Lediga jobb som Försäljningsassistent i Malmö

Se lediga jobb som Försäljningsassistent i Malmö. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Malmö som finns hos arbetsgivaren.

Sälj- och marknadskoordinator till Rubin Medical i Malmö

Är du målinriktad och strukturerad och trivs med att koordinera projekt och bygga långsiktiga interna relationer och starka processer? Då kan du vara den vi söker! Vi erbjuder en spännande möjlighet där du får vara med att skapa och utveckla en helt ny roll i vårt starkt växande bolag. Vi behöver dig som med hög energi och förstklassig support vill bli en del av vårt marknadsledande team inom Sälj- och marknadsorganisationen i Sverige. Tillsammans skapar v... Visa mer
Är du målinriktad och strukturerad och trivs med att koordinera projekt och bygga långsiktiga interna relationer och starka processer? Då kan du vara den vi söker! Vi erbjuder en spännande möjlighet där du får vara med att skapa och utveckla en helt ny roll i vårt starkt växande bolag. Vi behöver dig som med hög energi och förstklassig support vill bli en del av vårt marknadsledande team inom Sälj- och marknadsorganisationen i Sverige.
Tillsammans skapar vi trygghet för våra användare, anhöriga och vårdpersonal och bidrar till en framgångsrik behandling och minskad diabetesbörda.

Som Sälj- och marknadskoordinator…
hos Rubin Medical får du arbeta med högteknologiska, lättanvända hjälpmedel för behandling av typ 1-diabetes. Genom att erbjuda högkvalitativ support spelar du en nyckelroll i att öka effektiviteten och främja försäljningen inom den svenska sälj- och marknadsavdelningen. Dina arbetsuppgifter är varierade och kräver prioritering och struktur för att navigera framgångsrikt. Eftersom detta är en ny roll får du möjlighet att vara med och forma dess struktur samt prägla tjänsten med din erfarenhet och kompetens.
Några av dina viktiga arbetsuppgifter blir att:

Assistera och koordinera inom den svenska sälj- och marknadsavdelningen med bl. a materialproduktion för säljkampanjer, produktmaterial och kundevent.


Delta i projektgrupp för planering kring kundevent, konferenser och kongresser samt uppföljande aktiviteter.


Assistera i processen för korrektur av marknads- och utbildningsmaterial för den svenska marknaden.


Engagemang i CRM-utvecklingsprojekt och statistiksammanställning för försäljningsmål.


Vara ett administrativt stöd för Country Manager, Produktchef och säljorganisationen i Sverige.


Att vid behov föra protokoll vid möten och konferenser för att säkerställa att alla viktiga diskussioner, beslut och åtgärder dokumenteras på ett tydligt och noggrant sätt.


Utföra och organisera resebokningar och övrig logistik i samband med interna konferenser, kongresser och kundevent.


För att söka rollen som Sälj- och marknadskoordinator…

Har du en eftergymnasial utbildning och/eller betydande arbetslivserfarenhet som motsvarar detta.


Erfarenhet av administrativt arbete och koordinering inom försäljnings- och/eller marknadsområdet är meriterande.


Du har en god förmåga att arbeta med Microsoft 365 och snabbt anpassa dig till nya system och verktyg.


Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.


Kreativ och skicklig på att skapa proffsiga presentationer, till exempel i PowerPoint, med öga för layout och design.


Personliga egenskaper är viktiga…
för att trivas och lyckas i rollen! Det krävs att du är både välorganiserad och social i samma andetag. Du är noggrann, strukturerad och flexibel, och du trivs med att ha ordning på både dina egna och andras arbetsuppgifter. Som en riktig lagspelare är du beredd att hjälpa till där det behövs, och du tar dig an alla uppgifter med samma engagemang, oavsett storlek. Variationen i arbetsdagar och uppgifter är något du uppskattar, och du värdesätter att ge enastående service samtidigt som du bygger och utvecklar professionella relationer med andra.
Rubin Medical erbjuder...
högteknologiska, lättanvända hjälpmedel för behandling av typ 1-diabetes. Med sin medicintekniska kompetens och produkter från några av världens mest innovativa tillverkare, vill Rubin Medical skapa trygghet för användare, anhöriga och vårdpersonal och bidrar till en framgångsrik behandling och minskad diabetesbörda.
Rubin Medical har huvudkontor på Limhamn (från och med 1 augusti flyttar vi till Medeon) och totalt ca 75 anställda med verksamhet i hela Norden. Företaget ingår i den börsnoterade koncernen Indutrade.
Flera av oss på Rubin Medical har varit länge på företaget och med oss ända sedan företaget grundades har vi ”Rubin-andan”. Vi ska alltid sätta användaren och den enskilde individen i fokus och vi ska vara en hjälpande hand när vi behövs som mest. Vår vision är att vara det tryggaste valet inom diabetesvård.
Är du nyfiken och vill veta mer klicka här: https://rubinmedical.se/?
För att söka rollen...
är du varmt välkommen att ladda upp ditt CV, alternativt med din LinkedIn URL. Urval sker löpande, men sista ansökningsdag 17/3 2023. Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post. I den här rekryteringen samarbetar Rubin Medical med Roi Rekrytering. Vid frågor vänligen kontakta rekryteringskonsult Lina Friberg på [email protected].
Anställning hos: Rubin Medical
Omfattning: Heltid
Start: Enligt överenskommelse Visa mindre

Junior säljare för heltidstjänst!

Bli en nyckelspelare i Swedish Brands team! Swedish Brands, en dynamisk sälj- och marknadsföringsbyrå, söker nu toppsäljare som dig för att förstärka vårt team. Vi är på en spännande resa mot att bli branschledare och vi vill att du blir en del av vårt framgångsrika team där varje dag är en möjlighet till personlig och professionell utveckling. Varför Swedish Brands? - Vårt uppdrag är att revolutionera försäljnings- och marknadsföringsbranschen med nysk... Visa mer
Bli en nyckelspelare i Swedish Brands team!

Swedish Brands, en dynamisk sälj- och marknadsföringsbyrå, söker nu toppsäljare som dig för att förstärka vårt team. Vi är på en spännande resa mot att bli branschledare och vi vill att du blir en del av vårt framgångsrika team där varje dag är en möjlighet till personlig och professionell utveckling.

Varför Swedish Brands?

- Vårt uppdrag är att revolutionera försäljnings- och marknadsföringsbranschen med nyskapande strategier.

- Vi fokuserar på att skapa varaktiga resultat och starka kundrelationer.

Din roll hos oss:

- Du blir en central spelare i vår försäljningsstrategi och affärsutveckling, med fokus på outbound via telefon.

- Du kommer att använda ditt kunnande för att etablera och underhålla långsiktiga kundrelationer via telefonförsäljning.

- Du representerar våra innovativa tjänster och bidrar aktivt till vårt gemensamma mål.

Vi söker dig som:

- Har bevisad erfarenhet inom försäljning och är målmedveten, särskilt inom telefonbaserad försäljning.

- Besitter stark affärskunskap och är strategisk i ditt tänkande.

- Är en skicklig kommunikatör och förhandlare, med starka färdigheter i telefonkommunikation.

- Trivs i en snabb och dynamisk miljö, och kan hantera flera projekt parallellt.

- Talar och skriver svenska flytande.

Vad vi erbjuder:

- En konkurrenskraftig lön plus generös provisionsmodell.

- Ett professionellt och stöttande arbetsklimat.

- Ett modernt kontor i hjärtat av Malmö.

- Exceptionella möjligheter för karriärutveckling.

Anställningsvillkor: Tillsvidareanställning med inledande provanställning 6

Är du redo att ta nästa steg i din karriär? Skicka din ansökan idag. Vi genomför intervjuer löpande och ser fram emot att välkomna dig till vår spännande resa. Visa mindre

Vi söker nu en biladministratör till stor kund i Malmö

Arbetsbeskrivning I rollen kommer du att ge support till försäljningsavdelningen med administration, rapporter och analyser. Ha löpande kontakt med leverantörer angående dagliga frågor och försäljningsutveckling. Bistår övriga interna avdelningar med olika arbetsuppgifter vid behov, främst rapportering och analyser. Supportera och koordinera fordonsbeställningar och leveranser vid behov tillsammans med återförsäljare. Din Profil Vi söker dig som har erfar... Visa mer
Arbetsbeskrivning
I rollen kommer du att ge support till försäljningsavdelningen med administration, rapporter och analyser. Ha löpande kontakt med leverantörer angående dagliga frågor och försäljningsutveckling. Bistår övriga interna avdelningar med olika arbetsuppgifter vid behov, främst rapportering och analyser. Supportera och koordinera fordonsbeställningar och leveranser vid behov tillsammans med återförsäljare.

Din Profil
Vi söker dig som har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom support och försäljning. Har du tidigare arbetat inom fordonsbranschen ser vi det som meriterande.
Du ska ha mycket goda kunskaper i Officepaketet, främst Excel. Vidare behärskar du svenska och engelska i både tal och skrift.


Om företaget
Har du frågor kring tjänsten vänligen kontakta ansvarig konsultchef Teo Sandahl på [email protected]
Vi behandlar ansökningar kontinuerligt och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatumet.


Kontaktuppgifter
Vi på Autorekrytering är Sveriges enda bemannings- och rekryteringsföretag nischat inom motorbranschen. Vi hittar snabbt rätt kompetens – från verkstadsgolv till ledande positioner.
Sedan 2005 har vi på Autorekrytering matchat människor med rätt jobb inom motorbranschen. Vi finns när du behöver driven och kunnig personal. Oavsett om det gäller rekrytering eller tillfällig förstärkning hjälper vi dig att hitta rätt. Autorekrytering finns i Stockholm, Göteborg och Malmö. Vi utför uppdrag i hela Sverige. Visa mindre

Technical Sales Advisor till itm8 | AddPro

Som Technical Sales Advisor hos itm8 är du en central del i hur teknik och affär möts. Här kombinerar du din nyfikenhet på hur tekniska lösningar löser kundens utmaningar, och utgör bryggan mellan dessa. Som Technical Sales Advisor (TSA) blir du en nyckelspelare i att översätta itm8:s tjänsteutbud inom managerade tjänster till praktiska lösningar som talar direkt till kundernas behov. Varje dag är en chans att göra en verklig skillnad genom att förstå och... Visa mer
Som Technical Sales Advisor hos itm8 är du en central del i hur teknik och affär möts. Här kombinerar du din nyfikenhet på hur tekniska lösningar löser kundens utmaningar, och utgör bryggan mellan dessa.

Som Technical Sales Advisor (TSA) blir du en nyckelspelare i att översätta itm8:s tjänsteutbud inom managerade tjänster till praktiska lösningar som talar direkt till kundernas behov. Varje dag är en chans att göra en verklig skillnad genom att förstå och möta de utmaningar våra kunder står inför.

Din dagliga verklighet innefattar att bygga och underhålla relationer med kunder, förstå deras unika behov och utmaningar, och utarbeta lösningar som passar just dem. Du är involverad i hela försäljningsprocessen - många gånger från första mötet till att försegla affären tillsammans med ansvarig säljare. Detta inkluderar att skapa och presentera lösningsförslag, förhandla avtal och samarbeta med interna team för att säkerställa att vi levererar de bästa lösningarna. Din roll är avgörande för att säkerställa att våra tekniska lösningar inte bara är innovativa, utan också anpassade och relevanta för våra kunders framgång.

Du kommer att skapa ett stort nätverk av kollegor som du kontinuerligt samarbetar med, exempelvis genom att hålla dig uppdaterad på affärer, tjänster och utmaningar som pågår och ligger härnäst. Du fördjupar dig i upphandlingar, diskuterar lösningsförslag med våra tekniska team, tar fram underliggande kalkyler och skapar presentationer som kommunicerar förslagen på ett kundanpassat sätt. Du kommer hela tiden att ha möjlighet att bygga på din tekniska förståelse, bland annat genom att delta i interna communitymöten, workshops och lunch ’n learns.Dina kompetenser och erfarenhet

Vi välkomnar dig som är en engagerad person med både teknisk och kundinriktad kompetens. Din tekniska bredd värdesätts högre än ditt djup inom enskilda tekniska områden. Det vi välkomnar särskilt är:

- Erfarenhet från ett IT-/techbolag och en kundcentrerad/säljsupportinriktad roll

- Grundläggande kunskap inom datacenter och cloud, server, lagring och kommunikation.

- Du kan kommunicera information på ett övertygande och pedagogiskt sätt för att engagera kunderna

- Du har en stark genomförarattityd och du hittar lösningarna och kontakterna som gör att du kommer vidare i ditt arbete

- Du uttrycker dig obehindrat på svenska och engelska, i både tal och skrift.?

Creating the Difference - today, tomorrow, together

itm8 / AddPro ingår i varumärket?itm8?som är en av de ledande nordiska aktörerna inom managerade IT-tjänster för privata företag och den offentliga sektorn. Itm8 består idag av 13 företag som i en stor fusion under 2023 bildade ett powerhouse under varumärket itm8 med över 1700 specialister. Tillsammans säkerställer vi de bästa tjänsterna för att bli Nordens ledande digitala transformationspartner inom Cloud & Infrastructure, Digital Transformation, Cybersecurity och Application Services. itm8 finns representerat på 26 platser i Danmark, Sverige, Filippinerna och Tjeckien, har över 1700 medarbetare och omsatte över 4 miljarder 2022.?

Hos oss finns inga stora egon eller magiker. Vår superkraft är att lyssna noga, lösa kundernas 1000-bitars pussel och kavla upp ärmarna för ett seriöst dedikerat arbete. Vi ifrågasätter det förväntade och utvecklar lösningar som tar våra kunder, och oss själva, flera steg längre.

Läs gärna mer om vår story, kultur och våra erbjudanden på vår web www.itm8.se.??Du är också varmt välkommen att lära känna oss mer på Instagram @itm8inside.Redo att utmana(s) med itm8 | AddPro?

Varmt välkommen att ansöka till tjänsten nedan. Om du inte är redo att ansöka än och har frågor, skriv till oss i meddelanderutan nedan så följer vi upp med dig. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Vid frågor är du välkommen att kontakta Rickard Nyberg på [email protected]. Sista ansökningsdag är 2024-02-26 och vi kontaktar kandidater löpande så vi rekommenderar att du ansöker till tjänsten så snart du kan.

På itm8 är vi övertygade om att mångfald berikar oss och driver innovation framåt. Vi välkomnar därför sökanden av alla kön, bakgrunder och livserfarenheter. Hos oss hittar du en arbetsgivare som värdesätter och uppmuntrar unika perspektiv och idéer. Oavsett vem du är eller varifrån du kommer, om du delar vår passion för teknik och kundrelationer, vill vi höra från dig. Vi ser fram emot din ansökan och chansen att möjligen välkomna dig till vårt team! Visa mindre

Junior Sales for outbound

Bli en nyckelspelare i Swedish Brands team! Swedish Brands, en dynamisk sälj- och marknadsföringsbyrå, söker nu toppsäljare som dig för att förstärka vårt team. Vi är på en spännande resa mot att bli branschledare och vi vill att du blir en del av vårt framgångsrika team där varje dag är en möjlighet till personlig och professionell utveckling. Varför Swedish Brands? - Vårt uppdrag är att revolutionera försäljnings- och marknadsföringsbranschen med nysk... Visa mer
Bli en nyckelspelare i Swedish Brands team!

Swedish Brands, en dynamisk sälj- och marknadsföringsbyrå, söker nu toppsäljare som dig för att förstärka vårt team. Vi är på en spännande resa mot att bli branschledare och vi vill att du blir en del av vårt framgångsrika team där varje dag är en möjlighet till personlig och professionell utveckling.

Varför Swedish Brands?

- Vårt uppdrag är att revolutionera försäljnings- och marknadsföringsbranschen med nyskapande strategier.

- Vi fokuserar på att skapa varaktiga resultat och starka kundrelationer.

Din roll hos oss:

- Du blir en central spelare i vår försäljningsstrategi och affärsutveckling, med fokus på outbound via telefon.

- Du kommer att använda ditt kunnande för att etablera och underhålla långsiktiga kundrelationer via telefonförsäljning.

- Du representerar våra innovativa tjänster och bidrar aktivt till vårt gemensamma mål.

Vi söker dig som:

- Har bevisad erfarenhet inom försäljning och är målmedveten, särskilt inom telefonbaserad försäljning.

- Besitter stark affärskunskap och är strategisk i ditt tänkande.

- Är en skicklig kommunikatör och förhandlare, med starka färdigheter i telefonkommunikation.

- Trivs i en snabb och dynamisk miljö, och kan hantera flera projekt parallellt.

- Talar och skriver svenska flytande.

Vad vi erbjuder:

- En konkurrenskraftig lön plus generös provisionsmodell.

- Ett professionellt och stöttande arbetsklimat.

- Ett modernt kontor i hjärtat av Malmö.

- Exceptionella möjligheter för karriärutveckling.

Anställningsvillkor: Tillsvidareanställning med inledande provanställning 6

Är du redo att ta nästa steg i din karriär? Skicka din ansökan idag. Vi genomför intervjuer löpande och ser fram emot att välkomna dig till vår spännande resa. Visa mindre

Junior säljare för heltidstjänst!

Bli en nyckelspelare i Swedish Brands team! Swedish Brands, en dynamisk sälj- och marknadsföringsbyrå, söker nu toppsäljare som dig för att förstärka vårt team. Vi är på en spännande resa mot att bli branschledare och vi vill att du blir en del av vårt framgångsrika team där varje dag är en möjlighet till personlig och professionell utveckling. Varför Swedish Brands? - Vårt uppdrag är att revolutionera försäljnings- och marknadsföringsbranschen med nysk... Visa mer
Bli en nyckelspelare i Swedish Brands team!

Swedish Brands, en dynamisk sälj- och marknadsföringsbyrå, söker nu toppsäljare som dig för att förstärka vårt team. Vi är på en spännande resa mot att bli branschledare och vi vill att du blir en del av vårt framgångsrika team där varje dag är en möjlighet till personlig och professionell utveckling.

Varför Swedish Brands?

- Vårt uppdrag är att revolutionera försäljnings- och marknadsföringsbranschen med nyskapande strategier.

- Vi fokuserar på att skapa varaktiga resultat och starka kundrelationer.

Din roll hos oss:

- Du blir en central spelare i vår försäljningsstrategi och affärsutveckling, med fokus på outbound via telefon.

- Du kommer att använda ditt kunnande för att etablera och underhålla långsiktiga kundrelationer via telefonförsäljning.

- Du representerar våra innovativa tjänster och bidrar aktivt till vårt gemensamma mål.

Vi söker dig som:

- Har bevisad erfarenhet inom försäljning och är målmedveten, särskilt inom telefonbaserad försäljning.

- Besitter stark affärskunskap och är strategisk i ditt tänkande.

- Är en skicklig kommunikatör och förhandlare, med starka färdigheter i telefonkommunikation.

- Trivs i en snabb och dynamisk miljö, och kan hantera flera projekt parallellt.

- Talar och skriver svenska flytande.

Vad vi erbjuder:

- En konkurrenskraftig lön plus generös provisionsmodell.

- Ett professionellt och stöttande arbetsklimat.

- Ett modernt kontor i hjärtat av Malmö.

- Exceptionella möjligheter för karriärutveckling.

Anställningsvillkor: Tillsvidareanställning med inledande provanställning 6

Är du redo att ta nästa steg i din karriär? Skicka din ansökan idag. Vi genomför intervjuer löpande och ser fram emot att välkomna dig till vår spännande resa. Visa mindre

Junior Sales agents for outbound

Bli en nyckelspelare i Swedish Brands team! Swedish Brands, en dynamisk sälj- och marknadsföringsbyrå, söker nu toppsäljare som dig för att förstärka vårt team. Vi är på en spännande resa mot att bli branschledare och vi vill att du blir en del av vårt framgångsrika team där varje dag är en möjlighet till personlig och professionell utveckling. Varför Swedish Brands? - Vårt uppdrag är att revolutionera försäljnings- och marknadsföringsbranschen med nysk... Visa mer
Bli en nyckelspelare i Swedish Brands team!

Swedish Brands, en dynamisk sälj- och marknadsföringsbyrå, söker nu toppsäljare som dig för att förstärka vårt team. Vi är på en spännande resa mot att bli branschledare och vi vill att du blir en del av vårt framgångsrika team där varje dag är en möjlighet till personlig och professionell utveckling.

Varför Swedish Brands?

- Vårt uppdrag är att revolutionera försäljnings- och marknadsföringsbranschen med nyskapande strategier.

- Vi fokuserar på att skapa varaktiga resultat och starka kundrelationer.

Din roll hos oss:

- Du blir en central spelare i vår försäljningsstrategi och affärsutveckling, med fokus på outbound via telefon.

- Du kommer att använda ditt kunnande för att etablera och underhålla långsiktiga kundrelationer via telefonförsäljning.

- Du representerar våra innovativa tjänster och bidrar aktivt till vårt gemensamma mål.

Vi söker dig som:

- Har bevisad erfarenhet inom försäljning och är målmedveten, särskilt inom telefonbaserad försäljning.

- Besitter stark affärskunskap och är strategisk i ditt tänkande.

- Är en skicklig kommunikatör och förhandlare, med starka färdigheter i telefonkommunikation.

- Trivs i en snabb och dynamisk miljö, och kan hantera flera projekt parallellt.

- Talar och skriver svenska flytande.

Vad vi erbjuder:

- En konkurrenskraftig lön plus generös provisionsmodell.

- Ett professionellt och stöttande arbetsklimat.

- Ett modernt kontor i hjärtat av Malmö.

- Exceptionella möjligheter för karriärutveckling.

Anställningsvillkor: Tillsvidareanställning med inledande provanställning 6

Är du redo att ta nästa steg i din karriär? Skicka din ansökan idag. Vi genomför intervjuer löpande och ser fram emot att välkomna dig till vår spännande resa. Visa mindre

Junior Sales for outbound

Bli en nyckelspelare i Swedish Brands team! Swedish Brands, en dynamisk sälj- och marknadsföringsbyrå, söker nu toppsäljare som dig för att förstärka vårt team. Vi är på en spännande resa mot att bli branschledare och vi vill att du blir en del av vårt framgångsrika team där varje dag är en möjlighet till personlig och professionell utveckling. Varför Swedish Brands? - Vårt uppdrag är att revolutionera försäljnings- och marknadsföringsbranschen med nysk... Visa mer
Bli en nyckelspelare i Swedish Brands team!

Swedish Brands, en dynamisk sälj- och marknadsföringsbyrå, söker nu toppsäljare som dig för att förstärka vårt team. Vi är på en spännande resa mot att bli branschledare och vi vill att du blir en del av vårt framgångsrika team där varje dag är en möjlighet till personlig och professionell utveckling.

Varför Swedish Brands?

- Vårt uppdrag är att revolutionera försäljnings- och marknadsföringsbranschen med nyskapande strategier.

- Vi fokuserar på att skapa varaktiga resultat och starka kundrelationer.

Din roll hos oss:

- Du blir en central spelare i vår försäljningsstrategi och affärsutveckling, med fokus på outbound via telefon.

- Du kommer att använda ditt kunnande för att etablera och underhålla långsiktiga kundrelationer via telefonförsäljning.

- Du representerar våra innovativa tjänster och bidrar aktivt till vårt gemensamma mål.

Vi söker dig som:

- Har bevisad erfarenhet inom försäljning och är målmedveten, särskilt inom telefonbaserad försäljning.

- Besitter stark affärskunskap och är strategisk i ditt tänkande.

- Är en skicklig kommunikatör och förhandlare, med starka färdigheter i telefonkommunikation.

- Trivs i en snabb och dynamisk miljö, och kan hantera flera projekt parallellt.

- Talar och skriver svenska flytande.

Vad vi erbjuder:

- En konkurrenskraftig lön plus generös provisionsmodell.

- Ett professionellt och stöttande arbetsklimat.

- Ett modernt kontor i hjärtat av Malmö.

- Exceptionella möjligheter för karriärutveckling.

Anställningsvillkor: Tillsvidareanställning med inledande provanställning 6

Är du redo att ta nästa steg i din karriär? Skicka din ansökan idag. Vi genomför intervjuer löpande och ser fram emot att välkomna dig till vår spännande resa. Visa mindre

Mercedes-Benz Malmö söker Customer Excellence

Om tjänsten I denna rollen kommer du ingå i vårt fantastiska Customer Excellence Team. Tillsammans med dina två kollegor jobbarna du för att säkerställa att våra kunder får en förstklassig upplevelse. När våra kunder besöker vår anläggning så är det Customer Excellence som ansvarar för det första mötet och du och dina kollegor har en avgörande roll i att identifiera kundens behov samt ge ett enastående bemötande. Till MB Malmö kommer kunder som bland anna... Visa mer
Om tjänsten

I denna rollen kommer du ingå i vårt fantastiska Customer Excellence Team. Tillsammans med dina två kollegor jobbarna du för att säkerställa att våra kunder får en förstklassig upplevelse. När våra kunder besöker vår anläggning så är det Customer Excellence som ansvarar för det första mötet och du och dina kollegor har en avgörande roll i att identifiera kundens behov samt ge ett enastående bemötande. Till MB Malmö kommer kunder som bland annat ska köpa, hyra, serva eller skadebesiktiga en bil.Som team arbetar vi varje dag för att nå bättre resultat i både försäljning, kundnöjdhet och gemenskap. För oss är det en förutsättning att vi kan lita på varandra och hjälps åt i de utmaningar vi möter. För oss är framgång en lagsport, varje dag!I din roll kommer du få möjlighet att arbeta med hela kedjan. Detta gör du genom att innan försäljning bidra med din expertis till våra kunder kring våra modeller, provkörningar, göra behovsanalys och skapa affärsförslag. Efter själva försäljningen är det sedan du som genomför leverans av fordon och därefter uppföljning med kunden. Du får helt enkelt följa hela kundresan från fösta steget i hallen, till det att kunden rullar ut i sin drömbil. Kunder som besöker oss för ett verkstadsbesök hjälper du genom att säkerställa att kunden snabbt kan lämna sin bil och du tar hand om kunder som stannar kvar hos oss under besöket på verkstaden.Exempel på arbetsuppgifter:- Administration kring försäljning

- Koordinera bilhall, parkering, logistik, rekonditionering, laddning, tankning m.m

- Leverans av fordon till kund

- Konfigurera bilar i vårt säljsystem

- Bli expert på våra produkter

- Hantera kunder proaktivt och i bilhallen

- Provkörningar

- Mottagande av kunder till verkstaden

- Bokningar av skadebesiktningar

- Support till kunder gällande Mercedes ME och digitala tjänsterOm dig

Vi söker dig som vågar ta initiativ, är engagerad i ditt lärande och är en riktig stjärna på att överträffa våra kunders förväntningar. En bilaffär är ett stort köp som innebär många olika steg, varför det är viktigt att du har ett ordningssinne och gillar att ha kontroll över detaljer. Genom kommunikation, samarbete och flexibilitet löser vi de utmaningar vi ställs inför som team.Troligen söker du denna tjänst för att du vill visa att du är grym på kundbemötandet, är organiserad och älskar att träffa människor.Produktkännedom eller ett intresse för fordonsbranschen kan underlätta, men vi kommer givetvis ge dig rätt förutsättningar att på plats lära dig precis allt du behöver veta. Vi tror på viljan att lära sig och lägger stor vikt vid dina personliga drivkrafter.För att söka tjänsten har du körkort, fullständiga gymnasiebetyg och är flytande i svenska samt engelska. God datorvana är också en förutsättning för att kunna hantera de administrativa uppgifterna. Vi tror att du har erfarenhet av att arbeta med service eller med kunder. Kanske har du tidigare arbetat administrativt men vill inrikta dig mer mot kundmiljö och service? Erfarenhet från hotellbranschen, reception, kundtjänst, detaljhandel eller personlig service kan vara meriterande. Vi välkomnar sökande i olika åldrar och med olika bakgrund.Om oss

Vi på MB Malmö tror på människan. Vi vet att det är våra 140st anställda som gör skillnad mellan oss och andra. Vi vet att det är våra kunder som gör oss bättre. Vi vet också att engagemang och hjärta är det som gör oss till Nr 1. På Mercedes-Benz Malmö vågar vi ha kul tillsammans. Vem vill gå till en arbetsplats där man inte skrattar? Vi älskar det vi gör och hoppas att du vill vara med på vår resa mot Nr 1.Ansök nu!

