörer, ÅF och agenter i första hand och branschorganisationer i andra hand. Enklare kartläggning av branscherna: Livsmedel. Hälsa & Skönhet. Life Science. IKT. Struktur, Aktörer, Utveckling och Trender.

Partnersök inom dessa branscher: Distributörer, Agenter, Återförsäljare på markander i Tyskland, UK, Benelux och Polen.

För att vara aktuell för detta uppdrag är kompetenskraven följande:

Du som söker skall ha mycket god kunskap, kompetens och erfarenheter avseende internationella marknadsundersökningar, internationell partnersök, internationella databaser/källor, affärs-och marknadsanalys kopplat till internationalisering. Vi vill att du i din ansökan berättar mera ingående hur du tidigare arbetat med detta och hur du kan dra nytta av dina erfarenhter i denna roll.

Meriterande:

Kontakter till distributörer och agenter samt branschorganisationer i ovan nämnda branscher och marknader.

Ansökan:

Vi ser fram emot din ansökan redan idag då uppdraget har omgående start och kommer tillsättas så fort vi finner rätt person.

Vid frågor kan du kontakta ansvarig rekryterare Josefin Lindborg på [email protected] eller via telefon +46 730 43 66 00

Observera att vi pga. GDPR inte tar emot ansökningar via mail utan endast via annonsen på vår hemsida.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Technogarden söker omgående en Entreprenadinköpare

Ansök    Okt 21    Technogarden    Upphandlare
Technogarden söker med kort varsel en entreprenadinköpare till uppdrag i Malmö. Som konsult kommer du att tillhöra vårt kontor i Malmö. Technogarden finns förutom i Malmö, även i Karlstad, Stockholm, Växjö, Västerås, Göteborg, Helsingborg och Lund. För mer info: (http://www.technogarden.se/) www.technogarden.se (http://www.technogarden.se) Personliga egenskaper Du trivs och får energi av att jobba i ett flexibelt och värderingsstyrt företag med mycket ... Visa mer
Technogarden söker med kort varsel en entreprenadinköpare till uppdrag i Malmö. Som konsult kommer du att tillhöra vårt kontor i Malmö. Technogarden finns förutom i Malmö, även i Karlstad, Stockholm, Växjö, Västerås, Göteborg, Helsingborg och Lund.

För mer info: (http://www.technogarden.se/) www.technogarden.se (http://www.technogarden.se)

Personliga egenskaper

Du trivs och får energi av att jobba i ett flexibelt och värderingsstyrt företag med mycket engagemang, framåtanda och ambitiösa mål! Du gillar att ta egna initiativ och driva förbättringar i din vardag samt gillar samarbete med andra delar i företaget. Kanske har du en akademisk utbildning som byggingenjör eller jurist.

Krav

Du har du en vana av att leda och driva upphandlingar samt omförhandlingar. Vidare tror vi att du är en vass förhandlare med erfarenhet av entreprenadupphandlingar under AB04 och ABT06.

Erfarenhet av LOU och markentreprenad är meriterande.

Ansökan

Ansök med CV och personligt brev snarast dock senast 24/10!

Om du har frågor kan du kontakta ansvarig rekryterare Josefin Lindborg på [email protected]

Observera att vi pga. GDPR inte tar emot ansökningar via mail utan endast via annonsen på vår hemsida.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag! Visa mindre

Life Science Malmö - söker seniora konsulter inom validering, QA, QC oc...

Ansök    Okt 11    Technogarden    Valideringsingenjör
Technogarden är en kompetens- och rekryteringspartner för verksamheter med tillväxt inom våra affärsområden Life Science, Industry, IT, och Telecom. Genom vår mix av rådgivning, konsulter och rekryteringstjänster hjälper vi företag säkerställa rätt kompetens för rätt behov på lång och kort sikt. Technogarden är idag omkring 400 anställda och vi växer. Vi ingår i den Norconsultkoncernen som är Nordens största medarbetarägda ingenjörsverksamhet. Technogard... Visa mer
Technogarden är en kompetens- och rekryteringspartner för verksamheter med tillväxt inom våra affärsområden Life Science, Industry, IT, och Telecom. Genom vår mix av rådgivning, konsulter och rekryteringstjänster hjälper vi företag säkerställa rätt kompetens för rätt behov på lång och kort sikt.

Technogarden är idag omkring 400 anställda och vi växer. Vi ingår i den Norconsultkoncernen som är Nordens största medarbetarägda ingenjörsverksamhet.

Technogarden finns förutom i Malmö - även i Stockholm, Göteborg, Växjö, Västerås, Karlstad, Helsingborg, Lund och Linköping.

För mer info: (http://www.technogarden.se/)

Vem söker vi?

Technogarden Life Science söker seniora konsulter till teamet i Malmö. Du kommer ingå i vårt Life Science team och arbeta som konsult ute hos våra kunder som finns i hela Skåneregionen. Det är önskvärt att du har B-körkort och viss möjlighet till pendling då våra kunder finns i hela Skåneregionen.

Värdefulla kompetenser är:

- Bakgrund inom Life Science - BSc. eller MSc. inom Kemi, Bioteknik, Molekylärbiologi eller liknande
- Flera år erfarenhet av att arbeta med QA, QC, Compliance, Kvalitet/Validering inom läkemedels- /medtechbranschen
- Validering av datoriserade system (CSV)
- Kunskap samt praktisk erfarenhet av GMP och regulatoriska regelverk
- Du har även god kommunikationsförmåga i både svenska och engelskaArbetsrollsbeskrivning

Som konsult är uppdragen varierande och exempel på arbetsuppgifter är:

- Kvalificering och validering
- Regelefterlevnad (compliance)
- Ansvara för framtagning, granskning samt godkännande av kvalitetsdokumentation. Detta kan vara för till exempel produkter, utrustningar och processer
- Arbete enligt olika standarder och regelverk som till exempel ISO 13485, GMP, GAMP5, 21CFR, Part 11, MDD/MDR, HACCP mm
- CE-märkning / ISO-certifiering
- Projektledning
- Produktutveckling

Vad erbjuder vi?

Förutom att vi är ett medarbetarägt bolag med utdelning så erbjuder vi bland annat löneväxling och friskvårdsbidrag. På Technogarden vill vi ta större ansvar för vår närvaro, idag och för morgondagen. Vi jobbar därför med en trefaldig målbild: Vi ska skapa affärer, vi ska generera samhällsnytta, och vi ska må bra under tiden vi gör det. Vi är måna om våra medarbetare och vi strävar efter att skapa samhörighet och teamkänsla. Vi erbjuder en stimulerande arbetsmiljö med goda villkor och ett glatt gäng av kollegor. Vi har regelbundna konsultträffar och engagerade konsultchefer! På Technogarden är möjligheten att påverka stor och vi tror därför även att du är en person som drivs av att kunna påverka både ditt egna arbete men även verksamheten.

Vad innebär det att vara konsult hos Technogarden?

Konsulter hos oss kännetecknas av god samarbetsförmåga och hög professionalism. Vi värdesätter en hög ambitionsnivå och vilja att utvecklas tillsammans med oss. Att arbeta på Technogarden innebär mycket frihet under ansvar och fokus på prestationer och resultat. Som konsult är du representant för Technogarden ute hos våra kunder, därför din sociala förmåga personlighet viktig för oss.

Kontaktuppgifter och ansökan

För mer information är du välkommen att kontakta: Anna Waara , 073-517 99 93

Du söker tjänsten genom att klicka på SKICKA ANSÖKAN och bifoga ditt CV och personliga brev. Vi arbetar med ett löpande urval, så vänta inte med din ansökan. Visa mindre

Technogarden i Malmö söker duktiga mekanikkonstruktörer

Ansök    Okt 15    Technogarden    Civilingenjör, maskin
Technogarden är ett konsult- och rekryteringsföretag och är idag omkring 400 anställda. Utöver affärsområdet Industry så är vi även verksamma inom IT, Life Science och Telecom. Vi ingår i den 100% medarbetarägda Norconsultgruppen. Att arbeta på Technogarden innebär mycket frihet under ansvar och fokus på prestationer och resultat. Vi ser oss som samarbetspartners till våra kundföretag och har ramavtal med flera multinationella bolag i landet. Technogard... Visa mer
Technogarden är ett konsult- och rekryteringsföretag och är idag omkring 400 anställda. Utöver affärsområdet Industry så är vi även verksamma inom IT, Life Science och Telecom.

Vi ingår i den 100% medarbetarägda Norconsultgruppen.

Att arbeta på Technogarden innebär mycket frihet under ansvar och fokus på prestationer och resultat. Vi ser oss som samarbetspartners till våra kundföretag och har ramavtal med flera multinationella bolag i landet.

Technogarden finns förutom i Malmö - även i Lund, Helsingborg, Stockholm, Göteborg, Växjö, Karlstad, Västerås och Linköping.

För mer info: (http://www.technogarden.se/) (http://www.technogarden.se/)

Är det dig vi söker?

Vi söker dig som är högskole- eller civilingenjör. Du har åtminstone tre års erfarenhet av mekanisk konstruktion samt kunskap inom några av de stora CAD-verktygen. Erfarenhet av plastkonstruktion och mekatronik är meriterande.

Personliga egenskaper

Som person är du en kreativ problemlösare med genuint teknikintresse som fokuserar på att leverera förstklassig service inom utsatt tid. Du är utåtriktad och har lätt för att knyta kontakter med nya människor. Vidare är du handlingskraftig och trivs med att arbeta både i team så väl som självständigt. Konsulter hos oss kännetecknas av god samarbetsförmåga och hög professionalism. Vi värdesätter en hög ambitionsnivå och vilja att utvecklas. Som konsult är du ambassadör för Technogarden hos våra kunder, därför sätter vi stor vikt vid din sociala förmåga och personlighet.

Välkommen med din ansökan!

Om du har frågor kan du kontakta ansvarig rekryterare Josefin Lindborg på [email protected]

Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail utan endast via annonsen på vår hemsida.

Varmt välkommen med din ansökan senast 4/11! Visa mindre

PLC-programmerare sökes omgånde till Technogarden

Till vårt Industry-team söker vi omgående en PLC-programmerare till ett spännande uppdrag. Som konsult kommer du att tillhöra vårt kontor i Malmö. Technogarden finns förutom i Malmö, även i Karlstad, Stockholm, Växjö, Västerås, Göteborg, Helsingborg och Lund. Personliga egenskaper Vi söker dig som vill arbeta i en självständig roll med mycket ansvar. Som person är du driven och du strävar alltid efter att utföra ett bra arbete. I ditt arbete är du struktu... Visa mer
Till vårt Industry-team söker vi omgående en PLC-programmerare till ett spännande uppdrag. Som konsult kommer du att tillhöra vårt kontor i Malmö. Technogarden finns förutom i Malmö, även i Karlstad, Stockholm, Växjö, Västerås, Göteborg, Helsingborg och Lund.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som vill arbeta i en självständig roll med mycket ansvar. Som person är du driven och du strävar alltid efter att utföra ett bra arbete. I ditt arbete är du strukturerad, noggrann och självgående. Du arbetar ansvarsfullt, tar egna initiativ och har en förmåga att se saker ur ett helhetsperspektiv. Du är driven och lägger stor vikt på att slutföra dina arbetsuppgifter med hög kvalitet.

Kvalifikationer:

Krav-Färdiga kunskaper i PLC-programmering
- Erfarenhet från att arbeta i ett kvalitetsledningssystem
- Erfarenhet från att skriva planer och dokumentera programvara
- Erfarenhet från felsökning av både hårdvara och programvara

Meriterande

- Erfarenhet från att arbeta inom medicinteknisk industri
- Erfarenhet av IEC 62304
- Bekant med PLC från Mitsubishi Electric och HMI från Beijer

Kontaktuppgifter och ansökan

Ansök med CV och personligt brev snarast! Vi behandlar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Om du har frågor kan du kontakta ansvarig rekryterare Josefin Lindborg på [email protected]

Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail utan endast via annonsen på vår hemsida.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Technogarden söker Supply Chain Planner

Ansök    Okt 11    Technogarden    Inköpare
Hos Technogarden är all tid förlagd ute hos kunden. Där planerar du delar av logistikflödet som länk mellan inköp, produktion och försäljning. Att optimera flöden är för dig ett naturligt förhållningssätt och till din hjälp använder du gärna akademiska beräkningsredskap för att minimera lagerhållning och maximera effektivitet. Du växlar gärna mellan strategiskt och operativt arbete eftersom att du ser vikten av att alla arbetsuppgifter löses på ett effekti... Visa mer
Hos Technogarden är all tid förlagd ute hos kunden. Där planerar du delar av logistikflödet som länk mellan inköp, produktion och försäljning. Att optimera flöden är för dig ett naturligt förhållningssätt och till din hjälp använder du gärna akademiska beräkningsredskap för att minimera lagerhållning och maximera effektivitet. Du växlar gärna mellan strategiskt och operativt arbete eftersom att du ser vikten av att alla arbetsuppgifter löses på ett effektivt sätt i rätt tid.

Kvalifikationer och personliga egenskaper

- Erfarenhet från Supply Chain, inköp eller produktion

- Erfarenhet av SAP, M3 eller andra ERP-system

- Högskole-/Yrkesutbildning inom teknik/ingenjörsområdet, eller annan erfarenhet.