Ansöker gör du via länken nedan, dock senast söndag 4/2. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Teamleader Customer Excellence, Alicia Wetterholm på 072 222 61 62. Om du har frågor om rekryteringsprocessen kan du höra av dig till Evelina Hofstedt, HR på telefon 0722027268. Visa mindre

Ni-Dent söker en Försäljare!

Vi i Nident AB försöker alltid att förbättra oss själva, därför har vi påbörjat försäljningen av allt inom tandläkarmaterial. Ett heltäckande sortiment till fördelaktiga priser. Vi hjälper tandläkare med inköp och arbetar kontinuerligt med att göra vardagen för många tandläkare enklare. Ditt mål är nu att kontakta potentiella kunder inom tandvårdsbranschen samt att prospektera. Tillsammans med oss har du en viktig roll inom att hjälpa oss växa. Om du är en... Visa mer
Vi i Nident AB försöker alltid att förbättra oss själva, därför har vi påbörjat försäljningen av allt inom tandläkarmaterial. Ett heltäckande sortiment till fördelaktiga priser. Vi hjälper tandläkare med inköp och arbetar kontinuerligt med att göra vardagen för många tandläkare enklare.
Ditt mål är nu att kontakta potentiella kunder inom tandvårdsbranschen samt att prospektera. Tillsammans med oss har du en viktig roll inom att hjälpa oss växa.
Om du är en försäljare med driv och ambition så tveka inte med att skicka din ansökan till oss.
Det är ett krav att ha erfarenhet inom tandvårdsbranschen. Det är meriterande att kunna kommunicera arabiska. Visa mindre

Kundvärd

Är du på jakt efter ett extrajobb och tycker om att träffa kunder i ditt arbete? Då är det kanske dig vi söker som kundvärd till Bilia Outlet i Malmö. Det här erbjuder vi En inkluderande organisation som värdesätter dig och dina kompetenser. Du ges utrymme att växa tillsammans med oss genom utbildning, stöttning, samarbete samt bra utvecklingsmöjligheter. Hos oss får du vara en del av att skapa hållbara och nya innovativa lösningar. Vi tycker man ska... Visa mer
Är du på jakt efter ett extrajobb och tycker om att träffa kunder i ditt arbete? Då är det kanske dig vi söker som kundvärd till Bilia Outlet i Malmö.


Det här erbjuder vi

En inkluderande organisation som värdesätter dig och dina kompetenser. Du ges utrymme att växa tillsammans med oss genom utbildning, stöttning, samarbete samt bra utvecklingsmöjligheter. Hos oss får du vara en del av att skapa hållbara och nya innovativa lösningar.


Vi tycker man ska må bra, både på och utanför jobbet, därför har Bilia medarbetarnas framtid, hälsa och privatliv i åtanke och arbetar aktivt för att främja välmående och trygghet.


Huvudsakliga arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta med produktionen, från det att bilen kommer in till det att den kommer ut. Du är ofta våra kunders första kontakt när de stiger in på vår anläggning, din uppgift är att hälsa dem välkomna och lotsa dem till rätt avdelning. Andra arbetsuppgifter är t.ex. att boka provkörningar, ordna med broschyrer samt vara ansvarig för att anläggningen ser välkomnande ut. Du kommer även att hjälpa till med fotografering av bilar inför publicering av våra annonser samt leverans av bilar till kund. 


Vad vi önskar av dig

Vi tror att du är serviceinriktad och hela tiden har kundens bästa i fokus. Du är professionell i ditt kundbemötande och en god kommunikatör som har lätt för att prata med alla typer av kunder. Du är en positiv och glad person som alltid visar din bästa sida när du arbetar med kunder. B-körkort med manuell växellåda är ett krav.


Övrigt

Tjänsten är en visstidsanställning och du kommer att jobba vid behov även helgarbete förekommer. Placering är på Bilia Outlet i Malmö. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef.


Urvalsarbetet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, skicka därför in din ansökan redan idag. Då vi arbetar för en jämnare könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till den här tjänsten.


Vi ser fram emot din ansökan Visa mindre

Kundvärd

Är du på jakt efter ett extrajobb och tycker om att träffa kunder i ditt arbete? Då är det kanske dig vi söker som kundvärd till Bilia Outlet i Malmö. Det här erbjuder vi En inkluderande organisation som värdesätter dig och dina kompetenser. Du ges utrymme att växa tillsammans med oss genom utbildning, stöttning, samarbete samt bra utvecklingsmöjligheter. Hos oss får du vara en del av att skapa hållbara och nya innovativa lösningar. Vi tycker man ska... Visa mer
Är du på jakt efter ett extrajobb och tycker om att träffa kunder i ditt arbete? Då är det kanske dig vi söker som kundvärd till Bilia Outlet i Malmö.


Det här erbjuder vi

En inkluderande organisation som värdesätter dig och dina kompetenser. Du ges utrymme att växa tillsammans med oss genom utbildning, stöttning, samarbete samt bra utvecklingsmöjligheter. Hos oss får du vara en del av att skapa hållbara och nya innovativa lösningar.


Vi tycker man ska må bra, både på och utanför jobbet, därför har Bilia medarbetarnas framtid, hälsa och privatliv i åtanke och arbetar aktivt för att främja välmående och trygghet.


Huvudsakliga arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta med produktionen, från det att bilen kommer in till det att den kommer ut. Du är ofta våra kunders första kontakt när de stiger in på vår anläggning, din uppgift är att hälsa dem välkomna och lotsa dem till rätt avdelning. Andra arbetsuppgifter är t.ex. att boka provkörningar, ordna med broschyrer samt vara ansvarig för att anläggningen ser välkomnande ut. Du kommer även att hjälpa till med fotografering av bilar inför publicering av våra annonser samt leverans av bilar till kund. 


Vad vi önskar av dig

Vi tror att du är serviceinriktad och hela tiden har kundens bästa i fokus. Du är professionell i ditt kundbemötande och en god kommunikatör som har lätt för att prata med alla typer av kunder. Du är en positiv och glad person som alltid visar din bästa sida när du arbetar med kunder. B-körkort är ett krav.


Övrigt

Tjänsten är en visstidsanställning och du kommer att jobba vid behov även helgarbete förekommer. Placering är på Bilia Outlet i Malmö. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef.


Urvalsarbetet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, skicka därför in din ansökan redan idag. Då vi arbetar för en jämnare könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till den här tjänsten.


Vi ser fram emot din ansökan Visa mindre

Säljare

Är du en social och utåtriktad person som alltid varit nyfiken på Säljningsbranschen? Då är du varmt välkommen med din ansökan till oss Arbetsuppgifter Här får du valmöjligheten till att välja den inriktning inom försäljning som passar DIG bäst. Omfattning: Heltidstjänst / Deltidstjänst Meriterande för denna tjänst är tidigare erfarenhet inom försäljning. Vi söker dig som: Är målmedveten Älskar att ta dig an nya utmaningar Är resultatorienter... Visa mer
Är du en social och utåtriktad person som alltid varit nyfiken på Säljningsbranschen? Då är du varmt välkommen med din ansökan till oss


Arbetsuppgifter Här får du valmöjligheten till att välja den inriktning inom försäljning som passar DIG bäst.
Omfattning: Heltidstjänst / Deltidstjänst


Meriterande för denna tjänst är tidigare erfarenhet inom försäljning.


Vi söker dig som:


Är målmedvetenÄlskar att ta dig an nya utmaningarÄr resultatorienteradBesitter hög socialkompetensKan arbeta självständigt likväl som i grupp

Vid intresse skicka ansökan endast via mejl [email protected] Visa mindre

Ansvarig Danmark

Country manager med ansvar för Finland Vi är störst i Sverige på 3D-Skrivare. 3D Prima expanderar snabbt i hela Europa och nu har turen kommit till Finland där vi siktar på att bli störst. Vi söker nu en driven person som utveckla vår danska del av verksamheten. Det är en mycket spännande tjänst och du kommer behöva kunna ha många bollar i luften samtidigt. Dina arbetsuppgifter kommer variera mycket, men att översätta texter, lättare support via mejl och t... Visa mer
Country manager med ansvar för Finland
Vi är störst i Sverige på 3D-Skrivare.
3D Prima expanderar snabbt i hela Europa och nu har turen kommit till Finland där vi siktar på att bli störst.
Vi söker nu en driven person som utveckla vår danska del av verksamheten. Det är en mycket spännande tjänst och du kommer behöva kunna ha många bollar i luften samtidigt. Dina arbetsuppgifter kommer variera mycket, men att översätta texter, lättare support via mejl och telefon, säljsamtal, offerthantering och att bistå vår marknadsavdelning med korrekta texter för Google Ad Words, sociala medier och nyhetsbrev.
Vi tror att du har finska som modersmål och svenska som andraspråk. Du måste ha lätt för att uttrycka dig i tal och skrift samt vara social och självgående.
Vill du utveckla dina kunskaper tillsammans med oss så kan detta vara inkörsporten till din karriär!
Som person är du noggrann, strukturerad, stresstålig samt har respekt för tidsramar. Du måste ha en viss flexibilitet för arbetstoppar och säsongsvariationer samt kunna hoppa in där det behövs.
Arbetsplatsen består av ett sammansvetsat gäng, så god samarbetsförmåga såväl inom gruppen som externt är en viktig egenskap. Vårt kontor ligger i Malmö, så vi ser gärna att du bor inom pendelavstånd.
Arbetsuppgifter:
- Översättningar av produkttexter
- Kundtjänstarbete på telefon och mejl
- Enklare support
- Försäljning
- Assistera vårt marknadsteam med specifik finsk marknadsföring
- Offerthantering
Kravprofil:
- Finska som modersmål
- Behärskar engelska i tal och skrift
- Behärskar Excel väl
- Erfarenhet av Office-paketet
- Bra datorvana
- Teknikintresse
Vi erbjuder:
- Trevlig kontorsmiljö
- Kollektivavtal
- Friskvårdsbidrag
- Stora utvecklingsmöjligheter
Vi tillämpar individuell lönesättning baserat på erfarenhetsnivå och lämplighet. Kollektivavtal finns.
Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens utgång.
Jobbtyp: Heltid, Tillsvidare


Lön: 24 000,00kr - 28 000,00kr per månad


Andra ersättningstyper:
Ob-tillägg
Övertidsersättning
Restidsersättning

Arbetstider:
Måndag till fredag

Förmåner:
Friskvårdsbidrag
Parkeringsplats

Möjlighet att pendla/flytta:
213 76 Malmö: Pendla på ett tillförlitligt sätt eller planera att flytta före jobbstarten (Meriterande)

Språk:
Finska (Obligatoriskt)

Sista ansökningsdatum: 2023-09-30 Visa mindre

Behöver säljare och marknadsförare

Ansök    Aug 21    Ziafrukt AB    Försäljningsassistent
vi behöver säljare och marknadsförare eftersom vi har ägnat oss åt frukt och grönsaker i malmö under de senaste 10 åren Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
vi behöver säljare och marknadsförare eftersom vi har ägnat oss åt frukt och grönsaker i malmö under de senaste 10 åren
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Är du Heimstadens nya studentmedarbetare inom uthyrning?

Ansök    Jul 17    Heimstaden AB    Försäljningsassistent
Nu söker vi på Heimstaden två nya kollegor i form av två studenter inom Uthyrning, för att hjälpa oss från och med mitten av augusti till och med slutet av året. Heimstaden har en vision om att förenkla och förgylla kundernas liv genom omtänksamma boenden – Friendly Homes. Vår ambition är att växa på ett ansvarsfullt och hållbart sätt tillsammans med samarbetspartners som delar våra värderingar. Vi har ett livslångt perspektiv på våra fastigheter, vilket i... Visa mer
Nu söker vi på Heimstaden två nya kollegor i form av två studenter inom Uthyrning, för att hjälpa oss från och med mitten av augusti till och med slutet av året. Heimstaden har en vision om att förenkla och förgylla kundernas liv genom omtänksamma boenden – Friendly Homes. Vår ambition är att växa på ett ansvarsfullt och hållbart sätt tillsammans med samarbetspartners som delar våra värderingar. Vi har ett livslångt perspektiv på våra fastigheter, vilket innebär att vi bygger, utvecklar och förvaltar hållbara och moderna hem med rätt standard. Kulturen präglas av våra värderingar Care, Dare och Share.


I denna roll rapporterar du till Head of Commercial Lettingl och utgår från vårt huvudkontor i centrala Malmö.


Dina arbetsuppgifter


Som studentmedarbetare hos oss kommer du att fokusera på att ringa samtal till potentiella kunder, utifrån register som tagits fram tillsammans med Head of Commercial Letting. 


På kontoret finns även ett hundratal andra kollegor inom olika stabsfunktioner. Arbetstiden är cirka 8 timmar per helgfri vecka, som du planerar tillsammans med närmaste chef.


Din profil


Vi söker dig som idag studerar någonting kopplat till fastigheter, så som Fastighetsförvaltning, Fastighetsmäklare eller enstaka kurser.


Drömmen är att du redan arbetat med liknande arbetsuppgifter, men är inget krav. Du får gärna ha arbetat med försäljning tidigare och ska kunna hantera Office-paketet och behärskar svenska och engelska i både tal och skrift.Du arbetar hela tiden för att hitta smarta(re) sätt att jobba. För att fixa vår miljö är du stresstålig – och med förmåga att prioritera. Du behöver vara noggrann, strukturerad och organiserad – med den nästan omöjliga kombinationen att samtidigt vara flexibel och kunna ta snabba kast i agendan. Utöver detta har du en naturlig förmåga att skapa och upprätthålla relationer, då du är en person som håller vad du lovar. Har du dessutom humor och glimten i ögat, bör du inte tveka att söka för att bli en del av vårt team!


Vad kan vi erbjuda dig?


Hos oss erbjuds du ett ansvarsfullt och utvecklande arbete, spännande arbetsuppgifter och goda utvecklingsmöjligheter internt.


Våra värderingar är oerhört viktiga för oss; Care, Share och Dare. Här har alla våra medarbetare ansvar för att dessa genomsyras i vardagen, i både smått och stort. Läs gärna mer om vad våra medarbetare tycker om hur det är att jobba hos oss: https://heimstaden.com/jobba-har/ 


Då du inte bara ska välja oss utan vi ska välja varandra, har slutkandidater även möjlighet att ta referenser på sin nya chef - en transparens vi förordar och tror mycket på!


För att matchningen oss emellan ska bli så bra som möjligt och att vi ska ha en så enhetlig process som möjligt, har vi på Heimstaden valt att inte längre be om några personliga brev i din ansökan samt att tydligare arbeta med tester i vår rekryteringsprocess. Uppfyller du skallkraven får du göra ett personlighetstest och ett problemlösningstest. Testerna hjälper oss att kunna matcha rätt person med rätt jobb. På detta sätt ökar vi chansen för att du som blir anställd kommer att trivas hos oss och att du har rätt förutsättningar för att lyckas i din roll. 


Ansökan  


Din ansökan välkomnas senast den 6 augusti 2023. Vi kan komma att göra löpande urval och intervjuer så vi välkomnar din ansökan redan idag.


Som en del av vår rekryteringsprocess genomför vi en bakgrundskontroll innan anställning kan bli aktuell. Vi använder bakgrundskontroller från SRI. Här kan du läsa mer om hur en bakgrundskontroll går till: https://sri.se/faq-kandidat-bakgrundskontroll/ Visa mindre

Hallvärd XPENG

Ansök    Aug 18    BILIA AB    Försäljningsassistent
Vill du arbeta med ett nytt spännande elbilsmärke? Är du dessutom positiv, serviceinriktad och tycker om att träffa kunder i ditt arbete? Då kan det vara dig vi söker som deltids kundvärd till Bilia XPENG i Malmö.  Det här erbjuder vi En inkluderande organisation som värdesätter dig och dina kompetenser. Du ges utrymme att växa tillsammans med oss genom utbildning, stöttning, samarbete samt bra utvecklingsmöjligheter. Hos oss får du vara en del av att s... Visa mer
Vill du arbeta med ett nytt spännande elbilsmärke? Är du dessutom positiv, serviceinriktad och tycker om att träffa kunder i ditt arbete? Då kan det vara dig vi söker som deltids kundvärd till Bilia XPENG i Malmö. 


Det här erbjuder vi

En inkluderande organisation som värdesätter dig och dina kompetenser. Du ges utrymme att växa tillsammans med oss genom utbildning, stöttning, samarbete samt bra utvecklingsmöjligheter. Hos oss får du vara en del av att skapa hållbara och nya innovativa lösningar.


Vi tycker man ska må bra, både på och utanför jobbet, därför har Bilia medarbetarnas framtid, hälsa och privatliv i åtanke och arbetar aktivt för att främja välmående och trygghet. Vi erbjuder bra personalrabatter och förmåner.


Huvudsakliga arbetsuppgifter

Du kommer att möta kunder i bilhallen och sköta bokningar och uppföljning gentemot kunden. Din huvudsakliga och viktigaste arbetsuppgift är att ta hand om våra kunder och leverera förstklassig service. Du ansvarar för att bilarna i hallen är iordningsställda och att loungen ser inbjudande ut. I arbetet ingår också att planera och genomföra event och aktiviteter utanför showroomet. Vi är aktiva i hela landet så ibland kan det behövas extra bemanning vid något event eller i någon av våra andra Shoowroom i landet vilket som möjliggör för att man även kan få resa lite i jobbet.


Vad vi önskar av dig

Vi ser att du har tidigare erfarenhet från serviceyrket och du tycker att det är det roligaste som finns är att möta kunder i ditt arbete. Körkort B och gymnasieutbildning är ett krav. Det är viktigt att du alltid ger service på högsta nivå och får alla våra kunder att känna sig välkomna.


Övrigt

Tjänsten är en visstidsanställning och helgarbete kommer vara schemalagt. Under sommaren finns det möjlighet för att kunna jobba heltid. Detta är en perfekt tjänst för den som söker ett extra jobb på sidan om studier. Placering är på Bilia XPENG i Malmö. Vid frågor är du välkommen att kontakta rekryterande chef.


Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, därför ser vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Då vi arbetar för en jämnare könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till den här tjänsten.


Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Försäljningsassistent

Ansök    Jun 14    Atiaza AB    Försäljningsassistent
ATIAZA AB is a company working in the field of ethnic food products for the last 15 years. We are one of the leading importers of specialty food items from the Indian Sub Continent. We are looking for two young, energetic, motivated, and customer-oriented sales representative who will help the company acquire new customers and increase the sales volume to our existing customers. As an applicant you must be confident, outspoken and willing to meet and inter... Visa mer
ATIAZA AB is a company working in the field of ethnic food products for the last 15 years. We are one of the leading importers of specialty food items from the Indian Sub Continent.
We are looking for two young, energetic, motivated, and customer-oriented sales representative who will help the company acquire new customers and increase the sales volume to our existing customers.
As an applicant you must be confident, outspoken and willing to meet and interact with new customers, have good spoken English skills and have basic knowledge of Indian/Pakistani food products.
Knowledge of English,Urdu and Hindi language will be an advantage. Visa mindre

Junior Projektledare inom offentliga affärer sökes till Exakta Print

Exakta Print AB är ett av de ledande grafiska företagen i Sverige med både stora privata och offentliga kunder. Exaktas koncept bygger på det lilla företagets engagemang med det stora företagets resurser. Korta beslutsvägar i en ägarledd koncern skapar en handlingskraftig organisation där förändring är ett naturligt tillstånd för fortsatt framgång. Nu söker vi en nyfiken och driven person som kan växa in i rollen som projektledare i vårt försäljningsteam P... Visa mer
Exakta Print AB är ett av de ledande grafiska företagen i Sverige med både stora privata och offentliga kunder. Exaktas koncept bygger på det lilla företagets engagemang med det stora företagets resurser. Korta beslutsvägar i en ägarledd koncern skapar en handlingskraftig organisation där förändring är ett naturligt tillstånd för fortsatt framgång.
Nu söker vi en nyfiken och driven person som kan växa in i rollen som projektledare i vårt försäljningsteam Public Bid och Pharma. Vi är ett av Exaktas försäljningsteam i vårt största bolag inom koncernen, Exakta Print.
Dina arbetsuppgifter
Ditt uppdrag är inledningsvis att stötta våra projektledare och säljare med kalkylering, faktu-rering och utveckling av kundkonton. Samtidigt lär du dig och utvecklas till en självständigt säljande projektledare som kan projektleda och hanterar anbud från start till mål. För att lyckas i rollen måste du gilla att arbeta strukturerat, effektivt och ha en hög känsla för ser-vice. Att kunna arbeta i ett team med ödmjuk inställning, högt till tak, kunna ge och ta kreativ feedback är ett krav. Därför sätter vi stor vikt vid personlig lämplighet.
I ditt ansvar ingår att arbeta enligt den värdegrund vi står för; Långsiktighet, Passion, Mod, Ansvar och Exakta.
Din profil
- Mål och resultatinriktad
- God samarbetsförmåga
- Goda Excelkunskaper
- Datorvana
- Flytande svenska i tal och skrift
Om företaget
Exakta Group har med våra 270 medarbetare tagit positionen som Sveriges största grafiska företag. Med huvudkontor i Malmö och verksamhet i Hässleholm, Borås, Lidköping och Karlstad kan vi möta våra kunder lokalt, där vi bygger nära relationer. Verksamheten präglas av entreprenörskap, där vi hellre ser möjligheter än hinder. Genom en platt organisation, med medarbetare som får ta egna beslut, har vi skapat en kultur av god gemenskap och en känsla av att vi är bäst i förändring. I vårt tryckeri har vi den senaste tekniken och kunskapen att optimera både resultat och ekonomi för våra kunders olika trycksaker. Vi trycker allt från magasin, tidskrifter, förpackningar, bipacksedlar, böcker och brevpapper till skyltar och butiksmaterial. Vi är stolta över tryck på papper, men också fullt fokuserade på att utvecklas vidare för att möta våra kunders framtida behov.
Placering & Start
Företaget har sitt huvudkontor i Malmö där även tjänsten är placerad och start sker enligt överenskommelse.
Ansökan & Frågor
Är du intresserad av tjänsten bör du söka snarast då urval sker löpande. Eventuella frågor om tjänsten besvaras av Charlotte Trelde. Visa mindre

Brand Ambassador konfektyr / Merchandiser till B&S Group

Om Bravura: Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas! Om tjänsten: Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du an... Visa mer
Om Bravura:

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!

Om tjänsten:

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos B&S Group.

Om företaget:

B&S Group är en internationell koncern som samarbetar med världens premiumvarumärken inom konfektyr, skönhet, sprit, personlig vård och hälsa. De marknadsför, säljer och distribuerar produkter till tax-free butiker, slutkunder och grossister. Med ständigt fokus på kontinuerlig utveckling och introduktion av nya produkter hittar de kundanpassade lösningar för distribution av sortimentet. Deras fokus ligger på långsiktigt partnerskap och strävande efter hållbar och lönsam tillväxt. B&S Groups detaljhandelsgren är specialiserad på taxfree- och resemarknaden för internationella och nationella flygplatser.

Se mer om B&S här:


Arbetsuppgifter:

Som Brand Ambassador arbetar du i en kundnära roll där dina arbetsuppgifter innefattar planering och utförande av kampanjer, positionering av produkter i butik och prisuppföljning. Vidare arbetar du med att implementera och kontinuerligt förbättra varuexponeringen i butik genom olika marknadsföringsstrategier. I rollen har du ett nära samarbete med marknadsavdelning, säljavdelningen och en nära dialog med kunder genom fysiska kundbesök. Resor och övernattningar ingår i tjänsten då delar av ditt arbete sker ute på fält med fokus på Skandinavien. Resterande tid utför du administrativa arbetsuppgifter. Du erbjuds goda utvecklingsmöjligheter och kan på sikt ta vidare steg mot försäljning.

• Strategiskt arbete för att främja försäljning av varor i butik
• Kund- och försäljningsfokus
• Analysering av priser och kampanjer för att stärka varumärket
• Exponering av varor för ökad försäljning

Utbildning, Erfarenhet och personliga egenskaper:

• Arbetslivserfarenhet från en liknande roll inom dagligvaruhandel eller FMCG, med förståelse för försäljning i butik
• Meriterande med erfarenhet av försäljning inom konfektyr
• Meriterande med internationell erfarenhet, exempelvis från arbete eller studier utomlands
• Du behärskar svenska och engelska, i tal och skrift
• God dator- och systemvana samt vana att arbeta i Officepaketet (Excel)
• B-körkort

Här trivs du som vågar ta för dig, tar initiativ och har förmågan att leda dig själv i det dagliga arbetet. Du har hög servicekänsla och en vilja att alltid sätta kunden i fokus. Tack vare ditt strukturerade arbetssätt har du förmågan att prioritera bland uppgifter och hålla ordning även i högt tempo. Du har en positiv attityd och har lätt för att samarbeta med andra, även om du också driver ett självständigt arbete. Som person ser vi att du är driven och orädd för att ta kontakt med nya människor, du är kommunikativ och har en naturlig förmåga att bygga relationer. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och intresse för tjänsten.

Övrig information:

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Du är till stor del resande i tjänsten. Kontoret ligger i Höganäs
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, [email protected] eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Inköp och Försäljning Assistent

Är du intresserad av att lära dig mer och framför allt dela med dig av dina kunskaper, Är du social, har lätt att locka klienter, besitter en säljande och inköp sida, Då är du vi söker. Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av liknande arbete. Arbetet består av försäljning och inköp av olika varor till vår klienter i europa. Du kommer att vara en kontakt person mellan europeiska kunder och kinesiska samt pakistani leverantör och arbeta som konsult och h... Visa mer
Är du intresserad av att lära dig mer och framför allt dela med dig av dina kunskaper, Är du social, har lätt att locka klienter, besitter en säljande och inköp sida, Då är du vi söker.
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av liknande arbete. Arbetet består av försäljning och inköp av olika varor till vår klienter i europa. Du kommer att vara en kontakt person mellan europeiska kunder och kinesiska samt pakistani leverantör och arbeta som konsult och hantera klienter i europa.
Vi vill gärna se att du har erfarenhet av att arbeta med Pakistani och kinesiska kunder och hantera deras produkter med rätt leverans till kunder i europa.
• Du är en glad och positiv person som smittar av sig till kollegor och gäster.
• Du är tävlingsinriktad och drivs av försäljning.
• Du är ansvarsfull och initiativrik och säkerställer att produkt håller kvalite och ger bra service till klienterna
• Du är en effektiv person som trivs bäst i ett högt tempo
• Du känner stolthet för det varumärke du arbetar för och ser din utveckling och framtid inom branschen.
• Du har kul på jobbet samtidigt som du skapar lönsamhet
Vi ser Urdu, engelska och kinesisk språk som meriterande men inget krav. Visa mindre

Brand Ambassador till B&S Group

Om Bravura: Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas! Om tjänsten: Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du an... Visa mer
Om Bravura:

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!

Om tjänsten:

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos B&S Group.

Om företaget:

B&S Group är en internationell koncern som samarbetar med världens premiumvarumärken inom konfektyr, skönhet, sprit, personlig vård och hälsa. De marknadsför, säljer och distribuerar produkter till tax-free butiker, slutkunder och grossister. Med ständigt fokus på kontinuerlig utveckling och introduktion av nya produkter hittar de kundanpassade lösningar för distribution av sortimentet. Deras fokus ligger på långsiktigt partnerskap och strävande efter hållbar och lönsam tillväxt. B&S Groups detaljhandelsgren är specialiserad på taxfree- och resemarknaden för internationella och nationella flygplatser.

Se mer om B&S här:


Arbetsuppgifter:

Som Brand Ambassador arbetar du i en kundnära roll där dina arbetsuppgifter innefattar planering och utförande av kampanjer, positionering av produkter i butik och prisuppföljning. Vidare arbetar du med att implementera och kontinuerligt förbättra varuexponeringen i butik genom olika marknadsföringsstrategier. I rollen har du ett nära samarbete med marknadsavdelning, säljavdelningen och en nära dialog med kunder genom fysiska kundbesök. Resor och övernattningar ingår i tjänsten då delar av ditt arbete sker ute på fält med fokus på Skandinavien. Resterande tid utför du administrativa arbetsuppgifter. Du erbjuds goda utvecklingsmöjligheter och kan på sikt ta vidare steg mot försäljning.

• Strategiskt arbete för att främja försäljning av varor i butik
• Kund- och försäljningsfokus
• Analysering av priser och kampanjer för att stärka varumärket
• Exponering av varor för ökad försäljning

Utbildning, Erfarenhet och personliga egenskaper:

• Arbetslivserfarenhet från en liknande roll inom dagligvaruhandel eller FMCG, med förståelse för försäljning i butik
• Meriterande med erfarenhet av försäljning inom konfektyr
• Meriterande med internationell erfarenhet, exempelvis från arbete eller studier utomlands
• Du behärskar svenska och engelska, i tal och skrift
• God dator- och systemvana samt vana att arbeta i Officepaketet (Excel)
• B-körkort

Här trivs du som vågar ta för dig, tar initiativ och har förmågan att leda dig själv i det dagliga arbetet. Du har hög servicekänsla och en vilja att alltid sätta kunden i fokus. Tack vare ditt strukturerade arbetssätt har du förmågan att prioritera bland uppgifter och hålla ordning även i högt tempo. Du har en positiv attityd och har lätt för att samarbeta med andra, även om du också driver ett självständigt arbete. Som person ser vi att du är driven och orädd för att ta kontakt med nya människor, du är kommunikativ och har en naturlig förmåga att bygga relationer. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och intresse för tjänsten.

Övrig information:

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Du är till stor del resande i tjänsten. Kontoret ligger i Höganäs
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, [email protected] eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Ansvarig Danmark

Country manager med ansvar för Danmark Vi är störst i Sverige på 3D-Skrivare. 3D Prima expanderar snabbt i hela Europa och nu har turen kommit till Danmark där vi siktar på att bli störst. Vi söker nu en driven person som utveckla vår danska del av verksamheten. Det är en mycket spännande tjänst och du kommer behöva kunna ha många bollar i luften samtidigt. Dina arbetsuppgifter kommer variera mycket, men att översätta texter, lättare support via mejl och t... Visa mer
Country manager med ansvar för Danmark
Vi är störst i Sverige på 3D-Skrivare.
3D Prima expanderar snabbt i hela Europa och nu har turen kommit till Danmark där vi siktar på att bli störst.
Vi söker nu en driven person som utveckla vår danska del av verksamheten. Det är en mycket spännande tjänst och du kommer behöva kunna ha många bollar i luften samtidigt. Dina arbetsuppgifter kommer variera mycket, men att översätta texter, lättare support via mejl och telefon, säljsamtal, offerthantering och att bistå vår marknadsavdelning med korrekta texter för Google Ad Words, sociala medier och nyhetsbrev.
Vi tror att du har danska som modersmål och svenska som andraspråk. Du måste ha lätt för att uttrycka dig i tal och skrift samt vara social och självgående.
Vill du utveckla dina kunskaper tillsammans med oss så kan detta vara inkörsporten till din karriär!
Som person är du noggrann, strukturerad, stresstålig samt har respekt för tidsramar. Du måste ha en viss flexibilitet för arbetstoppar och säsongsvariationer samt kunna hoppa in där det behövs.
Arbetsplatsen består av ett sammansvetsat gäng, så god samarbetsförmåga såväl inom gruppen som externt är en viktig egenskap. Vårt kontor ligger i Malmö, så vi ser gärna att du bor inom pendelavstånd.
Arbetsuppgifter:
- Översättningar av produkttexter
- Kundtjänstarbete på telefon och mejl
- Enklare support
- Försäljning
- Assistera vårt marknadsteam med specifik dansk marknadsföring
- Offerthantering
Kravprofil:
- Danska som modersmål
- Behärskar engelska i tal och skrift
- Behärskar Excel väl
- Erfarenhet av Office-paketet
- Bra datorvana
- Teknikintresse
Vi erbjuder:
- Trevlig kontorsmiljö
- Kollektivavtal
- Friskvårdsbidrag
- Stora utvecklingsmöjligheter
Vi tillämpar individuell lönesättning baserat på erfarenhetsnivå och lämplighet. Kollektivavtal finns.
Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens utgång.
Jobbtyp: Heltid, Tillsvidare


Lön: 28 000,00kr - 31 000,00kr per månad


Andra ersättningstyper:
Ob-tillägg
Övertidsersättning
Restidsersättning

Arbetstider:
Måndag till fredag

Förmåner:
Friskvårdsbidrag
Parkeringsplats

Möjlighet att pendla/flytta:
213 76 Malmö: Pendla på ett tillförlitligt sätt eller planera att flytta före jobbstarten (Meriterande)

Språk:
Danska (Obligatoriskt)

Sista ansökningsdatum: 2023-04-14 Visa mindre

Brand Ambassador till B&S Group

Om Bravura: Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas! Om tjänsten: Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du an... Visa mer
Om Bravura:

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!

Om tjänsten:

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos B&S Group.

Om företaget:

B&S Group är en internationell koncern som samarbetar med världens premiumvarumärken inom konfektyr, skönhet, sprit, personlig vård och hälsa. De marknadsför, säljer och distribuerar produkter till tax-free butiker, slutkunder och grossister. Med ständigt fokus på kontinuerlig utveckling och introduktion av nya produkter hittar de kundanpassade lösningar för distribution av sortimentet. Deras fokus ligger på långsiktigt partnerskap och strävande efter hållbar och lönsam tillväxt. B&S Groups detaljhandelsgren är specialiserad på taxfree- och resemarknaden för internationella och nationella flygplatser.

Se mer om B&S här:


Arbetsuppgifter:

Som Brand Ambassador arbetar du i en kundnära roll där dina arbetsuppgifter innefattar planering och utförande av kampanjer, positionering av produkter i butik och prisuppföljning. Vidare arbetar du med att implementera och kontinuerligt förbättra varuexponeringen i butik genom att använda olika marknadsföringsstrategier. I rollen har du ett nära samarbete med marknadsavdelning, säljavdelningen och en nära dialog med kunder genom fysiska kundbesök. Resor och övernattningar ingår i tjänsten då merparten av ditt arbete sker ute på fält med fokus på Skandinavien. Resterande tid utför du administrativa arbetsuppgifter. Du erbjuds goda utvecklingsmöjligheter och kan på sikt ta vidare steg mot försäljning.

• Strategiskt arbete för att främja försäljning av varor i butik
• Kund- och försäljningsfokus
• Analysering av priser och kampanjer för att stärka varumärket
• Exponering av varor för ökad försäljning

Utbildning, Erfarenhet och personliga egenskaper:

• Arbetslivserfarenhet från en liknande roll inom dagligvaruhandel eller FMCG, med förståelse för försäljning i butik
• Meriterande med erfarenhet av försäljning inom konfektyr
• Meriterande med internationell erfarenhet, exempelvis från arbete eller studier utomlands
• Du behärskar svenska och engelska, i tal och skrift
• God dator- och systemvana samt vana att arbeta i Officepaketet (Excel)
• B-körkort

Här trivs du som vågar ta för dig, tar initiativ och har förmågan att leda dig själv i det dagliga arbetet. Du har hög servicekänsla och en vilja att alltid sätta kunden i fokus. Tack vare ditt strukturerade arbetssätt har du förmågan att prioritera bland uppgifter och hålla ordning även i högt tempo. Du har en positiv attityd och har lätt för att samarbeta med andra, även om du också driver ett självständigt arbete. Som person ser vi att du är driven och orädd för att ta kontakt med nya människor, du är kommunikativ och har en naturlig förmåga att bygga relationer. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och intresse för tjänsten.

Övrig information:

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Du är till stor del resande i tjänsten. Kontoret ligger i Höganäs
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, [email protected] eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Försäljningskonsult med huvudfokus Frukt och Grönt

Ansök    Jan 18    ICA Sverige AB    Försäljningsassistent
Är du vår nästa Försäljningskonsult med huvudfokus Frukt och Grönt? Välkommen att jobba med entreprenörer i världsklass, mitt i en dagligvaruhandels-transformation, för ett av Sveriges starkaste varumärken – ICA! Beskrivning av verksamheten Butikskonsult & Verksamhetsstöd tillhör Butik & Försäljning inom ICA Sverige AB och ansvarar för samtliga profiler Maxi, Kvantum, Supermarket och Nära. Vårt uppdrag är att utveckla och leverera produkter och tjänste... Visa mer
Är du vår nästa Försäljningskonsult med huvudfokus Frukt och Grönt?
Välkommen att jobba med entreprenörer i världsklass, mitt i en dagligvaruhandels-transformation, för ett av Sveriges starkaste varumärken – ICA!


Beskrivning av verksamheten
Butikskonsult & Verksamhetsstöd tillhör Butik & Försäljning inom ICA Sverige AB och ansvarar för samtliga profiler Maxi, Kvantum, Supermarket och Nära. Vårt uppdrag är att utveckla och leverera produkter och tjänster till butikerna och butiksnära roller med fokus på kundernas behov och butikslönsamhet genom att kombinera kompetens från erfarna butiksmedarbetare med analytiska förmågor & ny teknik. Affärsområdet består av cirka 100 kunniga och engagerade medarbetare och omsätter cirka 100mkr per år.


Det här är ditt blivande jobb
Din vardag som Försäljnings- och driftkonsult inom Lönsam försäljning (KARL) genomsyras av att stötta våra ICA-butiker att driva lönsam och effektiv försäljning. Du arbetar som anställd hos oss men stöttar ICA-handlare och andra interna gränssnitt på konsultbasis. Du har ett individuellt ansvar för försäljning, leverans, kompetensutveckling och du säkerställer i vardagen att du tillsammans med ditt team har ett relevant erbjudande för våra butiker och handlare.
Som konsult inom Lönsam Försäljning levererar du främst tjänsten KARL (Kunskap Analys Rådgivning Lönsamhet) till våra ICA-butiker. Med hjälp av en mix av analys, benchmarking och butikserfarenhet coachar du butiker och deras medarbetare på resan för att optimera sin försäljning och lönsamhet. I den här tjänsten kommer du även utbilda inom ett av våra fokusområden Frukt & Grönt.
Du coachar löpande våra ICA-butiker fysiskt på plats i butik gällande försäljning och driftsrelaterade frågor. Ditt uppdrag är att stötta butik med att uppnå sin fulla potential genom att gå från pricksäker analys till handling. Du utbildar även i nätverksform och på distans.
Du ingår i ett regionalt tvärkompetent team, med kollegor som arbetar med allt från restaurangkoncept, schemaläggning, checkout och systemstöd i butik. Detta ger dig möjlighet att utvecklas inom fler områden samt vara med och utveckla kollegor utifrån din kompetens
Vi erbjuder ett gott arbetsklimat med många utvecklingsmöjligheter.


Vem är du?
Du är nyfiken, innovativ och modig. Du är professionell och har ett förtroendeingivande förhållningssätt! Det är meriterande om du har god kännedom inom ICA och vår affärsmodell.
Vidare är du coachande, pedagogisk och trygg i ditt ledarskap! Du brinner för att skapa förutsättningar för andra att lyckas.
Du är analytiskt lagd och du förstår hur man bryter ner siffror till aktiviteter i butik för att skapa ökad försäljning och lönsamhet. Du har förmågan att ställa snabb diagnos på butik för att kunna stötta i utmaningarna dom står inför. Du är resultatinriktad med sinne för affären och trivs med stort eget ansvar! Du har erfarenhet av att driva lönsamhet och förändring, och är inte rädd för att prova nya lösningar i en bransch som förändras snabbt.
Du har gedigen erfarenhet av att jobba i ledandepositioner inom dagligvaruhandeln, och är van vid att arbeta med försäljning och driftsrelaterade frågor. Du har en djup förståelse för vilka utmaningar vardagen bjuder på i en ICA-butik. Du har god vana att arbeta med planering, både kortsiktig och strategisk, genomförande och uppföljning av försäljningsfrämjande åtgärder där lönsamhet och effektivitet är nyckelorden.
Meriterande är erfarenhet från olika butiksprofiler och marknader. Vi ser gärna att du har erfarenhet ifrån både större såväl som mindre enheter och olika roller inom dessa. Till denna tjänst är det även meriterande om du har stor kunskap och erfarenhet från frukt & grönt avdelningen, antingen som försäljningschef, avdelningsansvarig eller liknande.
Känner du igen dig? Välkommen med din ansökan!

Placeringsort
Malmö
Anställningsform
Tjänsten är en tillsvidareanställning. Provanställning tillämpas.
Kontaktperson
Frågor om tjänsten besvaras av rekryterande chef Emma Halvarsson, [email protected]
Sista dag för Ansökan
Välkommen med din ansökan (CV och personligt brev) snarast?möjligt, dock senast den 31 januari. Urvalet kommer ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag har passerats.

Vi ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför. Vi värnar om goda förutsättningar för ett hållbart arbetsliv för våra medarbetare med god arbetsmiljö och möjlighet till ständig utveckling. Vi tillämpar kompetensbaserad rekrytering. Drogtestning förekommer i samband med vissa av våra rekryteringsprocesser.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Inköp och Försäljning Assistent

Är du intresserad av att lära dig mer och framför allt dela med dig av dina kunskaper, Är du social, har lätt att locka klienter, besitter en säljande och inköp sida, Då är du vi söker. Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av liknande arbete. Arbetet består av försäljning och inköp av olika varor till vår klienter i europa. Du kommer att vara en kontakt person mellan europeiska kunder och kinesiska samt pakistani leverantör och arbeta som konsult och h... Visa mer
Är du intresserad av att lära dig mer och framför allt dela med dig av dina kunskaper, Är du social, har lätt att locka klienter, besitter en säljande och inköp sida, Då är du vi söker.
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av liknande arbete. Arbetet består av försäljning och inköp av olika varor till vår klienter i europa. Du kommer att vara en kontakt person mellan europeiska kunder och kinesiska samt pakistani leverantör och arbeta som konsult och hantera klienter i europa.
Vi vill gärna se att du har erfarenhet av att arbeta med Pakistani och kinesiska kunder och hantera deras produkter med rätt leverans till kunder i europa.
• Du är en glad och positiv person som smittar av sig till kollegor och gäster.
• Du är tävlingsinriktad och drivs av försäljning.
• Du är ansvarsfull och initiativrik och säkerställer att produkt håller kvalite och ger bra service till klienterna
• Du är en effektiv person som trivs bäst i ett högt tempo
• Du känner stolthet för det varumärke du arbetar för och ser din utveckling och framtid inom branschen.
• Du har kul på jobbet samtidigt som du skapar lönsamhet
Vi ser Urdu, engelska och kinesisk språk som meriterande men inget krav. Visa mindre

Försäljningsassistent / Sales Assistant

Barsan Global Logistics Group is looking for you who want to join us on this fantastic journey in Sweden ! About us We have 99 logistics centers in 49 countries today. We at Barsan Global Logistics Group have since 1982 conducted our business with an emphasis on truck transport within Europe. Our fleet consists of 850 fully equipped trailers of various variants, and we have the solution for most types of transport. We provide transport service by sea a... Visa mer
Barsan Global Logistics Group is looking for you who want to join us on this fantastic journey in Sweden !


About us
We have 99 logistics centers in 49 countries today.
We at Barsan Global Logistics Group have since 1982 conducted our business with an emphasis on truck transport within Europe.
Our fleet consists of 850 fully equipped trailers of various variants, and we have the solution for most types of transport. We provide transport service by sea and air as well as customs service in Sweden.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att innebära:
-Kontakt med klient / leverantörer via mail och telefon.
-Kontakt med klient via mail / telefon och rapportera till VD dagligen.
-Svara på förfrågningar från agenter och direkta kunder.
-Ta fram kostnader genom kontakter med leverantörer.
-Aktivt genomföra merförsäljning och nyförsäljning genom givna kanaler.
-Daglig kontakt med kunder och samarbetspartners .
Kvalifikationer
- Flexibel inställning
- Kommunikativ
- Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, fler språk är meriterande ( Turkiska , Polska , Tyska , Spanska, Italienska ,Balkanspråk )
-Erfarenhet av logistik/spedition, meriterande om du har erfarenhet av sjöspedition.
-Ingen examen/diplom krävs för ansökan.
Ansökningar är kvalificerade för studenter och gymnasieelever.
Application
If you are interested and would like to apply for the position or receive further information, please contact [email protected] and send your CV.
Please note that this is part-time job ; please also describe how many hours/ day are you able to work.
No graduation / diploma is required for application.
Applications are eligible for college students and high school students. Visa mindre

Kundvärd

Ansök    Dec 9    BILIA AB    Försäljningsassistent
Är du positiv, serviceinriktad och tycker om att träffa kunder i ditt arbete? Då är det kanske dig vi söker som kundvärd till Bilia i Jägersro. Det här erbjuder vi En inkluderande organisation som värdesätter dig och dina kompetenser. Du ges utrymme att växa tillsammans med oss genom utbildning, stöttning, samarbete samt bra utvecklingsmöjligheter. Hos oss får du vara en del av att skapa hållbara och nya innovativa lösningar. Vi tycker man ska må bra, båd... Visa mer
Är du positiv, serviceinriktad och tycker om att träffa kunder i ditt arbete? Då är det kanske dig vi söker som kundvärd till Bilia i Jägersro.
Det här erbjuder vi
En inkluderande organisation som värdesätter dig och dina kompetenser. Du ges utrymme att växa tillsammans med oss genom utbildning, stöttning, samarbete samt bra utvecklingsmöjligheter. Hos oss får du vara en del av att skapa hållbara och nya innovativa lösningar.
Vi tycker man ska må bra, både på och utanför jobbet, därför har Bilia medarbetarnas framtid, hälsa och privatliv i åtanke och arbetar aktivt för att främja välmående och trygghet. Vi erbjuder bra personalrabatter och förmåner.
Huvudsakliga arbetsuppgifter
Du är ofta våra kunders första kontakt när de stiger in på vår anläggning. Din huvudsakliga och viktigaste arbetsuppgift är att ta hand om våra kunder, hälsa dem välkomna och lotsa dem till rätt avdelning. Andra arbetsuppgifter är t.ex. att boka provkörningar samt vara ansvarig för att loungen ser välkomnande ut.
Vad vi önskar av dig
Vi tror att du är serviceinriktad och hela tiden har kundens bästa i fokus. Du är professionell i ditt kundbemötande och en god kommunikatör som har lätt för att prata med alla typer av kunder. Du är en positiv och glad person som alltid visar din bästa sida när du arbetar med kunder. B-körkort för manuell växel är ett krav.
Övrigt
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och placering är på Bilia i Jägersro. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef.
Urvalsarbetet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, skicka därför in din ansökan redan idag. Då vi arbetar för en jämnare könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till den här tjänsten.
Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Vi söker Försäljningsansvarig till ICA Maxi Special Malmö

Det här är ditt blivande jobb Som försäljningsansvarig kommer du att ha ansvar för att säkerställa optimal försäljning och drift på butikens samtliga special-avdelningar. Det görs genom att säkerställa att butiken har ordentliga rutiner och arbetssätt för beställning, prissättning och varuhantering. Du som försäljningsansvarig agerar även som ställföreträdande butikschef vid ordinarie butikschefs frånvaro. Du ansvarar därför för den kortsiktiga bemanningen... Visa mer
Det här är ditt blivande jobb
Som försäljningsansvarig kommer du att ha ansvar för att säkerställa optimal försäljning och drift på butikens samtliga special-avdelningar. Det görs genom att säkerställa att butiken har ordentliga rutiner och arbetssätt för beställning, prissättning och varuhantering. Du som försäljningsansvarig agerar även som ställföreträdande butikschef vid ordinarie butikschefs frånvaro. Du ansvarar därför för den kortsiktiga bemanningen i butiken och leder butikslaget för att säkerställa en god driftsnivå.
Tillsammans med butikschef och medarbetare planerar, genomför och presenterar du en välfylld och välfrontad butik varje dag. Du inspirerar och coachar kollegor i butikslaget i syfte att driva försäljning, såväl personlig som mekanisk.
Teamet i butik består av en butikschef, en försäljningansvarig och cirka 7 säljare.
ICA Special är den del av ICA som arbetar med allt utom mat, till exempel husgeråd, kläder, böcker, lek samt grilltillbehör och förser ICAs 1400 butiker i Sverige. Funktionen ansvarar också för resultat och drift av ICA Maxi Special, en helintegrerad kedja med närmare 90 butiker som drivs i Maxi ICA Stormarknad. Vi har idag cirka 800 medarbetare och har en omsättning på cirka 3,6 miljarder kronor. Livs-delen i ICA Maxi Stormarknad ägs och drivs av enskild handlare.

Vem är du?
Du är en resultatorienterad och kommunikativ person som har förmåga att leda butiken mot optimerad försäljning och lönsamhet. Vidare har du naturligtvis driftighet och genomförandekraft, samtidigt som du är flexibel och anpassningsbar. Vi ser gärna att du har ett gott öga för färg, form och exponeringar. Då befattningen till stor del handlar om att leda andra är en god samarbetsförmåga och ett gott ledarskap avgörande. Du driver din egen, samtidigt som du bidrar till dina kollegors, utveckling.
Vi söker dig som har avslutad gymnasieutbildning och tidigare erfarenhet av stormarknadsdrift och försäljning av specialvaror. Om du har utbildning inom butiksdrift är det meriterande, liksom om du har tidigare erfarenhet av personal- och resultatansvar samt kunskaper inom grundläggande butiksekonomi. Då en del av arbetet är administrativt är det ett krav att du har god PC-vana. Vana av AOB (automatiskt ordersystem) och Store Office är meriterande.

Vill du göra varje dag lite enklare ihop med oss?
Det är nämligen precis det vi vill göra. För våra kunder och för oss själva. Vi vill att alla ska kunna må bättre, handla bekvämare, laga bättre mat och leva i ett mer hållbart samhälle. Och det är du och vi tillsammans som gör det här. För att lyckas med det måste vi hela tiden utmana oss själva. Vi måste hela tiden jobba ihop för att behålla bra relationer, goda samarbeten och det där starka entreprenörsdrivet för att fortsätta att utvecklas. Innovation och digitalisering är otroligt viktigt för oss. Det är så vi hittar lösningar som håller för framtiden. När det gäller din egen utveckling är det också rätt bra att vi är så stora som vi är och jobbar inom så många olika områden. Det betyder att du kan hitta din egen väg framåt och påverka hur du själv ska utvecklas och växa. Allt det här kombinerat tycker vi skapar riktigt bra förutsättningar för att du och vi ska kunna hänga ihop riktigt länge – och ha kul längs vägen.

Anställningsform
provanställning/tillsvidare
Anställningens omfattning
Heltid
Tillträde
enligt överenskommelse
Kontaktuppgifter
Butikschef Teofik Alihodzic
[email protected]
Observera att vi ej tar emot ansökningar via mail.
Sista dag för ansökan
2023-01-20
Urval och intervju sker löpande under ansökningstiden.

Välkommen med din ansökan!
Vi ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför. Vi värnar om goda förutsättningar för ett hållbart arbetsliv för våra medarbetare med god arbetsmiljö och möjlighet till ständig utveckling. Vi tillämpar kompetensbaserad rekrytering. Drogtestning samt utdrag ur belastningsregistret förekommer i våra rekryteringsprocesser.


Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Tysktalande Säljkoordinator till Hövding

Ansök    Okt 26    A Hub AB    Försäljningsassistent
Ser du gärna dig själv i en föränderlig och fartfylld miljö, där ditt affärsfokus och känsla för service dagligen får sättas på prov? Har du därtill några års kommersiell erfarenhet från en roll kopplad till koordinering eller kundservice? I så fall kan det vara just dig som Hövding söker för rollen som Säljkoordinator! För den här rollen söker vi dig som proaktivt tar initiativ till förbättring, som ser både till kunden och kollegans bästa, och som har f... Visa mer
Ser du gärna dig själv i en föränderlig och fartfylld miljö, där ditt affärsfokus och känsla för service dagligen får sättas på prov? Har du därtill några års kommersiell erfarenhet från en roll kopplad till koordinering eller kundservice? I så fall kan det vara just dig som Hövding söker för rollen som Säljkoordinator!

För den här rollen söker vi dig som proaktivt tar initiativ till förbättring, som ser både till kunden och kollegans bästa, och som har förmågan att förbättra arbetssätt och processer på lång sikt.

Världens säkraste cykelhjälm är inte en hjälm
Idag är Hövding klassat som världens säkraste huvudskydd för cyklister. Hövdings airbag har sålts i fler än 400 000 exemplar. Sedan 2006 har Hövding Sverige AB växt från att vara två personer med en idé, till ett marknadsledande bolag som dels driver sin produktutveckling och tillverkning, dels marknadsföring och försäljning.

Tjänsten som Säljkoordinator
Som Säljkoordinator har en naturlig fallenhet av att koordinera och att skapa processer. Det är du som kan få frågan om säljkollegan behöver få fram en specifik kunduppgift, eller om det är en distributör som undrar hur upphämtning av gods ska ske. Sammantaget så gör du säljcykeln smidigare och din roll utgår ifrån korsningen mellan försäljning och backoffice.

Rollen som Säljkoordinator är stimulerande och i ditt dagliga arbete kommer ansvaren ovan bland annat att mynna ut i följande uppgifter:

- Orderuppföljning och koordinering.
- Direktkontakt med återförsäljare på den tyska marknaden.
- Stötta upp och supportera dina kollegor inom sälj.
- Registrera och administrera inkommande orders.
- Löpande kontakt med samarbetspartners.
- Underhålla och administrera kunduppgifter.
- Proaktivt förbättra arbetssätt, utbilda kunder och fånga upp avvikelser.
- Tjänsteresor kan förekomma.


Kvalifikationer
För att ha en stadig grund att stå på i den här rollen söker vi dig som:

- Talar och skriver obehindrat på tyska, svenska och engelska.
- Har några års erfarenhet från exempelvis kundservice, säljstöd, koordinering, backoffice eller liknande roll.
- Besitter god förståelse för det kommersiella flödet.
- Använt CRM-system och/eller ärendehanteringssystem i ditt arbete.


Meriterande
- Erfarenhet från sportbranschen eller inom en närliggande nisch.
- Kunskap inom Lime CRM och/eller Pyramid.


Personliga kompetenser
Hövding lägger stor vikt vid dina personliga kompetenser eftersom du kommer att ha många kontaktytor både externt och internt inom bolaget. Specifikt söker vi dig som är:

- Initiativtagande: Den här rollen är ny inom Hövding och du har möjlighet att vara med och forma funktionen. Ifall du ser något avvikande eller med förbättringspotential så tar du proaktivt tag i det.
- Strukturerad: Hövding är en föränderlig miljö och det är högt tempo. Du låter inte saker falla mellan stolarna och strukturerar effektivt upp ditt arbete.
- Prestigelös: Du stöttar gärna upp kollegorna i din närhet vid behov, även om uppgiften till hands inte direkt faller under dina ansvarsområden. Det viktigaste är att uppgiften blir gjord!
- Flexibel: När förutsättningarna ändras och din ursprungliga att-göra-lista inte längre är aktuell, så prioriterar du enkelt om och lägger fokus på det som är allra viktigast just nu.
- Samarbetsförmåga: Medarbetarna på Hövding är ett glatt gäng. Du samarbetar väl med kollegor och bidrar till lagarbetet!


Rekryteringsprocessen
Om du är intresserad av tjänsten rekommenderar vi att du söker omgående, då urvalet sker löpande. Detta gör du via oss på A-hub och ifall det är något du undrar så är det bara att höra av dig.

Hoppas vi har fångat ditt intresse - vi ser fram emot din ansökan!