Kompetens är såklart en viktig bit, men vi söker även efter dig som är kreativ, nyfiken och intresserad av att komma med förbättringsförslag inom projekten du är involverad i, satsar målinriktat och vill utvecklas. Du är en prestigelös problemlösare som kan se utanför ramarna. Vidare är det ett stort plus om du har en vilja att utvecklas, är handlingskraftig och trivs med att arbeta både i team så väl som självständigt.

Vad innebär det att vara konsult hos Technogarden?

Technogarden är ett konsult- och rekryteringsföretag och är idag omkring 400 anställda. Utöver affärsområdet Industry så är vi även verksamma inom IT, Life Science och Telecom.

Vi ingår i den 100% medarbetarägda Norconsultgruppen.

Att arbeta på Technogarden innebär mycket frihet under ansvar och fokus på prestationer och resultat. Vi ser oss som samarbetspartners till våra kundföretag och har ramavtal med flera multinationella bolag i landet.

Technogarden finns förutom i Malmö - även i Lund, Helsingborg, Stockholm, Göteborg, Växjö, Karlstad, Västerås och Linköping.

Personliga egenskaper

Som person är du en kreativ problemlösare med genuint teknikintresse som fokuserar på att leverera förstklassig service inom utsatt tid. Du är utåtriktad och har lätt för att knyta kontakter med nya människor. Vidare är du handlingskraftig och trivs med att arbeta både i team så väl som självständigt. Konsulter hos oss kännetecknas av god samarbetsförmåga och hög professionalism. Vi värdesätter en hög ambitionsnivå och vilja att utvecklas. Som konsult är du ambassadör för Technogarden hos våra kunder, därför sätter vi stor vikt vid din sociala förmåga och personlighet.

Kontaktuppgifter och ansökan

Ansök med CV och personligt brev senast den 25/10.

Om du har frågor kan du kontakta ansvarig rekryterare Josefin Lindborg på [email protected]

Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail utan endast via annonsen på vår hemsida.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Technogarden söker Testutvecklare för unikt uppdrag

Längtar du efter en ny utmaning med stor individuell frihet, möjliget att få inblick i den senaste tekniken och arbetsresor världen över? Vad kul, då vill vi att du läser vidare. Technogarden är ett konsult- och rekryteringsföretag och är idag omkring 400 anställda. Utöver affärsområdetIndustry så är vi även verksamma inom IT,Life Science och Telecom. Vi ingår i den 100% medarbetarägda Norconsultgruppen.Att arbeta på Technogarden innebär mycket frihet und... Visa mer
Längtar du efter en ny utmaning med stor individuell frihet, möjliget att få inblick i den senaste tekniken och arbetsresor världen över? Vad kul, då vill vi att du läser vidare.

Technogarden är ett konsult- och rekryteringsföretag och är idag omkring 400 anställda. Utöver affärsområdetIndustry så är vi även verksamma inom IT,Life Science och Telecom. Vi ingår i den 100% medarbetarägda Norconsultgruppen.Att arbeta på Technogarden innebär mycket frihet under ansvar och fokus på prestationer och resultat. Vi ser oss som samarbetspartners till våra kundföretag och har ramavtal med flera multinationella bolag i landet. Technogarden finns förutom iMalmö - även i Lund, Helsingborg, Stockholm, Göteborg, Växjö, Karlstad, Västerås och Linköping.

För mer info: (http://www.technogarden.se/) www.technogarden.se (http://www.technogarden.se)

Är det dig vi söker? I den här unika och spännanderollen kommer du arbeta som produktionstestutvecklare. Du kommer får vara med i början av en ny spännande resa och ta fram helt nya pruduktsegment. Du kommer bli del i en braschlednde organisation där en stark kultur präglar glädjen att komma till jobbet och göra sitt bästa. Rollen ger dig möjlighet att få en unik inblick i den senaste tekniken och arbetsresor världen över. Kvalifikationer Vi söker dig som är civilingenjör eller har annan relevant ingenjörsutbildning. Du har 3-5 års arbetslivserfarenhet från motsvarande/likande roller, detta för att möjliggöra snabb leverans hos vår kund. Du känner dig trygg med programmering samt förstår hur man får en effektiv massproduktion att fungera. Då rollen innebär internationella kontakter, så vi förutsätter att du både talar och skriver svenska och engelska obehindrat. Det är ett plus i kanten om du arbetat med Teststand samt om du har språkkunskaper inom spanska, Thailändska och/eller polska. Personlighet Du är social, kommunikativ och besitter en god förmåga att arbeta strukturerat. Egenskaper som att vara konsekvent ha en god analytisk förmåga samt sätta laget före jaget är en förutsättning för att du ska trivas i rollen. Ansökan För frågor om tjänsten, vänligen kontakta ansvarig rekryterare Josefin Lindborg; 0730-43 66 00 eller via mejl, [email protected] Vi ser fram emot din ansökan snarast med CV och personligt brev. Vi bearbetar ansökningar löpande, så vänta inte med att visa ditt intresse för tjänsten. Med hänsyn till de nya reglerna för GDPR så tar vi endast emot ansökningar via annonsen. Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Technogarden - Är du en duktig Automationsingenjör?

Just nu söker Technogarden duktiga automationsingenjörer. Våra kunder återfinns bland industri-, och processföretag och våra uppdrag omfattar ofta samtliga projektfaser, från idé och förstudie till drifttagning och besiktning. Kvalifikationer och personliga egenskaper- Teknisk utbildning på högskolenivå inom el- och automation kombinerat med några års erfarenhet som automationsingenjör. - Du är en duktig PLC- och HMI-programmerare med erfarenhet av idrift... Visa mer
Just nu söker Technogarden duktiga automationsingenjörer. Våra kunder återfinns bland industri-, och processföretag och våra uppdrag omfattar ofta samtliga projektfaser, från idé och förstudie till drifttagning och besiktning.

Kvalifikationer och personliga egenskaper- Teknisk utbildning på högskolenivå inom el- och automation kombinerat med några års erfarenhet som automationsingenjör. - Du är en duktig PLC- och HMI-programmerare med erfarenhet av idrifttagningar. - Erfarenhet av servosystem och visionsystem är mycket meriterande. Det är viktigt att du kan uttrycka dig obehindrat både i tal och skrift på både svenska och engelska. Du är en öppen och kommunikativ person som motiveras av tekniska utmaningar. För att lyckas i rollen är det viktigt att du är pragmatisk, prestigelös och att du har en hög grad av självständighet och integritet. Du trivs i en organisation där du arbetar i nära kontakt med dina kollegor och där du får ta ett stort eget ansvar. Som konsult är du ambassadör för Technogarden hos våra kunder, därför sätter vi stor vikt vid din sociala förmåga och personlighet. Vad erbjuder vi? Technogarden är ett konsult- och rekryteringsföretag och är idag omkring 400 anställda. Utöver affärsområdet Industry så är vi även verksamma inom IT, Life Science och Telecom. Vi ingår i den 100% medarbetarägda Norconsultgruppen. Att arbeta på Technogarden innebär mycket frihet under ansvar och fokus på prestationer och resultat. Vi ser oss som samarbetspartners till våra kundföretag och har ramavtal med flera multinationella bolag i landet. Technogarden finns förutom i Malmö - även i Lund, Helsingborg, Stockholm, Göteborg, Växjö, Karlstad, Västerås och Linköping.Kontaktuppgifter och ansökan

Ansök med CV och personligt brev senast den 8/11

Om du har frågor kan du kontakta ansvarig rekryterare Josefin Lindborg på [email protected]

Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail utan endast via annonsen på vår hemsida.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Technogarden söker en Produktionstestutvecklare för unikt uppdrag hos vä...

Ansök    Sep 23    Technogarden    Produktutvecklare
Längtar du efter en ny utmaning med stor individuell frihet, möjliget att få inblick i den senaste tekniken och arbetsresor världen över? Vad kul, då vill vi att du läser vidare. Technogarden är ett konsult- och rekryteringsföretag och är idag omkring 400 anställda. Utöver affärsområdetIndustry så är vi även verksamma inom IT,Life Science och Telecom. Vi ingår i den 100% medarbetarägda Norconsultgruppen.Att arbeta på Technogarden innebär mycket frihet und... Visa mer
Längtar du efter en ny utmaning med stor individuell frihet, möjliget att få inblick i den senaste tekniken och arbetsresor världen över? Vad kul, då vill vi att du läser vidare.

Technogarden är ett konsult- och rekryteringsföretag och är idag omkring 400 anställda. Utöver affärsområdetIndustry så är vi även verksamma inom IT,Life Science och Telecom. Vi ingår i den 100% medarbetarägda Norconsultgruppen.Att arbeta på Technogarden innebär mycket frihet under ansvar och fokus på prestationer och resultat. Vi ser oss som samarbetspartners till våra kundföretag och har ramavtal med flera multinationella bolag i landet. Technogarden finns förutom iMalmö - även i Lund, Helsingborg, Stockholm, Göteborg, Växjö, Karlstad, Västerås och Linköping.

För mer info: (http://www.technogarden.se/) www.technogarden.se (http://www.technogarden.se)

Är det dig vi söker? I den här unika och spännanderollen kommer du arbeta som produktionstestutvecklare. Du kommer får vara med i början av en ny spännande resa och ta fram helt nya pruduktsegment. Du kommer bli del i en braschlednde organisation där en stark kultur präglar glädjen att komma till jobbet och göra sitt bästa. Rollen ger dig möjlighet att få en unik inblick i den senaste tekniken och arbetsresor världen över. Kvalifikationer Vi söker dig som är civilingenjör eller har annan relevant ingenjörsutbildning. Du har 3-5 års arbetslivserfarenhet från motsvarande/likande roller, detta för att möjliggöra snabb leverans hos vår kund. Du känner dig trygg med programmering samt förstår hur man får en effektiv massproduktion att fungera. Då rollen innebär internationella kontakter, så vi förutsätter att du både talar och skriver svenska och engelska obehindrat. Det är ett plus i kanten om du arbetat med Teststand samt om du har språkkunskaper inom spanska, Thailändska och/eller polska. PersonlighetDu är social, kommunikativ och besitter en god förmåga att arbeta strukturerat. Egenskaper som att vara konsekvent ha en god analytisk förmåga samt sätta laget före jaget är en förutsättning för att du ska trivas i rollen. Ansökan För frågor om tjänsten, vänligen kontakta ansvarig rekryterare Josefin Lindborg; 0730-43 66 00 eller via mejl, [email protected] Vi ser fram emot din ansökan snarast med CV och personligt brev. Vi bearbetar ansökningar löpande, så vänta inte med att visa ditt intresse för tjänsten. Med hänsyn till de nya reglerna för GDPR så tar vi endast emot ansökningar via annonsen. Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Är du en operativ inköpare som söker efter nästa steg?

Ansök    Sep 24    Technogarden    Inköpare
Technogarden är ett teknikföretag med en bred portfölj av ingenjörskompetenser där huvudfokus är på kompetenser inom industri, IT och Life Science. Vårt erbjudande består av tekniska konsulter samt rekrytering av specialister och chefer till teknikbolagen i Norden. Vi ingår i Norconsultkoncernen som är Nordens största medarbetarägda ingenjörsverksamhet. Technogarden söker nu efter en kunnig operativinköpare till vår konsultverksamhet som vill ta nästa ste... Visa mer
Technogarden är ett teknikföretag med en bred portfölj av ingenjörskompetenser där huvudfokus är på kompetenser inom industri, IT och Life Science. Vårt erbjudande består av tekniska konsulter samt rekrytering av specialister och chefer till teknikbolagen i Norden. Vi ingår i Norconsultkoncernen som är Nordens största medarbetarägda ingenjörsverksamhet.

Technogarden söker nu efter en kunnig operativinköpare till vår konsultverksamhet som vill ta nästa steg i sin karriär.

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som vill bli en del av ett professionellt inköpsteam för att bidra till företagets framgång. I rollen som operativ inköpare kommer du att ansvara för att köpa hem befintliga uppköp. Rollen kräver en teknisk bredd men ingen spetskompetens. Du kommer ha kontakt med företagets leverantörer och vi tror att du är van att verka i en internationell miljö.

Bakgrund

För att vara aktuell för rollen bör du ha relevant eftergymnasial utbildning samt arbetslivserfarenhet från motsvarande roller, detta för att möjliggöra snabb leverans hos vår kund. I och med din bakgrundkan du uttrycka dig väl i tal och skrift, på såväl svenska som engelska.

Personliga egenskaper

Som inköpare agerar du som ansiktet utåt gentemot leverantörer vilket kräver att du är en utåtriktad och kommunikativ person med god förmåga att arbeta strukturerat. Egenskaper som att vara social, konsekvent ha en god analytisk förmåga samt sätta laget före jaget är en förutsättning för att du ska trivas i rollen.

Möjligheter

Vi är under tillväxt och på vår fortsatta resa kommer flera spännande möjligheter och utmaningar. Din utveckling ligger därför lika mycket i dina egna händer som i våra. Som konsult hos oss erbjuds du en stimulerande arbetsmiljö med goda villkor och ett glatt gäng av kollegor.