Praktisk information
Plats: huvudkontoret i Malmö, med möjlighet till distansarbete vid behov.

Anställningsform: heltidsanställning direkt till Hövding.

Start: omgående, med beaktning för eventuell uppsägningstid. Visa mindre

Malmö FBC söker en Junior Säljare som vill göra skillnad

Vi, Malmö FBC, söker en Junior Säljare som gillar utmaningar och vill göra skillnad Malmö FBC är en idrottsförening som förenas av vår passion för innebandyn och att göra skillnad. Nu söker vi en junior säljare med ett genuint intresse för affärer, idrott och problemlösning. Ett perfekt jobb vid sidan av studierna. ÖVERGRIPANDE SYFTE Som säljare kommer du identifiera nya kunder för att bidra till Malmö FBC:s nätverk av samarbetspartners och försäljning. I ... Visa mer
Vi, Malmö FBC, söker en Junior Säljare som gillar utmaningar och vill göra skillnad
Malmö FBC är en idrottsförening som förenas av vår passion för innebandyn och att göra skillnad. Nu söker vi en junior säljare med ett genuint intresse för affärer, idrott och problemlösning. Ett perfekt jobb vid sidan av studierna.
ÖVERGRIPANDE SYFTE
Som säljare kommer du identifiera nya kunder för att bidra till Malmö FBC:s nätverk av samarbetspartners och försäljning. I denna roll bidrar du med arbetet för att utveckla och driva klubbens varumärke och intäkter.
ANSVAR OCH UPPGIFTER
I rollen kommer du driva försäljningen på ett proaktivt och strukturerat sätt. Tillsammans med marknadsgruppen har du olika mål att uppnå under säsongen.
Som säljare för Malmö FBC kommer du tillsammans med marknadsgruppen ansvara för kontakten med potentiella partners. Huvudfokus är till en början att arbeta uppsökande, vilket innebär att du kommer fokusera på att identifiera och kontakta potentiella partners. Du representerar Malmö FBC utåt och säljer in varumärket och livet med Malmö FBC mot både större och mindre företag och organisationer.
VEM VI SÖKER SOM PERSON?
Detta är för dig som vill ha ett extrajobb, gillar utmaningar och vill jobba med sportvärlden. För att lyckas i ditt arbete krävs det ett brinnande engagemang där du på ett tydligt och övertygande sätt kan visa på alla de fördelar som ett samarbete med oss innebär. Som person krävs det att du är driven och självgående.
Vi ser gärna att du är en person som likt oss brinner för en aktiv och meningsfull livsstil och vill göra skillnad. Du ser gärna möjligheter snarare än problem och du är orädd och lär av dina misstag.
Tidigare erfarenhet av uppsökande försäljning är att föredra. Du har förmågan att arbeta strukturerat och tar eget ansvar. Då du kommer arbeta uppsökande krävs det att du har ett stort driv och god kommunikativ förmåga, både i tal och skrift.
Övrigt
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Deltid
Arbetstid: Flexibelt och enligt överenskommelse
Plats: Distans och Malmö
Lön: Provision med option till fast efter uppnådda mål
Malmö FBC har en stor potential för utveckling kring samarbetspartners med stora möjligheter för dig att ta kliv och att påverka din lön.
Tycker du att detta låter intressant, ansök gärna omgående då vi arbetar med ett löpande urval.
Ansök genom att kontakta Malmö FBC:s T.f Klubbchef Jakob Wikenstål på: [email protected] eller 0768 52 60 75.
Om oss
Malmö Floorball Club är en förening med såväl bredd- som elitinriktning, där dam/flick- och herr/pojk-verksamheten prioriteras lika. Vi tror på det vi gör och tävlar ständigt mot oss själva. Känslan av att allting är möjligt och känslan av att få vara sig själv och förverkliga sina personliga drömmar, är saker som Malmö FBC vill förmedla till alla som på ett eller annat sätt har med föreningen att göra. Visa mindre

Retail Management Assistant Team Leader

WHY WE WILL LOVE YOU To support, assist and contribute across a range of initiatives and organizational, strategic and operational tasks that support the effective and efficient functioning of the Retail Operations Management team. To grow, learn and develop a broader perspective before moving to another assignment in 2-3 years. To drive an open and sharing climate, being a role model of the IKEA values where our co-workers are informed, engaged and empow... Visa mer
WHY WE WILL LOVE YOU
To support, assist and contribute across a range of initiatives and organizational, strategic and operational tasks that support the effective and efficient functioning of the Retail Operations Management team. To grow, learn and develop a broader perspective before moving to another assignment in 2-3 years. To drive an open and sharing climate, being a role model of the IKEA values where our co-workers are informed, engaged and empowered
As a person you work with an agile mind-set and are open to change. Moreover, you share and live the IKEA values, with passion for the many people and the trends that influences them.
To be successful in this role you need experience of working with food and qualifications in Sales, Marketing, Business Management or equivalent. In addition, you need experience of working with food health, sustainability work, product development and range management, preferable with food. Moreover, you have a proven record of successful business development and performance and the ability to priorities and organize work and the work of others, to make the most efficient use of time.
You have knowledge in following areas:
· Knowledge of strategic planning
· Basic Financial knowledge
· Understanding of Processes
· Knowledge of how to create and implement change initiatives and manage stakeholders in Ingka Centres
· Knowledge of how to initiate, plan, execute, control and close a cross-functional project
· Strong communication skills in English (spoken and written
In addition you demonstrate IKEA leadership skills and the ability to navigate and lead in a complex, unknown and fast changing environment. You possess the qualities to communicate verbally, visually and in writing in an inspirational way and you have a collaborative mind-set which you use to build trustful relationships. Moreover, you have extensive analytical skills and understand how to use facts to promote progress and change. Finally, you are sensitive to new trends and know how to apply industry trends, outlooks, and emerging trends.
YOUR RESPONSIBILTIES
In this role you will support, assist and contribute across a range of initiatives and organizational, strategic and operational tasks that support the effective and efficient functioning of the Retail Management team. To grow, learn and develop a broader perspective before moving to another assignment in 2-3 years. To drive an open and sharing climate, being a role model of the IKEA values where our co-workers are informed, engaged and empowered
You will:
· Give support to Retail Operations Manager in a wide sense, e.g. taking responsibility for:
· Preparing, managing and actively contributing as a member to the Management team meetings
· Preparing reports to the Management board
· Preparing and organizing meetings for the Retail Operations Manager
· Collecting information and preparing briefs for the Retail Operations Manager Preparing presentations and speeches for the Retail Operations Manager
· Drive specific project defined by the Retail Operations Manager
· Collaborate with and participate in fit for purpose teams to contribute to the development of solutions and sharing of best practices supporting a constant learning organization
This role is located in Hubhult, Malmö.
ABOUT THIS WORK AREA
The Retail Operations area within Group Business Steering is formed by four teams:
Market Support, Customer Fulfillment, Overall BN Matrix & Financial Performance and Year Cycle & Performance process
We will continuously review applications. Visa mindre

Student för extrajobb som säljare åt vårt rekryteringsteam

Ansök    Okt 19    Experis AB    Försäljningsassistent
Experis växer och nu söker vi efter en student som vill jobba extra som ansvarig för försäljning inom rekryteringsbranchen. Trivs du med att skapa nya kontakter, socialisera med människor och är relationsskapande? Vill du bli vår nästa kollega och en del av ett branschledande team med högsta leverans? Sök då tjänsten för att bli vår nya säljare, och följ med oss på vår resa! Att vara säljare på Experis Är du ute efter ett stimulerande extrajobb som ... Visa mer
Experis växer och nu söker vi efter en student som vill jobba extra som ansvarig för försäljning inom rekryteringsbranchen. Trivs du med att skapa nya kontakter, socialisera med människor och är relationsskapande? Vill du bli vår nästa kollega och en del av ett branschledande team med högsta leverans? Sök då tjänsten för att bli vår nya säljare, och följ med oss på vår resa!

Att vara säljare på Experis

Är du ute efter ett stimulerande extrajobb som säljare av IT-tjänster? Som vår nya säljare på Experis i Malmö blir du en del av ett mindre team, i ett företag som satsar framåt på IT i södra Sverige. I vardagen kommer du att arbeta nära dina nya rekryteringskonsulter och kollegor Luka Jovovic och Jenny Flygare, med över 10 års erfarenhet inom rekryteringsbranschen.

Ditt ansvarsområde kommer att omfatta självständigt säljarbete gentemot framför allt nya men även befintliga kunder. Du kommer kontakta och besöka kunder samt erbjuda kundspecifika lösningar. I din roll som säljare utvecklar och fördjupar du affärsrelationer. Detta innebär att du arbetar med allt från prospektering, mötesbokning och presentation av lösningar för IT-rekryteringar. Du kommer även genomföra marknadsanalyser, där du utvärderar nuläget och bidrar till nya affärer och kunder.Vem tror vi att du är?

Det absolut viktigaste för oss, är att du som person kliver in i din roll med en vilja att lyckas och en inställning att snabbt vilja lära känna såväl vår som våra kunders verksamheter.

Det är meriterande om du har erfarenhet av en liknande roll, eller vana av kvalificerad IT-försäljning. Men vi tror att du med rätt personliga kompetenser och förutsättningar kan komma från en helt annan bransch, och lyckas utmärkt hos oss. Slutligen ser vi såklart att du är mål- och resultatorienterad, och att du ser det som självklart att fira segrarna med teamet som alltid finns där att bolla med.För att lyckas i rollen tror vi att du uppfyller några av följande krav;

* Avslutad gymnasieutbildning
* Bekväm med kundbemötande

* Erfarenhet och/eller intresse av IT/Teknik.
* Mycket goda kunskaper i både svenska och engelska
* Tidigare säljerfarenhet är meriterande
* Körkort B

Du hittar helt enkelt marknadens behov, får in orders som våra kunder efterfrågar, och utvecklar kundsamarbetet längs med vägen. På Experis har du också goda utvecklingsmöjligheter för dig som brinner för kompetensutveckling eller vill ta nästa steg i karriären. Vi sitter på bästa läge i nya, moderna lokaler i centrala Malmö.Om Experis

Vi erbjuder dig arbete i ett engagerat team med stor arbetsglädje där du kommer ha en betydande roll. Du kommer ha förmånen att verka i en miljö med stor erfarenhet och bred kompetens där nya och spännande utmaningar finns för dig med hög ambitionsnivå. Som medarbetare för Experis kommer du kunna ta del av våra partnerskap med både stora och mindre företag över hela världen. Vi är experter på att se varje individs unika potential. Med en kombination av väl upparbetat nätverk, erfarna rekryteringskonsulter, och digitala verktyg säkerställer vi att våra kunder får marknadens vassaste IT-kompetens på plats.

Läs gärna mer om Experis och IT-rekrytering här.Övrigt

Tjänsten är en timanställning, med goda chanser till en förlängning. Resor i tjänsten kan förekomma.Kontakt och ansökan

Tjänsten söker du via ansökningslänken. Vill du ha mer information, vänligen kontakta Rekryteringschef Sara Williamsson på 070-377 56 31, [email protected] eller Rekryteringskonsult Luka Jovovic på 072-205 88 87, [email protected].

Urval sker löpande, så ansök snarast. Alla ansökningar behandlas självklart konfidentiellt.

Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Sales Coordinator till EY, Region Syd

Vi söker nu en Sales Coordinator med huvudsaklig placering i Malmö. Du erbjuds ett självständigt och utmanande arbete där ditt uppdrag blir att samordna och genomföra marknads- och försäljningsaktiviteter regionalt tillsammans med våra partners, kundhanterare, kontorschefer och regionchef. Du kommer att vara med och bygga en strukturerad, effektiv och professionell försäljnings- och marknadsorganisation. Du stöttar även regionalt försäljningsansvarig i den... Visa mer
Vi söker nu en Sales Coordinator med huvudsaklig placering i Malmö. Du erbjuds ett självständigt och utmanande arbete där ditt uppdrag blir att samordna och genomföra marknads- och försäljningsaktiviteter regionalt tillsammans med våra partners, kundhanterare, kontorschefer och regionchef. Du kommer att vara med och bygga en strukturerad, effektiv och professionell försäljnings- och marknadsorganisation. Du stöttar även regionalt försäljningsansvarig i denna roll.

Huvudsakliga ansvarsområden:
Driver och koordinerar regionens större event och seminarier.
EY Entrepreneur Of The Year – sitter i projektledningen för Region Syd. Driver och koordinerar arbetet i regionen.
Ansvarar för att ta fram inbjudningar och enkäter till regionen.
Ansvarar för extern kommunikation i Region Syd. Säkerställer att all extern kommunikation går genom angivna kanaler samt i korrekt format.
Hanterar försäljningsuppföljning regionalt.
Ansvarar för framtagande samt uppföljning av marknadsbudget regionalt.


För att lyckas och trivas i rollen
Behöver du
vara social och trivas med att bygga långsiktiga affärsmässiga relationer, såväl internt som externt
tycka om att arbeta självständigt samtidigt som du är en god lagspelare
ha en god förmåga att prioritera såväl kortsiktigt som långsiktigt för att nå dina mål
vara resultatinriktad


Kvalifikationer för tjänsten

För att du ska trivas och lyckas i ditt arbete tror vi att du är duktig på att strukturera ditt arbete, skapar förtroende gentemot dina kollegor och uppskattar att driva projekt/marknadsevent självständigt
Vi tror att du har en eftergymnasial universitets- eller YH-utbildning inom ekonomi eller marknad
Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att arbeta med event, projektledning eller marknadsaktiveter
Du har även god datorvana


Vi ser också gärna att du

Visar initiativkraft och kreativitet kombinerat med ett affärsmässigt tänkande
Har god förmåga att uttrycka dig i såväl svenska som engelska, i både tal och skrift


Vad vi söker
Vi är intresserade av personer som är naturligt nyfikna och redo att samarbeta med andra och bygga relationer, såväl med kollegor som med kunder. För att passa hos oss på EY ser vi att du har en stark målorientering med ambition att utvecklas och du tycker om att ge professionell service. I gengäld kan du förvänta sig stöd och coachning av erfarna kollegor, samt den professionella utbildning som du behöver för att växa i din karriär. Om du är lättlärd med stora organisatoriska färdigheter och ett genuint intresse för redovisning är denna roll för dig.


Vad EY erbjuder dig
Som Sales Coordinator hos EY får du arbeta med inspirerande och meningsfulla projekt med stort inflytande över din arbetsdag. Från dag ett kommer du att få utmanande och stimulerande arbetsuppgifter. Dessutom kommer du att ingå i en miljö som betonar hög kvalitet och kunskapsutbyte.

Kontinuerligt lärande: Du utvecklar tankesätt och färdigheter som hjälper dig att navigera in i framtiden.
Framgång så som du definierar den: Vi ger dig verktygen och flexibiliteten, så att du kan göra skillnad på ditt sätt.
Transformativt ledarskap: Vi ger dig insikter, coachning och självförtroende för att bli den ledare som världen behöver.
Inkluderande kultur: Du kommer att accepteras för den du är och få möjlighet att använda din röst för att hjälpa andra att hitta sin.


Läs gärna mer om vad EY kan erbjuda dig på ey.com/sv_se/careers, i sociala medier och på karriarbloggen.ey.com.

Om ovan stämmer in på dig, ser vi gärna att du skickar in din ansökan till oss.

Ansök nu.

Sök senast den 3 juni 2022. Din ansökan ska innehålla personligt brev, CV, betyg från universitet och/eller annan utbildning samt ev. intyg från tidigare arbetsgivare. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Henrik Rosengren via [email protected] frågor om rekryteringsprocessen kontaktar du Julia Frejd på julia.frejd @se.ey.com.

The exceptional EY experience. It’s yours to build.

EY | Building a better working world

På EY arbetar vi varje dag för att uppfylla vårt syfte "Building a better working world" och skapa långsiktigt värde för våra kunder, medarbetare och samhället i stort.

Med stöd av data och teknik bygger vi förtroende på finansmarknader och hjälper våra kunder att växa och utvecklas.


Vi samarbetar inom våra tjänsteområden revision, redovisning, affärsrådgivning, skatt, strategi och transaktioner, så att vi kan ställa bättre frågor för att hitta nya svar på de komplexa utmaningar som världen står inför i dag. Visa mindre

Svensktalande Försäljningskonsult DK Köpenhamn

Nu erbjuder vi chansen att jobba med en välkänd och populär produkt inom larmlösningar i Danmarks mysiga huvudstad. Du kommer att få en utbildning i produktkännedom och lära känna människor från hela världen på ett internationellt kontor, ta din karriär till nästa nivå! Har du jobbat inom försäljning tidigare och vill nu ta nästa steg och jobba utomlands så är det här ett perfekt val för dig. Köpenhamn är en av de populäraste städerna i Europa, med mysiga... Visa mer
Nu erbjuder vi chansen att jobba med en välkänd och populär produkt inom larmlösningar i Danmarks mysiga huvudstad. Du kommer att få en utbildning i produktkännedom och lära känna människor från hela världen på ett internationellt kontor, ta din karriär till nästa nivå!
Har du jobbat inom försäljning tidigare och vill nu ta nästa steg och jobba utomlands så är det här ett perfekt val för dig. Köpenhamn är en av de populäraste städerna i Europa, med mysiga smågator och mycket rik historia. Visste du t.ex att Danmark är världens äldsta monarki och de har bevarat mycket gamla byggnader från hundratals år tillbaka?
I Köpenhamn anordnas många stora konserter, museum som ställer ut intressant konst och roliga upplevelser att hitta på om helgerna. En av Köpenhamns kändaste ställen är Kristiania som är ett parallellsamhälle för folk med olika livsstilar. Området bildades 1971 då hippies tog över det gamla militärområdet. Idag är det ett färgglatt och mysigt ställe där man kan käka på mysiga restauranger, gå ned till den lilla sjön eller träffa människor som gärna berättar om sin annorlunda historia.
Kontoret i centrala Köpenhamn har tusentals anställda på olika projekt från några av världens största bolag. Här jobbar människor från många olika nationaliteter och du kommer med stor chans att lära känna mycket nya vänner. Som deras nya säljare kommer du att utbildas i produktkännedom, medlyssna med mer erfarna säljare och coachas dagligen för att kunna nå din drömlön.
Som säljare har du dels en fast lön men även provision utefter provision, detta gör att du är din egen lyckas smed och gör du bra ifrån dig så finns det inget tak på hur långt du kan nå!
Om tjänsten:
Försäljning över telefon
Måndag-Fredag 10-18
Heltidstjänst (37 timmar/vecka)
Betald utbildning
Vad vi söker:
Gärna tidigare erfarenhet av telefonförsäljning
Vana av att arbeta med datorer och olika program
Viljan att lära sig och påverka din egen lön
En utåtriktad, driven och tävlingsinriktad person
Gärna erfarenhet av lagsport
Vill du flytta till Köpenhamn omgående och starta ett nytt jobb där du kan påverka din egen lön varje månad men ha tryggheten med en hög fast lön? Då tar vi gärna emot ditt cv och pratar mer med dig.
Du får::
Semester - 25 dagar
Omplacering – Fråga rekryteraren
Provperiod - 3 månader
Startdatum - snarast
Sök jobbet med CV till: [email protected] Visa mindre

Säljsupport till Input interiör i Malmö

Det är engagerande medarbetare med höga ambitioner som har utvecklat Input interiör till vad vi är idag – Nordens ledande oberoende inredningskoncern. Följ med på den fortsatta resan och bli en av oss! Vår säljsupport arbetar i navet av organisationen och som del av vårt team blir du en viktig resurs i kontakten med kunder och samarbetspartners. Tillsammans med projektledare är du med och förverkligar nya miljöer med möbler och inredning hos ledande företa... Visa mer
Det är engagerande medarbetare med höga ambitioner som har utvecklat Input interiör till vad vi är idag – Nordens ledande oberoende inredningskoncern. Följ med på den fortsatta resan och bli en av oss!
Vår säljsupport arbetar i navet av organisationen och som del av vårt team blir du en viktig resurs i kontakten med kunder och samarbetspartners. Tillsammans med projektledare är du med och förverkligar nya miljöer med möbler och inredning hos ledande företag och offentliga verksamheter. I den varierande rollen som säljsupport är dina främsta arbetsuppgifter att:
Assistera projektledare administrativt vid upphandling, offertarbete och orderhantering.
Säkerställa att arbetet från upphandling till leverans genomförs inom projektets ramar.

Dina egenskaper
Vi söker en engagerad och lösningsorienterad medarbetare som har lätt för att samarbeta med kollegor, kunder och externa partners. För att lyckas i rollen ser vi att du är:
Serviceinriktad och ansvarsfull.
Strukturerad och noggrann.
Kommunikativ och affärsmässig.

Tidigare erfarenhet av kundsupport är meriterande. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och välkomnar alla sökande, vi eftersträvar mångfald på arbetsplatsen.
Ansökan
Välkommen med din ansökan senast 8 juli. Urval och intervjuer sker löpande. Ansök via formuläret på inputinterior.se, bifoga personligt brev och CV samt uppge löneanspråk. Eventuella frågor om tjänsten besvaras av Emil Malm på +46 70 217 98 15 alt. [email protected]. Visa mindre

Konsulent

Ansök    Maj 3    Elleste AB    Försäljningsassistent
Med Immunotec® och Elleste AB kan du bygga, lokalt, nationellt, internationellt nätverk eller varför inte alla tre! Du kan arbeta när Du vill, var Du vill och hur mycket Du vill. Din insats avgör hur mycket Din inkomst blir. Du bestämmer själv hur mycket tid Du vill lägga ner. Är Du som person öppen, kommunikativ, lyhörd och kan föra saklig argumentation baserad på kunskap då är detta något för Dig. Har Du, eller lätt för, att skapa ett brett kontaktnät, ... Visa mer
Med Immunotec® och Elleste AB kan du bygga, lokalt, nationellt, internationellt nätverk eller varför inte alla tre!
Du kan arbeta när Du vill, var Du vill och hur mycket Du vill. Din insats avgör hur mycket Din inkomst blir. Du bestämmer själv hur mycket tid Du vill lägga ner. Är Du som person öppen, kommunikativ, lyhörd och kan föra saklig argumentation baserad på kunskap då är detta något för Dig. Har Du, eller lätt för, att skapa ett brett kontaktnät, då har Du alla möjligheter.
Immunotec® har ca. 40 år forskningserfarenhet av naturbaserad kosttillskott. Vassleproteinisolat gjort av ren komjölk är Immunotec´s basråvara. Hitintills finns Immunotec® representerade i 12 länder. I Europa är det England, Irland, Italien, Spanien, Portugal och fler länder är på gång. Bra om Du talar och kan skriva på engelska.
Elleste AB sitter i Hyllie, Malmö. Hos oss får Du den hjälp och kunskap Du behöver för att komma igång. Vi hjälper Dig att bli en framgångsrik konsulent.
Hör av Dig och välkommen i teamet!
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Försäljningsassistent

Ansök    Maj 13    Atiaza AB    Försäljningsassistent
ATIAZA AB is a company working in the field of ethnic food products for the last 15 years. We are one of the leading importers and distributors of specialty food items from around the world. Currently we have nearly 2000 different food products in our sortiment. We are looking for a young, energetic, motivated, and customer-oriented sales assistant who will take care of the new and existing customers and help the company increase the sales volume. As an ... Visa mer
ATIAZA AB is a company working in the field of ethnic food products for the last 15 years. We are one of the leading importers and distributors of specialty food items from around the world. Currently we have nearly 2000 different food products in our sortiment.
We are looking for a young, energetic, motivated, and customer-oriented sales assistant who will take care of the new and existing customers and help the company increase the sales volume.
As an applicant you must be confident, outspoken and willing to learn about different food products.
You will be working in our warehouse located in Malmö. You will be required to meet and greet the customers visiting our warehouse. You will introduce the customers to our product range and answer any queries from the customers. You will take orders from all the customers and pass it on to the order packing team. In addition you will be also required to keep an eye on the packed orders and make sure the order is packed correctly and no mistakes/errors are made.
You should have good spoken English language skills and have basic knowledge of Indian & Pakistani food products. Knowledge of Urdu/Hindi language will be an advantage.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Säljassistent till Internationellt företag

Om uppdraget Vår kund är ett internationellt, välkänt och stort företag som verkar inom transportbranschen. Uppdraget innebär att du, tillsammans med kollegor, ansvarar för försäljningsadministrationen och aktivt bidrar för att förbättra lönsamhet, kundtillfredsställelse och affärsutveckling. Uppdraget innebär således att du får in en fot hos en aktör i en bransch med mycket att erbjuda. Dina arbetsuppgifter I den här rollen kommer du primärt att arbeta... Visa mer
Om uppdraget

Vår kund är ett internationellt, välkänt och stort företag som verkar inom transportbranschen. Uppdraget innebär att du, tillsammans med kollegor, ansvarar för försäljningsadministrationen och aktivt bidrar för att förbättra lönsamhet, kundtillfredsställelse och affärsutveckling. Uppdraget innebär således att du får in en fot hos en aktör i en bransch med mycket att erbjuda.

Dina arbetsuppgifter

I den här rollen kommer du primärt att arbeta som ett administrativt stöd och komplement till säljarna under hela försäljningen från inköp till leverans. Du arbetar brett med ekonomiadministration, avtalshantering och kontorsservice. Mer specifikt innebär det att du kommer att ha daglig kontakt med kunder, kollegor, leverantörer och ansvara för att det administrativa flödet löper på smidigt. Utöver det kommer du även att analysera och åtgärda problem som kan uppstå i verksamhetens administration och bidra till ett förbättrat flöde inom administrationsarbetet.

Är du rätt för rollen som Säljassistent?

Vi söker dig som har hög kompetens inom administration, service och ekonomiadministration, så som avtalshantering, fakturering och dokumenthantering i CRM-system eller motsvarande. Du är väldigt tillmötesgående och professionell i din yrkesroll och har några års erfarenhet från liknande arbetsuppgifter. För tjänsten krävs goda språkkunskaper i svenska och engelska. Meriterande är om du har arbetat i SAP. Vidare tror vi att du drivs av att leverera kvalitet i allt du gör. Om du stöter på något du inte redan kan, vill du nyfiket och målinriktat lära dig mer om det.

Övrig information

Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Lernia men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Tjänsten är på heltid i Malmöregionen. Arbetstiderna är dagtid och tillträdet är omgående.

Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Susanne Moe på telefonnummer: 0722 541154

Vi ser fram emot att höra från dig!

Lernia är vägen framåt
Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft. Visa mindre

Markavtalsberedare till ledande bolag inom fiberlösningar

Ansök    Apr 19    A Hub AB    Försäljningsassistent
Vill du utvecklas inom koordinering och kontakt med kunder? Just nu söker A-hub efter en kommunikativ person för uppdrag som Markavtalsberedare hos vår kund, som är en ledande operatör inom fiberlösningar. Start är så snart som möjligt! Uppdragsbeskrivning I den här rollen ansvarar du för att samla in godkännande för fibergrävning hos personer runtom Malmö och Skåne. Tillsammans med dina kollegor söker du upp och kontaktar markägare och fastighetsägare, v... Visa mer
Vill du utvecklas inom koordinering och kontakt med kunder? Just nu söker A-hub efter en kommunikativ person för uppdrag som Markavtalsberedare hos vår kund, som är en ledande operatör inom fiberlösningar. Start är så snart som möjligt!

Uppdragsbeskrivning
I den här rollen ansvarar du för att samla in godkännande för fibergrävning hos personer runtom Malmö och Skåne. Tillsammans med dina kollegor söker du upp och kontaktar markägare och fastighetsägare, vilket sätter stort prov på både service och proffsighet.

Kundbolaget är ledande inom sin bransch och det finns både utvecklingspotential och förmåner för dig som konsult.

Kvalifikationer:
- God kommunikativ förmåga
- Erfarenhet av arbete inom kundkontakt och service
- B-körkort och tillgång bil
- Obehindrad svenska i tal och skrift


Meriterande:

- Kunskaper inom fibernät/elförsörjning/markentreprenad är meriterande

Praktisk information
Urval sker löpande och rekryteringsprocessen hanteras av A-hub.

- Anställningsform: Konsultuppdrag på visstid, med chans till förlängning
- Omfattning: Heltid
- Placering: Malmö
- Start: Omgående


Hoppas vi fångat ditt intresse - varmt välkommen in med din ansökan!

Har du en fråga eller fundering? Kontakta i så fall vänligen ansvarig rekryterare nedan. Visa mindre

Säljsupport

Ansök    Apr 22    Lindab AB    Försäljningsassistent
Är du en effektiv och serviceinriktad person med erfarenhet av administrativt arbete som trivs med ordning och reda? Då kan tjänsten som Säljsupport vara rätt roll för dig! Lindab Lindab är en internationell koncern som utvecklar, tillverkar, marknadsför samt distribuerar produkter och systemlösningar för byggbranschen inom bygg- och ventilationssektorn. Under 2021 omsatte Lindab 9 684 MSEK. Lindab har mer än 4 500 medarbetare i 20 länder i Europa. Huvud... Visa mer
Är du en effektiv och serviceinriktad person med erfarenhet av administrativt arbete som trivs med ordning och reda? Då kan tjänsten som Säljsupport vara rätt roll för dig!

Lindab
Lindab är en internationell koncern som utvecklar, tillverkar, marknadsför samt distribuerar produkter och systemlösningar för byggbranschen inom bygg- och ventilationssektorn. Under 2021 omsatte Lindab 9 684 MSEK. Lindab har mer än 4 500 medarbetare i 20 länder i Europa. Huvudkontoret hittar du där företaget har sina rötter, i Grevie på Bjärehalvön i nordvästra Skåne.

Lindab Sverige är det svenska försäljningsbolaget och är ca 230 anställda fördelade över våra 31 proffsbutiker med lager. Huvudkontoret ligger utanför Ängelholm.


Ditt nya jobb
I rollen som säljsupport fungerar du som en koordinator och ett stöd åt våra distriktssäljare. Dina dagliga arbetsuppgifter innefattar administration kopplat till våra försäljningsprocesser från order till betalning. Du kommer att arbeta i vårt affärssystem, Axapta, och CRM-system, Lime och även ha kontakt med säljorganisationen via telefon och e-post.
Tjänsten är på heltid med placering på vårt kontor i Malmö.

Din bakgrund och personliga egenskaper
Vi vill att du som söker har erfarenhet av kundsupport och liknande administrativt arbete i något affärssystem. Du har god datavana och det är en merit om du har arbetat med affärssystemet Axapta och/eller CRM-systemet Lime. Vi ser gärna att du har produktkunskap inom plåt och ventilation, men det är inget krav.

För att trivas i rollen är du mycket noggrann, effektiv och lösningsorienterad. Du har en stor ansvarskänsla och god förmåga att hantera många olika arbetsuppgifter i ett högt tempo samt en stark känsla för struktur. Du är social och positiv och har lätt för att kommunicera såväl skriftligt som verbalt.

Vårt erbjudande
Vi erbjuder dig en roll som säljsupport på ett marknadsledande företag med bra arbetsvillkor och stor möjlighet till egen påverkan. Vi månar om din personliga utveckling, där du som anställd får möjlighet att ta stort ansvar och utvecklas. Lindab är ett företag med jordnära värderingar och en stark familjär anda. Vi är en arbetsplats med omtanke och hållbarhet i fokus som du ska kunna känna dig stolt över att jobba på!?


Vi arbetar för ökad mångfald och en jämn könsfördelning och uppmuntrar alla sökande.


Vill du veta mer?
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med Emelie Eksten, Chef Säljsupport, på telefon 070-830 56 82.

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast den 9 maj 2022. Du skickar in din ansökan via vår hemsida www.lindab.se/jobb . Skicka gärna in din ansökan redan idag. Urval sker löpande. Visa mindre

Kommunikativ person sökes till ledande bolag inom fiberlösningar!

Ansök    Apr 19    A Hub AB    Försäljningsassistent
Vill du utvecklas inom koordinering och kontakt med kunder? Just nu söker A-hub efter en kommunikativ person för uppdrag som Markavtalsberedare hos en ledande operatör inom fiberlösningar. Start är så snart som möjligt! Uppdragsbeskrivning I den här rollen ansvarar du för att samla in godkännande för fibergrävning hos personer runtom Malmö och Skåne. Tillsammans med dina kollegor söker du upp och kontaktar markägare och fastighetsägare, vilket sätter stor... Visa mer
Vill du utvecklas inom koordinering och kontakt med kunder? Just nu söker A-hub efter en kommunikativ person för uppdrag som Markavtalsberedare hos en ledande operatör inom fiberlösningar. Start är så snart som möjligt!

Uppdragsbeskrivning
I den här rollen ansvarar du för att samla in godkännande för fibergrävning hos personer runtom Malmö och Skåne. Tillsammans med dina kollegor söker du upp och kontaktar markägare och fastighetsägare, vilket sätter stort prov på både service och proffsighet.

Kundbolaget är ledande inom sin bransch och det finns både utvecklingspotential och förmåner för dig som konsult.

Kvalifikationer:
- God kommunikativ förmåga
- Erfarenhet av arbete inom kundkontakt och service
- B-körkort och tillgång bil
- Obehindrad svenska i tal och skrift


Meriterande:

- Kunskaper inom fibernät/elförsörjning/markentreprenad är meriterande

Praktisk information
Urval sker löpande och rekryteringsprocessen hanteras av A-hub.

- Anställningsform: Konsultuppdrag på visstid, med chans till förlängning
- Omfattning: Heltid
- Placering: Malmö
- Start: Omgående


Hoppas vi fångat ditt intresse - varmt välkommen in med din ansökan!

Har du en fråga eller fundering? Kontakta i så fall vänligen ansvarig rekryterare nedan. Visa mindre

Dansktalande Sales Support Agent till KONE

Ansök    Mar 15    A Hub AB    Försäljningsassistent
KONE Smart och uppkopplad teknik finns överallt! Genom digitalisering effektiviserar vi våra hem, vårt arbete och vår vardag. I takt med att nya ekosystem tar form, med smartare städer och byggnader, finns det även en enorm potential i att integrera byggnadsdesignen med hissar, rulltrappor och andra hjälpmedel på det mest hållbara sättet möjligt. KONE har över 100 års erfarenhet inom hiss- och rulltrappsbranschen och är nu världens ledande företag inom o... Visa mer
KONE
Smart och uppkopplad teknik finns överallt!

Genom digitalisering effektiviserar vi våra hem, vårt arbete och vår vardag. I takt med att nya ekosystem tar form, med smartare städer och byggnader, finns det även en enorm potential i att integrera byggnadsdesignen med hissar, rulltrappor och andra hjälpmedel på det mest hållbara sättet möjligt.

KONE har över 100 års erfarenhet inom hiss- och rulltrappsbranschen och är nu världens ledande företag inom området. Med sin innovativa teknologi erbjuder KONE nu sina kunder digitala tjänster som innebär smartare och mer intelligenta hissar.

För att stärka sin verksamhet söker KONE efter en dansktalande Sales Support Agent till deras supportteam.

Läs mer om KONE och vad de gör (https://www.kone.se/?utm_medium=search_paid&utm_source=google&utm_campaign=SE-SV-Brand-KONE&utm;_term=+kone&utm_content=439242815487&gclid=CjwKCAiAo4OQBhBBEiwA5KWu__gIJ0QS5HmavINIv1vPXbMDTziu8f-6uM2COSyhuhjJEqeTMGlLPhoCvhoQAvD_BwE).

ROLLEN
Funktionen Sales Support erbjuder support innan, under och efter avtalsperioden för både säljare och kunder. Slutkundsfrågor kommer i form av second line-support där du i den här rollen hanterar avtalsfrågor, fakturafrågor och den masterdata som KONE förvaltar i affärssystemet SAP.

Sales Support inom KONE är ett skandinaviskt team placerade i Malmö, Stockholm, Oslo och Köpenhamn.

Du kommer att ansvara för:

- Registrering och kvalitetssäkring av ingående data kring serviceavtal och kund-data (masterdata).
- 2nd line support där hårdknäckta fall behöver din expertis.
- Support och samarbete med dina kollegor i Sverige, Danmark & Norge.
- Administrativt arbete, bl.a ta emot frågor och analysera/utreda data inom affärssystemet (SAP).
DU ERBJUDS:

- Stora utvecklingsmöjligheter inom bolaget - KONE arbetar strukturerat med utveckling!
- Ledarskap och organisation som värderar ditt välmående både på och utanför arbetet.
- Introduktionsutbildning och regelbunden uppföljning med coaching och support för att hjälpa dig utvecklas inom ditt arbete.
- En arbetsplats där du får arbeta i team med kunniga och erfarna kollegor.
- Få arbeta i ett bolag som strategisk arbetar med hållbarhets- och samhällsfrågor.


KVALIFIKATIONER:
- Några års arbetslivserfarenhet, gärna inom service/administration.
- Talar och skriver obehindrat i danska, svenska och engelska, då det används i det dagliga arbetet.
- Det är meriterande med erfarenhet inom service- och säljkoordinering eller kundservice i ett specialist-team.
- Du föredrar att arbeta i en serviceroll som kräver utredningstid per ärende och naturligt får längre ärendehanteringstider.
- Van att arbeta i olika databaser och CRM system.
- Detaljorienterad och gillar att använda Excel för problemlösning (eller vill lära dig).
PERSONLIGA KOMPETENSER FÖR ATT LYCKAS I ROLLEN
Ansvarstagande. Du äger problem från ax till limpa och säkerställer att det löses på bästa sätt.

Serviceinriktad. Du är snabb från tanke till handling, samtidigt som du är noggrann och detaljorienterad.

Kommunikativ. Du har en mycket god kommunikativ förmåga på danska, svenska och engelska i såväl tal som skrift. Därtill anpassar du effektivt din kommunikation efter målgruppen.

Detaljorienterad. Du fokuserar på att vara noggrann och att uppnå resultat. Du ställer upp relevanta mål och strävar konsekvent efter att uppfylla eller överträffa förväntningarna.

PRAKTISK INFORMATION

Omfattning: Heltid.

Anställningsform: Det här är ett konsultuppdrag med potentiell överrekrytering till kunden på sikt.

Placering: Malmö.

Start: Omgående eller enligt överenskommelse.

Har du frågor gällande uppdraget eller rekryteringsprocessen?
Hör i så fall av dig nedan.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Koordinator till Erik Olsson Fastighetsförmedling i Malmö

Erik Olsson Fastighetsförmedling AB är marknadens mest innovativa fastighetsmäklarföretag och har gjort en stark tillväxtresa de senaste åren. Företaget grundades 1997 och omsättningen under varumärket Erik Olsson Fastighetsförmedling är 350MKR och 300 anställda. Under de närmaste åren räknar vi med en fortsatt tillväxt. Erik Olsson Fastighetsförmedling är idag etablerat i Stockholm, Göteborg, Malmö, Lund, Helsingborg, Kristianstad, Kalmar, Trelleborg, Var... Visa mer
Erik Olsson Fastighetsförmedling AB är marknadens mest innovativa fastighetsmäklarföretag och har gjort en stark tillväxtresa de senaste åren. Företaget grundades 1997 och omsättningen under varumärket Erik Olsson Fastighetsförmedling är 350MKR och 300 anställda. Under de närmaste åren räknar vi med en fortsatt tillväxt. Erik Olsson Fastighetsförmedling är idag etablerat i Stockholm, Göteborg, Malmö, Lund, Helsingborg, Kristianstad, Kalmar, Trelleborg, Varberg, Vellinge, Nyköping, Karlstad, Södertälje/Nykvarn och Örebro.

Till vår säljstödsavdelning söker vi nu en koordinator. Som person tror vi att du är trygg i dig själv och har en personlig mognad. Du bör vara noggrann och kvalitetsmedveten samt serviceinriktad. Vi söker dig med gott ordningssinne, lätt för att prioritera, driven och har viljan att alltid göra det där lilla extra som imponerar. I din roll som koordinator bistår du mäklarna med alla delar i försäljningsprocessen.

Du bör ha förmågan att kunna växla mellan olika arbetsuppgifter och periodvis hålla ett väldigt högt tempo. Du är en person som har lätt för att kommunicera med andra, är självgående och har lätt för att arbeta i grupp. För att trivas i denna befattning ska du tycka om att arbeta administrativt, vara detaljorienterad, vara öppen för en varierande arbetsvardag och ta egna initiativ där det behövs.

ARBETSUPPGIFTER
* Registrera bostäder i bolagets databas, inhämta och kontrollera faktauppgifter inför försäljning och beställa relevanta handlingar.
* Kundbesök och faktainhämtning, bearbetning av text och bilder.
* Sammanställning av samtlig information i vårt affärssystem.
* Upprätta och beställa material inför visning.
* Upprätta ett nära samarbete med mäklarna.


KVALIFIKATIONER
* Du är bra på att uttrycka dig i tal och skrift.
* Du har goda kunskaper i Officepaketet.
* Du innehar B-körkort.
* Utbildad mäklarassistent är ett plus


Anställningen är ett vikariat på 15 månader.
Tjänsten är på heltid vilket motsvarar 40 timmar i veckan.

Tillträde: Juni 2022

Fast lön enligt överenskommelse

Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag! Visa mindre

Commercial Engineer

Would you like to supervise internal sales process from beginning to the end? Do you work in a structured and detail orientated way, yet have the ability to work creatively in a diverse environment? If so then Vestas might have the opportunity for you! EVP NCE > SBU NCE Sales North & West > Sales SE Sales North is part of Vestas Northern and Central Europe; a Sales Business Unit of Vestas Wind Systems A/S, the largest manufacturer of wind turbines in th... Visa mer
Would you like to supervise internal sales process from beginning to the end? Do you work in a structured and detail orientated way, yet have the ability to work creatively in a diverse environment? If so then Vestas might have the opportunity for you!

EVP NCE > SBU NCE Sales North & West > Sales SE
Sales North is part of Vestas Northern and Central Europe; a Sales Business Unit of Vestas Wind Systems A/S, the largest manufacturer of wind turbines in the world. The Commercial Engineer role is anchored in the sales department but works across multiple functions in an international environment to deliver on Vestas "profitable growth" strategy.
Working as part of a diverse team we are responsible for sales of high value and complex renewable energy projects in a department with a flexible and open work environment in Malmö, Southern Sweden. You will work closely with various sales managers across a range of projects giving you exposure to a range of markets and stakeholders. You will play an integral role for the structure and costing for projects, driving various internal stakeholders to ensure all deliverables are met, interfacing with transport, construction, supply chain, service and sales.

Responsibilities
As our new Commercial Engineer you will be responsible for providing contract closing and negotiation support to the Sales Manager and handle the contract administration prior to handover to Construction, as well as being responsible for making inquiries to Vestas' supply chain planning to match production plans to sales and project execution programs. Further more you will:
Prepare invoicing to customer when order is received, and is responsible for preparing hand-over material of sales project to Vestas' construction team, and arranging lessons learned meetings
Supervise internal sales process from beginning to the end
Provide support and document control
Prepare and maintain correspondence with customers and update CRM database


Qualifications
A relevant degree in engineering, business, economics or similar
Work experience in matrix organizations and complex project environment
Established administrative experience, with the ability to navigate around processes and IT systems
Organizational and influence skills with ability to project supervise sales team work in a matrix organization
Advanced IT skills with knowledge of Microsoft Excel, Word, PowerPoint, and SharePoint.
Experience from SAP C4C CRM, SAP project builder, Primavera, JIRA, Smartsheet).
Fluency in written and verbal English and one of Scandinavian languages


Competencies
Commercially thinking mindset and a good customer and business understanding
Established networking and communication skills with the ability to influence internal stakeholders to meet deliverables
You are focused, service-minded and creative when working with customers and stakeholders
You are structured with a detail-oriented approach to your assignments, working with diligence and persistence.
You thrive in an innovative and growing multi-cultural work environment, and able to function effectively in a time-sensitive setting in environments of rapid change and conflicting demands


What We Offer
We offer an exciting opportunity for professional and personal development in an innovative, ever-growing, international work environment in the renewable energy sector. We highly value initiative, responsibility and the right balance between creativity and quality in all solutions. As the Commercial Engineer, you will join an enthusiastic sales team in Vestas Sales North with organizational reference to the Sales Director. Your colleagues are all enthusiastic about wind energy and create a good atmosphere where everyone is prepared to assist when needed. We seek an motivated person, who would like to develop into a managerial role, for example as sales manager, project manager or similar when the time is right.

Additional Information
Your primary work location is at our offices in Malmo, Sweden
This position requires approximately 5 – 10 travel days per year.
Applications will be reviewed on an ongoing basis, however please note that we do amend or withdraw our jobs and reserve the right to do so at any time, including prior to the advertised closing date. Please be advised to apply no later than 11th of April 2022. Visa mindre

Digital Sales Specialist till Bona i Malmö

Ansök    Jan 31    Randstad AB    Försäljningsassistent
Arbetsbeskrivning Drivs du av att bygga och utveckla digitala affärer? Har du erfarenhet av försäljning, marketing och e-handel? Vill du bli en viktig pusselbit i Bonas utveckling av digitala försäljningskanaler? Då är du varmt välkommen med din ansökan redan idag! Ansvarsområden Tjänsten som Digital Sales Specialist är en ny roll i säljorganisationen EMEA North & East  och fokuserar i huvudsak på den svenska marknaden. Tillsammans med Sales Manager Swede... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Drivs du av att bygga och utveckla digitala affärer? Har du erfarenhet av försäljning, marketing och e-handel? Vill du bli en viktig pusselbit i Bonas utveckling av digitala försäljningskanaler? Då är du varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Ansvarsområden
Tjänsten som Digital Sales Specialist är en ny roll i säljorganisationen EMEA North & East  och fokuserar i huvudsak på den svenska marknaden. Tillsammans med Sales Manager Sweden och E-commerce Manager EMEA/APAC arbetar du för att utveckla och driva Bonas e-handelsförsäljning (B2C & B2B). 

Dina arbetsuppgifter i denna roll innefattar bland annat att:
• Arbeta nära och samarbeta med interna och externa partners för att genomföra försäljningsstrategin för e-handel, vilket inkluderar både innehållsstrategi, katalogutveckling, sökordsoptimering, annonsering och kampanjer på kontonivå.
• Driva Bonas e-handelsförsäljning på marknadsplatser och bona.com.
• Ansvara för relationer med nyckelkunder för att förstå konkurrentstrategier, nya testmöjligheter och se till att ständigt utveckla kunderbjudandet.
• Proaktivt följa digitala marknadsföringstrender och nyheter för att framåtriktat utveckla framtida tillväxtstrategier och möjligheter. 
• Hjälpa till att utveckla och driva prisstrategi och taktik, övervaka implementering och utvärdera prestanda löpande. 
• Utveckla och underhålla ”ROI-trackers” och rapportering.
• Säkerställa och utveckla kompetens kring leverantörsportaler på kund-/kontonivå.
• Skapa rapportering och presentationer som är lämpliga för kunder och kollegor  i säljorganisationen. 

Arbetstider
Tjänsten är heltid och tillsvidare.

Kvalifikationer
För att trivas i denna roll ser vi att du har en relevant högskoleutbildning eller har skaffat dig motsvarande erfarenhet genom arbetslivet. Vi tror också att du har minst 2-3 års erfarenhet inom e-handel, försäljning, marknadsföring eller annat relaterat område. Då en del av ditt arbete kommer bestå av content marketing, annonsering och kampanjer på konto-/kundnivå och sökordsoptimering för att konvertera och driva trafik online, är det till fördel om du redan har erfarenhet av detta.

Goda kunskaper inom MS Office eller Google Analytics kommer också underlätta i denna tjänst och får vi önska har du även erfarenhet av E-handelsplattformar så som exempelvis Amazon, CDON, Optimizely.

Som person tror vi att du är kvantitativt driven med god analytisk förmåga. Du är flexibel, har en stark prioriterings- och tidshanteringsförmåga och kan arbeta i ett  högt tempo, i en deadline-driven miljö. Vi ser också att du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska både skriftligt och muntligt. 

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Ansökan
Sista ansökningsdag är 2022-02-20, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Denna rekrytering görs i samarbete med Randstad. Vid eventuella frågor kring rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Jessica Nilsson, på [email protected] alternativt 0733-434838.

Om företaget
Bona är ett hundraårigt familjeägt företag grundat 1919. Idag är vi en global koncern med koncernledning i Malmö, dotterbolag i 17 länder och fabriker i Malmö, Tyskland och USA. Vi är aktiva i mer än 80 länder och vi omsätter över 3 miljarder kronor. I Malmö är vi totalt 145 medarbetare, och internationellt 600.

Vi lägger ner vår själ i att ta fram det bästa i världens alla golv. Vi har ett komplett produktsystem för golvets hela livslängd, från installation till underhåll, rengöring och renovering. Vi utvecklar och tillverkar lacker, limmer, oljor, rengöringsprodukter och slipmaskiner. Våra produkter säljs till såväl hantverkare och parkettfabriker som direkt till konsumenter. 

Genom våra värderingar passion, performance och pioneering bygger vi vårt samarbete med affärspartners, kunder och medarbetare. Bona har ett starkt fokus på säkerhet, hälsa, miljö, kvalitet och långsiktig hållbarhet, och vi är ett ISO 9001-, 14001- och 45001-certifierat företag. Visa mindre

Vi söker nu en biladministratör till stor kund i Malmö

Arbetsbeskrivning I rollen kommer du att ge support till försäljningsavdelningen med administration, rapporter och analyser. Ha löpande kontakt med leverantörer angående dagliga frågor och försäljningsutveckling. Bistår övriga interna avdelningar med olika arbetsuppgifter vid behov, främst rapportering och analyser. Supportera och koordinera fordonsbeställningar och leveranser vid behov tillsammans med återförsäljare. Din Profil Vi söker dig som har erfar... Visa mer
Arbetsbeskrivning
I rollen kommer du att ge support till försäljningsavdelningen med administration, rapporter och analyser. Ha löpande kontakt med leverantörer angående dagliga frågor och försäljningsutveckling. Bistår övriga interna avdelningar med olika arbetsuppgifter vid behov, främst rapportering och analyser. Supportera och koordinera fordonsbeställningar och leveranser vid behov tillsammans med återförsäljare.

Din Profil
Vi söker dig som har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom support och försäljning. Har du tidigare arbetat inom fordonsbranschen ser vi det som meriterande.
Du ska ha mycket goda kunskaper i Officepaketet, främst Excel. Vidare behärskar du svenska och engelska i både tal och skrift.


Om företaget
Har du frågor kring tjänsten vänligen kontakta ansvarig konsultchef Teo Sandahl på [email protected]
Vi behandlar ansökningar kontinuerligt och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatumet.


Kontaktuppgifter
Vi på Autorekrytering är Sveriges enda bemannings- och rekryteringsföretag nischat inom motorbranschen. Vi hittar snabbt rätt kompetens – från verkstadsgolv till ledande positioner.
Sedan 2005 har vi på Autorekrytering matchat människor med rätt jobb inom motorbranschen. Vi finns när du behöver driven och kunnig personal. Oavsett om det gäller rekrytering eller tillfällig förstärkning hjälper vi dig att hitta rätt. Autorekrytering finns i Stockholm, Göteborg och Malmö. Vi utför uppdrag i hela Sverige. Visa mindre

Generics Sales Coordinator

About Us PolyPeptide is one of the world largest and most successful actors within the field of peptide technology. The peptides that we produce is part of serval different pharmaceutical products and through our work we are improving the quality of life for many people all around the world. PolyPeptide is a constantly growing and developing organization. As a part of this process, we provide our employees with a dynamic and stimulating workplace with gr... Visa mer
About Us

PolyPeptide is one of the world largest and most successful actors within the field of peptide technology. The peptides that we produce is part of serval different pharmaceutical products and through our work we are improving the quality of life for many people all around the world.

PolyPeptide is a constantly growing and developing organization. As a part of this process, we provide our employees with a dynamic and stimulating workplace with great opportunities to grow. Now we are looking for a Generics Sales Coordinator to join us on our exciting journey.


About the position

As a Generics Sales Coordinator, your main task will be to support and coordinate relevant activities for the Generics Team involving interaction with customers and various internal departments. You will be an important part of the team in the work to achieve business goals and create great customer support. In this role you will for example:

- Work on sales orders and coordinate dispatches for Generic products internally and externally for customers
- Support Generic business’ customers on existing projects either directly or through relevant Key Account managers
- Coordinate commission payments to the agents
- Maintaining stock and customer allocation for Generic APIs from Malmo and work with Production to ensure timely availability of APIs as per customer forecasts / sales
- Provide timely support to customers and key account managers with stock availability, lead time and technical queries with a focus for Malmo APIs.
- Maintain administration and relevant reporting and planning systems
- Work towards increased awareness and focus on customer requirements in other internal departments in order to improve the company’s services and to optimize customer satisfaction
- Coordinate and participate in relevant team meetings


Your profile

To be successful in this position we think you have the following background:

- You have at least 5 years’ experience from a similar role in the Pharmaceutical or Chemical industry
- Education in Chemistry / Life Sciences would be an advantage
- You are used to coordinate and to work with day-to-day sales administration
- You are fluent in English and are confident to work with English-speaking customers and managers when it’s a part of your daily work


As a person you have strong communication and relationship building skills. You are used to ensure that communication works internally with various cross functional teams like Finance / Supply Chain / Sales etc., as well as externally with costumers. Further you are a person with strong drive and analytical mindset that tries to improve and develop all the time. You seek advice of others and reaches out to more experienced colleagues for own performance and development. At last - to be service minded and a team player comes natural for you.

Find this interesting?

For the right person there will be possibilities to grow in the role and get more responsibilities at hand with time. If you want to grow within sales in a company that make a difference in the society and help people feel better - apply now!

This position will be open until 28 of February. We are applying an ongoing selection, if you are interested, please send in your application as soon as possible.

We are looking forward to your application. Visa mindre

Inköp och Försäljning Assistent

Är du intresserad av att lära dig mer och framför allt dela med dig av dina kunskaper, Är du social, har lätt att locka klienter, besitter en säljande och inköp sida, Då är du vi söker. Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av liknande arbete. Arbetet består av försäljning och inköp av olika varor till vår klienter i europa. Du kommer att vara en kontakt person mellan europeiska kunder och kinesiska samt pakistani leverantör och arbeta som konsult och h... Visa mer
Är du intresserad av att lära dig mer och framför allt dela med dig av dina kunskaper, Är du social, har lätt att locka klienter, besitter en säljande och inköp sida, Då är du vi söker.
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av liknande arbete. Arbetet består av försäljning och inköp av olika varor till vår klienter i europa. Du kommer att vara en kontakt person mellan europeiska kunder och kinesiska samt pakistani leverantör och arbeta som konsult och hantera klienter i europa.
Vi vill gärna se att du har erfarenhet av att arbeta med Pakistani och kinesiska kunder och hantera deras produkter med rätt leverans till kunder i europa.
• Du är en glad och positiv person som smittar av sig till kollegor och gäster.
• Du är tävlingsinriktad och drivs av försäljning.
• Du är ansvarsfull och initiativrik och säkerställer att produkt håller kvalite och ger bra service till klienterna
• Du är en effektiv person som trivs bäst i ett högt tempo
• Du känner stolthet för det varumärke du arbetar för och ser din utveckling och framtid inom branschen.
• Du har kul på jobbet samtidigt som du skapar lönsamhet
Vi ser Urdu, engelska och kinesisk språk som meriterande men inget krav. Visa mindre

Global Generics Sales Coordinator

About Us PolyPeptide is one of the world largest and most successful actors within the field of peptide technology. The peptides that we produce is part of serval different pharmaceutical products and through our work we are improving the quality of life for many people all around the world. PolyPeptide is a constantly growing and developing organization. As a part of this process, we provide our employees with a dynamic and stimulating workplace with gre... Visa mer
About Us
PolyPeptide is one of the world largest and most successful actors within the field of peptide technology. The peptides that we produce is part of serval different pharmaceutical products and through our work we are improving the quality of life for many people all around the world.