Ansökan

För frågor om tjänsten, vänligen kontakta ansvarig rekryterare Josefin Lindborg; 0730-43 66 00 eller via mail, [email protected] Vi ser fram emot din ansökan snarast med CV och personligt brev. Vi bearbetar ansökningar löpande, så vänta inte med att visa ditt intresse för tjänsten. Med hänsyn till de nya reglerna för GDPR så tar vi endast emot ansökningar via annonsen. Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Technogarden söker flera automationsingenjörer

Technogarden är ett konsult- och rekryteringsföretag och är idag omkring 400 anställda. Utöver affärsområdetIndustry så är vi även verksamma inom IT,Life Science och Telecom. Vi ingår i den 100% medarbetarägda Norconsultgruppen.Att arbeta på Technogarden innebär mycket frihet under ansvar och fokus på prestationer och resultat. Vi ser oss som samarbetspartners till våra kundföretag och har ramavtal med flera multinationella bolag i landet. Technogarden fin... Visa mer
Technogarden är ett konsult- och rekryteringsföretag och är idag omkring 400 anställda. Utöver affärsområdetIndustry så är vi även verksamma inom IT,Life Science och Telecom. Vi ingår i den 100% medarbetarägda Norconsultgruppen.Att arbeta på Technogarden innebär mycket frihet under ansvar och fokus på prestationer och resultat. Vi ser oss som samarbetspartners till våra kundföretag och har ramavtal med flera multinationella bolag i landet. Technogarden finns förutom iMalmö - även i Lund, Helsingborg, Stockholm, Göteborg, Växjö, Karlstad, Västerås och Linköping. För mer info: (http://www.technogarden.se/) www.technogarden.se (http://www.technogarden.se)Är det dig vi söker?Är du en grym automationsingenjör? Toppen, då är det dig vi söker! Våra kunder återfinns bland industri-, och processföretag och våra uppdrag omfattar ofta samtliga projektfaser, från idé och förstudie till drifttagning och besiktning. Kvalifikationer Vi söker dig som har en teknisk utbildning på högskolenivå inom el- och automation kombinerat med några års arbetserfarenhet som automationsingenjör. Du är en duktig PLC- och HMI-programmerare med erfarenhet av idrifttagningar. Erfarenhet av servosystem och visionsystem är meriterande. Det är viktigt att du kan uttrycka dig obehindrat både i tal och skrift på både svenska och engelska. Du är en öppen och kommunikativ person som motiveras av tekniska utmaningar. För att lyckas i rollen är det viktigt att du är pragmatisk, prestigelös och att du har en hög grad av självständighet och integritet. Du trivs i en organisation där du arbetar i nära kontakt med dina medarbetare och där du får ta ett stort eget ansvar. Vad erbjuder vi? På Technogarden strävar vi efter att skapa samhörighet och teamkänsla bland våra medarbetare. Vi erbjuder en stimulerande arbetsmiljö med goda villkor och ett glatt gäng av kollegor. Vi har regelbundna konsultträffar och engagerade konsultchefer som aldrig är längre bort än ett telefonsamtal. Hos oss är det korta beslutsvägar och möjligheten att påverka ditt eget arbete är stor. Vi sätter våra medarbetare i fokus och arbetar aktivt för att du skall känna gemenskap redan från första dagen! Konsulter hos oss kännetecknas av god samarbetsförmåga och hög professionalism. Vi värdesätter en hög ambitionsnivå och vilja att utvecklas. Som konsult är du ambassadör för Technogarden hos våra kunder, därför sätter vi stor vikt vid din sociala förmåga och personlighet. Vilka egenskaper som efterfrågas kan variera mellan kundföretagen. Gemensamt är dock att man gärna ser ansvarsfullhet, självständighet, drivkraft och förmågan till ett gott samarbete i arbetsgruppen som goda egenskaper. Vid eventuella frågorär du välkommen attkontakta ansvarig rekryterare Josefin Lindborg på josefin.lindborg[email protected] eller +46 730 43 66 00 Vikallar kandidater till intervjuer löpandeoch ser fram emotdin ansökan redan idag! Observera att vi intetar emot några ansökaningar via mail. Visa mindre

Technogarden söker strategisk inköpare

Ansök    Sep 17    Technogarden    Inköpare
Vi ingår i den 100% medarbetarägda Norconsultgruppen. Att arbeta på Technogarden innebär mycket frihet under ansvar och fokus på prestationer och resultat. Vi ser oss som samarbetspartners till våra kundföretag och har ramavtal med flera multinationella bolag i landet. Technogarden finns förutom iMalmö - även i Lund, Helsingborg, Stockholm, Göteborg, Växjö, Karlstad, Västerås och Linköping. För mer info: (http://www.technogarden.se/) www.technogarden.se (... Visa mer
Vi ingår i den 100% medarbetarägda Norconsultgruppen.

Att arbeta på Technogarden innebär mycket frihet under ansvar och fokus på prestationer och resultat. Vi ser oss som samarbetspartners till våra kundföretag och har ramavtal med flera multinationella bolag i landet. Technogarden finns förutom iMalmö - även i Lund, Helsingborg, Stockholm, Göteborg, Växjö, Karlstad, Västerås och Linköping. För mer info: (http://www.technogarden.se/) www.technogarden.se (http://www.technogarden.se) Är du en erfaren strategisk inköpare?Om svaret är ja, hoppasvi du läser vidare Just nu söker vi dig som är en duktig strategisk inköpare. Vi tror att du har någon form av akademisk utbildning men det viktigaste är din mångåriga erfarenhet av strategiskt inköp vilket inkluderar förhandling, prissättning och leverantörsbedöming utifrån ett inköpsperspektiv. Rollen innebär internationella kontakter, så vi förutsätter att du både talar och skriver engelska obehindrat. Personliga egenskaper Vi tror att rätt person är prestigelös, har förmåga att slutföra åtaganden och en affärsmässig helhetssyn. Det är även av stor vikt att du är flexibel, kommunikativ och kan hålla många bollar i luften. Vad innebär det att vara konsult hos Technogarden? Konsulter hos oss kännetecknas av god samarbetsförmåga och hög professionalism. Vi värdesätter en hög ambitionsnivå och vilja att utvecklas. Som konsult är du representant för Technogarden ute hos våra kunder, därför är din sociala förmåga och personlighet mycket viktig för oss. Vad erbjuder vi? På Technogarden strävar vi efter att skapa samhörighet och teamkänsla bland våra medarbetare. Vi erbjuder en stimulerande arbetsmiljö med goda villkor och ett glatt gäng av kollegor. Vi har regelbundna konsultträffar och engagerade konsultchefer som aldrig är längre bort än ett telefonsamtal. Hos oss är det korta beslutsvägar och möjligheten att påverka ditt eget arbete är stor. Vi sätter våra medarbetare i fokus och arbetar aktivt för att du skall känna gemenskap redan från första dagen! Välkommen med din ansökan! Vid eventuella frågor ber vi dig kontakta vår ansvariga rekryterare Josefin Lindborg på +46730 43 66 00 eller [email protected]arden.se Klicka på länken nedan och skicka din ansökan redan idag.Urval sker löpande. Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail. Visa mindre

Technogarden söker duktiga Supply Chain-planerare

Ansök    Sep 5    Technogarden    Civilingenjör, maskin
Technogarden är ett konsult- och rekryteringsföretag och är idag omkring 400 anställda. Utöver affärsområdetIndustry så är vi även verksamma inom IT,Life Science och Telecom. Vi ingår i den 100% medarbetarägda Norconsultgruppen. Att arbeta på Technogarden innebär mycket frihet under ansvar och fokus på prestationer och resultat. Vi ser oss som samarbetspartners till våra kundföretag och har ramavtal med flera multinationella bolag i landet. Technogarden... Visa mer
Technogarden är ett konsult- och rekryteringsföretag och är idag omkring 400 anställda. Utöver affärsområdetIndustry så är vi även verksamma inom IT,Life Science och Telecom.

Vi ingår i den 100% medarbetarägda Norconsultgruppen.

Att arbeta på Technogarden innebär mycket frihet under ansvar och fokus på prestationer och resultat. Vi ser oss som samarbetspartners till våra kundföretag och har ramavtal med flera multinationella bolag i landet.

Technogarden finns förutom iMalmö - även i Lund, Helsingborg, Stockholm, Göteborg, Växjö, Karlstad, Västerås och Linköping.

För mer info: (http://www.technogarden.se/) (http://www.technogarden.se/) www.technogarden.se (http://www.technogarden.se)

Är det dig vi söker?

Att optimera flöden är för dig ett naturligt förhållningssätt och till din hjälp använder du gärna akademiska beräkningsredskap för att minimera lagerhållning och maximera effektivitet. Du växlar gärna mellan strategiskt och operativt arbete eftersom att du ser vikten av att alla arbetsuppgifter löses på ett effektivt sätt i rätt tid.

Kvalifikationer och personliga egenskaper

- Erfarenhet från Supply Chain, inköp eller produktion

- Erfarenhet av SAP, M3 eller andra ERP-system

- Högskole-/Yrkesutbildning inom teknik/ingenjörsområdet, eller annan erfarenhet.

Kompetens är såklart en viktig bit, men vi söker även efter dig som är kreativ, nyfiken och intresserad av att komma med förbättringsförslag inom projekten du är involverad i, satsar målinriktat och vill utvecklas. Du är en prestigelös problemlösare som kan se utanför ramarna. Vidare är det ett stort plus om du har en vilja att utvecklas, är handlingskraftig och trivs med att arbeta både i team så väl som självständigt.

Vad erbjuder vi?

På Technogarden strävar vi efter att skapa samhörighet och teamkänsla bland våra medarbetare. Vi erbjuder en stimulerande arbetsmiljö med goda villkor och ett glatt gäng av kollegor. Vi har regelbundna konsultträffar och engagerade konsultchefer som aldrig är längre bort än ett telefonsamtal. Hos oss är det korta beslutsvägar och möjligheten att påverka ditt eget arbete är stor. Vi sätter våra medarbetare i fokus och arbetar aktivt för att du skall känna gemenskap redan från första dagen!

Välkommen med din ansökan!

Vid eventuella frågor välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Josefin Lindborg på [email protected]

Vi tar endast emot ansökningar via annonsen på vår hemsida. Vi arbetar med ett löpande urval, så vänta inte med din ansökan! Visa mindre

Technogarden söker mekanikkonstruktörer

Ansök    Sep 5    Technogarden    Civilingenjör, maskin
Technogarden är ett konsult- och rekryteringsföretag och är idag omkring 400 anställda. Utöver affärsområdetIndustry så är vi även verksamma inom IT,Life Science och Telecom. Vi ingår i den 100% medarbetarägda Norconsultgruppen. Att arbeta på Technogarden innebär mycket frihet under ansvar och fokus på prestationer och resultat. Vi ser oss som samarbetspartners till våra kundföretag och har ramavtal med flera multinationella bolag i landet. Technogarden... Visa mer
Technogarden är ett konsult- och rekryteringsföretag och är idag omkring 400 anställda. Utöver affärsområdetIndustry så är vi även verksamma inom IT,Life Science och Telecom.

Vi ingår i den 100% medarbetarägda Norconsultgruppen.

Att arbeta på Technogarden innebär mycket frihet under ansvar och fokus på prestationer och resultat. Vi ser oss som samarbetspartners till våra kundföretag och har ramavtal med flera multinationella bolag i landet.

Technogarden finns förutom iMalmö - även i Lund, Helsingborg, Stockholm, Göteborg, Växjö, Karlstad, Västerås och Linköping.

För mer info: (http://www.technogarden.se/) (http://www.technogarden.se/) www.technogarden.se (http://www.technogarden.se)

Just nu söker vi efter flera duktigamekanikkonstruktörer

Vi söker dig som är högskole- eller civilingenjör. Du har åtminstone tre års erfarenhet av mekanisk konstruktion samt kunskap inom några av de stora CAD-verktygen. Erfarenhet av plastkonstruktion och mekatronik är meriterande.

Personliga egenskaper

Som person är du en kreativ problemlösare med genuint teknikintresse som fokuserar på att leverera förstklassig service inom utsatt tid. Du är utåtriktad och har lätt för att knyta kontakter med nya människor. Vidare är du handlingskraftig och trivs med att arbeta både i team så väl som självständigt. Konsulter hos oss kännetecknas av god samarbetsförmåga och hög professionalism. Vi värdesätter en hög ambitionsnivå och vilja att utvecklas. Som konsult är du ambassadör för Technogarden hos våra kunder, därför sätter vi stor vikt vid din sociala förmåga och personlighet.

Vad innebär det att vara konsult hos Technogarden?

Konsulter hos oss kännetecknas av god samarbetsförmåga och hög professionalism. Vi värdesätter en hög ambitionsnivå och vilja att utvecklas. Som konsult är du representant för Technogarden ute hos våra kunder, därför är din sociala förmåga och personlighet viktig för oss.

Vad erbjuder vi?

På Technogarden strävar vi efter att skapa samhörighet och teamkänsla bland våra medarbetare. Vi erbjuder en stimulerande arbetsmiljö med goda villkor och ett glatt gäng av kollegor. Vi har regelbundna konsultträffar och engagerade konsultchefer som aldrig är längre bort än ett telefonsamtal. Hos oss är det korta beslutsvägar och möjligheten att påverka ditt eget arbete är stor. Vi sätter våra medarbetare i fokus och arbetar aktivt för att du skall känna gemenskap redan från första dagen!

Välkommen med din ansökan!

Vid eventuella frågor välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Josefin Lindborg på [email protected]

Vi tar endast emot ansökningar via annonsen på vår hemsida. Vi arbetar med ett löpande urval, så vänta inte med din ansökan! Visa mindre

Javautvecklare med sinne för lösningsarkitektur till Handelsbanken i Malmö

Handelsbanken är en fullsortimentsbank med verksamhet i fler än 20 länder och har i dag närmare 12 000 medarbetare. Handelsbankens mål är att ha bättre lönsamhet än genomsnittet för jämförbara banker på hemmamarknaderna. Målet ska främst nås genom nöjdare kunder och lägre kostnader än konkurrenterna. Hos oss är alla viktiga. Vi kommer från olika platser med olika uppväxt, erfarenhet och utbildning. Vi agerar olika, reagerar olika och ser olika ut. Allt de... Visa mer
Handelsbanken är en fullsortimentsbank med verksamhet i fler än 20 länder och har i dag närmare 12 000 medarbetare. Handelsbankens mål är att ha bättre lönsamhet än genomsnittet för jämförbara banker på hemmamarknaderna. Målet ska främst nås genom nöjdare kunder och lägre kostnader än konkurrenterna. Hos oss är alla viktiga. Vi kommer från olika platser med olika uppväxt, erfarenhet och utbildning. Vi agerar olika, reagerar olika och ser olika ut. Allt detta försöker vi dra nytta av i vår verksamhet. Varje dag.

Arbetet innebär

Teamet som du kommer ingå i arbetar medbetalningssystem för globala betalningar. Du kommer arbeta med utveckling av framtidens betallösningar.

Utöver detta kommer du att arbeta med systemens arkitektur och dokumentationen av dessa. Du kommer attvara en viktigt kraft i vårt arbete att gå mot ny teknik inom Java i affärsskiktet.

Vad vi erbjuder

- Vår bransch håller på att moderniseras vilket leder till stora utvecklingsmöjligheter hos oss
- Här finns möjlighet att utveckla system som fyller en samhällsfunktion
- Atmosfären hos oss kännetecknas av vänlighet och hjälpsamhet
- Att arbeta hos oss innebär att man får en trygg arbetsgivaresom värdesätter långsiktighet
- Vi erbjuder våra anställda mycket attraktiva förmåner

Vem är du?

- Du har minst ett par års erfarenhet av backendutveckling (Java EE)
- Du trivs med att arbeta med dokumentation både på svenska och engelska
- Du har ett mycket stort intresse av att lösa logiska problem
- Du vill ha en roll där du får möjlighet att designa lösningar och har en god förmåga att dokumentera dessa på ett pedagogiskt sätt så att de blir användbara specifikationer för övriga utvecklare i teamet.
- Du följer med i utvecklingen avnya tekniker och ramverk och ser dig själv troligtvis som en lösningsarkitekt på sikt.
- Du tycker att det är viktigt med samarbete och bidrar själv med en hjälpsam attityd
- Du vill hitta en arbetsplats att trivas och utvecklas på under en längre tid
- Det är en fördel om du är van att arbeta agilt
- Våra system är inte bara viktiga för banken i sig utan fyller en samhällsfunktion. Detta är något som du tycker är inspirerande och du ser fram emot att få vara med och bidra till detta
- Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift Visa mindre

Development lead – Cloud-based solutions

Ansök    Sep 3    Technogarden    Systemdesigner
Combitech Här får du vara med och göra samhällsnytta och göra ett meningsfullt arbete i utvecklingens absoluta framkant. Precis som Combitech utvecklas med sitt arbete i absoluta framkant, satsar vi även på att utveckla våra medarbetare med generösa utbildningspaket och kompetensnätverk. Combitech jobbar med en stor bredd av branscher av varierad storlek både inom företag och myndigheter. Du får vara en del av ett vasst team i Malmö bestående av säkerhet... Visa mer
Combitech

Här får du vara med och göra samhällsnytta och göra ett meningsfullt arbete i utvecklingens absoluta framkant. Precis som Combitech utvecklas med sitt arbete i absoluta framkant, satsar vi även på att utveckla våra medarbetare med generösa utbildningspaket och kompetensnätverk.

Combitech jobbar med en stor bredd av branscher av varierad storlek både inom företag och myndigheter. Du får vara en del av ett vasst team i Malmö bestående av säkerhet, arkitektur, design och systemutveckling. Högt i tak är bara förnamnet, där det ständigt diskuteras nya tekniker och områden för att tillsammans nå fram till den bästa lösningen för kunden. På Combitech erbjuds du en vardag som gör skillnad för människor, verksamheter och samhället. Här får du möta utmaningar i det digitaliserade samhällets absoluta framkant. På Combitech får du möjlighet att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt trygghet och balans i livet. Tjänsten Vill du jobba med systemutvecklingför ett globalt, ledande företag inom IoT och digitalisering så är Combitech företaget för dig. Du kommer arbeta med våra åtaganden inom IoT området där vi har både egna produkter/tjänster samt projekt som vi driver för våra kunders räkning. Arbetet innebär ansvar för hela kedjan från analys till leverans till kund och slutanvändare. Vi förväntar oss att du är bekväm med och intresserad av att kavla upp ärmarna och programmera. Du kommer bland annat ha huvudansvaret för utvecklingen av en av våra tjänster som vi levererar över hela världen, samtidigt som du följer med våra affärsutvecklare till kunder och pratar om nya spännande projekt. Vi vill att du är med och utvecklar och driver Combitech framåt. Du har en viktig roll som Combitechs ansikte utåt och kommer därför få kompetensförsörjning och mentorskap inom Microsofts teknikplattform för att få alla förutsättningar som krävs för att lyckas i din roll. Du kommer även vara en del av enkomptensgrupp för kunnautveckla din potential till det yttersta. Du För att passa in i teamet brinner du för nyskapande, har ett kreativt sinne och strävar efter att lära dig nytt. Vi ser gärna att du har en civil/högskolingenjörsexamen med relevant inriktning samt är en ledande profil inom.NET-utveckling. För att lyckas väl i rollen bör du ha förståelse för mjukvaruutveckling i stora organisationer samt ha arbetat agilt eller med Scrum. Det är bra om du intresse och förståelse för: - Coacha andra utvecklare - Prioritera arbetsuppgifter - Bryta ner arbetsuppgifter i mindre delar - Reducera komplexitet i lösningar - Göra tidsestimat för utvecklingsprojekt - Fatta beslut - Utveckla - hands on - Förståelse för byggmiljöer/releaseflöden

Du ska känna dig bekväm med ett flertal av nedanstående teknologier: Developer skills: - Versionshatering (gärna Git) - Unit testing - .NET Core - C / C# - NodeJS - Python

Azure skills: - Azure PAAS - Appservice - Functions - IoT Hub/Edge

Merit: - Bygg- och Testautomation - Windows/Linux - Docker - Kubernetes - AWS - Google Cloud Visa mindre

Risk & Compliance Engineer , New Product Development , Arjo in Malmö

Main responsibilities Our product development site in Malmö is now expanding. This site is responsible for the complete process of developing new hygiene equipment, for people with reduced mobility. We are now looking for a Risk & Compliance Engineer. You will be part of a dynamic and skilled team, working in tight, cross-functional teams developing new products & solutions for people with reduced mobility. As a Risk & Compliance Engineer, you will work t... Visa mer
Main responsibilities
Our product development site in Malmö is now expanding. This site is responsible for the complete process of developing new hygiene equipment, for people with reduced mobility. We are now looking for a Risk & Compliance Engineer.

You will be part of a dynamic and skilled team, working in tight, cross-functional teams developing new products & solutions for people with reduced mobility. As a Risk & Compliance Engineer, you will work together with research and development staff in cross-functional teams throughout the entire product design realization process. You will be responsible for assuring that the products we develop are safe and of high quality at time of launch. Your key responsibilities will be:

- Assist in defining, documenting and maintain product requirements in new development projects
- Responsible for Risk Management documentation, and assurance that Design is assessed for potential risks to customers or regulatory compliance
- Together with the team ensure new product developments comply with applicable standards and regulatory requirements
- Participate in formal design reviews, ensuring design control requirements are met during each design phase
- Review and approve design control documentation
- Work with external certification companies to obtain official compliance documentation within scheduled timelines
- Support Verification testing and traceability to requirements

Qualifications
To succeed in the position you are a driven and systematic person with can-do attitude. You have a strong ability and interest in reading and interpreting international standards and directives. Furthermore you are accustomed to an international environment characterized by high quality demands, regulations and standards. You are open-minded to new knowledge, work independently and take own initiatives. You are a communicative person who can transfer skills and knowledge in an informative and easy digestible way and communicate professionally with external certification companies. You are clear in your message and not afraid to question if needed.

You have a Bachelor of Science degree or equivalent experience in an engineering discipline and a minimum of 5 years working experience within for example mechanical/electrical engineering or quality assurance in the MedTech environment or other regulated industry. We assume that you have experience in product compliance, testing and certifications. It is beneficial if you have knowledge of standards and directives applicable to MedTech products, e.g IEC 60601, IEC 62304, ISO 10993 and experience from regulatory audits and auditor expectations. As we are a global company you need to be fluent in English, both written and orally.

About the company
Arjo is a global company with a Swedish heritage, where a thriving international environment is driven by Swedish culture. As a company that puts people at the heart of everything we do, Arjo employees are company partners supporting the mission to improve lives where they can explore challenging and rewarding careers in a wide range of specialties across the Arjo global network.

What we offer
We offer you an important role in a market leading, profitable company, where you will truly make a difference to caregivers and patients all over the world. Arjo has a strong focus on product development and are currently accelerating and renewing ourselves to bring world-class customer experiences. You will embark on an exciting journey together with a skillful and dynamic team of warm and open-minded colleagues. At Arjo, you will find great potential for development, always with people in mind. You will be located at our new head quarter in Malmö, at Hans Michelsensgatan 10. Visit us at: www.arjo.com (http://www.arjo.com/)

Application
For further information about the position please contact Recruitment Consultant Jörgen Björkman at Technogarden, 0739-80 83 95. Visa mindre

Electrical Engineer , New Product Development , Arjo in Malmö

Ansök    Aug 15    Technogarden    Elektronikkonstruktör
Main responsibilities Our product development site in Malmö is expanding. This site is responsible for the complete process of developing new hygiene equipment, for people with reduced mobility. We are now looking for an Electrical Engineer within embedded systems. As an Electrical Engineer at Arjo you will be part of a modern and dynamic development team, consisting of around 25 people, and be working with new product development. We work in tight and cr... Visa mer
Main responsibilities
Our product development site in Malmö is expanding. This site is responsible for the complete process of developing new hygiene equipment, for people with reduced mobility. We are now looking for an Electrical Engineer within embedded systems.

As an Electrical Engineer at Arjo you will be part of a modern and dynamic development team, consisting of around 25 people, and be working with new product development. We work in tight and cross-functional teams were you will be working from prestudy until launch of finished products.

You will be working with mainly hardware but also with some software development of embedded systems integrated in medical devices. You will be responsible for the whole development chain from design input to implementation and verification where you will have a big influence on how the work is done. Areas of work could be Control of motors, IoT, Design of PCB, EMC and similar. The work will also consist of contacts with third party test houses like EMC labs, UL and TÜV.

Qualifications
To succeed in the position you are a driven and systematic person with a demonstrated ability to take ownership of your tasks, independently meet project objectives and be prepared to thoroughly document your work. You are a person that is passionate by people and technology. You have a problem-solving mindset and is good on finding innovative solutions on technical challenges. A products complexity is something you easily understand and you work with a holistic perspective. You are a prestigeless team player that easily cooperates and communicates with others.

You have at least a Bachelor degree within Electronics or similar and at least 5 year experience of working as an Electrical Engineer, preferably with embedded systems, developing MedTech products. Furthermore, you have knowledge of good design methodologies and patterns and you are familiar with Altium Cad system or equal. It is beneficial if you have experience of medical device standards (like 60601-1 and IEC 62304), regulation of DC-motors and/or EM Cand. Experience of C-programming and electronical design is a merit. As we are a global company you need to be fluent in English, both written and orally.

About the company
Arjo is a global company with a Swedish heritage, where a thriving international environment is driven by Swedish culture. As a company that puts people at the heart of everything we do, Arjo employees are company partners supporting the mission to improve lives where they can explore challenging and rewarding careers in a wide range of specialties across the Arjo global network.

What we offer
We offer you an important role in a market leading, profitable company, where you will truly make a difference to caregivers and patients all over the world. Arjo has a strong focus on product development and are currently accelerating and renewing ourselves to bring a world-class customer experiences. You will embark on an exciting journey together with a skillful and dynamic team of warm and open-minded colleagues. At Arjo, you will find great potential for development, always with people in mind. You will be located at our new head quarter in Malmö, at Hans Michelsensgatan 10. Visit us at: www.arjo.com (http://www.arjo.com)Application
For further information about the position please contact Recruitment Consultant Jörgen Björkman at Technogarden, 0739-80 83 95. Visa mindre

Software Developer to Kockumation Group

Ansök    Jun 13    Technogarden    Mjukvaruutvecklare
KOCKUMATION GROUP KOCKUMATION GROUP markets and designs high-quality niche products revolving around our core knowledge in software automation, acoustics and mechatronics. The group focuses on meeting demanding needs in the world wide marine and industrial markets with a strong commitment to customer satisfaction. Our goal is to add value to your operation. With head office in Sweden, subsidiaries and agents all over the world and a production facility i... Visa mer
KOCKUMATION GROUP

KOCKUMATION GROUP markets and designs high-quality niche products revolving around our core knowledge in software automation, acoustics and mechatronics. The group focuses on meeting demanding needs in the world wide marine and industrial markets with a strong commitment to customer satisfaction. Our goal is to add value to your operation.

With head office in Sweden, subsidiaries and agents all over the world and a production facility in the Philippines we are well prepared to serve our customers now and in the future.

Kockumation is a world-leading supplier of marine and industrial applications. We are represented all over the world both through subsidiaries and representatives, organized into four business areas, marine, alarm, train and industry.Task assignment

You will be part of a team dedicated to provide the best solutions. The team develops windows client software for onboard use on vessels and client/server systems over network and internet.

You will join Kockumation Group in Malmö. Your skills in software design will help vessels calculate that stability and strength are within required limits and optimize loading cargo optimally onboard. The position offers you a unique opportunity to impact the direction that the development of existing and new software is going in.

Your work is innovative where you get to be creative within given frames. You work with new development and you are going to belong in a creative environment.Your background

Software Developer

You are a experienced software developer, preferably with a background from the marine industry, either as a Marine Officer, Mechanical Engineer or Naval Architect.

Your strong interpersonal skills and persistent focus on long term goals make you an efficient software developer, determined to keep project milestones and deliver first class results.Qualififations Experience or knowledge of the following areas are expected:

programming and principles

C# programming, WinForms, WPF, ASP.NET

C++ programming, Visual Studio, MFC/Win32

HTML / HTML 5 / javascript / AJAX

Experience in defining and writing specification and documentation

Maritime knowledge experience will be an advantageApplication

For further information about the position please contact Recruitment Consultant Christian Gullander at Technogarden, 0767-68 62 63. Visa mindre

Seniora valideringsingenjörer och kvalitetsingenjörer till Technogarden ...

Ansök    Jul 3    Technogarden    Valideringsingenjör
Just nu söker vi på Technogarden seniora konsulter inom kvalitet och validering till vårt Life Science team i Malmö! Technogardenär sedan många år det självklara valet för teknikoffensiva företag som behöverförstärka sin kompetens genom våra konsulters expertis eller genom vårarekryteringstjänster. Utöver affärsområdet Life Science så är vi även verksamma inom IT, Industry och Telecom. Technogarden finns förutom i Malmö även i Stockholm,Växjö, Västerås, Ka... Visa mer
Just nu söker vi på Technogarden seniora konsulter inom kvalitet och validering till vårt Life Science team i Malmö! Technogardenär sedan många år det självklara valet för teknikoffensiva företag som behöverförstärka sin kompetens genom våra konsulters expertis eller genom vårarekryteringstjänster. Utöver affärsområdet Life Science så är vi även verksamma inom IT, Industry och Telecom. Technogarden finns förutom i Malmö även i Stockholm,Växjö, Västerås, Karlstad, Helsingborg, Lund och Linköping.

Vi ingår i den 100% medarbetarägda Norconsult-gruppen.

Arbetsrollsbeskrivning

Du kommer ingå i vårt Life Science team och arbeta som konsult ute hos våra kunder som finns i hela Skåneregionen. Som konsult är uppdragen varierande och exempel på arbetsuppgifter är:

- Kvalificering och validering
- Ansvara för framtagning, granskning samt godkännande av kvalitetsdokumentation. Detta kan vara för till exempel produkter, utrustningar och processer.
- Arbete enligt olika standarder och regelverk somtill exempel ISO 13485, GMP, GAMP5, 21CFR, Part 11, MDD/MDR, HACCP mm
- CE -märkning / ISO-certifiering
- Projektledning
- IQ/OQ/PQ

Vem söker vi?

Jobbar du som konsult inom validering/kvalitet idag? Eller har du några års erfarenhet av läkemedels-/medicinteknik eller livsmedelsbranschen men är nyfiken på konsultyrket? Då kan det vara dig vi söker! Det är önskvärt att du har B-körkort och viss möjlighet till pendling då våra kunder finns i hela Skåneregionen. Du har även god kommunikationsförmåga i både svenska och engelska.

Vad erbjuder vi?

På Technogarden vill vi ta större ansvar för vår närvaro, idag och för morgondagen. Vi jobbar därför med en trefaldig målbild: Vi ska skapa affärer, vi ska generera samhällsnytta, och vi ska må bra under tiden vi gör det. Vi är måna om våra medarbetare och vi strävar efter att skapa samhörighet och teamkänsla. Vi erbjuder en stimulerande arbetsmiljö med goda villkor och ett glatt gäng av kollegor. Vi har regelbundna konsultträffar och engagerade konsultchefer! På Technogarden är möjligheten att påverka storoch vi tror därför även att du är en person som drivs av att kunna påverka både ditt egna arbete men även verksamheten.

Vad innebär det att vara konsult hos Technogarden?

Konsulter hos oss kännetecknas av god samarbetsförmåga och hög professionalism. Vi värdesätter en hög ambitionsnivå och vilja att utvecklas tillsammans med oss. Att arbeta på Technogarden innebär mycket frihet under ansvar och fokus på prestationer och resultat. Som konsult är du representant för Technogarden ute hos våra kunder, därför din sociala förmågapersonlighet viktig för oss.

Välkommen med din ansökan!

För mer information om tjänsten och din ansökan kontakta Anna Waara,073 -517 99 93

Vi tar endast emot ansökningar via annonsen på vår hemsida. Vi arbetar med ett löpande urval, så vänta inte med din ansökan! Visa mindre

Javautvecklare med sinne för lösningsarkitektur till Handelsbanken i Malmö

Handelsbanken är en fullsortimentsbank med verksamhet i fler än 20 länder och har i dag närmare 12 000 medarbetare. Handelsbankens mål är att ha bättre lönsamhet än genomsnittet för jämförbara banker på hemmamarknaderna. Målet ska främst nås genom nöjdare kunder och lägre kostnader än konkurrenterna. Hos oss är alla viktiga. Vi kommer från olika platser med olika uppväxt, erfarenhet och utbildning. Vi agerar olika, reagerar olika och ser olika ut. Allt de... Visa mer
Handelsbanken är en fullsortimentsbank med verksamhet i fler än 20 länder och har i dag närmare 12 000 medarbetare. Handelsbankens mål är att ha bättre lönsamhet än genomsnittet för jämförbara banker på hemmamarknaderna. Målet ska främst nås genom nöjdare kunder och lägre kostnader än konkurrenterna. Hos oss är alla viktiga. Vi kommer från olika platser med olika uppväxt, erfarenhet och utbildning. Vi agerar olika, reagerar olika och ser olika ut. Allt detta försöker vi dra nytta av i vår verksamhet. Varje dag.

Arbetet innebär

Teamet som du kommer ingå i arbetar med finansiella system och är under uppbyggnad. Du kommer främst arbeta med utveckling av våra system. Utöver detta kommer du att arbeta med systemens arkitektur och dokumentationen av dessa. Du kommer attvara en viktigt kraft i vårt arbete att gå mot ny teknik inom Java i affärsskiktet.

Vad vi erbjuder

- Vår bransch håller på att moderniseras vilket leder till stora utvecklingsmöjligheter hos oss
- Här finns möjlighet att utveckla system som fyller en samhällsfunktion
- Atmosfären hos oss kännetecknas av vänlighet och hjälpsamhet
- Att arbeta hos oss innebär att man får en trygg arbetsgivaresom värdesätter långsiktighet
- Vi erbjuder våra anställda mycket attraktiva förmåner

Vem är du?

- Du har minst ett par års erfarenhet av backendutveckling (Java EE)
- Du trivs med att arbeta med dokumentation både på svenska och engelska
- Du har ett mycket stort intresse av att lösa logiska problem
- Du vill ha en roll där du får möjlighet att designa lösningar och har en god förmåga att dokumentera dessa på ett pedagogiskt sätt så att de blir användbara specifikationer för övriga utvecklare i teamet.
- Du ser dig själv troligtvis som en lösningsarkitekt på sikt.
- Du tycker att det är viktigt med samarbete och bidrar själv med en hjälpsam attityd
- Du vill hitta en arbetsplats att trivas och utvecklas på under en längre tid
- Det är en fördel om du är van att arbeta agilt
- Våra system är inte bara viktiga för banken i sig utan fyller en samhällsfunktion. Detta är något som du tycker är inspirerande och du ser fram emot att få vara med och bidra till detta
- Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift Visa mindre

Vi söker fler medarbetare till vårt Industry team i Skåne!

Ansök    Maj 27    Technogarden    Civilingenjör, maskin
Technogarden är ett konsult och rekryteringsföretag som idag har omkring 400 anställda. Utöver affärsområdet Industry så är vi även verksamma inom IT, Life Science och Telecom. Att arbeta på Technogarden innebär mycket frihet under ansvar och fokus på prestationer och resultat. Vi ser oss som samarbetspartners till våra kundföretag och har ramavtal med flera multinationella bolag i landet. Technogarden finns förutom i Malmö även i Lund, Helsingborg, Stockh... Visa mer
Technogarden är ett konsult och rekryteringsföretag som idag har omkring 400 anställda. Utöver affärsområdet Industry så är vi även verksamma inom IT, Life Science och Telecom. Att arbeta på Technogarden innebär mycket frihet under ansvar och fokus på prestationer och resultat. Vi ser oss som samarbetspartners till våra kundföretag och har ramavtal med flera multinationella bolag i landet. Technogarden finns förutom i Malmö även i Lund, Helsingborg, Stockholm, Göteborg, Växjö, Karlstad, Västerås och Linköping.För mer info: www.technogarden.se (http://www.technogarden.se/)

Vi ingår i den 100% medarbetarägda Norconsult-gruppen.

Vi behöver utöka vårt Industry team i Skåne!

Technogarden växer och till vårt affärsområde Industry är vi i behov av ett flertal olika kompetenser. Vi söker positiva personer med mycket energi som alltid sätter kunden i fokus genom att vara utåtriktad, flexibel, initiativrik och prestigelös. Vidare ska du även vara noggrann och kvalitetsmedveten. Vi tänker att du kanske jobbar som konsult idag, eller har du några års erfarenhet från tillverkningsindustrin och är nyfiken på att jobba som konsult. Du kommer att ingå i vårt Industry team och arbeta som konsult ute hos någon av våra kunder som finns i Skåneregionen.

Exempel på konsultkompetenser:

- Konstruktion/Utveckling
- Inköp (Strategiskt, Projekt, Operativt)
- Supply Chain/Logistik
- Produktutveckling/design
- Kvalitet/Miljö
- Produktionsteknik
- Scrum Master/Projektledning
- Teknisk dokumentation
- Produktionsplanering/beredning
- Service/Underhåll

Vad innebär det att vara konsult hos Technogarden?

Konsulter hos oss kännetecknas av god samarbetsförmåga och hög professionalism. Vi värdesätter en hög ambitionsnivå och vilja att utvecklas. Som konsult är du representant för Technogarden ute hos våra kunder, därför är din sociala förmåga och personlighet viktig för oss.

Vad erbjuder vi?

På Technogarden strävar vi efter att skapa samhörighet och teamkänsla bland våra medarbetare. Vi erbjuder en stimulerande arbetsmiljö med goda villkor och ett glatt gäng av kollegor. Vi har regelbundna konsultträffar och engagerade konsultchefer som aldrig är längre bort än ett telefonsamtal. Hos oss är det korta beslutsvägar och möjligheten att påverka ditt eget arbete är stor. Vi sätter våra medarbetare i fokus och arbetar aktivt för att du skall känna gemenskap redan från första dagen!

Välkommen med din ansökan!

För mer information kontakta Sofia Herstedt, 073-517 99 96.

Vi tar endast emot ansökningar via annonsen på vår hemsida. Visa mindre

Siemens Building Technologies söker Kundutvecklande Säljare till Malmö o...

Ansök    Jun 12    Technogarden    Account manager
Service Sales Smart Infrastructure Följ med på vår resa in i framtiden #FutureMakers#Siemens Digitalisering, globalisering och klimatförändringar ställer nya krav på teknik och innovativa lösningar. Vill du bli en del av framtiden och arbeta med den senaste tekniken inom brand, säkerhet, energi och inomhusmiljö? Ser du möjligheter när andra ser problem? Gillar du att utmana och att utmanas? Till Siemens Building Technologies söker vi nu Kundutvecklande S... Visa mer
Service Sales Smart Infrastructure

Följ med på vår resa in i framtiden #FutureMakers#Siemens

Digitalisering, globalisering och klimatförändringar ställer nya krav på teknik och innovativa lösningar. Vill du bli en del av framtiden och arbeta med den senaste tekniken inom brand, säkerhet, energi och inomhusmiljö? Ser du möjligheter när andra ser problem? Gillar du att utmana och att utmanas? Till Siemens Building Technologies söker vi nu Kundutvecklande Säljare till Malmö och Helsingborg.

Utmaningen
Som Kundutvecklande säljare får du ett självständigt ansvar för att driva affärer inom hela vårt verksamhetsområde. Ditt huvudsakliga ansvarsområde blir att vårda och utveckla relationer med nya och befintliga kunder, samt marknadsföra och presentera våra tjänster och koncept inom området fastighetsautomation och energieffektivitet till slutkunder och samarbetspartners i regionen.
Du kommer även att förhandla vid samarbetsavtal och anbud, samordna och genomföra säljaktiviteter utifrån budgeterade mål. Till din hjälp har du Siemens samlade kompetens inom området för att säkerställa att vi levererar marknadsledande lösningar till våra kunder.
Du har ett helhetsansvar för kunden och diskuterar hela vår portfölj inom Building Technologies.

Vem är du?
Du har kunskap, erfarenhet och bevisat goda resultat av lösningsorienterad försäljning, gärna inom byggnadsteknik eller närliggande bransch. Vi värdesätter att du har erfarenhet av ledarskap och att du vidareutbildat dig inom teknik och försäljning.
Som person är du resultatinriktad och initiativrik.
Du är van att självständigt planera och organisera ditt arbete så du når uppsatta mål.
För att lyckas i din roll ser vi gärna att du är en bra relationsskapare och har förmågan att skapa arbetsrelaterade nätverk, men den viktigaste egenskapen är viljan att vara närvarande för våra kunder. Goda kunskaper i svenska och engelska, både tal och skrift.

Om Siemens
Tillsammans är vi ca 372 000 nyfikna och kompetenta personer i världen som jobbar med att utveckla framtiden. Du kan vara en av dem. Se mer på www.siemens.se (http://www.siemens.se)
Tveka inte - ansök idag.

För frågor om tjänsten kan du kontakta ansvarig rekryterare, Jesper Eklöf, 0707-195382

Ansökan sker via annons på www.technogarden.se (http://www.technogarden.se) Visa mindre

Vi söker fler medarbetare till vårt Life Science team i Skåne!

Ansök    Maj 23    Technogarden    Valideringsingenjör
Technogarden är ett konsult och rekryteringsföretag och är idag omkring 400 anställda. Utöver affärsområdet Life Science så är vi även verksamma inom IT, Industry och Telecom. Att arbeta på Technogarden innebär mycket frihet under ansvar och fokus på prestationer och resultat. Vi ser oss som samarbetspartners till våra kundföretag och har ramavtal med flera multinationella bolag i landet. Technogarden finns förutom i Malmö även i Lund, Helsingborg, Stockho... Visa mer
Technogarden är ett konsult och rekryteringsföretag och är idag omkring 400 anställda. Utöver affärsområdet Life Science så är vi även verksamma inom IT, Industry och Telecom. Att arbeta på Technogarden innebär mycket frihet under ansvar och fokus på prestationer och resultat. Vi ser oss som samarbetspartners till våra kundföretag och har ramavtal med flera multinationella bolag i landet. Technogarden finns förutom i Malmö även i Lund, Helsingborg, Stockholm, Göteborg, Växjö, Karlstad, Västerås och Linköping.För mer info: (http://www.technogarden.se/) www.technogarden.se (http://www.technogarden.se)

Vi ingår i den 100% medarbetarägda Norconsult-gruppen.


Vi behöver utöka vårt Life Science team i Skåne!


Technogarden växer och till vårt affärsområde Life Science är vi i behov av ett flertal olika kompetenser. Vi söker positiva personer med mycket energi som alltid sätter kunden i fokus genom att vara utåtriktad, flexibel, initiativrik och prestigelös. Vidare ska du även vara noggrann och kvalitetsmedveten. Vi tänker att du kanske jobbar som konsult inom Life Science idag, eller har du några års erfarenhet av läkemedels-/medicinteknik eller livsmedelsbranschen men är nyfiken på konsultyrket. Praktisk erfarenhet av GMP är meriterande.


Du kommer ingå i vårt Life Science team och arbeta som konsult ute hos våra kunder som finns i hela Skåneregionen. Det är önskvärt att du har B-körkort och viss möjlighet till pendling. Du har även god kommunikationsförmåga i både svenska och engelska.


Exempel på konsultkompetenser:

- Valideringsingenjörer

- QA/RA

- Analytiska kemister

- Mikrobiologer

- Processingenjörer

- Automationsingenjörer


Vad innebär det att vara konsult hos Technogarden?


Konsulter hos oss kännetecknas av god samarbetsförmåga och hög professionalism. Vi värdesätter en hög ambitionsnivå och vilja att utvecklas. Som konsult är du representant för Technogarden ute hos våra kunder, därför är din sociala förmåga och personlighet viktig för oss.


Vad erbjuder vi?


På Technogarden strävar vi efter att skapa samhörighet och teamkänsla bland våra medarbetare. Vi erbjuder en stimulerande arbetsmiljö med goda villkor och ett glatt gäng av kollegor. Vi har regelbundna konsultträffar och engagerade konsultchefer som aldrig är längre bort än ett telefonsamtal. Hos oss är det korta beslutsvägar och möjligheten att påverka ditt eget arbete stor. Vi sätter våra medarbetare i fokus och arbetar aktivt för att du skall känna gemenskap redan från första dagen!


Välkommen med din ansökan!


För mer information om tjänsten och din ansökan kontakta Anna Waara, 073-517 99 93.


Vi tar endast emot ansökningar via annonsen på vår hemsida. Vi arbetar med ett löpande urval, så vänta inte med din ansökan! Visa mindre

Medarbetare med erfarenhet av analysering enligt farmakopé sökes till Li...

Ansök    Maj 22    Technogarden    Analytisk kemist
Medarbetarägda Technogarden är ett teknikföretag med en bred portfölj av ingenjörskompetenser. Huvudfokus är på kompetenser inom industri, IT, Life Science och Telecom. Vårt erbjudande består av tekniska konsulter samt rekrytering av specialister och chefer till teknikbolagen i Norden. Vi ingår i Norconsultkoncernen som är Nordens största medarbetarägda ingenjörsverksamhet.Att arbeta på Technogarden innebär mycket frihet under ansvar och fokus på prestatio... Visa mer
Medarbetarägda Technogarden är ett teknikföretag med en bred portfölj av ingenjörskompetenser. Huvudfokus är på kompetenser inom industri, IT, Life Science och Telecom. Vårt erbjudande består av tekniska konsulter samt rekrytering av specialister och chefer till teknikbolagen i Norden. Vi ingår i Norconsultkoncernen som är Nordens största medarbetarägda ingenjörsverksamhet.Att arbeta på Technogarden innebär mycket frihet under ansvar och fokus på prestationer och resultat. Vi ser oss som samarbetspartners till våra kundföretag och har ramavtal med flera multinationella bolag i landet. För mer info: (http://www.technogarden.se/) www.technogarden.se (http://www.technogarden.se)

Till vårt Life Science team i Skåne söker vi nu en medarbetare mederfarenhet av att analysera råvaror enligt farmakopé (EP samt viss del USP).

Ditt första uppdrag kommer bli hos en av våra kunder i Malmö med start i september.

Konsulter hos oss kännetecknas av god samarbetsförmåga och hög professionalism. Vi värdesätter en hög ambitionsnivå och vilja att utvecklas. Som konsult är du representant för Technogarden ute hos våra kunder, därför är din sociala förmåga och personlighet viktig för oss! Vi söker positiva personer med mycket energi som alltid sätter kunden i fokus genom att vara utåtriktad, flexibel, initiativrik och prestigelös. Vidare ska du även vara noggrann och kvalitetsmedveten.


Vad erbjuder vi?


På Technogarden vill vi ta större ansvar för vår närvaro, idag och för morgondagen. Vi jobbar därför med en trefaldig målbild: Vi ska skapa affärer, vi ska generera samhällsnytta, och vi ska må bra under tiden vi gör det. Vi är måna om våra medarbetare och vi strävar efter att skapa samhörighet och teamkänsla. Vi erbjuder en stimulerande arbetsmiljö med goda villkor och ett glatt gäng av kollegor. Vi har regelbundna konsultträffar och engagerade konsultchefer! På Technogarden är möjligheten att påverka storoch vi tror därför även att du är en person som drivs av att kunna påverka både ditt egna arbete men även verksamheten.


Välkommen med din ansökan!


För mer information om tjänsten och din ansökan kontakta Anna Waara, 073-517 99 93.


Vi tar endast emot ansökningar via annonsen på vår hemsida. Vi arbetar med ett löpande urval, så vänta inte med din ansökan! Visa mindre

Abetong söker nu en Försäljningschef till Division Hus Syd

Ansök    Apr 24    Technogarden    Försäljningschef
Abetong AB är ett av landets ledande företag för utveckling, tillverkning och försäljning av prefabricerade betongprodukter. Vi är verksamma inom marknadsområdena lantbruk, hus och anläggning. Vi har tillverkning och försäljning på 14 orter, cirka 550 anställda och omsätter drygt 1,3 miljarder kronor per år. Abetong ingår i den internationella byggmaterialkoncernen Heidelberg Cement, som har cirka 60 000 medarbetare i fler än 60 länder. Abetong bygger et... Visa mer
Abetong AB är ett av landets ledande företag för utveckling, tillverkning och försäljning av prefabricerade betongprodukter. Vi är verksamma inom marknadsområdena lantbruk, hus och anläggning. Vi har tillverkning och försäljning på 14 orter, cirka 550 anställda och omsätter drygt 1,3 miljarder kronor per år. Abetong ingår i den internationella byggmaterialkoncernen Heidelberg Cement, som har cirka 60 000 medarbetare i fler än 60 länder.


Abetong bygger ett hållbart samhälle. Tänk dig ett modernt samhälle utan betong. Det är nästan en orimlig tanke. Betongen finns till exempel i bostäder, broar, behållare och vägar. Materialet har en oöverträffad livslängd med flera hållbarhetsfördelar ur ett livscykelperspektiv, bland annat en god värmelagrande förmåga. Vår värdegrund är viktig för oss och här kan du läsa mer om den: Vår värdegrund, REKO, hittar du på abetong.se/sv/reko. (https://emea01.safelinks.protection.outlook.com/?url=https://www.abetong.se/sv/reko&data=01|01|[email protected]|263b5bf76eb14aac328d08d6304c6dac|ce25ca93004f44f4a6b5eb22b45815aa|1&sdata=v/XYv3kgDZD/2m6cHuNcbd2E12dhYExaLhIte8Cm0YI=&reserved=0)Nu söker vi en Försäljningschef till Division Hus Syd
Arbetsuppgifter
Betong fortsätter att vara det vanligaste stommaterialet i flerbostadshus och prefabricerade betongelement är en viktig länk i ett utvecklat industriellt byggande.Marknadsområde Hus arbetar främst med betongstommar till flerbostadshus.


Som försäljningschef ansvarar du för Abetongs försäljning av prefabricerade lösningar i södra Sverige, vilket innefattar både entreprenader och rena materielleveranser. Till din hjälp har du 4 säljare som rapporterar direkt till dig. Din viktigaste uppgift blir att bevaka marknaden och aktivt bearbeta nuvarande och blivande kunder tillsammans med säljgruppen. Du kommer att arbeta nära byggherrar och byggentreprenörer i tidiga projektskeden, hantera förfrågningar, identifiera kundens behov och ge råd om effektiva stomlösningar. Du ansvarar för att våra anbud och avtal och efter överlämnade till projektorganisationen stöttar genom hela projektet vid frågor som rör de affärer som gjorts upp. Försäljningen av Abetongs betongstommar är till största delen projektorienterad, men det finns också ramavtal som skall vidareutvecklas tillsammans med våra kunder.


Rollen handlar om att stötta säljarna i deras dagliga arbeten genom att gå igenom anbud, träffa kunder, skriva avtal och arbeta proaktivt på marknaden. Det krävs en mycket god kommunikativ förmåga både i det externa arbetet, men även i det interna då rollen även innebär att samverka internt med konstruktion, fabriker, projektorganisation och planering.


Som Försäljningschef har du också ett övergripande ansvar för att driva och utveckla enheten i enlighet med uppsatta mål och budget. Ledarskapet på Abetong fokuserar på mål och resultat samt har starkt engagemang för kundnöjdhet och medarbetarnas trivsel. Företaget arbetar kontinuerligt för att skapa säkra och sunda arbetsplatser för alla medarbetare.


Du kommer också ansvara för att se över och effektivisera arbetsprocesser och arbetssätt genom ständiga förbättringar. Du kommer även bidra till divisionens och Abetongs utveckling genom en aktiv medverkan i divisionsledningen och fabrikschefsgruppen.


Din kompetensprofil
Du bör ha en relevant ingenjörsutbildning, med fördel byggteknisk inriktning. Har du skaffat dig motsvarande kunskaper på annat sätt är detta också intressant för oss. Det är viktigt att du har erfarenhet från byggsektorn och helst prefab, där du fått god förståelse för komplex projektförsäljning och byggtekniska frågeställningar.


Vi förväntar oss att du har ett gott affärssinne, med en uttalad förmåga att skapa långsiktiga ochförtroendefulla relationer. Du drivs av att sätta mål, skapa affärer och överträffa förväntade resultat.


Dokumenterad chefserfarenhet är en fördel men inte ett krav, då personliga egenskaper och erfarenhet från liknande verksamhet väger tyngre. Kunskap kring entreprenadjuridik med tyngdpunkt på ABM/ABT värderas.


Krav för tjänsten är också: Svenskt B-Körkort, att du behärska svenska och engelska på mycket god nivå. Du behöver också ha möjlighet att resa över din region.


Placering
Tjänsten är placerad i Malmö och du rapporterar till divisionschefen för Abetong Division Hus Syd.


Ansökan
Idenna rekrytering samarbetar vi med Technogarden.
För frågor om tjänsten, vänligen kontakta Jesper Eklöf.Vi ser fram emot din ansökan snarast med CV och personligt brev. Vi bearbetaransökningar löpande, så vänta inte med att visa ditt intresse för tjänsten.


Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Javautvecklare till Handelsbanken i Malmö

Ansök    Mar 19    Technogarden    Backend-utvecklare
Handelsbanken är en fullsortimentsbank med verksamhet i fler än 20 länder och har i dag närmare 12 000 medarbetare. Handelsbankens mål är att ha bättre lönsamhet än genomsnittet för jämförbara banker på hemmamarknaderna. Målet ska främst nås genom nöjdare kunder och lägre kostnader än konkurrenterna. Hos oss är alla viktiga. Vi kommer från olika platser med olika uppväxt, erfarenhet och utbildning. Vi agerar olika, reagerar olika och ser olika ut. Allt det... Visa mer
Handelsbanken är en fullsortimentsbank med verksamhet i fler än 20 länder och har i dag närmare 12 000 medarbetare.
Handelsbankens mål är att ha bättre lönsamhet än genomsnittet för jämförbara
banker på hemmamarknaderna. Målet ska främst nås genom nöjdare kunder och lägre kostnader än konkurrenterna.
Hos oss är alla viktiga. Vi kommer från olika platser med olika uppväxt,
erfarenhet och utbildning. Vi agerar olika, reagerar olika och ser olika ut.
Allt detta försöker vi dra nytta av i vår verksamhet. Varje dag.Arbetet innebärTeamet som du kommer ingå i arbetar med finansiella system och är under uppbyggnad. Du kommer främst arbeta med utveckling av våra system och vara en viktigt kraft i vårt arbete att gå mot ny teknik inom Java i affärsskiktet. Vad vi erbjuder
- Vår bransch håller på att moderniseras vilket leder till stora utvecklingsmöjligheter hos oss - Här finns möjlighet att utveckla system som fyller en samhällsfunktion- Atmosfären hos oss kännetecknas av vänlighet och hjälpsamhet- Att arbeta hos oss innebär att man får en trygg arbetsgivaresom värdesätter långsiktighet- Vi erbjuder våra anställda mycket attraktiva förmåner

Vem är du?- Du har minst ett par års erfarenhet av backendutveckling (Java EE)
- Du har ett mycket stort intresse av att lösa logiska problem
- Du tycker att det är viktigt med samarbete och bidrar själv med en hjälpsam attityd
- Du vill hitta en arbetsplats att trivas och utvecklas på under en längre tid
- Det är en fördel om du är van att arbeta agilt
- Våra system är inte bara viktiga för banken i sig utan fyller en samhällsfunktion. Detta är något som du tycker är inspirerande och du ser fram emot att få vara med och bidra till detta
- Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift Visa mindre

Seniora konsulter inom kvalitet och validering till Life Science i Malmö!

Ansök    Apr 2    Technogarden    Valideringsingenjör
Just nu söker vi på Technogarden seniora konsulter inom kvalitet och validering till vårt Life Science team i Malmö! Technogardenär sedan många år det självklara valet för teknikoffensiva företag som behöverförstärka sin kompetens genom våra konsulters expertis eller genom vårarekryteringstjänster. Utöver affärsområdet Life Science så är vi även verksamma inom IT, Industry och Telecom. Technogarden finns förutom i Malmö även i Stockholm,Växjö, Västerås, Ka... Visa mer
Just nu söker vi på Technogarden seniora konsulter inom kvalitet och validering till vårt Life Science team i Malmö! Technogardenär sedan många år det självklara valet för teknikoffensiva företag som behöverförstärka sin kompetens genom våra konsulters expertis eller genom vårarekryteringstjänster. Utöver affärsområdet Life Science så är vi även verksamma inom IT, Industry och Telecom. Technogarden finns förutom i Malmö även i Stockholm,Växjö, Västerås, Karlstad, Helsingborg, Lund och Linköping.

Vi ingår i den 100% medarbetarägda Norconsult-gruppen.

Arbetsrollsbeskrivning


Du kommer ingå i vårt Life Science team och arbeta som konsult ute hos våra kunder som finns i hela Skåneregionen. Som konsult är uppdragen varierande och exempel på arbetsuppgifter är:

- Kvalificering och validering

- Ansvara för framtagning, granskning samt godkännande av kvalitetsdokumentation. Detta kan vara för till exempel produkter, utrustningar och processer.

- Arbete enligt olika standarder och regelverk somtill exempel ISO 13485, GMP, GAMP5, 21CFR, Part 11, MDD/MDR, HACCP mm

- CE -märkning / ISO-certifiering

- Projektledning

- IQ/OQ/PQ


Vem söker vi?


Jobbar du som konsult inom validering/kvalitet idag? Eller har du några års erfarenhet av läkemedels-/medicinteknik eller livsmedelsbranschen men är nyfiken på konsultyrket? Då kan det vara dig vi söker! Det är önskvärt att du har B-körkort och viss möjlighet till pendling då våra kunder finns i hela Skåneregionen. Du har även god kommunikationsförmåga i både svenska och engelska.


Vad erbjuder vi?


På Technogarden vill vi ta större ansvar för vår närvaro, idag och för morgondagen. Vi jobbar därför med en trefaldig målbild: Vi ska skapa affärer, vi ska generera samhällsnytta, och vi ska må bra under tiden vi gör det. Vi är måna om våra medarbetare och vi strävar efter att skapa samhörighet och teamkänsla. Vi erbjuder en stimulerande arbetsmiljö med goda villkor och ett glatt gäng av kollegor. Vi har regelbundna konsultträffar och engagerade konsultchefer! På Technogarden är möjligheten att påverka storoch vi tror därför även att du är en person som drivs av att kunna påverka både ditt egna arbete men även verksamheten.


Vad innebär det att vara konsult hos Technogarden?


Konsulter hos oss kännetecknas av god samarbetsförmåga och hög professionalism. Vi värdesätter en hög ambitionsnivå och vilja att utvecklas tillsammans med oss. Att arbeta på Technogarden innebär mycket frihet under ansvar och fokus på prestationer och resultat. Som konsult är du representant för Technogarden ute hos våra kunder, därför din sociala förmågapersonlighet viktig för oss.

Välkommen med din ansökan!

För mer information om tjänsten och din ansökan kontakta Anna Waara, 073 -517 99 93.

Vi tar endast emot ansökningar via annonsen på vår hemsida. Vi arbetar med ett löpande urval, så vänta inte med din ansökan! Sista ansökningsdagen är 28/4. Visa mindre

Nu söker vi kompetens inom mikrobiologi till Life Science i Malmö!

Ansök    Apr 12    Technogarden    Mikrobiolog
Technogardenär sedan många år det självklara valet för teknikoffensiva företag som behöverförstärka sin kompetens genom våra konsulters expertis eller genom vårarekryteringstjänster.Vill du jobba på ett familjärt företag där du får vara mer delaktig i hela processen och möjlighet att påverka? Vill du ha möjligheten till spännande uppdrag och ett glatt gäng kollegor? Då kommer du trivas hos oss! Technogarden ägs helt och hållet av oss själva, dvsvi är100 pr... Visa mer
Technogardenär sedan många år det självklara valet för teknikoffensiva företag som behöverförstärka sin kompetens genom våra konsulters expertis eller genom vårarekryteringstjänster.Vill du jobba på ett familjärt företag där du får vara mer delaktig i hela processen och möjlighet att påverka? Vill du ha möjligheten till spännande uppdrag och ett glatt gäng kollegor? Då kommer du trivas hos oss! Technogarden ägs helt och hållet av oss själva, dvsvi är100 procent medarbetarägda.

Vi är verksamma inom affärsområdena: Life Science, Industry, IT och Telecom. Vi har nio kontor i Sverige, från Stockholm i norr till Malmö i söder.


Vad söker vi?


Till vårt Life Science team i Malmö söker vi nu efter dig som har bakgrund inom mikrobiologi, gärna i kombination med validering/kvalificering. Har du även erfarenhet av att skriva URSer, SOPar så är det ett stort plus. Du har relevant utbildning, har några års arbetslivserfarenhet inom branschen och praktisk erfarenhet av GMP. Det är önskvärt att du har B-körkort och viss möjlighet till pendling då våra kunder finns i hela Skåneregionen. Du har även god kommunikationsförmåga i både svenska och engelska.


Vad innebär det att vara konsult hos Technogarden?


Konsulter hos oss kännetecknas av god samarbetsförmåga och hög professionalism. Vi värdesätter en hög ambitionsnivå och vilja att utvecklas tillsammans med oss. Att arbeta på Technogarden innebär mycket frihet under ansvar och fokus på prestationer och resultat. Som konsult är du representant för Technogarden ute hos våra kunder, därför din sociala förmågapersonlighet viktig för oss.


Välkommen med din ansökan!


För mer information om tjänsten och din ansökan kontakta Anna Waara, 073-517 99 93.


Vi tar endast emot ansökningar via annonsen på vår hemsida. Vi arbetar med ett löpande urval, så vänta inte med din ansökan! Sista ansökningsdagen är 12/5 Visa mindre

Androidutvecklare till Technogarden i Malmö

Technogarden IT är ett konsult- och rekryteringsbolag, därtill jobbar vi med varianter på temat. Vi har relationerna, kontakterna och referenserna. Technogarden ägs helt och hållet av oss själva, dvsvi är100 procent medarbetarägda. Det gör skillnad. Inga pyramider. Kund och arbetsväljare i fokus, inget annat. Våra upparbetade relationer och goda affärsnätverk gör det enkelt för de som väljer oss att snabbt hamna i det sammanhang de önskar. Formen för vår... Visa mer
Technogarden IT är ett konsult- och rekryteringsbolag, därtill jobbar vi med varianter på temat. Vi har relationerna, kontakterna och referenserna.

Technogarden ägs helt och hållet av oss själva, dvsvi är100 procent medarbetarägda. Det gör skillnad. Inga pyramider. Kund och arbetsväljare i fokus, inget annat.

Våra upparbetade relationer och goda affärsnätverk gör det enkelt för de som väljer oss att snabbt hamna i det sammanhang de önskar. Formen för vår relation avgör du: anställd delägare på Technogarden, partner/underkonsult eller för anställning hos vår kund. Du väljer, vi fixar.

Vi jobbar med både utveckling, infrastruktur och management inom IT.

Till vår wall of fame söker vi nu flerarbetsväljaresom vill vara delaktiga och vara med och skapa något nytt med oss.

Androidutvecklare

Vi har samarbete med ett antal intressanta företag i Skåne som efterfrågar seniora utvecklare. Det innebär att du som konsult hos oss har goda möjligheter att få utvecklas inom ditt område hos ett antal kundföretag. Vi utgår från att du som söker har godakunskaper inom ditt områdeoch ett stort intresse av att vidareutveckla dessa.

Vi tror att den som skulle trivas bäst med detta jobb är någon som har en positiv attityd till följande:

- Variationen som det innebär att vara konsult
- Att vara delaktig i att med goda idéer bygga ett konsultbolag somhar utgångspunkt i de anställdasönskemål

Ditt första uppdrag kommer ge dig möjlighet att arbeta med Androidutveckling i tvärfunktionellt team. Du kommer att arbeta med att göra långsiktiga lösningar av appar med ett stort antal användare. Visa mindre

Förvaltningsledare IT till Länsförsäkringar

Ansök    Feb 12    Technogarden    Systemförvaltare
Vill du leda och driva Länsförsäkringar Skånes förvaltning av IT-system in i framtiden? Trivs du i gränslandet mellan verksamhet och IT? Har du förmågan att se hur systemen kan skapa maximal kundnytta? Ditt UppdragFör oss handlar förvaltning och vidmakthållande och vidareutveckling av våra IT-system och tjänster. Du kommer att leda och driva IT-uppdrag inom förvaltning av IT-system och stötta verksamheten i rollen som kravställare av IT-leveranser. Genom ... Visa mer
Vill du leda och driva Länsförsäkringar Skånes förvaltning av IT-system in i framtiden? Trivs du i gränslandet mellan verksamhet och IT? Har du förmågan att se hur systemen kan skapa maximal kundnytta?

Ditt UppdragFör oss handlar förvaltning och vidmakthållande och vidareutveckling av våra IT-system och tjänster. Du kommer att leda och driva IT-uppdrag inom förvaltning av IT-system och stötta verksamheten i rollen som kravställare av IT-leveranser. Genom en aktiv dialog med verksamheten kommer du fånga deras behov och omvandla dessa till krav på tjänster gentemot leverantörer. Rollen innebär också att samverka med och styra berörda leverantörer för att uppnå maximal kvalitet, effektivitet och stabilitet i tjänsterna.Du kommer att utveckla effektiva processer för att säkerställa nuvarande och framtida systembehov samt arbeta strukturerat med tjänsternas utvecklings- och förvaltningsplaner. I rollen ingår ett tydligt ansvar för tjänsternas mål, leveranser, tidplan och budget. Uppdraget innefattar att utbilda, kommunicera och inspirera kring användning av tjänsterna. Vidare har du en arbetsledande och koordinerande roll vid teknisk förvaltning, implementering och felsökning i applikationer och tjänster. En naturlig del i uppdraget är också att aktivt följa applikations- och teknikutvecklingen på området och säkerställa att Länsförsäkringar Skånes IT-tjänster följer med i den utvecklingen. Din ProfilDu har troligtvis tidigare arbetat med någon form av systemförvaltning och har vana att driva projekt. Det är naturligt för dig att utgå från verksamhetsperspektivet.Du är drivande, kommunikativ och har erfarenhet av att bygga goda relationer såväl internt som externt. Så tänker vi på Länsförsäkringar Skåne
Vi arbetar för att ge våra kunder ett enklare och tryggare liv. Det gör vi genom våra kompletta erbjudanden av försäkrings-, bank-, och fastighetsförmedlings-tjänster. Eftersom våra kunder äger oss är det också naturligt att vi engagerar oss längre än så genom vårt samhällsengagemang och breda utbud av kunskap och råd kopplat till boende, företagande, hälsa och ekonomi. Det går väldigt bra för oss och därmed också för våra 400 000 delägare i Skåne.
Så jobbar vi på Länsförsäkringar Skåne
Varje dag hjälper vi våra kunder, delägarna, att få ett enklare och tryggare liv. En anledning till att vi lyckas så bra är vår starka värdegrund och att vi alltid vill göra det där lilla extra, både för kunderna och för varandra. Så, vill du engagera dig och utvecklas tillsammans med härliga kollegor är vi säkra på att du kommer att trivas hos oss. Så enkelt är det.

Läs mer om hur det är att arbeta på Länsförsäkringar:

https://www.lansforsakringar.s... (https://www.lansforsakringar.se/skane/privat/om-oss/jobba-hos-oss/jobba-hos-lansforsakringar-ab/)

https://www.lansforsakringar.s... (https://www.lansforsakringar.se/skane/privat/om-oss/jobba-hos-oss/att-jobba-pa-lansforsakringar-skane/) Visa mindre

Technogarden rekryterar kompetens inom strukturmekanik , startar nytt tek...

Ansök    Feb 15    Technogarden    Kontrollingenjör, maskin
Introduktion Vi ser ett ökat behov, från våra kunder, angående samverkande kompetens inom hållfasthet, konstruktion, material, svetsning och kvalitet, vid nykonstruktion, reparationer och ombyggnader av strukturmekaniska anordningar, t.ex. stålbyggnader, rörledningar, tryckkärl. Till vårt nystartade team inom Strukturmekanik söker vi nu fler duktiga medarbetare. Vår framgång vilar mycket på att driva konsultuppdrag där vi ständigt överträffar kundens för... Visa mer
Introduktion

Vi ser ett ökat behov, från våra kunder, angående samverkande kompetens inom hållfasthet, konstruktion, material, svetsning och kvalitet, vid nykonstruktion, reparationer och ombyggnader av strukturmekaniska anordningar, t.ex. stålbyggnader, rörledningar, tryckkärl.

Till vårt nystartade team inom Strukturmekanik söker vi nu fler duktiga medarbetare. Vår framgång vilar mycket på att driva konsultuppdrag där vi ständigt överträffar kundens förväntningar - din framgång blir en del av vår framgång. Technogarden finns förutom i Malmö, även i Stockholm, Växjö, Västerås, Göteborg, Helsingborg, Karlstad och Lund.

Arbetsrollsbeskrivning

Vi har många utmanande och spännande uppdrag inom flera branscher som försvar, medicinteknik, fordon och tillverkande industri. Utifrån dina erfarenheter och intresse så hittar vi uppdrag som passar dig. Som konsult på Technogarden kommer du få möjligheter till spännande och varierande uppdrag hos våra kunder som är ledande företag inom svensk industri.

Kvalifikationer

Vi söker en person med bred kompetens, erfarenhet och nätverk inom nämnda segment, som kan medverka i uppbyggnaden av detta teknikområde.

Uppdragen förutsätter goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift, ytterligare språkkunskaper brukar kunna vara meriterande.

Vad innebär det att vara konsult hos Technogarden?
På Technogarden strävar vi efter att skapa samhörighet och teamkänsla bland våra medarbetare, trots det geografiska avståndet som uppstår när våra konsulter arbetar på olika uppdrag. Vi har regelbundna konsultträffar och engagerade konsultchefer som aldrig är längre bort än ett telefonsamtal. Vi sätter våra medarbetare i fokus och arbetar aktivt för att du skall känna dig som en ”Technogardare” redan från dag ett.

Personliga egenskaper
Som person är du en kreativ problemlösare med genuint teknikintresse som fokuserar på att leverera förstklassig service inom utsatt tid. Du är utåtriktad och har lätt för att knyta kontakter med nya människor. Vidare är du handlingskraftig och trivs med att arbeta både i team så väl som självständigt.
Konsulter hos oss kännetecknas av god samarbetsförmåga och hög professionalism. Vi värdesätter en hög ambitionsnivå och vilja att utvecklas. Som konsult är du ambassadör för Technogarden hos våra kunder, därför sätter vi stor vikt vid din sociala förmåga och personlighet.

Välkommen med din ansökan!

För mer information om tjänsten och din ansökan kontakta Regionchef Jesper Eklöf, 0707-19 53 82. Vi tar endast emot ansökningar via annonsen på vår hemsida. Vi arbetar med ett löpande urval, så vänta inte med din ansökan. Visa mindre

Är du en Front end utvecklare som avskyr dåliga användarupplevelser?

Ansök    Jan 17    Technogarden    Frontend-utvecklare
- Du förstår CSS-magi, Javascript och har erfarenhet av moderna frontend-ramverk - Du är en problemlösare av rang - Du är bekant med begrepp som UX, Design-Driven Development och Design Thinking - Du är erfaren inom utveckling i C# - Du gillar Git, Azure och snygga lösningar Vi arbetar med agila metoder i tvärfunktionella team. Som person är du kommunikativ, hjälpsam och har lätt för att samarbeta (du förstår att livet inte alltid är #000000 eller #FFFFF... Visa mer
- Du förstår CSS-magi, Javascript och har erfarenhet av moderna frontend-ramverk - Du är en problemlösare av rang
- Du är bekant med begrepp som UX, Design-Driven Development och Design Thinking
- Du är erfaren inom utveckling i C#
- Du gillar Git, Azure och snygga lösningar


Vi arbetar med agila metoder i tvärfunktionella team. Som person är du kommunikativ, hjälpsam och har lätt för att samarbeta (du förstår att livet inte alltid är #000000 eller #FFFFFF). En del av din tid kommer att spenderas i back-end men det du brinner för är front end och en god användarupplevelse. Du kommer ingå i ett team inom vårt affärsområde Custom Solutions. Här utvecklar vi skräddarsydda lösningar från grunden. Uppdragen är ofta omfattande då affärsområdets kunder utgörs av större företag och organisationer. Några av projekten är riktigt utmanande och roliga då de utspelar sig på några av de mest välkända aktörerna i vårt regionala näringsliv. Om du har erfarenhet från utveckling av beslutsstöd, CMS-lösningar, e-handel och gillar Microsoft och .NET-baserade plattformar så glider du kanske inte in på en räkmacka - men du rankas högt i rekryteringsprocessen. Och vi har redan börjat gilla dig också. Vi gillar dig ännu mer om du är nyfiken på kunders verksamhet med ett genuint intresse för deras uppfyllelse av effektmålen. Det är egenskaper som är avgörande för att du ska fylla kostymen hela vägen från analys och lösningsdesign, till utveckling och implementation. Om du gör extremt bra ifrån dig så finns möjlighet att göra karriär som Tech Lead. Men det tar vi lite längre fram. Your call. Du kommer inte bara vara insnöad med andra Microsoft-geeks. På Stratiteq jobbar du även med kollegor specialiserade inom beslutsstöd, CRM, digitala arbetsplatser, kundlivscyklar - och inte minst med affärsutvecklare och strateger. Så tyvärr, du får inte bara sitta och koda hela dagarna även om det är jäkligt gött. Givetvis får du kompetensutveckling. Det sker inom projekten, i umgänget med dina kollegor och genom att du går öppna kurser. Sen vet vi alla att en bra utvecklare har ett privat intresse av teknik utöver det du gör på jobbet. Att du är en lagspelare ser vi som självklart. Prestigelös är du också. Du är även en skicklig, kreativ och självgående utvecklare som drivs av att få fram den lösning som kunden verkligen behöver. Inte helt sällan är det något annat än vad de inledningsvis frågar efter. Det du. KRAV PÅ ARBETSSÖKANDE Det är meriterande om du har kompetens inom ett eller flera av nedanstående områden:
- .NET
- C#
- Git
- HTML/CSS/Javascript
- Microsoft Azure
-
- Designerfarenhet inom webb och/eller mobil Visa mindre

Vi söker iOS - utvecklare som vill skapa framtidens bank

Erfaren apputvecklare till Handelsbanken i Malmö Handelsbankens mobiltjänster växer och vi är därför på jakt efter nya kollegor till vårt kontor i Malmö. Vi söker utvecklare med minst två års erfarenhet av iOS-utveckling. Handelsbanken Vårt mål är att ha bättre lönsamhet än genomsnittet för jämförbara banker på hemmamarknaderna. Målet ska nås genom nöjdare kunder och lägre kostnader än konkurrenterna. Handelsbanken är ett företag med en stark tro på de... Visa mer
Erfaren apputvecklare till Handelsbanken i Malmö

Handelsbankens mobiltjänster växer och vi är därför på jakt efter nya kollegor till vårt kontor i Malmö. Vi söker utvecklare med minst två års erfarenhet av iOS-utveckling.

Handelsbanken

Vårt mål är att ha bättre lönsamhet än genomsnittet för jämförbara banker på hemmamarknaderna. Målet ska nås genom nöjdare kunder och lägre kostnader än konkurrenterna.

Handelsbanken är ett företag med en stark tro på den enskilda individen och dennes förmåga. Vi kan erbjuda dig utmaningar och möjligheter att utvecklas i ett företag som befinner sig mitt i en spännande digital resa. Våra appar växer ständigt med nya funktioner som underlättar våra kunders vardag. Under våra fortsatta stora digitala satsningar fokuserar vi ytterligare på förändrat arbetssätt och utvecklingsmetodik.

Vill du vara med och skapa framtidens bank?

Din roll och din profil

Området du kommer tillhöra ansvarar globalt för mobiltjänsten i bankens digitala mötesplatser. Vi bygger tjänster för Sverige, Norge, Finland, Nederländerna och UK.

Du ska gilla att samarbeta med andra apputvecklare samt att arbeta i tvärfunktionella team. Tillsammans med kompetenser inom affär, UX och grafisk design kommer du ta fram och förvalta fantastiska tjänster för våra kunder och medarbetare i Sverige och utomlands.

Du kommer att:

- Arbeta med och ansvara för nyutveckling och förvaltning av en eller flera delar av Handelsbankens mobiltjänster.
- Ha ett nära samarbeta med andra erfarna apputvecklare
- Arbeta i ett tvärfunktionellt team
- Arbeta med publicering av appar på AppStore
- Bygga ett stort kontaktnät inom Handelsbanken

Vem är du?

- Du är nyfiken och följer med i vad som händer inom mobil klientutveckling
- Du har stark kvalitetskänsla och fokus på kund och leverans
- Du är positiv och gillar förändringar
- Du har ett starkt driv och passion för att få saker att hända.
- Du brinner för att kombinera affärs- och kundnytta samt har förståelse för vad som är tekniskt framkomligt.
- Gillar att arbeta agilt och tvärfunktionellt

Din profil

Du har minst 2 års erfarenhet av apputveckling medSWIFT och Objective C och du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska.

Vi tror också att du har erfarenhet av något av följade:

- Apples HIG och/eller Googles Material Design
- REST, JSON, Git, Jenkins och Continuous delivery
- Att skriva automatiserade tester
- Google Analytics
- Kodgranskningsverktyg
- Accessibility
- AndroidAnnotations Visa mindre

Är du en Cloudutvecklare som är nyfiken på kundernas verksamhet och allt...

Är du en utvecklare med en passion förmolnbaserade lösningar utvecklade avteam inära samarbete med vårakunder.Du harlång erfarenhet av mjukvaruutveckling.Du harett stortintresseför teknikoch kan se hur gårdagens teknologival påverkar morgondagens lösningar men även hurnyateknologierkan användas för att skapa enklarelösningar som kan förändras med tiden och lösa problem som ännu inte finns.Genom din långa erfarenhet har du en stor verktygslåda.I den ligger ... Visa mer
Är du en utvecklare med en passion förmolnbaserade lösningar utvecklade avteam inära samarbete med vårakunder.Du harlång erfarenhet av mjukvaruutveckling.Du harett stortintresseför teknikoch kan se hur gårdagens teknologival påverkar morgondagens lösningar men även hurnyateknologierkan användas för att skapa enklarelösningar som kan förändras med tiden och lösa problem som ännu inte finns.Genom din långa erfarenhet har du en stor verktygslåda.I den ligger språk, bibliotek och verktyg somVisual Studio, Gitochhar arbetatmedweb och mobilalösningar.Du har en gedigen erfarenhetav.Netoch har designat komplexa lösningar baserat på publika molntjänster, gärna MicrosoftAzure.Eftersom den kunskap vi behöver i morgonännu ej finns så driver du dig själv i ettkontinuerligt lärande och låter dina kollegor ta del av det du lär dig.Vi försöker bedriva våra projekt från våra fantastiska lokaler i centrala Malmö.Letar du efter ett företag som kommer att investera tid i din utveckling, stödja din professionella tillväxt och lyssna på dina idéer?Vill du jobba i team som levererar så väl teknik som affärsnytta till sina kunder?VipåStratiteqär stolta över det hantverk vi levererar och vi ser att en bra arbetsmiljö och passionerade medarbetare är grunden för detta.Att du är en lagspelare ser vi som självklart. Prestigelös är du också. Du är även en skicklig, kreativ och självgående utvecklare som drivs av att få fram den lösning som kunden verkligen behöver. Inte helt sällan är det något annat än vad de inledningsvis frågar efter. KRAV PÅ ARBETSSÖKANDEDet är meriterande om du har kompetens inom ett eller flera av nedanstående områden:

- .NET
- C#
- Git
- VisualStudio
- Microsoft Azure
- Visa mindre