PolyPeptide is a constantly growing and developing organization. As a part of this process, we provide our employees with a dynamic and stimulating workplace with great opportunities to grow. Now we are looking for a Global Generics Sales Coordinator to join us on our exciting journey.


About the position
As a Global Generics Sales Coordinator, your main task will be to support and coordinate relevant activities for the Generics Team involving significant customer interaction. You will be an important part of the team in the work to achieve business goals and create great customer support. In this role you will for example:

- Work on sales orders and coordinate dispatches for Generic products internally and externally for customers from identified / designated regions
- Support Generic business’ customers on existing projects either directly or through relevant Key Account managers
- Maintaining stock and customer allocation for Generic APIs from Malmo and work with Production to ensure timely availability of APIs as per customer forecasts / sales
- Provide timely support to customers and key account managers with stock availability, lead time and technical queries with a focus for Malmo APIs.
- Maintain relevant reporting and planning systems
- Work towards increased awareness and focus on customer requirements in other internal departments in order to improve the company’s services and to optimize customer satisfaction
- Coordinate and participate in relevant team meetings


Your profile
To be successful in this position we think you have the following background:

- You have at least 5 years’ experience from a similar role in the Pharmaceutical or Chemical industry
- Education in Chemistry / Life Sciences would be an advantage
- You are used to coordinate and to work with day-to-day sales administration
- You are fluent in English and are confident to work with English-speaking customers and managers when it’s a part of your daily work


As a person you have strong communication and relationship building skills. You are used to ensure that communication works internally with various cross functional teams like Finance / Supply Chain / Sales etc., as well as externally with costumers. Further you are a person with strong drive and analytical mindset that tries to improve and develop all the time. You seek advice of others and reaches out to more experienced colleagues for own performance and development. At last - to be service minded and a team player comes natural for you.

Find this interesting?

For the right person there will be possibilities to grow in the role and get more responsibilities at hand. If you want to grow within sales in a company that make a difference in the society and help people feel better - apply now!

This position will be open until 31th of December. We are applying an ongoing selection, if you are interested, please send in your application as soon as possible.

We are looking forward to your application! Visa mindre

Sälj- och Marknadsföringsassistent

Ansök    Okt 11    Restoreit AB    Försäljningsassistent
Restoreit söker en ny medarbetare som kan hjälpa oss att betjäna våra kunder, presentera och sälja våra produkter samt arbeta med marknadsföringsrelaterade uppgifter. Du ska presentera våra produkter i vår webbplatformen, marknadsföra nya produkter, arbeta med kampanjer, utveckla nya produkter, annonsera samt utarbeta pressmeddelanden och m,m. Du ska vara utåtriktad, flexibel, presentabel, säljande och med ett glatt humör. Du är inte främmande för att lär... Visa mer
Restoreit söker en ny medarbetare som kan hjälpa oss att betjäna våra kunder, presentera och sälja våra produkter samt arbeta med marknadsföringsrelaterade uppgifter.
Du ska presentera våra produkter i vår webbplatformen, marknadsföra nya produkter, arbeta med kampanjer, utveckla nya produkter, annonsera samt utarbeta pressmeddelanden och m,m.
Du ska vara utåtriktad, flexibel, presentabel, säljande och med ett glatt humör. Du är inte främmande för att lära dig något nytt och stå på egna ben. Du är serviceminded och självständig. Har du lust att arbete med exklusiva produkter, ha kundkontakter och vara med när det händer. Du ska kunna Engelska och bör även förstå Svenska.Gärna körkort med det är inget krav.
För att ansöka, skicka in en fullständig ansökan med:
CV
Personligt brev
Betyg från gymnasieskolan och universitet Visa mindre

Hallvärd/Hallvärdinna

Din Bil Syd, Volkswagen Lund Söker en Hallvärd / Hallvärdinna Gillar du att ha många bollar i luften och att ge service i världsklass? Har du dessutom ett intresse för bilbranschen och motiveras av att skapa relationer och att samarbeta med andra? Vi har just nu ett behov av Dig som vill anta denna utmaning under sommaren (heltid under veckorna 22–35). Hos oss får du tryggheten i att vara en del av ett stort företag med kollektivavtal samt goda utveckling... Visa mer
Din Bil Syd, Volkswagen Lund
Söker en
Hallvärd / Hallvärdinna
Gillar du att ha många bollar i luften och att ge service i världsklass? Har du dessutom ett intresse för bilbranschen och motiveras av att skapa relationer och att samarbeta med andra? Vi har just nu ett behov av Dig som vill anta denna utmaning under sommaren (heltid under veckorna 22–35).
Hos oss får du tryggheten i att vara en del av ett stort företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter i en kultur som präglas av Driv, Integritet och Hållbarhet. Vi erbjuder många uppskattade personalrabatter och förmåner samt ett generöst friskvårdsbidrag eftersom vi värnar om våra anställdas hälsa och välbefinnande. Du får dessutom möjligheten att jobba i en verksamhet med skickliga kollegor och god stämning. Läs gärna mer på vår karriärsida.
Tjänstebeskrivning
Som hallvärd/värdinna så fungerar du som företagets ansikte utåt mot kund. Du har helhetsansvaret för servicedisken samt ser till att bilhallen är representativ. I arbetet ingår att vara behjälplig till försäljningsavdelningen med diverse lättare göromål såsom provkörningar och hjälpa till att hålla försäljningshallen ren och fräsch. Kort sagt ska du se till att våra kunder blir utomordentligt nöjda med besöket hos oss.
Kvalifikationer
Vi förutsätter att datorn är ett naturligt arbetsredskap för dig och att du har goda kunskaper i Officepaketet. Du har god telefonvana och innehar minst B-körkort. Har du erfarenhet från serviceyrken ses det som meriterande. Du får gärna också ha ett intresse för bilar och teknik, men det är inte ett krav så länge du är villig att ständigt lära dig nytt.
Personliga egenskaper
Du har hög servicekänsla och har en god förmåga att skapa trivsel. Du är positiv, utåtriktad och trivs i rollen som ansikte utåt. Du har lätt för att ta kontakt med nya människor och du är duktig på att kommunicera. Du bör även vara både stresstålig och ordningsam. I denna rekrytering kommer vi att lägga stor vikt vid personlighet.
Ansökan
Känner du att detta stämmer in på dig är du välkommen att ansöka senast den 16 maj 2021. Vi tillämpar löpande urval, vilket innebär att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.
Din Bil Sverige genomför enligt gällande rekryteringsprocess i samtliga rekryteringar en kontroll av CV/Meritförteckning, vitsord och vandelsprövning innan anställning.
VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN! Visa mindre

Business Coordinator

Arbetsbeskrivning Vi söker nu en Business Coordinator till kund i Malmö. I rollen kommer du att ge support till försäljningsavdelningen med administration, rapporter och analyser. Ha löpande kontakt med leverantörer angående dagliga frågor och försäljningsutveckling. Bistår övriga interna avdelningar med olika arbetsuppgifter vid behov, främst rapportering och analyser Supportera och koordinera fordonsbeställningar och leveranser vid behov tillsammans m... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Vi söker nu en Business Coordinator till kund i Malmö.

I rollen kommer du att ge support till försäljningsavdelningen med administration, rapporter och analyser. Ha löpande kontakt med leverantörer angående dagliga frågor och försäljningsutveckling. Bistår övriga interna avdelningar med olika arbetsuppgifter vid behov, främst rapportering och analyser Supportera och koordinera fordonsbeställningar och leveranser vid behov tillsammans med återförsäljare.

Din Profil
Vi söker dig som har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom support och försäljning. Har du tidigare arbetat inom fordonsbranschen ser vi det som meriterande.
Du ska ha mycket goda kunskaper i Officepaketet, främst Excel. Vidare behärskar du svenska och engelska i både tal och skrift.


Kontaktuppgifter
Har du frågor kring tjänsten vänligen kontakt ansvarig rekryterare [email protected]
Vi behandlar ansökningar kontinuerligt och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatumet.

Om Autorekrytering
Vi på Autorekrytering är Sveriges enda bemannings- och rekryteringsföretag nischat inom motorbranschen. Vi hittar snabbt rätt kompetens – från verkstadsgolv till ledande positioner.
Sedan 2005 har vi på Autorekrytering matchat människor med rätt jobb inom motorbranschen. Vi finns när du behöver driven och kunnig personal. Oavsett om det gäller rekrytering eller tillfällig förstärkning hjälper vi dig att hitta rätt. Autorekrytering finns i Stockholm, Göteborg och Malmö. Vi utför uppdrag i hela Sverige. Visa mindre

Sales support till generalagent

Arbetsbeskrivning Vi söker dig som vill utvecklas i ett internationellt företag med stark teamkänsla. Vi söker nu en sales support som ska ge administrativ support till ekonomi- och säljorganisationen. Dina främsta uppgifter kommer att bestå av: * Administration kring ordermottagning, prissättning, transport, försäljning. * Ekonomirelaterade uppgifter så som hantering av bonusar, fakturering och kontering. * Garantifrågor Din Profil Vi sö... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Vi söker dig som vill utvecklas i ett internationellt företag med stark teamkänsla.
Vi söker nu en sales support som ska ge administrativ support till ekonomi- och säljorganisationen.

Dina främsta uppgifter kommer att bestå av:

* Administration kring ordermottagning, prissättning, transport, försäljning.
* Ekonomirelaterade uppgifter så som hantering av bonusar, fakturering och kontering.
* Garantifrågor

Din Profil
Vi söker dig som har erfarenhet från en liknande administrativ roll sedan tidigare. Du är van att hantera fakturor och vill utvecklas inom en kundorienterad verksamhet. Som person är du ordningsam, strukturerad och har utmärkta kommunikations- och relationsfärdigheter. Du gillar att ha många kontaktyor och är van att hjälpa dina kollegor med det som behövs.
Krav för tjänsten är att du tala och skriver flytande svenska och engelska samt att du har körkort. I tjänsten ingår tjänstebil.

Om företaget
Detta uppdrag sker i samarbete med Autorekrytering som är rekryteringsföretaget för dem som redan jobbar, eller vill jobba, i motorbranschen. Vi samarbetar med de främsta generalagenterna, leverantörerna och återförsäljarna inom motorbranschen.Kontaktuppgifter
Urval kommer dock att påbörjas omgående så du gör därför rätt i att ansöka så snart som möjligt!
Frågor om tjänsten besvaras av [email protected]

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Säljdriven kundvårdskoordinator till Bjurfors

Ansök    Apr 1    Experis AB    Försäljningsassistent
Om Bjurfors Bjurfors är Sveriges största privatägda mäklarföretag och sedan starten 1965 har vi expanderat till stora delar av landet och bedriver vår verksamhet i storstadsregionerna Stockholm, Göteborg, Malmö och i flera andra städer, samt på ett antal attraktiva fritidsorter, både i Sverige och utomlands. Idag är vi närmare 600 medarbetare på Bjurfors som varje dag hjälper människor att göra en så bra bostadsaffär som möjligt. På Bjurfors Skåne är vi m... Visa mer
Om Bjurfors

Bjurfors är Sveriges största privatägda mäklarföretag och sedan starten 1965 har vi expanderat till stora delar av landet och bedriver vår verksamhet i storstadsregionerna Stockholm, Göteborg, Malmö och i flera andra städer, samt på ett antal attraktiva fritidsorter, både i Sverige och utomlands. Idag är vi närmare 600 medarbetare på Bjurfors som varje dag hjälper människor att göra en så bra bostadsaffär som möjligt. På Bjurfors Skåne är vi med 21 kontor och ca 185 medarbetare det största mäklarföretaget i Skåne.

Vill du växa med Bjurfors i Skåne? Är du en lyhörd lagspelare? Då kanske jobbet som kundvårdskoordinator för Bjurfors Skåne är ditt nästa steg i karriären!

Arbetsbeskrivning

Som kundvårdskoordinator har du en viktig roll för att kvalitetssäkra kundhanteringen inom Bjurfors Skåne. Du ansvarar för mötesutdelning till alla våra mäklare. Du följer upp alla kampanjer och sammanställer underlag till ledningsgruppen. Tillsammans med Kundvårdsansvarig är du är delaktig i utvecklingen av Kundvårdsavdelningen som en stabil stödorganisation för mäkleriet och säkerställer att vår leverans håller högsta kvalitet. Du sköter också planering och schemaläggning av våra innesäljare, visningsvärdar, receptionsvikarier, assistentsupport och eventpool. Du är även involverad i rekrytering av studenter till karriärprogrammet Bjurfors Academy.

Nedanstående arbetsuppgifter tillhör kundvårdskoordinatorn. Tjänsten är flexibel och omfattar ett stort antal områden och nedanstående uppgifter är ett sammandrag av dessa. Fler uppgifter kan förekomma.

* Schemaläggning och tidrapportering för kundvårdsavdelningens personal
* Daglig arbetsledning tillsammans med Kundvårdsansvarig
* Rekrytering till Bjurfors Academy tillsammans med Kundvårdsansvarig
* Leadshantering och mötesutdelning till mäkleriet i Bjurfors Skåne
* BI-rapporter och kampanjanalyser till ledningsgruppen
* Uppföljning av CRM-aktiviteter
* Försäljningsstatistik till mäkleriet
* Administrera utskick till kunder enligt Bjurfors CRM-program
* Segmentera kundlistor och övrigt underlag till marknadsavdelningenPlacering: Bjurfors huvudkontor i Malmö.

Tillträde: juli 2021.Din profil?

Du har erfarenhet från en koordinerande roll. Vi tror att du har arbetat inom säljsupport, kundservice, innesälj, callcenter eller telemarketing. Du är systemsmart och har lätt för att ta till dig nya verktyg som t ex CRM- eller bemanningssystem. Du är säljdriven med ett affärsmässigt tänk och du trivs i ett tydligt säljklimat där man gillar att göra affärer. Du är van vid att planera, genomföra och följa upp resultat. Noggrannhet när det kommer till administration och planering är verkligen din styrka. Samtidigt har du förmågan att snabbt ställa om vid t ex personalförändringar i vardagen där du är duktig på att lösa situationen så att teamet levererar enligt förväntan. Kunskap/erfarenhet inom fastighetsbranschen är mycket meriterande.

Du har en mycket hög servicegrad och känner igen dig i egenskaper som; kommunikativ, initiativtagande, flexibel, strukturerad och nyfiken. Du är duktig på att samarbeta och lyfter gärna andra och bidrar till en positiv arbetsmiljö. Då tempot är högt behöver du ha ett coachande förhållningssätt och förmåga till problemlösning, kunna prioritera och komma till beslut.Ansökan och kontakt

I den här rekryteringen samarbetar Bjurfors med Jefferson Wells. Låter det intressant är du välkommen att söka tjänsten med en uppdaterad CV samt en riktad ansökan för tjänsten i vilken du beskriver Varför tjänsten? och Varför du passar för den? Frågor kring tjänsten besvaras av Jefferson Wells rekryteringskonsult Christopher Weeks på [email protected] alternativt 0727-285430. Vi arbetar med löpande urval och ser gärna att du skickar in din ansökan snarast.

Välkommen med Din ansökan! Visa mindre

Rådgivare

Vi söker 2 st Rådgivare till vårt malmökontor ,personer vi söker ska erfarenhet av försäljning både via telefon och kundbesök även kunna boka kundmöte.personerna vi söker ska vara självgående och ha vana att följa en budget,jobbet kräver att man är mycket stresstålig och är envis lite över det vanliga, för att kunna lyckas med detta arbete,man måste också vara väldigt driven och ha egna mål som man sätter upp utöver den budget som man ska följa ,vi arbetar... Visa mer
Vi söker 2 st Rådgivare till vårt malmökontor ,personer vi söker ska erfarenhet av försäljning både via telefon och kundbesök även kunna boka kundmöte.personerna vi söker ska vara självgående och ha vana att följa en budget,jobbet kräver att man är mycket stresstålig och är envis lite över det vanliga, för att kunna lyckas med detta arbete,man måste också vara väldigt driven och ha egna mål som man sätter upp utöver den budget som man ska följa ,vi arbetar med värdepapper av alla slag har man erfarenhet av detta är det meriterande eller har försäkrings bakgrund.för rätt person finns det stora utvecklingsmöjligheter. Visa mindre

Säljsupport färskvaror/måltidslösningar Region Skåne

Ansök    Jan 22    ICA AB    Försäljningsassistent
Vill du vara med och driva ICA´s erbjudande inom färskvaror och måltidslösningar? Gränsen mellan butik och restaurang suddas ut och att våra kunder efterfrågar mer inspirerande och medvetna erbjudanden. ICA satsar nu ännu mera på måltidslösningar för att möta kundens behov och utmana synen på en matbutik till en måltidsbutik. Säljsupport Färskvaror stödjer våra butiker till förflyttningar inom färskvaror och måltidslösningar. Vi stöttar med förutsättning... Visa mer
Vill du vara med och driva ICA´s erbjudande inom färskvaror och måltidslösningar?

Gränsen mellan butik och restaurang suddas ut och att våra kunder efterfrågar mer inspirerande och medvetna erbjudanden. ICA satsar nu ännu mera på måltidslösningar för att möta kundens behov och utmana synen på en matbutik till en måltidsbutik. Säljsupport Färskvaror stödjer våra butiker till förflyttningar inom färskvaror och måltidslösningar. Vi stöttar med förutsättningar för butik att kortsiktigt och långsiktigt konkurrera på en ständigt framåtsträvande marknad. Vi är den naturliga länken mellan våra butiker & ICA Sverige.

Arbetsuppgifter

Som Säljsupport färskvaror/måltidslösningar kommer du att vara med och driva olika koncept av måltidslösningar. Arbetet bedrivas i projektform för respektive butik där projekten sträcker sig allt från take-away koncept till sortimentsfrågor. Tillsammans med butiken definierar ni vilken roll butiken skall spela på måltidsmarknaden för att driva lönsam försäljning av måltidslösningar. Du kommer ha ett antal butiker som du arbetar långsiktigt med (affärsplan/årsplan). Sortiment/Pris/Kundmöte och Kommunikation är delar som du tillsammans med butiken arbetar med. Måltidslösningar kommer utgöra den större delen av arbetstiden men du kommer även arbeta med övriga färskvaror (Delikatess, Kött, Fisk, Fågel, Ost, Bröd, Mejeri, Chark och Vegetariskt)

Du blir ansvarig för att följa upp och tillsammans med butik genomföra den lagda planen/affärsplanen. Din roll blir att vara pådrivande för att få genomförande och långsiktighet i det planerade för butik tillsammans med handlaren/medarbetarna. Självständigt planerar och genomför du aktiviteterna samtidigt som du är en del av ett drivet och engagerat team. Då rollen är butiksnära och det är där vi gör skillnad, innebär det att du kommer att spendera större delen av tiden i ICA-butikerna.

Din profil
Vi söker dig som har gedigen erfarenhet av färskvaror/måltidslösningar. Du är affärsmässig med mycket god förmåga att få genomförande och skapa resultat. Har du även erfarenhet från butik är det meriterande. För att lyckas i rollen behöver du ha en bred bakgrund inom måltidslösningar och färskvaror, t ex från måltidsbutiker, restaurang. Är du idag eller har varit chef/ledare, så är det en stor fördel i denna tjänst.

Som person är du driven och uthållig, kan bygga förtroende genom relationer och skapa resultat med en positiv försäljningsutveckling. Du är duktig på rutiner, effektiv drift och digitala verktyg.

Rollen är bilburen vilket förutsätter god planeringsförmåga och ett proaktivt arbetssätt.

Kontaktperson
För ytterligare frågor om rollen kontakta Teamchef Säljsupport Daniel Adebjörk, tfn 072-2200695

Sista dag för ansökan

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2021-02-12 Urval och intervjuer pågår löpande vilket innebär att tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista publiceringsdatum.

Vi på ICA har ett stort behov av att ny kompetens. Vi fortsätter därför att rekrytera som vanligt, även under tider av Coronasmitta. För din och vår säkerhet väljer vi att genomföra anställningsintervjuer via video och telefon i första hand. Välkommen till oss!

ICA ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar därför efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför.

ICA värnar om goda arbetsmiljöförhållanden för våra medarbetare. Vi har som målsättning att ha totalt rökfria arbetsplatser. Vi tillämpar drogtestning i samband med rekryteringsförfarandet. Visa mindre

Försäljningsassistent

Vi söker nu en medarbetare för omgående anställning som Försäljningsassistent. Det är bra om Du tidigare har jobbat med internationella kund- och leverantörskontakter. Erfarenhet från transport/speditionsområdet samt kunskap om lagerlogistik är också meriterande. I arbetet som Försäljningsassistent måste Du vara initiativrik, ordningsam och utrustad med ett logiskt tänkande. Du kommer att ha mycket kundkontakter vilket förutsätter att Du är en utåtri... Visa mer
Vi söker nu en medarbetare för omgående anställning som Försäljningsassistent.


Det är bra om Du tidigare har jobbat med internationella kund- och leverantörskontakter. Erfarenhet från transport/speditionsområdet samt kunskap om lagerlogistik är också meriterande.


I arbetet som Försäljningsassistent måste Du vara initiativrik, ordningsam och utrustad med ett logiskt tänkande. Du kommer att ha mycket kundkontakter vilket förutsätter att Du är en utåtriktad och flexibel person. God samarbetsförmåga och ett serviceinriktat tänkande är andra egenskaper som vi värderar högt.


Som Försäljningsassistent på Vendico Chemical kommer Du i daglig kontakt med våra internationella kunder och leverantörer och det är därför viktigt att Du talar och skriver bra engelska. Ytterligare kunskaper i något nordiskt språk är ett plus, men inget krav.


Du är välkommen att skicka Din ansökan till oss senast den 4 december till [email protected]. Visa mindre

Försäljningskoordinator Erik Olsson Fastighetsförmedling Malmö

Erik Olsson Fastighetsförmedling AB är marknadens mest innovativa och framgångsrika fastighetsmäklarföretag. Företaget grundades 1997 och har idag drygt 400 anställda med en omsättning på ca 300 MSEK. De närmaste åren räknar vi med en fortsatt tillväxt. Erik Olsson fastighetsförmedling är idag etablerat i Stockholm, Malmö, Lund, Skanör, Göteborg, Torslanda, Varberg, Örebro, Nyköping, Karlstad och Trelleborg. Genom att ifrågasätta vedertagna metoder och ang... Visa mer
Erik Olsson Fastighetsförmedling AB är marknadens mest innovativa och framgångsrika fastighetsmäklarföretag. Företaget grundades 1997 och har idag drygt 400 anställda med en omsättning på ca 300 MSEK. De närmaste åren räknar vi med en fortsatt tillväxt. Erik Olsson fastighetsförmedling är idag etablerat i Stockholm, Malmö, Lund, Skanör, Göteborg, Torslanda, Varberg, Örebro, Nyköping, Karlstad och Trelleborg. Genom att ifrågasätta vedertagna metoder och angreppssätt lyckas företaget kontinuerligt ta marknadsandelar och växa.

Till vår säljstödsavdelning söker vi nu en försäljningskoordinator. Vi söker dig som är en teamspelare, prestigelös, trivs med att ha mycket att göra och som gillar att ha ett varierande arbete. 

I din roll som försäljningskoordinator bistår du mäklare med alla delar i försäljningsprocessen. 

ARBETSUPPGIFTER
* Registrera bostäder i bolagets databas, inhämta och kontrollera faktauppgifter inför försäljning och beställa relevanta handlingar.
* Kundbesök och faktainhämtning, bearbetning av text och bilder.
* Sammanställning av samtlig information i vårt affärssystem.
* Upprätta och beställa material inför visning.
* Upprätta ett nära samarbete med mäklarna.


KVALIFIKATIONER
* Du är bra på att uttrycka dig i tal och skrift.
* Du har goda kunskaper i Officepaketet.
* Du innehar B-körkort.
* Utbildad mäklarassistent är ett plus

Som person tror vi att du är trygg i dig själv och har en personlig mognad. Du bör vara noggrann och kvalitetsmedveten samt serviceinriktad. Vi söker dig med gott ordningssinne, lätt för att prioritera, driven och har viljan att alltid göra det där lilla extra som imponerar. Du bör ha förmågan att kunna växla mellan olika arbetsuppgifter och periodvis hålla ett väldigt högt tempo. Du är en person som har lätt för att kommunicera med andra, är självgående och har lätt för att arbeta i grupp.
För att trivas i denna befattning skall du tycka om att arbeta administrativt, vara detaljorienterad, vara öppen för en varierande arbetsvardag och ta egna initiativ där det behövs.

Anställningen är tillsvidare och inleds med 6 månaders provanställning. 
Tjänsten är på heltid vilket motsvarar 40 timmar i veckan. 

Tillträde: Februari
Fast lön enligt överenskommelse

Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!

För mer information om tjänsten kontakta Josefin Börjesson; [email protected] Visa mindre

Business Assistant

Kantur & Associates är ett IT-konsultbolag med kontor i Stockholm, Malmö och Köpenhamn där vi arbetar med uthyrning av konsulttjänster inom IT. Vi söker aktivt efter nya medarbetare och just nu har vi en öppen position inom sälj där rollen Business Assistant behöver axlas. Du kommer att bli tilldelad en dedikerad mentor där agendan är att du ska växa inom rollen och bli självgående. Du älskar försäljning, att driva affärer och kommer att mätas mot tuffa må... Visa mer
Kantur & Associates är ett IT-konsultbolag med kontor i Stockholm, Malmö och Köpenhamn där vi arbetar med uthyrning av konsulttjänster inom IT.
Vi söker aktivt efter nya medarbetare och just nu har vi en öppen position inom sälj där rollen Business Assistant behöver axlas.
Du kommer att bli tilldelad en dedikerad mentor där agendan är att du ska växa inom rollen och bli självgående. Du älskar försäljning, att driva affärer och kommer att mätas mot tuffa mål. Tjänsten innebär konsult- och kundansvar och att du driver affärer in i mål.
Den här tjänsten passar dig som gillar att arbeta med frihet under eget ansvar, är kreativ och kan komma med nya spännande idéer. Du kommer att arbeta tillsammans med seniora Företagsledare, Affärsledare och IT Konsulter.


Nyckelord
• Konsult- och kundkontakt
• Administration och kundhantering
• Frihet under eget ansvar
• Driven, kreativ, ansvarsfull, ambitiös, social, lösnings- och resultatorienterad
• Passion för affärer


Vi erbjuder
• Mentorskap inom Business Management
• Seniora kollegor med god affärsanda och entreprenörskap
• Karriärsplan mot en framgångsrik framtid hos K&A
• Utvecklingsmöjligheter inom tre grenar:
Resource Manager | Account Manager | Sales Manager


Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Junior Produktchef

Bygghemma.se är Sveriges största onlineaktör inom byggvaror, hem och trädgård. Genom vår onlinebutik, som kompletteras och understöds av flertalet fysiska visningsbutiker och ett omfattande service- och tjänsteutbud, såsom montering och installationer, erbjuder vi ett ledande sortiment från välkända externa och egna varumärken. Vi har huvudkontor i Malmö, med filialkontor i Kalmar och Oskarshamn. Välkommen att läsa mer på (http://www.bygghemma.se/) www.by... Visa mer
Bygghemma.se är Sveriges största onlineaktör inom byggvaror, hem och trädgård. Genom vår onlinebutik, som kompletteras och understöds av flertalet fysiska visningsbutiker och ett omfattande service- och tjänsteutbud, såsom montering och installationer, erbjuder vi ett ledande sortiment från välkända externa och egna varumärken. Vi har huvudkontor i Malmö, med filialkontor i Kalmar och Oskarshamn. Välkommen att läsa mer på (http://www.bygghemma.se/) www.bygghemma.se (http://www.bygghemma.se).

Vill du arbeta för Nordens ledande e-handelsaktör? Vill du vara med och ansvara för att vi erbjuder det bästa produktsortimentet? Då kan detta vara rollen för dig!

På bygghemma.se strävar vi efter att erbjuda våra kunder Nordens bästa sortiment av produkter för hemmet och nu behöver vi förstärka organisationen med en Junior Produktchef.

Rollen
I rollen som Junior Produktchef bistår du våra Produktchefer och Kategoriansvariga med att utveckla befintligt sortiment såväl som att addera nya produkter till vårt utbud.

Huvudsakliga ansvarsområden;

Tillsammans med leverantörer färdigställa produktfiler inför produktsläpp

Förbereda prisuppdateringar och nödvändiga priskorrigeringar

Driva sortimentsbevakning

I nära samarbete med Produktchef utarbeta kampanjplaner

Ta fram underlag för vecko- och månadsrapporter

Utveckla och uppdatera bildbank/bildmaterial

Följa upp öppna frågor mot övriga avdelningar

Vi erbjuder
Vi erbjuder ett varierande och spännande arbete hos Nordens ledande e-handelsaktör. Du får en mycket omväxlande och lärorik roll med stor potential att utvecklas inom en snabbväxande koncern.

Profilen
För att lyckas i rollen tror vi att du har tidigare arbetslivserfarenhet inom t ex försäljning, inköp, marknad eller annan kommersiellt inriktad roll.

Som person ser vi att du är ambitiös och en ”doer” som trivs i en resultatorienterad miljö. Du är mycket strukturerad i ditt arbetssätt hanterar med enkelhet relevanta verktyg såsom Excel. Du gillar tanken av att lyckas kombinera orden kund och resultat på ett framgångsrikt sätt.


Övrigt
Tjänsten är ett vikariat under cirka ett års tid.

Låter detta som din typ av utmaning?
Vi väntar på att höra ifrån dig, så skicka gärna din ansökan redan idag!

Om företaget
Bygghemma.se är en del av BHG, den största onlineaktören inom konsumenthandel i Norden, med en nettointänkt på 6,2 Mdkr 2019. Inom BHG ingår över 85 onlinedestinationer, innefattande till exempel: bygghemma.se, trademax.se, chilli.se, furniturebox.se och taloon.com - och över 70 visningsbutiker. BHG är noterat på Nasdaq Stockholm, med tickern BHG.

BHG:s e-handelsverksamheter - (http://www.wearebhg.com/) www.wearebhg.com (http://www.wearebhg.com) - har över 1 500 anställda som arbetar tillsammans varje dag för att skapa en optimal köpupplevelse! Visa mindre

Junior Produktchef

Bygghemma.se är Sveriges största onlineaktör inom byggvaror, hem och trädgård. Genom vår onlinebutik, som kompletteras och understöds av flertalet fysiska visningsbutiker och ett omfattande service- och tjänsteutbud, såsom montering och installationer, erbjuder vi ett ledande sortiment från välkända externa och egna varumärken. Vi har huvudkontor i Malmö, med filialkontor i Kalmar och Oskarshamn. Välkommen att läsa mer på (http://www.bygghemma.se/) www.by... Visa mer
Bygghemma.se är Sveriges största onlineaktör inom byggvaror, hem och trädgård. Genom vår onlinebutik, som kompletteras och understöds av flertalet fysiska visningsbutiker och ett omfattande service- och tjänsteutbud, såsom montering och installationer, erbjuder vi ett ledande sortiment från välkända externa och egna varumärken. Vi har huvudkontor i Malmö, med filialkontor i Kalmar och Oskarshamn. Välkommen att läsa mer på (http://www.bygghemma.se/) www.bygghemma.se (http://www.bygghemma.se).

Vill du arbeta för Nordens ledande e-handelsaktör? Vill du vara med och ansvara för att vi erbjuder det bästa produktsortimentet? Då kan detta vara rollen för dig!

På bygghemma.se strävar vi efter att erbjuda våra kunder Nordens bästa sortiment av produkter för hemmet och nu behöver vi förstärka organisationen med en Junior Produktchef.

Rollen
I rollen som Junior Produktchef bistår du våra Produktchefer och Kategoriansvariga med att utveckla befintligt sortiment såväl som att addera nya produkter till vårt utbud.

Huvudsakliga ansvarsområden;

Tillsammans med leverantörer färdigställa produktfiler inför produktsläpp

Förbereda prisuppdateringar och nödvändiga priskorrigeringar

Driva sortimentsbevakning

I nära samarbete med Produktchef utarbeta kampanjplaner

Ta fram underlag för vecko- och månadsrapporter

Utveckla och uppdatera bildbank/bildmaterial

Följa upp öppna frågor mot övriga avdelningar

Vi erbjuder
Vi erbjuder ett varierande och spännande arbete hos Nordens ledande e-handelsaktör. Du får en mycket omväxlande och lärorik roll med stor potential att utvecklas inom en snabbväxande koncern.

Profilen
För att lyckas i rollen tror vi att du har tidigare arbetslivserfarenhet inom t ex försäljning, inköp, marknad eller annan kommersiellt inriktad roll.

Som person ser vi att du är ambitiös och en ”doer” som trivs i en resultatorienterad miljö. Du är mycket strukturerad i ditt arbetssätt hanterar med enkelhet relevanta verktyg såsom Excel. Du gillar tanken av att lyckas kombinera orden kund och resultat på ett framgångsrikt sätt.


Övrigt
Tjänsten är ett vikariat under cirka ett års tid.

Låter detta som din typ av utmaning?
Vi väntar på att höra ifrån dig, så skicka gärna din ansökan redan idag!

Om företaget
Bygghemma.se är en del av BHG, den största onlineaktören inom konsumenthandel i Norden, med en nettointänkt på 6,2 Mdkr 2019. Inom BHG ingår över 85 onlinedestinationer, innefattande till exempel: bygghemma.se, trademax.se, chilli.se, furniturebox.se och taloon.com - och över 70 visningsbutiker. BHG är noterat på Nasdaq Stockholm, med tickern BHG.

BHG:s e-handelsverksamheter - (http://www.wearebhg.com/) www.wearebhg.com (http://www.wearebhg.com) - har över 1 500 anställda som arbetar tillsammans varje dag för att skapa en optimal köpupplevelse! Visa mindre

Ekonomiadministratör till välkänt bilmärke

Arbetsbeskrivning Vi söker dig som gillar att arbeta serviceinriktat och som har ett sinne för siffror. Är du ny eller gammal i branschen spelar mindre roll. Tycker du om kombinationen av ekonomi, administration och service då har vi rollen för dig hos en av våra kunder. Din Profil Vi söker dig med grundläggande ekonomisk utbildning eller motsvarande. Du har tidigare arbetat i en supporterande roll där du har många kontaktytor ut i organisationen. D... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Vi söker dig som gillar att arbeta serviceinriktat och som har ett sinne för siffror.
Är du ny eller gammal i branschen spelar mindre roll.
Tycker du om kombinationen av ekonomi, administration och service då har vi rollen för dig hos en av våra kunder.Din Profil
Vi söker dig med grundläggande ekonomisk utbildning eller motsvarande. Du har tidigare arbetat i en supporterande roll där du har många kontaktytor ut i organisationen.
Du kan arbete självständigt under eget ansvar.
Du gillar adminstration och hålla ordning och reda runt omkring dig.


Om företaget
Autorekrytering är rekryteringsföretaget för dem som redan jobbar, eller vill jobba, i motorbranschen. Vi jobbar med de stora generalagenterna och välkända återförsäljarna runt om i Sverige. Vi har funnits sedan 2005 och har därför en gedigen insikt i branschen.Kontaktuppgifter
Har du frågor eller funderingar kring tjänsten hör gärna av dig till Rebecka Fihn på [email protected]

Urval sker löpande! Visa mindre

Mötesbokare / Innesäljare / Studentjobb inom grafisk design

Ansök    Feb 18    Bravura    Försäljningsassistent
Om Bravura: Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmö... Visa mer
Om Bravura:

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.

Om kunden:

Pampas reklam arbetar med att bistå sina kunder med allt från bildekor och skyltar till golvdekor och roll-ups. Företaget är i en expansiv fas där de ska flytta till större lokaler samt öppna ett till kontor i Skåne, därför söker de en till person till teamet i Malmö/Lund. Kontoret kan beskrivas som en kreativ och stimulerande miljö med ett sammansvetsat team som har lätt till skratt och högt i tak.
Tjänsten är på deltid där du förväntas arbeta ca 8-16 timmar varje vecka förlagda under kontorstider.

Arbetsuppgifter:

I rollen som mötesbokare är din främsta arbetsuppgift att boka möten med potentiella kunder. Du är den första kontakten med potentiella kunder och beslutsfattare inom olika företag. I rollen får du stor frihet att utveckla ditt arbetssätt i hur du prospekterar nya marknader och kunder, du får även stort frihet i att komma med dina förslag på hur arbetet kan utvecklas framåt. Du arbetar i nära samarbete med säljare och grafiska formgivare och på sikt finns det stora möjligheter att utvecklas både inom försäljning ute hos kunder och inom grafisk formgivning.

Profil:

• Pågående eftergymnasial utbildning på minst 50 % , gärna inom grafisk formgivning / grafisk design
• Svenska i tal och skrift
• Körkort
• Arbetslivserfarenhet inom service/försäljning (meriterande)
• Kunskap i Photoshop, Indesign och Illustrator (meriterande)

För att du ska trivas i denna rollen är du en person som tycker om att ta egna initiativ. Du motiveras att få ta initiativ och köra igång och driva projekt framåt. Du är social och tar gärna första steget i ett samtal. Vidare är du en nyfiken person som vill lära sig nya saker.

Övrig information:

Start: Omgående
Plats: Malmö
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, [email protected] eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Student, Pampas, grafisk formgivning, försäljning, grafisk design, deltidsjobb, studentjobb, Malmö, Lund Visa mindre

Säljare hos Splitsign

Ansök    Jan 16    Just Arrived    Försäljningsassistent
Om Jobbet: Splitsign har visionen att hjälpa sina kunder att skapa platser där människor trivs. De gör detta med en variation av olika tekniska tjänster, från laddningsstationer, digitala nyckelsystem, digitala postboxar m.m. De vill nu förstärka sitt team av säljare men en driven och flexibel person som ska arbeta på deltid. På uppdrag av Splitsign söker nu Just Arrived dig som är på jakt efter ett extra arbete i Göteborg eller Malmö. Detta är en behovs... Visa mer
Om Jobbet:

Splitsign har visionen att hjälpa sina kunder att skapa platser där människor trivs. De gör detta med en variation av olika tekniska tjänster, från laddningsstationer, digitala nyckelsystem, digitala postboxar m.m. De vill nu förstärka sitt team av säljare men en driven och flexibel person som ska arbeta på deltid. På uppdrag av Splitsign söker nu Just Arrived dig som är på jakt efter ett extra arbete i Göteborg eller Malmö.

Detta är en behovsanställning som löper i sex månader till och börja med. Splitsigns behov kommer styra hur mycket du kommer jobba, men detta är ett perfekt extrajobb för dig som studerar eller som redan har ett annat jobb men som vill ha mer timmar. Detta är ett konsultuppdrag via Just Arrived. Det innebär att du kommer att anställas av Just Arrived och kommer sedan arbeta som konsult hos Splitsign. Efter dessa sex månader finns det goda chanser att få förlängd anställning, eller bli direkt anställd hos Splitsign.

 

Dina arbetsuppgifter

Splitsigns tekniska lösningar och tjänster finns på flera platser i Sverige. Deras laddningsstationer till smartphones och surfplattor finns i flertalet köpcentrum, sjukhus m.m. men Splitsign vill ha din hjälp med att nå ut till ännu fler platser! Du kommer vara den som kontaktar potentiella kunder, där deras laddningsstationer skulle vara en perfekt lösning, såsom energibolag, sjukhus, köpcentrum och dylika offentliga platser. Med hjälpmedel som telefonsamtal, möten via länk, email och personliga möten är det din uppgift att påbörja och underhålla relationer där du kan skapa ett förtroende för Splitsigns varumärke, och till slut komma överens om en affär.

 

Din profil

Jobbet som säljare sätter stora krav på din personlighet. Givetvis ser vi att du är naturligt framåt och utåtriktad. Du är den som gärna tar kontakt med nya människor och och det är en självklarhet för dig att aktivt bygga på ditt nätverk. Du sporras av att arbeta mot uppsatta mål och KPIer, och du sköter alla dina uppgifter med samma positiva och inspirerande inställning. Då ditt arbete i hög grad är självständigt så är du en person som gärna tar ansvar för din egen tid och dina resultat, och är bra på att effektivt planera och strukturera upp din tid och dina aktiviteter. Du har efter din erfarenhet av sälj även lärt dig vikten av att ständigt hålla hög aktivitet i allt du gör, från samtal och mötesbokning till att träffa kunder. 

Krav för denna tjänst:
Du har minst 6 månaders erfarenhet av framgångsrikt arbete inom försäljningsverksamhet och mötesbokning.

Du är en ödmjuk och arbetsvillig person

Du har mycket god nivå av svenska i tal och skrift

Du är en strukturerad person med goda värderingar och höga ambitioner

Du tar stort eget ansvar för dina uppgifter och är noggrann med att leverera enligt uppsatta mål

Du är en initiativtagare och glädjespridare

Du sporras av att uppnå bättre resultat

 

Meriterande: 
Mycket god nivå av engelska i tal och skrift

Körkort

 

Detta är en möjlighet till ett mycket flexibelt, aktivt och energifyllt arbete hos ett mycket spännande och modernt företag! Tjänsten ska tillsättas omgående så tveka inte att skicka in din ansökan direkt!

 

Om Splitsign: 

Vi är det mindre företaget, som är experter på att paketera koncept för platser där människor gillar att vara. Vi jobbar verkligen med våra kunder, har täta dialoger och ett verkligt samarbete. Vi tror att det blir bäst så. Vi levererar delar eller helheter – bara i den omfattning som kunden behöver. Visa mindre

Sales Specialist

Arbetsbeskrivning Vi söker nu en Sales Specialist till Hondas Generalagent som ska ge administrativ support till ekonomi- och säljorganisationen. Dina främsta uppgifter kommer att bestå av: • Rapportering av data inför analys • Kundsupport till återförsäljare och tillhandahålla produktinformation • Administration kring tjänstebilar, ordermottagning, prissättning, transport, försäljning. • Ekonomirelaterade uppgifter så som hantering av bonusar, fakturer... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Vi söker nu en Sales Specialist till Hondas Generalagent som ska ge administrativ support till ekonomi- och säljorganisationen.

Dina främsta uppgifter kommer att bestå av:

• Rapportering av data inför analys
• Kundsupport till återförsäljare och tillhandahålla produktinformation
• Administration kring tjänstebilar, ordermottagning, prissättning, transport, försäljning.
• Ekonomirelaterade uppgifter så som hantering av bonusar, fakturering och kontering.


Din Profil
Vi söker dig som har erfarenhet från en liknande administrativ roll sedan tidigare. Du är van att hantera fakturor och vill utvecklas inom en kundorienterad verksamhet. Som person är du ordningsam, strukturerad, analytisk och har utmärkta kommunikations- och relationsfärdigheter.

Kvalifikationer och erfarenhet:

• Kunskaper inom SAP
• Goda kunskaper inom Office (Word, Power Point, Excel)
• God förståelse inom redovisning
• Goda kunskaper i engelska


Om företaget
Detta uppdrag sker i samarbete med Autorekrytering som är rekryteringsföretaget för dem som redan jobbar, eller vill jobba, i motorbranschen. Vi samarbetar med de främsta generalagenterna, leverantörerna och återförsäljarna inom motorbranschen. Som anställd hos oss får du tillgång till vårt stora nätverk i branschen och får representera en aktör i framkant. Vi får ännu en duktig konsult (Du) och du får nya erfarenheter och värdefulla kontakter. Vi står bakom dig när du är ute på uppdrag – stöttar och peppar dig så att du ska nå nya nivåer i din karriär och i din personliga utveckling.

Kontaktuppgifter
Anställningen är ett konsultuppdrag på heltid med start omgående efter överenskommelse. Urval kommer dock att påbörjas omgående så du gör därför rätt i att ansöka så snart som möjligt!
Frågor om tjänsten besvaras av rekryterare / konsultchef Clemens Döring: [email protected]

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Receptionist/Kontorist

Behöver personal som behärskar Svenska språket flytande och är bra på att sälja in företagets tjänster till aktuella kunder. Arbetstiderna är måndag till Fredag från 08.00-16.00. Arbetsuppgiften är att ta kontakt med kunderna. För att komma i kontakt med Autoresurs så kan ni nå oss på 0768000008. Visa mer
Behöver personal som behärskar Svenska språket flytande och är bra på att sälja in företagets tjänster till aktuella kunder.
Arbetstiderna är måndag till Fredag från 08.00-16.00.
Arbetsuppgiften är att ta kontakt med kunderna.
För att komma i kontakt med Autoresurs så kan ni nå oss på 0768000008. Visa mindre

HONDA I MALMÖ SÖKER EN BUSINESS COORDINATOR

Ansök    Dec 2    HONDA    Försäljningsassistent
onda | Malmö Emploid söker för Hondas räkning en självgående och flexibel Business Coordinator med placering i Malmö. Om Honda Honda är ett japanskt ägt företag som grundades 1948 av Soichiro Honda och är världens största motortillverkare. Honda är ett företag byggt på drömmar. Drömmar som inspirerar dem att skapa innovativa produkter som förbättrar människors rörlighet och kommer till nytta i samhället. De ser ”The Power of Dreams” som ett sätt att tänka,... Visa mer
onda | Malmö
Emploid söker för Hondas räkning en självgående och flexibel Business Coordinator med placering i Malmö.
Om Honda
Honda är ett japanskt ägt företag som grundades 1948 av Soichiro Honda och är världens största motortillverkare.
Honda är ett företag byggt på drömmar. Drömmar som inspirerar dem att skapa innovativa produkter som förbättrar människors rörlighet och kommer till nytta i samhället. De ser ”The Power of Dreams” som ett sätt att tänka, som inspirerar och vägleder dem framåt. Styrkan i företaget kommer från den filosofin, och baseras på grundaren Soichiro Hondas vision. För varje dröm som förverkligas uppstår det en ny, som utmanar dem att inte bara drömma om det omöjliga utan också att uppnå det.
Honda Nordic (Honda Motor Europe Ltd. Filial Sverige) är en filial till Honda Motor Europe med placering i Malmö vars huvudsakliga uppgift är att ge service till Hondas kontor i Danmark, Norge och Sverige.
Om tjänsten
I rollen som Business Coordinator tillhör du avdelningen Automobile Nordic Sales Management där ditt huvudsakliga fokus ligger på att ge administrativ support gentemot Honda i Danmark, Norge och Sverige. Detta genom att ta fram underlag som underlättar det dagliga arbetet för säljorganisationen. Du kommer att rapportera säljstatistik, utvecklar och ger förslag till förbättringar med syftet att underlätta för säljarna samt öka verksamhetens resultat. Detta innebär mer specifikt att du kommer:
–      Förvalta och uppdatera Hondas databas
–      Samla in, organisera och koordinera säljprognoser
–      Skapa och uppdatera rapporter innehållande säljstatistik och resultat utifrån existerande mallar
–      Administrera och följa upp orders
–      Koordinera och förbereda möten/konferenser för de nordiska länderna samt rapportera till huvudkontoret i England
I denna rekrytering blir du direkt anställd av Honda där anställningen inleds med en sex månaders provanställning.
Din profil
Som person är du serviceminded, självgående och ansvarstagande. Du tar ägandeskap över dina arbetsuppgifter och ser till att genomföra dessa med högsta kvalitet. Du trivs med att ha många bollar i luften och har förmågan att strukturera ditt arbete på ett effektivt sätt och ständigt söker du förbättring. Dessutom har du ett öga för detaljer samt har förmågan att självständigt och lösningsfokuserat söka efter information på rätt ställen. Utöver detta krävs det:
–      Eftergymnasial utbildning inom relevant område, exempelvis ekonomi eller logistik eller motsvarande som bedöms likvärdig
–      Något års arbetslivserfarenhet, gärna i en liknande roll
–      Utmärkta kunskaper i Excel
–      Kunskaper i Office-paketet
–      Utmärkta kunskaper i såväl svenska som engelska
–      Har du erfarenhet av att arbeta i ett affärssystem ses det som meriterande


Övrig information
Start: Omgående
Plats: Malmö
Omfattning: Heltid, mån-fre 8-16.30
Lön: Enligt överenskommelse
Om du har frågor om tjänsten ber vi dig att maila [email protected] så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.
Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.
Välkommen med din ansökan!
Sökord: Business Coordinator, koordinator, Sales Coordinator, säljkoordinator, administration, orderhantering, administratör, administration, Malmö, Lund, Skåne Visa mindre

Studentjobb / Mötesbokare / Innesäljare inom grafisk design

Ansök    Dec 20    Bravura    Försäljningsassistent
Om Bravura: Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmö... Visa mer
Om Bravura:

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.

Om kunden:

Pampas reklam arbetar med att bistå sina kunder med allt från bildekor och skyltar till golvdekor och roll-ups. Företaget är i en expansiv fas där de ska flytta till större lokaler samt öppna ett till kontor i Skåne, därför söker de en till person till teamet i Malmö/Lund. Kontoret kan beskrivas som en kreativ och stimulerande miljö med ett sammansvetsat team som har lätt till skratt och högt i tak.
Tjänsten är på deltid där du förväntas arbeta ca 8-16 timmar varje vecka förlagda under kontorstider.

Arbetsuppgifter:

I rollen som mötesbokare är din främsta arbetsuppgift att boka möten med potentiella kunder. Du är den första kontakten med potentiella kunder och beslutsfattare inom olika företag. I rollen får du stor frihet att utveckla ditt arbetssätt i hur du prospekterar nya marknader och kunder, du får även stort frihet i att komma med dina förslag på hur arbetet kan utvecklas framåt. Du arbetar i nära samarbete med säljare och grafiska formgivare och på sikt finns det stora möjligheter att utvecklas både inom försäljning ute hos kunder och inom grafisk formgivning.

Profil:

• Pågående eftergymnasial utbildning på minst 50 % , gärna inom grafisk formgivning / grafisk design
• Svenska i tal och skrift
• Körkort
• Arbetslivserfarenhet inom service/försäljning (meriterande)
• Kunskap i Photoshop, Indesign och Illustrator (meriterande)

För att du ska trivas i denna rollen är du en person som tycker om att ta egna initiativ. Du motiveras att få ta initiativ och köra igång och driva projekt framåt. Du är social och tar gärna första steget i ett samtal. Vidare är du en nyfiken person som vill lära sig nya saker.

Övrig information:

Det här är ett konsultuppdrag på deltid. Du kommer att vara anställd av Bravura och arbeta som konsult hos Pampas. Det finns goda möjligheter till förlängning av konsultuppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda.

Start: Omgående
Plats: Malmö/ Lund
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du problem med att skicka in din ansökan eller frågor kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, [email protected] eller ringa vår växel 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval, och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare än sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Student, Pampas, grafisk formgivning, försäljning Visa mindre

Vi söker en Kundrådgivare med förnyelseansvar gällande avtal till Draftit!

I rollen som Draftits Kundrådgivare med förnyelseansvar gällande avtal kommer du att ha en social roll och vara företagets ansikte utåt. Om tjänsten Du kommer att ansvara för en befintlig kundstock och säkerställa att de kunder som är dina alltid får den hjälp de behöver. Du tillhandahåller rätt information och levererar proffsig service. Vidare kommer du besvara frågor och ta emot önskemål gällande Draftits olika produkter. Arbetet kommer ske främst via ... Visa mer
I rollen som Draftits Kundrådgivare med förnyelseansvar gällande avtal kommer du att ha en social roll och vara företagets ansikte utåt.

Om tjänsten
Du kommer att ansvara för en befintlig kundstock och säkerställa att de kunder som är dina alltid får den hjälp de behöver. Du tillhandahåller rätt information och levererar proffsig service. Vidare kommer du besvara frågor och ta emot önskemål gällande Draftits olika produkter. Arbetet kommer ske främst via telefon och mail. Ibland kan det bli aktuellt att besöka kunden.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Som medarbetare på Eftermarknad kommer du jobba tätt med kommuner, skolor och privata företag. Din uppgift blir att säkra befintliga avtal och skydda din kundstock. Det är viktigt att kunden alltid får en bra upplevelse och känner sig väl bemött.

Vem är du?
Draftit är verksam i en bransch som är i ständig förändring. Det är bra om du är flexibel och trivs med att arbeta i ett högt tempo. Om du har en teknisk ådra och ett intresse för IT är det verkligen meriterande. Vidare är du initiativtagande och handlingskraftig. För att trivas hos oss är du en lagspelare och tycker om att ha kul på jobbet.

Om verksamheten
Vi på Draftit vet att det kan vara svårt och tidskrävande som arbetsgivare att hålla reda på alla lagar och regler. Lagboken är i ständig förändring och risken är stor att detta stjäl tid och fokus från andra värdeskapande uppgifter. Därför har vi ändrat på detta. Genom att kombinera ledande experters kunskap med digitala processredskap har vi skapat verktyg som möjliggör att arbeta professionellt och tidseffektivt med regelefterlevnad. Våra verktyg utvecklas löpande så att ni kan känna er trygga med att ni alltid har den senaste uppdateringen av lagen. Vi kallar det att arbeta regelsmart.


Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande. Ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se. Visa mindre

Vi söker en Kundrådgivare med förnyelseansvar till Draftit!

I rollen som Draftits Kundrådgivare med förnyelseansvar kommer du att ha en social roll och vara företagets ansikte utåt. Om tjänsten Du kommer att ansvara för en befintlig kundstock och säkerställa att de kunder som är dina alltid får den hjälp de behöver. Du tillhandahåller rätt information och levererar proffsig service. Vidare kommer du besvara frågor och ta emot önskemål gällande Draftits olika produkter. Arbetet kommer ske främst via telefon och mai... Visa mer
I rollen som Draftits Kundrådgivare med förnyelseansvar kommer du att ha en social roll och vara företagets ansikte utåt.

Om tjänsten
Du kommer att ansvara för en befintlig kundstock och säkerställa att de kunder som är dina alltid får den hjälp de behöver. Du tillhandahåller rätt information och levererar proffsig service. Vidare kommer du besvara frågor och ta emot önskemål gällande Draftits olika produkter. Arbetet kommer ske främst via telefon och mail. Ibland kan det bli aktuellt att besöka kunden.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Som medarbetare på Eftermarknad kommer du jobba tätt med kommuner, skolor och privata företag. Din uppgift blir att säkra befintliga avtal och skydda din kundstock. Det är viktigt att kunden alltid får en bra upplevelse och känner sig väl bemött.

Vem är du?
Draftit är verksam i en bransch som är i ständig förändring. Det är bra om du är flexibel och trivs med att arbeta i ett högt tempo. Om du har en teknisk ådra och ett intresse för IT är det verkligen meriterande. Vidare är du initiativtagande och handlingskraftig. För att trivas hos oss är du en lagspelare och tycker om att ha kul på jobbet.

Om verksamheten
Vi på Draftit vet att det kan vara svårt och tidskrävande som arbetsgivare att hålla reda på alla lagar och regler. Lagboken är i ständig förändring och risken är stor att detta stjäl tid och fokus från andra värdeskapande uppgifter. Därför har vi ändrat på detta. Genom att kombinera ledande experters kunskap med digitala processredskap har vi skapat verktyg som möjliggör att arbeta professionellt och tidseffektivt med regelefterlevnad. Våra verktyg utvecklas löpande så att ni kan känna er trygga med att ni alltid har den senaste uppdateringen av lagen. Vi kallar det att arbeta regelsmart.


Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande. Ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se. Visa mindre

Sales and Product Coordinator

Nazar söker driven och försäljningsinriktad ”Sales and Product Coordinator” Om Nazar Nazar är en researrangör under världens största reseföretag TUI. Företaget har sin bas i Malmö och vänder sig till de svenska, norska, danska, finska och isländska marknaderna med missionen Nordens All Inclusive Specialist. Företaget består av närmare 25 medarbetare på huvudkontoret och närmare 70 medarbetare ute i resmålen. Omsättning 2018 400 MSEK. Rollbeskrivning D... Visa mer
Nazar söker driven och försäljningsinriktad ”Sales and Product Coordinator”


Om Nazar
Nazar är en researrangör under världens största reseföretag TUI. Företaget har sin bas i Malmö och vänder sig till de svenska, norska, danska, finska och isländska marknaderna med missionen Nordens All Inclusive Specialist. Företaget består av närmare 25 medarbetare på huvudkontoret och närmare 70 medarbetare ute i resmålen. Omsättning 2018 400 MSEK.
Rollbeskrivning
Du kommer att ha en viktig roll i Nazars arbete med revenue och försäljningsoptimering av flyg och hotell. Du rapporterar till företagets Commercial Manager och ingår i en arbetsgrupp om tre medarbetare som ansvarar för Nazars arbete med försäljningsoptimering i Norge, Sverige, Finland, och Danmark. Dina främsta arbetsuppgifter kommer att vara prissättning, optimering av flyg och hotellrum samt loading av hotell och flyginformation i bokningssystemet. Vidare kommer du att arbeta med att säkerställa att företagets olika marknadsföringskanaler är uppdaterade med marknadskraftiga priser och budskap. I tjänsten ingår också att vara stöd åt företagets interna Contact Center i frågor rörande prissättning och kapacitet.
Vem är du?
Arbetet erbjuder dig att få vara en del av ett expansivt företag inom resebranschen som värdesätter din vinnarinstinkt. Du arbetar med en av företagets kärnfrågor, försäljningsoptimering, där krav ställs på högt tempo och snabba beslut. Då du arbetar mycket i företagets bokningssystem och med direkt prissättning är det viktigt att du är noggrann och tycker om att arbeta med siffror. Vidare är du analytiskt lagd, organiserad och snabbtänkt. Du är kreativ och öppen för nya förslag avseende försäljning och marknadsföring. I din kontakt med företagets Contact Center är du serviceinriktad och en bra lagspelare.
Övriga krav och önskemål
Krav
• Flytande i tal och skrift i antingen danska, norska, finska eller svenska
• Universitets- eller högskolexamen inom företagsekonomi eller motsvarande utbildning
• Goda kunskaper i engelska, muntliga såväl som skriftliga
• Goda kunskaper i Excel
• Stark analytisk förmåga
Meriterande
• Tvåspråkig med kunskaper i olika kombinationer av svenska, danska, norska eller finska
• Erfarenhet av resebranschen
• Erfarenhet av arbete med försäljningsoptimering/ Revenue/Yield Management
• Avancerad Excelanvändare Visa mindre

Vi söker en Kundrådgivare med förnyelseansvar till Draftit

I rollen som Draftits Kundrådgivare med förnyelseansvar kommer du att ha en social roll och vara företagets ansikte utåt. Om tjänsten Du kommer att ansvara för en befintlig kundstock och säkerställa att de kunder som är dina alltid får den hjälp de behöver. Du tillhandahåller rätt information och levererar proffsig service. Vidare kommer du besvara frågor och ta emot önskemål gällande Draftits olika produkter. Arbetet kommer ske främst via telefon och mai... Visa mer
I rollen som Draftits Kundrådgivare med förnyelseansvar kommer du att ha en social roll och vara företagets ansikte utåt.

Om tjänsten
Du kommer att ansvara för en befintlig kundstock och säkerställa att de kunder som är dina alltid får den hjälp de behöver. Du tillhandahåller rätt information och levererar proffsig service. Vidare kommer du besvara frågor och ta emot önskemål gällande Draftits olika produkter. Arbetet kommer ske främst via telefon och mail. Ibland kan det bli aktuellt att besöka kunden.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Som medarbetare på Eftermarknad kommer du jobba tätt med kommuner, skolor och privata företag. Din uppgift blir att säkra befintliga avtal och skydda din kundstock. Det är viktigt att kunden alltid får en bra upplevelse och känner sig väl bemött.

Vem är du?
Draftit är verksam i en bransch som är i ständig förändring. Det är bra om du är flexibel och trivs med att arbeta i ett högt tempo. Om du har en teknisk ådra och ett intresse för IT är det verkligen meriterande. Vidare är du initiativtagande och handlingskraftig. För att trivas hos oss är du en lagspelare och tycker om att ha kul på jobbet.

Om verksamheten
Vi på Draftit vet att det kan vara svårt och tidskrävande som arbetsgivare att hålla reda på alla lagar och regler. Lagboken är i ständig förändring och risken är stor att detta stjäl tid och fokus från andra värdeskapande uppgifter. Därför har vi ändrat på detta. Genom att kombinera ledande experters kunskap med digitala processredskap har vi skapat verktyg som möjliggör att arbeta professionellt och tidseffektivt med regelefterlevnad. Våra verktyg utvecklas löpande så att ni kan känna er trygga med att ni alltid har den senaste uppdateringen av lagen. Vi kallar det att arbeta regelsmart.


Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande. Ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se. Visa mindre

Koordinator till tillfälligt uppdrag i Malmö

Nu söker vi en koordinator för ett tillfälligt uppdrag till vår uppdragsgivare, ett internationellt företag i Malmö!Detta är ett konsultuppdrag på heltid med start snarast möjligt och fram till årsskiftet. Du kommer att vara anställd av Hammer & Hanborg men utgå från kundens huvudkontor i Malmö.Hammer & Hanborg är ett konsultföretag med tre affärsområden, som alla syftar till att utveckla framtidens professionella liv. Inom Recrutiment & Staffi... Visa mer
Nu söker vi en koordinator för ett tillfälligt uppdrag till vår uppdragsgivare, ett internationellt företag i Malmö!Detta är ett konsultuppdrag på heltid med start snarast möjligt och fram till årsskiftet. Du kommer att vara anställd av Hammer & Hanborg men utgå från kundens huvudkontor i Malmö.Hammer & Hanborg är ett konsultföretag med tre affärsområden, som alla syftar till att utveckla framtidens professionella liv. Inom Recrutiment & Staffing erbjuder vi organisationer kompetenta medarbetare och hjälper dem att vara konkurrenskraftiga och attraktiva nu och i framtiden. Inom People & Culture arbetar vi med kompetensutveckling, teamutveckling och organisationskultur. Inom Change & Development hjälper vi till att omorganisera organisationer som har en önskan att, och vågar, omfamna förändring och utveckling med ett öga på framtiden. Vi ser det som vårt uppdrag att vara med och skapa framtidens professionella liv. UppdragetUppdraget innebär bland annat att du stöttar avdelningen med löpande administrativa uppgifter, koordinering och planering av event och projektledning vid mässdeltagande. Du arbetar tätt tillsammans med Global Sales Director.Vem är du?Vi letar efter dig som trivs i en varierande roll där du får ta egna initiativ men samtidigt vara en del av ett internationellt säljteam. Du gillar att ha ordning och reda runt dig och ser till att komma i mål med dina arbetsuppgifter. Du trivs med att ha många kontaktytor både i och utanför organisationen. Vi tror att du arbetat med något liknande innan, där du fått använda din förmåga att planera och organisera. Du har erfarenhet av varierande administrativa arbetsuppgifter och kanske har du tidigare arbetat som VD-assistent eller koordinator på en sälj- eller marknadsavdelning. Du uttrycker dig obehindrat i tal och skrift på både svenska och engelska.AnställningsformDet här är ett konsultuppdrag via Hammer & Hanborg motsvarande en heltidstjänst. Uppdraget beräknas pågå fram till årsskiftet 2019/2020, med eventuellt möjlighet till fast anställning.TillträdeSnarast möjligt.Sista ansökningsdagUrval sker löpande och vi önskar därför få in din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 20 september 2019.Uppdraget kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Om du har frågor kring uppdraget är du varmt välkommen att kontakta Ida Krüger på Hammer & Hanborg; 072-3078483 eller [email protected] ser fram emot att få höra från dig! Visa mindre

Sales Support

Välkommen till en värld av mat. Skräddarsydda affärslösningar och säker leverans genom deras egna chaufförer och fordon. Chefs Culinar är totalleverantören för restauranger, caféer och storkök. Chefs Culinars sortiment innehåller artiklar från såväl internationellt etablerade, som svenska lokala producenter och leverantörer. Vi söker en analytisk och driven Sales Supporttill Chefs Culinar i Malmö. ARBETSUPPGIFTER I rollen som Sales Support är dina ... Visa mer
Välkommen till en värld av mat. Skräddarsydda affärslösningar och säker leverans genom deras egna chaufförer och fordon. Chefs Culinar är totalleverantören för restauranger, caféer och storkök. Chefs Culinars sortiment innehåller artiklar från såväl internationellt etablerade, som svenska lokala producenter och leverantörer.Vi söker en analytisk och driven Sales Supporttill Chefs Culinar i Malmö.

ARBETSUPPGIFTER
I rollen som Sales Support är dina huvudsakliga uppgifter är att stötta säljavdelningen med statistik och att ta fram rapporter och försäljningssiffror.Du ingår i försäljningsavdelningen och kommer att rapportera till försäljningschefen. Du kommeratt samarbeta med flerakontaktytor inom organisationen.

I arbetsuppgifterna ingår bland annat;

* Arbetamed uppföljning, analys och prognoser för försäljningen
* Genomföra prisändringar och prisjusteringar
* Leta upp felaktigheter och avvikelser

Då rollen är ny och Chefs Culinar befinner sig i ettexpansiv skedefinns det mycket utvecklingsmöjligheter i rollen och möjlighet att påverka rollens utformning i linje med Chefs Culinars företagsstrategi.

KOMPETENSER, ERFARENHET OCH PERSONLIGA EGENSKAPER
Vi ser gärna att du som söker har en relevant utbildning och erfarenhet av administration samt är van vid att ta fram rapporter och statistik. Du är en van datoranvändare och har mycket goda kunskaper i Microsoft Excel.

Som person är du analytisk, strukturerad och driven. Vi sätter också ett stort värde på god samarbetsförmåga, ett starkt engagemang och att du uppskattar och trivs i en administrativ roll. Dina personliga egenskaper präglas också av ordning och reda samt att du har förmågan att prioritera.

CHEFS CULINAR ERBJUDER DIG
Du kommer att arbeta i en kreativ och dynamisk miljö med engagerade kollegor. Chefs Culinar är inne i en expansiv fas med många spännande utmaningar och utvecklingsmöjligheter för såväl företaget som medarbetarna.

ANSÖK
I denna rekryteringsprocess har Chefs Culinar valt att samarbeta med JKS Sverige. Du söker tjänsten via ansökningslänken med registrerat CV på www.jksgroup.se. Skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt, då vi arbetar med ett löpande urval. Har du frågor om tjänsten är du givetvis välkommen att kontakta Elin Jonsson på telefonnummer: 0709-68 30 20.

Vi ser fram emot din ansökan!

Mer information Visa mindre

Brand ambassador till Randstad Life Science & Engineering

Ansök    Jul 2    Randstad AB    Försäljningsassistent
Brand Ambassador Brand ambassador - deltidsjobb för dig som vidareutbildar dig inom teknik, natur- eller personalvetenskap. Vill du arbeta extra vid sidan om studierna? Vi söker dig som vill bygga din arbetslivserfarenhet genom att stötta vårt team i deras strävan att matcha rätt kandidater med rätt kunder inom teknik och naturvetenskap. Tjänsten i korthet Randstad Life Science & Engineering i Syd är ett högpresterande och hjärtligt team som hjälper Te... Visa mer
Brand Ambassador
Brand ambassador - deltidsjobb för dig som vidareutbildar dig inom teknik, natur- eller personalvetenskap. Vill du arbeta extra vid sidan om studierna? Vi söker dig som vill bygga din arbetslivserfarenhet genom att stötta vårt team i deras strävan att matcha rätt kandidater med rätt kunder inom teknik och naturvetenskap.

Tjänsten i korthet

Randstad Life Science & Engineering i Syd är ett högpresterande och hjärtligt team som hjälper Teknik- och Life Science-företag i Skåne med omnejd att hitta rätt kompetens. Hos oss får du djup insyn i den lokala teknikbranschen samtidigt som du får kunskap om konsult- och rekryteringsbranschen. Tjänsten består till stor del av självständigt, administrativt och säljande arbete i huvudsak i form av kundprospektering. Vi välkomnar även kreativitet kring att arbeta med att öka kännedomen om vårt varumärke bland studenter i regionen. För att snabbt komma in i dina uppgifter får du en dedikerad mentor med god erfarenhet av rekrytering inom teknik och naturvetenskap. Positionen kommer vara upplagd så att det ska vara lätt att kombinera arbetet med studierna, men vi förväntar oss en tillgänglighet om minst fyra timmar vid två tillfällen per vecka.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som läser till ingenjör eller personalvetare, har goda kunskaper inom Office-paketet samt hanterar svenska och engelska obehindrat. Som person hämtar du energi från möten med andra människor, såväl personliga som över telefon, samtidigt som du driver dina tilldelade uppgifter från början till slut. Du är trygg i dig själv och har en öppen, förtroendeingivande och positiv personlighet. Du har lätt för att samarbeta och är bra på att planera och organisera ditt arbete. Dina personliga egenskaper kommer att spela stor roll när vi gör vårt urval.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Arbetsgivare: Randstad Life Science & Engineering

Ort: Malmö

Omfattning: Deltid, ca 8 h / v

Sista ansökningsdag: 2019-08-20

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta konsultchef Linnea Brusved 0722-03 79 60 alternativt [email protected] från och med 2019-08-12 (v.33).

Urval och intervjuer kommer inledas från och med 2019-08-12 (v.33)

Välkommen med din ansökan!

Organisations-/företagsbeskrivning:

Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden.

Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward.

Sökord: Ingenjör, Naturvetare, Teknik, Life Science, Student, Deltid, Extrajobb Visa mindre

Sales Coordinator - Parental substitute

Ansök    Maj 27    inRiver    Försäljningsassistent
Do you want to work with a market-leading solution, front-line technology and team-up with driven, dedicated and skilled people? inRiver is a highly ambitious, global company with 50% growth in the software industry. At inRiver, you are guided by our values and work in an entrepreneurial atmosphere. You team up with amazingly talented people where our strong High Five culture provides a collaborative platform supporting our globally growing organization... Visa mer
Do you want to work with a market-leading solution, front-line technology and team-up with driven, dedicated and skilled people?inRiver is a highly ambitious, global company with 50% growth in the software industry. At inRiver, you are guided by our values and work in an entrepreneurial atmosphere. You team up with amazingly talented people where our strong High Five culture provides a collaborative platform supporting our globally growing organization.


We invest in your professional growth and with us you develop your skills playing a crucial part in shaping the market for Product Marketing and Product Information Management - right in the center of the global digital transformation

About the job & the team:


In this position you will be part of inRiver’s global Sales Operations team which today contains of our Director of Sales Operations that will be your leader, and a Sales Operations Manager. The position is a 1 year parental substitute with good possibilities for a full-time, permanent employment. In this role you will support our Global Sales department with various sales administration, such as uploading agreements into Salesforce, maintaining our CRM, generating basic reporting and coordinate different sales activities.

Key Responsibilities:


- Sales Administration
- Data entry/cleaning
- Assist with basic reporting
- Maintain our CRM (Salesforce)
- Coordination of various sales activities

Requirements:

- CRM experience (Salesforce is a plus)
- Good knowledge in Excel
- 2 - 4 years in similar role
- Languages: Fluent in Swedish and English
- Bachelor’s degree or similar in business administration, economics or IT is a plus.

The successful candidate will be a strongly self-motivated and driven individual who is goal-oriented, methodical and tenacious, and can effectively interact with a team. You have good
communication skills and social skills and have the ability to work extremely structured and efficient. We are looking for a flexible, organized and hard-working person. And just like us, you are friendly person with a great sense of humor!

Our high five mentality:

- We act responsibly
- We have fun while winning
- We take action
- We simplify
- We are trustworthy


- No one is as smart as all of us!

We look forward to hear from you! Visa mindre

För kunds räkning söker Manpower Customer Service Agent

Ansök    Jul 3    Manpower AB    Försäljningsassistent
Vi söker nu en Customer Service Agent till global kund i Malmö. I arbetet kommer du bland annat att ha mycket kundkontakt både via email och telefon där du bland annat kommer att ta hand om inkommande ärenden från kunder men också se till att ärendena följs upp. Du kommer även att hjälpa till med företagets marknadsföring. Vi söker dig som har en lång erfarenhet av olika kundtjänstarbeten där du har haft mycket kundkontakt. Du ska ha goda kunskaper av in... Visa mer
Vi söker nu en Customer Service Agent till global kund i Malmö.

I arbetet kommer du bland annat att ha mycket kundkontakt både via email och telefon där du bland annat kommer att ta hand om inkommande ärenden från kunder men också se till att ärendena följs upp. Du kommer även att hjälpa till med företagets marknadsföring.
Vi söker dig som har en lång erfarenhet av olika kundtjänstarbeten där du har haft mycket kundkontakt. Du ska ha goda kunskaper av internationellt säljande och ha god kunskap samt ett intresse för teknik. Du ska ha mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i skrift och tal. Du ska ha erfarenhet av att ha arbetat i affärssystemen, ERP och CRM. Att ha erfarenhet av systemet SAP är meriterande men inte ett krav.
Som person ska du ha ett sinne för service, vara driven, kunna arbeta självständigt men också i team. Se lösningar istället för problem och ha ett öga för detaljer, vara organiserad samt ha hög fokus på kvalité. Visa mindre

Mercedes - Benz Malmö söker Produktexpert

Vi är Mercedes-Benz Malmö. Vår vision är att bli nummer 1, därför skapar vi tillsammans framtiden. Precis som i sportvärlden krävs det mycket för att bli nummer 1. Det viktigaste är att vi har passionen och att vi verkligen vill framåt. Allt börjar med oss.    Är du den som vågar utmana en traditionell bransch? I så fall behöver vi just dig! Vi på Mercedes-Benz Malmö tror på människan. Vi vet att det är våra anställda som kan göra skillnad. Vi vet att de... Visa mer
Vi är Mercedes-Benz Malmö. Vår vision är att bli nummer 1, därför skapar vi tillsammans framtiden. Precis som i sportvärlden krävs det mycket för att bli nummer 1. Det viktigaste är att vi har passionen och att vi verkligen vill framåt. Allt börjar med oss. 
 
Är du den som vågar utmana en traditionell bransch? I så fall behöver vi just dig! Vi på Mercedes-Benz Malmö tror på människan. Vi vet att det är våra anställda som kan göra skillnad. Vi vet att det är våra kunder som gör oss bättre. Vi vet också att engagemang och hjärta är det som gör oss till nummer 1. Ett leende påverkar mer än du tror. Rätt mental inställning kan ta oss långt. På Mercedes-Benz Malmö vågar vi ha kul tillsammans. Vem vill gå till en arbetsplats där man inte skrattar? Vi älskar det vi gör och vi hoppas att du vill vara med på vår resa.   
 
Mitt namn är Anna, jag har det stora nöjet att arbeta som teamleader på personbilsförsäljningen. Frågar du mig har jag världens bästa jobb och ännu bättre kollegor. Jag söker nu en nu stjärna som vill utvecklas tillsammans med mig och världens bästa team. Jag lovar dig, du kommer starta en resa där bara din egen fantasi sätter gränserna för vad du kan åstadkomma. 
 
Framtiden i vår bransch har mycket att erbjuda, det går inte en dag utan att vi läser om nya idéer och modeller. Det går snabbt nu, vi växer så det knakar och vi behöver dig!  
 
Vi tror att du är en stjärna som vågar ta initiativ, som dagligen visar ett driv och är engagerad i varje kundkontakt. Vi tror att du, liksom resten av teamet, hela tiden strävar efter att överträffa våra kunders förväntningar. Du kanske har jobbat i butik, på hotell eller med kundservice tidigare. Ett krav är att du tycker om att prata med människor. Är du även tekniskt intresserad är det ett stort plus. Hos oss är ingen dag den andra lik så gör dig redo för ett högt tempo. Vi tror att du gillar att hoppa högre än andra och att du är en riktig fighter.  
 
Som Produktexpert hjälper du våra kunder i det första steget av behovsanalysen, du hjälper till med provkörningar och levererar bil till våra kunder. Du fungerar ofta som ”spindeln i nätet” – både internt och externt. 
 
Personbilsteamet hos oss sätter laget före jaget. Vi arbetar tillsammans för att nå våra mål. Stämmer allt in på dig? Sök i så fall idag!  
 
Vi skapar drömmar. Vi skapar känslor. Vi är Mercedes-Benz Malmö! 
 
Ansök!  
Vill du vara den som tar steget in i vår drömfabrik? Ansök i så fall via länken nedan senast 31/5. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Anna Gabris på Personbilsavdelningen, 040-679 72 46.  
 
Har du frågor om rekryteringsprocessen, kontakta Axel Stigmar 040 679-7231.
 
Krav:   
B-körkort  
Flytande svenska och engelska  
Erfarenhet från kundservice/serviceyrke. Visa mindre

ADMINISTRATIONS - OCH FÖRSÄLJNINGSASSISTENT

Ansök    Maj 21    Aixam    Försäljningsassistent
Vi är verksamma på den snabbväxande mopedbilsmarknaden. Du kommer att arbeta i ett nytt bolag, som ingår i en större företagsgrupp med omkring 40 års erfarenhet inom bilindustrin. Det här är en perfekt tjänst om du tycker om kontors- och försäljningsadministration.    Huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområden - Skapa och registrera kundfakturor - Kontrollera och registrera leverantörsfakturor - Bevaka order - Bevaka lagernivåer hos våra åter... Visa mer
Vi är verksamma på den snabbväxande mopedbilsmarknaden.

Du kommer att arbeta i ett nytt bolag, som ingår i en större företagsgrupp med omkring 40 års erfarenhet inom bilindustrin. Det här är en perfekt tjänst om du tycker om kontors- och försäljningsadministration.   

Huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområden

- Skapa och registrera kundfakturor
- Kontrollera och registrera leverantörsfakturor
- Bevaka order
- Bevaka lagernivåer hos våra återförsäljare
- Rapportera till huvudkontoret (försäljning och försäljning per återförsäljare, lagernivå och lagernivå per återförsäljare, budget och kundfordringar)
- Inköp till kontoret samt ansvar för IT, telefoni etc.
- Ta emot inkommande samtal och e-post
- Skicka ut marknadsföringsmaterial
- Hålla hemsidan uppdaterad
- Allmänna kontorsgöromål 

Tjänsten är på heltid med placering i Malmö/Lomma området. Du rapporterar till vår Export Direktör som är placerad på huvudkontoret i Frankrike. 

Bakgrund och Personlighet

Du har en fullständig gymnasieutbildning och minst några års erfarenhet av arbete som administrativ assistent, kontorskoordinator eller försäljningsassistent. Har du kompletterat gymnasiestudierna med någon relevant KY-/YH-utbildning är det meriterande. Erfarenhet från B2B är ett krav och erfarenhet från bilindustrin är meriterande. Du talar och skriver såväl svenska som engelska obehindrat och hanterar MS Office utan svårighet. Erfarenhet av MS Dynamics NAV är meriterande liksom grundläggande kunskaper i HTML. 

Som person är du service-minded, självgående, dedikerad och en lagspelare. Du tycker mycket om att supporta din omgivning och fungera som spindeln i nätet. Vidare har du mycket energi, god problemlösningsförmåga och lätt för att kommunicera.   

Kontakt och ansökan

Är du intresserad och stämmer in på profilen skickar du in en personlig presentation och ditt CV där du tydligt beskriver dina erfarenheter och kompetenser inom ovanstående områden och varför du är intresserad av tjänsten. Har du några frågor beträffande rekryteringsprocessen eller tjänsten är du mycket välkommen att kontakta Helena Heijmink på 070-554 03 42 eller [email protected] alt. Helena Fransson på 070-554 05 04 på ComCube. Notera att vi arbetar med urvalet löpande! Du ansöker om tjänsten genom att bifoga din personliga presentation och ditt CV via denna länk: https://comcube.varbi.com/se/what:job/jobID:256903/ Ansökningar tas endast emot via denna länk. Välkommen med din ansökan!

Aixam is a European leader on the quadricycle market. Founded over 40 years in the south east part of France. Aixam has gained the number one position by permanent innovation and product best meet to our customers need. Our market has evolved remarkably over the past few years. The emergence of digital tools has lead us to significantly adapt our business; but the local Aixam dealer remains the central element for the end customer thanks to its proximity and its understanding of the local economic context. Visa mindre

Sales Operations Specialist

Om företaget Honda är ett japanskt ägt företag som grundades 1948 av Soichiro Honda och vi är världens största motortillverkare. Vi är ett företag byggt på drömmar. Drömmar som inspirerar oss att skapa innovativa produkter som förbättrar människors rörlighet och kommer till nytta i samhället. Vi ser "The Power of Dreams" som ett sätt att tänka, som inspirerar och vägleder oss framåt. Styrkan i vårt företag kommer från den filosofin, och baseras på vår gru... Visa mer
Om företaget
Honda är ett japanskt ägt företag som grundades 1948 av Soichiro Honda och vi är världens största motortillverkare. Vi är ett företag byggt på drömmar. Drömmar som inspirerar oss att skapa innovativa produkter som förbättrar människors rörlighet och kommer till nytta i samhället. Vi ser "The Power of Dreams" som ett sätt att tänka, som inspirerar och vägleder oss framåt. Styrkan i vårt företag kommer från den filosofin, och baseras på vår grundare Soichiro Hondas vision. För varje dröm som förverkligas uppstår det en ny, som utmanar oss att inte bara drömma om det omöjliga utan också att uppnå det.

Honda Nordic (Honda Motor Europe Ltd. Filial Sverige) är en filial till Honda Motor Europe med placering i Malmö vars huvudsakliga uppgift är att ge service till Hondas kontor i Danmark, Norge och Sverige.

Vi rekryterar nu en Sales Operations Specialist till vårt Honda Sverige kontor i Malmö.


Dina arbetsuppgifter
Vår säljavdelning utgör navet i vår fordonsaffär och med deras hjälp säkerställer vi attraktiva bilar till rätt pris och positionering. Din insats skall leda oss och våra återförsäljare till ytterligare förbättrad lönsamhet, kundnöjdhet och växande marknadsandelar. Avdelningen består idag ut av sex personer; Country Manager, två regionchefer och tre Sales specialister.

Som Sales Operations Specialist utgör du en av hörnstenarna i vårt försäljningsteam. Dina arbetsuppgifter kommer som bas bestå av försäljningsplanering, marknadsanalyser, prognostisering och uppföljning på viktiga nyckeltal för försäljningen. Du kommer också att jobba med biltillgång, lagersituation och reservation. I din roll kommer du vara delaktig i planering och genomförande av våra nymodellslanseringar.

Du kommer att vara en viktig support åt våra regionchefer och Country Manager gällande löpande statistik, analyser av finansiell data och diverse kvalitetsrapporter.

Rollen innebär att du är baserad på vårt huvudkontor i Malmö och du rapporterar till Country Manager.


Din profil
För att lyckas i rollen har du en tidigare erfarenhet från bilbranschen och erfarenhet av en stöttande och supporterande roll som innefattar en stor mängd datahantering och systemanvändning. Kanske har du tidigare arbetat som produktspecialist, regionchef eller sälj-logistik koordinator? Du är en van dator- och systemanvändare och har starka kunskaper i MS Office, framför allt i Excel. Vidare behärskar du svenska och engelska i både tal och skrift.

Som person är du administrativ och noggrann med god förmåga att prioritera tid och insats. Du är ansvarsfull, flexibel samt strukturerad och trivs i en roll som innefattar nära samarbete med både direkta teammedlemmar och övriga avdelningar. Hos oss finner du ett sammansvetsat och härligt team som ställer upp för varandra och självklart utgör du liksom oss en social lagspelare med nära till skratt.

I denna rekrytering samarbetar vi med Autorekrytering och frågor om tjänsten och processen besvaras av Johanna Andersson 0706 22 64 48 och Maria Abrahamsson 0707 89 85 81. Intervjuer kommer att ske löpnade och tjänsten kan komma att tillsättas innan slutdatum. Skicka in ditt CV och personliga brev så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre